Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
επεστρεψα στα πατρια εδαφη για τα χριστουγενα απο ρουμαν0μολδαβοουκρανιες οσον αφορα την ουκρανια τα πραγματα ειναι οπος ειταν!! εχει μουνι για ολα τα βαλαντια οτι πληρονεις περνεις !!! αλλα εχει μουνι να φαν και οι κοτες !! πληθορα!!!!!!!! ολε μιλαμε :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  κρισι ξεκρισι οι ελληνες ακομα στην ουκρανια ειμαστε  οκ!!!! ολα τα αλλα απο κρυφοδασκαλους παπαρομοντ κτλ τριχες!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χαχα αυτα που κανεις σε πειραζει οταν στα κανουν..

Xάρηκες εσύ ε?  :dancing: Μπαγασάκο  :grin:

Λοιπόν ο μπλάσκος δεν έχει κανένα κλώνο . Το άλλο γενικά το πα και είναι χρήσιμο δίδαγμα για όλους - και για μένα φυσικά  :grin:

Επισκέπτης
με ποιο κρητιριο κρινεις οτι ειμαι ηδη κουτος?εφοσον δεν αναφερεις κριτηρια μαλλον ο χαζος της υποθεσης εισαι εσυ..γεροντοπαλικαρο..

Αγαπητό μου παιδί,
Σε ευχαριστώ για τα κολακευτικά σχόλια.
Ομολογώ ότι  πραγματικώς σε είχα παρεξηγήσει διότι σπανίως συναντώ άτομα τοιαύτης υψηλής ευφυίας και καταρτίσεως όπως η ιδική σου, βλέπεις εγώ και η μάνα σου είπαμε να στο κρατήσουμε κρυφό…

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δασκαλε ειναι λογικο σε μια ταξη  να υπαρχουν και μαθητες που δεν καταλαβαινουν.
δεν σημαινει οτι ολοι οσοι φοιτουν στο τμημα θα παρουν και απολυτηριο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αγαπητό μου παιδί,
Ομολογώ ότι  πραγματικώς σε είχα παρεξηγήσει διότι σπανίως συναντώ άτομα τοιαύτης υψηλής ευφυίας και καταρτίσεως όπως η ιδική σου, βλέπεις εγώ και η μάνα σου είπαμε να στο κρατήσουμε κρυφό…

σηφη για πε τι εγινε με τον πορδωμενο μαλακα
πες εσυ γιατι ο δημητρακης σαχλαμαριζει και δεν τον παιρνω στα σοβαρα.

Επισκέπτης
σηφη για πε τι εγινε με τον πορδωμενο μαλακα
πες εσυ γιατι ο δημητρακης σαχλαμαριζει και δεν τον παιρνω στα σοβαρα.

Αυτό ειναι θεμα που πρεπει να απασχολήσει την ψυχιατρική επιστήμη πλέον.Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Επισκέπτης
Αγαπητέ δάσκαλε σε καλωσορίζουμε και πάλι στο έδρανο σου και ελπίζουμε σε μια πιο μόνιμη παρουσία.

Πιστεύω οτι μετα απο τόση απουσία θα έχεις σωρεύσει αρκετό υλικό για πολλαπλές παραδώσεις που θα έχουμε να θυμόμαστε.
Μια καλή αρχή χρειάζεται.

Γνωριστήκαμε σε ένα θρέντ κομματάκι αλαφροΐσκιωτο αλλά πιστεύω οτι τίποτα δεν πάει χαμένο όταν έχει αγαθό σκοπό.
Γι αυτό εκφράσου ελεύθερα. Αλλωστε κανείς δεν ειναι για όλους.
Που ξέρεις κάποιος σπόρος μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.

Όσο για το παραπάνω σχόλιο σου προτείνω δυο τρόπους για να το διαχειριστείς.
Ή κατα το Αριστοτελικό φύσις, έθος, λόγος  ή κατα το πιο light σαν το πόνημα πχ του Ευάγγελου Λεμπέση
«Η Τεράστια κοινωνική Σημασία των Βλακών εν τω Συγχρόνω Βιω» (Μπορώ να σου το ανεβάσω αν θέλεις)
Πάντως εγώ πάω να φτιάξω ποπκορν για να είμαι έτοιμος να απολαύσω την απάντηση.
Νάσαι καλά και ανοξείδωτος.

Κοιτάξτε  επειδή τώρα εσείς καταλαβαίνετε για ποια πράγματα μιλάμε, αντιλαμβάνεστε και το διεξαγόμενο πείραμα, πλάκα, μπλακ χιούμορ, ανευθυνότητα ιδική μου,  δώστε του ότι όνομα θέλετε.
Εσείς βέβαια την  είχατε ψάξει πιο πριν την δουλειά…Εκείνο που θέλω να πω  και παρετήρησα είναι ότι τελικώς η όλη διαδικασία εδώ πέρα, ανέδειξε ότι σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει ένστικτον. Διότι σε κάποιους αν και παντελώς τυφλούς κάτι τους κάθησε, σου λέει κάτι ακούμε, δεν ξέρουμε τι ακούμε, τι διαβάζουμε αλλά κάτι τελος πάντων υπάρχει...

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα πούμε...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό ειναι θεμα που πρεπει να απασχολήσει την ψυχιατρική επιστήμη πλέον.Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

ο Δημητράκης ισχυρίζεται οτι έχεις καταθέσει μυνητήρια αναφορά κατά του προδομένου στον Σερίφη στη Φλόριντα.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητό μου παιδί,

χαχα ντεφορμε εισαι ομως...αυτα τα λεγανε πριν 30 χρονια....ααα ξεχασα..ειπαμε εισαι και καποιας ηλικιας.....

Επισκέπτης
χαχα ντεφορμε εισαι ομως...αυτα τα λεγανε πριν 30 χρονια....ααα ξεχασα..ειπαμε εισαι και καποιας ηλικιας.....

Σου κρατήσαμε κρυφό ότι είμαι ο πατέρας σου. Γιατί η μάνα σου κι εγώ... Για την ευφυία σου δεν χρειαζόταν να στο κρύψουμε διότι είσαι πανηλίθιος...

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σου κρατήσαμε κρυφό ότι είμαι ο πατέρας σου. Γιατί η μάνα σου κι εγώ... Για την ευφυία σου δεν χρειαζόταν να στο κρύψουμε διότι είσαι πανηλίθιος...

σου μοιασα δηλαδη...χαχαχα...αρα εσυ ως πατερας μου εισαι ο αρχιπανηλιθιος

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γεια σας και απο εμενα χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες και καλα μυαλα.μερικα πραγματα μιλανε απο μονα τους ασχετως εαν εμεις δεν θελουμε να τα ακουσουμε.φιλε ιωσηφ εχω λιγες μερες που διαβαζω αυτα που γραφεις και πιστευω οτι εισαι αρκετα μορφωμενος και θελεις πραγματικα να βοηθησεις πολλα παιδια να καταλαβουν περι ουκρανιδωνννννν.θα σας πω και εγω την εμπειρια μου με μια κοπελια που γνωρισα απο το badoo.λοιπον ειναι απο ουκρανια αλλα εργαζεται στη ρωσια σαν μανατζερ σε ενα μικρο ξενοδοχειο στο τβερ.γνωριστηκαμε το καλοκαιρι και μιλαγαμε καθε μερα στο σκαιπ μεχρι που με καταφερε να απαφασησω να παω ρωσια να την δω.βγαζω εισητηριο βιζα και φευγω ηρθε και με πηρε απο το αεροδρομειο με τον οδηγο της που την πηγαινει στη δουλεια πηγαμε σπιτι της προς το παρον ολα καλα.στο σπιτι δε ειχε εναν σκυλο ροκο αρζεντινο θυλικο που ειχε και περιοδο με μυριζει ο σκυλος και μου λεει αυτη οκ τωρα ειναι φιλος σου.ωραια λεω λες να βρηκαμε κατι καλοοοοο... το βραδυ εγινε κατι ολα καλα καιτην αλλη μερα εμεινα μονος με τον σκυλο γιατι αυτη πηγε για δουλεια μιλαμε οτι το σκυλί δεν με πειραξε αλλα εγω ειχα φαει φρικη.τις εδωσα 300 ευρο να αλαξει και τις ειπα να τα κρατησει και να πληρωνει αυτη.πετυχα ομως σε μια περιοδο που ηθελε να δωσει και κατι μαθηματα για ψυχολογια στο πανεπιστημειο οποτε ολη μερα ελειπε.αστα να πανε μαυρες διακοπες.πηγαμε το σαβ/κο στη μοσχα να δουμε κατι γνωστους της μειναμε βγηκαμε το βραδυ εξω και μειναμε στο σπιτι τον φιλον της.τις δινω αλλα 300 ευρο εγω φυσικα δεν πληρωνα τιποτα τα πληρωνε αυτη με δικα μου λεφτα  καλο ε.με πηγε ενα απογευμα στη δουλεια τις ειδα το γραφειο που εργαζονταν και γενικα τον χωρο.ολα καλα ως εδω.παμε να πουμε για μερικα που δεν μου αρεσαν.μου λει μια μερα να τις στειλω απο την ελλαδα μια γουνα μου την σχεδιασε κιολας σε ενα χαρτι. εγω τις λεω θα δουμε.με παει μια μερα σε ενα χρυσοχοειο και μου λεει ενα τετοιο δαχτυλιδι θελω οχι τωρα αλλα να ξερεις.λεω και εγω κακα σημαδια.καλοιο να ερτει η συμφορα μα ναρτει μοναχη της μην ερτει με τη μανα της και με την αδερφη της.τις δεινω αλλα 400 ευρο συνολο 1000 εμεινα 12 μερες οποτε λεω δεν πειραζει.εχουμε μιλησει και αποφασισει αν ολα πανε καλα μεταξυ μας να παει ουκρανια και να παω και εγω να παντρευτουμε.ανατριχιαζωωωωωωωωωωωωωωω.φευγω λοιπον με παει στο αεροδρομειο ο οδηγος χωρις αυτην δεν μπορει λει να αποχερετα ισως το ειχε κανει πολλες φορες και το ειχε βαρεθει.ερχομαι ελλαδα ολα καλα δυνεχιζουμε να μιλαμε ολα φυσιολογικα.μου λει οτι πρεπει να παει αγια πετρουπολη σε εκθεσεις για την δουλεια της παει την πρωτη μερα το κινιτο της κλειστο την δευτερη μου στελνει μηνυμα το απογευμα και μου λεει οτι ητα κουρασμενη και οτι τις λειπω.καλα λεω παει το δουλεμα συνεφο.εμεινε εκει 8 μερες μου εστειλε 4 μηνυματα και οταν επεστρεψε με πηρε τηλεφωνο.εγω φυσικα ειχα αρχισει να παγωνω αλλα και να σκεφτομαι οτι κατι δεν παει καλα.τα γενεθλια της ηταν 30 νοεμβρη αλλα ειχε γενηθει 13 νοεμβρη λογω ημερας η μανα της τη δωλωσε στις 30 μου ειπε.και μου λεει λοιπον στις 13 που ειναι το δωρο μου επ[αθα πρωτη φορα μου το λενε αυτο τις λεω στις 30 εχεις γενεθλια οκ μου λεει πλακα κανω.......ναι σκεφτομαι σιγουρα.στις 30 τις στελνω 150 ευρο μου λεει δεν ητανε αναγκη αφου δεν εχεις.τις εχω πει απο την αρχη οτι δεν εχω χρηματα και οτι αν θελει καποιον με λεφτασ να ψαξει αλλου.αλλα ευχαριστω δεν ειπε.οπως και κατι δωρα που τις πηγα δεν ακουσα ευχαριστω εστω τυπικα ρε γαμωτο.μιλαμε στο σκαιπ και μου λεει οτι παραγειλε ενα φορερμα και τις λεω αφου δεν εχεις χρηματα πως το παραγειλες και μου λεει θα βρω.πως......ξερω αλλα κανω οτι δεν ξερω.μουλει οτι εχει και ενα χρεος στην τραπαζα...και τις λεω πως θα πας ουκρανια και μου λεει αν πραγματικα με θες πρεπει να κανεις τα παντα.καλοοοοοοοοοοοοοοο ε ειπατε τιποτα.τις λεω σε θελω αλλα δεν εχω χρηματα και μου λει αν θες μπορεις να το κανεις.που ναξερε που ζουμε κια πως ειμαστε.τωρα λοιπον αν δεν τις φραψω στο σκαιπ δεν μου γραφει και δεν ανοιγει καμερα εχει ριξει την παγιδα της και περιμενει.συγνωμη αν σας κουρασα αλλα νομιζω οτι ισως βοηθησω καπου.τα κοπρανα αφηνουν πα;ντ;α μυρωδιες αν εχεις καλη μυτη ισως δεν τα πατησεις.πιστευω λοιπον φυσικα με καποιες εξαιρεσεις οτι τα κοπιτσια εκει ειναι.οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.προσοχη παιδια.τωρα για το τη πιστευω για τη ρωσια και τη ειδα αλλη μερα.καλα χριστουγενα σε ολους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πες μας μερικες πλροφωριες για σενα για να καταλαβουμε :)Ποσο χρονων εισαι?Αυτη πόσο χρονων ειναι?εμφανησιακα πως εισαι?Οικονομικα?Αν μας δωσεις μια εικονα του εαυτου σου θα μπορεσουμε με τον Ιωσηφ να σου γραψουμε τη γνωμη μας.Αν εισαι 40+ καραφλας με κοιλιες και αυτη ειναι 20 χρονη φυσικο ειναι να σε κανει να τρεχεις απο πισω της και να φοβασαι μην την χασεις.Αν ομως εισαι 20-25 εμφανισημος ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑΙ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δημητράκη καλές Γιορτές. Περιέγραψέ μας το σκηνικό εκει στα βορια κατα τα τις γιορτές και ανέβασε και οπτικοακουστικο υλικό εαν μπορείς.
Νασαι καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom