Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε αυτη την αναλυση του Kman συμφωνο 100% !Καταρχην Ρωσσιδα που δεν ειναι απο εστω μια μικρη πολη ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ειναι Π.Χ. σα να παμε εμεις διακοπες στο Κόσοβο :2funny:επειδη ειναι φτηνα :2funny:.Οι Τουρκοι κανουν φασαριες ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!αν ειναι λιγοι δεν τολμανε να κουνηθουνε :2funny:Εγω δεν ειχα ποτέ προβλημα με Τουρκους.Οι φιλοι Τουρκοι που εχω ειναι Τουρκοι απο Γερμανια που εχουν γεννηθει εκει (2ης γεννιας).Καμια φορα ερχονται εδω Τουρκοι (απο Τουρκια) αλλα δεν κανουνε προβληματα,ισως γιατι ειναι δεν ειναι πολλοι :think:και γενικα ο κοσμος εδω ειναι εχθρικος απεναντι τους.Ενας Αντμινιστρατορ μιας Ντισκο μου ζητησε απο Ελλαδα το μπλουζακι των ειδεικων δυναμεων που γραφει:Τουρκος καλος,Τουρκος Νεκρος :2funny:για να το φοραει στην εισοδο της Ντισκο :2funny:Δεν θα ελεγα οτι ειναι πλουσιοι παντος.Και γενικα λιγο δυσκολο το βλεπω γκομενα που εχω να παει με Τουρκο!Καταρχην θα την κραξω!και δεν θα παω μαζι της :2funny:Αν μια γκομενα δεν εχει καποιο επιπεδο δεν την πηδαω.Παντος οι Τουρκοι στο εξωτερικο παιρνουν Ελληνικα ονοματα και το παιζουν Ελληνες :2funny:ο Αντνάν γινεται Αντώνης ο Οχράν γινεται Ορέστης κλπ :2funny:Ελεεινιδες ομως ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥς!Πολλες Ελεεινιδες στην Ευρωπη εχουν παντρευτει Τουρκους.
Καλησπέρα!!! Μακάρι πραγματικά να ήταν έτσι για τους Τούρκους και τις Ρωσίδες!Σχεδόν όλες οι Μοσχοβίτησες που έχω ρωτήσει που έχουν πάει διακοπές σχεδόν πάντα λένε Τουρκία εκτός απο Αίγυπτο! Και μάλιστα κλασσάτες, ωραίες και μορφομένες υψηλού επιπέδου! Δικαιολογούνται λέγοντας οτι δεν τους άρεσε εξαρχής η ιδέα αλλα ήθελαν να φύγουν για λίγες μέρες με Last Minute!Όλες έλεγαν σχεδόν το ίδιο οτι το ξενοδοχείο ήταν 5 αστέρων και δεν χρειάζεται να βγούν απο αυτό! Για εμένα ακόμα και η υπονόηση οτι οι Τουρκοι είναι καλα παιδιά κτλ και είναι το ίδιο με εμάς αρκούν να φάνε τον κλώτσο!!! Και οι Ουκρανίδες στα ίδια επίπεδα πρέπει να κινούνται! Για τις Ρωσίδες πάντως περίμενα να είναι πιο ευαισθητοποιημένες αλλά και αυτές δεν ξέρουν τι τους γίνεται, δεν περίμενα να μην γνωρίζουν βασικές ιστορικές και πολιτιστικές διαφορές μεταξί των δύο χωρών!
Οσο για τις "Ελλεινίδες" ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος Χιώτης η Μυτιληνιός οτι παντρεμένες και μη τα Σαββατοκύριακα πάνε με το καραβάκι απέναντι για να τον φάνε απο Μεμέτηδες!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενας Αντμινιστρατορ μιας Ντισκο μου ζητησε απο Ελλαδα το μπλουζακι των ειδεικων δυναμεων που γραφει:Τουρκος καλος,Τουρκος Νεκρος :2funny:για να το φοραει στην εισοδο της Ντισκο :2funny:
[/quote]Ωραίος ο τύπος!!! :rockon: Του το πήγες? :2funny:Αν θες το βρίσκω και στο στέλνω Αγία Πετρούπολη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είναι για Ρώσσο!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενας Αντμινιστρατορ μιας Ντισκο μου ζητησε απο Ελλαδα το μπλουζακι των ειδεικων δυναμεων που γραφει:Τουρκος καλος,Τουρκος Νεκρος :2funny:για να το φοραει στην εισοδο της Ντισκο :2funny:
Ωραίος ο τύπος!!! :rockon: Του το πήγες? :2funny:Αν θες το βρίσκω και στο στέλνω Αγία Πετρούπολη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είναι για Ρώσσο!!!
Στείλε μου διεύθυνση με πμ αν είναι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραίος ο τύπος!!! :rockon: Του το πήγες? :2funny:Αν θες το βρίσκω και στο στέλνω Αγία Πετρούπολη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είναι για Ρώσσο!!!
Θα του το παρω οταν κατεβω Ελλαδα. :2funny:-----Οσες Μοσχοβιτισες ξερω πηγαν που πηγαν σε αυτα τα μερη ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ή ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ!ΕΙΔΕΙΚΑ ΑΙΓΥΠΤΟ!Τωρα τι γινεται οπως εχω γραψει πολλες φορες ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕς οι γκομενες απο την πρω'ι'ν Σοβιετικη Ενωση λενε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ! :2funny:Ακομα και Μολδαβες που ξερουν ΧΑΛΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ! :2funny:Δεν ξερω αλλα εγω δεν ειχα ποτέ προβλημα με Τουρκους.Ισως επειδη στη Ρωσσια κανεις δεν κολαει σε γκομενα αν συνοδευεται απο καποιον :think:ισως οι Τουρκοι ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου σε σχεση με μενα :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχην ο Ιωσηφ εκανε πλακα οταν ελεγε οτι εχει βιβλιοπωλειο :2funny:Το ειπε τοτε που οι Παμπλουτοι του σα'ι'τ γραφανε στο Thread της Μολδαβιας για τα λεφτα τους :2funny:.Ειπε και το ωραιο :2funny:ΝΑ 'ΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑς! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σήμερα Κυριακή ημέρα ψαξήματος και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα! dimitrakis29 με τη σιωπή σου θα με κάνεις να κοιτάω μέσα σε κάθε βιβλιοπωλείο του Κιέβου----->>>
Επιστροφή απο το βιβλιοχαρτοπωλείον και το νυχτοκαματο του τρόμου.
Αφήστε ήλθε μια σημερα και γυρευε μια κόλλα γλασέ, ήταν και σαν χοιρινο γλασέ μου τα κανε τσουρέκια. Τελος πάντων, καλά που μπηκε ένας χριστιανός κι αγόρασε κατι στρατιωτακια να παιξει στα Κογκά και βγαλαμε την ημέρα.

Έβδομον προσωπικως στην Ουκρανία δεν έκανα προκοπή. Ένα βιβλιοχαρτοπωλείον άνοιξα και μετα έβαλα και λιγα παιχνίδια.

Πελάτες λιγοστοι ...

Όποιος χριστιανός έχει κάτι σοβαρό να μου πει, όχι σαχλαμαρίτσες, έχω το... βιβλιοχαρτοπωλείον κι έρχεται ιδιαιτέρως και μου το λέει.

Είστε τυχαιροί ολοι οι "παλιοί" του παρώντως διαδικτιακου χώρου! Διαβαζοντας κάποιος τους παρελθόντες διαλόγους δένεται πολύ με τα πρόσωπα των διαλόγων και τα μυθοποιεί! Απο όλους του παρελθόντος μόνο 3-4 έχεται εμφανιστεί και αυτά που συζητάμε τελαιυταίως είναι ίσα ίσα να κρατιέται το Θρέντ "ζεστό"  μέχρι............ την μεγάλη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ! Ελπίζω να μην είναι ουτοποιήα γιατι και οι νεώτεροι έχουμε δικαίωμα  στο ΔΑΣΚΑΛΟ!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Είστε τυχαιροί ολοι οι "παλιοί" του παρώντως διαδικτιακου χώρου! Διαβαζοντας κάποιος τους παρελθόντες διαλόγους δένεται πολύ με τα πρόσωπα των διαλόγων και τα μυθοποιεί! Απο όλους του παρελθόντος μόνο 3-4 έχεται εμφανιστεί και αυτά που συζητάμε τελαιυταίως είναι ίσα ίσα να κρατιέται το Θρέντ "ζεστό"  μέχρι............ την μεγάλη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ! Ελπίζω να μην είναι ουτοποιήα γιατι και οι νεώτεροι έχουμε δικαίωμα  στο ΔΑΣΚΑΛΟ!!!

[/quote]Βέβαια μην ξεχνάμε και τα εξής--------->
Aγαπητέ Κάζα, αγαπητέ Αρκάνς,
σεβαστοι φίλοι,
δεν με απασχολεί ούτε πόσα μυνήματα θα λάβω, ούτε πόσες σελίδες θα γραφούν δια τον απλούστατο λόγο ότι εδώ δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή να με βασανίζει η ακροαματικότης, ούτε εφημερίδα να πουλάω φύλλα, ούτε από την άλλη επεδιώκω να είμαι αρεστός, να κάνω φίλους, γνωριμίες κλπ. Ούτε επιθυμώ να εντυπωσιάσω κάποιον ότι είμαι έτσι , είμαι γιουβέτσι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπω ποτέ κανένα. Εάν τσιγκλιστώ πάντως όπως λέει ο έτερος αγαπητός μου μαθητής Gio Stob γράφω.
Από την άλλη αυτές οι σελίδες διαφέρουν, διότι προσπαθώ να κρατώ κάποια ποιότητα και κάποια πληροφόρηση που είναι δύσκολο να βρει κανείς, ειδικά ένας νέος που δεν τα’χει ζήσει, απo άλλες πηγές.

Εδώ νομίζω ότι επέδειξα ότι ίσως κάτι μπορεί να γνωρίζω...Απο ‘δω και πέρα δεν είναι δυνατόν να πούμε τα πάντα, από τουτο το μέσον όπου ο καθ’ένας μπορεί να μπει και να το διαβάσει κι από κάτω στο επόμενο θέμα ξέρω-γω «τραβεστίς- Τάδε, ελάτε να με γαμήσετε» Και για να’μαι ειλικρινής οι άνθρωποι αυτοί αξιοπρεπώς ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει, στα bourdela καλώς ίσως είναι, εγώ τι ζητώ? Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι, δικό μου είναι το πταίξιμο. Θα ήθελα να σας μάθω πολλά, κυρίως πράγματα πρακτικής φύσεως αλλά δεν γίνεται διότι δεν ξέρω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στην σελίδα και πόσο σοβαρός είναι. Αίφνης αστείον παράδειγμα, με ρώταγε κάποιος που μπήκε μια φορά, πώς γίνεται να αγοράσει κάποιο αξιόλογο ακίνητο στην Ουκρανία. Μα δεν λέγονται αυτά τα πράματα απ’το ιντερνέτι. Πολλές φορες μου έγραψαν ιδιαιτέρως ευγενικά διάφοροι να βγούμε, να κάνουμε, να ράνουμε, να πάμε για καφέ, δεν παρέστην διότι αυτοί, άντε να το μαθει η γυναίκα τους ή να γελάνε στην δουλειά τους, εγώ θα εκτεθώ σοβαρώς. Κια για να’μαι ειλικρινής δεν βγαίνω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι παίζει για λβοβ? θα παω 1 εβδομαδα πριν τα χριστουγεννα.
Άντε φίλε τυχαιρός είσαι...άλλα έψαχνα, αλλα σου βρήκα αυτό----------->

Ανθρωπολογικά" οι γκόμενες του Λβωφ θα έλεγα ότι διαφέρουν από αυτές του Κιέβου. Περισσότερο "κεντρωευρωπαίες" για να μην πω και μερικές "βαλκανικού" τύπου. Το στυλ που αντιμετωπίζουν έναν ξένο μου θύμισε κάτι εποχές '95-'96 σε Πράγα, Μπρατισλάβα, Πετρούπολη. Αρκεί μια στοιχειώδης επικοινωνία σε κάποια γλώσσα,και μια στοιχειωδώς αξιοπρεπής συμπεριφορά και έβγαλες γκόμενα. Επίσης όπως διάβασα κάπου πιο πριν, συμφωνώ ότι η πόλη αποπνέει μια αίσθηση ασφάλειας. Π.χ. θεωρώ ότι στην Αγγλία είναι περισσότερο πιθανό να μπλέξεις με κάποιον μεθυσμένο. Περί
μαφίας, θα έλεγα ότι όπως παντού, αν δεν ψαχτείς δε θα μπλέξεις.
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ είχε πει οτι είναι σωστά! Δεν ξέρω πάντος αν είναι καλό αυτό που έκανα γιατί αν ψάξεις μόνος σου θα διαβάσεις τόσα πολλά που το ταξίδι σου στην Ουκρανία θα μπεί σε άλλη οπτική γωνία και διάσταση!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
"Glock Perfection"
καιρο εχω να δω νικ να μου αρεσει τοσο. :rockon:

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αν και γνωρίζω οτι spamαρω το φιλόξενο αυτο thread επιτρέψτε μου να πω οτι ο σκοπός μου ειναι αγαθός.

Απλά ‘μαλαγρώνω’ με δυο links τον χώρο με κρυφό πόθο να ξαναδούμε το ΔΑΣΚΑΛΟ να μας κάνει την τιμή να ξανα-εμφανιστεί στην τάξη με τον γνωστό ανυπέρβλητο σχολιασμό του.

Ελπίζω κάτι να καταφέρω.....
Ευχαριστώ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν και γνωρίζω οτι spamαρω το φιλόξενο αυτο thread επιτρέψτε μου να πω οτι ο σκοπός μου ειναι αγαθός.

Απλά ‘μαλαγρώνω’ με δυο links τον χώρο με κρυφό πόθο να ξαναδούμε το ΔΑΣΚΑΛΟ να μας κάνει την τιμή να ξανα-εμφανιστεί στην τάξη με τον γνωστό ανυπέρβλητο σχολιασμό του.

Ελπίζω κάτι να καταφέρω.....
Ευχαριστώ
Έτσι Μπράβο!!!

Μόνο αν όλοι μαζί τρίψουμε το "λυχνάρι" θα δούμε το "ΤΖΙΝΙ"

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν λίγο μίλησα στο skype με την Ουκρανίδα μου και μου είπε πως χτές ήταν με τη γυναικοπερέα της σε ένα μαγαζι που λέγεται "DOCKER" και απο το όνομα υποθέτω οτι πρέπει να ήταν στο ποτάμι και δεν το θυμάμε σε προηγούμενες αναφορές αρα δεν πρέπει να είναι Τουριστάδικο! Της είπα ψαρωτικά πως όλοι οι αντρες θα τις φλέταραν αλλα μου είπε πως ήταν κλειστή παρέα και δεν ψαχνόντουσαν αλλα συνέχισα λέγοντας πως αν έρθει ενα ωραίο παιδί  και συστηθεί απο Ελλάδα....και τότε άρχισε να ξερογλύφεται και γενικά της άρεσε η ιδέα!!!

Ο δρόμος είναι ανοιχτός!!!!!!!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μου έστειλαν μηνυμα απο to pamadiakopes.gr οτι ματαιωθηκε η πτήση aerosvit στις 17/12 απο κιεβο και αναγκαστικά γυρίζω 1612.Ευτυχως που έχει τρένο (γυρίζω απο ΛΒΙΒ..)

δεν έχουμε δικαιωματα σαν επιβάτες??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έβδομον προσωπικως στην Ουκρανία δεν έκανα προκοπή. Ένα βιβλιοχαρτοπωλείον άνοιξα και μετα έβαλα και λιγα παιχνίδια.

Πελάτες λιγοστοι ...
:2funny:μ'αυτο εχω πεθανει στα γελια :2funny: :rockon:επαιφτα κατω απο τα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ακομα πιο πολυ πλακα εχει που πολλοι το πιστεψανε :2funny:και με ρωταγανε αν εχω παει στο βιβλιοπωλειο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Φοβερη απαντηση στους παμπλουτους :2funny:ειχε πει μακαρι να ειχα τα πλουτη σας :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου έστειλαν μηνυμα απο to pamadiakopes.gr οτι ματαιωθηκε η πτήση aerosvit στις 17/12 απο κιεβο και αναγκαστικά γυρίζω 1612.Ευτυχως που έχει τρένο (γυρίζω απο ΛΒΙΒ..)

δεν έχουμε δικαιωματα σαν επιβάτες??

Οταν έγραφα οτι η Aerosvit είναι κώλος και ακυρώνει πτήσεις μου έλεγαν είσαι άτυχος.Για Λβωφ έπρεπε να πας με τη skywings που πάει απ'ευθείας από Αθήνα και είναι ελληνική εταιρία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν έγραφα οτι η Aerosvit είναι κώλος και ακυρώνει πτήσεις μου έλεγαν είσαι άτυχος.Για Λβωφ έπρεπε να πας με τη skywings που πάει απ'ευθείας από Αθήνα και είναι ελληνική εταιρία.
Ισως ειναι ακριβοτερη? :think:Ευτυχως που η Ελληνικη οικονομια παει :shit:και οι Πιρφοροι δεν θα εχουν λεφτα να πανε εξωτερικο να μας Ξεφτηλισουνε! :)Οι Πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:2funny:μ'αυτο εχω πεθανει στα γελια :2funny: :rockon:επαιφτα κατω απο τα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ακομα πιο πολυ πλακα εχει που πολλοι το πιστεψανε :2funny:και με ρωταγανε αν εχω παει στο βιβλιοπωλειο του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Φοβερη απαντηση στους παμπλουτους :2funny:ειχε πει μακαρι να ειχα τα πλουτη σας :2funny:
Δυστηχώς όπως έχω ξαναγράψει δεν είχα την τύχη να ανακαλύψω την συζήτηση οταν ήταν και ο άνθρωπος που την ξεκίνησε και όσοι μιλήσατε στο Skype μαζί του τον ξέρετε καλύτερα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχεις δίκιο!!!Τα έλεγες! Σε αυτά τα θέματα σε εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια *P!!!Γι'αυτο προτίμησα Lufthansa(είναι και φτηνότερη)Η skywings ήταν σχετικά ακριβή και οι πτήσεις της δεν είναι καθημερινές...Πάντος πρόσφατα άκουσα απο έναν γνωστο που είχε την πτήση Κίεβο-Αθήνα απο ανταπόκριση απο άλλη χώρα με Aerosvit πως όλα πήγαν καλά..Αλλα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

το κακό ειναι οτι μονο η aerosvit παει απευθειας σε 2.40` είσαι στο ΚΙΕΒΟ!

Οσο για τη skywings ομολογω οτι δεν το ηξερα(παει μπορισπολ η στο μικρό αεροδρόμιο στο κιεβο..?)

το αρνητικο της ότι έχει στόλο προηγούμενης γενιας με οτι κινδυνο συνεπάγεται αυτο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Good Morning σε όλους!

Μόλις είδα τις ισοτιμίες της Γρίβνας και είναι η χειρότερη των τελευταίων μηνών! Ακόμα και το Δολάριο δεν βοηθάει! Το δωμάτιο πληρώνεται σε δολάρια και είμαι τυχαιρός που έχω μαζέψει κάμποσα το καλοκαίρι με 1,45...Πολύ στραβή χρονιά φέτος με τις ισοτιμίες! Μέσα στη σαιζόν που θα ήταν καλά το Ευρώ να ήταν αδύνατο ήταν άκαμπτο παρόλα τα προβλήματα της Ευρώπης και τώρα σε νεκρή περίοδο αποδυναμώνεται και μας κάνει τη ζωή δύσκολη στα ταξίδια!
Τελος πάντων ευχομαι σε όλους καλά γαμήσια, καλές γιορτές και μια ευχή τώρα που πλησιάζει η 600στη σελίδα!Να γυρίσει με το καλό Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!

Επισκέπτης
Good Morning σε όλους!

Μόλις είδα τις ισοτιμίες της Γρίβνας και είναι η χειρότερη των τελευταίων μηνών! Ακόμα και το Δολάριο δεν βοηθάει! Το δωμάτιο πληρώνεται σε δολάρια και είμαι τυχαιρός που έχω μαζέψει κάμποσα το καλοκαίρι με 1,45...Πολύ στραβή χρονιά φέτος με τις ισοτιμίες! Μέσα στη σαιζόν που θα ήταν καλά το Ευρώ να ήταν αδύνατο ήταν άκαμπτο παρόλα τα προβλήματα της Ευρώπης και τώρα σε νεκρή περίοδο αποδυναμώνεται και μας κάνει τη ζωή δύσκολη στα ταξίδια!
Τελος πάντων ευχομαι σε όλους καλά γαμήσια, καλές γιορτές και μια ευχή τώρα που πλησιάζει η 600στη σελίδα!Να γυρίσει με το καλό Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!

Αγαπητέ,  λέτε «Δάσκαλε,Δάσκαλε»…  Να σας ευχαριστήσω αλλά φοβούμαι ότι είμαι   κακός δάσκαλος. Διότι δεν ξέρω να σας διδάξω κάτι για να βγάλετε χρήματα ακάματα κι ούτε γνωρίζω κάποια μέθοδο να σας βλέπουν οι γκόμενες και να πέφτουν ξερές.  Ούτε ο ίδιος είμαι πλούσιος και οι γκόμενες όταν με βλέπουν,  πέφτουν ξερές από τα γέλια. Ούτε έχω και τίποτα γυναικάκια περισευούμενα να σας πασάρω, εσείς να ξεχαρμανιάσετε κι εγώ να πάρω το κατι- τις μου. Ούτε έχω καμία πανεπιστημιακή έδρα, παρά αυτήν που τώρα κάθουμαι , ούτε υψηλές γνωριμίες  εκτός απ’τον καφετζή και τον σουβλατζή της γειτονιάς μου. Το μόνον που πράττω δεν είναι παρά να διηγούμαι κάτι χαζο-ιστοριούλες .

Κοιτάξτε εδώ, δεν έκανα  παρά απλά τεστ ευφυίας.
Έχουμε ένα θεματάκι, το περί των ουκρανίδων και το βασανίζουμε.
Σαφώς και θα ημπορούσα να πω σε όλους σας περισσότερα. Το θεωρώ περιττόν: Διότι όσα πρακτικώς πρέπει να ξέρει κανείς, ήτοι «μη τζιζ  προσοχή στο πορτοφόλι» το έχω διδάξει προ πολλού.  Βλέπετε ξεκινάει κάποιος μαθητής στην πρώτη δημοτικού 1+1=2, προχωρά με προπαίδεια στην τρίτη, τετάρτη, στην πρώτη Γυμνασίου εξισώσεις πρώτου βαθμού με έναν άγνωστο και μετά αρχίζουν δευτέρου, τρίτου βαθμού, δυνάμεις, προόδοι, παραβολές , υπερβολές της Παναγιάς τα μάτια…. Φυσικά κατόπιν εις την ενήλικο ζωή δεν θυμάται τίποτα και θα μπορούσε να αρκεστεί ο καθείς μέχρι την μέθοδον των τριών που διδάσκεται στην τετάρτη δημοτικού. Όλα τα άλλα είναι σαβούρες που εις την καθημερινή ζωή, δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστούν σε κανέναν. Αλλά τούτο δεν γίνεται για τον μαθητή. Γίνεται για τον καθηγητή, για να του εύρει ένα αντικείμενον το κράτος, να ροκανίζει  τα χρήματα  το χρόνο και το μυαλό των μαθητών, ούτως ώστε κανείς να μην ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της ζωής και ωσάν υπνωτισμένος να πορεύεται στην κοινωνία  πιόνι...
Τουναντίον οι δικές μου προθέσεις με μοχλό αυτό το θεματάκι, δεν υπήρξαν αποχαυνωτικές, να το διαβάζει ο άλλος και να αποβλακώνεται ακόμα περισσότερο, παρά να αφυπνάται από τον λήθαργον. Αλλά για να ξυπνήσει κάποιος πρέπει και να το θέλει, διότι η νάρκη είναι ισχυρά. Ο υποψήφιος πρέπει να μπει σε μία ολόκληρη διαδικασία: αρχικώς να εύρει αυτόν τον ιστότοπον, μάλλον αμφιβόλου ποιότητος, να αρνηθεί τα καλέσματα των σειρήνων της πρώτης σελίδος με πολύ σοβαρά θέματα του τύπου, «call girl», «ξεσκισέ με». «γαμησέ με», «καλησπέρα σ’όλα τα όμορφα αγόρια από τραβεστίς τάδε», να πάει εις το αρχείον των θεμάτων, να ξεχωρίσει το παρόν από άλλα χίλια –δυό γαργαλιστικά και μετά να να αρχίσει να διαβάζει. Και μπορεί  να το διαβάσει σαν Μίκυ Μάου, να περάσει κάποιες ευχάριστες ώρες ή μέρες και μετά να διαβάσει το Πλέυ Μπόι, την εφημερίδα Αφηδναικά Νέα, να αυνανιστεί κλπ.  Σε ελαχίστους θα προκαλέσει μίαν αλεργική αντίδρασιν στον εγκέφαλο ανακαλύπτωντες  ότι το περίφημον τούτο όργανον, τελικώς δεν είναι για να κρατά βάρος στους ώμους όταν φυσά να μην μας παίρνει ο άνεμος, παρά έδρα της λογικής σκέψεως.
Άρα ότι είχα περίπου να πω, νομίζω ότι το είπα. Από την άλλη πολλοί, λαμβάνουν ένα μεγαλειώδες ψευδώνυμον κι αρχίζουν και βρίζουν ο ένας τον άλλον από το ιντερνέτ, διατυπώνουν θέσεις και γνώμες  επί παντός επιστητού μέχρι να ξεκουράσουν το πληκτρολόγιον όταν τους καλέσει η χοντρή γυναίκα τους από την κουζίνα να σκουπίσουν τα πιάτα ή  ο προισταμενός τους να πάνε τίποτα χαρτιά. Αλλά η πραγματική ζωή είναι έξω. Δεν είναι στην ασφάλεια του ιντερνέτ. Όπως κάποτε άφησα την ασφάλεια της διδασκαλίας  για να δω αν ήμουν πιο μάγκας απ’τους δασκάλους μου και μπορούσα να τα καταφέρω στην ζωή, κάνοντας πράξη αυτά που εκείνοι ονειρεύονταν στον πίνακα, έτσι και τώρα  να παριστάνω τον ξύπνιο σε ανυποψίαστους ή αφελείς γράφοντας γλυκανάλατα ότι γαμάω και τι ωραία που περνάω εδώ, δεν με ικανοποιεί. Κι ο τράγος της γιαγιάς μου γαμούσε, δεν νομίζω ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν ζωής ανθρώπου εκτός αν κάποιος είναι τελείως ζώον.  

Τώρα για λόγους φιλανθρωπίας, άμα εμφανιστεί κάνα μεγάλο φρούτο μπαίνω στον πειρασμό και του γράφω, μπας και περισώσει τίποτα απ’το πορτοφόλι του, διότι το μυαλό έχει ήδη κλουβιάσει κι είναι για πέταμα. Εσείς εκ του τρόπου γραφής σας δεν μου φαίνεστε ούτε υπερβολικά αφελής ούτε υπερβολικά ανυποψίαστος, τι να σας γράψω, να σας κάνω νταιχτιριντί μήπως?

Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και να σας ευχηθώ…καλή προόδο εις τας αναζητήσεις σας
Αυτιά…

Φιλικά
Ιωσήφ Μπλάσκος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom