Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Φιλε αρκανς8000 τα σεβη μου
επειδη εχεις το απολυτο ρισπεκτ μου,λογω οτι εισαι με διαφορα ο γραφικοτερος στο σαιτ,
βλεπω οτι εκτος απο πολυ πολιτισμενος,εισαι και πανεξυπνος,ποιο ηταν το σαιτ που κλεισανε?για πες το μας και μας να το μαθουμε.. :2funny: :2funny:
επισης απ οτι εμαθα,μολις κ μετα βιας εχεις καταφερει να φτανεις μια τοσο στην σοφια,τι σε νοιαζει τι κ πως γινετε στην ουκρανια?αφου δεν πηγες ουτε προκειτε να πας..ασε λοιπον εμας με τις οποιες αρλουμπες ,μπορει να λεμμε,ειμαστε ομως εκει συνεχεια κι οχι βιρτσουαλ μονο,και οχι  μεσω του ενπαλαμιου σεξ..
υγ.απολυτο ρισπεκτ,απλα μεγαλωσε λιγο τη δοση σου γιατι μαλλον αυτην που επαιρνες πακαιοτερα δεν σε πιανει πλεον..
:grin: :grin: :grin: :grin:
μαλακα-καθυστερεμενε-βλακα.δεν ειπα οτι εκλεισε σαιτ,ειπα οτι το θρεντ που υπηρχε για την μολδαβια το κανατε σαν τα μουτρα σας.
οταν θα γαμησεις χωρις να πληρωσεις,τοτε θα εχεις το δικαιωμα,και να κρινεις τοτε.οσο πληρωνεις για να γαμας,θα τρως οτι σαβουρα σου δινουν.
σαλτα και γαμησου τωρα και ανοιξε ενα θρεντ για την μολδαβια,και να γραφετε εκει περα ολοι οι καθυστερημενοι τις παπαριες σας.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
μαλακα-καθυστερεμενε-βλακα.δεν ειπα οτι εκλεισε σαιτ,ειπα οτι το θρεντ που υπηρχε για την μολδαβια το κανατε σαν τα μουτρα σας.
οταν θα γαμησεις χωρις να πληρωσεις,τοτε θα εχεις το δικαιωμα,και να κρινεις τοτε.οσο πληρωνεις για να γαμας,θα τρως οτι σαβουρα σου δινουν.
σαλτα και γαμησου τωρα και ανοιξε ενα θρεντ για την μολδαβια,και να γραφετε εκει περα ολοι οι καθυστερημενοι τις παπαριες σας.
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αγαπητε αρκανς
το θρεντ εννουσα ,σωστα,για πες μας ποιο θρεντ κλεισανε στο μολδαβεζικο? :2funny:
ναι κι επισης απο "σαβουρα" ειμαι φουλ.δες κ τα φοτο που χω βαλει παλιοτερα,ολο σαβουρες
τωρα αν και τι πληρωνω,ρωτα το μολντο που τα ξερει ;)
σου ευχομε καλη "χειρωναξια" :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αγαπητε αρκανς
το θρεντ εννουσα ,σωστα,για πες μας ποιο θρεντ κλεισανε στο μολδαβεζικο? :2funny:
ναι κι επισης απο "σαβουρα" ειμαι φουλ.δες κ τα φοτο που χω βαλει παλιοτερα,ολο σαβουρες
τωρα αν και τι πληρωνω,ρωτα το μολντο που τα ξερει ;)
σου ευχομε καλη "χειρωναξια" :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μη πληρωσες εσυ ποτε γυναικα ...απο σενα για να παρει καποιος λεφτα πρεπει να σε κλεψει αλιως.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην δεν εχεις καταλαβει της αρχες του Red ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ.Σκεφτεται σαν τα Καμακια της δεκαετιας του '80.Θελει να την κυνηγισει την γκομενα για να την  :knockinb:!Του αρεσει ολο αυτο το παιχνηδι.το καμακι,να την βγαλει εξω,να της πει διαφορα και μετα να παει να την  :knockinb: Αυτο φενεται αμεσως αν δεις οτι ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΙΣΙΝΙΟΦ που δυσκολευεται να βγαλει γκομενα αλλα πηγαινει στα χωρια της Ουκρανιας και της Μολδαβιας αυτη η κατηγορια ανθρωπων θα προτιμησουν να μεινουν αγαμιτοι απο το να πληρωσουν για να γαμισουν!.........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Αυτη η κατηγορια ανθρωπων την παταει συνηθως αν βρει μια εξυπνη γκομενα που μπορει να μην τους αφησουν να την  :knockinb: οποτε την κυνηγανε και μπορουν να ξοδεψουνε πολλα λεφτα.Ο RED ειναι αξιος ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ!αν σκεφτεις οτι ειναι 45+ ετων και πηγαινει Μολδαβια  Ουκρανια γυριζει τα χωρια και τη ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ 4 ΜΗΝΕς!Εγω ουτε 18 ετων δεν μπορουσα να παω ετσι και να ζησω κατω απο τετοιες συνθηκες.Εχει δικιο που λεει οτι δεν εχεις παει παραπερα απο Σόφια.Θα σε συμβουλεβα να πας μαζι του Ουκρανια μια εκδρομη και μετα γραψε γι'αυτον.--------ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟς εγω θελω να ΓΑΜΑΩ πολλες φορες προτιμαω να πληρωσω απ'το να παω με μια γκομενα μαλακισμενη που θα μου ζαλισει τ'αρχηδια θα φαω ολη τη μερα μαζι της και μπορει να μην την  :knockinb: ή να μου κανει χάλια γαμιση.Δεν εχω υπομονη ξυπναω το πρω'ι' και ΘΕΛΩ ΝΑ  :knockinb:!Ο τυπος του RED ειναι ομως εντελως διαφορετικος ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΣΙΜΟ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΑς!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΕΙ και να την ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Ενταξει, σεβαστο και αυτο το στυλ του red.
Ο καθενας εχει τον τροπο του, και ο καθενας εχει κι αλλα στανταρντ με τα οποια ειναι ικανοποιημενος.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποιος σου ειπε τσαρε οτι ο ρεντ δε πληρωνει???μηπως πηγες ποτε μαζι του για γυναικες και τα ειδες μονος σου ???πες σε παρακαλω την αληθεια και μονο την αληθεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποιος σου ειπε τσαρε οτι ο ρεντ δε πληρωνει???μηπως πηγες ποτε μαζι του για γυναικες και τα ειδες μονος σου ???πες σε παρακαλω την αληθεια και μονο την αληθεια
Η πλακα ειναι οτι ενω εγω αυτο το εγραψα υπερ του!Αυτος προλαβε να βαλει κλωνο να με βρισει :2funny:!-----Ειναι το στυλ του τετοιο αν θυμασαι τα παραδοσιακα καμακια της δεκαετιας του '80.Εχω συναντισει πολλους τετοιους.Ειναι ολοι κοντοφθαλμοι!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ!Οπως ειπα τη δεκαετια του '80 ειχαν περαση αυτοι το '90 ητανε της μοδας να εχεις Μερσεντες S class 600 και να φορανε Σακακια χρωματος (Малиновый) Βατομουρου θα το μετεφραζα.τωρα θελουνε τζιπ και αντρες τυπου πιτσιλιστη.μετα απο 10 χρονια κατι αλλο.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο RED ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΑ!και δεν προκειται να το μαθεις ποτέ διοτι το ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ σου λεει ΕΓΩ Ο ΜΑΓΚΑς ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ  :knockinb:!Αυτο αποδικνιεται με το οτι πηγαινει στα χωρια της Μολδαβιας και της Ουκρανιας και κυνηγαει της γκομενες με το δυκανο για να της  :knockinb:!Αν ηθελε να πληρωσει για να  :knockinb: θα καθοτανε στο Κισινιοφ.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
πατε να μας τρελανετε τωρα ρε?
το στυλακι του ρεντ,του μαλακα και ξεληγομενου πατε να μας το βγαλετε οτι ειναι καλο.
τι βγαζει με 1000 ευρω το 4 μηνο?
τι κανει ρε μαλακες ο ξεληγομενος?
δεν χεζει για να μην τρωει?
αντε ρε με τον μαλακα τον μιζερο που μας τον βγαζετε και για ηρωα, την παλιοσαβουρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
πατε να μας τρελανετε τωρα ρε?
το στυλακι του ρεντ,του μαλακα και ξεληγομενου πατε να μας το βγαλετε οτι ειναι καλο.
τι βγαζει με 1000 ευρω το 4 μηνο?
τι κανει ρε μαλακες ο ξεληγομενος?
δεν χεζει για να μην τρωει?
αντε ρε με τον μαλακα τον μιζερο που μας τον βγαζετε και για ηρωα, την παλιοσαβουρα.
μιλας εσυ ρε παπαρα που εχεις για ηρωα τον τζειμς.αντε να κανεις κανα μπανιο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
να ανοιξετε ενα θρεντ γισ την μολδαβια ρε μαλακες.οπως εκεινο που ειχατε παλια και σας το εκλεισαν,γιατι το κανατε σαν τα μουτρα σας.
το ιδιο θελετε να κανετε και σε αυτο?

τι πινεις?
:2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
......Αυτη η κατηγορια ανθρωπων την παταει συνηθως αν βρει μια εξυπνη γκομενα που μπορει να μην τους αφησουν να την  :knockinb: οποτε την κυνηγανε και μπορουν να ξοδεψουνε πολλα λεφτα.Ο RED ειναι αξιος ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ!αν σκεφτεις οτι ειναι 45+ ετων και πηγαινει Μολδαβια  Ουκρανια γυριζει τα χωρια και τη ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ 4 ΜΗΝΕς!Εγω ουτε 18 ετων δεν μπορουσα να παω ετσι και να ζησω κατω απο τετοιες συνθηκες.Εχει δικιο που λεει οτι δεν εχεις παει παραπερα απο Σόφια.Θα σε συμβουλεβα να πας μαζι του Ουκρανια μια εκδρομη και μετα γραψε γι'αυτον.--------ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟς εγω θελω να ΓΑΜΑΩ πολλες φορες προτιμαω να πληρωσω απ'το να παω με μια γκομενα μαλακισμενη που θα μου ζαλισει τ'αρχηδια θα φαω ολη τη μερα μαζι της και μπορει να μην την  :knockinb: ή να μου κανει χάλια γαμιση.Δεν εχω υπομονη ξυπναω το πρω'ι' και ΘΕΛΩ ΝΑ  :knockinb:!Ο τυπος του RED ειναι ομως εντελως διαφορετικος ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΣΙΜΟ ΤΗς ΓΚΟΜΕΝΑς!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΙΣΕΙ και να την ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
ευχαριστω για τα καλα σου λογια
ομως δυστυχως
το καλοκαιρι απο απριλιο εως κι σεπτεβρη τα 1000ε επαρκουν.μαλιστα με οικονομια περισευει κ κατι
υπαρχει αφθονο νερο σε λιμνες κ ποταμια,γρασιδι παντου,χορτα στους αγρους,θυμψνιες,πολυ κ καλο φαγητο κ ποτο,ευκολα οπως βλεπεις,,,
επισης η σκηνη που στεινω διπλα στα βενζιναδικα-για ναχω κ τουαλετα αμεση,δεν θελει θερμανση,ασε που τραβαω κ καλωδιο-στη ζουλα για το λαπτοπ,να μπαινω κ στο σαιτ να σε διαβαζω..
επισης μ ενα ζευγαρι παντοφλες κι 2  σορτς κ μπλουζες,μια να φορας μια να στεγνωνει στο συρμα,τα πραγματα ειναι ευκολα κι ειδυλιακα
και το βασικο εντυπωσιαζοντε κι οι ντεβουσκες γιατι καθε μερα φοραω κ νεο σορτσακι κ πεφτουν αμεσως
το χειμωνα ομως...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
το χειμωνα δημητρη τα πραγματα εινε δυσκολα
κατ αρχην τα ποταμια κι οι λιμνες παγωνουν,κ πρεπει να αγοραζουμε εμφιαλομενο νερο,φαγητο επισης,ουτε χορτα ουτε τιποτα μονο κανα λαγο αν χτυπησουμε με το αμαξι..ασε που...
πρεπει να φοραμε κ παπουτσια κ καλτσες κι εκει ειναι που με γαμαν τα εξοδα,μονο 4 μηνες βγαινουν με 1000ε,εκτος αν ερθει ο γιατρος κ κερασεικανα σουσι,μια στις τοσες...

το μονο καλο παντως φετος,πολυ βασικο!
μετα το ατυχημα στην ουγαρια με τα αποβλητα,ο δουναβης εχει τρεις φορες πιο μολυσμενα νερα,οποτε η καταναλωση στο αμαξι,απο 30λτ νερο δουναβη στα 100χλμ,εχει πεσει στα 22-25λτ νερο στα 100χλμ
παλι καλα,φανατσου ναπρεπε να βαζουμε κ βενζινες,που να βγεις...
βλεπεις οτι ειναι δυσκολα παντως τωρα χειμωνα..
οστοσο νομιζω οτι κ τα 800ε γαι τρεις μηνες ειναι πολυ καλα,αν γαμας μεχρι τρειςς  εως πεντε νεεες  γκομενες το μηνα,κ σπονσοραρεις μεχρι δυο με 25-30 ευρω την καθεμια,
μπα οχι πιο λιγα θα φυγουν...αν τ κοβεις μαργαριτες κ τις κρατας απο καλοκαιρι,το χειμωνα εχουν μεγαλη αξια για τις γκομενες!!
μια καλη ιδεα,που τη συνιστω με βαση τα οσα λες,ειναι οσοι ξεκινουν τωρα να επαιρναν κ καποιο μεγαλο ταπερ με κεφτεδακια να κανουν κ τραπεζι στα μωρα τιε κυριακες
φιλε περιμενω πως κ πω ς να καλοκαιριασει παλι
οσο για τον αρκανς,που επειδη ειναι πανεξυπνος το καταλαβε οτι εχει καποιες-μικρες- δυσκολιες αυτο το 6μηνο   με 1000ε,εχω να του πω,οτι αυτος,θα τη βγαλει με λιγοτερα αν σε διαβασει πιο προσεκτικα,αντι να χανει τον καιρο του μρε τον μπλασκο κλπ
καποια στιγμη λεω μηπως κανουμε κι ενα fund για επενδυσεις με βαση την ομαδικη εκδρομη κ την σχετικη οικονομια που μπορει να κανει ο καθενας απο το να τρωει χιλιαρικο,και βαλε καθε εξαμηνο στην ουκρανια  για να γαμαει πεντε δεκα μουναρες με αυτα εκει..
αυτα
περιμενω προτασεις πως να κατεβασουμε το κοστος οσο γινετε,ειδικα απο αρκανς,που τελικα βλεπω οτι ειναι οντως "εγκεφαλος" και αντιλαμβανετε αμεσα,μαλλον αυτος θα δωσει λυσεις και γαι χειμωνα με 1000ε το πενταμηνο,τουλαχιστον :helpplea::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
σαλτα γαμησου ρε μαλακα καθυστερημενε που θα μιλησεις και για το τζειμς παλιοπουστα.
αρκανς μηπως μικρο σε αφηναν στην ταρατσα για τρεις μερες κ σου εδιναν ωμο κρεας?? :think: :think:
θυμισου ,εχει καποια σημασια...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΖΟΣΕΦ
δυστυχως το θρεντ ελλειωη σου οντως εγινε μπουρδελο :grin: :grin: :grin: :grin:
come back,μπας κ το σωσεις...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αρκανς μηπως μικρο σε αφηναν στην ταρατσα για τρεις μερες κ σου εδιναν ωμο κρεας?? :think: :think:
θυμισου ,εχει καποια σημασια...

μη το γελας. καθε αλβανος που μπηκε παρανομα στη χωρα εχει μια πονεμενη ιστορια.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
μη το γελας. καθε αλβανος που μπηκε παρανομα στη χωρα εχει μια πονεμενη ιστορια.
δεν γελαω αγαπητε :( :( :( :(
ειχα ενα πιτμπουλ καποτε κι ειχε αντιστοιχη συμπεριφορα,δεν ηταν ομως τοσο εξυπνο,σαν τον φιλο αρκανς 888,κ τελικα εφταιγε αυτο
μολις τον πηγαιναμε βολτα κ τον ταιζαμε κανονικα,σιγα σιγα εστρωσε..γι αυτο ρωτησα,δεν γελαω ουτε τον κοροειδευω,το εχω καταλαβει οτι ειναι πανεξυπνος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καθυστερημενοι και μαλακες ολων των ειδων σας γραφω στα αρχιδια μου ΕΝΤΕΛΩΣ.
καντε παρεα μονοι σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom