διαβαζω εδω και ωρα πολλες μαλακιες.
η διασκεδαση εχει πολλες παραμετρους,και ο καθενας αναλογα με τον τροπο που του αρεσει να διασκεδαζει επιλεγει αυτο που του αρεσει,και πανω απο ολα η επιλογη γινετε και με το ποσο αντεχει η τσεπη του.τωρα αν μιλαμε για διασκεδαση στα γυφτοχωρια τις ρωσιας-ρουμανιας-βουλγαριας-ουκρανιας δεν υπαρχει,απλα υπαρχουν τεκεδες που πας και βρισκεις γκομενες για να γαμησεις,γιαυτο και βλεπεις οτι το στησιμο των μαγαζιων ειναι εντελως απαρεδεκτο,ντεκορ δεν υπαρχει,και γενικα ειναι απαραδεκτα.αλλα για τον ελληνα λιγουρη που θελει να γαμησι ειναι ο παραδεισος.βεβαια σε αυτες τις χωρες υπαρχουν και πανακριβα μαγαζια,αλλα ειναι για λιγους και εκλεκτους,εχουν απιστευτες μουναρες,αλλα πρεπει να εχεις μεγαλη τσεπη για να μπεις.τωρα αν ενας ειναι μαθημενος να γαμαει με 10 ευρω στο
μεταξουργειο,ειναι λογικο οτι τα γυφτομαγαζα των παραπανω χωρων θα του φαινοντε παραδεισος.για να παει στα πανακριβα μαγαζια δεν υπαρχει περιπτωση.το ιδιο γινετε και στην ελλαδα φιλοι μου,οποιος εχει λεφτα γαμαει τις καλες βιζιτες,οποιος δεν εχει το 10ρικο και στο
μεταξουργειο.
οσο για το δημητρακη που τα λεει για την ρωσσια μεγαλα και τρανα,και γαμαει καθε μερα,δεν μας ειπε ομως που γαμανε οι φορτωμενοι απο φραγκα ρωσσοι? που τρωνε? που διασκεδαζου? τι γουστα βγαζουν?
αν κρινω απο τις φωτογραφιες του δημητρακη απο τα βιντεο και τις φωτο που βαζει,πρεπει να πηγαινει στα πιο παρακμιακα μαγαζια.
τωρα αν μιλαμε για εξοδους με γκομενες,και μιλαμε για κοστος των 30-40 ευρω,πιστευω οτι μονο σε χωρια υπαρχουν τετοιες τιμες.μιλαμε για να πας καπου ανθρωπινα,και οχι να τρως οτι πιο σκατα υπαρχει στην μαπα.
λοιπον και επειδη ξερω οτι θα μου την πεσετε ολοι παλι,εχω να πω το εξης.
ο καθενας βγαινει εξω και διασκεδαζει συμφωνα με την τσεπη του.
γιαυτο μην τα ισοπεδωνετε ολα,και θεωρειτε παραδεισους αλλες χωρες,επειδη δεν μπορειτε να κανετε τα ιδια στην χωρα σας.αν αντεχε η τσεπη σας θα τα κανατε και θα ησασταν ευχαριστημενοι κιολας.