Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ιωσήφ, σε ευχαριστώ για όλα που έχεις γράψει.Έχω μάθει αρκετά χάρη σε σενα για Ουκρανία.Να έχεις υγεία μπόλικη και να περνάς καλά!))

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ  για τα κολακευτικά σου σχόλια.
Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι επειδή είσαι μυθομανής κάνεις την τρίχα, τριχιά. Ήτοι:

1ον. Κατ άρχάς ο προδομένος ευρήκε μια κυρία κάποιας ηλικίας και τώρα ζούνε τον ερωτά τους όπως ο Αβράαμ με την Σάρα. Γούστο του, δικαιωμά του και καουμπουλίκι του. Όμως οι φωτογραφίες που εσύ βάζεις είναι τελείως άσχετες! Είναι από κάτι πανάσχετες κοπέλες στην παραλία, στον δρόμο ή δεν ξέρω που. Ουδεμίαν σχέσιν έχουν με την  μέλλουσα κ. Προδομένου. Και τι πληροφορία έδωσε ο προδομένος ; Γειά σας περνάω καλά; Κι αφού είσαι κολλητός τώρα με τον προδομένο που ειναι στην ουκρανία γιατί δεν του ζητάς να γραψει που "γαμάει καλά" να σου λύσει την απορία;
2ον. Δηλώνεις ότι έχεις κάμει 500.000 χλμ στο ανατολικό μπλοκ. Η απόσταση Αθήνα Κίεβο είναι 2000 χλμ. 500.000:2000=250, χονδρικώς δηλαδή με άλλα λόγια,  
     πρέπει να΄χεις πάει και έρθει 250 φορές, με τόσες πολλές φορές τι τρομερό μυστικό που γνωρίζω μόνον εγώ και ζηλοτύπως το κρατώ για πάρτη μου δεν έχεις μάθει εσύ;
3ον Στην μετενσαρκωσή σου ως Yantis εδήλωνες γεννηθής το 1962. Ενώ εγώ αναφέρω ένω σωρό ονόματα της τότε εποχής, Στεφ Στεφ,  Ανδρουτσόπουλο, Λαδα,  Μαύρο πώς εσύ δεν αναγνωρίζεις κανένα και ξέρεις μόνον από το 1981 και μετά τους γνωστούς Ali Cara και Σταυρόπουλο;
4ον  1982-1962=20 επομένως το 1982 έπρεπε να ήσουν 20 ετών, πότε πήγες να σπουδάσεις στην Ρουμανία στα τριάντα σου; Τότε ανεκάλυψες ότι είχες κλίση;

5ον. Εδήλωνες ότι έχεις ξοδέψει 300000 Ε στις γκόμενες στην Ανατολική Ευρώπη. Μάλιστα έβαζες και την φωτό από ένα γουρουνόπουλο, διαφημίζων το ως Α Εθνική(ποδοσφαίρου;). Αφού έφαγες δούλεμα από τότε σταματησες να βαζεις φωτό δικές σου και βάζεις ότι λάχει. Και λέμε έστω ότι πλήρωνες την καθε γκομενα 2000Ε (ποσό εξωπραγματικό, διότι αφού έχεις τόσα χρόνια ξερεις ότι αυτές το 1990 γαμιόνταν με 5-15 δολάρια) λοιπόν 300000:2000=150 φορές. Πρέπει να έχεις γαμήσει τουλάχιστον 150 διαφορετικες ανατολικο γκομενες στην ζωή σου. Και ερωτώ με τόσες γκόμενες και λεφτά, ακόμα δεν έμαθες που γαμας καλά όπως γράφεις;(αλήθεια το "καλά" τι πα να πει με μπόλικο τζατζίκι;)
6ον  Άμα είχες τόσες γκόμενες θα ήσουν τόσο σεξοπεινάλας; Πώς καταδέχεσαι να πας στην ουκρανία στην (τρισαθλια)θαλασσα για να δεις γκόμενες;
  Μπας και τα χρόνια, τα χιλομετρα και τα λεφτα ειναι φούμαρα και τωρα τα τελευταια χρόνια έχεις ταξιδεψει στην ουκρανία και σου πεσαν οι μασέλες έξω; Μου θυμιζεις  τον ιταλό Κορνουτο, ο ανθρωπος το 2007 ήρθε , δεν έχει χορτάσει μουνί αλλά ούτε και το είδε όταν ήταν στο φόρτε του. Τωρα ειναι στην θαλασσα κι αυτός...  
7ον. Ειλικρινώς πες μου τι βοήθεια περιμένεις από εμένα; Τι θες να σε πάρω από το χεράκι να σε πάω στις πουτάνες; Να σου στείλω τηλέφωνα απο πουτάνες; Να σε φιλοξενήσω; Πες μου τι;
8ον. Τόσα χρόνια στην ουκρανία έκανα την μαλακεία και βοήθησα αρκετούς συμπατριώτας μας, πάνω από δέκα, που ήρθαν ξεκάρφωτοι. Ούτε τους ήξερα ούτε με ήξεραν και μετά την βοήθεια, εγώ τους ήξερα κι αυτοί εξηκολούθησαν να μην με ξέρουνε. Παρατημένους στο χιόνι στις 12 το βράδυ, δαρμένους, κλεμένους, κλα(σ)μένους, αδέκαρους ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Όλοι ντεσπεράντο για το μουνί. Αστείον. Όλοι εδιηγούντο πόσο πλούσιοι είναι. Όλοι ήσαν κάτι φουκαράδες με 3.60. Εξ όλων αυτών λοιπόν ουδείς με πήρε τηλέφωνο να με ευχαριστησει ποτέ εκτός από έναν. Εσύ κ. Γιαντις/Νταβάριτσ/Μυνχάουζεν πες μου σε παρακαλώ τι έκανες για μένα, εκτός από το να με διαβαζεις και να γράφεις μαλακείες ; Ο κ. Μολδολάγνος πχ που θα του αφήνεις και κανα φράγκο στο μαγαζί, όταν πας σαν πελάτης στην ταβέρνα του τι κάνει; Λέει στις γκαρσόνες: "Επ, εβγάτε όξω να χορέψετε, ήρθε ο κ. Γιάντις, να δούμε ποιά θα πρωτοδιαλέξει". Μήπως είσαι ολίγο θρασύς; Διότι σε τελική ανάλυση δεν είμαι ούτε η μάνα σου, ούτε ο πατέρας σου, ούτε ο αδελφός σου...
9ον  Τελευταίο και σημαντικότερο. Επειδή πάντοτε είχα μίαν κακήν έξη προς την αλήθεια. Επειδή δεν είμαι ούτε τουριστικός πράκτωρ, ούτε πράκτωρ της Αεροψιτψιτ κι ούτε θα σας νοικιασω κανα διαμερισμα εδώ πέρα. Μην παρασύρεστε από τις μαλακείες του κάθε ονειροπαρμένου (πχ του κ. Γιάντις) που υπονοεί ότι και καλά ο προδομένος ήταν σαν πασας στο χαρέμι στα Γιάννενα. Εάν δεν είσαστε 20/25 ετών ή εαν δεν διαθετετε 2-3 χιλιαρικάκια να τα φατε σε μια βδομαδα καθηστε στα αυγουλάκια σας.  

Αυτιά. Γιατί σας ζήλευω. Ειδικώς τους...πλουσίους
τα ιδια και τα ιδια :jerking: :jerking: :jerking: κακοπροερετη κριτικη στους συντροφους!!!! πληροφοριες κτλ για το θεμα του θρεντ ουτε για αστιο και τα λοιπα γνωστα  :jerking: :jerking: του εμισθου μπλασκου   το χαρακτιριστικο προφιλ του ελληνα κρυφοπανη !!! υ,γ οσο για τον προδομενο ειναι 57 και γαμαει 45αρα οδοντογιατρο νταρντανα  και τον εχει βασιλια !!!μαγκας!!!!! χορις λευτα παραμιθι για αμερικη κτλ  ΜΑΓΚΑς!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΒΑΛΕ ΦΟΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΛΗΣΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΗΔΕς!!!! ΑΙΝΤΕΕ!!!

τυπε σορρυ αλλα πιο φιδαρες δειχνετε εσυ και ο αλλος παρα ο μπλασκος. και πιο μαλακες επισης με το μπαρδον  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο προδωμενος ειναι ο τυπος που ηταν στην αμερικη και τον εβαλε φυλακη μια ουκρανεζα και του τα εφαγε ολα;και μετα ειχε βρει μια αλλη στο ιντερνετ και ηθελε να παει να την βρει στην ουκρανια;και ηθελε να παει και στην ταυλανδη; :think: :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο προδωμενος ειναι ο τυπος που ηταν στην αμερικη και τον εβαλε φυλακη μια ουκρανεζα και του τα εφαγε ολα;και μετα ειχε βρει μια αλλη στο ιντερνετ και ηθελε να παει να την βρει στην ουκρανια;και ηθελε να παει και στην ταυλανδη; :think: :think:

ναι ο γεροντομαλαξ  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τυπε σορρυ αλλα πιο φιδαρες δειχνετε εσυ και ο αλλος παρα ο μπλασκος. και πιο μαλακες επισης με το μπαρδον  :2funny:
TYPE MOY  εγω δεν συνγκρινα τον εαυτο μου με κανεναν και δεχτη η αποψη σου εμεις βεβεα οτι εχουμε το δειχνουμε και το λεμε για ολα τα συντροφια !!!! χωρις ουτε να μας πληρονουν ουτε να το παιζουμε προφεσορες   :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
TYPE MOY  εγω δεν συνγκρινα τον εαυτο μου με κανεναν και δεχτη η αποψη σου εμεις βεβεα οτι εχουμε το δειχνουμε και το λεμε για ολα τα συντροφια !!!! χωρις ουτε να μας πληρονουν ουτε να το παιζουμε προφεσορες   :thumbsup:

αρα τυπε δεκτη και η αποψη του μπλασκου. γιατι τετοια χολη? τον πλερωνουν λες?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ολες οι αποψεισ δεκτες !! και δεν ειναι χολη την αληθεια λεω !! τελος παντον περιμενο το διαγκελμα του γεωργακη !!! ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΕ ΕΚΛΗΨΗ ΣΕΛΗΝΗς !!! ΠΟΛΛΕς ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙς ΕΡΧΟΝΤΑΙ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ολες οι αποψεισ δεκτες !! και δεν ειναι χολη την αληθεια λεω !! τελος παντον περιμενο το διαγκελμα του γεωργακη !!! ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΕ ΕΚΛΗΨΗ ΣΕΛΗΝΗς !!! ΠΟΛΛΕς ΑΠΟΚΑΛΗΨΕΙς ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Βγαινουν και οι λυκανθρωποι τυπε σημερα.κατσε σπιτι,στην ουκρανια εχει πολλους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Προδομενος φυσικο ειναι να παιρναει καλα.Αν ειχε να  :knockinb: κανεις 4  χρονια και κατσικα να βρει σιγουρα θα παιρναει καλα!Ειναι πολυ πιθανον να τον καταφερει και να την παρει Αμερικη και στην καλητερη περιπτωση να τον αφησει μολις παρει την πρασινη καρτα και στην χειροτερη να παει παλι φυλακη :2funny:!Καλο ειναι ο προδομενος να μας κανει ενα αναλυτικο ρεπορταζ γυρω απο την Κριμαια θα εχει ενδιαφερονΟσο για της φωτογραφιες τι να πω :2funny: θυμιθηκα την εκδρομη που ειχαν κανει στη Μολδαβια Πιρφορος,Πιτσιλιστης,Αλανταλον ηταν και ο Φλαουερ εκει νομιζω.Και μονο ο Πιτσιλιστης γαμησε τσαμπα!πληρωναν 100 Ευρω την ωρα για γκομενες που απο τους ντοπιους παιρνουν 20-30 ! :rockon:Και βγαιναν και φωτογραφιζαν κωλους στο δρομο! :2funny:Τετοιες φωτο μπορεις να κανεις και στην Ελλαδα στην παραλια :2funny:!ο Ιωσηφ δεν δινει πληροφωριες αλλα λεει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα για την Πολιτικη.Και εχει πολλες γνωσεις θα ελεγα.Ο καθενας εχει διαφορετικο στυλ γραψιματος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Ρε εσύ, κάθεσαι και ασχολείσαι με ένα από τα μεγαλύτερα σούργελα του Μπου;

Για δες τι έγραφε νωρίτερα σήμερα:

πεσανε!!!!!!!!!!!!!!  αυριο παρετειτε το υπουργεικο συμβουλειο ο προεδρος καλει τους πολιτικους αρχιγους για οικουμενικη κηβερνηση και ψιφηση μεσοπροθεσμου με 180 βουλευτες ΝΙΚΗΤΗς ΓΕΩΡΓΑΚΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Το παίζει και πολιτικός αναλυτή και γνώστης.

Και που να τον έβλεπες όταν έκανε ανάλυση για την Αίγυπτο και την πλατεία Ταχρίρ.

Μιλάμε για το απόλυτο σούργελο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.073
Πόντοι
42.697

Το παίζει και πολιτικός αναλυτή και γνώστης.

Και που να τον έβλεπες όταν έκανε ανάλυση για την Αίγυπτο και την πλατεία Ταχρίρ.

Μιλάμε για το απόλυτο σούργελο.

αχαχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και λίγα λες!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πας καλα ρε που θα κατσω να διαβασω ετσι που γραφει? τι θες να καρφωσω κανα μολυβι στο ματι μου?

Επισκέπτης

Ρε αδερφέ πρεπει να σαι πολυ χαψομούνις...

Επισκέπτης
Ιωσήφ, σε ευχαριστώ για όλα που έχεις γράψει.Έχω μάθει αρκετά χάρη σε σενα για Ουκρανία.Να έχεις υγεία μπόλικη και να περνάς καλά!))

Σε ευχαριστώ αγαπητέ και με την σειρά μου να ευχαριστήσω την μάνα, τον πατερα και τους δασκαλους σου που σου εμαθαν τρόπους .
Φιλικα

Ιωσήφ Μπλάσκος

Επισκέπτης
ναι ο γεροντομαλαξ  :2funny:

Κοιταξε αγαπητέ αυτός έπεσε στην λούμπα. Ο σκοπός που το συζητουμε δεν ειναι για να τον διασύρουμε αλλα για να προφυλασονται οι νεωτεροι απο τετοιες μαλακείες. Διοτι μπορεί να συμβει εις τον καθ ενα.
Εις την ψυχιατρικη υπάρχει ο όρος μανία, ατυχής η αποδωσίς της στην ελληνική διότι δανειο απο την ελληνικη στην αγγλικη και πάλι τουμπαλιν, τελικως σημαίνει κατι άλλο. Πιο επιτυχής ειναι ο ορος έμμονος ιδέα. οταν μπαίνει μια ιδεα στο μυαλό η οποια και δεν κοπαζει ποτε.
Εκει βασίζονται όλοι οι εθισμοι, στα ναρκωτικα , το αλκοόλ, τα παίγνια κλπ
Έτσι την πάτησε κι ο προδωμένος. Του μπηκε η ιδεα με αυτη την πουτανα, διοτι του έθιξε το φιλοτιμο, διοτι την ηγαπησε, διοτι, διοτι και δεν έλεγε να καταλαγιασει. Τον πιασανε μια, δυο, τρεις, τεσσερις, πεντε που αυτος...
Μαθαίνουμε και δεν διαπρατουμε τα ιδια λαθη.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.501
Πόντοι
2.886
Ουκρανεζα

Συνημμένα

• DSC00530.JPG
    DSC00530.JPG
    151,2 KB · Εμφανίσεις: 60

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.501
Πόντοι
2.886
Η ιδια Ουκρανέζα .Διδεται επι αντιπαροχή για 2-3- 6 κτλ ώρες .
Τιμή συμφέρουσα (για την ιδια )

Συνημμένα

• DSC00553.JPG
    DSC00553.JPG
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom