You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εγω παιδια αν θυμαστε ειχα βαλει για ενα μηνα "ταξιδιωτικη" αγγελια,εβαζα κ το αμαξι μου να παμε ρουμανια κ μολδβια η ουκρανια
ουδεις απαντησε,καοιοι που ενδιαφερθηκαν στο τελος χαθηκαν
ναχαμε να λεγαμε..
πηγα μονος τελικα,απο αριστερα ρουμανια,τιμισοαρα αραντ οραντεα κ μετα ουκρανια,ουζγοροντ λβοβ για δεκα μερες and back home...το μετανιωσα βεβεα ,πολλα πολλα τα εξοδα ολα πανακριβα...βενζινες διαμερισματα γκομενες...
το θρεντ εδω ουκρανικο ,απο τι βλεπω,εινε πολυ dead...αλλα τ κανω κοπυ απο μολδαβια
ειδα,στην ουκρανια βασικα, καλες γκομενες να ψαχνοντε λιγο,οχι μουναρες,οι μουναρες εινε ολες μα ολες αγκαζε,ασε που δεν δειχνουν κ καπιο ενδιαφερον,αληθεια λεει ο νταβαριτς,απο q7 σε λεξους600 μπαινοβγαινουν,τωρα κλεμενα η τρακαρισμενα τι σημασια εχει?η εικονα μετραει..
η εικονα εινε οτι εμεις απεχουμε,σε εφε κλπ ετη φωτος πισω πλεον απο αυτους που κυνηγουν εκει ,τους τοπικους εννοω
βαλε κ την γλωσσα,,καληνυχτα
πιο μετριες γκομενιτσες παιζουν λιγο,αλλα τι το θες,οταν βλεπεις τις μουναρες να ασχολησε( κι αν σου κατσουν,που το παιζουν κι αυτες) με β διαλογη..και αν δεν κατσει,εχασες τις μερες σου για το τιποτα
ο νταβαριτς δικιο εχει για σπιτια αμαξια κ ακριβεια,20ε εισοδο μονο ειχαν για αντρες τα δυο-τρια καλα κλαμπ στο ουζκγοροντ κ λβοβ,χωρις ποτο,μονο να μπεις,οι γκομενες δωρεαν βεβεα
σιγουρα εχουν παρα πολλα λεφτα αυτες ι χωρες ειδικα οι μεγαλες πολεις,εμεις δεν φτουραμε,εννοω οι μικρομεσαιοι εκει τιποτα,απο οσους πανε να το παιξουν πλουσιοι,ειδικα οι μεγαλυτερης ηλικιας
εστω κι αν εινε επιφανιακο,που δεν νομιζω,σαν εικονα πλεον δεν εντυποσιαζουμε,οποτε τι να λες,εχω βιλα στην ελλαδα κλπ,καμμια δεν δινει σημασια γινεσε κ καραγκιοζης,,
πιο προσγιομενη κατασταση στη δυτ.ρουμανια,ΕΕ βλεπετε,κ ΔΝΤ,εκει γαμαγες με 100-150εε κατι καλα μουνια, ντισκο με 10ε εισοδο
αλλα απο καμακι τιποτε,να ξηγιομαστε
ουκρανια,επισης τζιφος,μονο της πλακας εβρισκες,βεβεα με 50ε την ωρα αλλα τιποτα δεν λεγαν,σαν φυλης απο τις κατω του μετριου..
και απο αυτα που διαβαζω κι ακοθω μαλλον στο κισινεου,κατι σαν λβοβ εινε
μονο αν εχεις ατομο εκει να σου δωσει ετοιμες γυναικες κατι γινετε,οπως ελεγε αυτος ο χριστος,αλλιως,τιποτα καλο δεν βρισκεις
μια φορα παλι ειμουν στο σεγκεντ παμε χρονια κι ελεγε ενας με αλουμινια εκει,θα σας φερω κατι μοουναρες,κι ηρθαν κατι πεθαμενες τριανταρες..
απο την αλλη,αν πρεπει να εισε νεος ωραιος κ να τα χωνεις,σαν τον φιλο που λετε οτι βρισκει πολλες στο κισινεου,
,δηλ ελλαδα δεν γαμαει αυτος? νομιζω πως το ιδιο κ πιο πολλυ μαλον..
thats my 2cents pals
ουδεις απαντησε,καοιοι που ενδιαφερθηκαν στο τελος χαθηκαν
ναχαμε να λεγαμε..
πηγα μονος τελικα,απο αριστερα ρουμανια,τιμισοαρα αραντ οραντεα κ μετα ουκρανια,ουζγοροντ λβοβ για δεκα μερες and back home...το μετανιωσα βεβεα ,πολλα πολλα τα εξοδα ολα πανακριβα...βενζινες διαμερισματα γκομενες...
το θρεντ εδω ουκρανικο ,απο τι βλεπω,εινε πολυ dead...αλλα τ κανω κοπυ απο μολδαβια
ειδα,στην ουκρανια βασικα, καλες γκομενες να ψαχνοντε λιγο,οχι μουναρες,οι μουναρες εινε ολες μα ολες αγκαζε,ασε που δεν δειχνουν κ καπιο ενδιαφερον,αληθεια λεει ο νταβαριτς,απο q7 σε λεξους600 μπαινοβγαινουν,τωρα κλεμενα η τρακαρισμενα τι σημασια εχει?η εικονα μετραει..
η εικονα εινε οτι εμεις απεχουμε,σε εφε κλπ ετη φωτος πισω πλεον απο αυτους που κυνηγουν εκει ,τους τοπικους εννοω
βαλε κ την γλωσσα,,καληνυχτα
πιο μετριες γκομενιτσες παιζουν λιγο,αλλα τι το θες,οταν βλεπεις τις μουναρες να ασχολησε( κι αν σου κατσουν,που το παιζουν κι αυτες) με β διαλογη..και αν δεν κατσει,εχασες τις μερες σου για το τιποτα
ο νταβαριτς δικιο εχει για σπιτια αμαξια κ ακριβεια,20ε εισοδο μονο ειχαν για αντρες τα δυο-τρια καλα κλαμπ στο ουζκγοροντ κ λβοβ,χωρις ποτο,μονο να μπεις,οι γκομενες δωρεαν βεβεα
σιγουρα εχουν παρα πολλα λεφτα αυτες ι χωρες ειδικα οι μεγαλες πολεις,εμεις δεν φτουραμε,εννοω οι μικρομεσαιοι εκει τιποτα,απο οσους πανε να το παιξουν πλουσιοι,ειδικα οι μεγαλυτερης ηλικιας
εστω κι αν εινε επιφανιακο,που δεν νομιζω,σαν εικονα πλεον δεν εντυποσιαζουμε,οποτε τι να λες,εχω βιλα στην ελλαδα κλπ,καμμια δεν δινει σημασια γινεσε κ καραγκιοζης,,
πιο προσγιομενη κατασταση στη δυτ.ρουμανια,ΕΕ βλεπετε,κ ΔΝΤ,εκει γαμαγες με 100-150εε κατι καλα μουνια, ντισκο με 10ε εισοδο
αλλα απο καμακι τιποτε,να ξηγιομαστε
ουκρανια,επισης τζιφος,μονο της πλακας εβρισκες,βεβεα με 50ε την ωρα αλλα τιποτα δεν λεγαν,σαν φυλης απο τις κατω του μετριου..
και απο αυτα που διαβαζω κι ακοθω μαλλον στο κισινεου,κατι σαν λβοβ εινε
μονο αν εχεις ατομο εκει να σου δωσει ετοιμες γυναικες κατι γινετε,οπως ελεγε αυτος ο χριστος,αλλιως,τιποτα καλο δεν βρισκεις
μια φορα παλι ειμουν στο σεγκεντ παμε χρονια κι ελεγε ενας με αλουμινια εκει,θα σας φερω κατι μοουναρες,κι ηρθαν κατι πεθαμενες τριανταρες..
απο την αλλη,αν πρεπει να εισε νεος ωραιος κ να τα χωνεις,σαν τον φιλο που λετε οτι βρισκει πολλες στο κισινεου,
,δηλ ελλαδα δεν γαμαει αυτος? νομιζω πως το ιδιο κ πιο πολλυ μαλον..
thats my 2cents pals
ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολλα φραγκα φιλε,κ αμαξαρα κ σπιταρα κ ρωσσικαΝαι,Ουκρανία πλέον θες φράγκα ή να είσαι έμπειρος και ριψοκίνδυνος.Η επαρχία είναι μόνο για όσους ξέρουν ρωσικά και παίρνουν ρίσκα.
βαλε Χ κεφαλαιο δηλαδη,δτστυχως
ρουμανια ειδα πιο απλα κι ευκολα τα πραγματα-πουτανες λεω μονο εκκει παντα,καμακι ουτε ιχνος,
δεν ενδιαφεροντε οι ρουμανες για αγαπητηλικια..
Κάτι έκανες εντελώς λάθος.Δεν ξέρω τι έκανες.Τα μεγέθη που περιγράφεις παίζουν μόνο Κίεβο.Μάλλον πήγες σε λάθος μέρη.Βαριέμαι τώρα να περιγράψω την κατάσταση στο Λβωφ.Πάντως στο Λβωφ γενικά γκόμενα από κλαμπ παίζει να βγάλεις μόνο Τετάρτη και μόνο σε μια ντίσκο που την Τετάρτη έχει lady's night.Αλλά είναι σίγουρο οτι βγάζεις γκόμενα.Δυτική Ουκρανία οι γνωριμίες από ίντερνετ και κλαμπ δεν πάνε καλά πρέπει να παίξεις στο δρόμο αλλά ο δρόμος είναι απαιτητικός.Οι γνωριμίες από ίντερνετ πάνε καλά στη νότια και ανατολική Ουκρανία.Τα κλαμπ είναι καλά στο Κίεβο τέλος πάντων αυτά πρέπει να τα ξέρεις από την εμπειρία.Οποιος πάει πρώτη φορά πρέπει να πάει Κίεβο.
Τελικά είμαι άχρηστος με την τεχνολογία και δεν μου βγάζει το μήνυμα που σου έστειλα.Η απορία μου είναι η εξής και ίσως κάποιοι έμπειροι απο το site να μπορούν να απαντήσουν.Το internationalsexguide.info είναι ασφαλές για subscription η θα μου φάνε τα λεφτά.Σας ευχαριστώ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσηφ για πες μας και 'συ τη γνωμη σου '''Ενας Ελληνας αγωρασε στο Κισινιωφ διαμερισμα με 57.000 Ευρω''Εσυ για δε παιρνεις διαμερισμα στο Κισινιωφ που ειναι ολος ο πλουτος και εχει και τα καλητερα μουνια.Α ξεχασα εισαι κ'εσυ φτωχος οπως κ'εγω
2000eyro κηδεια αυτο το λαθος εκαναΚάτι έκανες εντελώς λάθος.Δεν ξέρω τι έκανες.Τα μεγέθη που περιγράφεις παίζουν μόνο Κίεβο.Μάλλον πήγες σε λάθος μέρη.Βαριέμαι τώρα να περιγράψω την κατάσταση στο Λβωφ.Πάντως στο Λβωφ γενικά γκόμενα από κλαμπ παίζει να βγάλεις μόνο Τετάρτη και μόνο σε μια ντίσκο που την Τετάρτη έχει lady's night.Αλλά είναι σίγουρο οτι βγάζεις γκόμενα.Δυτική Ουκρανία οι γνωριμίες από ίντερνετ και κλαμπ δεν πάνε καλά πρέπει να παίξεις στο δρόμο αλλά ο δρόμος είναι απαιτητικός.Οι γνωριμίες από ίντερνετ πάνε καλά στη νότια και ανατολική Ουκρανία.Τα κλαμπ είναι καλά στο Κίεβο τέλος πάντων αυτά πρέπει να τα ξέρεις από την εμπειρία.Οποιος πάει πρώτη φορά πρέπει να πάει Κίεβο.
φιλε ετσι εινε
μηπως εχεις να πας απο τονν καιρο του Νωε??εγω ημουν πριν 20 μερες
τι δεν πιστευεις?τζιπ κ χρημα παντου σε ολα τα κλαμπ κ τα καφε,πουτανες ακριβες κατα την γνωμη μου
ειπα οτι γαμησα,αλλα μετριοτατη κατασταση,καλυτερες γαμαω ελλαδα,οχι οτι με χαλασε
απλα περιμενα πολυ πιο πολλα λι απογοητευκηκα,βασικα εχασα την μπαλλα με το χρημα κ τις τιμες,δεν περιμενα να εινε πολυ πιο ακριβα,ολα απο ουγγαρια κ σλοβακια που γνωριζω αρκετα
ειπες για κλαμπ κλπ
τι εννοεις? σε ολα τα κλαμπ πηγα ,κ σε λειντις ναιτ κ σε αλλα ιβεντ
πες αναλυτικα να σου λυσω τις αποριες
υγ.πρωτη φορα πηγα εκει εχω παει σε πολλα μερη
δηλ αν ξαναπαω σε ενα μηνα,δευτερη φορα τι θ ααλλαξει,θα μου κανουν δωρο κ μενα καμμια τζιπαρα κ αντι 100-150$ το τραπεζιι θα μου το δωσουν με 10-15??
να μιλαμε κ λιγο σοβαραλεω εγω..
caetano_italia
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kastadoc το εχει πει ο δασκαλος kman και ποιο παλια σε αλλο threat μαλλον δεν θα το ειδες..ειχε πει οτι ποτε δεν ξοδευεις για γουστα πάνω από 1500 ευρώ είναι μαλακία κατά τη γνώμη μου να ξοδεύεις σε γούστα.Το όφελος που έχεις μετά τα 1500 ευρώ είναι δυσανάλογα μικρότερο σε σχέση με αυτό από τα 1000 στα 1500,ετσι ειναι..δηλαδη ξοδεψες 2000 ευρω για αερα..σιγουρα επαρχια θα ηταν καλυτερα..αλλα εκει πρεπει να εισαι εμπειρος παικτης και να εχεις θαρρος να μην κολωνεις και να ξερεις και τη γλωσσα..
δημητρακη μορφη εισαι τυπε..καλα κονομησες..
τι μαλακιες ,"τοπε ο δασκαλος"kastadoc το εχει πει ο δασκαλος kman και ποιο παλια σε αλλο threat μαλλον δεν θα το ειδες..ειχε πει οτι ποτε δεν ξοδευεις για γουστα πάνω από 1500 ευρώ είναι μαλακία κατά τη γνώμη μου να ξοδεύεις σε γούστα.Το όφελος που έχεις μετά τα 1500 ευρώ είναι δυσανάλογα μικρότερο σε σχέση με αυτό από τα 1000 στα 1500,ετσι ειναι..δηλαδη ξοδεψες 2000 ευρω για αερα..σιγουρα επαρχια θα ηταν καλυτερα..αλλα εκει πρεπει να εισαι εμπειρος παικτης και να εχεις θαρρος να μην κολωνεις και να ξερεις και τη γλωσσα..
πως θα ξοδεψεις 1000ε,οταν 600ε εινε μονο βενζινες η εισητηρια κ ταχι,κι αλλα 300ε διαμερισματα η χοτελ-εδω βαλε 400-500ε νασαι μεσα
δηλ 1000ε εινε μονο τα πηγαινε ελα κ διαμονη,τι να ξοδεψεις 1000ε-να παω να κατσω χωρις να τρωω δεκα ημερες κ να φυγω?ενταξει την ασλλη φπορα
οσον αφορα ,λες επαρχια να παω,δηλ εγω που πηγα?ουζγκοροντ κ λβοβ,επαρχια εινε,το ουζγκοροντ ειδικα παραεινε
τι βλακειες τσαμπουνατε ρε παιδια δεν λεγετε
επαρχια πηγα 2000ε ξοδεψα σε δεκα μερες χωρις πολλα πολλα,και το αποτελεσμα το ειπα,και ξερω κ καποια αρκετα ρωσσικα
τωρα τι λεει ο "δασκαλος" κι ο καθηγητης,αντε να τα κανετε εκει να τα δειτε
ακου 1000ε το οριο,ρε μας δουλευετε??
τα ιδια λεμε φιλεημουν Κιεβο -οδησσο τον Αυγουστο.Η πολυ καλη ζητουσε 250Ε,και τα κοριτσια απο Μαμπα -80Ε.Τα μασαζ χωρις σεξ και πιπα,45Ε
η μαλακια 45ε,εγω σε αυτα δεν παω,τον παιζω μονος μου ελλαδα αν εινε
απο μαμπα 80-150ε ζητουσαν αλλα για ναρθουν καναν κανα μια δυο μερες!!!!δεν κανω πλακα,,
ερωτηση ,οι καλες που λες με 250ε,που τις βρηκες?εννοεις απο στριπ,απο ιντερνετ για εσκορτ?τι ακριβως,γιατι εγω λβοβ κι ουζγκοροντ,δεν μπορεσα να βρω ακρη με καλες,ανεξαρτητα τι θα ζητουσαν,μονο απο μαμπα,και "μαπα' ως ειπα
δωσε τα φωτα σου παρακαλω
Είμαι τώρα ανατολική Ουκρανία αφού περαίωσα γάμευση σε περιοχή Κρασνοντάρ και τα πράγματα εδώ είναι πολύ μα πολύ καλά.Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας.Ανακουφίστηκα πάντως που πέρασα τα σύνορα με τη Ρωσία.Οι καργιόληδες οι Ρώσοι είναι σκληροί και σε φλομώνουν στο ψέμα.Είναι και πολύ πιο έξυπνοι και επιθετικοί από τους Ουκρανούς.Ευτυχώς μπούκαρα ξανά Ουκρανία και ηρέμησα.
ο καθενας λεει οτι στο λβοβ κ δυτ ουκρανια οι ουκρανοι δεν ξερουν τι εχουν κ τι χαλανεΕίμαι τώρα ανατολική Ουκρανία αφού περαίωσα γάμευση σε περιοχή Κρασνοντάρ και τα πράγματα εδώ είναι πολύ μα πολύ καλά.Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας.Ανακουφίστηκα πάντως που πέρασα τα σύνορα με τη Ρωσία.Οι καργιόληδες οι Ρώσοι είναι σκληροί και σε φλομώνουν στο ψέμα.Είναι και πολύ πιο έξυπνοι και επιθετικοί από τους Ουκρανούς.Ευτυχώς μπούκαρα ξανά Ουκρανία και ηρέμησα.
επισης οτι απο εδω εισαι αλλα 1000χλμ να πας κι αλλα 1000χλμ ναρθεις τουτεστιν αλλες 3 μερες στο δρομο κκι αλλα 400ε εξοδα μονο πηγαινε ελα
αυτα λεει
εσυ πως μετακινισε?κ σου βγαινει φτηνα?τρεχοντας?
:
Το εισιτήριο για Ουκρανία γενικά έρχεται γύρω στα 400 ευρώ.Το ξενοδοχείο στις μικρές πόλεις είναι στα 30 ευρώ την ημέρα.Τα έξοδα φαγητού είναι στα 20 ευρώ περίπου.Συνεπώς τα σταθερά έξοδα είναι 50 ευρώ την ημέρα συν τα εισιτήρια συν τα έξοδα ραντεβού.Περίπου θες 100 ευρώ για κάθε μέρα που μένεις επαρχία και 200 ευρώ για κάθε μέρα που μένεις Κίεβο.Τα έχω ξαναγράψει αυτά.
Στο Λβωφ υπάρχουν μερικά μερσεντικά καμία όμως σχέση με Ντονέτσκ και Κίεβο.Ντονέτσκ που είμαι τώρα είναι γαμώ τις πόλεις πολύ χρήμα καμία σχέση με Λβωφ.Εχει όμως εδώ όλα τα ορυχεία και τη βιομηχανία της Ουκρανίας.Μουνιά όμως υπάρχουν άπειρα και πρόθυμα.Και ακόμη περισσότερο πρόθυμες είναι οι γκόμενες από πόλεις της περιοχής Ντονέτσκ έξω από το Ντονέτσκ.Ετσι είναι και στο Λβωφ.
Τώρα αν ο άλλος πάει σε λάθος εποχή το καλοκαίρι που έχουν φύγει όλες οι φοιτήτριες και οι γκόμενες είναι στα θέρετρα τι να κάνουμε;Εχω γράψει επανειλημμένα για τους καλύτερους μήνες και τι μπορεί να περιμένει κανείς.(αν και ειδικά στο Λβωφ τον Ιούλιο έρχονται μουνάκια από γειτονικές πόλεις όπως το Ρόβνο οι οποίες νοικιάζουν τα σπίτια που ξενοικιάζουν οι φοιτήτριες για τους καλοκαιρινούς μήνες).
Τις αμαξάρες και τα λεφτά στο Λβωφ τα έχουν κυρίως Ρώσοι που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουν μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή.(λόγω συνόρων με ΕΕ;) το ίδιο και στο Ούζγκοροντ κάποιοι βγάζουν λεφτά στα προσές εξαγωγών εισαγωγών επειδή είναι συνοριακή πόλη.
ο καθενας λεει οτι στο λβοβ κ δυτ ουκρανια οι ουκρανοι δεν ξερουν τι εχουν κ τι χαλανε
επισης οτι απο εδω εισαι αλλα 1000χλμ να πας κι αλλα 1000χλμ ναρθεις τουτεστιν αλλες 3 μερες στο δρομο κκι αλλα 400ε εξοδα μονο πηγαινε ελα
αυτα λεει
εσυ πως μετακινισε?κ σου βγαινει φτηνα?τρεχοντας?
Το εισιτήριο για Ουκρανία γενικά έρχεται γύρω στα 400 ευρώ.Το ξενοδοχείο στις μικρές πόλεις είναι στα 30 ευρώ την ημέρα.Τα έξοδα φαγητού είναι στα 20 ευρώ περίπου.Συνεπώς τα σταθερά έξοδα είναι 50 ευρώ την ημέρα συν τα εισιτήρια συν τα έξοδα ραντεβού.Περίπου θες 100 ευρώ για κάθε μέρα που μένεις επαρχία και 200 ευρώ για κάθε μέρα που μένεις Κίεβο.Τα έχω ξαναγράψει αυτά.
Στο Λβωφ υπάρχουν μερικά μερσεντικά καμία όμως σχέση με Ντονέτσκ και Κίεβο.Ντονέτσκ που είμαι τώρα είναι γαμώ τις πόλεις πολύ χρήμα καμία σχέση με Λβωφ.Εχει όμως εδώ όλα τα ορυχεία και τη βιομηχανία της Ουκρανίας.Μουνιά όμως υπάρχουν άπειρα και πρόθυμα.Και ακόμη περισσότερο πρόθυμες είναι οι γκόμενες από πόλεις της περιοχής Ντονέτσκ έξω από το Ντονέτσκ.Ετσι είναι και στο Λβωφ.
Τώρα αν ο άλλος πάει σε λάθος εποχή το καλοκαίρι που έχουν φύγει όλες οι φοιτήτριες και οι γκόμενες είναι στα θέρετρα τι να κάνουμε;Εχω γράψει επανειλημμένα για τους καλύτερους μήνες και τι μπορεί να περιμένει κανείς.(αν και ειδικά στο Λβωφ τον Ιούλιο έρχονται μουνάκια από γειτονικές πόλεις όπως το Ρόβνο οι οποίες νοικιάζουν τα σπίτια που ξενοικιάζουν οι φοιτήτριες για τους καλοκαιρινούς μήνες).
Τις αμαξάρες και τα λεφτά στο Λβωφ τα έχουν κυρίως Ρώσοι που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουν μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή.(λόγω συνόρων με ΕΕ;) το ίδιο και στο Ούζγκοροντ κάποιοι βγάζουν λεφτά στα προσές εξαγωγών εισαγωγών επειδή είναι συνοριακή πόλη.
Χαιρετώ τους φιλους του forum. Εγω έχω παει αρκετές φορές στο Ντονετσκ .την επόμενη βδομάδα θα είμαι πάλι εκει. . Αυτη την φορά βρήκα φτηνω εισιτήριο ( 175ευρω) απο ιντερνετ. Εκει υπάρχει ένας φίλος ελληνο- Ουκρανός που μπορεί να βοηθήσει. Φίλε Kman2 αν είσαι και την αλλη βδομάδα εκει μπορούμε να τα πούμε αν θες
Μεθαύριο φεύγω.Γενικά η εμφάνισηντων γυναικών στο Ντονέτσκ δε λέει πολλά.Πολύ μέτριο υλικό αρκετά μπάζα.Ρωσία και δυτική Ουκρανία είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.Ανταποκρίνονται στο καμάκι αλλά το σκηνικό είναι πολύ σε στυλ Ντνιπροπετρόφσκ.Γενικά θα έλεγα το Ντονμπάς είναι λίγο σπαστικό.Ισως Χάρκοβο Λουγκάνσκ να είναι καλύτερα.