Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαίρεται σε όλους

Η ταπεινή μου γνώμη για το καμάκι είναι οτι η σχέση του άντρα με τη γυναίκα είναι σχέση κυνηγού θηράματος!! Όταν ο κυνηγός κινήται και το θήραμα κινήται τότε είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχει ο στόχος πλην εξαιρετικής τύχης και εμπειρίας! Ο κυνηγός με την μέθοδο της ενέδρας(στο club) μπορεί να εκτελέσει ότι κινήται!!! Εγώ δίνω μεγάλη συμασία και στην περίπτωση που το "θήραμα" έχει περιορισμένη διαφυγή και εννοώ όταν κάθεται δίπλα μας στο Αεροπλάνο στο τρένο στο λεωφορείο, σε μια ουρά σε ένα παγκάκι η οπουδήποτε μπορεί να στριμωχτεί και θα ακούσει αυτά που έχουμε να της πούμε! Έκει θέλει ουσιαστηκά να πλασάρουμε τον εαυτό μας και να δούμε αν θα γουστάρει! Συνήθως το τι θα πούμε το έχουμε έτοιμο και πρέπει να έχει πετύχει τις προηγούμενες φορές αλλα και να χρησημοποιήσουμε αυθορμιτισμό της στιγμής ανάλογα με την περίπτωση!
Οι πρωτέυουσες συνήθως είναι δύσκολες για αρπαχτές! Υπάρχει περιπτωση το γκομενάκι να ξενερώσει στη διαδρομή! Έχει τυχει πολλές φορές και θυμάμαι μια φορά στη Πράγα που έψησα μια Ρωσίδα να έρθει ξενοδοχείο! Η απόσταση ήταν μικρή για ταξί και μεγάλη για τα πόδια και τελίκα ξεγκάυλωσε στο δρόμο, μου την έκανε και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει ενώ στο ίδιο ταξίδι ο ένας φίλος απο την παρέα στην Οστράβα πήρε ένα γκομενάκι στο δωμάτιο που βρισκόταν στο ίδιο δρόμο με το Club!
Επίσης οι γυναίκες που μένουν εκεί θέλουν να κάτσουν σε κάποιον με προοπτική την σχέση! Οι ανατολικιές έχουν πλέον γαμηθεί τόσο πολύ που πλέον δεν είναι πεινασμένες gia πούτσο! Άρα όσο διαφορετικοι και σπέσιαλ είμαστε χρειάζονται μελετημένα αληθοφανή ΨΕΜΑΤΑ!!!
Και το ποιό σημαντικό!!! Σωστή συμπεριφορά μετά το γαμήσι!! Μην τις σουτάρετε με άσχημο τρόπο! Ας φανεί ως απόροια της μοίρας!! Στο γκομενάκι θα μείνει καλή εντύπωση για τον Έλληνα και θα είναι έτοιμη στον επόμενο! Η πρώτη τύπισα που περιέγραψα στην ιστορία μου 3 σελίδες πριν αν θα συναντήσει Έλληνα στο Κίεβο πιθανώς να φάει σκάλωμα όπως και άλλες που έχουν περάσει καλά με Έλληνα!! Αν είμασταν όλοι έτσι τότε θα γαμούσαμε κατα τοις περισσότερο! Αυτο ειναι η αρχή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γκομενα διπλα σου στο αεροπλανο στο τρενο η στο λεωφορειο δεν ερχεται να κατσει ποτε.Ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο.Οι γκομενες προτιμουν να καθονται διπλα σε γκομενες η ζευγαρια για να μην τις ενοχλουν η ακομα και γριες.Το καμακι on the go ειναι το πιο απαιτητικο και το πιο συναρπαστικο αφου κοβει την ανασα.Τα περιθωρια λαθους ειναι μηδαμινα.Ενα λαθος εστω ασημαντο και η γκομενα την κανει.Εισαι συνεχεια on the edge.
Στην Ουκρανια οι γκομενες το απογευμα κυκλοφορουν σε παρεες περπατωντας γυρω απο την πλατεια σε στυλ νυφοπαζαρο.Εκει παρουσιαζονται διαφοροι και καμακωνουν.Επισης καθονται σε παγκακια και μπορει να πινουν και να γελανε.Υπαρχουν πραγματικα πολλοι στοχοι.Ενας τζεντλεμαν υποτιθεται οτι θα παρει τα γκομενακια απο το παγκακι και θα τα κερασει στο καφε και μετα στη ντισκο.Εννοειταιοτι η τσεπη του τζεντλεμαν μπορει να ματωσει αλλα στις σλαυικες χωρες ο αντρας πρεπει να ειναι χουβαρντας.Ειναι χωρες οπου δεν υπαρχουν ορια.Απεριοριστο σεξ απεριοριστες προσφορες γενικα δεν πρεπει να φαινεται οτι μετρας αν μετρας θεωρεισαι bus class και οι γκομενες την κανουν.Ζεις για τη μερα η τη μια νυχτα.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
bus class ή trolley bus? SERAPIS.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το απολυτο ειναι το καμακι στη marshrutka.Να εισαι εντελως bus class να διαλεγεις τη μεταφορα με 2 γκριβνια(20 λεπτα του ευρω) και να το δειχνεις.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
bas class γράφεται η κατωτέρη τάξη (μπασ κλασ)
bus = λεωφορείο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτο σου λεω.Οταν διαλεγεις λεωφορειο σημαινει οτι εισαι για τον πουτσο οικονομικα.Απο την αλλη ειναι εντελως απιθανο να βρεις γκομενακια στο ταξι.Οποτε τι κανεις?Τσιμπας γκομενες απο τη σταση και τις βαζεις στο οχημα?Μπαινεις στη μαρσρουτκα και κανεις κονε για τη σταση που θα κατεβεις?Παιρνεις οχημα και γυρνας τις στασεις?Μπουκαρεις στο λεωφορειο και τσιμπας τηλ. μεχρι την επομενη σταση?Ειναι ενα γενικευμενο χαος οπου πρεπει κανεις να αυτοσχεδιαζει.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο kman παλι σεμιναρια παραδιδεις..δημητρακη το καμακι στο δρομο υπαρχει αλλα ειναι για λιγους..π.χ μπορει να την πεσεις σε δυο γκομενες και να φας δυο διαδοχικα ακυρα..αντεχεις μετα να συνεχισεις?εμ εδω σε θελω..για αυτο λεω οτι αυτες οι καταστασεις ειναι για λιγους που ξερουν τη γλωσσα και αντεχουν στης κακουχιες που οι ευμεταβλητες καταστασεις προκαλουν...πρεπει να κινεισαι σαν ελουρο για να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα...μετρωντας της καταστασεις και παιρνωτας αποφασεις στο κλασμα του δευτερολεπτου...βασικα ειναι πολλα ολοκληρη ψυχολογια αλλα βαριεμαι να αναλυσω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις μικρες πολεις σιγουρα ειναι αυτο που γραφεται καμακωνεις στον δρομο.Οι γκομενες ειναι συνηθισμενες κ'εγω οταν πηγαινω πορνοεκδρομη (συνηθως στο Νοβγκοροντ) στο δρομο καμακωνω.Στις μεγαλες πολεις Μοσχα,Αγια Πετρουπολη αν πας να καμακωσεις στο δρομο θα φενεσαι γελοιος!Ειδεικα αν πλησιασει καμια χλιδατη γκομενα καποιος που φοραει ορυβατικα μποτακια και αντιανεμικο μπουφαν (Δυστηχως ετσι ντυνονται οι περισσοτεροι στο κρυο) θα τον κοιταξει περιεργα! :think:! :2funny:!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στη Ρωσια ειναι ελαφρως διαφορετικα οντως.Και στην Ουκρανια και τη Λευκορωσια υπαρχουν διαφορες απο πολη σε πολη.Στο Κιεβο γινεται στο Ντονετσκ οχι.Στο Μπρεστ γινεται στο Βιτεμπσκ οχι κτλ.Γενικα οσο πιο δυτικα πας τοσο καλυτερο ειναι το καμακι στο δρομο και χειροτερο το καμακι στα κλαμπ.Μπορει καποιος να το ερμηνευσει με την ελλειψη σοβιετοποιησης δηλαδη στην ΕΣΣΔ το καμακι γινοταν με θεσμικο τροπο σε συγκεκριμενα μερη οποτε οσο λιγοτερο μια περιοχη ανηκε στην ΕΣΣΔ τοσο ευκολοτερο ειναι το χυμα καμακι.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο kman παλι σεμιναρια παραδιδεις..δημητρακη το καμακι στο δρομο υπαρχει αλλα ειναι για λιγους..π.χ μπορει να την πεσεις σε δυο γκομενες και να φας δυο διαδοχικα ακυρα..αντεχεις μετα να συνεχισεις?εμ εδω σε θελω..για αυτο λεω οτι αυτες οι καταστασεις ειναι για λιγους που ξερουν τη γλωσσα και αντεχουν στης κακουχιες που οι ευμεταβλητες καταστασεις προκαλουν...πρεπει να κινεισαι σαν ελουρο για να εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα...μετρωντας της καταστασεις και παιρνωτας αποφασεις στο κλασμα του δευτερολεπτου...βασικα ειναι πολλα ολοκληρη ψυχολογια αλλα βαριεμαι να αναλυσω.
καλα ρε φιλε εσυ μεσανυχτα εχεις...κι αν την πεσεις σε 2 η 3 κ δεν γινει κατι, τι εγινε δηλ???????δυο γκομενες εχει η πολη???????οταν μιλαμε για καμακι σε δρομο,αν μιλαμε για ντισκο η σε καφε,ενταξι μετα απο 2,3 ποτυχιες ,αλλαζεις μζγαζι,οχι οτι σταματας ομος...
εγω σε οσες προλαβω την πεφτω κ μιλαω,ειδικα οτν μιλαμε για μερη οπου τα μουνια πανε κι ερχοντε...σταματαω μετα απο 5,6 συνεχομενες αποτυχιες,οχι απο ψυχολογια,αλλα γιατι πρωτον θαχει περασει η ωρα κ β ,επειδη βαριεμε να λεω τα ιδια  ανευ αποτελεσμα,οποτε καταφευγω στα σαιτ γαι πουτανες κ μετα παλι το ιδιο,μεχρι να "βρωμισουμε" στο ιδιο μερος κ να παμε αλλου...μεχρι κι εικκοσι καμακια εχω κανει την ιδια μερα κ μουχει κατσει η εικοστη τα ξημερωματα σε ντισκο στο λβοβ!!
ακου ,να φαω δυο διαδοχικα οφ  σε ουκραινα,κ να σταματησω,..ξυπνατε ρεεε....τετοιες μαλακιες μονο ελληνες τις λενε..

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για αυτο σου λεω.Οταν διαλεγεις λεωφορειο σημαινει οτι εισαι για τον πουτσο οικονομικα.Απο την αλλη ειναι εντελως απιθανο να βρεις γκομενακια στο ταξι.Οποτε τι κανεις?Τσιμπας γκομενες απο τη σταση και τις βαζεις στο οχημα?Μπαινεις στη μαρσρουτκα και κανεις κονε για τη σταση που θα κατεβεις?Παιρνεις οχημα και γυρνας τις στασεις?Μπουκαρεις στο λεωφορειο και τσιμπας τηλ. μεχρι την επομενη σταση?Ειναι ενα γενικευμενο χαος οπου πρεπει κανεις να αυτοσχεδιαζει.
φιλε ακου να δεις
βαλε κανα φραγκο στην τσεπη παραπανω κ νοικιασε κανα αμαξι
οποτε την πεφτεις στην σταση ,απ εξω απο τα καφε κλπ,αλλα να υπαρχει το οχημα να πατε καμμια βολτα,ετσι στο περιπατητο κ με λεωφωρεια κ ταξι ,δεν λεει
δοκιμασε το κ θα με θυμηθεις...
στα αλλα συμφωνω
ουζγκοροντ εχεις παιξει μπαλλα?πως το βλεπεις σαν ευκολια.δυσκολο?μετριο?για καμακι μιλαμε,πουτανες ξερω πολλες εκει

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στις μικρες πολεις σιγουρα ειναι αυτο που γραφεται καμακωνεις στον δρομο.Οι γκομενες ειναι συνηθισμενες κ'εγω οταν πηγαινω πορνοεκδρομη (συνηθως στο Νοβγκοροντ) στο δρομο καμακωνω.Στις μεγαλες πολεις Μοσχα,Αγια Πετρουπολη αν πας να καμακωσεις στο δρομο θα φενεσαι γελοιος!Ειδεικα αν πλησιασει καμια χλιδατη γκομενα καποιος που φοραει ορυβατικα μποτακια και αντιανεμικο μπουφαν (Δυστηχως ετσι ντυνονται οι περισσοτεροι στο κρυο) θα τον κοιταξει περιεργα! :think:! :2funny:!
στο ντυσιμο συμφωνω φιλε,πρεπει να φαινεσε κυριλε ατομο κ οχι ετσι οπως ειπες
δεν μου απαντησες τι γινετε με οικοδομη στην ρωσσια
ανεβηκε καθολου?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γκομενα διπλα σου στο αεροπλανο στο τρενο η στο λεωφορειο δεν ερχεται να κατσει ποτε.Ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο.Οι γκομενες προτιμουν να καθονται διπλα σε γκομενες η ζευγαρια για να μην τις ενοχλουν η ακομα και γριες.Το καμακι on the go ειναι το πιο απαιτητικο και το πιο συναρπαστικο αφου κοβει την ανασα.Τα περιθωρια λαθους ειναι μηδαμινα.Ενα λαθος εστω ασημαντο και η γκομενα την κανει.Εισαι συνεχεια on the edge.
Στην Ουκρανια οι γκομενες το απογευμα κυκλοφορουν σε παρεες περπατωντας γυρω απο την πλατεια σε στυλ νυφοπαζαρο.Εκει παρουσιαζονται διαφοροι και καμακωνουν.Επισης καθονται σε παγκακια και μπορει να πινουν και να γελανε.Υπαρχουν πραγματικα πολλοι στοχοι.Ενας τζεντλεμαν υποτιθεται οτι θα παρει τα γκομενακια απο το παγκακι και θα τα κερασει στο καφε και μετα στη ντισκο.Εννοειταιοτι η τσεπη του τζεντλεμαν μπορει να ματωσει αλλα στις σλαυικες χωρες ο αντρας πρεπει να ειναι χουβαρντας.Ειναι χωρες οπου δεν υπαρχουν ορια.Απεριοριστο σεξ απεριοριστες προσφορες γενικα δεν πρεπει να φαινεται οτι μετρας αν μετρας θεωρεισαι bus class και οι γκομενες την κανουν.Ζεις για τη μερα η τη μια νυχτα.
Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια απο πολυταξιδεμένους στο ανατολικό μπλόκ...Mόνο με Low Cost  εταιρίες ταξιδέυετε? Αλλα έστω κι έτσι δεν κολώνετε στο καμάκι στο δρόμο και φοβάστε να πάτε να καθίσετε δίπλα απο μια μουνοπαρέα στο Αεροπλάνο και στο Λεωφορείο ή το τρένο? Εκεί η γκόμενα θέλει δεν θέλει θα ψηθεί! Όσο και να μην γουστάρει το πέσιμο κάποιου ξένου άλλο τόσο την βγάζει απο την καθημερινή μιζέρια της και κατα βάθος την κολακέυει!!!

Για αυτο σου λεω.Οταν διαλεγεις λεωφορειο σημαινει οτι εισαι για τον πουτσο οικονομικα.

Όσο άνετος και αν είσαι οικονομικά και πας ανατολική Ευρώπη για να φάς μουνί τσάμπα τότε θα πάς παντού ακόμα και στα βρωμοτραίνα και στα λεωφορεία που ο κάθε άξεστος βγάζει τα παπούτσια του και μποχάρει ο τόπος! Σε χαλάει να γνωρίσεις ένα γκομενάκι που πάει στη πόλη που σπουδάζει με το intercity? Ή μήπως είσαι τόσο σίγουρος οτι θα βρείς τη χλιδάτη μουνάρα περιμένοντας να ανάψει πράσινο στη διάβαση!!! Υπάρχει και το ανέκδοτο για την περίπτωση: τι περιμένει ενας πόντιος έξω απο έναν οίκο ανοχής....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και μιας και έχουμε ξεφύγει απο το θέμα του χώρου που μας φιλοξενεί! Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι διαφορετικό στο Κίεβο που θα πρέπει να το δω και πιθανώς η κοπέλα που θα είμαι μαζί δεν θα σκεφτεί οτι θα αρέσει σε Έλληνα ή δεν ξέρει να μου το δείξει! Κατι διαφορετικό απο τα τουριστικά αξιοθέατα που θα ψαρώσει και η Ουκρανέζα? Πείτε μου έστω και κάτι πιθανώς ασήμαντο στο Κίεβο που κάνει όμως εντύπωση και με βάζει στο κλίμα της πόλης!
Ευχαριστ'ω εκ των προτέρων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
φιλε ακου να δεις
βαλε κανα φραγκο στην τσεπη παραπανω κ νοικιασε κανα αμαξι
οποτε την πεφτεις στην σταση ,απ εξω απο τα καφε κλπ,αλλα να υπαρχει το οχημα να πατε καμμια βολτα,ετσι στο περιπατητο κ με λεωφωρεια κ ταξι ,δεν λεει
δοκιμασε το κ θα με θυμηθεις...
στα αλλα συμφωνω
ουζγκοροντ εχεις παιξει μπαλλα?πως το βλεπεις σαν ευκολια.δυσκολο?μετριο?για καμακι μιλαμε,πουτανες ξερω πολλες εκει

Ούζγκοροντ είναι χάλια γιατί είναι μικρή πόλη και είσαι δαχτυλοδειχτούμενος.Επίσης δεν έχει φοιτήτριες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια απο πολυταξιδεμένους στο ανατολικό μπλόκ...Mόνο με Low Cost  εταιρίες ταξιδέυετε? Αλλα έστω κι έτσι δεν κολώνετε στο καμάκι στο δρόμο και φοβάστε να πάτε να καθίσετε δίπλα απο μια μουνοπαρέα στο Αεροπλάνο και στο Λεωφορείο ή το τρένο? Εκεί η γκόμενα θέλει δεν θέλει θα ψηθεί! Όσο και να μην γουστάρει το πέσιμο κάποιου ξένου άλλο τόσο την βγάζει απο την καθημερινή μιζέρια της και κατα βάθος την κολακέυει!!!

Για αυτο σου λεω.Οταν διαλεγεις λεωφορειο σημαινει οτι εισαι για τον πουτσο οικονομικα.

Όσο άνετος και αν είσαι οικονομικά και πας ανατολική Ευρώπη για να φάς μουνί τσάμπα τότε θα πάς παντού ακόμα και στα βρωμοτραίνα και στα λεωφορεία που ο κάθε άξεστος βγάζει τα παπούτσια του και μποχάρει ο τόπος! Σε χαλάει να γνωρίσεις ένα γκομενάκι που πάει στη πόλη που σπουδάζει με το intercity? Ή μήπως είσαι τόσο σίγουρος οτι θα βρείς τη χλιδάτη μουνάρα περιμένοντας να ανάψει πράσινο στη διάβαση!!! Υπάρχει και το ανέκδοτο για την περίπτωση: τι περιμένει ενας πόντιος έξω απο έναν οίκο ανοχής....

Καλά μπες πρώτα μέσα σε καμιά βρωμερή μαρσρούτκα παρέα με τις Ουκρανές γριές και τα ραπανάκια και μετά έλα να μου πεις.Τόλμα να μπεις στο μετρό φορτωμένος με κάρτες και μετρητά όταν είναι τίγκα στον κόσμο.Εγώ σου λέω δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις δημόσιες συγκοινωνίες εκεί όπως κάνουν και όλοι οι mongers και όταν πας θα καταλάβεις το γιατί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και μιας και έχουμε ξεφύγει απο το θέμα του χώρου που μας φιλοξενεί! Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι διαφορετικό στο Κίεβο που θα πρέπει να το δω και πιθανώς η κοπέλα που θα είμαι μαζί δεν θα σκεφτεί οτι θα αρέσει σε Έλληνα ή δεν ξέρει να μου το δείξει! Κατι διαφορετικό απο τα τουριστικά αξιοθέατα που θα ψαρώσει και η Ουκρανέζα? Πείτε μου έστω και κάτι πιθανώς ασήμαντο στο Κίεβο που κάνει όμως εντύπωση και με βάζει στο κλίμα της πόλης!
Ευχαριστ'ω εκ των προτέρων

Μπορείς να πας στη Λαύρα.Είναι συγκρότημα με ορθόδοξες εκκλησίες.Αλλά στο κίεβο όλοι οι ξένοι είναι συνεχώς στην Κρεσάτικ και καλά κάνουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα ρε φιλε εσυ μεσανυχτα εχεις...κι αν την πεσεις σε 2 η 3 κ δεν γινει κατι, τι εγινε δηλ???????δυο γκομενες εχει η πολη???????οταν μιλαμε για καμακι σε δρομο,αν μιλαμε για ντισκο η σε καφε,ενταξι μετα απο 2,3 ποτυχιες ,αλλαζεις μζγαζι,οχι οτι σταματας ομος...
εγω σε οσες προλαβω την πεφτω κ μιλαω,ειδικα οτν μιλαμε για μερη οπου τα μουνια πανε κι ερχοντε...σταματαω μετα απο 5,6 συνεχομενες αποτυχιες,οχι απο ψυχολογια,αλλα γιατι πρωτον θαχει περασει η ωρα κ β ,επειδη βαριεμε να λεω τα ιδια  ανευ αποτελεσμα,οποτε καταφευγω στα σαιτ γαι πουτανες κ μετα παλι το ιδιο,μεχρι να "βρωμισουμε" στο ιδιο μερος κ να παμε αλλου...μεχρι κι εικκοσι καμακια εχω κανει την ιδια μερα κ μουχει κατσει η εικοστη τα ξημερωματα σε ντισκο στο λβοβ!!
ακου ,να φαω δυο διαδοχικα οφ  σε ουκραινα,κ να σταματησω,..ξυπνατε ρεεε....τετοιες μαλακιες μονο ελληνες τις λενε..

Σε αυτές τι πόλεις έχεις άλλη ψυχολογία.Αν έχεις πληρώσει 300 ευρώ αεροπορικό και 50 την ημέρα διαμονή δε σε παίρνει να εγκαταλείπεις μετά 2-3 καμάκια.Επιμένεις και αυτό είναι φυσικό.Απλά αν βλέπεις οτι είναι σκούρα τα πράγματα παίρνεις πρωτοβουλία επιτόπου και αλλάζεις πόλη.Πρέπει να είσαι ευέλικτος.Μου έχει τύχει να αλλάξω και 4 πόλεις.Πρέπει να κινείσαι συνεχώς ποτέ μη μένεις για πολυ στο ίδιο μέρος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι εδω πολυ λιγα καινουργια κτηρια εχουν αρχισει να χτιζονται συνηθως χτιζουν οτι ειχαν αρχισει να χτιζουν το 2007-2008.Και τα χτιζουνε σιγα σιγα διοτι δεν υπαρχει μεγαλη ζητηση.Ξυπνησαν κ' οι Ρωσσοι γιατι να παρει μεγαλο διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη με 250.000-400.000 Ευρω παιρνει κατι μικροτερο και φτηνοτερο ή εξωχικο με 1-1.5 Εκατομυρια Ευρω στο Φινλανδικο κολπο οταν μπορει να παρει στην Ισπανια με 120.000-200.000 Ευρω ?
Πως δεν απαντησα για την οικοδομη στη Ρωσσια?

Επισκέπτης
Καλά μπες πρώτα μέσα σε καμιά βρωμερή μαρσρούτκα παρέα με τις Ουκρανές γριές και τα ραπανάκια και μετά έλα να μου πεις.Τόλμα να μπεις στο μετρό φορτωμένος με κάρτες και μετρητά όταν είναι τίγκα στον κόσμο.Εγώ σου λέω δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις δημόσιες συγκοινωνίες εκεί όπως κάνουν και όλοι οι mongers και όταν πας θα καταλάβεις το γιατί.
γιατι τι εχουν οι μαρσουτκεσ?και τι θα σου κανουν οι κακομιρεσ οι γριεσ?κανισ δε σε πειραζι ψολοβροντι αυνανα εροτιλε τον σλαβικον παραμιθιον!χαχαχαχα!!!
γιατι στο μετρο τι θα παθισ?εχισ κατεβι πιατσα τι νιχτα ομονια και περιξ?εκι ειναι ι αλιθινι hardcore πιατσα....και οχι οποσ φανταζεσε στο μετρο τισ ουκρανιασ!!!χαχαχαχαχαχα!!!αντιθετοσ εκι δε σε ενοχλι κανισ!

εμπασ ι περιπτοσι γραψε μασ πορνε μου καμια απο αυτεσ τισ πικαντικεσ πορνοιστοριεσ σου!!!!τισ πλαθισ πολι πορνοδεσ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom