Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο ντυσιμο συμφωνω φιλε,πρεπει να φαινεσε κυριλε ατομο κ οχι ετσι οπως ειπες
δεν μου απαντησες τι γινετε με οικοδομη στην ρωσσια
ανεβηκε καθολου?
Οσο για το αυτοκινητο.Ετσι ειναι ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΑΜΑΞΙ ΕΙΣΑΙ αμεσως -1 !Οπως και αν δεν ξερεις τη γλωσσα ακομα -1.Εγω στο ειπα τοτε που ετοιμαζοσουνα να πας Ουκρανια να παρεις καποιον εμπειρο (αν βρεις) που να ξερει τι γλωσσα και να ειναι σχετικος με τον αντικειμενο.Το να την πεφτεις συνεχεια και να σε διωχνουν δε νομιζω οτι σου δινει τιποτα!Αντιθετα βγαινει πολυ γρηγορα βρωμα γιατι ακομα και η πιο μεγαλη πολη δεν παβει να ειναι ενα μεγαλο χωριο.Η γκομενα θελει να δει αντρα που να μετραει αν την παιφτεις στην καθε μια και οτι σου κατσει καταντας σαν τον Αλγερινο! :headbang:κ'αυτος αυτο κανει την παιφτει σε 20 και στην καλητερη περιπτωση να του κατσει μια!και φυσικα μετα της 5-6 αποτυχιες κατεβαζει το επιπεδο και κοιταει να βρει οτι να'ναι :2funny:---Οπως και το ντυσιμο ειναι το πιο σημαντικο θα ελεγα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπορείς να πας στη Λαύρα.Είναι συγκρότημα με ορθόδοξες εκκλησίες.Αλλά στο κίεβο όλοι οι ξένοι είναι συνεχώς στην Κρεσάτικ και καλά κάνουν.
Thanks για τη Λαύρα! Θα το ψάξω! Αλλα τι είναι το άλλο που λές? Απο όσες πληροφορίες έχω δει εδώ και έχω ακούσει δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας αν δεν πας γυρεύοντας! Εκτός αν το λές επιδή δεν αξίζει τίποτα άλλο στο Κίεβο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Thanks για τη Λαύρα! Θα το ψάξω! Αλλα τι είναι το άλλο που λές? Απο όσες πληροφορίες έχω δει εδώ και έχω ακούσει δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας αν δεν πας γυρεύοντας! Εκτός αν το λές επιδή δεν αξίζει τίποτα άλλο στο Κίεβο!

Εντάξει γενικά αν ξεπεράσεις την περίμετρο της Κρεσάτικ το βράδυ μπορεί να έχεις προβλήματα.Κέντρο και πάλι κέντρο.Ετσι κι αλλιώς το κέντρο είναι τεράστιο.Τι να πάει να δει κανείς?Τα κομμουνιστικά κτίσματα στην περιφέρεια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατι τι εχουν οι μαρσουτκεσ?και τι θα σου κανουν οι κακομιρεσ οι γριεσ?κανισ δε σε πειραζι ψολοβροντι αυνανα εροτιλε τον σλαβικον παραμιθιον!χαχαχαχα!!!
γιατι στο μετρο τι θα παθισ?εχισ κατεβι πιατσα τι νιχτα ομονια και περιξ?εκι ειναι ι αλιθινι hardcore πιατσα....και οχι οποσ φανταζεσε στο μετρο τισ ουκρανιασ!!!χαχαχαχαχαχα!!!αντιθετοσ εκι δε σε ενοχλι κανισ!

εμπασ ι περιπτοσι γραψε μασ πορνε μου καμια απο αυτεσ τισ πικαντικεσ πορνοιστοριεσ σου!!!!τισ πλαθισ πολι πορνοδεσ!!!!

Ομόνοια είμαι συνέχεια.Στην Ομόνοια δε φαίνεσαι ξένος φαίνεσαι ντόπιος και είναι προσεκτικοί.Στην Ουκρανία φαίνεσαι ξένος.Δεν τολμάς να μπεις στο μετρό.Εμπαινα συχνά μέχρι που κάποιος μπούκαρε στο στριμωξίδι και με ψαχούλεψε παντού για να βρει το πορτοφόλι.Οι ξένοι γενικά στο Κίεβο κινούνται μόνο με ταξί.

Επισκέπτης
Ομόνοια είμαι συνέχεια.Στην Ομόνοια δε φαίνεσαι ξένος φαίνεσαι ντόπιος και είναι προσεκτικοί.Στην Ουκρανία φαίνεσαι ξένος.Δεν τολμάς να μπεις στο μετρό.Εμπαινα συχνά μέχρι που κάποιος μπούκαρε στο στριμωξίδι και με ψαχούλεψε παντού για να βρει το πορτοφόλι.Οι ξένοι γενικά στο Κίεβο κινούνται μόνο με ταξί.
ε αμα εισαι πιρφοροσ ειναι δικο σου προβλιμα χιστι μου! :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
εγο που εχο γιρισι ολι τιν ουκρανια με απαξιομενα τρελα,αποξιομενα λεοφορια,ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΕΧΟ ΜΠΙ... δεν ειχα κανενα προβλιμα! :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα αμα εχισ πιρφοροφατσα λογικΟ ο αλοσ να θελι να σε κλεψι!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ΕΓΩ ΠΕΤΑΩ ΣΤΙΣ 12/12 ΜΕ ΑΕΡΟΣΒΙΤ 330e απο viva.gr

to sky airlanes μου βγαζει 295e Δεν ειναι μεγάλη διαφορά τώρα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΕΓΩ ΠΕΤΑΩ ΣΤΙΣ 12/12 ΜΕ ΑΕΡΟΣΒΙΤ 330e απο viva.gr

to sky airlanes μου βγαζει 295e Δεν ειναι μεγάλη διαφορά τώρα..

Με αυτά τα λεφτά συμφέρει η aerosvit.Αλλά τι να πω είναι κωλοεταιρία.Ακυρώνει πτήσεις απροειδοποίητα.Επίσης σε πάει στο Boryspil από όπου οι ταξιτζήδες ζητάνε 200 γκρίβνια για το Κίεβο(μίνιμουμ) ενώ από το Guliany που πάει η sky wings κοστίζει 100 γκρίβνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ε αμα εισαι πιρφοροσ ειναι δικο σου προβλιμα χιστι μου! :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
εγο που εχο γιρισι ολι τιν ουκρανια με απαξιομενα τρελα,αποξιομενα λεοφορια,ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΕΧΟ ΜΠΙ... δεν ειχα κανενα προβλιμα! :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα αμα εχισ πιρφοροφατσα λογικΟ ο αλοσ να θελι να σε κλεψι!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι χαζομάρες.Αν μπαίνεις συνέχεια στο μετρό κινδυνεύεις.Οχι μία φορά.Αν μπαίνεις κάθε μέρα γιατί π.χ. δε μένεις στο κέντρο.Ολα τα μέσα μεταφοράς έχω χρησιμοποιήσει.Δε θα σε κλέψουν επαρχία γιατί δεν έχει τουρίστες Κίεβο θα σε κλέψουν γιατί έχει τουρίστες και μαζεύονται οι κλέφτες.Αν φοράς καλά ρούχα αυξάνονται οι πιθανότητες να σε κλέψουν.Αν κυκλοφορείς σα λέτσος δε θα σε κλέψουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις καμάκι οι γκόμενες δε δίνουν καμιά σημασία αν είσαι κακοντυμένος.

Επισκέπτης
Τι χαζομάρες.Αν μπαίνεις συνέχεια στο μετρό κινδυνεύεις.Οχι μία φορά.Αν μπαίνεις κάθε μέρα γιατί π.χ. δε μένεις στο κέντρο.Ολα τα μέσα μεταφοράς έχω χρησιμοποιήσει.Δε θα σε κλέψουν επαρχία γιατί δεν έχει τουρίστες Κίεβο θα σε κλέψουν γιατί έχει τουρίστες και μαζεύονται οι κλέφτες.Αν φοράς καλά ρούχα αυξάνονται οι πιθανότητες να σε κλέψουν.Αν κυκλοφορείς σα λέτσος δε θα σε κλέψουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις καμάκι οι γκόμενες δε δίνουν καμιά σημασία αν είσαι κακοντυμένος.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο πιρφορε μου!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα χιστι μου στο βελαρθσ που σε κινιγουσε ι κκμπε τι εγινε?(κατι τετιεσ σχετικεσ πιρφοριεσ που εγραφεσ τελοσπαντον)τουσ πορνοξεφιγεσ????δε θιμαμε το αποτελεσμα αυτισ τισ πορνοιστοριασ σου!!!χααχχααχχαχαχααχχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στο ντυσιμο συμφωνω φιλε,πρεπει να φαινεσε κυριλε ατομο κ οχι ετσι οπως ειπες
δεν μου απαντησες τι γινετε με οικοδομη στην ρωσσια
ανεβηκε καθολου?

Τα ρούχα μετράνε πολύ.Πρέπει κάθετι που φοράς να έχει πάνω από 100 ευρώ.Οι γκόμενες κόβουν αμέσως την ποιότητα και την αξία των ρούχων σου.
Εκανα το πείραμα.Βγήκα Κρεσάτικ με συμβατικά ρούχα και μετά καλοντυμένος.Οταν βγήκα με κανονικά ρούχα έπιασα τα αρχίδια μου.Μετά γύρισα σπίτι φόρεσα καλά ρούχα και ξαναβγήκα.Σε μια ώρα είχα πάρει δυο τηλέφωνα και ήμουνα με δυο γκόμενες στην καφετέρια αφού τις γνώρισα στην Κρεσάτικ.Το ντύσιμο κάνει τρομερή διαφορά σε χώρες όπως η Ουκρανία.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Με αυτά τα λεφτά συμφέρει η aerosvit.Αλλά τι να πω είναι κωλοεταιρία.Ακυρώνει πτήσεις απροειδοποίητα.Επίσης σε πάει στο Boryspil από όπου οι ταξιτζήδες ζητάνε 200 γκρίβνια για το Κίεβο(μίνιμουμ) ενώ από το Guliany που πάει η sky wings κοστίζει 100 γκρίβνια.

βγαίνοντας απο το τερμιναλ β στο μποροσπολ έχει λεωφορείο που σε παει κατευθειαν στο κεντρο
με 2.5euro! (25 uah)    

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο πιρφορε μου!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα χιστι μου στο βελαρθσ που σε κινιγουσε ι κκμπε τι εγινε?(κατι τετιεσ σχετικεσ πιρφοριεσ που εγραφεσ τελοσπαντον)τουσ πορνοξεφιγεσ????δε θιμαμε το αποτελεσμα αυτισ τισ πορνοιστοριασ σου!!!χααχχααχχαχαχααχχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ είναι η μαλακία του Ελληνα νομίζει οτι με το να επαναλαμβάνει κάτι που είπε ο άλλος που νομίζει οτι συνιστά αδύνατο σημείο του κάτι κάνει.Τι σχέση έχει η Λευκορρωσία με εδώ?Τέλος πάντων αυτό είναι επίπεδο της πούτσας ή είμαστε σοβαροί ή δεν είμαστε.Αλλο Λευκορρωσία άλλο Ρωσία άλλο Ουκρανία.Οποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ...καλά κρασιά.Ουκρανία δεν έχει στρατό στις ντίσκο ούτε αστυνομία παντού ούτε είναι όλα πεντακάθαρα ούτε είναι όλοι σφιγμένοι ούτε τα  μπορδέλα απαγορεύονται τέλος πάντων τι να συγκρίνουμε τώρα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βγαίνοντας απο το τερμιναλ β στο μποροσπολ έχει λεωφορείο που σε παει κατευθειαν στο κεντρο
με 2.5euro! (25 uah)    

Ναι,λες να μην το ξέρω?Δε σου είπανε όμως οτι το εν λόγω λεωφορείο αναχωρεί κάθε 2 ώρες.Αν θες να περιμένεις 2 ώρεςστο αεροδρόμιο ενώ έχεις πληρώσει αεροπορικό εισιτήριο και διαμέρισμα και να χάνεις το χρόνο σου έτσι εντάξει.Επίσης η διαδρομή με το λεωφορείο είναι άθλια κάνει τριπλάσιο χρόνο από το ταξί και βρωμάει.Επίσης η στάση του λεωφορείου απέχει αρκετά από το σημείο αφίξεων οπότε θα περπατάς ψάχνοντας στο κρύο φορτωμένος με τα μπαγκάζια για να περιμένεις μετά στη μπίχλα δύο ώρες.

Επισκέπτης
Ναι,λες να μην το ξέρω?Δε σου είπανε όμως οτι το εν λόγω λεωφορείο αναχωρεί κάθε 2 ώρες.Αν θες να περιμένεις 2 ώρεςστο αεροδρόμιο ενώ έχεις πληρώσει αεροπορικό εισιτήριο και διαμέρισμα και να χάνεις το χρόνο σου έτσι εντάξει.Επίσης η διαδρομή με το λεωφορείο είναι άθλια κάνει τριπλάσιο χρόνο από το ταξί και βρωμάει.Επίσης η στάση του λεωφορείου απέχει αρκετά από το σημείο αφίξεων οπότε θα περπατάς ψάχνοντας στο κρύο φορτωμένος με τα μπαγκάζια για να περιμένεις μετά στη μπίχλα δύο ώρες.
πολι μιγιαγκικτοσ εισαι ψολε μου!!!...δεν αντεχισ το καλτ χιστι μου???αντε τραβα τοτε σε καμια γερμανια που ειανι κιριλε χορα...δεν εισαι για καλτ χορεσ εσι πιρφορε μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τι να μου πούνε (?) αφου ο ίδιος έχω παει.τις ώρες αιχμής κάθε μισή ώρα έχει.
Μπαίνεις στο πουλμανάνι, περνάει ο εισπρακτορας και αγοράζεις  μέσα το εισιτήριο με 25 uah.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως έχει πλάκα.Ο ένας λέει μόνο αμάξι ο άλλος λέει λεωφορείο και μετρό τέλος πάντων καθείς με τα γούστα του.Μπορεί στις ώρες αιχμής να πάει γρηγορότερα το λεωφορείο εγώ το είχα πάρει το βράδυ και έκτοτε δεν ξαναδοκίμασα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω 19 χρονια με το Μετρο πηγαινω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!και μιλαω και για δυσκολες εποχες (1992) που οι Ρωσσοι επερναν μισθο 10 $ το μηνα (4000 ρουβλια) και ενα κιλο κρεας (συνηθως μισοσαπισμενο) κοστιζε 400-700 ρουβλια!Στα μαγαζια και ειχε τρελες ουρές!Το βραδυ στους παγκους του μετρο ειχε τα παντα χωρις ουρά αλλα ενα κιλο κρεας εκει κοστιζε 1000+ ρουβλια (σχετικα φρεσκο).Και αυτες της εποχες εγω κυκλοφωρουσα με το μετρο (ακομα και τη νυχτα) και πηγαινα και Ντισκο!Κιεβο πρωτη φορα ειχα παει το 1994 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!και δεν ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ειμαι εδω και γραφω :2funny:.Τοτε οι κοπελιτσες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΤΗς  :knockinb:ΓΙΑ 5 $!-------Γενικα το αν θα σε κλεψουν εξαρταται και απο το πως φενεσαι.Ενας φιλος μου Αρμενης (πολυ κοντος,λεπτος.μοιαζει αρκετα του Θεμη Αδαμαντιδη οπως ηταν τη δεκαετια του '80) ατουνου συνεχεια του κολανε και πανε να τον δειρουν :2funny:!Τωρα αν εχεις φατσα μαλακα φυσικο ειναι να σε δουλευουν :2funny:

Επισκέπτης
Εγω 19 χρονια με το Μετρο πηγαινω και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!και μιλαω και για δυσκολες εποχες (1992) που οι Ρωσσοι επερναν μισθο 10 $ το μηνα (4000 ρουβλια) και ενα κιλο κρεας (συνηθως μισοσαπισμενο) κοστιζε 400-700 ρουβλια!Στα μαγαζια και ειχε τρελες ουρές!Το βραδυ στους παγκους του μετρο ειχε τα παντα χωρις ουρά αλλα ενα κιλο κρεας εκει κοστιζε 1000+ ρουβλια (σχετικα φρεσκο).Και αυτες της εποχες εγω κυκλοφωρουσα με το μετρο (ακομα και τη νυχτα) και πηγαινα και Ντισκο!Κιεβο πρωτη φορα ειχα παει το 1994 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ!και δεν ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ειμαι εδω και γραφω :2funny:.Τοτε οι κοπελιτσες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΤΗς  :knockinb:ΓΙΑ 5 $!-------Γενικα το αν θα σε κλεψουν εξαρταται και απο το πως φενεσαι.Ενας φιλος μου Αρμενης (πολυ κοντος,λεπτος.μοιαζει αρκετα του Θεμη Αδαμαντιδη οπως ηταν τη δεκαετια του '80) ατουνου συνεχεια του κολανε και πανε να τον δειρουν :2funny:!Τωρα αν εχεις φατσα μαλακα φυσικο ειναι να σε δουλευουν :2funny:
μαλον ο κμαν σιγκαταλεγετε στι λιστα τον πιρφορον γιαυτο φοβατε ολα αυτα και πλαθι και πορνοιστοριεσ με το πιρφοροεγκεφαλο του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΑΔΑ!!!

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

δημητρακη στο μετρο στην αγ.πετρουπολη που την πεφτεις σε μια και απο διπλα μια γρια η μανα της?γελουσε!τι της ελεγες τι εγινε τελικα?στα βιντεακια εννοω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom