Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και εσυ τωρα ιωσηφ μπλασκο δεν εισαι το ιδιο προσωπο με τον glock perfection ας πουμε..

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε σε ευχαριστούμε για αυτά που έχεις προσφέρει! Να ζήσεις χρόνια πολλά και να περνάς καλά! Ενας απο τους μαθητές σου...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητέ,  λέτε «Δάσκαλε,Δάσκαλε»…  Να σας ευχαριστήσω αλλά φοβούμαι ότι είμαι   κακός δάσκαλος. Διότι δεν ξέρω να σας διδάξω κάτι για να βγάλετε χρήματα ακάματα κι ούτε γνωρίζω κάποια μέθοδο να σας βλέπουν οι γκόμενες και να πέφτουν ξερές.  Ούτε ο ίδιος είμαι πλούσιος και οι γκόμενες όταν με βλέπουν,  πέφτουν ξερές από τα γέλια. Ούτε έχω και τίποτα γυναικάκια περισευούμενα να σας πασάρω, εσείς να ξεχαρμανιάσετε κι εγώ να πάρω το κατι- τις μου. Ούτε έχω καμία πανεπιστημιακή έδρα, παρά αυτήν που τώρα κάθουμαι , ούτε υψηλές γνωριμίες  εκτός απ’τον καφετζή και τον σουβλατζή της γειτονιάς μου. Το μόνον που πράττω δεν είναι παρά να διηγούμαι κάτι χαζο-ιστοριούλες .

Κοιτάξτε εδώ, δεν έκανα  παρά απλά τεστ ευφυίας.
Έχουμε ένα θεματάκι, το περί των ουκρανίδων και το βασανίζουμε.
Σαφώς και θα ημπορούσα να πω σε όλους σας περισσότερα. Το θεωρώ περιττόν: Διότι όσα πρακτικώς πρέπει να ξέρει κανείς, ήτοι «μη τζιζ  προσοχή στο πορτοφόλι» το έχω διδάξει προ πολλού.  Βλέπετε ξεκινάει κάποιος μαθητής στην πρώτη δημοτικού 1+1=2, προχωρά με προπαίδεια στην τρίτη, τετάρτη, στην πρώτη Γυμνασίου εξισώσεις πρώτου βαθμού με έναν άγνωστο και μετά αρχίζουν δευτέρου, τρίτου βαθμού, δυνάμεις, προόδοι, παραβολές , υπερβολές της Παναγιάς τα μάτια…. Φυσικά κατόπιν εις την ενήλικο ζωή δεν θυμάται τίποτα και θα μπορούσε να αρκεστεί ο καθείς μέχρι την μέθοδον των τριών που διδάσκεται στην τετάρτη δημοτικού. Όλα τα άλλα είναι σαβούρες που εις την καθημερινή ζωή, δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστούν σε κανέναν. Αλλά τούτο δεν γίνεται για τον μαθητή. Γίνεται για τον καθηγητή, για να του εύρει ένα αντικείμενον το κράτος, να ροκανίζει  τα χρήματα  το χρόνο και το μυαλό των μαθητών, ούτως ώστε κανείς να μην ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της ζωής και ωσάν υπνωτισμένος να πορεύεται στην κοινωνία  πιόνι...
Τουναντίον οι δικές μου προθέσεις με μοχλό αυτό το θεματάκι, δεν υπήρξαν αποχαυνωτικές, να το διαβάζει ο άλλος και να αποβλακώνεται ακόμα περισσότερο, παρά να αφυπνάται από τον λήθαργον. Αλλά για να ξυπνήσει κάποιος πρέπει και να το θέλει, διότι η νάρκη είναι ισχυρά. Ο υποψήφιος πρέπει να μπει σε μία ολόκληρη διαδικασία: αρχικώς να εύρει αυτόν τον ιστότοπον, μάλλον αμφιβόλου ποιότητος, να αρνηθεί τα καλέσματα των σειρήνων της πρώτης σελίδος με πολύ σοβαρά θέματα του τύπου, «call girl», «ξεσκισέ με». «γαμησέ με», «καλησπέρα σ’όλα τα όμορφα αγόρια από τραβεστίς τάδε», να πάει εις το αρχείον των θεμάτων, να ξεχωρίσει το παρόν από άλλα χίλια –δυό γαργαλιστικά και μετά να να αρχίσει να διαβάζει. Και μπορεί  να το διαβάσει σαν Μίκυ Μάου, να περάσει κάποιες ευχάριστες ώρες ή μέρες και μετά να διαβάσει το Πλέυ Μπόι, την εφημερίδα Αφηδναικά Νέα, να αυνανιστεί κλπ.  Σε ελαχίστους θα προκαλέσει μίαν αλεργική αντίδρασιν στον εγκέφαλο ανακαλύπτωντες  ότι το περίφημον τούτο όργανον, τελικώς δεν είναι για να κρατά βάρος στους ώμους όταν φυσά να μην μας παίρνει ο άνεμος, παρά έδρα της λογικής σκέψεως.
Άρα ότι είχα περίπου να πω, νομίζω ότι το είπα. Από την άλλη πολλοί, λαμβάνουν ένα μεγαλειώδες ψευδώνυμον κι αρχίζουν και βρίζουν ο ένας τον άλλον από το ιντερνέτ, διατυπώνουν θέσεις και γνώμες  επί παντός επιστητού μέχρι να ξεκουράσουν το πληκτρολόγιον όταν τους καλέσει η χοντρή γυναίκα τους από την κουζίνα να σκουπίσουν τα πιάτα ή  ο προισταμενός τους να πάνε τίποτα χαρτιά. Αλλά η πραγματική ζωή είναι έξω. Δεν είναι στην ασφάλεια του ιντερνέτ. Όπως κάποτε άφησα την ασφάλεια της διδασκαλίας  για να δω αν ήμουν πιο μάγκας απ’τους δασκάλους μου και μπορούσα να τα καταφέρω στην ζωή, κάνοντας πράξη αυτά που εκείνοι ονειρεύονταν στον πίνακα, έτσι και τώρα  να παριστάνω τον ξύπνιο σε ανυποψίαστους ή αφελείς γράφοντας γλυκανάλατα ότι γαμάω και τι ωραία που περνάω εδώ, δεν με ικανοποιεί. Κι ο τράγος της γιαγιάς μου γαμούσε, δεν νομίζω ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν ζωής ανθρώπου εκτός αν κάποιος είναι τελείως ζώον.  

Τώρα για λόγους φιλανθρωπίας, άμα εμφανιστεί κάνα μεγάλο φρούτο μπαίνω στον πειρασμό και του γράφω, μπας και περισώσει τίποτα απ’το πορτοφόλι του, διότι το μυαλό έχει ήδη κλουβιάσει κι είναι για πέταμα. Εσείς εκ του τρόπου γραφής σας δεν μου φαίνεστε ούτε υπερβολικά αφελής ούτε υπερβολικά ανυποψίαστος, τι να σας γράψω, να σας κάνω νταιχτιριντί μήπως?

Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και να σας ευχηθώ…καλή προόδο εις τας αναζητήσεις σας
Αυτιά…

Φιλικά
Ιωσήφ Μπλάσκος.
Γεια σας σε όλους!

Μόλις γύρισα απο Κίεβο και βλέπω την πιο μεγάλη έκπληξη!!!
Κύριε ΔΑΣΚΑΛΕ σας ευχαριστούμε για την επανεμφάνιση!!!! Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αλλά μπαίνω στο πειρασμό να περιγράψω τις εντυπώσεις μου απο το Κίεβο έτσι όπως το έζησα!
Εξ αρχής δηλώνω οτι οι βασικές ένοιες περι Ουκρανίδων επιβεβαιωνονται αλλα ας τα πιάσουμε απο την αρχή!
Το κέντρο του Κιέβου πλήν κάποιων παλαιών κτηρίων δεν ζηλεύει πολλά απο μια Ευρωπαική πρωτεύουσα και είναι κλάσεις ανώτερο απο την Αθήνα!! Είδα πολλές νέες κατασκευές και γενικά ενα κατασκευαστικό οργασμό που δεν συνδεόταν τόσο με το Euro 2012! Με αυτό που έπαθα πλάκα ήταν τα υπερπολυτελή Τζίπ που ήταν πιο πολλά απο τα κανονικά αυτοκίνητα!!! Porsche Cayenne ,Range Rover και Lexus τα βλέπεις για πλάκα εκεi! Είδα αυτοκίνητα που δεν έχω δει ούτε σε χώρες όπως Ιταλία Γερμανία Αυστρία! Ποιοι τα οδήγαν λοιπον αυτά? Συνήθως παχύσαρκοι χαζοβιόλιδες τύποι που όπως έμαθα μετά μπορεί να έχουν και μια μικροθέσουλα στην κυβέρνηση!Όχι στο κράτος εκτός αν η θέση τους επιτρέπει να τα πέρνουν μαύρα!
Το Κίεβο δίνει την εντύπωση πολύ πλούσιας πόλης σε γενικές γραμμές και δεν είδα πουθενά σημάδια φτώχιας! Ο κόσμος είναι πολύ σοβαρός και κακομούτσουνος αλλά φιλικός όταν τους απευθηνθείς και αρκετά καλοντυμένος με τα καινουργια κινητά τους και οι κυρίες με τις Γούνες τους!!
Τώρα τα μουνιά! Όπως ήδη έχω πει πήγα να συναντήσω μια κοπέλα που ήδη ήξερα απο Ρόδο και κάποιες φίλες απο το καλοκαίρι! Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους να μην με κοροιδέψει κανένας ταξιτζης η όποιος με κόψει για ξένο!!! Οι μικρο-απατεώνες πάντος δεν τα πέρνουν μόνο απο τους ξένους αλλά και απο τους Ουκρανούς της επαρχίας! Οι Ουκρανίδες στο δρόμο είναι πανέμορφες σε μεγάλο ποσοστο!!! Στο σουπερ-Μαρκετ πάντα είχε και ένα ακραίο Μουνί!!! Σε ποιό σουπερ Μαρκετ της Ελλάδας γίνεται κάτι τέτοιο?
Τα Clubs που πήγα ήταν το Arena και το Caribean! Στο δεύτερο φαινόταν οτι όλοι γνωρίζονταν μεταξί τους(ήταν καθημερινή) και για να φας απο εκεί μουνί έπρεπε να ξέρεις άριστο Tango! Αλλά αυτο ισχύει για κάθε Latin Club ανα την Ευρώπη!
To Arena σηκώνει πολύ συζήτηση και εδώ θέλω προσοχή! Πήγα με την δικιά μου και οτι γράφω είναι απο κλεφτές ματιές γύρω μου! Διέκρινα 2 κατηγορίες ξένων! Κάτι πιτσιρικάδες δυτικούς και Αμερικάνους μέχρι 24 χρονών που απο το παρουσιαστικό τους πρεπει στις χώρες τους να μην τους θέλει καμιά και κάποιος πρέπει να τους σφύριξε με μορφή Ράδιο-Αρβύλας οτι η Ουκρανία είναι η χώρα του εύκολου μουνιού! Εννοήται οτι καθόντουσαν με το πουλί στο χέρι εκτός αν τα έσκαγαν χοντρά γιατι οι τύπισες με τις τσάντες τα 2 κινητά και τα δυχτιωτά καλτσόν ηξεράν πολύ καλά γιατι επένδυσαν 100 γρίβνες είσοδο! Διέκρινα και κατι τυπάκια σε μια γωνία ίδιας κατηγορίας που ελπίζω να μην ήταν Έλληνες γιατι ήταν off the game....Η άλλη φυλή ξένων ήταν οι 40αρηδες και άνω! Και αυτοί στις γωνιές τους ή στο Bar και ουτε τα πούρα και οι αργυλέδες τους έκαναν μάγκες! Τα νορμαλ γκομενάκια δεν τα ενδιέφερε καμιά απο τις κατηγορίες αυτές! Οι εκδιδόμενες γενικά όπως κατάλαβα είναι ξεχωριστή ομάδα μέσα στην Ουκρανική κοινωνία όπως διέκρινα ιδιοις όμασι! Είναι περιθωριακή ομάδα που υπάρχει σχεδόν αυτόνομα μέσα στα όρια της κοινωνικής ζωής(κάτι όπως η κοινώνια των Ρόμα στην Ελλάδα)! Η πόλη δεν θυμίζει μπουρδέλο όπως η Πράγα ή το Αμβούργο(και πιθανώς το Αμστερνταμ που δεν έχω πάει)!!!!!!
Και τώρα ας καταρριφθεί και ο μύθος της πεινασμένης Ουκρανίδας που περιμένει τον Έλληνα ή Ξένο γαμπρό! Οι Ουκρανοί δείχνουν να είναι οι ποιό cool και σοβαροί ανατολικο-ευρωπαίοι και όχι τόσο τελειωμένοι όσο οι Βορειο-ευρωπαιοι! Πρέπει να την παλευούν καλύτερα απο τους Ρώσους που είναι ποιό παιδάκια και εκφυλισμένοι! Απο την άλλη δεν λείπει τίποτα απο το Κίεβο και καμιά δεν έχει λόγο να φύγει από εκεί αν έχει κάποια κατάσταση! Και λέω ευθρασσώς πως όσοι έχουν φέρει Ουκρανίδα έδω μόνο επαρχιώτησα μπορεί να είναι(οι επαρχιώτες στο Κίεβο κάνουν τις βρώμικες δουλειές και αυτό φαίνεται έυκολα) ή η οικονομικοκοινώνική του θέση εδώ είναι 2 επίπεδα παραπάνω απο την αντίστοιχη της Ουκρανίδας!
Για τους επιμένοντες όμώς Ουκρανικά υπάρχει ένας μεγάλος σύμαχος-----> Το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!!! Και στατιστικά μου εξήγησε η κοπέλα μου οτι οι άντρες είναι πιο λίγοι απο τις γυναίκες και έτσι κάθε ένα παιδι Ουκρανός που την ψιλοπαλεύει έχει την δυνατότητα επιλογής και αυτό τον κάνει αλλαζόνα!
Κρίμα πάντως με τη δικιά μου που δεν είμαι σε φάση για σοβαρή κατάσταση διότι είναι κούκλα(Α+),μορφωμένη, παραδοσιακή στο σπίτι και σκύλα στο γαμήσι!!!! Η ιδανική σύζηγος δηλαδή!
Τώρα θέλω να κάνω μια αναδρομή σε προηγούμενες σελίδες διότι θέλω να συνδιάσω τις αναφορές σας Δάσκαλε όσον αφορά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο με τα μνημιώδη μουσεία που συνάντησα μετα τη Lavra!!
Ζητώ συγνώμη για πιθανά λάθη στη γραφή αλλά βαριέμαι να διορθώνω!
Ευχαριστώ επίσης τον Κμαν2 για τις προτάσεις του τον Pitsilisti για τις πληροφορίες για τις Marshroutka(δυστηχώς η δικιά μου δεν ήθελε με τίποτα να μπεί παρά τις πιέσεις μου) σε όλους όσους βοήθησαν με τις πληροφορίες τους
και τέλος σε ΕΣΑΣ κύριε ΔΑΣΚΑΛΕ που με της διδασκαλίες σας έγινα ένας άξιος επισκέπτης στα Ουκρανικά "λημέρια"!!

Επισκέπτης
Δάσκαλε σε ευχαριστούμε για αυτά που έχεις προσφέρει! Να ζήσεις χρόνια πολλά και να περνάς καλά! Ενας απο τους μαθητές σου...

Σας ευχαριστώ για το ήθος σας αγαπητέ...
να είστε καλά εσείς και η οικογενειά σας.
Με τιμή

Ιωσήφ Μπλάσκος.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σας ευχαριστώ για το ήθος σας αγαπητέ...
να είστε καλά εσείς και η οικογενειά σας.
Με τιμή

Ιωσήφ Μπλάσκος.

Ευχαριστώ Μεγα Διδάσκαλε για τις ευχές σου και ανταποδίδω

Ελπίζω το νέο έτος να αποφοιτήσουμε όλοι από το τμήμα σου

Επισκέπτης
Γεια σας σε όλους!

Κύριε ΔΑΣΚΑΛΕ σας ευχαριστούμε για την επανεμφάνιση!!!! Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αλλά μπαίνω στο πειρασμό να περιγράψω τις εντυπώσεις μου απο το Κίεβο έτσι όπως το έζησα!
Εξ αρχής δηλώνω οτι οι βασικές ένοιες περι Ουκρανίδων επιβεβαιωνονται αλλα ας τα πιάσουμε απο την αρχή!
Το κέντρο του Κιέβου πλήν κάποιων παλαιών κτηρίων δεν ζηλεύει πολλά απο μια Ευρωπαική πρωτεύουσα και είναι κλάσεις ανώτερο απο την Αθήνα!! Είδα πολλές νέες κατασκευές και γενικά ενα κατασκευαστικό οργασμό που δεν συνδεόταν τόσο με το Euro 2012! Με αυτό που έπαθα πλάκα ήταν τα υπερπολυτελή Τζίπ που ήταν πιο πολλά απο τα κανονικά αυτοκίνητα!!! Porsche Cayenne ,Range Rover και Lexus τα βλέπεις για πλάκα εκεi! Είδα αυτοκίνητα που δεν έχω δει ούτε σε χώρες όπως Ιταλία Γερμανία Αυστρία! Ποιοι τα οδήγαν λοιπον αυτά? Συνήθως παχύσαρκοι χαζοβιόλιδες τύποι που όπως έμαθα μετά μπορεί να έχουν και μια μικροθέσουλα στην κυβέρνηση!Όχι στο κράτος εκτός αν η θέση τους επιτρέπει να τα πέρνουν μαύρα!
Το Κίεβο δίνει την εντύπωση πολύ πλούσιας πόλης σε γενικές γραμμές και δεν είδα πουθενά σημάδια φτώχιας! Ο κόσμος είναι πολύ σοβαρός και κακομούτσουνος αλλά φιλικός όταν τους απευθηνθείς και αρκετά καλοντυμένος με τα καινουργια κινητά τους και οι κυρίες με τις Γούνες τους!!
Τώρα τα μουνιά! Όπως ήδη έχω πει πήγα να συναντήσω μια κοπέλα που ήδη ήξερα απο Ρόδο και κάποιες φίλες απο το καλοκαίρι! Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους να μην με κοροιδέψει κανένας ταξιτζης η όποιος με κόψει για ξένο!!! Οι μικρο-απατεώνες πάντος δεν τα πέρνουν μόνο απο τους ξένους αλλά και απο τους Ουκρανούς της επαρχίας! Οι Ουκρανίδες στο δρόμο είναι πανέμορφες σε μεγάλο ποσοστο!!! Στο σουπερ-Μαρκετ πάντα είχε και ένα ακραίο Μουνί!!! Σε ποιό σουπερ Μαρκετ της Ελλάδας γίνεται κάτι τέτοιο?
Τα Clubs που πήγα ήταν το Arena και το Caribean! Στο δεύτερο φαινόταν οτι όλοι γνωρίζονταν μεταξί τους(ήταν καθημερινή) και για να φας απο εκεί μουνί έπρεπε να ξέρεις άριστο Tango! Αλλά αυτο ισχύει για κάθε Latin Club ανα την Ευρώπη!
To Arena σηκώνει πολύ συζήτηση και εδώ θέλω προσοχή! Πήγα με την δικιά μου και οτι γράφω είναι απο κλεφτές ματιές γύρω μου! Διέκρινα 2 κατηγορίες ξένων! Κάτι πιτσιρικάδες δυτικούς και Αμερικάνους μέχρι 24 χρονών που απο το παρουσιαστικό τους πρεπει στις χώρες τους να μην τους θέλει καμιά και κάποιος πρέπει να τους σφύριξε με μορφή Ράδιο-Αρβύλας οτι η Ουκρανία είναι η χώρα του εύκολου μουνιού! Εννοήται οτι καθόντουσαν με το πουλί στο χέρι εκτός αν τα έσκαγαν χοντρά γιατι οι τύπισες με τις τσάντες τα 2 κινητά και τα δυχτιωτά καλτσόν ηξεράν πολύ καλά γιατι επένδυσαν 100 γρίβνες είσοδο! Διέκρινα και κατι τυπάκια σε μια γωνία ίδιας κατηγορίας που ελπίζω να μην ήταν Έλληνες γιατι ήταν off the game....Η άλλη φυλή ξένων ήταν οι 40αρηδες και άνω! Και αυτοί στις γωνιές τους ή στο Bar και ουτε τα πούρα και οι αργυλέδες τους έκαναν μάγκες! Τα νορμαλ γκομενάκια δεν τα ενδιέφερε καμιά απο τις κατηγορίες αυτές! Οι εκδιδόμενες γενικά όπως κατάλαβα είναι ξεχωριστή ομάδα μέσα στην Ουκρανική κοινωνία όπως διέκρινα ιδιοις όμασι! Είναι περιθωριακή ομάδα που υπάρχει σχεδόν αυτόνομα μέσα στα όρια της κοινωνικής ζωής(κάτι όπως η κοινώνια των Ρόμα στην Ελλάδα)! Η πόλη δεν θυμίζει μπουρδέλο όπως η Πράγα ή το Αμβούργο(και πιθανώς το Αμστερνταμ που δεν έχω πάει)!!!!!!
Και τώρα ας καταρριφθεί και ο μύθος της πεινασμένης Ουκρανίδας που περιμένει τον Έλληνα ή Ξένο γαμπρό! Οι Ουκρανοί δείχνουν να είναι οι ποιό cool και σοβαροί ανατολικο-ευρωπαίοι και όχι τόσο τελειωμένοι όσο οι Βορειο-ευρωπαιοι! Πρέπει να την παλευούν καλύτερα απο τους Ρώσους που είναι ποιό παιδάκια και εκφυλισμένοι! Απο την άλλη δεν λείπει τίποτα απο το Κίεβο και καμιά δεν έχει λόγο να φύγει από εκεί αν έχει κάποια κατάσταση! Και λέω ευθρασσώς πως όσοι έχουν φέρει Ουκρανίδα έδω μόνο επαρχιώτησα μπορεί να είναι(οι επαρχιώτες στο Κίεβο κάνουν τις βρώμικες δουλειές και αυτό φαίνεται έυκολα) ή η οικονομικοκοινώνική του θέση εδώ είναι 2 επίπεδα παραπάνω απο την αντίστοιχη της Ουκρανίδας!
Για τους επιμένοντες όμώς Ουκρανικά υπάρχει ένας μεγάλος σύμαχος-----> Το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!!! Και στατιστικά μου εξήγησε η κοπέλα μου οτι οι άντρες είναι πιο λίγοι απο τις γυναίκες και έτσι κάθε ένα παιδι Ουκρανός που την ψιλοπαλεύει έχει την δυνατότητα επιλογής και αυτό τον κάνει αλλαζόνα!
Κρίμα πάντως με τη δικιά μου που δεν είμαι σε φάση για σοβαρή κατάσταση διότι είναι κούκλα(Α+),μορφωμένη, παραδοσιακή στο σπίτι και σκύλα στο γαμήσι!!!! Η ιδανική σύζηγος δηλαδή!
Τώρα θέλω να κάνω μια αναδρομή σε προηγούμενες σελίδες διότι θέλω να συνδιάσω τις αναφορές σας Δάσκαλε όσον αφορά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο με τα μνημιώδη μουσεία που συνάντησα μετα τη Lavra!!
Ευχαριστώ επίσης τον Κμαν2 για τις προτάσεις του τον Pitsilisti για τις πληροφορίες για τις Marshroutka(δυστηχώς η δικιά μου δεν ήθελε με τίποτα να μπεί παρά τις πιέσεις μου) σε όλους όσους βοήθησαν με τις πληροφορίες τους
και τέλος σε ΕΣΑΣ κύριε ΔΑΣΚΑΛΕ που με της διδασκαλίες σας έγινα ένας άξιος επισκέπτης στα Ουκρανικά "λημέρια"!!

Φιλικά
Ιωσήφ Μπλάσκος.
Γεια σας σε όλους!
Κύριε ΔΑΣΚΑΛΕ

Κεριά και λιβάνια.  Ή κύριε θα γράφεις  ή δάσκαλε ή Ιωσήφ ή απλώς μαλάκα…

σας ευχαριστούμε για την επανεμφάνιση!!!! Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αλλά μπαίνω στο πειρασμό να περιγράψω τις εντυπώσεις μου απο το Κίεβο έτσι όπως το έζησα!
Το κέντρο του Κιέβου πλήν κάποιων παλαιών κτηρίων δεν ζηλεύει πολλά απο μια Ευρωπαική πρωτεύουσα και είναι κλάσεις ανώτερο απο την Αθήνα!!

Γιατί? Κι η Αθήνα τι έχει να ζηλέψει απ’την Καμπούλ ή το Ισλαμαμπάντ, δεν κατάλαβα, τι της λείπει δηλαδή ?

Είδα πολλές νέες κατασκευές και γενικά ενα κατασκευαστικό οργασμό που δεν συνδεόταν τόσο με το Euro 2012! Με αυτό που έπαθα πλάκα ήταν τα υπερπολυτελή Τζίπ που ήταν πιο πολλά απο τα κανονικά αυτοκίνητα!!! Porsche Cayenne ,Range Rover και Lexus τα βλέπεις για πλάκα εκεi!

Εγώ όταν έκαμα το λάθος και πρωτοπήγα, στην πόλη υπήρχε μία μοναδική λαχανί Jaguar μοντέλο του 66, κάτι Mercedes SEL που χαν οι πλέον γαμάτοι και κάτι τζιπ Μερσεντές εκείνα τα τετράγωνα σαν κουτια που είχαν στα στρατά στην Ελλάδα. Οι υποδέλοιποι Lada ,ζιγκουλί και Πεζώ 2. Όταν ο μακαρίτης ο Αρχιδογιάννης πήρε σε μία ψωλιέγκω μια BMW Ζ την είχανε βάνει στο συντριβανάκι της Χρετσιάτικ εκεί που είναι τώρα το Coffee Time πως το λένε,  και κοιτάζανε την μηχανή της σαν να ήταν ο πυρηνικός κινητήρας ιπταμένου δίσκου εξωγήινων.

Ευτυχώς τώρα που δίνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας διότι εάν μάθαινες πόσες μονάδες έχουν στα κινητά τους των 500Ε…  Πάντως αφού είναι τόσο πλούσιοι όλοι, οι γνωστές σου δεν πρέπει να σ’αφήσανε να έβανες το χέρι στην τσέπη να πληρώσεις πουθενά εσύ στην πατρίδα τους, ε?

Τώρα τα μουνιά! Όπως ήδη έχω πει πήγα να συναντήσω μια κοπέλα που ήδη ήξερα απο Ρόδο και κάποιες φίλες απο το καλοκαίρι!

Αυτό το’χα βάνει και σ’έναν άλλον τεστ γνώσεως αλλά μου’ρθε αδιάβαστος. Πάαινε σ’οποιονδήποτε κατά προτίμησιν άνω των 50 και ρώτα τι εστί Καραμηνάς…
Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους να μην με κοροιδέψει κανένας ταξιτζης η όποιος με κόψει για ξένο!!! Οι μικρο-απατεώνες πάντος δεν τα πέρνουν μόνο απο τους ξένους αλλά και απο τους Ουκρανούς της επαρχίας! Οι Ουκρανίδες στο δρόμο είναι πανέμορφες σε μεγάλο ποσοστο!!!

Έχει και πολλά μπάζα πιστεψέ με, τώρα εσύ έγκαβλος δεν τα έβλεπες…

Στο σουπερ-Μαρκετ πάντα είχε και ένα ακραίο Μουνί!!! Σε ποιό σουπερ Μαρκετ της Ελλάδας γίνεται κάτι τέτοιο?

«Είμαι κεφάτη, ψωνίζω απ’του Εβρεόπουλου!»

Τα νορμαλ γκομενάκια δεν τα ενδιέφερε καμιά απο τις κατηγορίες αυτές! Οι εκδιδόμενες γενικά όπως κατάλαβα είναι ξεχωριστή ομάδα μέσα στην Ουκρανική κοινωνία όπως διέκρινα ιδιοις όμασι! Είναι περιθωριακή ομάδα που υπάρχει σχεδόν αυτόνομα μέσα στα όρια της κοινωνικής ζωής(κάτι όπως η κοινώνια των Ρόμα στην Ελλάδα)! Η πόλη δεν θυμίζει μπουρδέλο όπως η Πράγα ή το Αμβούργο(και πιθανώς το Αμστερνταμ που δεν έχω πάει)!!!!!!

Εδώ το έχεις πιάσει…αν και για τα ήθη και έθιμα τα ιδικά μας, όλες είναι πουτάνες και γι’αυτούς όλοι είμαστε μαλάκες γιατί τους τα σκάμε αντί να τις σκάσουμε τρεις μπάτσους ως είναι συνηθισμένες.  Στην ουκρανία άμα πας να γαμήσεις μια γκόμενα, το πρώτο που σου λέει μισοαστεία, μισοσοβαρά: «Τι θα μου πάρεις???» Τα «νορμάλ» γκομενάκια είναι κάτι βλαμμένα ηλικίας 17-22 ετών που ψάχνουν να βρουν κάνα μαλάκα αντιστοίχου ηλικίας να ζευγαρώσουν και να κάνουν την φωλίτσα τους μαζί. Κάτι μου λέει ότι νορμάλ γκομενάκια δεν συνήντησες και καλύτερα διότι είναι τελείως βλαμένα…

Και τώρα ας καταρριφθεί και ο μύθος της πεινασμένης Ουκρανίδας που περιμένει τον Έλληνα ή Ξένο γαμπρό! Οι Ουκρανοί δείχνουν να είναι οι ποιό cool και σοβαροί ανατολικο-ευρωπαίοι και όχι τόσο τελειωμένοι όσο οι Βορειο-ευρωπαιοι! Πρέπει να την παλευούν καλύτερα απο τους Ρώσους που είναι ποιό παιδάκια και εκφυλισμένοι! Απο την άλλη δεν λείπει τίποτα απο το Κίεβο και καμιά δεν έχει λόγο να φύγει από εκεί αν έχει κάποια κατάσταση!

Εδώ το έχεις πιάσει…αν και για τα ήθη και έθιμα τα ιδικά μας, όλες είναι πουτάνες και γι’αυτούς όλοι είμαστε μαλάκες γιατί τους τα σκάμε αντί να τις σκάσουμε τρεις μπάτσους ως είναι συνηθισμένες.  Στην ουκρανία άμα πας να γαμήσεις μια γκόμενα, το πρώτο που σου λέει μισοαστεία, μισοσοβαρά: «Τι θα μου πάρεις???» Τα «νορμάλ» γκομενάκια είναι κάτι βλαμμένα ηλικίας 17-22 ετών που ψάχνουν να βρουν κάνα μαλάκα αντιστοίχου ηλικίας να ζευγαρώσουν και να κάνουν την φωλίτσα τους μαζί. Κάτι μου λέει ότι νορμάλ γκομενάκια δεν συνήντησες και καλύτερα διότι είναι τελείως βλαμένα…
Και λέω ευθρασσώς πως όσοι έχουν φέρει Ουκρανίδα έδω μόνο επαρχιώτησα μπορεί να είναι(οι επαρχιώτες στο Κίεβο κάνουν τις βρώμικες δουλειές και αυτό φαίνεται έυκολα) ή η οικονομικοκοινώνική του θέση εδώ είναι 2 επίπεδα παραπάνω απο την αντίστοιχη της Ουκρανίδας!

Αγαπητέ και την κόρη του Γιουσούποβ να φέρεις,  σάμπως καταλαβαίνει κανείς την διαφορά? Απ’την άλλη το  Κίεβρο είναι σαν την Αφήδνα: Όλοι είναι από εκεί κι όλοι είναι μπουρτζόβλαχοι. Πολύ σπανίως κάποιος έχει πραπίσκα Κιέβου…
Και για να σε διαφωτίσω, επειδή η ουκρανία είναι 50 χρόνια πίσω, οι πλούσιοι ιθαγενείς εδώ, συνήθως παντρεύονται με προξενειό μεταξύ τους. Εμ τώρα που τα βρήκαμε τα λεφτουδάκια κοιτάζουμε να τα’αυγατίσουμε, όχι να τα χάσουμε με ξεβράκωτες…

ΧΧΧμμμμμ… I got news for you… Αυτό είναι από τα το κλασσικά μούσια που λένε αυτές οι πουτάνες στους ξένους για να θολώσουν τα νερά. Κοίτα να δεις αγαπητέ, ως γνωστόν στο σπίτι αυτές κάνουν τα πάντα. Ο μέσος ουκρανός ξύνει τα’αρχίδια του. Αλλά ενώ μπορεί και να τις λιανίζει στο ξύλο υπάρχει μίαν σχέσις γάτας με το ποντίκι. Ήτοι: αυτές οι πουτάνες όποτε τις καβλώσει μπορούνε να πούνε: «Ά εγώ πάω για τσάι με τις φίλες μου» οπότε πάνε κάπου μόνες τους. Γι αυτό βλέπεις 3-4-5 μουνιά μαζί. Είναι οι φίλες που και καλά βγήκανε μαζί. Δεν πάει να πει ότι δεν έχουν γκόμενο, δεν είναι παντρεμένες. Άμα βρούνε κάνα γκόμενο που γουστάρουνε στ’αρχίδια τους κι ο γκομενός τους, στ’αρχίδια τους κι ο άντρας τους. Όσο πιο μεγάλη είναι μια πόλις, τόσο πιο εύκολα πέφτουνε διότι ως γνωστόν εις την ουκρανίαν ζώμεν δια μίαν τιμήν και μίαν υπόληψιν στην καινωνία. Το δεύτερον: πάαινε σε ένα φτηνό μερος θα δεις όλο ζευγαράκια ιθαγενών. Πάαινε σε ένα ακριβό θα δεις γυναικοπαρέες. Γιατί? Διότι στο ακριβό ο ιθαγενής δεν τις πάει, μαλάκας είναι να ξοδευτεί γι’αυτές, πάνε μόνες να βρούνε κάνα μαλάκα να τις ταισοποτίσει και να τον αφήσουν με το πουλί στο χέρι, διότι όπως έχουμε πει το τοιούτον θεωρείτε μεγάλο αστείον στην Ουκρανία. Χα-χα-χα την γαργαλιέρα…

Μάλιστα… Άμα αγαπητέ θες να κλείσεις το σπίτι σου και να μετράς τα κερατά σου σαν χαρούπια, να πάρεις ουκρανίδα. Τάδε έφη Ιωσήφ Μπλάσκος… μεγάλη πόλη. Κούκλα και η Μπό Ντέρεκ να’ναι μια, κάτσε να την φορτωθείς στην πλάτη..Οι γυναίκες είναι σαν τις μετοχές. Άμα τις παίρνεις πρέπει να τις ξεφορτώνεσαι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μορφωμένη: Κοίτα εδώ πριν από 20 χρόνια άμα τους πήγαινες 10 κιλά τυρί φέτα σου δίνανε το δίπλωμα. Πριν από 10 χρόνια είχε 100$ το μάθημα. Τωρα λόγω πληθωρισμού δεν ξέρω…Αδερφέ θα’ταν παραδοσιακή αν σε παιρνε στο διαμερισμά της, σε βαζε μια πολυθρόνα και σε τάιζε σαν το γρούνι. Έγινε κάτι τέτοιο? δεν νομίζω…Τώρα για το γαμήσι, είναι σαν το πιάνο. Άμα δεν έχεις παίξει πολλές παρτιτούρες, δεν το ξέρεις.

Τελικώς όντως θες μια προπόνηση αγαπητέ για να μην χάφτεις τις μαλακείες που λένε αυτά τα χαιβάνια οι ουκρανοι…

Αυτιά προς το παρόν.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ,
θα σας συνιστούσα να μην είστε πονηρός διότι είσαστε ήδη κουτός και το τελικόν αποτέλεσμα δεν σας τιμά...

με ποιο κρητιριο κρινεις οτι ειμαι ηδη κουτος?εφοσον δεν αναφερεις κριτηρια μαλλον ο χαζος της υποθεσης εισαι εσυ..γεροντοπαλικαρο..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
με ποιο κρητιριο κρινεις οτι ειμαι ηδη κουτος?εφοσον δεν αναφερεις κριτηρια μαλλον ο χαζος της υποθεσης εισαι εσυ..γεροντοπαλικαρο..

Δεν ντρέπεσε;;;;;;;;  :tickedoff: :tickedoff: πως μιλάς έτσι στον Διδάσκαλο Ιωσήφ;;;;;;

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Αγαπητέ δάσκαλε σε καλωσορίζουμε και πάλι στο έδρανο σου και ελπίζουμε σε μια πιο μόνιμη παρουσία.

Πιστεύω οτι μετα απο τόση απουσία θα έχεις σωρεύσει αρκετό υλικό για πολλαπλές παραδώσεις που θα έχουμε να θυμόμαστε.
Μια καλή αρχή χρειάζεται.

Γνωριστήκαμε σε ένα θρέντ κομματάκι αλαφροΐσκιωτο αλλά πιστεύω οτι τίποτα δεν πάει χαμένο όταν έχει αγαθό σκοπό.
Γι αυτό εκφράσου ελεύθερα. Αλλωστε κανείς δεν ειναι για όλους.
Που ξέρεις κάποιος σπόρος μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει.

Όσο για το παραπάνω σχόλιο σου προτείνω δυο τρόπους για να το διαχειριστείς.
Ή κατα το Αριστοτελικό φύσις, έθος, λόγος  ή κατα το πιο light σαν το πόνημα πχ του Ευάγγελου Λεμπέση
«Η Τεράστια κοινωνική Σημασία των Βλακών εν τω Συγχρόνω Βιω» (Μπορώ να σου το ανεβάσω αν θέλεις)
Πάντως εγώ πάω να φτιάξω ποπκορν για να είμαι έτοιμος να απολαύσω την απάντηση.
Νάσαι καλά και ανοξείδωτος.

Επισκέπτης
Διδάσκαλε μὴν ἀμελῆτε τὴν περιοδικὴν ἐπανεμφάνισὶν σας, ἔστω καὶ κατ' ἀραιὰ χρονικὰ διαστήματα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γεια σας ΔΑΣΚΑΛΕ!!!

Το κύριε το γράφω διότι είμαι πολύ μικρότερος σε ηλικία(κάτω απο 30)και σέβομαι τους μεγαλύτερούς μου! Πάντως το ΔΑΣΚΑΛΟΣ μάλλον είναι σαν το ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ που δεν προηγείται ποτέ το κύριε!
Για τον κύριο "Καραμηνά" πάντος θα το ψάξω αμέσως μόλις γυρίσω στο νησί απο το νέο έτος και ξέρω που θα το βρώ καθώς έχω άριστες σχέσεις με το συνάφι των παλιών καμακιών της Ρόδου που είναι κάθε μέρα ακόμα και τώρα το χειμώνα στη παραλία και παίζουν ρακέτες! Οσο για τον Τούρκο(Στάνη)δεν δίνω ποτέ λεφτά διότι έχω ακούσει οτι κάνει δωρεές στο Τουρκικο κράτος!Θα μου πείτε οτι οι πολιτικοί μας κάνουν μεγαλύτερες δωρεές, όπως  και ότι οι κονσέρβες του Ελληνικού στρατού εισαγωγή απο Τουρκία είναι....Η ιστορία αυτή δεν έχει πλέον πάτο!!
Με τα κινητα και τα αυτοκίνητα του Κιέβου δεν ξέρω αν βασίζονται σε πραγματίκα χρήματα ή δάνεια! Νομίζω πως έχουν φυσικό αέριο, πολεμική βιομηχανία, μεταλεία για να μπορούν να ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο τουλάχιστον στην πρωτεύουσα...Αν όχι και τα καρπώνονται μόνο λίγοι χώρις να πετάν κανα ξεροκόματο στους πολλούς σύντομα θα καταλήξουν όπως εμείς!!!Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, η μια Ουκρανίδα ερχόταν διακοπές με δάνειο και απορρούσα πως η τράπεζα της το έδωσε και πότε θα το ξεχρεώσει(...ή πως....).Μου θύμησε εποχές που έπερναν δάνεια στην Ελλάδα ως και οι Αλβανοί!
Τα κοριτσάκια που νταλαβερίστηκα δεν είναι πλούσια αλλα έχουν μια θεσούλα να ζήσουν αξιοπρεπώς και σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να με πληρώνουν! Ο γκόμενος της αδερφής της δικιάς μου πάντως με κέρασε όπως και ένα παιδί που του μετέφερα ένα δερμάτινο! Βέβαια ένας Ρώσος στη Μόσχα για περίπου αντίστοιχη χάρη έκανε τραπέζι 800Ε σε έναν φίλο μου... Δεν είχα πάντος τέτοια απαίτηση... Η περσινή μου Ουκρανέζα είναι όπως περιγράφετε και ακόμα χειρότερη! Όταν συστήθικα πριν περίπου 15 σελίδες έγραψα κάποια πράγματα για τις 2 Ουκρανίδες που έχω και πόσο αντίθετες είναι η μια απο την άλλη! Η τωρινή έχει δεμένη οικογένεια με πατερα στο σπίτι(μένει με τους γόνεις) που δεν είχε η πρώτη!
Για τα γαμήσια δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες διότι είναι όπως τα λεφτά! Τα 100 είναι για άλλους πολλά για άλλους λίγα.........ασχέτως αν είναι χιλιάρικα εκατομύρια ή δεκάλεπτα και ακόμα περρισότερο όσο και να γαμάει κάποιος ποτε δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει παραπάνω μουνιά! Έτσι αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πω οτι ήταν "σκύλα" δεν πρέπει να πέφτω πολύ έξω...Ίσως με βάση την πρώτη να τα περίμενα χειρότερα αλλα δεν έβγαλε καθόλου κόμπλεξ!!!
Πάντως όπως και να έχει θα προσέχω περισσότερο! Σιγά σιγά θα τις ξεκόβω για να μην παίρνουν δικαιώματα και πιστεύω οτι το ταξίδι θα βοηθήσει για νέες γνωριμίες το καλοκαίρι!
Αύριο φέυγω κεντρική Ευρώπη για να ξεμιζεριάσω απο την Ελλάδα! Δεν αντέχω άλλο τις ειδήσεις, το Ραδιόφωνο,τις εφημερίδες και ότι μιλάει για κρίση! Εκεί που πάω θα είμαι "έγκλειστος" για περίπου ενα μήνα και μετά λέμε να πάμε με κάτι φιλαράκια καμακο-Τour στη Βαλτική να δούμε τι παίζει! Με ρώτησαν για Ουκρανία αλλα την απέκλεισα! Είναι δύσκολα εκεί και θέλει χρόνο και τύχη εκτός απο χρήμα!
Καλές γιορτές σε όλους σε σε ΕΣΑΣ και χαίρομαι(όχι χαριεντίζομαι) να σας διαβάζω!!!!

Με σεβασμό

Egeanboy

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eιμαι χαζός, νόμιζα ότι οι ευχές ήταν για όλους τους μαθητές του Μεγάλου Διδασκάλου Ιωσηφ.

Αλλά φευ, μονο για τους εκλεκτους υπάρχουν ευχές

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eιμαι χαζός, νόμιζα ότι οι ευχές ήταν για όλους τους μαθητές του Μεγάλου Διδασκάλου Ιωσηφ.

Αλλά φευ, μονο για τους εκλεκτους υπάρχουν ευχές
Με το δασκαλο εχουμε ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟ!ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!Εγω απ'τα γελια δεν μπορω να κοιμηθω! :2funny:Του ειπα να γραψει μια αναλυση για την κατασταση του Προδωμενου :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με το δασκαλο εχουμε ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟ!ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!Εγω απ'τα γελια δεν μπορω να κοιμηθω! :2funny:Του ειπα να γραψει μια αναλυση για την κατασταση του Προδωμενου :2funny:

Ο Μεγας Διδάσκαλος Ιωσήφ ειναι πολύ πικραμένος που των κοροιδευουν πολλλοί μαθητές του.

Οσο για σένα Τσάρε της Ρωσσικής Ηδωνής Δημήτράκη, εισαι μεγάλη μορφή. Σε παραδέχομαι

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο Μεγας Διδάσκαλος Ιωσήφ ειναι πολύ πικραμένος που των κοροιδευουν πολλλοί μαθητές του.

Οσο για σένα Τσάρε της Ρωσσικής Ηδωνής Δημήτράκη, εισαι μεγάλη μορφή. Σε παραδέχομαι
επιτέλους ποιας ηδωής ελεος..των σαλον της Αγ. Πετρούπολης....χα χα...ο Καποδίστριας θα ξέρει...χα.ψα῎

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ο ηλίθιος επιμένει, ο πονηρός δικαιολογείται και ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του...

Να τελειώνουμε, αρκετά, ε?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γεια σας ΔΑΣΚΑΛΕ!!!

Το κύριε το γράφω διότι είμαι πολύ μικρότερος σε ηλικία(κάτω απο 30)και σέβομαι τους μεγαλύτερούς μου! Πάντως το ΔΑΣΚΑΛΟΣ μάλλον είναι σαν το ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ που δεν προηγείται ποτέ το κύριε!
Για τον κύριο "Καραμηνά" πάντος θα το ψάξω αμέσως μόλις γυρίσω στο νησί απο το νέο έτος και ξέρω που θα το βρώ καθώς έχω άριστες σχέσεις με το συνάφι των παλιών καμακιών της Ρόδου που είναι κάθε μέρα ακόμα και τώρα το χειμώνα στη παραλία και παίζουν ρακέτες! Οσο για τον Τούρκο(Στάνη)δεν δίνω ποτέ λεφτά διότι έχω ακούσει οτι κάνει δωρεές στο Τουρκικο κράτος!Θα μου πείτε οτι οι πολιτικοί μας κάνουν μεγαλύτερες δωρεές, όπως  και ότι οι κονσέρβες του Ελληνικού στρατού εισαγωγή απο Τουρκία είναι....Η ιστορία αυτή δεν έχει πλέον πάτο!!
Με τα κινητα και τα αυτοκίνητα του Κιέβου δεν ξέρω αν βασίζονται σε πραγματίκα χρήματα ή δάνεια! Νομίζω πως έχουν φυσικό αέριο, πολεμική βιομηχανία, μεταλεία για να μπορούν να ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο τουλάχιστον στην πρωτεύουσα...Αν όχι και τα καρπώνονται μόνο λίγοι χώρις να πετάν κανα ξεροκόματο στους πολλούς σύντομα θα καταλήξουν όπως εμείς!!!Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, η μια Ουκρανίδα ερχόταν διακοπές με δάνειο και απορρούσα πως η τράπεζα της το έδωσε και πότε θα το ξεχρεώσει(...ή πως....).Μου θύμησε εποχές που έπερναν δάνεια στην Ελλάδα ως και οι Αλβανοί!
Τα κοριτσάκια που νταλαβερίστηκα δεν είναι πλούσια αλλα έχουν μια θεσούλα να ζήσουν αξιοπρεπώς και σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να με πληρώνουν! Ο γκόμενος της αδερφής της δικιάς μου πάντως με κέρασε όπως και ένα παιδί που του μετέφερα ένα δερμάτινο! Βέβαια ένας Ρώσος στη Μόσχα για περίπου αντίστοιχη χάρη έκανε τραπέζι 800Ε σε έναν φίλο μου... Δεν είχα πάντος τέτοια απαίτηση... Η περσινή μου Ουκρανέζα είναι όπως περιγράφετε και ακόμα χειρότερη! Όταν συστήθικα πριν περίπου 15 σελίδες έγραψα κάποια πράγματα για τις 2 Ουκρανίδες που έχω και πόσο αντίθετες είναι η μια απο την άλλη! Η τωρινή έχει δεμένη οικογένεια με πατερα στο σπίτι(μένει με τους γόνεις) που δεν είχε η πρώτη!
Για τα γαμήσια δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες διότι είναι όπως τα λεφτά! Τα 100 είναι για άλλους πολλά για άλλους λίγα.........ασχέτως αν είναι χιλιάρικα εκατομύρια ή δεκάλεπτα και ακόμα περρισότερο όσο και να γαμάει κάποιος ποτε δεν είναι ευχαριστημένος και θέλει παραπάνω μουνιά! Έτσι αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πω οτι ήταν "σκύλα" δεν πρέπει να πέφτω πολύ έξω...Ίσως με βάση την πρώτη να τα περίμενα χειρότερα αλλα δεν έβγαλε καθόλου κόμπλεξ!!!
Πάντως όπως και να έχει θα προσέχω περισσότερο! Σιγά σιγά θα τις ξεκόβω για να μην παίρνουν δικαιώματα και πιστεύω οτι το ταξίδι θα βοηθήσει για νέες γνωριμίες το καλοκαίρι!
Αύριο φέυγω κεντρική Ευρώπη για να ξεμιζεριάσω απο την Ελλάδα! Δεν αντέχω άλλο τις ειδήσεις, το Ραδιόφωνο,τις εφημερίδες και ότι μιλάει για κρίση! Εκεί που πάω θα είμαι "έγκλειστος" για περίπου ενα μήνα και μετά λέμε να πάμε με κάτι φιλαράκια καμακο-Τour στη Βαλτική να δούμε τι παίζει! Με ρώτησαν για Ουκρανία αλλα την απέκλεισα! Είναι δύσκολα εκεί και θέλει χρόνο και τύχη εκτός απο χρήμα!
Καλές γιορτές σε όλους σε σε ΕΣΑΣ και χαίρομαι(όχι χαριεντίζομαι) να σας διαβάζω!!!!

Με σεβασμό

Egeanboy

το αλλο με τον τοτο?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom