Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ὠτακουστὴς εἶναι ὁ ἀκούων κρυφίως.

Ἀκροατὴς (εἰς μίαν σχολὴν) εἶναι ὁ παρακολουθῶν τὰ μαθήματα ἄνευ δικαιώματος συμμετοχῆς εἰς ἐξετάσεις καὶ κτήσεως τίτλου σπουδῶν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

[move]ακου κυριε ακροατά[/move]

εισαι πολύ παρφαι άτομο

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
....E-ε-Ερχεται..............

Σε ΄λίγο θα είναι κοντά μας

ο....Μεγάλος Διδάσκαλος.....

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους τους Ουκρανολογους & Ουκρανολαγνους  :rockon:

turboboy

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για την ονομασια της Ουκρανιας το πυθανοτερο ειναι οτι βγαινει απο την λεξη КРАЙ=άκρη και το У που θα το μετεφραζα σε ελευθερη μεταφραση σαν κοντα ή στην.δηλαδη У-КРАЙНА =ακρη ή στην ακρη.δηλαδη στην ακρη της Ρωσσικης αυτοκρατοριας.κατι παρομοιο γινεται και με τη Σερβικη Κρα'ι'να.δηλαδη ακρη (της Σερβιας).αν και η λεξη ΟΥΚΡΑΝΙΑ ειναι παρα πολυ πιθανο να βγαινει οντως απο την αρχια Ελληνικη τοπονυμια της Υκρανίας.100% κανεις δεν μπορει να ξερει σιγουρα.

Υπάρχει στον κόσμο διαφωνία όσον αφορά την προέλευση η την έννοια της ονομασίας της Ουκρανίας ,μερικοί πιστεύουν ότι προέρχεται από την λέξη КРАЙ που σημαίνει "άκρη", αλλά εάν ήταν έτσι θα έπρεπε να λεγόταν Ο-КРАЙНА όχι У-КРАЙНА η λέξη КРАЙНА θα πει χώρα οπότε η ποιό σωστή μετάφραση είναι "Η Χώρα"

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδες ειδα οτιετοιμαζοντε εκδρομες για ουκρανια,ειδικα καρπαθια
ημουν κι εγω 10μερες,πρωτη φορα
καλα ειναι,αλλα νομιζω οτι θα ταλαιπωρηθουν οι ασυνηθηστοι,τετοια εποχη
αρκετο κρυο κ δυσκολοτατοι δρομοι
πιο πολλα αυριο

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δασκαλε καλή χρονια ,
Περμένουμε με αγωνία  να σ’ εματαδούμε  στην τάξη .,
Έγραψα και εφτούνη την έκθεση που μας ειχες βάνει γιατοπως  πέραγα τα Χριστούενα.
Περιμένω να με σκώ΄ς στην τάξν νατηε διαβάκω.
Με το στανιο τηνε κρύφτω από τη  μάνα μου ναμη  καθαρίσει γαυρο απάνε τσι.
Με σεβασμόνε
Βρομύλος Δυστυχόπουλος

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
ουκρανια διχως δασκαλο=φαγητο χωρις αλατι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ο (ΠΡΟΔΟΜΕΝΟς ΜΑΛΑΚΑς) Βασιλης απο την Φλώριντα με πηρε και μιλησαμε μεσω  Σκα'ι'π απο το αεροδρομιο ενω ετοιμαζοταν να πεταξει για Νεα Υορκη και απο'κει για Χάρκοβο! :)Συντομα θα εχεται ζωντανη ανταποκριση απο το Χάρκοβο! :)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Τι παει να κανει? Τι εχει κανονισει?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
o megas προδομενος συντροφος οντος ειναι προς χαρκοβο τον αποχερετησα και εγω σημερα το πρωι στο σκαιπε οπου εφευγε κυριακη του ασοτου σημερα!!!!! για τριμινη ασοτια στο χαρκοβο ειναι ντουρος !!! ψηχολογικα ανεβασμενος  και σαν πρωιν ελληκοπτερας των αμερικανον πεζοναυτον δεν μασαει πουθενα !!! τον περιμενει εκει σουπερ ταταρικο τεμαχιο θα γινει η μαχη του κουρσκ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  μου ειπε και εμενα οτι θα εχουμε εκτενη αναφορα!! οβερ!!!!!   ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣΕ!!!!!   ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011  ΑΕΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! 
  ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΠΑΛΙΟΣΗΡΕς γιατι αμα περιμεναμε απο τους νεους!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ΒΑΛΚΑΝΟΣΚΗΛΟΣ.jpg
    ΒΑΛΚΑΝΟΣΚΗΛΟΣ.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 65

georgesalonika

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.

Τους ολοψυχους  χαιρετισμους μου σε Ιωσηφ και διμιτρακη.
Με αυτα τα παιδια μπορεις να γινεις κορυφη στην ουκρανολογια.
Διμιτρακι μιλισαμε πολυ καιρο πριν αλλα μετα χαθηκα εγω.
Απο δω και περα θα φροντισω να με πιστος σε κορυφες σαν και σας.
Παιδια παω ουκρανια το Μαη και αν και ειναι νωρισ καθε συμβουλη καλοδεχουμενη καθως εχασα μαθηματα...

Διμιτρις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν λιγο μιλησα με τον Προδομενο Μαλακα μεσω Σκα'ι'π.Ειναι ΧΑΡΚΟΒΟ ολα καλα λεει αλλα εχει πολυ κρυο -15 (Αγια Πετρουπολη εχει -17).Ειναι πανευτυχεις! :)η γκομενα πολυ ωραια πολυ καθαρη και τον περηποιειτε!Ειμαι λεει σαν τον Αλί πασά στα Γιαννενα.Μου ειπε οτι τωρα ειναι απασχολημενος  :knockinb:!Μετα απο 3-4 μερες θα προσπαθισει να γραψει.

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το πέρασμα του Ατλαντικού συντροφιά με την Αεροσνίτ!!!!

¨Αλλα κόλπα!!!! Το ταξίδι επιστροφή και επαναπροσαρμογή στη Ουκρανία και στην νορμάλ ζωή, ξεκίνησε μέ τούς καλύτερους δυνατόν περιστάσεις.  Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, ξαναβρέθηκα στό σιδερένιο πούλι της Αεροσνίτ..Αυτή τη φορά Νέα Υόρκη - Χάρκοβο...Ξεκινόντας  αμέσως δια μαγείας περζώσθηκα απο απίστευτου κάλους ουκρανές που η σαν αεροσυνοδοί η  σαν συνταξιδοιότριες με περιβάλλαν τριγύρω μου.....Αναψα απο την μουνοθύελλα που είδα στο Μπόιγκ 767...Καθισμένος στίς τελευτέες θέσεις απο παντου υπέροχες υπάρξεις με περίβαλουν.. Ωραία και τι όμορφο το ταξίδι που θα είναι....και οπως ηταν μέσα στο αεροςκάφος στα 37000 πόδια με μια σειρα απο ξανθούς αγγέλους να σου ανεβάζουν τι λίμπιντο στο ζενίθ .... Στή τελική χώρτασα χουφτόματα, γελάκια και φιλάκια τσαχπίνικα απο ομορφιές.. Ετσι η πτήση εξελίχθηκε σε ενα μικρό πάρτακι με μερικα ποτηρακια καμπερνέτ να ανεβάζουν την πίεση υπέροχα...συν
Προσγείωση και προσαρμογή στο πολικό ψύχος στο -15 Κίεβο με αναμονή για Χαρκοβο μέσα σε απόλυτη υδονική προδιάθεση,  ξεχνόντας το παρελθόν...άλλωστε είναι η δέκατη τώρα φορά που ξαναβρίσκομαι σε τούτα εδώ τα μέρη....αυτά τα λιγα πάντως γενικά το ταξίδι και το σέρβις της Αεροσβίτ καλλό και πρόσχαρο..βαθμολογία 5+ ...Τσεκάρισμα στο Μπόρισπιλ γρήγορο, χωρίς Βίζας τώρα πιά..΄σύνεχεια..αναμονη για κονέ πτήση για Χαρκοβο...συνεχίζετε.....

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Καλησπέρα,
Εδώ και μια εβδομάδα παίζω με μια τύπισσα από Ουκρανία, που ψάχνεται για αποκατάσταση κ.λ.π. (έτσι λέει τουλάχιστον). Αφού λοιπόν είπαμε πολλά είπαμε να βρεθούμε Ελλάδα τον Μάρτιο. Εκεί λοιπόν άρχισαν τα περίεργα...προσφέρθηκα να τις κάνω τα εισιτήρια για να έρθει. Πρότεινα λοιπόν να βγάλω τα εισιτήρια και να στείλω με courier και μου απάντησε ότι δεν γίνεται για

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
γιατί η visa πρέπει να βγει με τα εισιτήρια κ.λ.π. Απάντησα λοιπόν ότι λεφτά ΔΕΝ στέλνω και εκεί σταμάτησε η επικοινωνία...Μου μυρίζει κομπίνα τι λένε οι συνάδελφοι?

georgesalonika

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλο μεσημερι,

Υποπτευομαι μεγαλη κομπινα. Τα εισιτιρια μπορουν να σταλουν απο σενα. αυτο που λεει δεν στεκει. εκεινη παιρνει τα εισιτιρια και παει στην πρεσβεια για εκδοση βιζας. προσεχε φιλε..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατί η visa πρέπει να βγει με τα εισιτήρια κ.λ.π. Απάντησα λοιπόν ότι λεφτά ΔΕΝ στέλνω και εκεί σταμάτησε η επικοινωνία...Μου μυρίζει κομπίνα τι λένε οι συνάδελφοι?
κι εδω στη μολδαβια τα κανουν αυτα ...παιρνουν τα λεφτα και αλλαζουν νουμερο τηλεφωνου και αντε να τη βρεις μετα ...πολλες βγαζουν μεροκαμματο με αυτο το τροπο ...ψαχνουν για μαλακες εσυ ομως δεν εισαι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom