You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
φιλε δημητρη αυτη ειναι 40 χρονων μπλε ματια καστνανο μαλλι γενικως μπορω να πω αρκετα καλη αφου στο δρομο και πολλες ρωσιδες την κοιταζαν. εγω ειμαι 46 οι γυναικες μου λενε οτι ειμαι πολυ καλως εγω φυσικα ολο ριχνω τον εαυτο μου ειμαι 90 κιλα αλλα αυτο δεν λεει κατι με αυτα που ειδα στη ρωσια για μενα οι αντρες εκει ειναι αθλιοι. πανε βολτα με τα κοριτσια τους μεσα στο κρυο με ενα νπουκαλι μπυρα στο χερι χειροτερη και απο τους αγλους.στις δε ντισκο παει το κολλημα συνεφο αλλα οχι το κυριλε το λιγουρικο εγω πηγα να φαω ξυλο τη χαλη ειναι αυτο ρε φιλε.τωρα η κοπελια εχει καλη δουλεια αλλα νομιζω οτι δεν αμοιβετε καλα η ετσι λεει αλλα νομιζω οτι βγαζει τα κανει ολα σκουφιες και μπερετες λες και δεν εχουμε αυριο.τωρα επειδη εχω γυρω μου πολλες γυναικες κορες αδερφες ανηψιες φιλες ολες μου ειπαν μακρια...... ακομα και η πρωην γυναικα μου μου ειπε..μακρια δεν ειναι αυτη για σενα αφου ξερεις ειμαστε πονηρεςςςςςςςςςςςςς.αυτα και εχουμε συνεχεια
απλα επειδη εφαγα λιγο κολλημα θελω λιγο χρονο να ξεκολησω.δενομαι ευκολα αλλα λυνομαι και γρηγορα και το κυριοτερο χωρις προβληματα στην υγεια μου ψυχολογικα εννοω.τωρα αφου ηρθε ετσι η δουλεια ετοιμαζομαι για ασια τουλαχιστον να χαλασω λιγα χρηματα αλλα να το χαρω.γιατι χαλασα περιπου 1700 ευρο να παω στη ρωσια αλλα δεν μου αρεσε καθολου.απλα λεω οτι πηγα στη ρωσια.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κοιτα αυτη η 40χρονη Ουκρανη στην καλητερη περιπτωση να βρει εκει καποιον Ουζμπεκο!Ειναι μεταναστρια,δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απο περιουσια.Πιθανοτατα δεν ειναι καν Ρωσσιδα υπηκοος.Εσυ στο Τβερ θα μπορουσες να βρεις μια νεα κοπελα 26-30 ετων που να εχει και δικο της διαμερισμα αρκετα ευκολα.Αυτο που επρεπε να κανεις ειναι να εβγαινες οταν η δικια σου ηταν στη δουλεια της Και να προσπαθουσες και απο το Ιντερνετ.Μια 40 χρονη Ουκρανη σε μια πολη της Ρωσσιας ειναι σαν νεκρη!Δεν προκειται να γυρισει να την κοιταξει κανενας μονο Ουζμπεκοι και κανας 60 χρονος.Σου φεροταν ετσι για να βγαλει τ'αποθημενα της!Αφου οι ντοπιοι αντρες ουτε να την δε θα θελανε !Εδω οι 30αρες δυσκολα βρισκουν να Πιστευω οτι πολυ σημασια της εδωσες.Αυτο ηταν το 1 λαθος σου και το δευτερο:ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΟΤέ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!Ερχεσαι για να κυνηγισεις πολλες
καλα τα λες αλλα δεν εβγενα εξω μονος γιατι μου εκανε ρετζιστρεισον στο ξενοδοχειο της και το πηρα μετα απο 6 μερες οποτε μου ειπε να μην βγαινω ισως ειχε λογο.αλλα πιστεψεμε και να εγενα δεν θα εβγαζα ακρη χαοςςςςςςςςςςςςςςς σου λεω.τωρα το τη ηθελε να βγαλει δεν ξερω αλλα το οτι θελει να φυγει απο εκει το καταλαβα. αλλα ψαχνει να βρει κατι καλο αστην να προσπαθει την κοπελα αλλα δεν πιστευω να βρει γιατι εχει εναν χαρακτηρα αστα[ενας γερος μου ελεγε μια φορα οτι ο θεος τις γυναικες τις εχει φτιαξει απο σκατα αλλα τις εχει λιγο μελι κατω απο τα σκελια]αυτα φιλε δημητρη και χρονια σου πολλα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τωρα να φιλοξενει η αλλη και εσυ να βγενεις να κυνηγας αλλες δεν ειναι οτι καλυτερο νομιζω.ασ εχουμε εμεις λιγο φιλοτημο αφου λειπη απο αυτους.
εγω ειδα οτι πληρωνες βαπορισια ρε τυπε τωρα που ειδες εσυ τη φιλοξενια δε ξερω
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Φυσικα και το εκανε επιτηδες για να μην πας πουθενα!Φοβοταν οτι αν εβγαινες εξω θα εβρισκες πολυ καλητερη απο αυτην.Το οτι σου ζητησε να της παρεις ενα σορο πραγματα διχνει τον Ουκρανικο της χαρακτηρα.Οι Ουκρανες ειναι ετσι τσιγγουνες και φτηνιαρες!καλα τα λες αλλα δεν εβγενα εξω μονος γιατι μου εκανε ρετζιστρεισον στο ξενοδοχειο της και το πηρα μετα απο 6 μερες οποτε μου ειπε να μην βγαινω ισως ειχε λογο.αλλα πιστεψεμε και να εγενα δεν θα εβγαζα ακρη χαοςςςςςςςςςςςςςςς σου λεω.τωρα το τη ηθελε να βγαλει δεν ξερω αλλα το οτι θελει να φυγει απο εκει το καταλαβα. αλλα ψαχνει να βρει κατι καλο αστην να προσπαθει την κοπελα αλλα δεν πιστευω να βρει γιατι εχει εναν χαρακτηρα αστα[ενας γερος μου ελεγε μια φορα οτι ο θεος τις γυναικες τις εχει φτιαξει απο σκατα αλλα τις εχει λιγο μελι κατω απο τα σκελια]αυτα φιλε δημητρη και χρονια σου πολλα.
μωρε αυτη ζητησε εγω τη θα κανω ειναι το θεμα.[γουνες φουστανια δαχτυλιδια κα]ηηηηηηηηηηηηη 1 μηνα ταιλανδη.τι νομιζεις οτι θα κανω.ε φυσικα το δευτερο αυτο δεν θελει βοηθεια να το αποφασισω.τωρα γιατι βρεθηκα εκει........... εχασα τον δρομο ρε φιλε ευχαριστω
Επισκέπτης
μωρε αυτη ζητησε εγω τη θα κανω ειναι το θεμα.[γουνες φουστανια δαχτυλιδια κα]ηηηηηηηηηηηηη 1 μηνα ταιλανδη.τι νομιζεις οτι θα κανω.ε φυσικα το δευτερο αυτο δεν θελει βοηθεια να το αποφασισω.τωρα γιατι βρεθηκα εκει........... εχασα τον δρομο ρε φιλε ευχαριστω
γεια σας και απο εμενα χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες και καλα μυαλα.μερικα πραγματα μιλανε απο μονα τους ασχετως εαν εμεις δεν θελουμε να τα ακουσουμε
¨Ελα ντε…Χρόνια πολλά και σ’εσένα αγαπητέ…
.φιλε ιωσηφ εχω λιγες μερες που διαβαζω αυτα που γραφεις και πιστευω οτι εισαι αρκετα μορφωμενος και θελεις πραγματικα να βοηθησεις πολλα παιδια να καταλαβουν περι ουκρανιδωνννννν.θα σας πω και εγω την εμπειρια μου με μια κοπελια που γνωρισα απο το badoo.
Αμ εγώ τα λέω μακρυά από το ιντερνέτ και τις ιντερνετογκόμενες αλλά εσείς δεν ακούτε…
λοιπον ειναι απο ουκρανια αλλα εργαζεται στη ρωσια σαν μανατζερ σε ενα μικρο ξενοδοχειο στο τβερ.γνωριστηκαμε το καλοκαιρι και μιλαγαμε καθε μερα στο σκαιπ μεχρι που με καταφερε να απαφασησω να παω ρωσια να την δω.βγαζω εισητηριο βιζα και φευγω ηρθε και με πηρε απο το αεροδρομειο με τον οδηγο της που την πηγαινει στη δουλεια
Λοιπόν τώρα μου θύμισες τον τον κ. Καθικιτή που’χε κι αυτός γνωρίσει μια γκόμενα από το ιντερνέτ μέσω της αγκένστβας και ήρθε και τον πήρε μαζί με τον…γκόμενο! Βέβαια τότε ήτανε ακόμα η κατάστασις εδώ «δω μου και μένα μπάρμπα».
πηγαμε σπιτι της προς το παρον ολα καλα.στο σπιτι δε ειχε εναν σκυλο ροκο αρζεντινο θυλικο που ειχε και περιοδο με μυριζει ο σκυλος και μου λεει αυτη οκ τωρα ειναι φιλος σου.ωραια λεω λες να βρηκαμε κατι καλοοοοο... το βραδυ εγινε κατι ολα καλα καιτην αλλη μερα εμεινα μονος με τον σκυλο γιατι αυτη πηγε για δουλεια μιλαμε οτι το σκυλί δεν με πειραξε αλλα εγω ειχα φαει φρικη.τις εδωσα 300 ευρο να αλαξει και τις ειπα να τα κρατησει και να πληρωνει αυτη.πετυχα ομως σε μια περιοδο που ηθελε να δωσει και κατι μαθηματα για ψυχολογια στο πανεπιστημειο οποτε ολη μερα ελειπε.αστα να πανε μαυρες διακοπες.πηγαμε το σαβ/κο στη μοσχα να δουμε κατι γνωστους της μειναμε βγηκαμε το βραδυ εξω και μειναμε στο σπιτι τον φιλον της.τις δινω αλλα 300 ευρο εγω φυσικα δεν πληρωνα τιποτα τα πληρωνε αυτη με δικα μου λεφτα καλο
Βίοι παράλληλοι. Άκου την ιστορία με τον κ. Καθικητή. Αυτός όλο γνώριζε γκόμενες απ’το ιντερνέτ, να’σου μας καλούσε η μία για χριστούγεννα, να’σου η άλλη για νέο έτος, λέω εδώ κάτι δε πάει καλά αυτοί δεν δίνουνε στον αγγελό τους νερό, μέχρι που μου ‘πε ότι αυτός πλήρωνε το τραπέζι κι οι γκόμενες βάνανε το σπίτι, περίσευε και το κατιτις απ’τα ψώνια...
ε.με πηγε ενα απογευμα στη δουλεια τις ειδα το γραφειο που εργαζονταν και γενικα τον χωρο.ολα καλα ως εδω.παμε να πουμε για μερικα που δεν μου αρεσαν.μου λει μια μερα να τις στειλω απο την ελλαδα μια γουνα μου την σχεδιασε κιολας σε ενα χαρτι. εγω τις λεω θα δουμε.με παει μια μερα σε ενα χρυσοχοειο και μου λεει ενα τετοιο δαχτυλιδι θελω οχι τωρα αλλα να ξερεις.λεω και εγω κακα σημαδια.καλοιο να ερτει η συμφορα μα ναρτει μοναχη της μην ερτει με τη μανα της και με την αδερφη της
Κοίτα κάτι τέτοια τα κάνουνε είναι αλήθεια, αλλά και η αλήθεια είναι ότι τα κάνουνε όταν δεν ξετρελαίνονται με τον γκόμενο. Άμα σε γούσταρε θα κανε μόκο, τώρα αυτή έριχνε άδεια να πιάσει γεμάτα, σκεπτόμενη ότι άμα τσιμπήσει ο μαλάκας έχει καλώς…
.τις δεινω αλλα 400 ευρο συνολο 1000 εμεινα 12 μερες οποτε λεω δεν πειραζει.εχουμε μιλησει και αποφασισει αν ολα πανε καλα μεταξυ μας να παει ουκρανια και να παω και εγω να παντρευτουμε.ανατριχιαζωωωωωωωωωωωωωωω.φευγω λοιπον με παει στο αεροδρομειο ο οδηγος χωρις αυτην δεν μπορει λει να αποχερετα ισως το ειχε κανει πολλες φορες και το ειχε βαρεθει
όπως ορθώς αντελήφθης αυτή το είχε ψωμοτύρι. Δια τούτο λέγω και μακρυά απ’το ιντερνέτ διότι όλες τέτοιες είναι. Πουλάνε έρωτες και χαλιμάδες και υπάρχουν καμία δεκαριά μαλάκες που τους τα χώνουν.Τελικώς πλήρωσες το γαμήσι με μια πουρέιτζερ 2000Ε. μ'αυτά τα λεφτά γαμούσες τις καλύτερες σιτυτουρίστριες, αλλά εσύ είχες την ψευδαίσθηση ότι γαμας την γκομενά σου κι όχι καμια πουτάνα...
.ερχομαι ελλαδα ολα καλα δυνεχιζουμε να μιλαμε ολα φυσιολογικα.μου λει οτι πρεπει να παει αγια πετρουπολη σε εκθεσεις για την δουλεια της παει την πρωτη μερα το κινιτο της κλειστο την δευτερη μου στελνει μηνυμα το απογευμα και μου λεει οτι ητα κουρασμενη και οτι τις λειπω.καλα λεω παει το δουλεμα συνεφο.εμεινε εκει 8 μερες μου εστειλε 4 μηνυματα και οταν επεστρεψε με πηρε τηλεφωνο.εγω φυσικα ειχα αρχισει να παγωνω
εννοείται ότι είχε έρθει να δει το οικόπεδο άλλος πελάτης, αυτή κατά πάσαν πιθανότητα δεν το εκούνησε ρούπι…
αλλα και να σκεφτομαι οτι κατι δεν παει καλα.τα γενεθλια της ηταν 30 νοεμβρη αλλα ειχε γενηθει 13 νοεμβρη λογω ημερας η μανα της τη δωλωσε στις 30 μου ειπε.και μου λεει λοιπον στις 13 που ειναι το δωρο μου ε�
Εντάξει σε είχε για τον φούτσο αγαπητέ. Κοίτα 40 ετών θεωρείται ξωφλημένη. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να θέλει να την γαμήσει αυτήν εδώ, πόσον μάλλον να την παντευτεί εκτός από κάτι μεθύστακες, παραλητικούς, γέρους κλπ. Κακως της έδωσες το χαρτί και κακώς έμεινες μαζί της. Από την άλλη σε καταλαβαίνω διότι δεν ήξερες την χώρα και ήθελες να αποφύγεις την όλη διαδικασία να γυρνάς άγνωστος μεταξύ αγνώστων προσπαθώντας να γνωρίσεις γκόμενες. Πάντως περί φιλοτιμίας που ανέφερες αλλού, ξεχασέ το δεν διδάσκεται εδώ έχει χαθεί από την ελλάδα εδώ θα βρεθεί?
Κοίτα την αυτοκριτική σου την έκανες, προσγειωμένος φαίνεσαι. Αντελήφθης ποια είναι τα λάθη, πρόσεξε εάν τυχόν ξαναπροσπαθήσεις μην τα επαναλάβεις. Πάντοτε κυνηγάμε πολλές γκόμενες δια τον απλό λόγον ότι αυτές είναι τελείως αναξιόπιστες κι απ’τις 20-30 θα κάτσει η μία. Εκείνο που θα συμβούλευα είναι μην βιάζεσαι , άσε τα πράγματα να κυλίσουν μόνα τους και όλα θα έρθουν στην θέση τους. Ρηλάξ..
Καλες γιορτές
Επισκέπτης
Δασκαλε καλές Γιορτές.
Με υπομονή και τρυφερότητα πρός ολη την πανίδα που σε πνίγει εσένα εκει και εμάς εδώ .
Περιμένω σχόλια για την κατάσταση στην χώρα με την μοναδική σου ψυχογραφική περιγραφή.
Καλό βόλι σε όλους
Αγαπητέ για την κατάστασι στην χώρα που μου ζητήσατε είναι σαν κάποιος να του γαμάει την γυναίκα ο υδραυλικός κι αυτός να κάθεται να το φιλοσοφεί και να το σκέπτεται. Η λύσις είναι μία: να σηκωθεί και να τους λιανίσει και τους δύο στο ξύλο και μετά να στείλει την γυναίκα του στον αγύριστο, διότι άπαξ κερατάς μία ζωή κερατάς. Ότι και να πούμε για την χώρα δια της συζητήσεως, πέραν του πνευματικού αυνανισμού δεν οδηγούμεθα πουθενά. Αίφνης ανεκάλυψαν οι εφημερίδες θέλοντας και μη ότι τις πυρκαυιές τις βάζουνε οι Τούρκοι. Ενώ οι Αλβανοί ε δεν κάνανε τίποτα δουλεύανε... Ύστερα από 20 χρόνια θα ανακαλύψουν ότι τους μαύρους τους μπάζανε πάλι οι Τουρκοι κι ύστερα από άλλα 20 ότι όλες οι κυβερνήσεις ήταν προδοτικές και πουλημένες. Εως τότε εμείς θα είμαστε εις τα αιωνίους μονάς και εις την Ακρόπολη θα υπάρχει μιναρές κι όλοι θα φοράνε φέσια... Ατυχώς με τα λόγια κτίζονται ανώγεια και κατώγεια…
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Geia Sas kai kales giortes apo Austria!
Sorry gia ton tropo grafhs alla den exw pc me Ellinika!An i kopela mou edw mathei gia to taxidi mou stin Oukrania sigoura tha me kleisei se kelari kai den tha dw to fws tou kosmou pote xana!!!Alla auta exei i zwh! Auta exoume pathei auta kanoume ki emeis....Ta mounia edw einai polu metria kai mono ta panakriva kaluntika kanoun merikes kaluteres! An kapoia einai polu mounara sigoura tha einai Tzexoslovaka i Giougoslava!!!
Loipon autos o `filosofomaniakos` Kman2 stin theoria einai polu kalos kai epalitheuetai! Eixe grapsei kapou gia tis diafores metaxi anatolikis kai ditikhs Eurwpis kai eixe stathei polu sto thema twn eleutheriwn sto dromo kai sti zoi genika! Pragmati edw einai gemato periorismous pou kapoioi einai toso anohtoi oso kai autoi pou tous akolouthoun xwris na erwtoun poioi tous epivaloun kai giati!!!
To oti den einai oikonomika san emas einai dioti den exoun amuntikes dapanes kai den organwsan Olumpiakous agones!!!Alla se kathe volta eksw sunantw straties apo Arapia, Giousoufakia kai mizeroanatolikous!Oi poluethnikes se mia poli twn 100 xiliadwn katoikwn kanoun party kai i enimerwsi plirws kateuthinomeni(Pane na perasoun ton Marokano pou aimatokilise ti Liegi ws koino eglimatia kai pouthena anafora stin katagwgi tou)!
Ekana mia volta tis proalles stin Athina kai eida ligoterous `pareisaktous`!Ta kala tis krisis skeutika!! Vlepw omws apo edw to astunomiko deltio kai oi alvanoi pleon den upakououn se nomous! Mallon oloi oi merokamatiarides fugan dioti den uparxei pleon merokamato kai meinan oi kakopoioi...
.... mono apo tin Rodo den feugoun oi Alvanoi giati gamane! Toulaxiston den kanoun vareia eglhmata akoma dioti fovountai tin fulakh mias kai apo ekei den mporoun na fan Touristries! Eixa kanei eklhsh kapote gia na erthei kosmos gia kamaki sto nhsi!Elpizw na eisakoustei!!!
Oso gia tin oukranida mou, Daskale, vlepontas tin istoria tou filou lew mipws einai to kati exairetiko!Oute mia volta se polukatasthma i magazi kai mou ekane kai dwro mia firmati zwnh apo moni tis! Genikws den mou tin ekrakses polu kai lew MIPWS...
Twra pou milame einai me mia fili tis mounara-krufoksekoliara sto Dubai alla mou stelnei sunexws munimata kai prin paei me rwtise an tha kanoume kati mazi...alla egw eprepe na kanw `oikogeneiakes` diakopes!!!
Sas xairetw olous pros to paron!!
Sorry gia ton tropo grafhs alla den exw pc me Ellinika!An i kopela mou edw mathei gia to taxidi mou stin Oukrania sigoura tha me kleisei se kelari kai den tha dw to fws tou kosmou pote xana!!!Alla auta exei i zwh! Auta exoume pathei auta kanoume ki emeis....Ta mounia edw einai polu metria kai mono ta panakriva kaluntika kanoun merikes kaluteres! An kapoia einai polu mounara sigoura tha einai Tzexoslovaka i Giougoslava!!!
Loipon autos o `filosofomaniakos` Kman2 stin theoria einai polu kalos kai epalitheuetai! Eixe grapsei kapou gia tis diafores metaxi anatolikis kai ditikhs Eurwpis kai eixe stathei polu sto thema twn eleutheriwn sto dromo kai sti zoi genika! Pragmati edw einai gemato periorismous pou kapoioi einai toso anohtoi oso kai autoi pou tous akolouthoun xwris na erwtoun poioi tous epivaloun kai giati!!!
To oti den einai oikonomika san emas einai dioti den exoun amuntikes dapanes kai den organwsan Olumpiakous agones!!!Alla se kathe volta eksw sunantw straties apo Arapia, Giousoufakia kai mizeroanatolikous!Oi poluethnikes se mia poli twn 100 xiliadwn katoikwn kanoun party kai i enimerwsi plirws kateuthinomeni(Pane na perasoun ton Marokano pou aimatokilise ti Liegi ws koino eglimatia kai pouthena anafora stin katagwgi tou)!
Ekana mia volta tis proalles stin Athina kai eida ligoterous `pareisaktous`!Ta kala tis krisis skeutika!! Vlepw omws apo edw to astunomiko deltio kai oi alvanoi pleon den upakououn se nomous! Mallon oloi oi merokamatiarides fugan dioti den uparxei pleon merokamato kai meinan oi kakopoioi...
.... mono apo tin Rodo den feugoun oi Alvanoi giati gamane! Toulaxiston den kanoun vareia eglhmata akoma dioti fovountai tin fulakh mias kai apo ekei den mporoun na fan Touristries! Eixa kanei eklhsh kapote gia na erthei kosmos gia kamaki sto nhsi!Elpizw na eisakoustei!!!
Oso gia tin oukranida mou, Daskale, vlepontas tin istoria tou filou lew mipws einai to kati exairetiko!Oute mia volta se polukatasthma i magazi kai mou ekane kai dwro mia firmati zwnh apo moni tis! Genikws den mou tin ekrakses polu kai lew MIPWS...
Twra pou milame einai me mia fili tis mounara-krufoksekoliara sto Dubai alla mou stelnei sunexws munimata kai prin paei me rwtise an tha kanoume kati mazi...alla egw eprepe na kanw `oikogeneiakes` diakopes!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
...
ναι οκ νταξει. παντρεψου τη ειναι μονογαμικη
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
kai kati allo sxetiko-asxeto!!!
Vlepontas re paidia tosa terastia magazia me papoutsia kai pernwntas apo ta matia mou xiliades zeugaria pou tha mporousan na papoutsosoun tin misi Eurwpi(se mia poli 100 xiladwn katoikwn epanalamvanw) den vrika ena zeugari pou tha borousa na foresw kai na min gelaei o kosmos(stin Ellada) kai ta mounia....Enw se ena magazi se emas me mikri poikoilia kati vriskeis! Ti anthrwpoi autoi oi Eurw-Paioi....
Vlepontas re paidia tosa terastia magazia me papoutsia kai pernwntas apo ta matia mou xiliades zeugaria pou tha mporousan na papoutsosoun tin misi Eurwpi(se mia poli 100 xiladwn katoikwn epanalamvanw) den vrika ena zeugari pou tha borousa na foresw kai na min gelaei o kosmos(stin Ellada) kai ta mounia....Enw se ena magazi se emas me mikri poikoilia kati vriskeis! Ti anthrwpoi autoi oi Eurw-Paioi....
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Den exw skopo na pantreutw gia na gamisete....ναι οκ νταξει. παντρεψου τη ειναι μονογαμικη
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Dubai den exw paei alla den mou akougetai asximo! Tin persinh pou pige Tourkia tin xwrisa en pshxrw alla i fetini pige me tis eulogies mou...(kai na me afisei isuxo stin Austria)....Den exw skopo na pantreutw gia na gamisete....
Επισκέπτης
Dubai den exw paei alla den mou akougetai asximo! Tin persinh pou pige Tourkia tin xwrisa en pshxrw alla i fetini pige me tis eulogies mou...(kai na me afisei isuxo stin Austria)....
Geia Sas kai kales giortes apo Austria!
Ζηλέψαμε…
Είχα πολλούς φίλους απ’την Αυστρία. 17, 19, 21, 26 χρονών κάναμε πολύ παρέα.
Loipon autos o `filosofomaniakos` Kman2 stin theoria einai polu kalos kai epalitheuetai! Eixe grapsei kapou gia tis diafores metaxi anatolikis kai ditikhs Eurwpis kai eixe stathei polu sto thema twn eleutheriwn sto dromo kai sti zoi genika!
Πώς είσαι από υγεία? Σκεπάζεσαι καλά καλά? Μήπως έχεις καθόλου πυρετό? Πρόσεχε διότι κυκλοφορούν ιώσεις.
Pragmati edw einai gemato periorismous pou kapoioi einai toso anohtoi oso kai autoi pou tous akolouthoun xwris na erwtoun poioi tous epivaloun kai giati!!!
Εδώ δε μας τα λες σωστά. Οι αραπαδες είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.
Ενώ πριν υπακούανε στους νόμους ε? Ρε εδώ και ο τιμιώτερος των αλβανών έχει τα αδικήματα της παράνομου εισόδου στην επικράτεια, παρανόμου παραμονής, παρανόμου εργασίας, εισφοροδιαφυγής, φοροδιαφυγής τώρα δουλευόμαστε?
Εμένα με παίρνετε? Δεν είμαι Αλμπάνι και είμαι λίγο σιτεμένος αλλά μαθαίνω γρήγορα. Συστατικάςς επιστολάς μπορώ να σας φέρω από τον κ. Κάρφον, την ερίτιμον κόρην του κ. Beneton Lee, και τον Ιανά τον ιεροκύρηκα. Και δεν θέλω και πολλά, δυό κρεατόπιττες απ’του Μερακλή θα μου παίρνεις κάθε μέρα και είμαι εντάξει…
ΑΑΑΑ!!! Μην χάσεις τέτοιο κελεπούρι!
Λοιπόν για να μην με βρίζεις όταν μεγαλώσεις θα σου πω τα υπερ και τα κατά:
-Υπέρ
Εντάξει πιθανώς η τύπισσα να σου’χει κάποια κάψα. Μην νομίζεις βέβαια ότι θα πέσει από τη γέφυρα στον Δνείπερο να πνιγεί άμα δε σε ξαναδεί. Έχει βρει τον γαμπρό τον έτσι, είσαι και μικρός στα χρόνια πρέπει και να βλέπεσαι, σου λέει καλή περίπτωση. Στο Ντουμπάι τώρα κλαίνει με μαύρο αράπη.
-Κατά
Αντέ ρε αδερφέ και παντρεύεσαι. Θα σε κλείσει σ’ένα διαμέρισμα μέσα, θα σε ταίζει μπορς και γκαλούσκι θα κάνεις και κάνα παιδί κι η Μπο Ντέρεκ να είναι θα την τρως κάθε μέρα στην μάπα, θα σου γίνουν τ’αρχίδια σαν της μαιμούς και μετά λίγα χρόνια θα’ναι κι αυτήν σαν την μαιμού. Εσένα ο σκοπός σου ποιός είναι, να λύσεις το δημογραφικό ή να περνάς καλά? Ά και που’σαι δε ξέρεις τι ζηλιάρες είναι όλες αυτές οι πουτάνες, τσιλιμπουρδίζεις που τσιλιμπουρδίζεις τώρα ελεύθερα γιατί να βάνεις δερβέναγα πάνω απ’το κεφάλι σου?
Αυτά΄αν όλα πάνε καλώς…
Διότι αν πάνε κακώς εις το μελούμενον τέκνον θα ανακαλύψεις τυχαίες φατσικές ομοιότητες με τον υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, γαλατά κλπ Θα’χεις ένα τσούρμο ουκρανούς να σου λέει ο καθ’ένας το μακρύ και το κοντό του δω μου και μένα μπάρμπα. Ότι μαζέυεις θα στα ξοδεύει αυτή σε χρόνο d/t. Κι αφού σε αρμέξει καλά θα σου δώκει πασαπόρτο και θα εξακολουθείς σαν μαλάκας να την πλερώνεις άμα σ’έχει σε ομηρία με κάνα παιδί
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.493
- Πόντοι
- 42.697
-Κατά
Αντέ ρε αδερφέ και παντρεύεσαι. Θα σε κλείσει σ’ένα διαμέρισμα μέσα, θα σε ταίζει μπορς και γκαλούσκι
Ά και που’σαι δε ξέρεις τι ζηλιάρες είναι όλες αυτές οι πουτάνες, τσιλιμπουρδίζεις που τσιλιμπουρδίζεις τώρα ελεύθερα γιατί να βάνεις δερβέναγα πάνω απ’το κεφάλι σου?
...και μπορς και βαρενικι και σούμπα
δεν εχω συναντησει πιο ζηλιαρες γυναικες απο τις Ρωσοουκρανιδες δασκαλε..
το παιζουν υπεράνω, σου φορανε κερατα ωσαν του ταρανδου, γαμιουνται με απιστευτη ευκολια καιροσκοπικα με και αν παρολαυτα ποτε διαπιστωσουν ή έχουν μια μικρη υποψια, οτι μιλας/βλεπεις/τσιλιμπουρδιζεις με αλλη ειναι ετοιμες να σε κατασπαραξουν...
Stories
Νέο!DanaeEscortmagicgirls: Διαθέσιμη απόψε