Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!κ'απο μενα

Συνημμένα

• Hronia polla3.jpg
    Hronia polla3.jpg
    172 KB · Εμφανίσεις: 40
  • kali hronia.jpg
    kali hronia.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 39

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Geia Sas kai kales giortes apo Austria!

Ζηλέψαμε…
Είχα πολλούς φίλους απ’την Αυστρία. 17, 19,  21, 26 χρονών κάναμε πολύ παρέα.

Sorry gia ton tropo grafhs alla den exw pc me Ellinika!An i kopela mou edw mathei gia to taxidi mou stin Oukrania sigoura tha me kleisei se kelari kai den tha dw to fws tou kosmou pote xana!!!Alla auta exei i zwh! Auta exoume pathei auta kanoume ki emeis....Ta mounia edw einai polu metria kai mono ta panakriva kaluntika kanoun merikes kaluteres! An kapoia einai polu mounara sigoura tha einai Tzexoslovaka i Giougoslava!!!
Loipon autos o `filosofomaniakos` Kman2 stin theoria einai polu kalos kai epalitheuetai! Eixe grapsei kapou gia tis diafores metaxi anatolikis kai ditikhs Eurwpis kai eixe stathei polu sto thema twn eleutheriwn sto dromo kai sti zoi genika!

Πώς είσαι από υγεία? Σκεπάζεσαι καλά καλά? Μήπως έχεις καθόλου πυρετό? Πρόσεχε διότι κυκλοφορούν ιώσεις.

Pragmati edw einai gemato periorismous pou kapoioi einai toso anohtoi oso kai autoi pou tous akolouthoun xwris na erwtoun poioi tous epivaloun kai giati!!!
To oti den einai oikonomika san emas einai dioti den exoun amuntikes dapanes kai den organwsan Olumpiakous agones!!!Alla se kathe volta eksw sunantw straties apo Arapia, Giousoufakia kai mizeroanatolikous!Oi poluethnikes se mia poli twn 100 xiliadwn katoikwn kanoun party kai i enimerwsi plirws kateuthinomeni(Pane na perasoun ton Marokano pou aimatokilise ti Liegi ws koino eglimatia kai pouthena anafora stin katagwgi tou)!

Εδώ δε μας τα λες σωστά. Οι αραπαδες είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.

Ekana mia volta tis proalles stin Athina kai eida ligoterous `pareisaktous`!Ta kala tis krisis skeutika!! Vlepw omws apo edw to astunomiko deltio kai oi alvanoi pleon den upakououn se nomous! Mallon oloi oi merokamatiarides fugan dioti den uparxei pleon merokamato kai meinan oi kakopoioi...

Ενώ πριν υπακούανε στους νόμους ε? Ρε εδώ και ο τιμιώτερος των αλβανών έχει τα αδικήματα της παράνομου εισόδου στην επικράτεια, παρανόμου παραμονής, παρανόμου εργασίας, εισφοροδιαφυγής, φοροδιαφυγής  τώρα δουλευόμαστε?

.... mono apo tin Rodo den feugoun oi Alvanoi giati gamane! Toulaxiston den kanoun vareia eglhmata akoma dioti fovountai tin fulakh mias kai apo ekei den mporoun na fan Touristries! Eixa kanei eklhsh kapote gia na erthei kosmos gia kamaki sto nhsi!Elpizw na eisakoustei!!!

Εμένα με παίρνετε? Δεν είμαι Αλμπάνι και είμαι λίγο σιτεμένος αλλά μαθαίνω γρήγορα. Συστατικάςς επιστολάς μπορώ να σας φέρω από τον κ. Κάρφον, την ερίτιμον κόρην του κ. Beneton Lee, και τον Ιανά τον ιεροκύρηκα.  Και δεν θέλω και πολλά, δυό κρεατόπιττες απ’του Μερακλή θα μου παίρνεις κάθε μέρα και είμαι εντάξει…

Oso gia tin oukranida mou, Daskale, vlepontas tin istoria tou filou lew mipws einai to kati exairetiko!Oute mia volta se polukatasthma i magazi kai mou ekane kai dwro mia firmati zwnh apo moni tis! Genikws den mou tin ekrakses polu kai lew MIPWS...
Twra pou milame einai me mia fili tis mounara-krufoksekoliara sto Dubai alla mou stelnei sunexws munimata kai prin paei me rwtise an tha kanoume kati mazi...alla egw eprepe na kanw `oikogeneiakes` diakopes!!!

ΑΑΑΑ!!!   Μην χάσεις τέτοιο κελεπούρι!
Λοιπόν για να μην με βρίζεις όταν μεγαλώσεις θα σου πω τα υπερ και τα κατά:

-Υπέρ

Εντάξει πιθανώς η τύπισσα να σου’χει κάποια κάψα. Μην νομίζεις βέβαια ότι θα πέσει από τη γέφυρα στον Δνείπερο να πνιγεί άμα δε σε ξαναδεί. Έχει βρει τον γαμπρό τον έτσι, είσαι και μικρός στα χρόνια  πρέπει και να βλέπεσαι, σου λέει καλή περίπτωση. Στο Ντουμπάι τώρα κλαίνει με μαύρο αράπη.

-Κατά

Αντέ ρε αδερφέ και παντρεύεσαι. Θα σε κλείσει σ’ένα διαμέρισμα μέσα, θα σε ταίζει μπορς και γκαλούσκι θα κάνεις και κάνα παιδί κι η Μπο Ντέρεκ να είναι θα  την τρως κάθε μέρα στην μάπα, θα σου γίνουν τ’αρχίδια σαν της μαιμούς και μετά λίγα χρόνια θα’ναι κι αυτήν σαν την μαιμού. Εσένα ο σκοπός σου ποιός είναι, να λύσεις το δημογραφικό ή να περνάς καλά?  Ά και που’σαι δε ξέρεις τι ζηλιάρες είναι όλες αυτές οι πουτάνες, τσιλιμπουρδίζεις που τσιλιμπουρδίζεις τώρα ελεύθερα γιατί να βάνεις δερβέναγα πάνω απ’το κεφάλι σου?

Αυτά΄αν όλα πάνε καλώς…
Διότι αν πάνε κακώς εις το μελούμενον τέκνον θα ανακαλύψεις τυχαίες φατσικές ομοιότητες με τον υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, γαλατά κλπ Θα’χεις ένα τσούρμο ουκρανούς να σου λέει ο καθ’ένας το μακρύ και το κοντό του δω μου και μένα μπάρμπα. Ότι μαζέυεις θα στα ξοδεύει αυτή σε χρόνο d/t. Κι αφού σε αρμέξει καλά θα σου δώκει πασαπόρτο και θα εξακολουθείς σαν μαλάκας να την πλερώνεις άμα σ’έχει σε ομηρία με κάνα παιδί

Daskale sas euxaristw polu gia tin wra pou afierwsate kai gia thn Nouthesia sas

Me olo to tharos pou exw tha ithela na sas zitisw na min anafereste eirwnikws pros tous pragmatikous filous tou anthrwpou:ta skulia!! An eixan milia kai ta rwtousame, pote den tha thelan na paromoiazontan me Arapia.... Epioikws 'skula' tha elega kamia Ellinida pou gamietai me maurous(pou polles fores pio prin endexwmenws oi mauroi na eixan faei kanenan adespoto skulo) alla kai pali h prostixia tis den sugrinetai me auti tou zwou!!! Tha me rwtisei kaneis:esena an sou katsei kamia mauri mounara tha tin afiseis? Apantish:kai h Naomi Campel na me plirwsei na tin gamisw oute kan to suzitw!

H Oukranida pantos apo to Dubai stelnei sunexws munimata kai egw apantaw sti xasi kai sti brexi! Oso gia tin zilia, mou anoixe i idia to thema mia mera sto Kievo kai mou eipe oti oi gunaikes stin Oukrania den zileuoun i mia tin alli oute gia tous gomenous oute gia to xrima... Kai auto to eida kai stin parea twn dikwn mou pou i koliti tis palias mou me plasare stin twrini mou, eis gnwsh olwn xwris na diataraxthoun sto elaxisto oi sxeseis tous!!! Twra an olh th zileia tin vgazoun pros tous antres, auto akoma den to exw dei...
Kali tha itan i periptwsoula na tin spitwna opws autes pou perigrafate paliwtera gnwrizontas tis sunepeies twn praksewn mou pou stin teliki as dei kai ligo mouni o periklis o nwntas kai o minas....alla tha einai autoi i mipws tha doun o alia o busi kai o bledar?????

Den grafw alla gia na min kourazw me auta ta grammata!

