Κοιτα το να γραφει κανεις εκατονταδες σελιδες με πραγματα που πολλες φορες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το μονο που κανει ειναι να χαλαει το σα'ι'τ.----Εμφανησιακα δεν πρεπει να μετραει αφου αν διαβασεις γραφει οτι οι γκομενες στο λεωφορειο ή στο αεροπλανο θα πανε επιτηδες να κατσουν σε αλλες θεσεις μακρια απ'αυτον
!Με μενα γιατι γινεται το αντιθετο?διακρητικα πανε να κατσουν κοντα μου
!-------Αν θελει να τον εχουμε σε καποια υπολιψη ας συναντιθει με καποιους να τον δουνε ή ας μας βαλει φωτο του
Κατι τετοιο εγινε και με τους πενηνταριδες που γραφεις
γραφανε οτι
Και μολις ειδαμε πως ειναι βαλαμε ολοι τα
.Ενα παραδηγμα ο Redpaeinz Αν διαβασεις τι
εγραφε οτι
οτι μετραει
Και τον συαντησα και ηταν σαν Εμπορομαναβης της Λα'ι'κης αγορας!
ή ο Χριστος Λαζαρου που ειχε κανει και παρομοιο Thread ''η Ουκρανια και τα μυστικα της'' Ειναι 60 ετων (περιπου) υψος στην καλητερη περιπτωση 1,60 !
Τωρα τελευταια εχει χαλασει το σα'ι'τ διοτι με αυτους τους
φυγανε οσα σοβαρα ατομα υπηρχαν
DHM29 κατα τη γνωμη μου το αν καθοντε διπλα σου η μακρια σου οι γκομενες εινε πολυ υποκιμενικο
κι εγω λεο οτι ολες με κοιτανε στο δρομο,γιατι ετσι φανταζομε
ο κμαν2 οπος κι εσυ πολλλα απο αυτα που λετε ισχυουν κ γι αυτο σας ρωτω,αρκετα παλι ΔΕΝ ισχυουν,αλλα εμενα με νιαθει να μαθω κ να γλυτωσω ψαξιμο,οποτε κ στους δυο οφιλο ευχαριστιες
ο κμαν εχο ενα λογο παρααπνο,γιατι εχει κινηθει σε μερη που κινηθηκα κ θα ξαναπαο αμεσα
τωρα αν δε θελει να δει καπιον απο εδω η να βαλει φοτογραφια του,λογικο εινε
εαν εινε πανο απο 40 δεν εχει καμμια τυχη,ουτε αυτος ουτε κ καπιος αλλος σε γκομνες φρη μεχρι κ 27-28 χρονον
τα πραγματα με ηλικιες εινε πολυ δυσκολα κ για τους 35ε,που πανε για τουρισμο η δουλια
οσο για οσους εινε ανο των 45-50 μεχρι κ πουτανες σεμι-προ δυσκολα θα βρουν,μονο κολ γιρλς ακριβες σε ξενοδοχεια με ακριβη τιμη κ ξενερορο γαμησι
εγω που ειμε στα 35,ειχα αρκετο προβλιμα με ηλικια,ειδικα σε κατω των 25ε
να λαβουμε υποψη κ τη δυσκολια επικινονιας
αν ειμουν μονο με αγγλικα κ χωρις αμαξι,απολυτως ΤΙΠΟΤΑ δεν θα εκανα ουτε κ καπιος αλλος μπορει να κανει
μην μου πεις περι εμπειρων κ τετοια
πιο εμπειρος απο εμενα στην γιτονια δεν υπαρχει,σαν επισκεπτης
εξαιρω τους μονιμους που σιγουρα εχουν πλςονεκτημα,οχι αυτους των 49 μαιων οπος αυτοι οι ευφανταστοι στη μολδαβια!!αυτοι οτι παραμυθι θελουν λενε απο οτι ολοι εχουμε καταλαβει
απορο εσυ που τους σιγονταριζες σε καποιες φασεις
τλπαντων δικο σου θεμα,δεν επεμβενο
το θεμα για ουκρανια,εινε εμφανιση,ηλικια κατω απο 32-33 το πολυ ,το υψος βοηθα,εγω ειμε ζοριστα 1.80 δεν με βοηθησε αυτο ,υπηρχαν πολλοι πιο ψηλοι απο εμενα κι οι γκομενες τους προτιμουσαν
ειδικα αν οπος ξαναπα,χαλαγαν κ χοντρα λεφτα σε σαμπανιες κι αλλες μαλακιες
αλλα ενταξει δεν ειχα κ προβλιμα απο το υψος μου,απλα αν εισε κ κοντος κατω του 1,75,τοτε εινε οντοε δυσκολα βραδυ,,μερα καλυτερα παιζεις,αν εχεις ορεξη-κι εμφανιση- για κηνηγι..
γλωσσα ανω του μετριου ρωσσικα,χριαζοντε οποσδιποτε
εγω ειμε ισα ισα στη βαση,συνενοουμε στα ρωσσικα,αλλα στην περιοχη αυτη μιλανε ουκρανικα,κ μου εινε 2,3 φορςσ πιο δυσκολο να καταλαβο τι λενε..
τελος
τα εξοδα εινε πολλα .2000ε σε φτανουν για 7-8 μερες αν υπολογισεις οτι κανα 500-600 θα πανε μονο για βενζινες αν απς με αεροπλανο,βαλε αλλα τοσα για να νικιασεις αμαξι οποτε πας στα 2500 για 7-8 αντε δεκα μερες,με 3,4 σεμι προ για διωρα κ καμμια γκομενα αν σου κατσει,αυτο εινε το μαξιμουν νομιζω που γινετε να πετυχεις,εαν δεν εχεις εκει μονιμο συνδεσμο-συνετερο απο δουλια κλπ
παντως η φαση μ αρεσε εινε αλλη ατμοσφερα,μπορει οικονομικα να μην συμφερει,αλλα γουσταρω τη φαση
βεβεα αν δεν υπηρχε η δουλια δεν πηγαινα γιατι με 2000ε παιρνεις 20-30 ινκαλς κ με καλυτερες γκομενες απ οτι εκει,αλλα αν εινε για δουλια η αν εινε 2 ατομα να πεσουν λιγο τα εξοδα καλα εινε,αλλιος οχι,εινε πολυ ακριβα βγαινει στιν ουσια 400-500ε το γαμησι!!κι οι γκομενες εινε νεξτ ντορ ντεβουσκες ,πιο καλες δεν βρισκεις οσα κ να δινεις,τουλαχιστον εκει που εγω πηγα
υγ.επιμενο οτι η κοντρα με κμαν εινε λαθος..