Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υγ2 δεν καταλαβαινω γιατι την μπαινεις στον κμαν,εαν δεν θελει να συναντηθει με τους μαλ,,,ες εδω μεσα,εινε δικαιωμα του
κι εμενα η γνωμη μου για εδω,εινε οτι οι πιο πολλοι εινε ψευτες κ φαντασιοπληκτοι
Κοιτα το να γραφει κανεις εκατονταδες σελιδες με πραγματα που πολλες φορες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το μονο που κανει ειναι να χαλαει το σα'ι'τ.----Εμφανησιακα δεν πρεπει να μετραει αφου αν διαβασεις γραφει οτι οι γκομενες στο λεωφορειο ή στο αεροπλανο θα πανε επιτηδες να κατσουν σε αλλες θεσεις μακρια απ'αυτον :2funny:!Με μενα γιατι γινεται το αντιθετο?διακρητικα πανε να κατσουν κοντα μου :)!-------Αν θελει να τον εχουμε σε καποια υπολιψη ας συναντιθει με καποιους να τον δουνε ή ας μας βαλει φωτο του :)Κατι τετοιο εγινε και με τους πενηνταριδες που γραφεις :2funny:γραφανε οτι  :knockinb:Και μολις ειδαμε πως ειναι βαλαμε ολοι τα  :2funny:.Ενα παραδηγμα ο Redpaeinz Αν διαβασεις τι  :jerking:εγραφε οτι  :knockinb:οτι μετραει :2funny:Και τον συαντησα και ηταν σαν Εμπορομαναβης της Λα'ι'κης αγορας! :2funny:ή ο Χριστος Λαζαρου που ειχε κανει και παρομοιο  Thread ''η Ουκρανια και τα μυστικα της'' Ειναι 60 ετων (περιπου) υψος στην καλητερη περιπτωση 1,60 ! :2funny: Τωρα τελευταια εχει χαλασει το σα'ι'τ διοτι με αυτους τους  :jerking: φυγανε οσα σοβαρα ατομα υπηρχαν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγω δεν ειπα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Μιλησα για ΡΩΣΣΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ!Στην Ελλαδα θα σε κλεψουν ετσι κ'αλλιως γιατι ο Ελληνας ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!Και ενω ειναι ΠΥΡΦΟΡΟς ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟς!ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ τοτε θα σε εκλεβαν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ!Οχι οπως τωρα στην Ελλαδα που κλεγονται γιατι τους μοιωσαν τους μισθους απο 1500+ τους τους πηγαν 1200!Τοτε παιρναν μισθο 10 $ !!!!!Στη δε Ουκρανια και στις μικρες πολεις της Ρωσσιας που ειχαν κλεισει τα εργοστασια ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ!Ο Ελληνας εχει το κομπλεξ ΝΑ ΦΘΟΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟΥ!Αν δουν οτι εισαι καλητερος σε μισουνε!Αν αυτοι δε  :knockinb: κ'εσυ  :knockinb: σε μισουνε ακομα περισσοτερο.Αν δεις ποιοι ειναι παρεξηγημενοι μαζι μου στο σα'ι'τ ειναι οι πιο αγαμητοι! :2funny:
λιγο υπερβολικος αλλα εχεις δικιο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λιγο υπερβολικος αλλα εχεις δικιο...
Το αντιθετο!Τα πραγματα τοτε!ηταν πολυ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΑ!Τρομερες ελειψεις!σε τροφιμα και φαρμακα!Τα τροφιμα στα μαγαζια ηταν μισοσαπισμενα!Απο λαχανικα ΝΤΟΜΕΤΕς ΦΡΕΣΚΙΕς ειχε μονο στην κεντρικη αγορα στη Βλαντιμιρσκαγια (ντοματες θερμοκηπιου απο το Ουζμπεκισταν) τιμη 3000-3500 ρουβλια με το μισθο του Ρωσσου 4000 ρουβλια (10 $)!ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ επαρχια ηταν πολυ πιο  :shit:Στη δε Ουκρανια ζεστο νερο ειχες 2-3 ωρες τη μερα!Και πολυωρες διακοπες ρευματος! :rockon:Ειχαμε θυμαμαι Ουρες για βενζινη (1 λιτρο κοστιζε 49 ρουβλια) αλλα περιμενες ουρά πανω απο 30-40 λεπτα!Βεβαια υπηρχε και η Neste χωρις ουρά αλλα εκει πληρωνες με $ Νομιζω κοστιζε 60 Cents.Η δε Ουκρανια ειχε τοτε ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ!Θυμαμαι το νομισμα τους που λεγοταν Κουπον !Ειχανε βγαλει ακομα και 500.000  :2funny:ΟΛΕς ΟΙ ΣΥΝΑΛΑΓΕς ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ $ Τα ρουβλια ηταν για να παρεις ψωμι  καμια κονσερβα και να πας με το μετρο.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕς ΜΕ $,ΤΑΞΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕς ΜΕ $,ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟ ΠΛΗΡΩΝΕς ΜΕ $ !Ο κοσμος ηταν αθλια ντυμενος,Θυμαμαι που οι σακουλες κοστιζαν 20 ρουβλια (οσο και μια φρατζολα ψωμι στο μαγαζι τη μερα,περιμενοντας στην ουρά 1-3 ωρες) το γαλα το πουλαγαν σε μικρα σακουλακια θυμαμαι οι γριες πλεναν αυτα τα σακουλακια και τα ξαναχρησημοποιουσαν :rockon:.Και γενικα ο κοσμος επλενε της σακουλες και της ξαναχρησημοποιουσε.Της σακουλες που πεταγα με τα σκουπηδια (πολλες φορες σακουλες απο το Duty Free του αεροδρομιου) θυμαμαι εβλεπα τον κοσμο να της κραταει προφανως της ειχαν παρει απο τα σκουπηδια και της ειχαν πλυνει!......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......Ειχα ενα Lada ВАЗ 2101 και οποτε δεν εβγαλα τους καθαριστηρες μου τους κλεψαν.Απο τα αυτοκινητα κλεβαν τα παντα καθαριστηρες,καθρεφτες  :headbang:!ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗς ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗς:Για να  :knockinb:το μονο που επρεπε να εχεις ηταν SEGA MEGA DRIVE II  :2funny: θυμαμαι το πιο διασημο παιχνηδι Ecco The Dolphin μια  :jerking: :2funny:ενα δελφηνι που πηγαινε στην οθωνη! :jerking:ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ SEGA !ηταν τοτε η καλητερη μουνο παγιδα :2funny:.Δε λεω οτι τωρα ειναι ασχημα αλλα και τοτε ηταν ωραιες εποχες :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
         Εδω ειναι τα Χαρτονομισματα της Ουκρανιας απο 2000 και πανω.Εδω ειναι μεχρι 5000 Κουπονια! (Μετα εχει και τα Γκριβνια που βγηκανε μετα)      Οταν προτωβγηκε το κουπονι ηταν 1 προς 1 με το $ αλλα μετα ξεφυγε τελειως και εγινε Κωλοχαρτο! :2funny:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα το να γραφει κανεις εκατονταδες σελιδες με πραγματα που πολλες φορες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το μονο που κανει ειναι να χαλαει το σα'ι'τ.----Εμφανησιακα δεν πρεπει να μετραει αφου αν διαβασεις γραφει οτι οι γκομενες στο λεωφορειο ή στο αεροπλανο θα πανε επιτηδες να κατσουν σε αλλες θεσεις μακρια απ'αυτον :2funny:!Με μενα γιατι γινεται το αντιθετο?διακρητικα πανε να κατσουν κοντα μου :)!-------Αν θελει να τον εχουμε σε καποια υπολιψη ας συναντιθει με καποιους να τον δουνε ή ας μας βαλει φωτο του :)Κατι τετοιο εγινε και με τους πενηνταριδες που γραφεις :2funny:γραφανε οτι  :knockinb:Και μολις ειδαμε πως ειναι βαλαμε ολοι τα  :2funny:.Ενα παραδηγμα ο Redpaeinz Αν διαβασεις τι  :jerking:εγραφε οτι  :knockinb:οτι μετραει :2funny:Και τον συαντησα και ηταν σαν Εμπορομαναβης της Λα'ι'κης αγορας! :2funny:ή ο Χριστος Λαζαρου που ειχε κανει και παρομοιο  Thread ''η Ουκρανια και τα μυστικα της'' Ειναι 60 ετων (περιπου) υψος στην καλητερη περιπτωση 1,60 ! :2funny: Τωρα τελευταια εχει χαλασει το σα'ι'τ διοτι με αυτους τους  :jerking: φυγανε οσα σοβαρα ατομα υπηρχαν
DHM29 κατα τη γνωμη μου το αν καθοντε διπλα σου η μακρια σου οι γκομενες εινε πολυ υποκιμενικο
κι εγω λεο οτι ολες με κοιτανε στο δρομο,γιατι ετσι φανταζομε
ο κμαν2 οπος κι εσυ πολλλα απο αυτα που λετε ισχυουν κ γι αυτο σας ρωτω,αρκετα παλι ΔΕΝ ισχυουν,αλλα εμενα με νιαθει να μαθω κ να γλυτωσω ψαξιμο,οποτε κ στους δυο οφιλο ευχαριστιες
ο κμαν εχο ενα λογο παρααπνο,γιατι εχει κινηθει σε μερη που κινηθηκα κ θα ξαναπαο αμεσα
τωρα αν δε θελει να δει καπιον απο εδω η να βαλει φοτογραφια του,λογικο εινε
εαν εινε πανο απο 40 δεν εχει καμμια τυχη,ουτε αυτος ουτε κ καπιος αλλος σε γκομνες φρη μεχρι κ 27-28 χρονον
τα πραγματα με ηλικιες εινε πολυ δυσκολα κ για τους 35ε,που πανε για τουρισμο η δουλια
οσο για οσους εινε ανο των 45-50 μεχρι κ πουτανες σεμι-προ δυσκολα θα βρουν,μονο κολ γιρλς ακριβες σε ξενοδοχεια με ακριβη τιμη κ ξενερορο γαμησι
εγω που ειμε στα 35,ειχα αρκετο προβλιμα με ηλικια,ειδικα σε κατω των 25ε
να λαβουμε υποψη κ τη δυσκολια επικινονιας
αν ειμουν μονο με αγγλικα κ χωρις αμαξι,απολυτως ΤΙΠΟΤΑ δεν θα εκανα ουτε κ καπιος αλλος μπορει να κανει
μην μου πεις περι εμπειρων κ τετοια
πιο εμπειρος απο εμενα στην γιτονια δεν υπαρχει,σαν επισκεπτης
εξαιρω τους μονιμους που σιγουρα εχουν πλςονεκτημα,οχι αυτους των 49 μαιων οπος αυτοι οι ευφανταστοι στη μολδαβια!!αυτοι οτι παραμυθι θελουν λενε απο οτι ολοι εχουμε καταλαβει
απορο εσυ που τους σιγονταριζες σε καποιες φασεις
τλπαντων δικο σου θεμα,δεν επεμβενο
το θεμα  για ουκρανια,εινε εμφανιση,ηλικια κατω απο 32-33 το πολυ ,το υψος βοηθα,εγω ειμε ζοριστα 1.80 δεν με βοηθησε αυτο ,υπηρχαν πολλοι πιο ψηλοι απο εμενα κι οι γκομενες τους προτιμουσαν
ειδικα αν οπος ξαναπα,χαλαγαν κ χοντρα λεφτα σε σαμπανιες κι αλλες μαλακιες
αλλα ενταξει δεν ειχα κ προβλιμα απο το υψος μου,απλα αν εισε κ κοντος κατω του 1,75,τοτε εινε οντοε δυσκολα βραδυ,,μερα καλυτερα παιζεις,αν εχεις ορεξη-κι εμφανιση- για κηνηγι..
γλωσσα ανω του μετριου ρωσσικα,χριαζοντε οποσδιποτε
εγω ειμε ισα ισα στη βαση,συνενοουμε  στα ρωσσικα,αλλα στην περιοχη αυτη μιλανε ουκρανικα,κ μου εινε 2,3 φορςσ πιο δυσκολο να καταλαβο τι λενε..
τελος
τα εξοδα εινε πολλα .2000ε σε φτανουν για 7-8 μερες αν υπολογισεις οτι κανα 500-600 θα πανε μονο για βενζινες αν απς με αεροπλανο,βαλε αλλα τοσα για να νικιασεις αμαξι οποτε πας στα 2500 για 7-8 αντε δεκα μερες,με 3,4 σεμι προ για διωρα κ καμμια γκομενα αν σου κατσει,αυτο εινε το μαξιμουν νομιζω που γινετε να πετυχεις,εαν δεν εχεις εκει μονιμο συνδεσμο-συνετερο απο δουλια κλπ
παντως η φαση μ αρεσε εινε αλλη ατμοσφερα,μπορει οικονομικα να μην συμφερει,αλλα γουσταρω τη φαση
βεβεα αν δεν υπηρχε η δουλια δεν πηγαινα γιατι με 2000ε παιρνεις 20-30 ινκαλς κ με καλυτερες γκομενες απ οτι εκει,αλλα αν εινε για δουλια η αν εινε 2 ατομα να πεσουν λιγο τα εξοδα καλα εινε,αλλιος οχι,εινε πολυ ακριβα βγαινει στιν ουσια 400-500ε το γαμησι!!κι οι γκομενες εινε νεξτ ντορ ντεβουσκες ,πιο καλες δεν βρισκεις οσα κ να δινεις,τουλαχιστον εκει που εγω πηγα
υγ.επιμενο οτι η κοντρα με κμαν εινε λαθος..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην χρειαζεται να ξερεις Ρωσσικα πολυ ανω του μετριου.Αλλα το βασικοτερο ειναι να ξερεις την ψυχολογια τους.Ο μονος απο το σα'ι'τ που μπορω να πω οτι ξερει την ψυχολιγια των γυναικων και τη γλωσσα μεσα απο το σα'ι'τ ειναι ο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟς.Μιλαω να μπορει να καταλαβαινει τι λενε οταν μιλανε 2 ατομα μεταξυ τους.-----Για τους 50αρηδες δεν ειναι ολοι κακοι.Π.Χ. ο Vonmakoulis μπορει εμφανησιακα να μην μετραει (155 υψος,90 κιλα) αλλα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.και οποτε πηγαινω Ελλαδα τον παιρνω τηλεφωνο και αν βρει χρονο βρισκομαστε και τα λεμε.Με τους 50αρηδες που λες γραφω στο σα'ι'τ αλλα αν προσεξες τοτε που πηγαν Μολδαβια φυσικα και δεν πηγα γιατι ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ και ολα γιναν ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΠΑ πληρωναν 100 Ευρω για να  :knockinb: μια ωρα :2funny: (διαβασε τα αν θες στο Thread της Μολδαβιας)-----Οσο για την εμφανιση γιατι ο Πιτσιλιστης ειχε παντου επυτηχια (που την προβλεψα) ας ειναι 162 υψος?και δεν ειχε καν αμαξι!ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ.Και οπως ειπα να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟς!ΔΕΝ ΤΟΥς ΘΕΛΟΥΝ.Αν ειχες παει την εκδρομη με καποιον που ειναι γνωστης θα ειχατε ξεσκιστει στο  :knockinb:.Οπως εχω γραψει πολλες φορες οταν πας καπου καλο ειναι να γνωριζεις ντοπιους για να εχεις εκει καποια βοηθεια απο ενοικιαση διαμερισματων μεχρι γκομενες.Π.Χ. στο Νοβγκοροντ που ξερω τους παντες πηγαινα στην ντισκο και παντα εβρισκα γνωστους και ειχαν μαζι τους γκομενες στην παρεα και δεν χρειαζοταν να κανω τιποτα :2funny:---------Εγω οτι λεω το εχω αποδιξει το γραφουν οσοι απο το σα'ι'τ εχουν ερθει εδω.Και εχω βαλει και παρα πολλες φωτο :)

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
1.ο μπλασκος εινε τπαρκτο προσοπο?νομιζα οτι εινε μοντ...
2.ο πιτσιλιστις μιπος εινε μικρος σε ιλικια?κ χορευει κανει μαλακιες κ τετεοια?αν ετσι,αυτοι ειπα κι εγω κι ενα κ χωμα να εινε θα βρουν μικρα γκιμενακια κοντουλια που χορευουν κλπ
εαν εινε πιο μεγαλος μου κανει εκπληξη
3,συμφωνω τοπα κ πριμ εξαλλου,εαν εχις ατομο μες στα πραγματα κι ειδικα ντοπιο,ειν επαιχνιδι να γαμισεις πολλες
εαν ομος δεν εχεις,τοτε μιλαο εινε πανδυσκολο ος κι αδυνατον αν δεν ξερεις καλα ρωσικα
4.καλος ο φιλος που λες ,αλλα αν βγιτε βραδυ μαζι τα ταργετ γκρουπ χωρις να προσβαλλο,απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,σε λβοβ ειδικα ουτε πουτανες σε ντισκο δεν θαρχοντε,,λογο ιλικιας κλπ
αυτα τα εζησα στο προηγουμενο ταξιδι ειδικοτερα..με καπιο φιλο που τωρα δεν μπορο να πο πιο πολλα,,αλλα δεν εκανε σεφτε παρα μονο απο χοτελ κ με 200$,μια μετριοατι κοπελα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαίρετε σε όλους

Ένα θέμα που βλέπω οτι το γυροφέρνουμε αλλά ποτέ δεν έχει γίνει ειδική αναφορά και πλέον αρμόδιος είναι ο Kman να μας πει την γνώμη του είναι το θέμα του ....................."ξύλου" στο καμακι!!! Δεν είμαι κάποιος που πλακώνω για την πλάκα μου ούτε κάνω την διαφορά σε δύναμη αλλά κανείς ξένος δεν μπορεί να τα βάλει ευκολά με Έλληνα και πιστεύω πως αν οι πόλεμοι γίνονταν ακόμα με σπαθιά εμείς θα είμασταν υπερδύναμη(και δεν μιλάω για τα παιδάκια της Μαμάς βέβαια)!Το είχε πει ακομα και ο Μέγας Δάσκαλος οτι για να φάμε γκόμενα δεν πρέπει να φοβόμαστε αν θα ματώσει η μυτούλα!! Εξηγούμε πως η προσφυγή στη βία είναι έσχατη λύση αλλα επιδή δεν είμαστε μαλάκες πάμε να δούμε την "Γεωγραφία" του ξύλου απο προσωπικές και μη εμπηρείες 

Ιταλοί---> loosers στο ξύλο όσο και οι Πορτογάλοι στο ποδόσφαιρο!
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ψωροπερίφανα παιδάκια της σφαλιάρας
Σκανδιναβοί΄-Ολλανδοί------>Τους " Έχουμε" και πολύ μεγαλύτερους απο το μπόι μας σχετικά εύκολα!
Άγγλοι------> επικίνδυνοι!!!τους "έχουμε" αλλά βγάζουν μαχαίρια η καρφώνουν μπουκάλια
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->χέστες και υποχωριτικοί
Τούρκοι-------->Τσαμπουκάδες της μπάτσας αλλα σε καβγάδες μαζεύονται σαν τα μυρμίγκια και χτυπάν όλοι μαζί
Άραβες μέσης ανατολής------->επικίνδυνοι να ξέρουν πολεμική τέχνη κι ας μοιάζουν μισή μπουκιά
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αληταράδες και κωλόπαιδα που ψάχνουν να την σπάσουν όταν μένουν αγάμητοι!!!!!

Και πάμε τώρα στους ανατολικούς που ενδιαφέρει και τους πλήστους! Εχουν ένα κοινό γνώρισμα όλοι τους----->χτυπάν πισώπλατα και δεν τους ενδιαφέρει αν θα δείς ποιός στην έκατσε!!!
Πολωνοί----->πολύ εκδικητικοί
Τσέχοι------->όπως οι Γάλλοι-Αμερικάνοι αλλά 3 φορές ποιό κότες και ψαρώνουν έυκολα
Ουκρανοί----->????(ας μιλήσουν ποιό ειδικοί)
Ρώσοι-------->????(Δημητράκης?)
Βαλκάνιοι----->ευαίσθητοι σε θέματα τιμής
και τέλος Αλβανοι--------> καλασνικοβγάλτες οπλοφόροι και φονιάδες για ψίλου πήδιμα....Μακρυά!!!
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
2.ο πιτσιλιστις μιπος εινε μικρος σε ιλικια?κ χορευει κανει μαλακιες κ τετεοια?αν ετσι,αυτοι ειπα κι εγω κι ενα κ χωμα να εινε θα βρουν μικρα γκιμενακια κοντουλια που χορευουν κλπ
3,συμφωνω τοπα κ πριμ εξαλλου,εαν εχις ατομο μες στα πραγματα κι ειδικα ντοπιο,ειν επαιχνιδι να γαμισεις πολλες
εαν ομος δεν εχεις,τοτε μιλαο εινε πανδυσκολο ος κι αδυνατον αν δεν ξερεις καλα ρωσικα
4.καλος ο φιλος που λες ,αλλα αν βγιτε βραδυ μαζι τα ταργετ γκρουπ χωρις να προσβαλλο,απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,σε λβοβ ειδικα ουτε πουτανες σε ντισκο δεν θαρχοντε,,λογο ιλικιας κλπ
αυτα τα εζησα στο προηγουμενο ταξιδι ειδικοτερα..με καπιο φιλο που τωρα δεν μπορο να πο πιο πολλα,,αλλα δεν εκανε σεφτε παρα μονο απο χοτελ κ με 200$,μια μετριοατι κοπελα
1ο Μπλασκος ειναι υπαρκτοτατος.Που και που μιλαω μαζι του στο Skype αλλα δεν τον εχω δει ποτέ.Το ιδιο και ο Χριστος Λαζαρου που ειχε ανοιξει το αλλο Thread που στην πραξη ηταν μια ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ THREAD2.Δεν χορευει,Ντρεπεται και δεν την παιφτει ποτέ!Αλλα εχει μια γλυκητιτα δεν ειναι αγαρμπος ούτε Γομαρι για να τον διωχνουν οι γκομενες.4.Εγω και για τον Πιρφορο και για τον Redapeinz ειχα πει:ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ για να πας ομως μαζι τους για καφέ ΟΧΙ ΟΜΩς ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ!Σιγουρα τα ατομα που πρεπει να παρεις για να πας καπου πρεπει να μετρανε αλλιως μην παρεις κανεναν :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο δασκαλος δεν ειναι ουτε υπαρκτο προσωπο αλλα ουτε και ανυπαρκτο.ο δασκαλος ειναι κατι σαν την πυθια στο μαντειο των δελφων.
εμφανιζετε οταν καποιος ουκρανοπαθεις βρισκετε σε απογνωση και τον καλεσει.
αλλα επισης εμφανιζετε και απο μονος του,οταν δει οτι καποιος ειναι ετοιμος να παει στην ουκρανια,και ειναι ετοιμος να κανει την μαλακια τις ζωης του.
ο δασκαλος ειναι κατι σαν τον αγιο ιωσηφ μπλασκο τον ουκρανοσωστη,για καθε ουκρανοχτυπημενο.
καλο θα ειναι οταν εμφανιζετε ο δασκαλος και σας δινει τις συμβουλες του,αλλα και καποιον χρησμο,να μελετατε καλα αυτα που σας γραφει,και να τα τηρειτε με ευλαβια και να αναβετε και κανενα κερι για την παρτυ του,μια και σας προφυλαξε απο καμια ουκρανοδιαβολισα.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
1ο Μπλασκος ειναι υπαρκτοτατος.Που και που μιλαω μαζι του στο Skype αλλα δεν τον εχω δει ποτέ.Το ιδιο και ο Χριστος Λαζαρου που ειχε ανοιξει το αλλο Thread που στην πραξη ηταν μια ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ THREAD2.Δεν χορευει,Ντρεπεται και δεν την παιφτει ποτέ!Αλλα εχει μια γλυκητιτα δεν ειναι αγαρμπος ούτε Γομαρι για να τον διωχνουν οι γκομενες.4.Εγω και για τον Πιρφορο και για τον Redapeinz ειχα πει:ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ για να πας ομως μαζι τους για καφέ ΟΧΙ ΟΜΩς ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ!Σιγουρα τα ατομα που πρεπει να παρεις για να πας καπου πρεπει να μετρανε αλλιως μην παρεις κανεναν :2funny:
πολυ σωστα
ααλο η δουλεια αλλο η φιλια ,αλλο αν μπορεις να κανις καμακι με καπιον μαζι
για τον πιτσιλιστι εντυποση μου κανει..κ δεν χορευει κ εινε κοντος..δεν μπορο να καταλαβο πος να τον προσεξει βραδυ μια γκομενα μες στον κοσμο...
τλσπα,οκ τζιμμυ,για τον μπλασκο επισις μουκανε εντυποση οτι εινε αλληθινο προσοπο
παντα χρησιμες οι πληροφοριες σου
σπασιμπα κ σενανε

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρετε σε όλους

Ένα θέμα που βλέπω οτι το γυροφέρνουμε αλλά ποτέ δεν έχει γίνει ειδική αναφορά και πλέον αρμόδιος είναι ο Kman να μας πει την γνώμη του είναι το θέμα του ....................."ξύλου" στο καμακι!!! Δεν είμαι κάποιος που πλακώνω για την πλάκα μου ούτε κάνω την διαφορά σε δύναμη αλλά κανείς ξένος δεν μπορεί να τα βάλει ευκολά με Έλληνα και πιστεύω πως αν οι πόλεμοι γίνονταν ακόμα με σπαθιά εμείς θα είμασταν υπερδύναμη(και δεν μιλάω για τα παιδάκια της Μαμάς βέβαια)!Το είχε πει ακομα και ο Μέγας Δάσκαλος οτι για να φάμε γκόμενα δεν πρέπει να φοβόμαστε αν θα ματώσει η μυτούλα!! Εξηγούμε πως η προσφυγή στη βία είναι έσχατη λύση αλλα επιδή δεν είμαστε μαλάκες πάμε να δούμε την "Γεωγραφία" του ξύλου απο προσωπικές και μη εμπηρείες   

Ιταλοί---> loosers στο ξύλο όσο και οι Πορτογάλοι στο ποδόσφαιρο!
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ψωροπερίφανα παιδάκια της σφαλιάρας
Σκανδιναβοί΄-Ολλανδοί------>Τους " Έχουμε" και πολύ μεγαλύτερους απο το μπόι μας σχετικά εύκολα!
Άγγλοι------> επικίνδυνοι!!!τους "έχουμε" αλλά βγάζουν μαχαίρια η καρφώνουν μπουκάλια
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->χέστες και υποχωριτικοί
Τούρκοι-------->Τσαμπουκάδες της μπάτσας αλλα σε καβγάδες μαζεύονται σαν τα μυρμίγκια και χτυπάν όλοι μαζί
Άραβες μέσης ανατολής------->επικίνδυνοι να ξέρουν πολεμική τέχνη κι ας μοιάζουν μισή μπουκιά
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αληταράδες και κωλόπαιδα που ψάχνουν να την σπάσουν όταν μένουν αγάμητοι!!!!!

Και πάμε τώρα στους ανατολικούς που ενδιαφέρει και τους πλήστους! Εχουν ένα κοινό γνώρισμα όλοι τους----->χτυπάν πισώπλατα και δεν τους ενδιαφέρει αν θα δείς ποιός στην έκατσε!!!
Πολωνοί----->πολύ εκδικητικοί
Τσέχοι------->όπως οι Γάλλοι-Αμερικάνοι αλλά 3 φορές ποιό κότες και ψαρώνουν έυκολα
Ουκρανοί----->????(ας μιλήσουν ποιό ειδικοί)
Ρώσοι-------->????(Δημητράκης?)
Βαλκάνιοι----->ευαίσθητοι σε θέματα τιμής
και τέλος Αλβανοι--------> καλασνικοβγάλτες οπλοφόροι και φονιάδες για ψίλου πήδιμα....Μακρυά!!!
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές
φιλε μπραβο!!!!!
τοσες ξεκαρφοτες μαλακιες σ ενα  και μονο  ποστ αξιζεις συγχαρητηρια!!!

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο δασκαλος δεν ειναι ουτε υπαρκτο προσωπο αλλα ουτε και ανυπαρκτο.ο δασκαλος ειναι κατι σαν την πυθια στο μαντειο των δελφων.
εμφανιζετε οταν καποιος ουκρανοπαθεις βρισκετε σε απογνωση και τον καλεσει.
αλλα επισης εμφανιζετε και απο μονος του,οταν δει οτι καποιος ειναι ετοιμος να παει στην ουκρανια,και ειναι ετοιμος να κανει την μαλακια τις ζωης του.
ο δασκαλος ειναι κατι σαν τον αγιο ιωσηφ μπλασκο τον ουκρανοσωστη,για καθε ουκρανοχτυπημενο.
καλο θα ειναι οταν εμφανιζετε ο δασκαλος και σας δινει τις συμβουλες του,αλλα και καποιον χρησμο,να μελετατε καλα αυτα που σας γραφει,και να τα τηρειτε με ευλαβια και να αναβετε και κανενα κερι για την παρτυ του,μια και σας προφυλαξε απο καμια ουκρανοδιαβολισα.
εσυ  κι αν μας μπερδεψες με τους χρησμους σου!!
θα δεχτω την αποψη του δημ29 που μιλα μαζι του στο σκαιπ,δεν νομιζο εχει λογο να πει ψεμματα γι αυτο..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πεορί ξύλου κτλ.Σε αυτές τις χώρες υπάρχει μια βασική διαφορά.Οτι είσαι στο εξωτερικό.Συνεπώς ο Ρόδιος που κάνει το μάγκα στον Αγγλο γιατί ξέρει οτι αν κάτι γίνει ο Ρόδιος θα καλέσει το μπάτσο που είναι ξάδερφός του,δεν μπορεί να κάνει το ίδιο σε χώρες όπως η Ρωσία.Εκεί αν μπλέξεις με την αστυνομία χάθηκες.Συνεπώς πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.
1.Ρώσοι.Κολλάνε όταν είναι μεθυσμένοι.Γενικά αντιπαθούν τους ξένους(όλους τους ξένους).
2.Ουκρανοί.Σε πειράζουν μόνο εάν τους ενοχλήσεις π.χ. πας σε γκόμενά τους.Δεν έχουν πρόβλημα με λευκούς ξένους.
3.Πολωνοί.Σου ζητούν το λόγο και μπουνιδιάζουν αν πας σε γκόμενά τους.Γενικά συμπαθούν τους λευκούς σλαυόφιλους ή Σλαύους ξένους.
4.Λευκορρώσοι.Φοβούνται να δείρουν γιατί έχει παντού μπάτσους.Είναι επιφυλακτικοί με τους ξένους δεν τους αντιπαθούν όμως ούτε δείχνουν έκδηλη εχθρότητα όπως οι Ρώσσοι.Γενικά οι Ρώσσοι έχουν πιο πολύ το στυλ κάτσε να σε γαμήσω είναι λαός νικητών.Οι άλλοι είναι νικημένοι λαοί.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα μισα ειναι σωστα.Τα μισα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.1.οι Ρωσσοι οταν ειναι μεθυσμενοι κολλάνε.Αν ομως δεν τους προκαλεσεις ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ!Τους Ελληνες τους σεβονται.Τους ξενους δεν θα ελεγα οτι τους αντιπαθουνε.Ειδεικα στην επαρχια αν δουνε καποιον που δεν ειναι απο την πολη τους προσπαθουνε να κανουνε γνωρημιες!Αντιπαθεια δεν ειδα!!!!!!2.Οι Ουκρανοι ειναι πολυ πιο αξεστοι και προτωγονοι θα ελεγα.Και αυτοι ειναι φιλικοι και δεν αρνουντε να κανουνε γνωρημιες με ξενους.3.οι Πολωνοι ειναι  εχθρικοι οπως ειπες ΑΛΛΑ δεν συμπαθουνε τους αλλους σλαβους.Τους Νοτιους Σλαβους τους θεωρουνε αξεστους και αγριους.Εχουν μια συμπαθεια προς τους Ουγγρους χωρις να εχουνε καμια σχεση  :2funny:τους Τσεχους τους θεωρουνε Γερμανους.Τους δε Ρωσσους τους αντιπαθουνε και τους ΜΙΣΟΥΝΕ!οσο κανεναν αλλον!4.Για τη Λευκορωσσια επεσες μεσα 100% φοβουνται την Αστυνομια και δυσκολευονται να κανουν γνωρημιες με ξενους.Που ειδες οτι οι Ρωσσοι ειναι εχθρικοι? :think:Ωρες ωρες νιμιζω οτι αυτα που γραφεις απο καπου τα διαβαζεις :think:Σα National Geografic μοιαζει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο Κρασνοντάρ Ροστόβ οι Ρώσοι άντρες είναι εχθρικοί.Είναι εντελώς φανερό.Μπαίνεις Ουκρανία και δε σε ενοχλεί κανείς.Οι Ρώσσοι γενικώς κολλάνε κατά τη γνώμη μου Ρωσία είναι πολύ καλό σχεδόν αναγκαίο να ξέρεις μποξ ή κάποια πολεμική τέχνη.
Οι Ρώσσοι είναι πολύ πιο έξυπνοι από τους Ουκρανούς οι Ουκρανοί είναι κάπως βλάχοι και αργόστροφοι σε μερικά ζητήματα.Μάλλον βλάχοι απελέκητοι.Αλλά οι Ουκρανοί είναι πολύ φιλικοί στους ξένους γιατί θέλουν να τους πάρουν τα λεφτά ενώ οι Ρώσοι έχουν εθνική υπερηφάνεια.Δηλαδή ο Ρώσσος θα προτιμήσει να ξεφτιλίσει τον ξένο και ας μην του πάρει τα λεφτά.
Πολωνία δε σε δέχονται αν δεν είσαι λευκός καθολικός.Οι μισοί είναι υπέρ των ξένων οι μισοί κατά.Τους Σέρβους δε θα έλεγα οτι τους αντιπαθούνε βασικά τους θεωρούνε μισότρελλους.Τους Τσέχους τους θεωρούνε ίδιους αλλά ψιλοκαθήκια που με όλους τα κάνουνε πλακάκια και πάντα παραδίδονται και τους Ρώσους τους θεωρούν σαν άτακτους αδερφούς κάτι σαν bully το κακό παιδί της οικογένειας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
o fffanatic ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ O CHRIS1971! O dimitrakis κάνει λάθος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο Κρασνοντάρ Ροστόβ οι Ρώσοι άντρες είναι εχθρικοί.Είναι εντελώς φανερό.Μπαίνεις Ουκρανία και δε σε ενοχλεί κανείς.Οι Ρώσσοι γενικώς κολλάνε κατά τη γνώμη μου Ρωσία είναι πολύ καλό σχεδόν αναγκαίο να ξέρεις μποξ ή κάποια πολεμική τέχνη.
Οι Ρώσσοι είναι πολύ πιο έξυπνοι από τους Ουκρανούς οι Ουκρανοί είναι κάπως βλάχοι και αργόστροφοι σε μερικά ζητήματα.Μάλλον βλάχοι απελέκητοι.Αλλά οι Ουκρανοί είναι πολύ φιλικοί στους ξένους γιατί θέλουν να τους πάρουν τα λεφτά ενώ οι Ρώσοι έχουν εθνική υπερηφάνεια.Δηλαδή ο Ρώσσος θα προτιμήσει να ξεφτιλίσει τον ξένο και ας μην του πάρει τα λεφτά.
Καταρχην ποιος σου ειπε οτι στο Κρασνονταρ ειναι Ρωσσοι?Εκει ειναι ολες οι φυλες του κοσμου αλλα μονο Ρωσσοι δεν ειναι!Και οπως εχω γραψει σε αυτα τα μερη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΑΚΙ!ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΦΤΟΥΝΕ εκατονταδες αγαμιτοι!Οι Ρωσσοι λενε για τους Ουκρανους οτι:ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ πανω σε αυτο ο Δασκαλος Ιωσηφ Μπλασκος απαντησε Ο ΗΛΗΘΙΟς Κ'Ο ΠΑΝΗΛΗΘΕΙΟς! :2funny:Οι Ρωσσοι στη Ρωσσια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ!Στη Ρωσσια η καλητερα στην Σοβιετικη Ενωση ολοι καναν καποια πολεμικη τεχνη.Τωρα απο τη νεα γεννια ουτε ενας στους 100  :2funny:Αντι να κανεις Μποξ ή καποια πολεμικη τεχνη γιατι δεν παιρνεις καλητερα ενα περιστροφο :2funny:Δεν εχω καταλαβει που τα ειδες αυτα?Και ο Πιτσιλιστης που ηρθε πηγε νυχτα ολη τη Νιεφσκι (πανω απο 1,5χλμ)και δεν του κολισανε και δεν τον σφαξανε :2funny:!Και καθε μερα Ντισκο πηγαιναμε και δεν μας σκοτωσανε.Καλα ηθελα να'ξερα αυτα που ταδιαβασες και μας τα βαζεις? :think:Σε ποιο σα'ι'τ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε μπραβο!!!!!
τοσες ξεκαρφοτες μαλακιες σ ενα  και μονο  ποστ αξιζεις συγχαρητηρια!!!
Pre Έλληνα
Ευχαριστώ για τα συχαριτήρια

Δεν μου λές...τι θα κάνω εγώ (ή κάποιος άλλος συμπατριώτης) τώρα που πάω Κίεβο και δει κανένας χαζοιταλιάνος ή Τούρκος τη δικιά μου και νομίσει "να μια γκόμενα που γυρνάει με Μεσογειακούς,παμε να την φάμε απο τον μαλάκα" και της την πέσει όταν πάω τουαλέτα στη καφετέρια ή στο Club!? Και αυτό μου έχει τύχει έτσι ακριβώς στη Φιλανδία με ένα γομάρι Φιλανδό που στο τέλος τις έφαγε και μου ζητούσε συγνώμη!Είναι ακραία σενάρια αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το χειρότερο!
Το θέμα πάντος έχει λήξει! Δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω αναφορά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom