Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Ουκρανομουνί.png
    Ουκρανομουνί.png
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 63

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε τιτανοτεραστιε  :2funny: :2funny: :2funny: με το που ειδαν μουνι οι πανιδες εξαφανιστικαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπος ο διαολος το λιβανι :2funny: :2funny: :2funny: :priest: :priest: :priest: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το τοπικό "μασσαζαδικο", για οσους ψάχνονται Αλούστα...έχει τα πάντα..

Συνημμένα

• P6190748 (390x293).jpg
    P6190748 (390x293).jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 55

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπραβο Βασιλη!κανεις κοινωνικο εργο!

nickgreeccee

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετίζω και εγω την παρεα. κατα καιρους πηρα αρκετες πληροφοριες απο το σαιτ και ευχαριστω γιαυτο ολους τους συμμετεχοντες. θα παω πρωτη φορα στην ουκρανια και συγκεκριμενα στην κριμαια. σκοπευω να παω σε δυο πολεις 1) στην αλουστα και 2) στην evpatora εκει που γινεται το kazantip. εχει παει καποιος εκει? αν ναι, υπαρχει κανα αλλο μερος καταλληλο για σεξ. ενα αλλο πραγμα που με απασχολει ειναι αν οι ουκρανεζες ειναι τοσο ευκολες οσο ακουγεται ή χρειαζεται προσπαθεια για να ξαπλωσουν και αν ναι ποια ειναι η καλυτερη μεθοθος. επισης θα μου ηταν χρησιμο αν πηγε καποιος να πει για τις τιμες στα σπιτια, φαγητο, ποτα, κτλ και ποσα για το ψητο? επισης εχει παει κανενας στο kazantip- ξερει κανενας τι γινεται εκει?

nickgreeccee

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
θα ημουν ευγνωμων αν απαντουσαν και οι master- δασκαλοι

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε nick δεν ειμαι μαστερ αλλα 1ον)kazantip πας αμα εισαι μαξιμουμ 25-26 2ον)ποιο ευκολος τροπος για να την ξαπλωσεις ειναι ευκολος ΚΑΡΑΤΕ!3ον)τσεκαρε πρωτα μπατζετ και κρατα φραγκα για δωρα(η για κανενα σαλον γιατι για εκει σε βλεπω)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Ιωσηφ για σχολιασε και'συ το θεμα.Εχει ενδιαφερον.Για μια Ρωσσιδα της υψηλης κοινωνιας.-----------Η (ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ) ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΗΒΗ ΣΤΟΙΝΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗς ΦΟΙΤΗΤΙΚΕς ΕΣΤΙΕς ΜΠΑς ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΡΑΒΑ ΦΟΙΤΙΤΗ ΝΑ ΤΗς ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.Τοτε δεν ειχανε ΚΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!ουτε στη μαυρη αγορα δεν μπορουσα να βρω ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ απο την Ελλαδα !και η (Αρχοντισα) σου τοτε σκουπιζε τον Αρχοντικο κωλο της με ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς!οπως ολοι!Αλλο αν μετα που εκανε λεφτα εγινε μελος της υψηλης κοινωνιας!-------------Αυτο εγραψα.Εσυ βαβαια πηγες μετα και ισως δεν προλαβες τετοιες καταστασεις.μετα το τελος του 1993 Κωλοχαρτο ειχε παντου.Αλλα το οτι σκουπιζαν τους Κωλους τους οι (Αρχοντισες) με εφημεριδες μεχρι τοτε ειναι γεγονος :2funny:.Στα χωρια της Ουκρανιας το πιθανοτερο ειναι οτι ακομα και τωρα σκουπιζουν τους κωλους τους με εφημεριδες :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Καλα, τοσο πίσω ειναι ο κοσμος στην ουκρανια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το βασικό σε χώρες όπως η Ουκρανία είναι οτι δεν υπάρχει μέση τάξη.Μόνο πλούσιοι και φτωχοί.Για αυτό και συχνά είναι τόσο εξωφρενικά ακριβά.Γιατί οι τιμές έχουν διαμορφωθεί για πλούσιους ενώ οι φτωχοί κάνουν χρήση ανυπόφορων για το Δυτικό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων.Αν θέλεις άνεση στην Ουκρανία πρέπει να πληρώσεις δυσανάλογα υψηλά.Η Ουκρανία είναι για σκληραγωγημένους παίκτες που δε διστάζουν να θυσιάσουν ανέσεις που στην Ελλάδα θεωρούνται δεδομένες.

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε μου μολίς σήμερα γύρισα απο Αλουστα....χάρμα οθφαλμών και πράξεων...αρκεί μερικά ψιλά να υπάρχουν...μουνάκια άφθονα...καλά και για όλα βαλάντια...ενοικιαζόμενα διαμερίσματα προσιτά...χαμηλές τιμές......you can live your dream...εμένα μου αρεσε,περασα καλα..ψαρεψα, εκανα 4χ4 βολτες, πηγα στα πέριξ,χόρτασα κράσο,  ύπια τις μπύρες μου, εεεε...πήγα και εροτικομασαζ..αν και αρραβωνιασμένος/././//ολα καλα..συνιστώ Κριμαία για  φτηνές και ομορφές διακοπές...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αμα η Κριμαία συνίσταται για ΦΤΗΝΕΣ διακοπές , εμείς δηλ. που θέλουμε να χαλάσουμε κάτι παραπάνω που θα πάμε ? Στο Λβοβ?
Δεν λέω καταπληκτική και υπέροχη  η Κριμαία αλλά από τιμές είναι μακράν η πιό ακριβή περιοχή της Ουκρανίας.

Επισκέπτης
Αμα η Κριμαία συνίσταται για ΦΤΗΝΕΣ διακοπές , εμείς δηλ. που θέλουμε να χαλάσουμε κάτι παραπάνω που θα πάμε ? Στο Λβοβ?
Δεν λέω καταπληκτική και υπέροχη  η Κριμαία αλλά από τιμές είναι μακράν η πιό ακριβή περιοχή της Ουκρανίας.

Έλα ντε...
και το ωραιώτερο να φυγεις απο την ελλαδα να πας για θαλασσα στην Κριμαία!
Αν ειναι δυνατόν!
Κοιτάχτε να δείτε : πολλές φορές κατηγορούμαι ότι ανακατεύομαι με την πολιτική, το οποίον ειναι αλήθεια στο μέτρον ότι δεν θελω να μου πιάνουν τον κώλο.
Τι σχέση έχει αυτό: ότι όλες αυτές οι ψώλες θα ερχόντουσαν στην ελλάδα και θα μας επλήρωναν εάν δεν εκυβερνάτο από τους καταπληκτικούς ανθρωπους που μας κυβερνούν. Πηγαίνετε τωρα εσείς στην κριμαία μπας και γαμήσετε, αυτές που όπως λεει και ο κ δημητράκης παρακαλούσαν να τον πάρουν για ένα καλσόν...

Επισκέπτης
 Ιωσηφ για σχολιασε και'συ το θεμα.Εχει ενδιαφερον.Για μια Ρωσσιδα της υψηλης κοινωνιας.-----------Η (ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ) ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΗΒΗ ΣΤΟΙΝΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗς ΦΟΙΤΗΤΙΚΕς ΕΣΤΙΕς ΜΠΑς ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΡΑΒΑ ΦΟΙΤΙΤΗ ΝΑ ΤΗς ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.Τοτε δεν ειχανε ΚΑΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!ουτε στη μαυρη αγορα δεν μπορουσα να βρω ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ απο την Ελλαδα !και η (Αρχοντισα) σου τοτε σκουπιζε τον Αρχοντικο κωλο της με ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς!οπως ολοι!Αλλο αν μετα που εκανε λεφτα εγινε μελος της υψηλης κοινωνιας!-------------Αυτο εγραψα.Εσυ βαβαια πηγες μετα και ισως δεν προλαβες τετοιες καταστασεις.μετα το τελος του 1993 Κωλοχαρτο ειχε παντου.Αλλα το οτι σκουπιζαν τους Κωλους τους οι (Αρχοντισες) με εφημεριδες μεχρι τοτε ειναι γεγονος :2funny:.Στα χωρια της Ουκρανιας το πιθανοτερο ειναι οτι ακομα και τωρα σκουπιζουν τους κωλους τους με εφημεριδες :2funny:

Τι να του πεις τώρα, ορθόν άρχοντες, αρχόντισσες και τα τοιαύτα δεν υπάρχουνε. Όλοι μέχρι πριν από 20 χρόνια ψωμολυσάγανε και ζούσαν σε ένα δυάρι. Αφού είναι τέτοια αρχόντισσα πες της αγαπητέ την επόμενη φορά που θα βγειτε έξω να σε κεράσει...

Επισκέπτης

I don't know...
Κοιτα αγαπητέ εγώ είμαι λίγο...μικρός ακόμη γι αυτά. Πρεπει να βρω κανα 18χρονο που έχει παει να σου απαντήσω. Άν τους ξερω καλά πρεπει να είναι όλοι μεθυσμένοι (και όχι μόνον) και να κοπανάει ο ένας τον άλλον. Αλλά υποθετω... Περυσι καποιος παλι ξαναρωταγε, έλεγε ότι θα πάει αλλα τίποτα. Ποιος ξερει...
OSS

SOKE Dr. Ιωσήφ Μπλάσκος
10 DAN MOUNA KI KEMPO KARA TE  
10 DAN GAMA TE RYU JU JITSU
10 SASH WING CHU CHUN KUNG FU
7  DAN GAMI SHIN RYU KEN PO KARA TE
7  DAN PU CHO PAI KUNG FU
7  DAN AIRKIDO OKIMUNAI
5  DAN PSOLO KAN  KARA TE

Stories

Νέο!

Stories