Αγαπητέ δάσκαλε σε καλωσορίζουμε και πάλι στο έδρανο σου και ελπίζουμε σε μια πιο μόνιμη παρουσία.
Πιστεύω οτι μετα απο τόση απουσία θα έχεις σωρεύσει αρκετό υλικό για πολλαπλές παραδώσεις που θα έχουμε να θυμόμαστε.
Μια καλή αρχή χρειάζεται.
Γνωριστήκαμε σε ένα θρέντ κομματάκι αλαφροΐσκιωτο αλλά πιστεύω οτι τίποτα δεν πάει χαμένο όταν έχει αγαθό σκοπό.
Γι αυτό εκφράσου ελεύθερα. Αλλωστε κανείς δεν ειναι για όλους.
Που ξέρεις κάποιος σπόρος μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.
Όσο για το παραπάνω σχόλιο σου προτείνω δυο τρόπους για να το διαχειριστείς.
Ή κατα το Αριστοτελικό φύσις, έθος, λόγος ή κατα το πιο light σαν το πόνημα πχ του Ευάγγελου Λεμπέση
«Η Τεράστια κοινωνική Σημασία των Βλακών εν τω Συγχρόνω Βιω» (Μπορώ να σου το ανεβάσω αν θέλεις)
Πάντως εγώ πάω να φτιάξω ποπκορν για να είμαι έτοιμος να απολαύσω την απάντηση.
Νάσαι καλά και ανοξείδωτος.
Κοιτάξτε επειδή τώρα εσείς καταλαβαίνετε για ποια πράγματα μιλάμε, αντιλαμβάνεστε και το διεξαγόμενο πείραμα, πλάκα, μπλακ χιούμορ, ανευθυνότητα ιδική μου, δώστε του ότι όνομα θέλετε.
Εσείς βέβαια την είχατε ψάξει πιο πριν την δουλειά…Εκείνο που θέλω να πω και παρετήρησα είναι ότι τελικώς η όλη διαδικασία εδώ πέρα, ανέδειξε ότι σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει ένστικτον. Διότι σε κάποιους αν και παντελώς τυφλούς κάτι τους κάθησε, σου λέει κάτι ακούμε, δεν ξέρουμε τι ακούμε, τι διαβάζουμε αλλά κάτι τελος πάντων υπάρχει...
Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα πούμε...