Kali prwtoxronia!!

Dimitrakis? Exeis plirofwries oti Blepoun kai Rwsides to parwn foroum???

Επισκέπτης
Daskale sas euxaristw polu gia tin wra pou afierwsate kai gia thn Nouthesia sas

Me olo to tharos pou exw tha ithela na sas zitisw na min anafereste eirwnikws pros tous pragmatikous filous tou anthrwpou:ta skulia!! An eixan milia kai ta rwtousame, pote den tha thelan na paromoiazontan me Arapia.... Epioikws 'skula' tha elega kamia Ellinida pou gamietai me maurous(pou polles fores pio prin endexwmenws oi mauroi na eixan faei kanenan adespoto skulo) alla kai pali h prostixia tis den sugrinetai me auti tou zwou!!! Tha me rwtisei kaneis:esena an sou katsei kamia mauri mounara tha tin afiseis? Apantish:kai h Naomi Campel na me plirwsei na tin gamisw oute kan to suzitw!

H Oukranida pantos apo to Dubai stelnei sunexws munimata kai egw apantaw sti xasi kai sti brexi! Oso gia tin zilia, mou anoixe i idia to thema mia mera sto Kievo kai mou eipe oti oi gunaikes stin Oukrania den zileuoun i mia tin alli oute gia tous gomenous oute gia to xrima... Kai auto to eida kai stin parea twn dikwn mou pou i koliti tis palias mou me plasare stin twrini mou, eis gnwsh olwn xwris na diataraxthoun sto elaxisto oi sxeseis tous!!! Twra an olh th zileia tin vgazoun pros tous antres, auto akoma den to exw dei...
Kali tha itan i periptwsoula na tin spitwna opws autes pou perigrafate paliwtera gnwrizontas tis sunepeies twn praksewn mou pou stin teliki as dei kai ligo mouni o periklis o nwntas kai o minas....alla tha einai autoi i mipws tha doun o alia o busi kai o bledar?????

Den grafw alla gia na min kourazw me auta ta grammata!

Kali prwtoxronia!!

Dimitrakis? Exeis plirofwries oti Blepoun kai Rwsides to parwn foroum???

Τώρα εδώ ή εγώ δεν έχω μείνει στην ουκρανία ή σου λένε παπαριές. Πρόσεξε να δεις αυτοί όχι η μία γκόμενα την άλλη ζηλεύει, αλλά και την τυπόπιττα που τρως στον δρόμο την ζηλεύουν! Εδώ τώρα κάτι ύποπτον παίζεται, διότι για να κυκλοφοράνε οι γκόμενοι πάσα από την μία στην άλλη και να μην τρέχει μία κάποιον λάκκο  έχει η φάβα. Εκείνο που υποψιάζομαι είναι ότι όλες είναι βιζιτούδες κανονικά και με τον νόμο.  Δεν μου λες για να’χουμε καλό ερώτημα που γνώρισες την δικία σου την πρώτη και πόσο χρονών είναι οι τύπισσες?

Κοίτα περί ορέξεως ουδείς λόγος εάν το σηκώνει το πορτοφόλι σου γουαί νοτ…
Ναι αν είναι πουτάνες απ’το παλιο ρίβερ όπως υποψιάζομαι μάλλον θαγαμήσει κι ο Αλή. Αν είναι τίμια κορίτσια θα γαμήσει ο Τάρας Μπούλμπα, ποια η διαφορά? Α ξέχασα ο σαπιοκοιλιας είναι ομόδοξος…

Επισκέπτης
σεβαστε γεροντα(εφρεμ?)
διαβαζοντας τα τελευταια εγραφομενα σας
διαπιστονο μια καμψη του  φρονιματος κ της μιλιχιοτιτος με την οπια ανετραφησαν γεννες μα..τηδων εδω κ εις αλλας μονας της ΑΜ.ΜΑΛΑΚΙΑΣ
νομιζω
1.η δεν εισθε πια ακμαιος
2.η βαρεθηκατε τα ιδια κ τα ιδια με τον καθε μαλ..βλαχοδημαρχο που κηνηγα οτι ρωσο-ουκρανομπαζο, ναυαγισμενο καραβι, ..αντα κ περα, με τεκνα κλπ ελλατωματα,νομιζων οτι ανεκαλυψε τας ινδιας,κ την προτινος αγια μις ντονιετσκ η μις χαρκιβ εις την χειροτερα ..
3.η απλα κλαταρε το συστημαν σας ,κι εδω λεφτα για βενζινη δεν εχομεν,με τους ουκρανοβλαβεις ,κατα φαντασιαν τοθς κιλλας η πλιονοτης,θα ασχολουμεθα
4.ολα τα ανωτερω μαζι

αναμενω κατι πιο φρεσκο,σαν το fab5,ας πουμε σαν προτζεκτ!!

μετα λογου γνωσεως κλπ μαλακιες που λενε συσωμα ολοι οι πολιτευθαι κ  τα παπαγαλακια  τους :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ακούστε το Μπλάσκο και καθήστε στην Ελλάδα.Αμα πιάνει η μαλακία τύφλα να έχουν οι Ουκρανές.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Τώρα εδώ ή εγώ δεν έχω μείνει στην ουκρανία ή σου λένε παπαριές. Πρόσεξε να δεις αυτοί όχι η μία γκόμενα την άλλη ζηλεύει, αλλά και την τυπόπιττα που τρως στον δρόμο την ζηλεύουν! Εδώ τώρα κάτι ύποπτον παίζεται, διότι για να κυκλοφοράνε οι γκόμενοι πάσα από την μία στην άλλη και να μην τρέχει μία κάποιον λάκκο  έχει η φάβα. Εκείνο που υποψιάζομαι είναι ότι όλες είναι βιζιτούδες κανονικά και με τον νόμο.  Δεν μου λες για να’χουμε καλό ερώτημα που γνώρισες την δικία σου την πρώτη και πόσο χρονών είναι οι τύπισσες?

Κοίτα περί ορέξεως ουδείς λόγος εάν το σηκώνει το πορτοφόλι σου γουαί νοτ…
Ναι αν είναι πουτάνες απ’το παλιο ρίβερ όπως υποψιάζομαι μάλλον θαγαμήσει κι ο Αλή. Αν είναι τίμια κορίτσια θα γαμήσει ο Τάρας Μπούλμπα, ποια η διαφορά? Α ξέχασα ο σαπιοκοιλιας είναι ομόδοξος…
Γεια σας απο Αθήνα!!!!

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και μιας και έγραψα στην Ουκρανίδα για τις "οικογεννειακές διακοπες" μου στην Αυστρια, για να κάνω μια χειμερινή αναδρομή δυο καλοκαίρια πριν γιατί όσο να 'ναι με τρώει η ιστορία με την πρώτη και θα ήθελα να μάθω αν ήταν θαμώνας του πρωήν Ρίβερ.....
Η τύπισα λοιπόν ήταν 26 χρονών όπως την έχω περιγράψει και τότε δούλευε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο που έστειλε ένα γκρουπάκι τσάμπα στη Ρόδο! Οταν όλοι οι υπόλοιποι του γκρούπ πήγαιναν για ύπνο αυτή και η φίλη της που ήταν 23(κατηγορία Β+) έμεναν στο σόου και απο εκεί έφαγε ο κολλητός μου που έχει το ξενοδοχείο την μια και μου πλάσαρε την μετέπειτα μου! Ενώ η μια έκατσε άνετα η δικιά μου κρατούσε αποστάσεις και μου έκατσε τελαιυταία μέρα! Πολλά πολλά τότε δεν μου έλεγε... Οτι είχε παιδί απο την φίλη της το έμαθα.. Το τι έγινε στη πορεία το περιγράφω αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως κατάφερνε στα μυνήματα και στην επικοινωνία να με κάνει ότι θέλει....
Φέτος ήρθε η φίλη της για τον δικό μου και έφερε και μια άλλη που την πασάραμε σε έναν άλλο της παρέας! Αλλά οι 2 ήρθαν και δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι σχεδόν απρόσκλητες μέσα στον Αυγουστο που δεν τις είχε κανένας όρεξη! Λίγο πριν τις σουτάρουν οι δικοί μου γνώρισαν οι Ουκρανίδες στο πρωίνο του ξενοδοχείου την τωρινή μου(συνομίλική μου) που ήταν μόνη διακοπές και εκεί που ετοιμαζόμασταν να τα ξαναβρώ με την πρώτη αλλάζω ρώτα και λέω στη πιτσιρίκα να με βοηθήσει με την καινούργια που το έκανε! Και τώρα είναι όλες φίλες εκτός απο την πρώην μου που παρακάλεσα όλες να μην της πουν οτι πήγα!
Και τωρα δασκαλε η απορία!!!---------> Είναι Πουτάνα?
Κατα τα άλλα γνώρισα μια Σκανδιναυή(οχι τοπ διαλογής όμως) στο δρόμο στο Θησείο αλα Κμαν και στα μυνήματα και το τηλέφωνο φαινεται θερμή....Μόνο αν μου κάτσει εύκολα.....Πάντως δυσκολευομαι στην Αθήνα να σκεφτώ που θα την βγάλω και που θα την ψήσω! Κωλοπόλη, ανέραστη και αντιγκαβλωτική.....
Περιμένω με αγωνία το πορισμά σας για την Ουκρανίδα!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
???Πόρισμα δεν βλέπω...Τι να κάνω...Υπομονή
Η Ουκρανίδα μου γύρισε απο Ντουμπάι πάντως και μου στέλνει πολλές φωτογραφίες! Λέει οτι όλα ήταν καινούργια και μοντέρνα αλλά της έλειψε το Κίεβο!Μου είπε επίσεις οτι είναι στο χέρι μου να επιλέγω ποιούς επιθυμώ να έχω φίλους και να είμαι μαζί τους, αλλά πρέπει να ήταν μπηχτή για την ίδια... Η φίλη της πάντως πολύ τούμπανο...Αν έρθουν Έλλάδα το καλοκαίρι όλο και κάποιος θα βολευτει!!!
Με την Δανέζα όλα πήγαν ανέλπιστα καλά αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι Ουκρανίδα ούτε θα γίνει...
Τα ξαναλέμε απο το νησί!!!!

Επισκέπτης
???Πόρισμα δεν βλέπω...Τι να κάνω...Υπομονή
Η Ουκρανίδα μου γύρισε απο Ντουμπάι πάντως και μου στέλνει πολλές φωτογραφίες! Λέει οτι όλα ήταν καινούργια και μοντέρνα αλλά της έλειψε το Κίεβο!Μου είπε επίσεις οτι είναι στο χέρι μου να επιλέγω ποιούς επιθυμώ να έχω φίλους και να είμαι μαζί τους, αλλά πρέπει να ήταν μπηχτή για την ίδια... Η φίλη της πάντως πολύ τούμπανο...Αν έρθουν Έλλάδα το καλοκαίρι όλο και κάποιος θα βολευτει!!!
Με την Δανέζα όλα πήγαν ανέλπιστα καλά αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι Ουκρανίδα ούτε θα γίνει...
Τα ξαναλέμε απο το νησί!!!!

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά για καμία, μονολεκτικώς ΟΧΙ.
Καθυστέρησα διότι αναγκάστηκα να διαβάσω τα προηγούμενα τεύχη και απ’ότι αντελήφθην δεν είσαστε με την πρώτη τόσο κολλητή. Ήτοι δηλαδή εάν ηννόησα ορθώς την εγνώρισες στην Ρόδο, της έριξες έναν και μετά σε κάποια φάση πήγες στο κίεβο και της ξανάριξες 1,2,3 εσύ ξέρεις. Και απ’ότι κατάλαβα η πρώην με την φίλη της γνωρίζονταν και η νυν απλώς συνέπεσε να συνταξιδεύει με την φίλη το καλοκαίρι. 
Κοίταξε να δεις όσα περιγράφεις για τις τύπισσες είναι φυσιολογικά για την ουκρανία, δηλαδή το παιδί, τοδιαζύγιο στα 26, εγώ ξέρω διαζευχθείσες στα 19-20 με παιδιά, τα μη μου άπτου στο κρεβάτι, να σου δείξει ότι είναι από σπίτι και όχι παιξογελασόπουλος κλπ.
Έχε βέβαια υπ’όψιν ότι οι άνθρωποι στις καλοκαιρινές τουςδιακοπές και ειδικώς οι Βόπειοι συμπεριφέρονται διαφορετικά απ’ότι στην καθημερινότητα.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατην δεύτερη την νυν δηλαδή, όταν αναφέρεις ότι το σκέπτεσαι να την σπιτώσεις. Τι να την σπιτώσεις? Εσύ είσαι κάτω των τριάντα 26-27-28 ξέρω γω και κατά τεκμήριον ανύπανδρος. Τα σπιτώματα είναι για μεγάλους και παντρεμένους! Αν η τύπισσα είναι εντάξει δεν θέλει να την σπιτώσεις γάμο θέλει με σένα στο σπίτι!  Μην νομίζεις δηλαδή ότις την ηλικία την δική σου  και λεφτά να’χεις  θα αγοράσεις- νοικιάσεις ένα διαμέρισμα, θα μπάσεις την γκόμενα μέσα και κάθε  μήνα θα’ρχεσαι απ’την Ελλάδα θα την ρίχνεις κάνεναν θα μενεις καμιαβδομάδα και μετάθα γυρνάςπάλι στην δουλειά σου και ούτω καθ’εξής. Αν είναι εντάξει η γκόμενα και σε συμπαθεί, σε γουστάρει, σε αγαπάει διάλεξε ότι λέξη θες , δεν πρόκειται να δεχτεί να κάτσει μόνη της για καιρό και θα σου ζαλίσει  τ’αρχίδια να μένειςμαζί της. Αν πάλι είναι στ’αρχίδια της θα γαμιέται δεξιά κια ριστερά κι εσύ θα πληρώνεις κανα δυο χιλιάρικα το μηνα σα μαλάκας, για ποιο λόγο...
Επομένωςεσύ μάλλον εννοείς συγκατοίκηση με την γκόμενα και ότι ήθελε προκύψει. Οπότε δύο τα τινά:
Ή μένεις μαζί της στην Ουκρανία ή μένεις μαζί της στην Ελλάδα.
Αν μείνεις στην Ουκρανία να παντρευτείς δεν χρειάζεται! Θεωρείται αυτομάτως γυναίκα σου! Οπότε κάνεις την δοκιμή σου και ότι ήθελε προκύψει. Αν όλα πάνε καλώς αναγκαστικώς μετά κάνα χρόνο- ενάμιση θα την παντευτείς για να φτιάξεις τα χαρτιά σου για την δική σου άδεια παραμονής.
Αν θες να την φέρεις Ελλάδα ξεχασέ το πρέπει να την παντευτείς εξ αρχής γρούνι στο σακί, διότι αλλέως δεν πάιρνει άδεια παραμονής.
Τελικώς δηλαδή για κρέμασμα σε βλέπω. Εντάξει την πρώτη φορά είναι δύσκολο, την δεύτερη ευκολώτερο, την τρίτη ρουτίνα.
Υπ’όψιν ότι εάν η τύπισσα είναι πάνω από 25 θα σου ζαλίσει τ’αρχίδια για παιδιά διότι θεωρείται ήδη μεγάλη και τις πιάνει όλες μια μανία να κάνουν παιδιά πριν τα τριάντα πάση θυσία. Εάν θες να θυσιαστείς εσύ στο βωμό της Εστίας γιατί όχι...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μέγα Διδάσκαλε πανσεβάσμιε Ιωσήφ, πως τα πάτε με τους παράξενους ήχους στην Ουκρανία;

Μπορήτε να κοιμάστε;;;;; :sleeping:

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επειδη εχω καιρο να δω να γραφετε κατι ας γραφω εγω.λοιπον κουτοπονηρες οι ουκρανεζες :idiot:.αυτη που ειχα γνωρισει και ενω ειχαμε καιρο να επικοινωνησουμε μου μιλησε στο σκαιπ...ειχαμε 10 μερες περιπου εποικινωνια μετα χαθηκε για μια βδομαδα και οταν επανηλθε μου λει οτι εχει προβλημα.τις λεω τη μπορω να κανω εγω και μου λεει οτι ο σκυλος τις εχει καρκινο :headbang: :headbang: :headbang: και επειδη τον εχει σαν μωρο δεν θελει να τον χασει και επειδη πρεπει να του κανει επεμβαση αν μπορω να τις στειλω 200 ευρο και θα μου τα δωση τον αλλον μηνα.τις λεω εγω θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω αλλα τωρα δεν εχω.και απο τοτε εχει να μου μιλησει :think:.το πηρε κατακαρδα :rockon:.σου λεει εδω δεν τρωμε παμε για αλλους.μεγαλη προσοχη παιδια :woldman:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
επειδη εχω καιρο να δω να γραφετε κατι ας γραφω εγω.λοιπον κουτοπονηρες οι ουκρανεζες :idiot:.αυτη που ειχα γνωρισει και ενω ειχαμε καιρο να επικοινωνησουμε μου μιλησε στο σκαιπ...ειχαμε 10 μερες περιπου εποικινωνια μετα χαθηκε για μια βδομαδα και οταν επανηλθε μου λει οτι εχει προβλημα.τις λεω τη μπορω να κανω εγω και μου λεει οτι ο σκυλος τις εχει καρκινο :headbang: :headbang: :headbang: και επειδη τον εχει σαν μωρο δεν θελει να τον χασει και επειδη πρεπει να του κανει επεμβαση αν μπορω να τις στειλω 200 ευρο και θα μου τα δωση τον αλλον μηνα.τις λεω εγω θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω αλλα τωρα δεν εχω.και απο τοτε εχει να μου μιλησει :think:.το πηρε κατακαρδα :rockon:.σου λεει εδω δεν τρωμε παμε για αλλους.μεγαλη προσοχη παιδια :woldman:
χεχε μου εχει συμβει αν σε δουν σε αδυναμια επανω στο σεξ βρησκουν ευκαιρια να ζητησουν εξτρα ποσα.

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μακρια απο τις μαλακισμενες.ειναι τοσο χαζες που δεν ξερουν πως να τα παρουν ψυχρα σκετη ειναι.και εμενα με βοηθαει γυναικα που δεν μενει ελλαδα και ερχεται το καλοκαιρι αλλα οταν ειναι εδω ειμαι σωστος με καφαλαιο μαζι τις και συν οτι τις λεω οτι κανω χωρις να υπαρχει προβλημα. αλλα οτν εχω αναγκη τις λεω την αληθεια και νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να τις πω ψεματα.η διαφορα ειναι οτι αυτη με γουσταρει οπως και εγω φυσικα και το καταλαβενει οτι δεν την δουλευω

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε μακρια απο τις μαλακισμενες.ειναι τοσο χαζες που δεν ξερουν πως να τα παρουν ψυχρα σκετη ειναι.και εμενα με βοηθαει γυναικα που δεν μενει ελλαδα και ερχεται το καλοκαιρι αλλα οταν ειναι εδω ειμαι σωστος με καφαλαιο μαζι τις και συν οτι τις λεω οτι κανω χωρις να υπαρχει προβλημα. αλλα οτν εχω αναγκη τις λεω την αληθεια και νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να τις πω ψεματα.η διαφορα ειναι οτι αυτη με γουσταρει οπως και εγω φυσικα και το καταλαβενει οτι δεν την δουλευω
οικιακη βοηθος και ετσι?

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οχι οχι παντρεμενη με αρκετο χρημα.απλα γουστερει τον χαρακτηρα μου

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οχι οχι παντρεμενη με αρκετο χρημα.απλα γουστερει τον χαρακτηρα μου
τυχερος εισαι.παντως ολες αυτες του μπλοκ ενω ειναι ξεπεταγμενες ,αν ενδωσεις στα τρωνε χοντρα φιλε.
την εχω πατησει δηλ κανονιζω 1 ωρα 100 και ηθελα κουλουρι και ζητησε αλλα 70  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ελεος!τα εδωσα :jerking:πανω στην καβλα.δε το ξανακανω ομως .
υγ ελεγε οτι ηταν απο ουκρανια.

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μωρε πανω στην καυβλα θα τα εδινα και εγω αλλα στην ψυχρα την αδιαφορια και την κοροιδια δεν τα δινω.απλο παραδειγμα περπατας στον δρομο και βλεπεις εναν χωρις ποδι,αξιζει νομιζω να του δωσεις ενα ευρο,αλλα σε ενα γυφτακι που σε κοροιδευει...ουτε μια.και αυτες γυφτισες ειναι με αλλο χρωμα απλα ειναι ωραιες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολες ζητάνε λεφτά.Συνήθως για γουναρικά αλλά μπορεί και για έκτακτα έξοδα.Το πώς θα το χειριστείς αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.Μια καλή συμβουλή που δίνουν οι Αμερικανοί είναι ποτέ μη στέλνεις λεφτά.Αλλά το θέμα έχει πολλές παραλλαγές.Πάντως αν στέλνεις λεφτά συνήθως χάνεις.

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ολοι μας ζηταμε λεφτα καποια στιγμη...το θεμα ειναι να τα δινουμε εκει που πραγματικα αξιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom