Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Τσου...Μεροκαματάκι θα το ιδρώσουν..!! όπως κάνω και εγώ.

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
το ξέρω φίλε μου...ελπίζω μονάχα να μην συγκαταλέγομαι σε αυτούς...
Οι χειρότεροι πάντως είναι αυτοί που παθαίνουν αλλά ΔΕΝ μαθαίνουν, γιατί όλοι μας την έχουμε πάθει από γκόμενα που έφαγε λεφτά (λίγα ή πολλά) αλλά πήραμε το μάθημά μας.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
o πρωιν προδομενος ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!!! στο σκαιπ που τα ειπαμε μιλαμε πασας οντος !!!!!!!  μπουρνουζακι σπιτομενος  φαγηταρες  και ανα 3 ορες :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:  ολεε μιλαμε !!!!!!!  τι σου ειναι αυτη η πουτανα η ζωη την μια σου τα περνει ολαα  και την αλλη σου τα δινει απλοχερα ολλεεε  συντροφεεε !!!! συνεχισε ντουρος  :2funny: :2funny: :2funny:υ.γ  τορα βεβεα που θα φτιαξει ο καιρος !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΟΤΕΝΤΙΟΣΗ !!! 300.000 ΦΟΙΤΗΤΤΕς ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 50 000 ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΑΛΟΓΑ!!!!  ΕΣΗ ΣΚΛΗΡΟς ΟΜΟς ΠΙΣΤΟς ΣΤΟ ΜΟΡΟ!!!!! :knockinb: :knockinb:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
o πρωιν προδομενος ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!!! στο σκαιπ που τα ειπαμε μιλαμε πασας οντος !!!!!!!  μπουρνουζακι σπιτομενος  φαγηταρες  και ανα 3 ορες :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:  ολεε μιλαμε !!!!!!!  τι σου ειναι αυτη η πουτανα η ζωη την μια σου τα περνει ολαα  και την αλλη σου τα δινει απλοχερα ολλεεε  συντροφεεε !!!! συνεχισε ντουρος  :2funny: :2funny: :2funny:υ.γ  τορα βεβεα που θα φτιαξει ο καιρος !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΟΤΕΝΤΙΟΣΗ !!! 300.000 ΦΟΙΤΗΤΤΕς ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 50 000 ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΑΛΟΓΑ!!!!  ΕΣΗ ΣΚΛΗΡΟς ΟΜΟς ΠΙΣΤΟς ΣΤΟ ΜΟΡΟ!!!!! :knockinb: :knockinb:
ρε φιλε πρωκτολογε πες τιποτα για χαρκοβο να κανουμε με το μικρο κανα εξορμηση

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γιατί η visa πρέπει να βγει με τα εισιτήρια κ.λ.π. Απάντησα λοιπόν ότι λεφτά ΔΕΝ στέλνω και εκεί σταμάτησε η επικοινωνία...Μου μυρίζει κομπίνα τι λένε οι συνάδελφοι?
μπα.σε αγαπησε γιατι εισαι ομορφος. :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε φιλε πρωκτολογε πες τιποτα για χαρκοβο να κανουμε με το μικρο κανα εξορμηση
 θα τα γραψη ολα ο συντοπιτης σου !!!  3 μινες θα κατση χαρκοβο!! αστα γραψει και κανας αλοος !!!! οδικος παντος απο κισηινεου χειμονα αστο καλητερα!!!!  καλοκαιρακι μετα τον ιουνιο που εχουν επισκευασει τους δρομους με καλη παρεα πας ομορφα!!  και τωρα που εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:ειναι καλη ευκερια να πας καμια βολτα!!!!!  Y.Γ  ΜΟΛΝΤΟ  τορα που ξαναγληκαθικες στο καλο μουνι στο τιρασπολ πιρες μπρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μου θελης και ουκρανικα αλογα τορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
 θα τα γραψη ολα ο συντοπιτης σου !!!  3 μινες θα κατση χαρκοβο!! αστα γραψει και κανας αλοος !!!! οδικος παντος απο κισηινεου χειμονα αστο καλητερα!!!!  καλοκαιρακι μετα τον ιουνιο που εχουν επισκευασει τους δρομους με καλη παρεα πας ομορφα!!  και τωρα που εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:ειναι καλη ευκερια να πας καμια βολτα!!!!!  Y.Γ  ΜΟΛΝΤΟ  τορα που ξαναγληκαθικες στο καλο μουνι στο τιρασπολ πιρες μπρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μου θελης και ουκρανικα αλογα τορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συντοπιτης μου??? εννοεις τυρικαλος???  θελω να ξεφυγω λιγο απο τη μολδαβια ...δηλαδη μονο ο τσιμος εχει δικαιωμα να πηδαει σε ολο το ανατολικο μπλοκ???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντοπιτης μου??? εννοεις τυρικαλος???  θελω να ξεφυγω λιγο απο τη μολδαβια ...δηλαδη μονο ο τσιμος εχει δικαιωμα να πηδαει σε ολο το ανατολικο μπλοκ???
  τορα μολις μιλαγα με αλλαν παλι με μορο ειταν :2funny: :2funny: :2funny: δεν εχει αφησει βουλγαρα για βουλγαρα :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny:  τι εγινε τωρα και μου θες ταξιδακια παλι ερωτευμενος εισαι?? και θες να ξενογαμισεις??  τι νεα απο μολντοβα??Y.G  NAI RE ΜΜΟΛΝΤΟ ο πρωιν προδομενος και τωρα ευτηχησμενος συντροφος στο χαρκοβο ειναι απο τα μετεορα!!!  λιγο μεγαλητερος βεβεα αλλα ντουρος!!!!! γαμαει 3 μερες συνεχεια!!!!

teras exinta ennea

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές,  χαιρετώ απο το παγωμένο Χάρκοβο -18 Κ τώρα και έφαγα το κρύο της αρκούδας σήμερα τόλμησα και βγήκα έξω...Εχω ζήσει λίγο Καναδά και στις Βόρειες Πολειτίες ΗΠΑ,  δεν περίμενα τέτοιο κρύο. αλλα κατι παρόμοιο,  τεσπάντων αποζιμοιώθηκα γύρνοντας στην ζεστη ερωτική φωλιά μου...Απο οτι διαπίστοσα σήμερα στην  1η ολοήμερη εξόρμηση στο κέντρο του Χαρκόβου,  ΑΠΙΘΑΝΑ Υπεροχα Ουκρανικά αλογα τυλιγμενα σε σεξογούνες  δεν μπορώ να πω οτι ναι απίθανα μουνιά να κυκλοφορουν κΑΙ ΔΏΣΤΟΥ ΧΑΜΌΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΨΨΨΨ!! Πραγματική Μουνοθύελλα ξεκινώντας απο το Μετρο μέχρι το Μοναστήρι στο Κέντρο που πήγα...αλλά το τρομέρο ο κρύο μου θύμιζε γιατί έχασε ο Βοναπάρτης και Χίτλερ μαζί...

και στον συνπατριώτη εκ Μολδοβλαχ'ιας,
ΜΟΛΔΟ η Δικιά μου Αριστούχος Οδοντοιατρικής εδώ,  θα στα φτίαξει καινούργια ολα , αρκει να θέλεις και ερθης και σίγουρα πολύ οικονομικά!!
Εγώ ξεκινάω ρεκτιφιέ σύντομα....να είμαστε ολοι με πλατύ χαμόγελο και νεα δόντια .....εχουμε ακόμη πολύ ψητό να φάμε....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συντοπιτης μου??? εννοεις τυρικαλος???  θελω να ξεφυγω λιγο απο τη μολδαβια ...δηλαδη μονο ο τσιμος εχει δικαιωμα να πηδαει σε ολο το ανατολικο μπλοκ???

ΜΟΛΔΟ η Δικιά μου Αριστούχος Οδοντοιατρικής εδώ,  θα στα φτίαξει καινούργια ολα , αρκει να θέλεις και ερθης και σίγουρα πολύ οικονομικά!!
Εγώ ξεκινάω ρεκτιφιέ σύντομα....να είμαστε ολοι με πλατύ χαμόγελο και νεα δόντια .....εχουμε ακόμη πολύ ψητό να φάμε....

Μολντο ειδες στο χαρτη που βρισκετε το Χαρκοβο;;;;;;
δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις το ταξιδι προς τα εκει οδικώς τουλαχιστον....
πλακα πλακα ειναι στην άλλη ακρη της Ουκρανιας σε σχεση με Κισινεφ ποσα χιλιομετρα ειναι ξερει κανεις;;;;;;;;;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αγαπητοί συναγωνιστές,  χαιρετώ απο το παγωμένο Χάρκοβο -18 Κ τώρα και έφαγα το κρύο της αρκούδας σήμερα τόλμησα και βγήκα έξω...Εχω ζήσει λίγο Καναδά και στις Βόρειες Πολειτίες ΗΠΑ,  δεν περίμενα τέτοιο κρύο. αλλα κατι παρόμοιο,  τεσπάντων αποζιμοιώθηκα γύρνοντας στην ζεστη ερωτική φωλιά μου...Απο οτι διαπίστοσα σήμερα στην  1η ολοήμερη εξόρμηση στο κέντρο του Χαρκόβου,  ΑΠΙΘΑΝΑ Υπεροχα Ουκρανικά αλογα τυλιγμενα σε σεξογούνες  δεν μπορώ να πω οτι ναι απίθανα μουνιά να κυκλοφορουν κΑΙ ΔΏΣΤΟΥ ΧΑΜΌΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΨΨΨΨ!! Πραγματική Μουνοθύελλα ξεκινώντας απο το Μετρο μέχρι το Μοναστήρι στο Κέντρο που πήγα...αλλά το τρομέρο ο κρύο μου θύμιζε γιατί έχασε ο Βοναπάρτης και Χίτλερ μαζί...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ αρχηγέ,
Προχωρα μπρος και μην σε νοιαζη για το κρυο μια ιδεα ειναι θα το συνηθισης...
ενημερωνε ταχτικά οσο μπορεις πληροφοριακα,
κατα τα άλλα κοιτα μην σε βρη η ανοιξη παντρεμενο στην Ουκρανια και χασουμε τον Ανταποκριτη.

Keep fucking .........................
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σημ.: κοιτα να δοκιμασης και κανενα άλλο φρουτο μια και εισαι στην
      χωρα της παραγωγης  εκτος αν ειναι επικiνδυνο καθ'ότι ερωτας
      ειναι αυτος.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μολντο ειδες στο χαρτη που βρισκετε το Χαρκοβο;;;;;;
δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις το ταξιδι προς τα εκει οδικώς τουλαχιστον....
πλακα πλακα ειναι στην άλλη ακρη της Ουκρανιας σε σχεση με Κισινεφ ποσα χιλιομετρα ειναι ξερει κανεις;;;;;;;;;
αγαπητε ζηλιαρη ευσωμε ...ειμαστε σημερα με το μικρο στο μαγαζι και κοιταγαμε το χαρτη στο λαπτοπ...δε μας εχεις ικανους να το κανουμε???? θα ερθω λοιπον σε επαφη με το πατριωτη μου και ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν λιγο ο Βασιλης(Προδομενος Μαλακας) μου εγραψς στο σκα'ι'π.Ολα τέλεια στο Χαρκοβο η Ουκρανεζα του (Ταταρα στην εθνηκοτητα) που ειναι στο επαγγελμα οδοντιατρος του φτιαχνει τα δοντια! :)Αν βρει χρονο ειπε θα γραψει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
τον σπίτωσε και εκτος των αλλων τον κουράρει κιολας!
στον παραδεισο πηγε!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
o δασκαλος τα εγραψε ολα στα αρχιδια του,μαθητες-σχολη-πτυχια ολα στα αρχιδια του.
θα εμπλεξε με καμια ουκρανιδα μαλλον για τα καλα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αμα δεν ριξεις ταλαρο στο τσουκ μποξ δεν τραγουδαει το εργαλιο αρκανς γκε γκε?? ;) ;) ;)

Συνημμένα

• arca polaa ta talara gke gke.png
    arca polaa ta talara gke gke.png
    339 KB · Εμφανίσεις: 67

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 ολα τα λαμογια ουκρανια μιλαμε!!!  κανταφι μαραντονα   :think: :think: :think: :think: τυχαιο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα με ολα αυτα τα λαμογια θα φτασει η βιζιτα 500 ευρα!!!!!!
Τωρα καταλαβαινεις γιατι δεν παω εγω εκει!Και στο Σκα'ι'π μου ειχες πει οτι ειδες το καλοκαιρι κατι Ελληνες στην Κριμαια με μουστακια και μουσια :2funny: και βρωμικους :2funny:η Ουκρανια εχει γινει μια Χαβουζα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom