Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δασκαλε, διαβασα το εγχειριδιο του καλου κλεφτη. Τρομερος ο πετροπουλος! Πηγα σχολειο, φροντιστηρια, πανεπιστημιο, κανεις δεν μου μιλησε γι αυτον (( Μη με κραξεις αλλα αυτο με το θεο του αυναν δεν το επιασα. Λεω οτι εχω καταλαβει λιγο τη φαση , καπου λες οτι ολα γινονται για να  ελεγχει την ελλαδα ο θεος του αυναν. Μια μικρη επεξηγηση για το μαθητη σου σχετικα με αυτο το θεο... ))

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αυτα που συμβαινουν φιλε??στην ουκρανια?γιατι εγω αλλα ειδα.. :think:
Αυτό το είπα για όσους κράζουν την Ελλάδα! Και φωτογραφίζω πολλές χώρες και κυρίως Γερμανία αλλά και Ανατολική Ευρώπη! Αλλά είπαμε δεν μιλάω για πολειτιακή οργάνωση!Και η Ουκρανία δεν απέχει απο τη χάλια νυχτερινή ζωή τό μονότονο φυσικό περιβάλον και τους μαζοποιημένους πολίτες της! Μόνο αν γαμάς περνας καλά εκει...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
διαβαζω εδω και ωρα πολλες μαλακιες.

η διασκεδαση εχει πολλες παραμετρους,και ο καθενας αναλογα με τον τροπο που του αρεσει να διασκεδαζει επιλεγει αυτο που του αρεσει,και πανω απο ολα η επιλογη γινετε και με το ποσο αντεχει η τσεπη του.τωρα αν μιλαμε για διασκεδαση στα γυφτοχωρια τις ρωσιας-ρουμανιας-βουλγαριας-ουκρανιας δεν υπαρχει,απλα υπαρχουν τεκεδες που πας και βρισκεις γκομενες για να γαμησεις,γιαυτο και βλεπεις οτι το στησιμο των μαγαζιων ειναι εντελως απαρεδεκτο,ντεκορ δεν υπαρχει,και γενικα ειναι απαραδεκτα.αλλα για τον ελληνα λιγουρη που θελει να γαμησι ειναι ο παραδεισος.βεβαια σε αυτες τις χωρες υπαρχουν και πανακριβα μαγαζια,αλλα ειναι για λιγους και εκλεκτους,εχουν απιστευτες μουναρες,αλλα πρεπει να εχεις μεγαλη τσεπη για να μπεις.τωρα αν ενας ειναι μαθημενος να γαμαει με 10 ευρω στο μεταξουργειο,ειναι λογικο οτι τα γυφτομαγαζα των παραπανω χωρων θα του φαινοντε παραδεισος.για να παει στα πανακριβα μαγαζια δεν υπαρχει περιπτωση.το ιδιο γινετε και στην ελλαδα φιλοι μου,οποιος εχει λεφτα γαμαει τις καλες βιζιτες,οποιος δεν εχει το 10ρικο και στο μεταξουργειο.
οσο για το δημητρακη που τα λεει για την ρωσσια μεγαλα και τρανα,και γαμαει καθε μερα,δεν μας ειπε ομως που γαμανε οι φορτωμενοι απο φραγκα ρωσσοι? που τρωνε? που διασκεδαζου? τι γουστα βγαζουν?
αν κρινω απο τις φωτογραφιες του δημητρακη απο τα βιντεο και τις φωτο που βαζει,πρεπει να πηγαινει στα πιο παρακμιακα μαγαζια.
τωρα αν μιλαμε για εξοδους με γκομενες,και μιλαμε για κοστος των 30-40 ευρω,πιστευω οτι μονο σε χωρια υπαρχουν τετοιες τιμες.μιλαμε για να πας καπου ανθρωπινα,και οχι να τρως οτι πιο σκατα υπαρχει στην μαπα.
λοιπον και επειδη ξερω οτι θα μου την πεσετε ολοι παλι,εχω να πω το εξης.
ο καθενας βγαινει εξω και διασκεδαζει συμφωνα με την τσεπη του.
γιαυτο μην τα ισοπεδωνετε ολα,και θεωρειτε παραδεισους αλλες χωρες,επειδη δεν μπορειτε να κανετε τα ιδια στην χωρα σας.αν αντεχε η τσεπη σας θα τα κανατε και θα ησασταν ευχαριστημενοι κιολας.
Έτσι ακριβώς!!! Αλλά ποιός περίμενε ο δημητράκης που παλιότερα έβαζε χέρι στους μπατήρηδες Έλληνες να γίνει το ίδιο και χειρότερο......

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ε καλα αφου το πε ο αρκανς.
γιατι διαφωνεις πουθενα?
και στην τελικη αμα δεν σου αρεσει στην ελλαδα,μαζεψε τα και πανε να μεινε σε κανενα γυφτοχωρι σε ρωσσια-ουκρανια-ρουμανια-βουλγαρια,και να μας γραφεις και πως περνας.
αντε γιατι μονο θεωρια βλεπω,ενας γαμηκουλας δεν τα μαζεψε να φυγει απο την ελλαδα ακομα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γιατι διαφωνεις πουθενα?
και στην τελικη αμα δεν σου αρεσει στην ελλαδα,μαζεψε τα και πανε να μεινε σε κανενα γυφτοχωρι σε ρωσσια-ουκρανια-ρουμανια-βουλγαρια,και να μας γραφεις και πως περνας.
αντε γιατι μονο θεωρια βλεπω,ενας γαμηκουλας δεν τα μαζεψε να φυγει απο την ελλαδα ακομα.

Ναι ρε ειπα εγω τιποτα? Καλα τα λες συνεχισε. Αφου εχεις παει παντου, θελουμε να ακουσουμε τις πολυτιμες πληροφοριες σου! Οριστε ακουμε :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι ρε ειπα εγω τιποτα? Καλα τα λες συνεχισε. Αφου εχεις παει παντου, θελουμε να ακουσουμε τις πολυτιμες πληροφοριες σου! Οριστε ακουμε :grin:

εχει παει τσατρουλετ. εκει να δεις συμβουλες που εριξε  :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πες μας πρωτα εσυ τις δικες σου πληροφοριες και εγω εδω ειμαι.
μην στεναχωριεσε.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
O Πορνομεταναστης το εκανε!  :rockon:
ο δημητρακης το εκανε και του βγαζω και το καπελο κιολας.
αλλα κατι αλλοι εδω μεσα που μας εχουν πρηξει τα αρχιδια απο την πολυ θεωρια,ακομα στο σπιτι τους ειναι.

μονο ονειρα κανουν. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε αρκανς αγορι μου συγκεκριμενα πραγματα λεμε. Ειπες οτι στην ταδε και ταδε χωρα ειναι ετσι ενω εδω ειναι ετσι.  Που το ξερεις ρωταμε. Ουτε ειπαμε αν ειναι καλυτερα η χειροτερα η αν θελουμε να παμε εκει.
Απλως ρωτησαμε εσυ πως το ξερεις? Σε ποια απο αυτες τις χωρες πηγες? Αν ναι που πηγες? Σε ποιες πολεις σε ποια μερη και τι εκανες?

Εσυ αρχισες να λες εκει ειναι ετσι ετσι ετσι. Ε οριστε λεγε. Ποτε και που πηγες και ξερεις? Πες και αλλα. Ποιο το κακο με αυτο?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δάσκαλε μας το δίδαγμα της ημέρας σύμφωνα με όσα έχω διδαχτεί άπο εσάς,είναι πως η έσχατη πράξη απόγνωσης, μπορεί να συγκυνήσει την αποχαυνωμένη ενχώρια κοινή γνώμη μόνο αν γίνει στο Σύνταγμα! Και ίσως λίγο περισσότερο αν γινόταν την ώρα των ειδήσεων(ψευδαισθήσεων) live....

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ρε αρκανς αγορι μου συγκεκριμενα πραγματα λεμε. Ειπες οτι στην ταδε και ταδε χωρα ειναι ετσι ενω εδω ειναι ετσι.  Που το ξερεις ρωταμε. Ουτε ειπαμε αν ειναι καλυτερα η χειροτερα η αν θελουμε να παμε εκει.
Απλως ρωτησαμε εσυ πως το ξερεις? Σε ποια απο αυτες τις χωρες πηγες? Αν ναι που πηγες? Σε ποιες πολεις σε ποια μερη και τι εκανες?

Εσυ αρχισες να λες εκει ειναι ετσι ετσι ετσι. Ε οριστε λεγε. Ποτε και που πηγες και ξερεις? Πες και αλλα. Ποιο το κακο με αυτο?
δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια να επισκεφτω τα γυφτοχωρια τις ρωσσιας και τις ουκρανιας,αν και δεν σου κρυβω οτι μου δοθηκαν πολλες ευκαιριες να παω.παντως για την ουκρανια ο πρωτος ανθρωπος που μου ειπε μην ερχεσε καθολου, δεν αξιζει τον κοπο,ηταν ο μεγας διαδασκαλος ιωσηφ.κατι παραπανω θα ξερει αυτος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια να επισκεφτω τα γυφτοχωρια τις ρωσσιας και τις ουκρανιας,αν και δεν σου κρυβω οτι μου δοθηκαν πολλες ευκαιριες να παω.παντως για την ουκρανια ο πρωτος ανθρωπος που μου ειπε μην ερχεσε καθολου, δεν αξιζει τον κοπο,ηταν ο μεγας διαδασκαλος ιωσηφ.κατι παραπανω θα ξερει αυτος.

Εεεεεε... Αντε. δυσκολο ηταν τοση ωρα? Συνεχιστε τωρα ... επι του θεματος απο εδω και περα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε μας το δίδαγμα της ημέρας σύμφωνα με όσα έχω διδαχτεί άπο εσάς,είναι πως η έσχατη πράξη απόγνωσης, μπορεί να συγκυνήσει την αποχαυνωμένη ενχώρια κοινή γνώμη μόνο αν γίνει στο Σύνταγμα! Και ίσως λίγο περισσότερο αν γινόταν την ώρα των ειδήσεων(ψευδαισθήσεων) live....
εχει κατι παιδακια που απο την πολυ την αγαμια και τα κομπλεξ τους ειναι ικανα να πανε και στο διαστημα για να γαμησουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και με κολοτρυπιδα εξωγηινου συμβιβαζοντε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εν τω μεταξυ το μουνι που κυκλοφορει αυτο καιρο εξω ειναι αλλο πραγμα.ολες σερνουν να γαμηθουν.αλλα ειπαμε οτι αμα εισαι μαλακας,οπου και να πας μαλακας θα εισαι.
και μια και εισαι απο νησι οπως καταλαβα.θα πω κατι που πιστευω οτι θα τι καταλαβεις εσυ.
αν μεινει ενας στο νησι σου 3 μηνες το καλοκαρι,ειμαι σιγουρος οτι θα γαμησι πιο πολλες γκομενες,απο εναν  που ειναι 3 μηνες στα γνωστα γυφτοχωρια.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Εεεεεε... Αντε. δυσκολο ηταν τοση ωρα? Συνεχιστε τωρα ... επι του θεματος απο εδω και περα.
πρωτα θα μας πεις εσυ που εχεις παει σε εκεινα τα μερη.
εγω ειμαι ακομα σε θεωρητικο επιπεδο.στην πραξη δεν ξερω πως ειναι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μια Ρώσικη παροιμία λέει πως---------------> οι βλάκες μαθαίνουν απο τα λάθη τους...Οι έξυπνοι μαθαίνουν απο τα λάθη των άλλων!  Ο Arcans είναι πολύ μπροστά και έχει και καλό Δάσκαλο!!!  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πρωτα θα μας πεις εσυ που εχεις παει σε εκεινα τα μερη.
εγω ειμαι ακομα σε θεωρητικο επιπεδο.στην πραξη δεν ξερω πως ειναι.

Εγω και αλλοι εχουμε γραψει στα αντιστοιχα θρεντ. Στην Ουκρανια δεν εχω παει, αρα τι να γραψω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom