styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Τσου...Μεροκαματάκι θα το ιδρώσουν..!! όπως κάνω και εγώ.
εχει φιλε μου πολους μαλακες στο κοσμο...δυστηχωςΤσου...Μεροκαματάκι θα το ιδρώσουν..!! όπως κάνω και εγώ.
ρε φιλε πρωκτολογε πες τιποτα για χαρκοβο να κανουμε με το μικρο κανα εξορμησηo πρωιν προδομενος ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!!! στο σκαιπ που τα ειπαμε μιλαμε πασας οντος !!!!!!! μπουρνουζακι σπιτομενος φαγηταρες και ανα 3 ορες![]()
![]()
![]()
![]()
ολεε μιλαμε !!!!!!! τι σου ειναι αυτη η πουτανα η ζωη την μια σου τα περνει ολαα και την αλλη σου τα δινει απλοχερα ολλεεε συντροφεεε !!!! συνεχισε ντουρος
![]()
![]()
υ.γ τορα βεβεα που θα φτιαξει ο καιρος !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΟΤΕΝΤΙΟΣΗ !!! 300.000 ΦΟΙΤΗΤΤΕς ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 50 000 ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΑΛΟΓΑ!!!! ΕΣΗ ΣΚΛΗΡΟς ΟΜΟς ΠΙΣΤΟς ΣΤΟ ΜΟΡΟ!!!!!
![]()
![]()
μπα.σε αγαπησε γιατι εισαι ομορφος.γιατί η visa πρέπει να βγει με τα εισιτήρια κ.λ.π. Απάντησα λοιπόν ότι λεφτά ΔΕΝ στέλνω και εκεί σταμάτησε η επικοινωνία...Μου μυρίζει κομπίνα τι λένε οι συνάδελφοι?
θα τα γραψη ολα ο συντοπιτης σου !!! 3 μινες θα κατση χαρκοβο!! αστα γραψει και κανας αλοος !!!! οδικος παντος απο κισηινεου χειμονα αστο καλητερα!!!! καλοκαιρακι μετα τον ιουνιο που εχουν επισκευασει τους δρομους με καλη παρεα πας ομορφα!! και τωρα που εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑρε φιλε πρωκτολογε πες τιποτα για χαρκοβο να κανουμε με το μικρο κανα εξορμηση
συντοπιτης μου??? εννοεις τυρικαλος??? θελω να ξεφυγω λιγο απο τη μολδαβια ...δηλαδη μονο ο τσιμος εχει δικαιωμα να πηδαει σε ολο το ανατολικο μπλοκ???θα τα γραψη ολα ο συντοπιτης σου !!! 3 μινες θα κατση χαρκοβο!! αστα γραψει και κανας αλοος !!!! οδικος παντος απο κισηινεου χειμονα αστο καλητερα!!!! καλοκαιρακι μετα τον ιουνιο που εχουν επισκευασει τους δρομους με καλη παρεα πας ομορφα!! και τωρα που εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ![]()
![]()
![]()
ειναι καλη ευκερια να πας καμια βολτα!!!!! Y.Γ ΜΟΛΝΤΟ τορα που ξαναγληκαθικες στο καλο μουνι στο τιρασπολ πιρες μπρος
![]()
![]()
![]()
μου θελης και ουκρανικα αλογα τορα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τορα μολις μιλαγα με αλλαν παλι με μορο ειτανσυντοπιτης μου??? εννοεις τυρικαλος??? θελω να ξεφυγω λιγο απο τη μολδαβια ...δηλαδη μονο ο τσιμος εχει δικαιωμα να πηδαει σε ολο το ανατολικο μπλοκ???
συντοπιτης μου??? εννοεις τυρικαλος??? θελω να ξεφυγω λιγο απο τη μολδαβια ...δηλαδη μονο ο τσιμος εχει δικαιωμα να πηδαει σε ολο το ανατολικο μπλοκ???
και στον συνπατριώτη εκ Μολδοβλαχ'ιας,
ΜΟΛΔΟ η Δικιά μου Αριστούχος Οδοντοιατρικής εδώ, θα στα φτίαξει καινούργια ολα , αρκει να θέλεις και ερθης και σίγουρα πολύ οικονομικά!!
Εγώ ξεκινάω ρεκτιφιέ σύντομα....να είμαστε ολοι με πλατύ χαμόγελο και νεα δόντια .....εχουμε ακόμη πολύ ψητό να φάμε....
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαιρετώ απο το παγωμένο Χάρκοβο -18 Κ τώρα και έφαγα το κρύο της αρκούδας σήμερα τόλμησα και βγήκα έξω...Εχω ζήσει λίγο Καναδά και στις Βόρειες Πολειτίες ΗΠΑ, δεν περίμενα τέτοιο κρύο. αλλα κατι παρόμοιο, τεσπάντων αποζιμοιώθηκα γύρνοντας στην ζεστη ερωτική φωλιά μου...Απο οτι διαπίστοσα σήμερα στην 1η ολοήμερη εξόρμηση στο κέντρο του Χαρκόβου, ΑΠΙΘΑΝΑ Υπεροχα Ουκρανικά αλογα τυλιγμενα σε σεξογούνες δεν μπορώ να πω οτι ναι απίθανα μουνιά να κυκλοφορουν κΑΙ ΔΏΣΤΟΥ ΧΑΜΌΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΨΨΨΨ!! Πραγματική Μουνοθύελλα ξεκινώντας απο το Μετρο μέχρι το Μοναστήρι στο Κέντρο που πήγα...αλλά το τρομέρο ο κρύο μου θύμιζε γιατί έχασε ο Βοναπάρτης και Χίτλερ μαζί...
και στον συνπατριώτη εκ Μολδοβλαχ'ιας,
ΜΟΛΔΟ η Δικιά μου Αριστούχος Οδοντοιατρικής εδώ, θα στα φτίαξει καινούργια ολα , αρκει να θέλεις και ερθης και σίγουρα πολύ οικονομικά!!
Εγώ ξεκινάω ρεκτιφιέ σύντομα....να είμαστε ολοι με πλατύ χαμόγελο και νεα δόντια .....εχουμε ακόμη πολύ ψητό να φάμε....
αγαπητε ζηλιαρη ευσωμε ...ειμαστε σημερα με το μικρο στο μαγαζι και κοιταγαμε το χαρτη στο λαπτοπ...δε μας εχεις ικανους να το κανουμε???? θα ερθω λοιπον σε επαφη με το πατριωτη μου και ...Μολντο ειδες στο χαρτη που βρισκετε το Χαρκοβο;;;;;;
δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις το ταξιδι προς τα εκει οδικώς τουλαχιστον....
πλακα πλακα ειναι στην άλλη ακρη της Ουκρανιας σε σχεση με Κισινεφ ποσα χιλιομετρα ειναι ξερει κανεις;;;;;;;;;
Τωρα καταλαβαινεις γιατι δεν παω εγω εκει!Και στο Σκα'ι'π μου ειχες πει οτι ειδες το καλοκαιρι κατι Ελληνες στην Κριμαια με μουστακια και μουσιαολα τα λαμογια ουκρανια μιλαμε!!! κανταφι μαραντονα![]()
![]()
![]()
τυχαιο????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα με ολα αυτα τα λαμογια θα φτασει η βιζιτα 500 ευρα!!!!!!