Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αρχιδια λεμε!!!! κεχουν αντιγραψει το ουμπουντου :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τα  9 θα ειναι τα καλα η μαικροσοφτ ετσι τα παει μια καλα μια μαλακια εκδοση :jerking: :jerking: :jerking:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τι κάνει ο μέγας Διαδάσκαλος Ιωσήφ;;;;;; ζει;;;;;;;; ακομα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και εγω τον ψαχνο μου χανε σφιριξει οτι ειταν λονδινο !!!!! τα κονομισε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=45007.0;attach=400292;image[/img[/URL]]

[move]Μάνα μου τα κατάρτια σου  :headbang3: :headbang3: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

Τέτοιες να μας δείχνετε να ζηλεύουμε! Όχι βλαχάρες από κανά κατσικοχώρι.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα μουνια που υπαρχουν ουκρανια δεν υπαρχουν πουθενα!!!!!!!!!!!αλλα θελουν λευτα πολλα πλεον!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και ειναι μονο για γουστα και μεχρι εκει!!! μαχερι!!!!!!!  λατινικι αμρικι μαςεμεινεε!!!!!! ολες οι πιγες λενε αργεντινι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αντε παο να γελασο με τα τοουλς τον ουμπουντου 8 :2funny: :2funny: :2funny: εχουν βεβαια δεξια την μπαρα!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
και εγω τον ψαχνο μου χανε σφιριξει οτι ειταν λονδινο !!!!! τα κονομισε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον θα πηρε την έδρα της ΟΥκρανολογίας στο Λοντον σκουλ οφ ικονομιστ, ήταν το παιδικό του όνειρο να διδάξει σε αγγληκο πανεπιστημιο.

Το ζητημα ειναι αν θα βρει αγγλους μαθητές να διδάξει.

τα μουνια που υπαρχουν ουκρανια δεν υπαρχουν πουθενα!!!!!!!!!!!αλλα θελουν λευτα πολλα και ειναι μονο για γουστα και μεχρι εκει!!! μαχερι!!!!!!!  λατινικι αμρικι μαςεμεινεε!!!!!! ολες οι πιγες λενε αργεντινι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οχι μόνο Αργετινή αλλά όλη η Νοτιος Αμερική ειναι παράδεισος

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Νταβαριτς οι γκομενες ειναι γαματες! Ειπες θα μπαρκαρεις, ναυτικος εισαι?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Τι κάνει ο μέγας Διαδάσκαλος Ιωσήφ;;;;;; ζει;;;;;;;; ακομα
οι πληροφοριες λενε οτι εντος των ημερων ο μεγας διδασκαλος θα συναντηθει με τον πουτιν στην μοσχα.ο δασκαλος ειναι απο τα προσωπα που εμπιστευετε απολυτα ο πουτιν.
συμφωνα με απολυτα διασταυρωμενες πληροφοριες,αφου ο δασκαλος συγχαρει το πουτιν για την επανεκλογη του,ο δασκαλος θα ζητηση απο τον προεδρο πουτιν,την πληρη ασυλια του πορνομεταναστη δημητρακη στην αγ,πετροπουλη,ωστε να μπορεσει να γυρισει ολα τα βιντεακια που θελει,για το καλο των ελληνων και τις ελλαδας.αναμενοντε βεβαια αντιδρασεις απο τους μερκελ-eurogroup-Δ.Ν.Τ-και τους διεθνης οικους αξιολογησης,αν γινει κατι τετοιο,αλλα ο προεδρος πουτιν ειναι αποφασισμενος να κανει το χατιρι του δασκαλου ιωσηφ.οι ελληνορωσσικες σχεσεις μπαινουν πλεον σε μια σχεση πιο θερμη.κατι που δεν μπορεσε να κανει ουτε ο αγωγος,ουτε το φυσικο αεριο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γαμο το μπανανισταν  :headbang: :headbang: :headbang: εχουμε μονο 3 μινες μεχρι το καλοκαιρη τα μορα ειναι ξανθα και περιμενουν ΕΥΡΑ που θα βρουμε :think: :think: :think: κανας τσακαλος καμια ιδεα πρεπει να βρουμε για ενα αξιοπρεπες ταξιδη στης κορασιδες απο μαριουπολη  5000 ευρα  :think: :think: εχουμε τεσερις μηνες μεχρι της αρχες ιουλιου οποιος δοσει καλη ιδεα που να γινετε και να μην φενεται στην εφορια και στην γυναικα τον περνο μαζι μια βδομαδα!! εγο θα κατσο 3!!!  περιμενο σοβαρες απαντησεις!!!!!!!!!

Συνημμένα

• Леночка0345.jpg
    Леночка0345.jpg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Леночка0320.png
    Леночка0320.png
    216,8 KB · Εμφανίσεις: 66

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μετα απο εκτεταμενη ερευνα και σιζιτηση με εμπειρους πορνοταξιδευτες ελληνες και ξενουσ   κατελιξα στο οτι η πιο ασφαλης φτινη και με ευροπαικα στανταρ χορα της λατινικησ αμερικης ειναι μακραν η αργεντινη τα αεροπορικα ειναι στο χιλιαρικο και ενα καλο σπιτι στο μπουενος αιρες πανο στον ριο ντε λαπλατα τον ποταμο που διασχιζει την προτεουσα  φιλασομενο 24 ορες το 24  120 τετραγονικα με εσοτερικη πισινα κανει αλλα 1000 δολαρια για ενα μινα!! 2 χιλιαρικακια διλαδι χορισ να κανεις τιποτα και ειναι και στου διαλου τον πατερα μεχρι να βρω τα κολπα παει ο μηνας :headbang: :headbang: οποτε μαλλον παλι ουκρανια θα την βγαλο !!!  γιαυτο ροταο  καμια ιδεα κανενας !!!!  :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• 2012-03-06_004036.png
    2012-03-06_004036.png
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 29

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ουκρανια που τα ξερω τα κολπα αλλα οπος βλεπω μονο εγω πλεον ταξιδευω!!!!! τι διαλο 1550 ουκρανολογοι ειμασταν εδω !!! ολοι ξαφανιστηκαν στο κινιγη της φτινης πατατας??? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  καλοκαιρακι κρατηστε δυο πολεις !!!  1 ΜΙΚΟΛΑΕΦ Η ΝΙΚΟΛΑΕΦ 2 ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΙ !!! ΤΕΛΟς!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ 5000 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα που εχω τον προδομενο !!!!!!!!!! πρεπει να φιγει ειδικη μοναδα γαμιστον αποστολον για αμερικη  0 προδομενος μου προτεινε τον απολητο και τον τακμαν  !!!!!τιγκα στα πουρα με φραγκα πολλα που τα σκορπανε στα μπουζουκια της αμερικης μου εστηλε της φοτο για αποδειξη τα δολαρια στην πιστα!!!!!!!!  καθε βραδυ χιλιαρικα οι θειες και τα σκορπανε λεμε!!!!!!!!!! :think: :think: :think: θελουν τεκνα ομος!!!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:να μια ιδεα καλη για ευρεση τον ευρον για το καλοκαιρη!!!!!!!!! αμα περιμενα απο την νεα γενια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εεεμμμ που να γαμισει η νεα γενια μετα!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλακια συνεφο ..ιδεες μιδεν

Συνημμένα

• prodomenos1.jpg
    prodomenos1.jpg
    156,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • prodomenos2.jpg
    prodomenos2.jpg
    167,3 KB · Εμφανίσεις: 30

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
μετα απο εκτεταμενη ερευνα και σιζιτηση με εμπειρους πορνοταξιδευτες ελληνες και ξενουσ   κατελιξα στο οτι η πιο ασφαλης φτινη και με ευροπαικα στανταρ χορα της λατινικησ αμερικης ειναι μακραν η αργεντινη τα αεροπορικα ειναι στο χιλιαρικο και ενα καλο σπιτι στο μπουενος αιρες πανο στον ριο ντε λαπλατα τον ποταμο που διασχιζει την προτεουσα  φιλασομενο 24 ορες το 24  120 τετραγονικα με εσοτερικη πισινα κανει αλλα 1000 δολαρια για ενα μινα!! 2 χιλιαρικακια διλαδι χορισ να κανεις τιποτα και ειναι και στου διαλου τον πατερα μεχρι να βρω τα κολπα παει ο μηνας :headbang: :headbang: οποτε μαλλον παλι ουκρανια θα την βγαλο !!!  γιαυτο ροταο  καμια ιδεα κανενας !!!!  :think: :think: :think: :think:
ειχα παει το 2007 κιεβο.. περασα τελεια..απιστευτα μωρα..τηλεφωνακι και χοτελ..περιπου 60 ευρο η ωρα..καμακι σε μπαρ η σε καφε χασιμο χρονου..και χρημα..γινετε αλα πρεπει να εχεις χρονο..αν θελεις παρεα στειλε μηνυμα ..εχουνε και το ευρο 2012 οποτε θα γινει χαμος επανω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
ειχα παει το 2007 κιεβο.. περασα τελεια..απιστευτα μωρα..τηλεφωνακι και χοτελ..περιπου 60 ευρο η ωρα..καμακι σε μπαρ η σε καφε χασιμο χρονου..και χρημα..γινετε αλα πρεπει να εχεις χρονο..αν θελεις παρεα στειλε μηνυμα ..εχουνε και το ευρο 2012 οποτε θα γινει χαμος επανω
που τις βρηκες το 2007 με 60ε?δηλ δεν σουπαν ουτε 50 ,ουτε 100,και σε ευρω ΜΑΛΙΣΤΑ..60 ΕΥΡΩ :grin:
60ε σου ειπαν?μηπως 60,67ε?
σε τι συνενοηθηκες?εγω οσες φορες πηγα σε ουκραικα κ ρωσσικα εδαφη,απο  100 ΔΟΛΑΡΙΑ ,αρχισα να ακουω,στο ντολαρι..60 η 72ε δεν μουπε καμμια..στον ξυπνιο μου..οχι στον υπνο και τα ονειρα μου!! ;)
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟς(κι εχεις ειτοια εμπειρια :grin:) ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑς Κ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,επιδη θαχει το εβροφουτμπολ :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα που εχω τον προδομενο !!!!!!!!!! πρεπει να φιγει ειδικη μοναδα γαμιστον αποστολον για αμερικη  0 προδομενος μου προτεινε τον απολητο και τον τακμαν  !!!!!τιγκα στα πουρα με φραγκα πολλα που τα σκορπανε στα μπουζουκια της αμερικης μου εστηλε της φοτο για αποδειξη τα δολαρια στην πιστα!!!!!!!!  καθε βραδυ χιλιαρικα οι θειες και τα σκορπανε λεμε!!!!!!!!!! :think: :think: :think: θελουν τεκνα ομος!!!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:να μια ιδεα καλη για ευρεση τον ευρον για το καλοκαιρη!!!!!!!!! αμα περιμενα απο την νεα γενια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εεεμμμ που να γαμισει η νεα γενια μετα!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλακια συνεφο ..ιδεες μιδεν
Αληθεια ο Προδωμενος που ειναι?Γυρισε σπιτι του?Δεν μας γραφει πια :2funny:Στη φυλακη δεν εχει Ιντερνετ.Με γραμματα επικοινωνεις μαζι του?Σε ποια Φυλακη ειναι ξερεις? :2funny:Πόσα χρονια εφαγε αυτη τη φορα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
που τις βρηκες το 2007 με 60ε?δηλ δεν σουπαν ουτε 50 ,ουτε 100,και σε ευρω ΜΑΛΙΣΤΑ..60 ΕΥΡΩ :grin:
60ε σου ειπαν?μηπως 60,67ε?
σε τι συνενοηθηκες?εγω οσες φορες πηγα σε ουκραικα κ ρωσσικα εδαφη,απο  100 ΔΟΛΑΡΙΑ ,αρχισα να ακουω,στο ντολαρι..60 η 72ε δεν μουπε καμμια..στον ξυπνιο μου..οχι στον υπνο και τα ονειρα μου!! ;)
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟς(κι εχεις ειτοια εμπειρια :grin:) ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑς Κ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,επιδη θαχει το εβροφουτμπολ :idiot:
sorry φιλος..την επομενη φορα θα ζητησω και αποδειξη

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
sorry φιλος..την επομενη φορα θα ζητησω και αποδειξη
και για να μη κανεις  και πολυ τον εξυπνο αν θελεις σου στελνω τηλεφωνα απο γραφεια.. αν θελεις σου σκαναρω και καμια δεκαρια καρτες που μαζεψα απο διαφορα καφε και disco.. το πρωτο πραγμα που σε ρωταει το γραφειο ειναι τι νομισμα εχεις εγω φιλε ειχα ευρο μαζι μου αρκετα κιολας γιατι ηθελα να κανω κατι ψωνια απο αεροδρομιο που τελικα δεν εκανα..πηρα και λεφτα απο ΑΤΜ.. αλα δικα τους..τωρα για το EURO 2012 το ανεφερα γιατι εχει καταπληκτικες τιμες σε ξενοδοχεια και αεροπλανα..αυτα.. οκ?   

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Αυτό είναι το πρώτο μήνυμά μου. Ενδιαφέρομαι για ένα ταξίδι στο Λουχάνσκ, βόρεια του Ντονέσκ, την εβδομάδα του Πάσχα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει φθηνά αεροπορικά και ένα καλό ξενοδοχείο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom