sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε αψυμαχιες βλεπω...και πρασινισμενοςκαθυστερημενοι και μαλακες ολων των ειδων σας γραφω στα αρχιδια μου ΕΝΤΕΛΩΣ.
καντε παρεα μονοι σας.
Τυπε αψυμαχιες βλεπω...και πρασινισμενοςκαθυστερημενοι και μαλακες ολων των ειδων σας γραφω στα αρχιδια μου ΕΝΤΕΛΩΣ.
καντε παρεα μονοι σας.
εχεις διαβασει πολυ μπουκοφσκι η μου φαινεται ρε ατιμε?καθυστερημενοι και μαλακες ολων των ειδων σας γραφω στα αρχιδια μου ΕΝΤΕΛΩΣ.
καντε παρεα μονοι σας.
εχεις διαβασει πολυ μπουκοφσκι η μου φαινεται ρε ατιμε?
παρεα κανεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,εσυ?![]()
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙς ΡΕ ΑΦΙΛΟΤΙΜΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!και εσυ αρχισες παλιτο χειμωνα δημητρη τα πραγματα εινε δυσκολα
κατ αρχην τα ποταμια κι οι λιμνες παγωνουν,κ πρεπει να αγοραζουμε εμφιαλομενο νερο,φαγητο επισης,ουτε χορτα ουτε τιποτα μονο κανα λαγο αν χτυπησουμε με το αμαξι..ασε που...
πρεπει να φοραμε κ παπουτσια κ καλτσες κι εκει ειναι που με γαμαν τα εξοδα,μονο 4 μηνες βγαινουν με 1000ε,εκτος αν ερθει ο γιατρος κ κερασεικανα σουσι,μια στις τοσες...
το μονο καλο παντως φετος,πολυ βασικο!
μετα το ατυχημα στην ουγαρια με τα αποβλητα,ο δουναβης εχει τρεις φορες πιο μολυσμενα νερα,οποτε η καταναλωση στο αμαξι,απο 30λτ νερο δουναβη στα 100χλμ,εχει πεσει στα 22-25λτ νερο στα 100χλμ
παλι καλα,φανατσου ναπρεπε να βαζουμε κ βενζινες,που να βγεις...
βλεπεις οτι ειναι δυσκολα παντως τωρα χειμωνα..
οστοσο νομιζω οτι κ τα 800ε γαι τρεις μηνες ειναι πολυ καλα,αν γαμας μεχρι τρειςς εως πεντε νεεες γκομενες το μηνα,κ σπονσοραρεις μεχρι δυο με 25-30 ευρω την καθεμια,
μπα οχι πιο λιγα θα φυγουν...αν τ κοβεις μαργαριτες κ τις κρατας απο καλοκαιρι,το χειμωνα εχουν μεγαλη αξια για τις γκομενες!!
μια καλη ιδεα,που τη συνιστω με βαση τα οσα λες,ειναι οσοι ξεκινουν τωρα να επαιρναν κ καποιο μεγαλο ταπερ με κεφτεδακια να κανουν κ τραπεζι στα μωρα τιε κυριακες
φιλε περιμενω πως κ πω ς να καλοκαιριασει παλι
οσο για τον αρκανς,που επειδη ειναι πανεξυπνος το καταλαβε οτι εχει καποιες-μικρες- δυσκολιες αυτο το 6μηνο με 1000ε,εχω να του πω,οτι αυτος,θα τη βγαλει με λιγοτερα αν σε διαβασει πιο προσεκτικα,αντι να χανει τον καιρο του μρε τον μπλασκο κλπ
καποια στιγμη λεω μηπως κανουμε κι ενα fund για επενδυσεις με βαση την ομαδικη εκδρομη κ την σχετικη οικονομια που μπορει να κανει ο καθενας απο το να τρωει χιλιαρικο,και βαλε καθε εξαμηνο στην ουκρανια για να γαμαει πεντε δεκα μουναρες με αυτα εκει..
αυτα
περιμενω προτασεις πως να κατεβασουμε το κοστος οσο γινετε,ειδικα απο αρκανς,που τελικα βλεπω οτι ειναι οντως "εγκεφαλος" και αντιλαμβανετε αμεσα,μαλλον αυτος θα δωσει λυσεις και γαι χειμωνα με 1000ε το πενταμηνο,τουλαχιστον![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα Δημητρακη, εσενα επρεπε να σε προσλαβει το State Department να αναπληρωσεις τον προ διημερου θανοντα διπλωματη Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!και εσυ αρχισες παλιΕιπα του Aρκανς αν διαβασες οτι δεν εχει παει παραπερα απο τη Σοφια ενω εσυ εχεις γυρισει ολη την Ουκρανια.οσο ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙς ΜΕ 1000 ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ειναι αληθεια!
μου το ειπε ο Yantis ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΚΙΑ!μακαρι να μπορουσα και'γω να κανω οικονομια!αλλα δεν τα καταφερνω!Σε αυτο σε θαυμαζω!αν διαβασες εγραψα ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΚΙΑ οτι ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 18 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΤΣΙ ΠΟΡΝΟΕΚΔΡΟΜΕς να κοιμαμαι στο αυτοκινητο και να την βγαζω με τοσα λιγα λεφτα.Εσυ παλι ολα οσα εγραψα τα καταλαβες αλλιως!
πεθανε αυτο το μουνοπανο???Καλα Δημητρακη, εσενα επρεπε να σε προσλαβει το State Department να αναπληρωσεις τον προ διημερου θανοντα διπλωματη Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.
ε ,αμα τοπε ο γιαντηςΕΓΩ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!και εσυ αρχισες παλι μου το ειπε ο Yantis ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΚΙΑ!μακαρι να μπορουσα και'γω να κανω οικονομια!Εσυ παλι ολα οσα εγραψα τα καταλαβες αλλιως!
με εσενα βλακα δεν ασχοληθηκα καθολου.σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου εντελως.Ποιος είναι αυτός;ο μαλάκας ο Arcans;εγώ δεν μπαίνω σε προσωπικές αντιπαραθέσεις με τέτοιους μαλάκες.Πάνε να σε εκνευρίσουνε για να καταλήξεις σε ανουσιότητες.Αυτά που γράφω είναι αληθινά και είμαι από τους λίγους που έχουν αναρτήσει φωτογραφίες για τις οποίες ορισμένα πουστράκια με απείλησαν και σταμάτησα να ανεβάζω.
δεν πηρες ομως θεση ,για τον κυριο λαζαρου.παρακαλώ λίγη ησυχία στη τάξη διότι εντός δύο ημερών
αναμένουμε το πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα του Ιωσήφ Μπλάσκου..
Μέγα Διδασκάλου της Σχολής
Αγαπητοι Φοιτητές
Ευτυχισμενο το 2011 και πολλές και πανέμορφες ουκρανιδομουνράρες στο παλαμάρι σας.....
Περιμένουμε και τας ευχάς του Ουκραίνας Αρχιδιδασκάλου....
Συντόμως θα υπάρξει ανακοίνωση για τη κοπή της πίτας...
Σᾶς εὔχομαι καὶ ἐγὼ εὐτυχὲς τὸ νέον ἔτος καὶ αἰτοῦμαι ἐγγραφὴν εἰς τὸ ἐαρινὸν ἑξάμηνον τῆς σχολῆς ὡς ἀκροατής (δεδομένου ὅτι ἡ σχολὴ ἀπονέμει μόνον μεταπτυχιακοὺς τίτλους).
Ὄχι ὠτακουστής, ἀκροατής. Παντοῦ γίνονται δεκτοί. Δὲν εἶναι φοιτηταὶ ἀλλὰ ἄνθρωποι στερούμενοι ἀκαδημαϊκῶν προσόντων οἱ ὁποῖοι ὅμως θέλουσι νὰ ἐμπλουτίσωσι τὰς γενικὰς γνώσεις των.