Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα νέα απο Κίεβο είναι "κρύα"

0 βαθμούς την μέρα και -5 τη νύχτα... Αντισεξουαλικές θερμοκρασίες και δύσκολες για καμάκι...Η παριγοριά αφτου που πάει σε έτοιμη γκόμενα!
Μερικές φορές πιστεύω πως αν θέλει κάποις να γαμήσει Ουκρανίδα (χωρίς να πληρώσει)πρέπει να μπει σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο του Κιέβου και να δει που είναι τα φτηνότερα τσάρτερς και να πάει εκεί...Θα είναι γεμάτο μουνίτσες σε ρυθμούς διακοπών! Κρίμα μου δεν γουστάρω να πηγαίνω Τουρκία! Στο Κεμέρ και Αντάλια πρέπει να ξεσκίζονται οι Τούρκοι με τις Ουκρανίδες(και Ρωσίδες)...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
επιδη το θεμα ξεφυγε εντελος απο την αληθινη βαση του,κι επειδη ισος το διαβαζουν κι ανεγκεφαλα ατομε που δεν καταλαβενουν κ πανε να ψαχτουν να πλακωσουν τους ουκρανους κλπ στο ξυλο για να γαμησουν!!!
ισχυουν λοιπον τα πιο κατω ,παιχτες μου
1.δεν τσακονεσε με τιποτα,εκτος αν κινδινευεψει η ζωη σου
τετιο πραγμα ουδεποτε μουχει τυχει
2.αν τσακοθεις θα πρεπει να μπορεις να εξαφανιστις απο το μερος σε λιγες ορες αλλιος θα μπλεξεις ,ειτε με αστυνομια ειτε με συμμοριες
3.δεν μιλαμε αν σε σπρωξει κανας μαλακοτινειτζερ ουκρανος σε καπιο μπαρ,αλλα αν δεις οτι στην πεφτουν "μουτρα"..εκει την κανεις κ πα να παιξεις αλλου,δεν υπαρχει κ λογος να επιμινεις ,το μοναστηρι νανε καλα,ΑΠΠΚΛΙΕΤΕ να σου τυχει κατι τετιο πανω απο 1,2 φορες στις 10 επισκεψεις σου,κση μονο αν εισε μονος σου στο μπαρ,αν καθεσε καπου ,οι σεκιουριτυ του μαγαζιου ποτε δεν εχο δει να αφηνουν να προχορησουν τσαμπουκαδες,ειδικα αν καθεσε σε καπιο τραπεζι,δεν σε ενοχλει κανενας,πιος ο  λογος αλλωστε,αυτοι θαχουν δεκα γκομενες κ δεκα τζιπ απ εξω,τι να ζηλεψουν δηλ απο εσενα??
4.σε περιπτωση που καπιος την πεφτει στη γκομενα που εινε δοπλα σου?
εαν εινε γυνεκα σου  η γκομενα σου σοβαρα,ξερει πος να τον στειλει στο διαολο,
αν εχεις παει κανα ξεκολο για γυναικα η γκομενα,τοτε αυτη ψαχνετε,κι αν χαριεντιζετε,
αυτο θα σημαινει πως,ετσι κι αλλιος θα σημαινι οτι ψαχνετε γενικα,οποτε τοχεις χασει ασχημα το γκειμ..μπερδεψες το γαμησι με την σχεση κ θα το πληρωνεις μια ζωη
ευκαιρια να την σουταρεις επιτοπου κ ν ασωθεις
αν αντος εινε σοβαρη η γκομενα σου,δεν θα την ενοχλησει κανεις ,η αν γινει κατι τετιο ,σπανια,εκει να επεμβεις  κ θα σε βοηθησουν αμεσα οι σεκιουριτυ,αλλα ειπαμε,κατα 99% η γκομενα ψαχνετε με τα ματια προτα κ μετα παει καπιος να την κανει καμακι
απο την αλλη υπαρχει περιπτοση ναχετε τεραστια διαφορα εμφανισης κι ηλικιας,ενεντιον σου δηλ,οποτε ετσι κι αλλιος αυτη θα ψαχνετε οτι κ να κανεις ,παλι χαμενο γκειμ κι αυτο..
αν εινε γκομενα εφημερη,οτι κ να της λεει ο αλλος αν σε γουσταρει θα κατσει μαζι σου κ θα τον στειλει,
αν τον γουσταρει ειτε θα του δωσει το κινητο να βρεθουν μετα ειτε θα παει αμεσα να κατσει μ αυτον,δεν κολονουν σε τετοια οι ανατολικες γκομενες
βεβα κ το αναποδο,αν δεις καποια κ σε παιζει εντονα,οχι απλα σε κοιταει,αυτο μπορει να εινε απο περιεργια,τοτε παιξε στα ισια εαν γουσταρει θα σου πεταξει το κονιτο με τροπο κ παιζεις μπαλλα
αυτα τα "μου πειραξες την γκομενα  θα σε βαρεσω" δεν παιζουν εκει ειδικα εαν θες να φυγεις σωος κι αβλαβης κ να γαμησεις οχι να σε γαμησουνε,απο μπραβοι μεχρι μπατσοι κ δικαστηρια
τα αλλα που γραφοντε πιο πανω εινε απλα μπαρουφες
κι οπος κι ο διμ29 σωστα λεει,κατα 99% ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΑΕΝΑς γιατι απλα δεν εχει λογο να σε ζηλεευει η να σε φθονει,μακαρι ναχε....θα γαμαγαμε 10 φορες πιο ευκολα,αλλα δυστυχως τα "μουτρα" κ πιο πολλα εχουν κ τις γκομενες με το κιλο κ τα μαυρα λεφτα  κ ολα..
ιταλοι κ τουρκοι εινε καραγκιοζηδες,δεν εχεις κανεναν λογο να ανυσηχεις γι αυτους
αν γουσταρεις δωστους κ καμμια σπρωξια κ κανα μπινελικι αλλα μεχρι εκει,ρτσι κι αλλιως αυτοι κολονουν μονο σε μπαζα κ χοντρες την πεφτουν,αν εχεις καλη γκομενα ,μην ανυσηχεις ουδεποτε θα τολμησουν να την κανουν καμακι..

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Pre Έλληνα
Ευχαριστώ για τα συχαριτήρια

Δεν μου λές...τι θα κάνω εγώ (ή κάποιος άλλος συμπατριώτης) τώρα που πάω Κίεβο και δει κανένας χαζοιταλιάνος ή Τούρκος τη δικιά μου και νομίσει "να μια γκόμενα που γυρνάει με Μεσογειακούς,παμε να την φάμε απο τον μαλάκα" και της την πέσει όταν πάω τουαλέτα στη καφετέρια ή στο Club!? Και αυτό μου έχει τύχει έτσι ακριβώς στη Φιλανδία με ένα γομάρι Φιλανδό που στο τέλος τις έφαγε και μου ζητούσε συγνώμη!Είναι ακραία σενάρια αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το χειρότερο!
Το θέμα πάντος έχει λήξει! Δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω αναφορά!
φιλε για δευτερη φορα καταφερνεις κ συμπηκνωνεις τοσες πολλες μαλ.. κι φανταστικα  περιστατικα,σε τοσο συντομο ποστ
μπραβο σου κ παλι

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω καταλαβει που τα ειδες αυτα?Και ο Πιτσιλιστης που ηρθε πηγε νυχτα ολη τη Νιεφσκι (πανω απο 1,5χλμ)και δεν του κολισανε και δεν τον σφαξανε :2funny:!Και καθε μερα Ντισκο πηγαιναμε και δεν μας σκοτωσανε.Καλα ηθελα να'ξερα αυτα που ταδιαβασες και μας τα βαζεις? :think:Σε ποιο σα'ι'τ?
1000000000% συμφωνω απολυτα

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
.Θα είναι γεμάτο μουνίτσες σε ρυθμούς διακοπών! Κρίμα μου δεν γουστάρω να πηγαίνω Τουρκία! Στο Κεμέρ και Αντάλια πρέπει να ξεσκίζονται οι Τούρκοι με τις Ουκρανίδες(και Ρωσίδες)...
απο οσα ειμε δε θεση να ξερω,απο τις γκομενες που γνωρισα,πουτανες κ κανονικες, κ να διαισθανομε μεσα απο αυτα που λενε...δυστυχως εχεις 100% δικιο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
απο οσα ειμε δε θεση να ξερω,απο τις γκομενες που γνωρισα,πουτανες κ κανονικες, κ να διαισθανομε μεσα απο αυτα που λενε...δυστυχως εχεις 100% δικιο...
Και εσύ έχεις δίκιο σε αυτά που έγραψες πριν λίγο και ισχύουν ακριβώς! Κι εγώ μίλησα για εσχάτη των περιπτώσεων! Βεβαια οπως λες ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη περίπτωση!Πολύ λόγος έγινε τελικά!
Οι προσωπικες επιθέσεις είναι περριτές!Δεν είμαι μυθομανής και πιστεύω πως όλα έχουν την σχετικότητά τους!
Όσο για την Τουρκία η περσινή μου Ουκρανίδα πήγε με 4 φίλες της Τουρκία μεσα στον Φεβρουάριο... Μου υποσχέθηκε οτι θα στέλνει μύνημα κάθε μέρα και πάει μόνο για το ξενοδοχείο! Μόνο την πρώτη είδα μύνημα!!! Εκεί στα ξενοδοχεία δουλεύουν μόνο Τούρκοι και περισσότερο άντρες διότι οι γυναίκες τους είναι στα σπίτια! Δύσκολα φεύγει γκόμενα αγάμητη απο εκεί....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και εσύ έχεις δίκιο σε αυτά που έγραψες πριν λίγο και ισχύουν ακριβώς! Κι εγώ μίλησα για εσχάτη των περιπτώσεων! Βεβαια οπως λες ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη περίπτωση!Πολύ λόγος έγινε τελικά!
Οι προσωπικες επιθέσεις είναι περριτές!Δεν είμαι μυθομανής και πιστεύω πως όλα έχουν την σχετικότητά τους!
Όσο για την Τουρκία η περσινή μου Ουκρανίδα πήγε με 4 φίλες της Τουρκία μεσα στον Φεβρουάριο... Μου υποσχέθηκε οτι θα στέλνει μύνημα κάθε μέρα και πάει μόνο για το ξενοδοχείο! Μόνο την πρώτη είδα μύνημα!!! Εκεί στα ξενοδοχεία δουλεύουν μόνο Τούρκοι και περισσότερο άντρες διότι οι γυναίκες τους είναι στα σπίτια! Δύσκολα φεύγει γκόμενα αγάμητη απο εκεί....
Όταν ρώτησα έναν φίλο μου ξενοδόχο για το θέμα του χειμερινού τουρισμού μου είπε πως (τα πλείστα ξενοδοχεία τηρούν τις προυποθέσεις) τα πρακτορεία πληρώνουν λιγότερα λεφτά το χειμώνα ενώ η μισθοδοσία παραμένει ίδια...Αυτή είναι η ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ που προτιμά να μένει στην ανεργία παρά να προκόψει ο τόπος και να κοιτάξει μακροπρόθεσμα!Και κλέγονται κιόλας οτι το χειμώνα δεν έχει μουνιά....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Περιμένω συχαριτήρια και για τρίτη φορά με τις μαλακίες που λέω

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Περιμένω συχαριτήρια και για τρίτη φορά με τις μαλακίες που λέω
δεν ειμε προκατιλιμενος μς την παρτγ σου
οταν γραφεις κατι που συμφωνω σε απαντω
οταν γραφεις μπαρουφες σου δινω συγχαρητηρια!!
;)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τι παίζει για λβοβ? θα παω 1 εβδομαδα πριν τα χριστουγεννα.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι παίζει για λβοβ? θα παω 1 εβδομαδα πριν τα χριστουγεννα.
συγνωμη τι περιμενεισ απαντηση ,αλλα 100 ποστ?? :helpplea:
διαβασε κ θα τα βρεις ολα
αν θες κατι ακομα σαν βοηθεια ρωτα κ σου λεω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταρχην ποιος σου ειπε οτι στο Κρασνονταρ ειναι Ρωσσοι?Εκει ειναι ολες οι φυλες του κοσμου αλλα μονο Ρωσσοι δεν ειναι!Και οπως εχω γραψει σε αυτα τα μερη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΑΚΙ!ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΦΤΟΥΝΕ εκατονταδες αγαμιτοι!Οι Ρωσσοι λενε για τους Ουκρανους οτι:ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ πανω σε αυτο ο Δασκαλος Ιωσηφ Μπλασκος απαντησε Ο ΗΛΗΘΙΟς Κ'Ο ΠΑΝΗΛΗΘΕΙΟς! :2funny:Οι Ρωσσοι στη Ρωσσια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ!Στη Ρωσσια η καλητερα στην Σοβιετικη Ενωση ολοι καναν καποια πολεμικη τεχνη.Τωρα απο τη νεα γεννια ουτε ενας στους 100  :2funny:Αντι να κανεις Μποξ ή καποια πολεμικη τεχνη γιατι δεν παιρνεις καλητερα ενα περιστροφο :2funny:Δεν εχω καταλαβει που τα ειδες αυτα?Και ο Πιτσιλιστης που ηρθε πηγε νυχτα ολη τη Νιεφσκι (πανω απο 1,5χλμ)και δεν του κολισανε και δεν τον σφαξανε :2funny:!Και καθε μερα Ντισκο πηγαιναμε και δεν μας σκοτωσανε.Καλα ηθελα να'ξερα αυτα που ταδιαβασες και μας τα βαζεις? :think:Σε ποιο σα'ι'τ?

Εγραψα για το Κρασνονταρ οπου πηγα.Για περιοχες οπου δεν πηγα δεν εχω αποψη.Η Ρωσια ειναι τεραστια.Ειναι λογικο αλλο να ειναι το Εκατερινενμπουργκ αλλο η Μοσχα αλλο η Αγια Πετρουπολη αλλο το Κρασνονταρ και αλλο η Σιβηρια.Για αυτο και δε γενικευω.
Το ιδιο και Ουκρανια αλλα ισχυουν στην ανατολικη Ουκρανια αλλα στο Ντονετσκ και αλλα στη δυτικη Ουκρανια.Δυτικη Ουκρανια ειναι μαλακη Ουκρανια σχεδον Ευρωπη σαν την Πολωνια δεν κινδυνευεις καθολου.Εαν ενα παει μονο δυτικη Ουκρανια δεν καταλαβαινει τι εστι οντως Ουκρανια.Ειναι αλλη φαση.Το ιδιο και Μοσχα με βαθια Ρωσια προφανως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

0 βαθμούς την μέρα και -5 τη νύχτα... Αντισεξουαλικές θερμοκρασίες και δύσκολες για καμάκι...Η παριγοριά αφτου που πάει σε έτοιμη γκόμενα!
Μερικές φορές πιστεύω πως αν θέλει κάποις να γαμήσει Ουκρανίδα (χωρίς να πληρώσει)πρέπει να μπει σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο του Κιέβου και να δει που είναι τα φτηνότερα τσάρτερς και να πάει εκεί...Θα είναι γεμάτο μουνίτσες σε ρυθμούς διακοπών! Κρίμα μου δεν γουστάρω να πηγαίνω Τουρκία! Στο Κεμέρ και Αντάλια πρέπει να ξεσκίζονται οι Τούρκοι με τις Ουκρανίδες(και Ρωσίδες)...

Εγραψα οτι μετα τα τελη Οκτωβριου το υπερβολικο κρυο περιοριζει αισθητα το καμακι.Καποιοι λεγανε αμα κυκλοφορεις με αυτοκινητο δεν εχεις προβλημα.Στην πραγματικοτητα οταν πλακωνει το ψωλοκρυο δεν μπορεις να μεινεις πανω απο μια ωρα στο δρομο χωρις να δαγκωσεις τον πουτσο σου οποτε μενεις υποχρεωτικα σπιτι και καλεις semipro απο το mamba η πας μονο στα clubs το βραδυ.Η εναλλακτικη ειναι φυσικα να περνας ολο το χρονο στο σπιτι με μια γκομενα.
Οσο για την Τουρκια εχω ακουσει οτι τις γκομενες εκει τις καθαριζουν τα τοπικα καμακια και κρινοντας απο τη συμπεριφορα των Τουρκων στο Κιεβο το να πας Τουρκια για καμακι σαν κωμωδια ακουγεται.Οι Τουρκοι πεφτουν σαν ακριδες τετοιοι μαλακες cockblockers δεν εχουν ξαναγινει απλα βαζουν ολες τις γκομενες σε εναν κυκλο απο ην παρεα τους για να μην μπορει να πλησιασει αλλος.Ανταλυα κτλ θα πηγαινα μονο με Ρωσους η Σερβους ωστε οταν οι Τουρκοι αποπειραθουν να αρπαξουν γκομενες στον κυκλο τους να κλασουν μαλλι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγραψα οτι μετα τα τελη Οκτωβριου το υπερβολικο κρυο περιοριζει αισθητα το καμακι.Καποιοι λεγανε αμα κυκλοφορεις με αυτοκινητο δεν εχεις προβλημα.Στην πραγματικοτητα οταν πλακωνει το ψωλοκρυο δεν μπορεις να μεινεις πανω απο μια ωρα στο δρομο χωρις να δαγκωσεις τον πουτσο σου οποτε μενεις υποχρεωτικα σπιτι και καλεις semipro απο το mamba η πας μονο στα clubs το βραδυ.Η εναλλακτικη ειναι φυσικα να περνας ολο το χρονο στο σπιτι με μια γκομενα.
Οσο για την Τουρκια εχω ακουσει οτι τις γκομενες εκει τις καθαριζουν τα τοπικα καμακια και κρινοντας απο τη συμπεριφορα των Τουρκων στο Κιεβο το να πας Τουρκια για καμακι σαν κωμωδια ακουγεται.Οι Τουρκοι πεφτουν σαν ακριδες τετοιοι μαλακες cockblockers δεν εχουν ξαναγινει απλα βαζουν ολες τις γκομενες σε εναν κυκλο απο ην παρεα τους για να μην μπορει να πλησιασει αλλος.Ανταλυα κτλ θα πηγαινα μονο με Ρωσους η Σερβους ωστε οταν οι Τουρκοι αποπειραθουν να αρπαξουν γκομενες στον κυκλο τους να κλασουν μαλλι.
Αχ μακάρι να ήταν έτσι!!

Μια περέα Ρωσάκια απο Αγία Πετρούπολη που είναι ωραία τυπάκια και κάνουμε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια μας έλεγαν πως πιο πριν πήγαιναν διακοπές συνέχεια Τουρκία λόγω των γνωστών δυσκολιών με τη Βίζα! Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά τους ένα βράδυ σε ένα κλάμπ που πήγαν να την πέσουν σε συμπατριωτησές τους, κινήθηκαν εναντίων τους μια ομάδα Μεμέτιδων που κάποιοι ήταν και του μαγαζιού και πετάγοντάς τους έξω τους είπαν ακριβώς "Russian girls are here for Turkish boys"!!!
Απο τότε δεν ξαναπάτησαν Τουρκία αλλά λέγαν τα χειρότερα για τις Ρωσίδες που παν εκεί...
Μια φίλη(και μουνάρα) μιας απο την Ουκρανοπαρέα μου έκανε την μαλακία χωρίς να ρωτήσει και παρασυρμένη απο την καυλα της στιγμής να παντρευτεί Τουρκο στη Κων/πολη! Το πρώτο μήνα πριν το γάμο τους έστελνε μυνήματα για το πόσο ευτυχισμένη ήταν! Το πανηγύρι κράτησε 3 μήνες που η τύπισα υπέφερε και το έσκασε ένα βράδι χωρίς να πάρει τίποτα μαζί της!
Το αδύνατο σημείο των Μεμέτηδων δεν είναι ούτε η φτώχια(πλέον δεν είναι φτωχοί) ούτε οι απότομοι τρόποι ούτε η αμορφωσιά τους...Αυτά πιο πολύ πλεονέκτημα είναι και στις κλασσάτες γκόμενες! Αυτό που τους ρίχνει στα μάτια μιας Ευρωπαίας είναι η Θρησκεία τους και η θέση της γυναίκας σε αυτή! Μερικα παραδείγματα ----->Αν η γυναίκα δεν μαγειρέψει σωστά ακόμα και η δολοφονία της μπορεί να μείνει ατιμώρητη(Υποθεση που έβγαλε χιλιάδες Τούρκους του Βερολίνου το 2003 στους δρόμους υπέρ του σηζυγοκτόνου) ,βιασμός στην Τουρκική επικράτεια δεν υφήσταται αν το θύμα είναι αλλόθρησκη(πολλές ευρωπαίες βρίσκουν και το μπελά τους καταγγέλωντας βιασμούς στα αστυνομίκα τμήματα)
Εγώ καμιά φορά τα χώνω άσχημα σε γκομενάκια για την Τουρκία. Κερδίζω μόνο όταν ξέρουν τι τους γίνεται! Αν είναι βόδια αλλάζω συζήτηση γρήγορα γιατί άκρη δεν θα βγάλω..
Πάντως τους Μουσουλμάνους όσο τους απεχθάνομαι άλλο τόσο τους ζηλεύω για την συλλογικότητά τους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το βασικό στην Τουρκία είναι να μη μασάς.Να είσαι εντελώς στα αρχίδια σου Βαλκάνιος τσομπάνης.Εγώ τους είχα καραφλιάσει τους Τούρκους στην Ιστανμπούλ έπεφτα σε γκόμενες που αυτοί χαλβάδιαζαν όταν δεν ήμουν με τη δικιά μου.Γενικά οι Τούρκοι έχουν το στυλ κάτσε καλά και ο Αλλάχ είναι μεγάλος.Εκεί αντιτίθεται το σερβικό στυλ kurac pizda materina απλά έχεις το στυλ τσίμπα ένα αρχίδι και προχωράς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά το βασικό πρόβλημα των Τούρκων είναι η μουσουλμανική βραδύτητα και η μαλακία που έχουν στον εγκέφαλο.Οι Τούρκοι χάνουν κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλό τους έχουν ένα κόλλημα που δεν έχουν οι Ελληνες.Οι Ελληνες είναι αεικίνητοι ενώ οι Τούρκοι είναι βραδείς.Τα δυνατά σημεία του τουρκικού λαού είναι η τεράστια υπομονή και η αίσθηση μεγαλείου.Οι Ελληνες είναι ανυπόμονοι και μικροπρεπείς.
Αλλά σίγουρα πιστεύω οτι ο Ελληνας και ο Βαλκάνιος γενικότερα είναι πολύ ανώτερος στο τετ α τετ υστερεί πάντα στην ομαδική προσπάθεια εκεί είναι που υπερέχουν οι ξένοι καθαρά.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γενικά το βασικό πρόβλημα των Τούρκων είναι η μουσουλμανική βραδύτητα και η μαλακία που έχουν στον εγκέφαλο.Οι Τούρκοι χάνουν κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλό τους έχουν ένα κόλλημα που δεν έχουν οι Ελληνες.Οι Ελληνες είναι αεικίνητοι ενώ οι Τούρκοι είναι βραδείς.Τα δυνατά σημεία του τουρκικού λαού είναι η τεράστια υπομονή και η αίσθηση μεγαλείου.Οι Ελληνες είναι ανυπόμονοι και μικροπρεπείς.
Αλλά σίγουρα πιστεύω οτι ο Ελληνας και ο Βαλκάνιος γενικότερα είναι πολύ ανώτερος στο τετ α τετ υστερεί πάντα στην ομαδική προσπάθεια εκεί είναι που υπερέχουν οι ξένοι καθαρά.
πολύ σωστός στην ανάλυσή σου

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.Εκεί αντιτίθεται το σερβικό στυλ kurac pizda materina απλά έχεις το στυλ τσίμπα ένα αρχίδι και προχωράς.
[/quote]Δεν το πιάνω αυτό...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σωστά!
Πάντως ποτέ δεν πήγα ή θα πάω Τουρκία γιατί δεν ανέχομαι την ψευτοφιλία των Τούρκων για να μας παίρνουν το χρήμα από ψευτοπροιόντα και να μας κοροιδεύουν μεταξί τους για το πόσο μαλάκες είμαστε! Επίσης ενα φιλαράκι έβγαλε μεσα απο την μύτη των Τούρκων μια Ρωσίδα στο Μαρμαρίς και τα Μεμέτια τον βρίζαν και αυτόν και τη γκόμενα όταν την πηδούσε στη παραλία...Καλύτερα Ισπανία και Βαρκελώνη,ακόμα και Ιταλία για καμάκι σε Ανατολικές ή Πράγα το χειμώνα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε αυτη την αναλυση του Kman συμφωνο 100% !Καταρχην Ρωσσιδα που δεν ειναι απο εστω μια μικρη πολη ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ειναι Π.Χ. σα να παμε εμεις διακοπες στο Κόσοβο :2funny:επειδη ειναι φτηνα :2funny:.Οι Τουρκοι κανουν φασαριες ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!αν ειναι λιγοι δεν τολμανε να κουνηθουνε :2funny:Εγω δεν ειχα ποτέ προβλημα με Τουρκους.Οι φιλοι Τουρκοι που εχω ειναι Τουρκοι απο Γερμανια που εχουν γεννηθει εκει (2ης γεννιας).Καμια φορα ερχονται εδω Τουρκοι (απο Τουρκια) αλλα δεν κανουνε προβληματα,ισως γιατι ειναι δεν ειναι πολλοι :think:και γενικα ο κοσμος εδω ειναι εχθρικος απεναντι τους.Ενας Αντμινιστρατορ μιας Ντισκο μου ζητησε απο Ελλαδα το μπλουζακι των ειδεικων δυναμεων που γραφει:Τουρκος καλος,Τουρκος Νεκρος :2funny:για να το φοραει στην εισοδο της Ντισκο :2funny:Δεν θα ελεγα οτι ειναι πλουσιοι παντος.Και γενικα λιγο δυσκολο το βλεπω γκομενα που εχω να παει με Τουρκο!Καταρχην θα την κραξω!και δεν θα παω μαζι της :2funny:Αν μια γκομενα δεν εχει καποιο επιπεδο δεν την πηδαω.Παντος οι Τουρκοι στο εξωτερικο παιρνουν Ελληνικα ονοματα και το παιζουν Ελληνες :2funny:ο Αντνάν γινεται Αντώνης ο Οχράν γινεται Ορέστης κλπ :2funny:Ελεεινιδες ομως ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥς!Πολλες Ελεεινιδες στην Ευρωπη εχουν παντρευτει Τουρκους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom