Επισκέπτης
κατα τα αλλα ολοι οι εμπιρει πορνοταξιδιοτεσ ξερουν και ροσικα!!!μαρσρούτκα
α ρε ελινεσ πιρφοροι!!!!!χαχαχαχαχχα!!!!!
ο πιρφορισμοσ παι σινεφο στο γρετσικισταν!
κατα τα αλλα ολοι οι εμπιρει πορνοταξιδιοτεσ ξερουν και ροσικα!!!μαρσρούτκα
Οσο για το αυτοκινητο.Ετσι ειναι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΑΜΑΞΙ ΕΙΣΑΙ αμεσως -1 !Οπως και αν δεν ξερεις τη γλωσσα ακομα -1.Εγω στο ειπα τοτε που ετοιμαζοσουνα να πας Ουκρανια να παρεις καποιον εμπειρο (αν βρεις) που να ξερει τι γλωσσα και να ειναι σχετικος με τον αντικειμενο.Το να την πεφτεις συνεχεια και να σε διωχνουν δε νομιζω οτι σου δινει τιποτα!Αντιθετα βγαινει πολυ γρηγορα βρωμα γιατι ακομα και η πιο μεγαλη πολη δεν παβει να ειναι ενα μεγαλο χωριο.Η γκομενα θελει να δει αντρα που να μετραει αν την παιφτεις στην καθε μια και οτι σου κατσει καταντας σαν τον Αλγερινο! κ'αυτος αυτο κανει την παιφτει σε 20 και στην καλητερη περιπτωση να του κατσει μια!και φυσικα μετα της 5-6 αποτυχιες κατεβαζει το επιπεδο και κοιταει να βρει οτι να'ναι ---Οπως και το ντυσιμο ειναι το πιο σημαντικο θα ελεγα!στο ντυσιμο συμφωνω φιλε,πρεπει να φαινεσε κυριλε ατομο κ οχι ετσι οπως ειπες
δεν μου απαντησες τι γινετε με οικοδομη στην ρωσσια
ανεβηκε καθολου?
Thanks για τη Λαύρα! Θα το ψάξω! Αλλα τι είναι το άλλο που λές? Απο όσες πληροφορίες έχω δει εδώ και έχω ακούσει δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας αν δεν πας γυρεύοντας! Εκτός αν το λές επιδή δεν αξίζει τίποτα άλλο στο Κίεβο!Μπορείς να πας στη Λαύρα.Είναι συγκρότημα με ορθόδοξες εκκλησίες.Αλλά στο κίεβο όλοι οι ξένοι είναι συνεχώς στην Κρεσάτικ και καλά κάνουν.
Thanks για τη Λαύρα! Θα το ψάξω! Αλλα τι είναι το άλλο που λές? Απο όσες πληροφορίες έχω δει εδώ και έχω ακούσει δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας αν δεν πας γυρεύοντας! Εκτός αν το λές επιδή δεν αξίζει τίποτα άλλο στο Κίεβο!
γιατι τι εχουν οι μαρσουτκεσ?και τι θα σου κανουν οι κακομιρεσ οι γριεσ?κανισ δε σε πειραζι ψολοβροντι αυνανα εροτιλε τον σλαβικον παραμιθιον!χαχαχαχα!!!
γιατι στο μετρο τι θα παθισ?εχισ κατεβι πιατσα τι νιχτα ομονια και περιξ?εκι ειναι ι αλιθινι hardcore πιατσα....και οχι οποσ φανταζεσε στο μετρο τισ ουκρανιασ!!!χαχαχαχαχαχα!!!αντιθετοσ εκι δε σε ενοχλι κανισ!
εμπασ ι περιπτοσι γραψε μασ πορνε μου καμια απο αυτεσ τισ πικαντικεσ πορνοιστοριεσ σου!!!!τισ πλαθισ πολι πορνοδεσ!!!!
ε αμα εισαι πιρφοροσ ειναι δικο σου προβλιμα χιστι μου!Ομόνοια είμαι συνέχεια.Στην Ομόνοια δε φαίνεσαι ξένος φαίνεσαι ντόπιος και είναι προσεκτικοί.Στην Ουκρανία φαίνεσαι ξένος.Δεν τολμάς να μπεις στο μετρό.Εμπαινα συχνά μέχρι που κάποιος μπούκαρε στο στριμωξίδι και με ψαχούλεψε παντού για να βρει το πορτοφόλι.Οι ξένοι γενικά στο Κίεβο κινούνται μόνο με ταξί.
ΕΓΩ ΠΕΤΑΩ ΣΤΙΣ 12/12 ΜΕ ΑΕΡΟΣΒΙΤ 330e απο viva.gr
to sky airlanes μου βγαζει 295e Δεν ειναι μεγάλη διαφορά τώρα..
ε αμα εισαι πιρφοροσ ειναι δικο σου προβλιμα χιστι μου!
εγο που εχο γιρισι ολι τιν ουκρανια με απαξιομενα τρελα,αποξιομενα λεοφορια,ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΕΧΟ ΜΠΙ... δεν ειχα κανενα προβλιμα!
αλλα αμα εχισ πιρφοροφατσα λογικΟ ο αλοσ να θελι να σε κλεψι!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!!
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο πιρφορε μου!!!!!!!!!Τι χαζομάρες.Αν μπαίνεις συνέχεια στο μετρό κινδυνεύεις.Οχι μία φορά.Αν μπαίνεις κάθε μέρα γιατί π.χ. δε μένεις στο κέντρο.Ολα τα μέσα μεταφοράς έχω χρησιμοποιήσει.Δε θα σε κλέψουν επαρχία γιατί δεν έχει τουρίστες Κίεβο θα σε κλέψουν γιατί έχει τουρίστες και μαζεύονται οι κλέφτες.Αν φοράς καλά ρούχα αυξάνονται οι πιθανότητες να σε κλέψουν.Αν κυκλοφορείς σα λέτσος δε θα σε κλέψουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις καμάκι οι γκόμενες δε δίνουν καμιά σημασία αν είσαι κακοντυμένος.
στο ντυσιμο συμφωνω φιλε,πρεπει να φαινεσε κυριλε ατομο κ οχι ετσι οπως ειπες
δεν μου απαντησες τι γινετε με οικοδομη στην ρωσσια
ανεβηκε καθολου?
Με αυτά τα λεφτά συμφέρει η aerosvit.Αλλά τι να πω είναι κωλοεταιρία.Ακυρώνει πτήσεις απροειδοποίητα.Επίσης σε πάει στο Boryspil από όπου οι ταξιτζήδες ζητάνε 200 γκρίβνια για το Κίεβο(μίνιμουμ) ενώ από το Guliany που πάει η sky wings κοστίζει 100 γκρίβνια.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο πιρφορε μου!!!!!!!!!
τελικα χιστι μου στο βελαρθσ που σε κινιγουσε ι κκμπε τι εγινε?(κατι τετιεσ σχετικεσ πιρφοριεσ που εγραφεσ τελοσπαντον)τουσ πορνοξεφιγεσ????δε θιμαμε το αποτελεσμα αυτισ τισ πορνοιστοριασ σου!!!χααχχααχχαχαχααχχαχα
βγαίνοντας απο το τερμιναλ β στο μποροσπολ έχει λεωφορείο που σε παει κατευθειαν στο κεντρο
με 2.5euro! (25 uah)
πολι μιγιαγκικτοσ εισαι ψολε μου!!!...δεν αντεχισ το καλτ χιστι μου???αντε τραβα τοτε σε καμια γερμανια που ειανι κιριλε χορα...δεν εισαι για καλτ χορεσ εσι πιρφορε μου!!!Ναι,λες να μην το ξέρω?Δε σου είπανε όμως οτι το εν λόγω λεωφορείο αναχωρεί κάθε 2 ώρες.Αν θες να περιμένεις 2 ώρεςστο αεροδρόμιο ενώ έχεις πληρώσει αεροπορικό εισιτήριο και διαμέρισμα και να χάνεις το χρόνο σου έτσι εντάξει.Επίσης η διαδρομή με το λεωφορείο είναι άθλια κάνει τριπλάσιο χρόνο από το ταξί και βρωμάει.Επίσης η στάση του λεωφορείου απέχει αρκετά από το σημείο αφίξεων οπότε θα περπατάς ψάχνοντας στο κρύο φορτωμένος με τα μπαγκάζια για να περιμένεις μετά στη μπίχλα δύο ώρες.
Εγω 19 χρονια με το Μετρο πηγαινω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!και μιλαω και για δυσκολες εποχες (1992) που οι Ρωσσοι επερναν μισθο 10 $ το μηνα (4000 ρουβλια) και ενα κιλο κρεας (συνηθως μισοσαπισμενο) κοστιζε 400-700 ρουβλια!Στα μαγαζια και ειχε τρελες ουρές!Το βραδυ στους παγκους του μετρο ειχε τα παντα χωρις ουρά αλλα ενα κιλο κρεας εκει κοστιζε 1000+ ρουβλια (σχετικα φρεσκο).Και αυτες της εποχες εγω κυκλοφωρουσα με το μετρο (ακομα και τη νυχτα) και πηγαινα και Ντισκο!Κιεβο πρωτη φορα ειχα παει το 1994 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!και δεν ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ειμαι εδω και γραφω .Τοτε οι κοπελιτσες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΤΗς ΓΙΑ 5 $!-------Γενικα το αν θα σε κλεψουν εξαρταται και απο το πως φενεσαι.Ενας φιλος μου Αρμενης (πολυ κοντος,λεπτος.μοιαζει αρκετα του Θεμη Αδαμαντιδη οπως ηταν τη δεκαετια του '80) ατουνου συνεχεια του κολανε και πανε να τον δειρουν !Τωρα αν εχεις φατσα μαλακα φυσικο ειναι να σε δουλευουνΤι χαζομάρες.Αν μπαίνεις συνέχεια στο μετρό κινδυνεύεις.Οχι μία φορά.Αν μπαίνεις κάθε μέρα γιατί π.χ. δε μένεις στο κέντρο.Ολα τα μέσα μεταφοράς έχω χρησιμοποιήσει.Δε θα σε κλέψουν επαρχία γιατί δεν έχει τουρίστες Κίεβο θα σε κλέψουν γιατί έχει τουρίστες και μαζεύονται οι κλέφτες.Αν φοράς καλά ρούχα αυξάνονται οι πιθανότητες να σε κλέψουν.Αν κυκλοφορείς σα λέτσος δε θα σε κλέψουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις καμάκι οι γκόμενες δε δίνουν καμιά σημασία αν είσαι κακοντυμένος.
μαλον ο κμαν σιγκαταλεγετε στι λιστα τον πιρφορον γιαυτο φοβατε ολα αυτα και πλαθι και πορνοιστοριεσ με το πιρφοροεγκεφαλο του!Εγω 19 χρονια με το Μετρο πηγαινω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!και μιλαω και για δυσκολες εποχες (1992) που οι Ρωσσοι επερναν μισθο 10 $ το μηνα (4000 ρουβλια) και ενα κιλο κρεας (συνηθως μισοσαπισμενο) κοστιζε 400-700 ρουβλια!Στα μαγαζια και ειχε τρελες ουρές!Το βραδυ στους παγκους του μετρο ειχε τα παντα χωρις ουρά αλλα ενα κιλο κρεας εκει κοστιζε 1000+ ρουβλια (σχετικα φρεσκο).Και αυτες της εποχες εγω κυκλοφωρουσα με το μετρο (ακομα και τη νυχτα) και πηγαινα και Ντισκο!Κιεβο πρωτη φορα ειχα παει το 1994 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!και δεν ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ειμαι εδω και γραφω .Τοτε οι κοπελιτσες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΤΗς ΓΙΑ 5 $!-------Γενικα το αν θα σε κλεψουν εξαρταται και απο το πως φενεσαι.Ενας φιλος μου Αρμενης (πολυ κοντος,λεπτος.μοιαζει αρκετα του Θεμη Αδαμαντιδη οπως ηταν τη δεκαετια του '80) ατουνου συνεχεια του κολανε και πανε να τον δειρουν !Τωρα αν εχεις φατσα μαλακα φυσικο ειναι να σε δουλευουν
Εγω 19 χρονια με το Μετρο πηγαινω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!και μιλαω και για δυσκολες εποχες (1992) που οι Ρωσσοι επερναν μισθο 10 $ το μηνα (4000 ρουβλια) και ενα κιλο κρεας (συνηθως μισοσαπισμενο) κοστιζε 400-700 ρουβλια!Στα μαγαζια και ειχε τρελες ουρές!Το βραδυ στους παγκους του μετρο ειχε τα παντα χωρις ουρά αλλα ενα κιλο κρεας εκει κοστιζε 1000+ ρουβλια (σχετικα φρεσκο).Και αυτες της εποχες εγω κυκλοφωρουσα με το μετρο (ακομα και τη νυχτα) και πηγαινα και Ντισκο!Κιεβο πρωτη φορα ειχα παει το 1994 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!και δεν ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ειμαι εδω και γραφω .Τοτε οι κοπελιτσες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΤΗς ΓΙΑ 5 $!-------Γενικα το αν θα σε κλεψουν εξαρταται και απο το πως φενεσαι.Ενας φιλος μου Αρμενης (πολυ κοντος,λεπτος.μοιαζει αρκετα του Θεμη Αδαμαντιδη οπως ηταν τη δεκαετια του '80) ατουνου συνεχεια του κολανε και πανε να τον δειρουν !Τωρα αν εχεις φατσα μαλακα φυσικο ειναι να σε δουλευουν