Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Mηπως είσθε κλώνος του μέγα διδασκάλου Ιωσήφ  :hmm:;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στον ενικό παρακαλώ! Μακάρι αλλα έχω πολύ δρόμο και ο Δάσκαλος είναι ένας και μοναδικός!!!
Μήπως παρεπιπτώντος αγνοώ πιθανή δημοσίευση διεύθηνσης βιβλιοχαρτοπωλείου Έλληνα ιδιοκτήτη στο Κίεβο? Ή είναι κουίζ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στον ενικό παρακαλώ! Μακάρι αλλα έχω πολύ δρόμο και ο Δάσκαλος είναι ένας και μοναδικός!!!
Μήπως παρεπιπτώντος αγνοώ πιθανή δημοσίευση διεύθηνσης βιβλιοχαρτοπωλείου Έλληνα ιδιοκτήτη στο Κίεβο? Ή είναι κουίζ?

ΔΑΣΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ χρονια και ζαμάνια

μόνος σου καρφόνεσαι

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σωπα ρε..ο ιωσηφ μπλασκος ξαναγυρισε..εστω και με μορφη κλωνου...τι μου λες...καλα εδω να μου πεις ο ιδιος ο ιωσηφ μπλασκος ηταν κλωνος του σιτε...απο ποιους δεν λεμε...οποτε χαιρομαστε που επεστρεψες μαθητευομενε(γιατι δασκαλος ειναι ο kman ιωσηφ).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:
Το εισιτήριο για Ουκρανία γενικά έρχεται γύρω στα 400 ευρώ.Το ξενοδοχείο στις μικρές πόλεις είναι στα 30 ευρώ την ημέρα.Τα έξοδα φαγητού είναι στα 20 ευρώ περίπου.Συνεπώς τα σταθερά έξοδα είναι 50 ευρώ την ημέρα συν τα εισιτήρια συν τα έξοδα ραντεβού.Περίπου θες 100 ευρώ για κάθε μέρα που μένεις επαρχία και 200 ευρώ για κάθε μέρα που μένεις Κίεβο.Τα έχω ξαναγράψει αυτά.
Στο Λβωφ υπάρχουν μερικά μερσεντικά καμία όμως σχέση με Ντονέτσκ και Κίεβο.Ντονέτσκ που είμαι τώρα είναι γαμώ τις πόλεις πολύ χρήμα καμία σχέση με Λβωφ.Εχει όμως εδώ όλα τα ορυχεία και τη βιομηχανία της Ουκρανίας.Μουνιά όμως υπάρχουν άπειρα και πρόθυμα.Και ακόμη περισσότερο πρόθυμες είναι οι γκόμενες από πόλεις της περιοχής Ντονέτσκ έξω από το Ντονέτσκ.Ετσι είναι και στο Λβωφ.

Τώρα αν ο άλλος πάει σε λάθος εποχή το καλοκαίρι που έχουν φύγει όλες οι φοιτήτριες και οι γκόμενες είναι στα θέρετρα τι να κάνουμε;Εχω γράψει επανειλημμένα για τους καλύτερους μήνες και τι μπορεί να περιμένει κανείς.(αν και ειδικά στο Λβωφ τον Ιούλιο έρχονται μουνάκια από γειτονικές πόλεις όπως το Ρόβνο οι οποίες νοικιάζουν τα σπίτια που ξενοικιάζουν οι φοιτήτριες για τους καλοκαιρινούς μήνες).
Τις αμαξάρες και τα λεφτά στο Λβωφ τα έχουν κυρίως Ρώσοι που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουν μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή.(λόγω συνόρων με ΕΕ;) το ίδιο και στο Ούζγκοροντ κάποιοι βγάζουν λεφτά στα προσές εξαγωγών εισαγωγών επειδή είναι συνοριακή πόλη.
Καλημέρα σε όλους!

Kman2 ειδικά για εσένα εχω διαβάσει με προσοχή αυτά που γράφεις και τουλάχιστον στα οικονομικά δεν φαίνεσαι άψαχτος αλλά οι τιμές που λες είναι σχετικά υψηλές! Έκλεισα  Αεροhansa με 190E για Κίεβο και ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο και διαμερισματάκι που σύμφωνα με φωτογραφίες και λεγόμενα είναι Λούξ me 50E(70 $) που φαίνονται λογικά για πρωτεύουσα! Όσο για τα υπόλοιπα και για το καμάκι που περιγράφεις πιστεύω το 10% αλλά έστω και αυτό άλλοι χρειάζονται παραπάνω απο μια ζωή για να τα ζήσουν και να γαμήσουν τόσο πολύ!!!
Με σεβασμό
Egeanboy

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην ο Ιωσηφ εκανε πλακα οταν ελεγε οτι εχει βιβλιοπωλειο :2funny:Το ειπε τοτε που οι Παμπλουτοι του σα'ι'τ γραφανε στο Thread της Μολδαβιας για τα λεφτα τους :2funny:.Ειπε και το ωραιο :2funny:ΝΑ 'ΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑς! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Σεβαστά μέλη του Φόρουμ,

επιτρέψατε μου να συστηθώ. Ονομάζομαι Ιωσήφ Μπλάσκος κι είμαι ευρύτερα γνωστός στους κύκλους της διεθνούς Μπουρδελολογίας ως ο "Ουκρανολόγος". Κατοικώ μόμιμα στην Ουκρανία δώδεκα χρόνια. Πρώτη φορά διάβασα το φόρουμ σας και με διασκέδασε αφάνταστα. Διάβασα επίσης και πολλές μαλακείες για την Ουκρανία και κατάλαβα ότι σας πιάνουν λούτσους οι μουνίτσες και διάφοροι που έχουν πάει στην Ουκρανία με την τράπεζα Πειραιώς ή με τον Κόκκαλη και νομίζουν ότι έμαθαν κάτι...
Εμπρός λοιπόν το μάθημα αρχίζει περιμένω τις απορίες σας !
Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες αλλά φοβόσασταν να ρωτήσετε!
Με τιμή

Ιωσήφ (Joe) Μπλάσκος
επίτιμος Δρ Ουκρανολογίας

Γεια σου φίλε Ιωσήφ! Κατεστησες σαφές ότι είσια ειδήμων στον τομέα των Ουκρανών γυναικών..
Επειδή σε 12 μέρες φεύγω για Μπάνσκο(Βουλγαρία) και θέλω οπωσδήποτε να κάνω αισθητή την παρουσία μου στα μπουρδέλα τη πόλης, μήπως τυχαινει να ξερεις κατι και για Βουλγαρία;
Που μπορει να υπαρχουν μπουρδελάκια εκει πέρα;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχην ο Ιωσηφ εκανε πλακα οταν ελεγε οτι εχει βιβλιοπωλειο :2funny:Το ειπε τοτε που οι Παμπλουτοι του σα'ι'τ γραφανε στο Thread της Μολδαβιας για τα λεφτα τους :2funny:.Ειπε και το ωραιο :2funny:ΝΑ 'ΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑς! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γειά σας στη μακρυνή Αγία Πετρούπολη αν είστε τώρα εκεί!

Απλά ο μέγας Δάσκαλος είχε αναφέρει κάπου πως για πιθανούς επίδοξους ταξιδιώτες που φιλοδοξούν να τον συναντήσουν υπάρχει το βιβλιοχαρτοπωλείο! Η φύση του ταξιδιού μου στο Κίεβο δεν επιτρέπει πολλά πράγματα(επίσκεψη σε κοπέλα) αλλα έστω και με μια απλή συνάντηση με το Δάσκαλο κάποιος έχει πολλά να κερδίσει και μάλιστα στην ηλικία μου.. Βέβαια δεν αρκεί να το θέλω μόνο εγώ! Πάντος μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως προβλεύτηκαν μέσα σε αυτό το θρέντ πριν απο 2 χρόνια σχεδόν όλα αυτά που ζούμε σήμερα στην Έλλάδα και ελπίζω να μπορεί να αποτραπεί αυτό που μας περιμένει....
Τις προτροπές σου για πορνομετανάστευση τις εφαρμόζω απο καιρο (εσωτερικός ......μετανάστης στο νήσι)...Αλλιώς κι εγώ κάπου εκεί πάνω θα είμουν!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλημέρα σε όλους!

Kman2 ειδικά για εσένα εχω διαβάσει με προσοχή αυτά που γράφεις και τουλάχιστον στα οικονομικά δεν φαίνεσαι άψαχτος αλλά οι τιμές που λες είναι σχετικά υψηλές! Έκλεισα  Αεροhansa με 190E για Κίεβο και ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο και διαμερισματάκι που σύμφωνα με φωτογραφίες και λεγόμενα είναι Λούξ me 50E(70 $) που φαίνονται λογικά για πρωτεύουσα! Όσο για τα υπόλοιπα και για το καμάκι που περιγράφεις πιστεύω το 10% αλλά έστω και αυτό άλλοι χρειάζονται παραπάνω απο μια ζωή για να τα ζήσουν και να γαμήσουν τόσο πολύ!!!
Με σεβασμό
Egeanboy

Οι τιμές αλλάζουν.Εγραψα και για τη sky wings που πάει Κίεβο με 130 ευρώ.Τα διαμερίσματα στο κέντρο έχουν 60-90 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των δωματίων.
Εγώ πάντα μιλάω για τα οικονομικά σε συνάρτηση με τις γκόμενες.Δεν κάνω κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις γιατί είναι άσχετες.Αν θέλει κάποιος να συζητήσει την οικονομία της Ουκρανίας μπορεί να το κάνει σε άλλα φόρουμ.
Για το καμάκι είναι όπως το βλέπει ο καθένας.Εμένα αυτή είναι η οπτική γωνία.Παλιά με το ανατολικό μπλοκ βάραγες στο ψαχνό.Οπου και να πήγαινες καλά περνούσες.Είτε Κίεβο είτε Πράγα είτε Ρίγα είτε Μόσχα παντού ήταν καλά.Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο είναι λίγες οι καλές πόλεις που έχουν απομείνει και χρειάζεται πολύ καλή επιλογή του στόχου,timing,εμπειρία,πολύ καλή προετοιμασία και τύχη.Παλιά δε χρειαζόταν τίποτα από αυτά.Τώρα βασικά είναι πολλά αυτά που ξοδεύεις για να μάθεις.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κοινως λεει ο kman οτι πλεον το καμακι κυνηγι πεσιμο σκοραρισμα εχει δυσκολεψει αφανταστα και το κερδος ειναι δυσαναλογο αυτων που θα ξοδεψεις...πραγμα που σημαινει οτι πλεον το οδοιπορικο στης ανατολικες σλαβικες χωρες ειναι μονο για πολυ εμπειρους παικτες πολυ εμπειρα αρπακτικα..που βαρανε στο ψαχνο μες τη μεση του δρομου και με αστραπιαιες κινησεις τσαλακωνουν σλαβες...μην τα λεω ξανα τα εχει πει ο kman οτι κιεβο πρεπει να ξοδεψεις πολλα καθημερινα 50 ευρω συνα τα εξοδα ραντεβου οπως ειπε 100 ευρω τη μερα..πολλα λεφτα..και αν το δελεαρ δεν ειναι πολυ μεγαλο και καλο δεν νομιζω να αξιζει να παει κανεις amateur αρχαριος παικτης..γιατι κυριολεκτικα θα ειναι θυμα και θα τον γδαρουν ολοι απο τον ταξιτζη μεχρι το κλαμπ το ξενοδοχειο τη καφετερια,κακα τα ψεμματα αυτου του ειδους τα ταξιδια ηταν παντα για λιγους παικτες που μιλουν την γλωσσα ξερουν τα μερη και εχουν και ενα δυο διασυνδεσεις...η πλειοψηφια που παει και θα παει κανει απλως βολτες στο ακριβο κιεβο και ξοδευει ασκοπα λεφτα..και ετσι περνανε 7-10 μερες ξοδευουν 2 3 χιλιαρικα και μενουν αγαμητοι..και εξιστορουν εδω περα οτι δεν εχει τιποτα και ολα στραβα και αναποδα...

επισης μια που πιασαμε πολεις..η πραγα και η τσεχια δεν υπαρχει πια..το εισοδημα εχει ανεβει τρομακτικα..ελεο γερμανιας δυστυχως...εβλεπα στο wiki του gpd per capital περιπου 26000 δολλαρια..πολυ κοντα με το δικο μας..οποτε και η πραγα εγινε αθηνα και οι απαιτησεις ανεβηκαν..δυστυχως εγω δεν προλαβα την χρυση εποχη της τσεχιας της πραγας που γαμουσες αβερτα τα απιστευτα τσεχικα μουνια...η τσεχια σταθερα και γοργα εκγερμανιζεται..και οι τσεχες πλεον εχουν χαλασει απο χαρακτηρα αρκετα..βεβαια παντα θα υπαρχει το σλαβικο γονιδιο αλλα οι απαιτησεις θα ανεβαινουν οποτε ο παικτης πρεπει να ελισσεται ακομα περισσοτερο..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπράβο έτσι είναι.Εγώ πρόλαβα τις τελευταίες αναλαμπές των χρυσών εποχών στην Τσεχία και το σκηνικό δεν έχει καμία σχέση με τώρα.Ομως τώρα λόγω της ρευστής οικονομικής κατάστασης εμφανίζονται ευκαιρίες εδώ και εκεί που πρέπει να είσαι απόλυτα συντονισμένος για να εντοπίσεις και να αξιοποιήσεις.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μην ακουω για 2-3000,το 99%  εδω μεσα αφραγκο εινε
εγω για ενα χιλιαρικο μιλισα να χαλασει καπιος μαζι μου,δηλ να μοιραστουμε τα εξοδα για δεκα μερες,δυο φορες το εκανα,ενας μονο βρεθηκε απο οσους το παιζουν ταξιδευτες.............
λοιπον,μετα νεο ταξιδι στα ιδια μερη που ημουν κ καλοκαιρι,δηλ λβοβ ουζγκοροντ,το χειμωνα καλυερα εινε τα πραγματα στις πουτανες,γιατι παιζουν αματερ φοιτητριες,με απο 50-80ευρω τη μια-μιαμιση ωρα,με καλο γαμησι κ καλες πιπες
κατα τ αλλα το καμακι στα κλαμπ παραμενει δυσκολο με τα γνωστα προβληματα που ειπα κ καλοκαιρι,δηλ καμακια με πανακριβα τζιπ κ πολλα λεφτα που κανουν σκονη στο μαγαζι,καθιστωντας αδυνατο το καμακι στις λιγες καλες ελευθερες γκομενες
παιζιε κατι ομως σε φοιτητικα κλαμπ,αλλ οι γυναικες εκει εινε το 80% μπαζακια,λιγες καλες κι απ αυτες δυσκολο νανε καποια μονη της ,κατι πεζτε ομως,αν πας γυρω σε 2,3 μαγαζια καθε βραδυ,κατι θα σου κατσει ,στο ετσι,ενω στα κυριλε κλαμπ,τιποτα δεν παιζετε..
παντως απο καλοκαιρι καλυτερη μπαλλα εχει τωρα ,ειδικα σε σεμι-προ πουτανακια φοιτητριες καλουτσικες γενικα,κατι σαν ελληνιδες χαζογκομενιτσες στυλ
φυσικα μην περιμενετε σε καμμια περιπτωση να βρειτε ειτε με λεφτα ειτε στο ετσι καμμια μουναρα,αυτο απλα αποκλειετε,κανενα ξενο δεν ειδα με καλη μουναρα,με κετι καλουτσικες,ναι,μουναρες ομως ουτε ενας,κι ειδα πολλους ξενους αυτη την φορα,ειδικα στο λβοβ,αλλλα κ ουζγκοροντ ειχε καποιους
αυτα τα νεωτερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Αυγουστος ειναι μακραν ο χειροτερος μηνας.Και μετα τις αρχες Νοεμβριου δεν ειναι καλα γιατι πλακωνει ψωλοκρυο και το καμακι στο δρομο ειναι σχεδον αδυνατο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το εχω πει 1.000.000 φορες ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!Σοβαρη γκομενα δεν καμακωνεται πια στο δρομο!Αλλα μεσω ιντρνετ!Αν εχεις αμαξι ας κανει οσο κρυο θελει!Αν ειναι να πηγαινεις με τα ποδια σιγουρα το κρυο θα σε πειραζει

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο Αυγουστος ειναι μακραν ο χειροτερος μηνας.Και μετα τις αρχες Νοεμβριου δεν ειναι καλα γιατι πλακωνει ψωλοκρυο και το καμακι στο δρομο ειναι σχεδον αδυνατο.
και σεπτεβρης που ειμουνα-αρχες,τα ιδια.χαλια ητανε, για θαλλασα κλπ λεγανεδεν ηταν μαζεμενες οι γκομενες ακομα
κρυο δν ειχε καθολου,μεχρι ηλιο ειχε 2,3 μερες το πρωι  γυαλια ηλιου  φοραγα...
το προβλημα στο καμακι,παραμενουν οι δικοι τους τα καμακια που εινε στημενοι στο δρομο με τις αμαξαρες,κοντα κι εξω απο πανεπιστημια σχολες καφετεριες μακντναλντς ,παντου οπου εχει περασμα κ καμακωνουν φουλλ!!
παρολα αυτα αν κινεισε γυρω γυρω βρισκεις ντεβουσκες να μιλησεις ,καποιες απαντουν αλλες οχι
βασικο να σκαμπαζεις λιγα ρωσσικα οπως κι εγω,αγγλικα ακομα λιγες καταλαβαινουν...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:pipa1:
Το εχω πει 1.000.000 φορες ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!Σοβαρη γκομενα δεν καμακωνεται πια στο δρομο!Αλλα μεσω ιντρνετ!Αν εχεις αμαξι ας κανει οσο κρυο θελει!Αν ειναι να πηγαινεις με τα ποδια σιγουρα το κρυο θα σε πειραζει
φιλε ισως εκει που εισε να ισχυει αυτο,ουκρανια ειδικα μεσημερι απο 12-4 εχει πολυ πραγμα,και σεπαιρνει για 4,5 καμακια την ημερα ανετα,με τη λογικη,οχι ακριβως στο δρομο,αλλα σε μακντοναλντς βασικα κ κατι καφε μεγαλα που εχεει
ιντερνετ απαιτει πολυ χρονο ,οι γκομενες δεν εινε τοσο καλες αυτες που σου απαντουν,και χανεις τον καιρο σου συνηθως με τα τσατ,μην ξεχνας οτι δεν ειμαστε εκει μονιμα κι οποτε ερθει κι αν ερθει η ντεβεουσκα
εγω μονο πουτανες βρισω απο το ιντερνετ ,βασικα γιατι ζηταν λιγοτερα μεσω ι τερνετ απο το οτι να πας σε κωλομπαρα να ψαχνεις,ασε που εγω πουτανες μονο νωρις το απογευμα θελω,βραδυ μονο για καμακι κι οτι κατσει γουσταρει
δικιο εχεις το κρυο δεν επηρεαζει εχω παει κ με κρυο παλιοτερα σε ουγγαρια σε -15,δεν ειχες προβλημα ,παντα αν κινεισε με αμαξι,εγω ετσι κανω,η με δικο μου η νοικιαζω

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
dhmhtrh29  ΟΥΚΡΑΝΙΑ η οικοδομη εχει ξαναρχισει να δουλευει σε καποιο βαθμο
εκει πανω τι γινετε?τσι σαν ενδειξη με ανδιαφερει,..απο τοι διαβασα εχεις αποψη..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δουλεύει πάλι η οικοδομή?Γιατι οταν ειχα παει το Σεπτεμβριο στο Κιεβο εβλεπες γιαπια και ειχαν σταματησει οι οικοδομικες εργασιες.
Δυτικη Ουκρανια τα αποτελεσματα απο ιντερνετ ειναι πολυ μετρια.Ουτε στα κλαμπ κανεις πολλα πραγματα.Ειναι ο,τι κανεις στο δρομο.Οταν καμακωνεις στο δρομο το κρυο παιζει σημαντικο ρολο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dhmhtrh29  ΟΥΚΡΑΝΙΑ η οικοδομη εχει ξαναρχισει να δουλευει σε καποιο βαθμο
εκει πανω τι γινετε?τσι σαν ενδειξη με ανδιαφερει,..απο τοι διαβασα εχεις αποψη..
Οχι εδω πολυ λιγα καινουργια κτηρια εχουν αρχισει να χτιζονται συνηθως χτιζουν οτι ειχαν αρχισει να χτιζουν το 2007-2008.Και τα χτιζουνε σιγα σιγα διοτι δεν υπαρχει μεγαλη ζητηση.Ξυπνησαν κ' οι Ρωσσοι γιατι να παρει μεγαλο διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη με 250.000-400.000 Ευρω παιρνει κατι μικροτερο και φτηνοτερο ή εξωχικο με 1-1.5 Εκατομυρια Ευρω στο Φινλανδικο κολπο οταν μπορει να παρει στην Ισπανια με 120.000-200.000 Ευρω ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:pipa1:φιλε ισως εκει που εισε να ισχυει αυτο,ουκρανια ειδικα μεσημερι απο 12-4 εχει πολυ πραγμα,και σεπαιρνει για 4,5 καμακια την ημερα ανετα,με τη λογικη,οχι ακριβως στο δρομο,αλλα σε μακντοναλντς βασικα κ κατι καφε μεγαλα που εχεει
ιντερνετ απαιτει πολυ χρονο ,οι γκομενες δεν εινε τοσο καλες αυτες που σου απαντουν,και χανεις τον καιρο σου συνηθως με τα τσατ,μην ξεχνας οτι δεν ειμαστε εκει μονιμα κι οποτε ερθει κι αν ερθει η ντεβεουσκα
εγω μονο πουτανες βρισω απο το ιντερνετ ,βασικα γιατι ζηταν λιγοτερα μεσω ι τερνετ απο το οτι να πας σε κωλομπαρα να ψαχνεις,ασε που εγω πουτανες μονο νωρις το απογευμα θελω,βραδυ μονο για καμακι κι οτι κατσει γουσταρει
δικιο εχεις το κρυο δεν επηρεαζει εχω παει κ με κρυο παλιοτερα σε ουγγαρια σε -15,δεν ειχες προβλημα ,παντα αν κινεισε με αμαξι,εγω ετσι κανω,η με δικο μου η νοικιαζω
Κ'εδω εχει αλλα οι πολυ χαμηλου επιπεδου.Μια καλη γκομενα μεσω ιντερνετ θα ψαξει να βρει κατι.Εμενα βρε παιδια συνεχεια μου γραφουν πολλες φορες μονες τους.Chat δεν χρησημοποιο ποτέ!τους γραφω τι ωραια που ειναι (αν αυτη δει μονο τη φωτογραφια μου και δεν μου γραψει πρωτη αυτη) μετα γραφουμε λιγο.Αν δεν εχει πολλες φωτο της δινω τη διευθυνση του vkontakte μου που εχω πολλες φωτο μου και τους δινω και της διευθυνσεις απο μερικα απο τα βιντεακια μου....μετα ανταλασουμε τηλεφωνα...τηλεφωνιομαστε  μιλαμε για συνατηση,και συναντιωμαστε.Απλα πραγματα :)Τωρα αν κανεις εχει χάλια φωτογραφιες ή ειναι εμφανησιακα σκατα σιγουρα δεν θα του γραφει καμια γκομενα.Παντος το καμακι μεσω ιντερνετ ειναι πανευκολο! :)Και βγαζεις γκομενες που στο δρομο δεν προκειται να γνωριστουνε με κανεναν αφου το θεωρουνε υποτημιτικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom