Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγλω τσίμπησα αρκετά τηλέφωνα σε μια μέρα Ουγγαρία.Εχει αρκετά πουταναριά εκεί αλλά πάντα υπάρχει η ουγγρική συμπεριφορά που δεν είναι σλαυική οπότε ξαναγυρνάω στις Σλαύες.
Βασικά κατά τη γνώμη μου στην Ουκρανία είναι θέμα βαλαντίου.Αμα το φυσάς δεν το συζητώ οτι πρέπει να πας Κίεβο.Αμα είσαι on bbudget συμφέρει η επαρχία.Τη δυνατότητα να βγαίνεις με 4 διαφορετικές γκόμενες στη σειρά μετά να χτυπάς μουνάρες κάθε μέρα στα κλαμπ να καμακώνεις αβέρτα στην Κρεσάτικ και να γαμάς όσες θες από τις amateurs στο mamba δεν την έχεις πουθενά αλλού.Απλά κοστίζει.Δηλαδή το δίλημμα είναι π.χ. δέκα μέρες στο Λβωφ με 1500 ευρώ έξοδα και 1-2 γκόμενες ή 10 μέρες στο Κίεβο με 3000 ευρώ έξοδα και 3-5 γκόμενες.Η 10 μέ΄ρες στο Λβωφ με 1500 ευρώ έξοδα ή 5 μέρες στο Κίεβο με 1500 ευρώ επίσης έξοδα και αρχοντική ζωή.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για Μολδαυία δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι γίνεται γιατί δεν έχω πάει ποτέ και ακούω αντιδιαμετρικές απόψεις.Από τη μικρή εμπειρία με Μολδαυές θα έλεγα οτι αν είναι εύκολες παραείναι εύκολες καμία αντίσταση απολύτως.Εμφανισιακά σίγουρα υστερούν σε σχέση με τις Ουκρανέζες.Αυτό που με ανησυχεί είναι το μικρό μέγεθος των μολδαυικών πόλεων στην Ουκρανία π.χ. πόλεις όπως το Τιρασπόλ με 120000 κατοίκους είναι πρακτικά απαγορευμένες ξέρεις οτι ο πληθυσμός είναι ελάχιστος και ο ξένος δακτυλοδειχτούμενος.Σίγουρα δυτική Ουκρανία υπερέχει σε σχέση με Μολδαυία αλλά και πάλι δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί το επίπεδο ζωής στη Μολδαυία είναι ακόμα χειρότερο οπότε προφανώς όλες θέλουν να μεταναστεύσουν αλλά από την άλλη το ίδιο ισχύει και στη δυτική Ουκρανία.
Τέλος πάντων τα κλασσικά διλήμματα είναι Μινσκ ή Κίεβο,δυτική Ουκρανία ή Μολδαυία,Σιβηρία ή ευρωπαική Ρωσία,επαρχιακή Ρωσία ή επαρχιακή Ουκρανία.
δυτ ουκραια εινε πολυ κοντα
τα αλλα που λες εινε πολα τα εξοδα κ εισε κ στου διαολου τη μανα
το μονο που θα πηγαινα εινε μπρεστ που εισης εινε κοντα απο λβοβ,εχεις παει??  TI λεει?απο λβοβ,για καμακι εινε πιο ευκολο?
μολδαβια κπ που λες δεν εχω παει,αλλα επειδη εχει λαθρεμποριο κι εχουν λεφτα οι πιτσιρικαδες λαθρεμποροι,κι εχουν κι αμαξαρες κ τζιπαρες κι αυτοι,εινε κ ρουμανες οι γκομενες στην ουσια
ειμε 100-100 οτι δεν γαμας ουτε με ενεσεις καλη γκομενα,ειδα κ λβοβ πολλα αμαξια παο μOλδαβια ολα πανακριβα!!!50-100000$ TO TEMAXIO!!!
τα ελεγε κι ο νταβαριτς αυτα για μολδαβια,ο μονος σοβαρος που γραφει εκει,αλλα τωρα δεν γραφει πλεον απ οτι βλεπω,μαλλον τους βαρεθηκε τους ψευταραδες!!!!
στο θεμα μας,αν ξερεις για μπρεστ γραψε,δεν εινε κ τοσο οφ τοπικ,μια γειτονια εινε αυτο με δυτ,ουκρανια ,δεν πιανει μινσκ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δυτ ουκραια εινε πολυ κοντα
τα αλλα που λες εινε πολα τα εξοδα κ εισε κ στου διαολου τη μανα
το μονο που θα πηγαινα εινε μπρεστ που εισης εινε κοντα απο λβοβ,εχεις παει λεει?απο λβοβ,για καμακι εινε πιο ευκολο?
μολδαβια κπ που λες δεν εχω παει,αλλα επειδη εχει λαθρεμποριο κι εχουν λεφτα οι πιτσιρικαδες λαθρεμποροι,κι εχουν κι αμαξαρες κ τζιπαρες κι αυτοι,εινε κ ρουμανες οι γκομενες στην ουσια
ειμε 100-100 οτι δεν γαμας ουτε με ενεσεις καλη γκομενα,ειδα κ λβοβ πολλα αμαξια παο μπλδαβια ολα πανακριβα
τα ελεγε κι ο νταβαριτς αυτα για μολδαβια,ο μονος σοβαρος που γραφει εκει,αλλα τωρα δεν γραφει πλεον απ οτι βλεπω,μαλλον τους βαρεθηκε τους ψευταραδες
στο θεμα μας,αν ξερεις για μπρεστ γραψε,δεν εινε κ τοσο οφ τοπικ,μια γειτονια εινε αυτο με δυτ,ουκρανια ,δεν πιανει μινσκ

Για Μπρεστ έγραψα στο θρεντ της Λευκορρωσίας.Πώς σου ήρθε αυτό?Λοιπόν κατα'αρχήν για να διαλύουμε μερικές ψευδιασθήσεις ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάει Μπρεστ οδικώς ή σιδηροδρομικώς μέσω Πολωνίας παρ'όλο που απέχει μόνο δύο ώρες από Βαρσοβία.Ο λόγος είναι οτι για να μπεις Λευκορρωσία χρειάζεται λευκορρωσική βίζα και αφού δεν υπάρχει λευκορρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα αυτή δίνεται μόνο στο αεροδρόμιο του Μινσκ.
Τώρα σαν επίπεδο εμφάνισης οι γκόμενες υστερούν σαφώς σε σχέση με το μέσο όρο σε Λευκορρωσία,Πολωνία,δυτική Ουκρανία.Δεν ξέρω γιατί.Είναι πολύ πιο μέτριες.Επίσης στα κλαμπ δεν μπορείς να κάνεις κατάσταση με ποτά και κεράσματα όπως ανατολική Λευκορρωσία που πρακτικά όλες οι γκόμενες σε αφήνουν να τις κεράσεις με αντάλλαγμα σε είδος.(από χούφτωμα μέχρι κρεβάτωμα).
Αλλά το Μπρεστ έχει ένα φοβερό πλεονέκτημα σε σχέση με ανατολική Λευκορρωσία.Στο Μπρεστ χτυπάς άνετ γκόμενες στο δρόμο ενώ ανατολική Λευκορρωσία σε αποφεύγουν.Είναι όπως στη δυτική Ουκρανία και ακόμη ευκολότερο να βγάλεις γκόμενα στο δρόμο.Επίσης είναι εξαιρετικά φτηνό και τώρα που έπεσε το λευκορωσικό ρούβλι στα 120 προς ένα προς το ευρώ οι τιμές θα είναι εξευτελιστικές.Δηλαδή το ρούβλι έχει πέσει κάπου 200% από τον Απρίλιο όταν πήγα εγώ αμέσως μετά τη δεύτερη υποτίμηση και ενώ είχε πέσει 60% η ισοτιμία ήταν 7200 ρούβλια για 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Τα γράφω και στο θρεντ της Λευκορωσίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι γίνεται και με τους μισθούς στη Λευκορρωσία.Γιατί π.χ. πέρσυ ήταν κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο ρούβλια το μήνα αλλά αυτά ήταν κάπου 300 ευρώ.Οταν πήγα εγώ είχαν αυξηθεί σε 1.5 εκατομμύρια το μήνα αλλά πλέον λόγω της υποτίμησης του ρουβλίου αυτό αντιστοιχούσε σε 200 ευρώ.Κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχαν φτάσει 2 εκατομμύρια το μήνα και αυτό σημαίνει οτι αν έχουν παραμείνει έτσι οι Λευκορρώσοι θα παίρνουν με τη σημερινή ισοτιμία 170 ευρώ.Βέβαια ο Λουκασένκο πάντα αναπροσαρμόζει τους μισθούς αλλά κάποια στιγμή με 1000% πληθωρισμό το σύστημα θα κλατάρει.
Σε σύγκριση ο μέσος μισθός στην Ουκρανία είναι 2300 γκρίβνια ή 230 ευρώ.(βέβαια πολλά εισοδήματα τα κρύβουνε ειδικά στο Κίεβο.)Στο Λβωφ είναι λίγο λιγότερο στο Κίεβο είναι κάπου 400 ευρώ.Το γκρίβνα σταθεροποιήθηκε στο 1 προς 10 ενώ κάποια στιγμή είχε κατρακυλήσει στο 1 προς 11 προς το ευρώ πριν ένα χρόνο από 1 προς 6 που ήταν σταθερά σε όλη τη δεκαετία του 2000 μέχρι το 2008 και την κρίση.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για Μπρεστ έγραψα στο θρεντ της Λευκορρωσίας.Πώς σου ήρθε αυτό?Λοιπόν κατα'αρχήν για να διαλύουμε μερικές ψευδιασθήσεις ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάει Μπρεστ οδικώς ή σιδηροδρομικώς μέσω Πολωνίας παρ'όλο που απέχει μόνο δύο ώρες από Βαρσοβία.Ο λόγος είναι οτι για να μπεις Λευκορρωσία χρειάζεται λευκορρωσική βίζα και αφού δεν υπάρχει λευκορρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα αυτή δίνεται μόνο στο αεροδρόμιο του Μινσκ.
Τώρα σαν επίπεδο εμφάνισης οι γκόμενες υστερούν σαφώς σε σχέση με το μέσο όρο σε Λευκορρωσία,Πολωνία,δυτική Ουκρανία.Δεν ξέρω γιατί.Είναι πολύ πιο μέτριες.Επίσης στα κλαμπ δεν μπορείς να κάνεις κατάσταση με ποτά και κεράσματα όπως ανατολική Λευκορρωσία που πρακτικά όλες οι γκόμενες σε αφήνουν να τις κεράσεις με αντάλλαγμα σε είδος.(από χούφτωμα μέχρι κρεβάτωμα).
Αλλά το Μπρεστ έχει ένα φοβερό πλεονέκτημα σε σχέση με ανατολική Λευκορρωσία.Στο Μπρεστ χτυπάς άνετ γκόμενες στο δρόμο ενώ ανατολική Λευκορρωσία σε αποφεύγουν.Είναι όπως στη δυτική Ουκρανία και ακόμη ευκολότερο να βγάλεις γκόμενα στο δρόμο.Επίσης είναι εξαιρετικά φτηνό και τώρα που έπεσε το λευκορωσικό ρούβλι στα 120 προς ένα προς το ευρώ οι τιμές θα είναι εξευτελιστικές.Δηλαδή το ρούβλι έχει πέσει κάπου 200% από τον Απρίλιο όταν πήγα εγώ αμέσως μετά τη δεύτερη υποτίμηση και ενώ είχε πέσει 60% η ισοτιμία ήταν 7200 ρούβλια για 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Τα γράφω και στο θρεντ της Λευκορωσίας.
EXEI BIZES GIA BELLARUS STO LVOV
ΕΤΣΙ ΜΟΥΠΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΣΕΜΙ-ΠΡΟ,εινε απο εκει δουλευει κ σπουδαζει,εδω ερχετε μολις ξεμεινει να μαζεψει κανα φραγκο
σε αυτη θελω να παω την αλλη φορα,μου ειπε απο εκει ουτε τζιπ ουτε s-class καινουριες με το γκολφ θαμε στα τοπ-100 του μπρεστ ,εχει κι αυτη φιλες,θα κανω κ κανα ομαδικο γαμησι φτηνο ,ελπιζω τουλαχιστο
αυτη μου ειπε οτι μπορρεις να βγαλεις βιζα στο λβοβ,αλλα λογικα κι οι πολονοι που εινε σεγκεν τωρα καπου θαχουν για βιζα ειτε βαρσοβια ειτε σλλαου για να παιρνουν οι ΕΕ οδικοι επισκεπτες

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εντωμεταξύ δεν ξέρω τι γίνεται και με τους μισθούς στη Λευκορρωσία.Γιατί π.χ. πέρσυ ήταν κατά μέσο όρο 1 εκατομμύριο ρούβλια το μήνα αλλά αυτά ήταν κάπου 300 ευρώ.Οταν πήγα εγώ είχαν αυξηθεί σε 1.5 εκατομμύρια το μήνα αλλά πλέον λόγω της υποτίμησης του ρουβλίου αυτό αντιστοιχούσε σε 200 ευρώ.Κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχαν φτάσει 2 εκατομμύρια το μήνα και αυτό σημαίνει οτι αν έχουν παραμείνει έτσι οι Λευκορρώσοι θα παίρνουν με τη σημερινή ισοτιμία 170 ευρώ.Βέβαια ο Λουκασένκο πάντα αναπροσαρμόζει τους μισθούς αλλά κάποια στιγμή με 1000% πληθωρισμό το σύστημα θα κλατάρει.
Σε σύγκριση ο μέσος μισθός στην Ουκρανία είναι 2300 γκρίβνια ή 230 ευρώ.(βέβαια πολλά εισοδήματα τα κρύβουνε ειδικά στο Κίεβο.)Στο Λβωφ είναι λίγο λιγότερο στο Κίεβο είναι κάπου 400 ευρώ.Το γκρίβνα σταθεροποιήθηκε στο 1 προς 10 ενώ κάποια στιγμή είχε κατρακυλήσει στο 1 προς 11 προς το ευρώ πριν ένα χρόνο από 1 προς 6 που ήταν σταθερά σε όλη τη δεκαετία του 2000 μέχρι το 2008 και την κρίση.
1 προς 11 εινε κ τωρα το χριβνα
μισθοι δεν εχουν σημασια,200-250$ εινε ,αλλα αυτοι που κανουν καμακι το βραδυ χαλανε 250$ για να τα πιουνε κι αλλα τοσα για να γαμησουν αμα λαχει
αυτα με νιαζουν εμενα ,κ μου ειπε αυτη,απο κει στο μπρεστ τετοια δεν εχει,δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα στους νεους
παντως ειδα στο μαμπα.ρου οτι δεν λεει κ πολλα απο γκομενακια στο μπρεστ,
το ουζκοροντ πιο πολλα ξεκολα εχει,απλα ελπιζω οτι θανε πολυ πιο ευκολες αν δεν εχουν λεφτα και ακριβ ααμαξια οι νεολαιοι τους
τι λες?

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατι που μου εκανε εντυπωση στις σεμι-προ στο λβοβ
οταν τους ελεγα για καπιον φιλο για παρτουζα,με ρωταγαν τι ηλικια εχει
αν εινε κι αλλο μεγαλος απο σενα λεγανε,δηλ πανω απο 35!!! δεν θελουμε
δηλ διαλεγανε μεχρι ποσο θα κανουν βιζιτ,μεχρι 35ετων,οχι πιο πανω,δεν θελανε!!
μιλαμε βεβα για πιτσιρικες φοιτητριες οχι προ των 200 κ 300$ ..
μουκανε εντυπωση ΑΥΤΟ
πουτανες με οριο ηλικιας :2funny: :2funny: :2funny:
παλι καλ δεν μου ζηταγανε κ ταυτοτητα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1 προς 11 εινε κ τωρα το χριβνα
μισθοι δεν εχουν σημασια,200-250$ εινε ,αλλα αυτοι που κανουν καμακι το βραδυ χαλανε 250$ για να τα πιουνε
αυτα με νιαζουν εμενα ,κ μου ειπε αυτη,απο κει στο μπρεστ τετοια δεν εχει
παντως ειδα στο μαμπα.ρου οτι δεν λεει κ πολλα απο θεμα,το ουζκοροντ πιο πολλα ξεκολα εχει,απλα ελπιζω οτι θανε πολυ πιο ευκολες
τι λες?

Νομίζω δεν καταλαβαίνεις καλά τα οικονομικά της Ουκρανίας.Υπάρχει ένα βασικό στοιχείο.Αν ο μέσος μισθός ξεπεράσει τα 300 ευρώ οι δυνατότητες καμακιού ελαττώνονται δραστικά.Το έζησα και στην Τσεχία και αλλού.Το ίδιο πήγαινε να γίνει Ουκρανία το 2008 μέχρι που ξέσπασε η κρίση.Αν διαβάσεις ρεπορτάζ από τότε όλοι οι mongers τον πίνανε ομαδικώς.Είχα φτάσει στο σημείο να ξεγράψω σχεδόν την Ουκρανία αφού τα έξοδα και οι spammers είχαν αυξηθεί κατακόρυφα.Η κρίση βελτίωσε πολύ τα πράγματα με φοβερή αναλαμπή το 2009 μέχρι να σταθεροποιηθεί το γκρίβνα και ήταν τυχεροί όσοι πήγαν ακριβώς εκείνη την εποχή μέχρι να ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα σε αυτό το διάλλειμμα των 9 μηνών.Τώρα με την κρίση στην Ελλάδα το σχετικό έξοδο έχει αυξηθεί παρ' όλο που η Ουκρανία δεν έχει ακόμα ανασάνει.
Τα 300 ευρώ μέσος μισθός είναι σημαντικό όριο γιατί πρακτικά σημαίνει οτι οι μισές και πάνω γκόμενες τα φέρνουν βόλτα οικονομικά οπότε οι πιθανότητες του βραχέος χρόνου σεξοτουρίστα ελαττώνονται δραματικά ή αλλιώς πρέπει να ρισκάρει πολύ να χάσει λεφτά να καμακώσει δεκάδες μέχρι να βρει μία ενώ πριν χρειαζόταν να πάει σε δέκα μόνο και έβρισκε από την πρώτη μέρα.Είναι σχεδόν ασύμφορο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κατι που μου εκανε εντυπωση στις σεμι-προ στο λβοβ
οταν τους ελεγα για καπιον φιλο για παρτουζα,με ρωταγαν τι ηλικια εχει
αν εινε κι αλλο μεγαλος απο σενα λεγανε,δηλ πανω απο 35!!! δεν θελουμε
δηλ διαλεγανε μεχρι ποσο θα κανουν βιζιτ,μεχρι 35ετων,οχι πιο πανω,δεν θελανε!!
μιλαμε βεβα για πιτσιρικες φοιτητριες οχι προ των 200 κ 300$ ..
μουκανε εντυπωση ΑΥΤΟ
πουτανες με οριο ηλικιας :2funny: :2funny: :2funny:
παλι καλ δεν μου ζηταγανε κ ταυτοτητα!!!

Αυτό είναι άλλη μια reality στην Ουκρανία.Το πόσα θα πληρώσεις εξαρτάται από την εμφάνισή σου.Αλλα θα πληρώσει ο νέος ψωλαράς άλλα ο παππούς.Οι semi pros μπορεί και να αρνηθούν να πάνε με τον παππού.Γενικά στην Ουκρανία τα όρια ανάμεσα σε γκόμενα,σπονσοραριζόμενη,semi pro κτλ είναι δυσδιάκριτα.Η δικιά σου δηλαδή γκόμενα μπορεί να είναι semi pro στον άλλο και να σπονσοράρεται από παππού.Υπάρχουν ανεξάντλητες επιλογές και η κοινωνία είναι τρομερά ανεκτική κανείς δεν καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές όπως κάνουν στην Ελλάδα.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι άλλη μια reality στην Ουκρανία.Το πόσα θα πληρώσεις εξαρτάται από την εμφάνισή σου.Αλλα θα πληρώσει ο νέος ψωλαράς άλλα ο παππούς.Οι semi pros μπορεί και να αρνηθούν να πάνε με τον παππού.Γενικά στην Ουκρανία τα όρια ανάμεσα σε γκόμενα,σπονσοραριζόμενη,semi pro κτλ είναι δυσδιάκριτα.Η δικιά σου δηλαδή γκόμενα μπορεί να είναι semi pro στον άλλο και να σπονσοράρεται από παππού.Υπάρχουν ανεξάντλητες επιλογές και η κοινωνία είναι τρομερά ανεκτική κανείς δεν καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές όπως κάνουν στην Ελλάδα.
ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙς ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΥΤΕς ΤΙς ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα,απολυτα σωστο οτι αν φυγουν απο τα 200ε πανω οι μισθοι θα ελλατωθει το καμακι
αλλα απο την αλλη σου ξαναλεω,δεν ξερω ποτε πηγες,το βραδυ στα κλαμπ τα 300-500$ ταχουν για πλακα οι τριανταρηδες
αλλο αυτο,κι αλλο αυτο που λες
συμφωνω,αλλα κ τωρα εινε φοβερα δυσκολα να καμακωσεις βραδυ
μονο μερα κι οτι κατσει στο σχολασμα απο τις σχολες
επαρχια ουγγαρια βραδυ πιο εθκολο μου φενετε απο το λβοβ,αλλα εινε πιο εξαλλες οι ουκρανε ςκ τα πινουν κιολας κι εκει ελπιζω
φυσικα βοηθαν κ τα καπια ρωσσικα που ξερω,ενω ουγαρια,μουγγα,η excuse me  κ μαλακιες τετιες ξενερωτες
αλλιως απο οικονομικο,τιποτα δεν μπορουμε να κοντραρουμε τους ουκρανους μες στα κλαμπ κ σε αμαξια
ταχω ξαναπει,τα ιδια ισχυοθν ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙς ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΥΤΕς ΤΙς ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα,απολυτα σωστο οτι αν φυγουν απο τα 200ε πανω οι μισθοι θα ελλατωθει το καμακι
αλλα απο την αλλη σου ξαναλεω,δεν ξερω ποτε πηγες,το βραδυ στα κλαμπ τα 300-500$ ταχουν για πλακα οι τριανταρηδες
αλλο αυτο,κι αλλο αυτο που λες
συμφωνω,αλλα κ τωρα εινε φοβερα δυσκολα να καμακωσεις βραδυ
μονο μερα κι οτι κατσει στο σχολασμα απο τις σχολες
επαρχια ουγγαρια βραδυ πιο εθκολο μου φενετε απο το λβοβ,αλλα εινε πιο εξαλλες οι ουκρανε ςκ τα πινουν κιολας κι εκει ελπιζω
φυσικα βοηθαν κ τα καπια ρωσσικα που ξερω,ενω ουγαρια,μουγγα,η excuse me  κ μαλακιες τετιες ξενερωτες
αλλιως απο οικονομικο,τιποτα δεν μπορουμε να κοντραρουμε τους ουκρανους μες στα κλαμπ κ σε αμαξια
ταχω ξαναπει,τα ιδια ισχυοθν ..

Καμάκι στα κλαμπ ξέχνα την επαρχία.Μόνο Κίεβο έχει δυνατότητες.Επαρχία φοβούνται μην τις δουν οι φίλες τους με τον ξένο.Κίεβο ακριβώς οι ίδιες γκόμενες είναι τρομερά χαλαρές γιατί υπάρχει ανωνυμία.Λβωφ θυμάμαι πήγαινα και Picasso και metro δεν ξέρω πώς τα λένε τώρα εκτός από το Milennium.Μου έλεγαν οτι στο Milennium παίζουν πολλά ναρκωτικά και το διευθύνει η Μαφία.Γενικά με το φοιτητόκοσμο σε Picasso Metro δεν έβγαζες άκρη.Αλλά καμιά φορά κάτι έκανες.Γενικά όπως έγραψα και πριν είναι θέμα βαλαντίου και χρόνου.Αν ας πούμε κάποιος έχει μόνο 3 μέρες άδεια τι θα κάνει στο Λβωφ?Από την άλλη αν έχει 10 μέρες άδεια και μόνο 1500 ευρώ τι θα κάνει στο Κίεβο?Αυτά στο Κίεβο δε φτάνουν ούτε για τα έξοδα διαμονής.Οπότε τα σταθμίζεις κάπως.Είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης σε semi pro κανονικές γκόμενες ή πουτάνες.Καθένας έχει άλλα γούστα σε αυτό το θέμα.Αλλος προτιμάει τη γκόμενα άλλος το σπονσοριλίκι.Κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά.Το κόστος είναι πάντα χαμηλότερο στην επαρχία όπως και οι επιλογές.Αλλά επαρχία μετράς πιο πολύ.Πολύ σημαντική και η τύχη.Πρέπει να έχεις λίγο τύχη κάποια κωλοφαρδία.Γενικά αυτά που ζεις Ουκρανία δεν τα ζεις σε άλλα μέρη.(πλησιάζουν Λευκορρωσία,Ρωσία).

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καμάκι στα κλαμπ ξέχνα την επαρχία.Μόνο Κίεβο έχει δυνατότητες.Επαρχία φοβούνται μην τις δουν οι φίλες τους με τον ξένο.Κίεβο ακριβώς οι ίδιες γκόμενες είναι τρομερά χαλαρές γιατί υπάρχει ανωνυμία.Λβωφ θυμάμαι πήγαινα και Picasso και metro δεν ξέρω πώς τα λένε τώρα εκτός από το Milennium.Μου έλεγαν οτι στο Milennium παίζουν πολλά ναρκωτικά και το διευθύνει η Μαφία.Γενικά με το φοιτητόκοσμο σε Picasso Metro δεν έβγαζες άκρη.Αλλά καμιά φορά κάτι έκανες.Γενικά όπως έγραψα και πριν είναι θέμα βαλαντίου και χρόνου.Αν ας πούμε κάποιος έχει μόνο 3 μέρες άδεια τι θα κάνει στο Λβωφ?Από την άλλη αν έχει 10 μέρες άδεια και μόνο 1500 ευρώ τι θα κάνει στο Κίεβο?Αυτά στο Κίεβο δε φτάνουν ούτε για τα έξοδα διαμονής.Οπότε τα σταθμίζεις κάπως.Είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης σε semi pro κανονικές γκόμενες ή πουτάνες.Καθένας έχει άλλα γούστα σε αυτό το θέμα.Αλλος προτιμάει τη γκόμενα άλλος το σπονσοριλίκι.Κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά.Το κόστος είναι πάντα χαμηλότερο στην επαρχία όπως και οι επιλογές.Αλλά επαρχία μετράς πιο πολύ.Πολύ σημαντική και η τύχη.Πρέπει να έχεις λίγο τύχη κάποια κωλοφαρδία.Γενικά αυτά που ζεις Ουκρανία δεν τα ζεις σε άλλα μέρη.(πλησιάζουν Λευκορρωσία,Ρωσία).
1.συμφωνω θελει κ τυχη
2.για μπρεστ δεν μου ειπες τελικα αν γλυτωσω απο τους λεφταδες
3.τα μερη τα κλαμπ που ειπες εινε πλεον εντελος οφφ
πανε μονο κατι 14-16 χρονον για χαουζ κ κατι κουλτουριαρες -στο πικασο
σιμερα παιζει ,φασιον,λιροις,ζανζιμπαρ κ μιστο
κι αλλα που δεν τα θυμαμε τωρα,πιο μικρα ναλογα την μερα
αυτα που λες δεν υφισταντε πολυ οφφ ειεν πλεον..μην ξαναπας
πολυ καμακι κ στο υπογειο το κριβκα το ξενυχταδικο,γαμισα δυο απο το κιεβο εκει μαζι με εναν ουκρανο ,ασχετο που μιλαγε αγγλικα ομος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1.συμφωνω θελει κ τυχη
πολυ καμακι κ στο υπογειο το κριβκα το ξενυχταδικο,γαμισα δυο απο το κιεβο εκει μαζι με εναν ουκρανο ,ασχετο που μιλαγε αγγλικα ομος

Υπήρχε και τότε το φασιον και το μιστο αλλά ήταν ψιλοπαπαριές.Το μίστο ήταν και μακριά.Σίγουρα τώρα θα άλλαξαν.Είδες?Οι γκόμενες από το Κίεβο γαμιούνται πιο εύκολα.Στο Κίεβο όμως γαμάς πιο εύκολα γκόμενα από το Λβωφ γιατί δεν την βλέπουν οι συντοπίτες της.Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1.συμφωνω θελει κ τυχη

Λευκορρωσια παιζουν αλλα οικονομικα δεδομενα σε σχεση με Ουκρανια γιατι γαμαει ο προεδρος.Δηλαδη υπαρχουν μονο τοσοι πλουσιοι οσους θελει ο προεδρος.Οποτε και τα Καγιεν και οι Μερσεντες σαφως λιγοτερα απο το Κιεβο.Ειδικα στο Μπρεστ δε θυμαμαι να ειδα κανενα εξω απο τα κλαμπ.Η Λευκορρωσια ειναι αλλη χωρα δεν εχει τις μιζες και τη διαφθορα της Ουκρανιας που επιτρεπει σε μερικους να τα οικονομησουν χοντρα.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λευκορρωσια παιζουν αλλα οικονομικα δεδομενα σε σχεση με Ουκρανια γιατι γαμαει ο προεδρος.Δηλαδη υπαρχουν μονο τοσοι πλουσιοι οσους θελει ο προεδρος.Οποτε και τα Καγιεν και οι Μερσεντες σαφως λιγοτερα απο το Κιεβο.Ειδικα στο Μπρεστ δε θυμαμαι να ειδα κανενα εξω απο τα κλαμπ.Η Λευκορρωσια ειναι αλλη χωρα δεν εχει τις μιζες και τη διαφθορα της Ουκρανιας που επιτρεπει σε μερικους να τα οικονομησουν χοντρα.
το ερωτημα εινε ενα
που γαμας πιο ευκολα καλη γκομενα με καμακι?μπρεστ η λβοβ?ποια εινε η γνωμη σου
αξιζει η φασαρια βιζες μπατσοι κλπ?
πχ.μπορει να γαμας πιο ευκολα αλλα οι γκομενες νανε φολες,η να γαμας αλλα να σου βγαζουν το λαδι κ να σου τρωνε χρονο
εγω θεωρω ως dead line το δευτερο ραντεβου,αφου εννοιτε εχει πεσει πολυ χουφτωμα στο προτο
απο ζωη αντεχετε?εχει κατι να περνα η μερα?πχ πεζοδρομο,κανα εμπορικο μεγαλο,μκντοναλντς?και φυσικα αν εχει σεμι-προ με 50$ την ωρα,καλες ανω του μετριου δηλαδη,οχι τιποτα τσιγγανες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κανονικα αυτα ανηκουν στο θρεντ της Λευκορρωσιας.Ζωη εχει μονο σε εναν κεντρικο δρομο που ειναι πεζοδρομημενος και ειναι αρκετα μικρος.Καπου 200 μετρα πρεπει να ειναι.Αυτο ειναι ολο.
Το προβλημα οπως εχω γραψει ειναι το αισθητα χαμηλοτερο επιπεδο απο γκομενες στο Μπρεστ.Ανταποκρινονται καλυτερα στο καμακι στο δρομο αλλα νομιζω τελικα στο Λβωφ βγαζεις καλυτερη γιατι απλα ο μεσος ορος ειναι καλυτερος.
Το αν αξιζει η φασαρια ειναι σχετικο.Εχει σχεση με το χαρακτηρα του καθενος.Σε οσους αρεσουν ηρεμες φασεις κυριλε γκομενες καλυτερη ειναι η Λευκορρωσια.Για ξεσαλε καταστασεις ενδεικνυται η Ουκρανια.
Εχω γραψει οτι κορυφαιες στο γαμησι ειναι οι Πολωνεζες.Μετα ερχονται οι Ουκρανεζες.
Το δευτερο ραντεβου ειναι λογικο.Αν οχι σεξ τουλαχιστον πιπα.
Για semi pro δεν την εψαξα.Και στο Λβωφ αυτα που βρηκα με απογοητευσαν.Για semi pro μονο Κιεβο.
Γενικα παντως το Μπρεστ ειναι πολυ μικρο.Συμπαθητικη πολη αλλα εχει αυτο το μειονεκτημα παραειναι μικρο.Ειναι ας πουμε σα να πας στο Λουτσκ η το Ροβνο.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κανονικα αυτα ανηκουν στο θρεντ της Λευκορρωσιας.Ζωη εχει μονο σε εναν κεντρικο δρομο που ειναι πεζοδρομημενος και ειναι αρκετα μικρος.Καπου 200 μετρα πρεπει να ειναι.Αυτο ειναι ολο.
Το προβλημα οπως εχω γραψει ειναι το αισθητα χαμηλοτερο επιπεδο απο γκομενες στο Μπρεστ.Ανταποκρινονται καλυτερα στο καμακι στο δρομο αλλα νομιζω τελικα στο Λβωφ βγαζεις καλυτερη γιατι απλα ο μεσος ορος ειναι καλυτερος.
Το αν αξιζει η φασαρια ειναι σχετικο.Εχει σχεση με το χαρακτηρα του καθενος.Σε οσους αρεσουν ηρεμες φασεις κυριλε γκομενες καλυτερη ειναι η Λευκορρωσια.Για ξεσαλε καταστασεις ενδεικνυται η Ουκρανια.
Εχω γραψει οτι κορυφαιες στο γαμησι ειναι οι Πολωνεζες.Μετα ερχονται οι Ουκρανεζες.
Το δευτερο ραντεβου ειναι λογικο.Αν οχι σεξ τουλαχιστον πιπα.
Για semi pro δεν την εψαξα.Και στο Λβωφ αυτα που βρηκα με απογοητευσαν.Για semi pro μονο Κιεβο.
Γενικα παντως το Μπρεστ ειναι πολυ μικρο.Συμπαθητικη πολη αλλα εχει αυτο το μειονεκτημα παραειναι μικρο.Ειναι ας πουμε σα να πας στο Λουτσκ η το Ροβνο.
spasiba balsoi
εγινες κατανοητος
παντως εχει πολλες φοιτητριες
πρεπει να παιζει φαση,το ποσο γρηγορα μονο βλεπω νανε προβλημα,στο ιντερνετ παντως δεν ανταποκρινοντε ιδιετερα....
ειδωμνε
το θεμα εινε σχετικο με το θρεντ ,εινε κοντα στην δυτ ουκρανια,δεν εινε οφ τοπικ ,σαν να σε ρωταγα τι παιζει στην κοντστανζα..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.550
Πόντοι
216
Πληροφορίες δίνουμε.Προσωπικές επιθέσεις σε τέτοια φόρουμ είναι εντελώς παπαριές.Ας πάει κάποιος εκεί και αν δει κάτι διαφορετικό ας το γράψει.
Τώρα στο Ούζγκοροντ όπως έγραψα δεν είναι καλά γιατί είναι πόλη κάτω των 500000 κατοίκων που είναι το μίνιμουμ(εξαιρείται το Lugansk).Ο λόγος είναι οτι η πόλη είναι μικρή και σε μαθαίνουν αμέσως.Οι γκόμενες είναι πιο επιφυλακτικές από το Λβωφ που έχουν αέρα Πολωνέζας.Στο Ούζγκοροντ όπως και σε κάθε πόλη της Ουκρανίας άνω των 100000 υπάρχει πανεπιστήμιο άρα και φοιτήτριες αυτό όμως δε λέει τίποτα αφού είναι λιγότερες συγκριτικά με άλλες φοιτητουπόλεις(Λβωφ,Χάρκοβο).Σημασία έχει πάντα το σχετικό πλεονέκτημα σίγουρα το Ούζγκροντ είναι καλύτερο από το Κόζιτσε π.χ. της Σλοβακίας αλλά χειρότερο από άλλες πόλεις της Ουκρανίας.

Οταν λες 'αερα πολωνεζας' τι εννοεις;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.550
Πόντοι
216
Δυτική Ουκρανία είναι πολύ πιο τίμιοι.Είναι πολύ κοντά στους Πολωνούς σε ό,τι αφορά τα ήθη.Ακόμα και τα ταξί σπάνια σε κλέβουν.

Δηλαδη λες οτι οι πολωνεζες γενικα ειναι 'εξηγημενες'-τιμιες σε γενικες γραμμες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδη λες οτι οι πολωνεζες γενικα ειναι 'εξηγημενες'-τιμιες σε γενικες γραμμες;

Υπαρχουν τρια ειδη γκομενας στην Ουκρανια.Ας τις πουμε οι Ευρωπαιες οι Σοβιετικες και οι γκομενες του Κιεβου.Οι Ευρωπαιες που κατοικουν στη δυτικη Ουκρανια παρουσιαζουν αρκετα κοινα χαρακτηριστικα με τις Πολωνεζες.Αυτο το κομματι ανηκε στην Πολωνια μεχρι το 1939.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom