Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε μεγαλε αυτα που εφερνες στο μαγαζι εννοεις μπαζα???
ουτε να κοιμηθουμε δεν μπορουμε με σενα που μπλεξαμε.....
μια ματια εριξα κ νασου παλι..
αυτο που ειπα,οτι αν εχει μπαζα η ουκρανια-που δεν συμφωνω,ενω τσεχια οντως πολυ πατσαβουριαση-αν θεωρησουμε οτι εινε μπαζα πολες απο τις ουκρανες,που ,ναι δεν εινε ωραιες σε μεγαλη ποσοτητα,
τοτε λεω ,λεω,αυτο εννοω δηλαδη,μολντο-προξενε,
τι να πει κι η μολδαβια, :offtopic:
που,μην μας τα ζαλιζεις τωρα, :d-spam:
ειναι 2 σκαλες κατω απο ουκρανια,οπως κι ειναι 2 σκαλες πανω απο βουλγαρια,τουπα και του αλλαν,οτι ωραιοτατη η σοφια,καμμια σχεση με κισιναου σαν πολη,αλλα στο ζητουμενο,εμενα δεν μου λεει κατι.. :offtopic:
αντε και σπακοινα νοτσι
ΥΓο .γιατρος απο το πολυ σουσι,που εφαγε στην προπονηση, εινε με δυσπεψια, :zombie: :zombie: :zombie:υπ οψην :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτο που ειπα,οτι αν εχει μπαζα η ουκρανια-που δεν συμφωνω,ενω τσεχια οντως πολυ πατσαβουριαση-αν θεωρησουμε οτι εινε μπαζα πολες απο τις ουκρανες,που ,ναι δεν εινε ωραιες σε μεγαλη ποσοτητα,
ειναι 2 σκαλες κατω απο ουκρανια,οπως κι ειναι 2 σκαλες πανω απο βουλγαρια,τουπα και του αλλαν,οτι ωραιοτατη η σοφια,καμμια σχεση με κισιναου σαν πολη,αλλα στο ζητουμενο,εμενα δεν μου λεει κατι.. :offtopic:
αντε και σπακοινα νοτσι
ΥΓο .γιατρος απο το πολυ σουσι,που εφαγε στην προπονηση, εινε με δυσπεψια, :zombie: :zombie: :zombie:υπ οψην :2funny: :2funny: :2funny:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ρε φιλε,εχεις παει τσεχια και σλοβακια;μην πετας κοτσανες αν δεν γνωριζεις.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ρε φιλε,εχεις παει τσεχια και σλοβακια;μην πετας κοτσανες αν δεν γνωριζεις.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΑΝΑ?ναι ειδικα τσεχια την εχω οργωσει
επισης ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΣΕΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΣΛΟΒΑΚΙΑ στο μουνι ειδικοτερα??
εχω γραψει σε πιο παλια ποστ,οτι θεωρω τοπ την μπρατισλαβα σε μουνι-πολυ δυνατο για επαρχια κ το κοσιτσε-,και ,φυσικα,οφφ την πραγα,αναλογικα παντα..
επισης πολλες που λετε" μουναρες τσεχες",ΕΙΝΑΙ ΣΛΟΒΑΚΕΣ!!!
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕς Κ ΩΡΑΙΕς ΜΟΥΝΑΡΕΣ,για τσεχια γενικα ειπα οτι εναι "ακυρη",νομιζω χειροτερα κι απο ελλαδα,καλα με ρουμανια σερβια ουκρανια,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ετσι?
καλα μουνια ειχα δει μονο στο καρλοβι βαρι,οχι τιποτα το εκλπηκτικο,απλα καλουτσικα,αλλα εκει ειναι παρα πολυ το ρωσσικο στοιχειο,δεν αποτελει ενδειξη αυτο το μερος για την τσεχια
λοιπον,για πες μας,τι ειναι κοτσανα?οτι εχει μπαζα η τσεχια?Η ΠΛΕΙΟΩΗΦΙΑ ειναι χοντροκωλες χοντρομπουτες ξασπρουλες
εχει ομως ενα 5% ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΝΙΑ,αλλα η πλειοψηφια ειναι χαλια
εαν πας σε ντισκο στο νοβισαντ σερβια,η τιμισοαρα ρουμανια τα μουνια που θα δεις ενα σαβατοβραδο,αναλογικα σε ποσοτητα κ ποιοτητα ,κατσε καμμια δεκαετια στην πραγα κ δεν φτανει να τα δεις-ειδικα αν αφαιρεσεις κ τις "ιεριες" απο σλοβακια..
τα υπερβαλλω λιγο,αλλα τετοια αισθηση εχω
μπρατισλαβα ,το ξαναξεχωριζω,ειναι σουπερ "ΓΑΜΑΤΑ" :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα ηδη ειμαστε πολυ  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
ΥΓ.σορρυ μολντο,δεν τοπα πριν,αν συγκρινεις το κισιναου με την πραγα σαν πολη
απο τη μια κ σαν μουνι απο την αλλη,
ειναι εκ διαμετρου αντιθετες,
οσο απεχουν σαν πολεις σε ποιοτητα ,τοσο απεχουν αντιστροφα κ σε μουνι
χιλιομετρα μπροστα το κισιναου σε μουνι φυσικα,για γελια σαν πολη απ την αλλη...
η πραγα,το ωραιοτερο μερος,αλλα απο μουνι...κλαφτα...στο μπελτσι πιο πολλες καλες εχει..οχι αναλογικα,ευθεια γραμμη,.. :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΑΝΑ?ναι ειδικα τσεχια την εχω οργωσει
επισης ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΣΕΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΣΛΟΒΑΚΙΑ στο μουνι ειδικοτερα??
εχω γραψει σε πιο παλια ποστ,οτι θεωρω τοπ την μπρατισλαβα σε μουνι-πολυ δυνατο για επαρχια κ το κοσιτσε-,και ,φυσικα,οφφ την πραγα,αναλογικα παντα..
επισης πολλες που λετε" μουναρες τσεχες",ΕΙΝΑΙ ΣΛΟΒΑΚΕΣ!!!
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕς Κ ΩΡΑΙΕς ΜΟΥΝΑΡΕΣ,για τσεχια γενικα ειπα οτι εναι "ακυρη",νομιζω χειροτερα κι απο ελλαδα,καλα με ρουμανια σερβια ουκρανια,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,ετσι?
καλα μουνια ειχα δει μονο στο καρλοβι βαρι,οχι τιποτα το εκλπηκτικο,απλα καλουτσικα,αλλα εκει ειναι παρα πολυ το ρωσσικο στοιχειο,δεν αποτελει ενδειξη αυτο το μερος για την τσεχια
λοιπον,για πες μας,τι ειναι κοτσανα?οτι εχει μπαζα η τσεχια?Η ΠΛΕΙΟΩΗΦΙΑ ειναι χοντροκωλες χοντρομπουτες ξασπρουλες
εχει ομως ενα 5% ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥΝΙΑ,αλλα η πλειοψηφια ειναι χαλια
εαν πας σε ντισκο στο νοβισαντ σερβια,η τιμισοαρα ρουμανια τα μουνια που θα δεις ενα σαβατοβραδο,αναλογικα σε ποσοτητα κ ποιοτητα ,κατσε καμμια δεκαετια στην πραγα κ δεν φτανει να τα δεις-ειδικα αν αφαιρεσεις κ τις "ιεριες" απο σλοβακια..
τα υπερβαλλω λιγο,αλλα τετοια αισθηση εχω
μπρατισλαβα ,το ξαναξεχωριζω,ειναι σουπερ "ΓΑΜΑΤΑ" :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα ηδη ειμαστε πολυ  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
ΥΓ.σορρυ μολντο,δεν τοπα πριν,αν συγκρινεις το κισιναου με την πραγα σαν πολη
απο τη μια κ σαν μουνι απο την αλλη,
ειναι εκ διαμετρου αντιθετες,
οσο απεχουν σαν πολεις σε ποιοτητα ,τοσο απεχουν αντιστροφα κ σε μουνι
χιλιομετρα μπροστα το κισιναου σε μουνι φυσικα,για γελια σαν πολη απ την αλλη...
η πραγα,το ωραιοτερο μερος,αλλα απο μουνι...κλαφτα...στο μπελτσι πιο πολλες καλες εχει..οχι αναλογικα,ευθεια γραμμη,.. :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
Πλακα πλακα εχεις δικιο! :2funny:αν και εχω παει μονο μερικες φορες σε αυτα τα μερη δεν θα ελεγα οτι η Πραγα εχει ωραιες γκομενες.Σε σχεση παντα με αλλες πολεις του ανατολικου μπλοκ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........οι Σλοβακες ειναι πιο ωραιες.Βεβαια οι Πολωνεζες μου αρεσουν περισσοτερο.Ισως γιατι οποια ηθελα στην Πολωνια την ειχα με δικο μου διαμερισμα στο κεντρο της Βαρσοβιας (που τωρα νοικιαζω).Δεν ξερω αν ειχα διαμερισμα στο κεντρο της Πραγας τι γκομενες θα εβγαζα Για τη Σοφια εχεις δικιο οι Βουλγαρες δεν λενε και πολλα ΑΛΛΑ για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα σε σχεση ΜΕ ΤΗς ΕΛΕΗΝΙΔΕς ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕς ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕς!Απο την αλλη η Πραγα ειναι θα ελεγα η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ!φανταστικη πολη!απο της ομορφοτερες του κοσμου.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Μάγκες σας γράφω από την Πράγα , έχει μουνιά αλλά η ποιότητα είναι όπως στην Ελλάδα, τα πιτσιρίκια είναι πλέον σε μεγάλο ποσοστό ατσούμπαλα και παχύσαρκα και οι τριαντάρες + έχουν υπερπατσαβουριάσει. Υπάρχουν και καλά κομμάτια αλλά στην συχνότητα που βρίσκεις και σε εμάς κάτω. Η διαφορά εδώ είναι ότι το καλό κομμάτι, είναι παντού καλό , ενώ σε εμάς το καλό κομμάτι μπορεί να έχει κρυφά ελαττώματα!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε και σπακοινα νοτσι υγ...μη μου κολας το πρωκτολογο οταν δεν ειναι εδω...οταν ξαναβγει ελπιζω να μη χαθεις...
κοιτα απο ουκρανια δε ξερω πολλα...δεν απανταω...σιγουρα ομως τα 50000000. της ουκρανιας δε μπορουμε να τα συγκρινουμε με τα 4000000 της μολδαβιας σε ποσοτητα γυναικων υπερεχει...μη κανεις τετοια συγκριση...απλα πιστευω εχεις γαμησει ολες τις βοσκοπουλες της μολδαβιας και τωρα πας να γαμησεις τις βοσκοπουλες της ουκρανιας...ασε σε μαθαμε φιλε τσιμογιαννη...προσοχη αδερφια της ουκρανιας μακρια απο τα χωρια ,γιατι θα βρειτε μπροστα σας το τσιμο ρεντ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μη κολας το πρωκτολογο οταν δεν ειναι εδω...οταν εμφανιστει θελω να σε δω χι χι χι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά είναι μαλακιες.Οι δυτικές Σλαυες(Τσεχες,Σλοβακες,Πολωνες) είναι κορυφή.Τώρα οι Τσεχες ρεπουν πολύ προς τον εκγερμανισμο και αυτό δεν είναι καλό.(φρικια,κτλ).Αλλά οι Σλοβακες είναι φοβερά μαλακιστηρια,δεν υπάρχουν χειρότερες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και έλεγα και γώ πότε θα εμφανιστεί ο κμαν....διότι έχει γράψει διδακτορικό ο άνθρωπος για
το DNA των σλαύων...μπαγάσα κμαν ακόμη να μας πείς για τις πτηνοειδείς μύτες των σλαύων...

και μια συνεισφορά στη συζήτηση...εχω την εντύπωση ότι οι μεγάλες αποδόσεις εντοπίζονται αφενός στη λεκάνη των συνόρων πολωνίας, ουκρανίας και σκοβακίας εφ ενός άντε και λίγο λευρκορωσίας και ανατολικώς του κιέβου...η κάνω λάθος?

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ti φοιτητες ρε γερο ξουρη? :2funny: :2funny: :2funny:που εκατσες στο θρανιο να μαθεις τα γραματα στα γεραματα...θες να γαμησεις και πιπινια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπητέ αμαρτωλέ,

Θα σου σινιστούσα να κάτσεις κι εσύ σε κανένα θρανίο, μια και η πρόσληψη γνώσεων δεν πρέπει
να σταματάει ποτέ. Έτσι θα ήξερες οτι η έκφραση είναι γερο-ξούρας.

Όσο για το περί πιπινιών, από που το συμπέρασμα;

Μάλλον αυθαιρετείς...

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υπομονή και θα παρουσιαστεί και ο δάσκαλος...σας εξηγήσσαμε το λόγο της απουσίας παραπάνω

Εκ της Κοσμητείας Μεταπτυχιακών Σπουδών
Κάζας

Ευχαριστώ και αναμένω κ. κοσμήτωρα

Τα βραδυνά μου σεβάσματα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μην γαματε το θρεντ με μαλακιες για τσεχιες-μολδαβιες και αλλα σκατα,οι γνωστοι μαλακες του σαιτ.
ειστε αποτυχημενοι ολοι σας.τα μονα θρεντ που αξιζουν και κανουν πραγματικα ενημερωση,ειναι του μεγα διαδασκαλου ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ για οτι εχει σχεση με την ουκρανια,και του στρατηγου ΑΛΛΑΝ για οτι εχει σχεση με την βουλγαρια.
οι υπολοιποι ειστε παπατζηδες.
αντε και μην γραφετε ασχετοσυνες στο θρεντ του δασκαλου,για να μην γαμησω κανεναν στο τελος.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην γαματε το θρεντ με μαλακιες για τσεχιες-μολδαβιες και αλλα σκατα,οι γνωστοι μαλακες του σαιτ.
ειστε αποτυχημενοι ολοι σας.τα μονα θρεντ που αξιζουν και κανουν πραγματικα ενημερωση,ειναι του μεγα διαδασκαλου ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟΥ για οτι εχει σχεση με την ουκρανια,και του στρατηγου ΑΛΛΑΝ για οτι εχει σχεση με την βουλγαρια.
αντε και μην γραφετε ασχετοσυνες στο θρεντ του δασκαλου,για να μην γαμησω κανεναν στο τελος.
κατουρα και λιγο ρε μεγαλε ...αν καποιον δε το ξερεις δε μπορεις να το χαρακτιρισεις ...αν εσυ εισαι ο νταβατζης του σαιτ ,τοτε να μας το πουν για να φερθουμε αναλογα...οπως εσυ γραφεις σε ολα τα θρεντς ετσι κι εμεις...κανενας δεν αγορασε τα θρεντς...αν θελεις εσυ να οριζεις δικτατορικα και χυδαια τους αρχηγους και υπαρχηγους εδω μεσα κανεις λαθος

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
κατουρα και λιγο ρε μεγαλε ...αν καποιον δε το ξερεις δε μπορεις να το χαρακτιρισεις ...αν εσυ εισαι ο νταβατζης του σαιτ ,τοτε να μας το πουν για να φερθουμε αναλογα...οπως εσυ γραφεις σε ολα τα θρεντς ετσι κι εμεις...κανενας δεν αγορασε τα θρεντς...αν θελεις εσυ να οριζεις δικτατορικα και χυδαια τους αρχηγους και υπαρχηγους εδω μεσα κανεις λαθος
να ανοιξετε ενα θρεντ γισ την μολδαβια ρε μαλακες.οπως εκεινο που ειχατε παλια και σας το εκλεισαν,γιατι το κανατε σαν τα μουτρα σας.
το ιδιο θελετε να κανετε και σε αυτο?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να ανοιξετε ενα θρεντ γισ την μολδαβια ρε μαλακες.οπως εκεινο που ειχατε παλια και σας το εκλεισαν,γιατι το κανατε σαν τα μουτρα σας.
εγω τοσο παλιος δεν ειμαι και δε ξερω τι εγινε...εσυ βεβαια εισαι παλιος και ξερεις ...ομως μπαινω σε αυτα τα θρεντς γιατι γραφουν μερικοι φιλοι...σεβομαι αυτους που ειναι σε αυτα παλιοι και λενε σωστα πραγματα,οπως και τη δικη σου γνωμη λογω εμπειριας που εχεις ...δεν εχω σλοπο να χαλασω τιποτα γιατι δεν ειμαι τετοιος τυπος...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε αρκανς8000 τα σεβη μου
επειδη εχεις το απολυτο ρισπεκτ μου,λογω οτι εισαι με διαφορα ο γραφικοτερος στο σαιτ,
βλεπω οτι εκτος απο πολυ πολιτισμενος,εισαι και πανεξυπνος,ποιο ηταν το σαιτ που κλεισανε?για πες το μας και μας να το μαθουμε.. :2funny: :2funny:
επισης απ οτι εμαθα,μολις κ μετα βιας εχεις καταφερει να φτανεις μια τοσο στην σοφια,τι σε νοιαζει τι κ πως γινετε στην ουκρανια?αφου δεν πηγες ουτε προκειτε να πας..ασε λοιπον εμας με τις οποιες αρλουμπες ,μπορει να λεμμε,ειμαστε ομως εκει συνεχεια κι οχι βιρτσουαλ μονο,και οχι  μεσω του ενπαλαμιου σεξ..
υγ.απολυτο ρισπεκτ,απλα μεγαλωσε λιγο τη δοση σου γιατι μαλλον αυτην που επαιρνες πακαιοτερα δεν σε πιανει πλεον..
:grin: :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες σας γράφω από την Πράγα , έχει μουνιά αλλά η ποιότητα είναι όπως στην Ελλάδα, τα πιτσιρίκια είναι πλέον σε μεγάλο ποσοστό ατσούμπαλα και παχύσαρκα και οι τριαντάρες + έχουν υπερπατσαβουριάσει. Υπάρχουν και καλά κομμάτια αλλά στην συχνότητα που βρίσκεις και σε εμάς κάτω. Η διαφορά εδώ είναι ότι το καλό κομμάτι, είναι παντού καλό , ενώ σε εμάς το καλό κομμάτι μπορεί να έχει κρυφά ελαττώματα!!
παροτι συνεχιζουμε το  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: πεστα γιατι οι ανθρωποι απλα ονειρευοντε περι τσεχες μουναρες κ πρασινα αλογα
επισης πολυ σωστο αυτο,οτι αν εινε καλη η γκομενα στην αν.ευρωπη,ειναι κατα 90% καλη σε ολα.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
επισης αγαπητε αρκανς,ως γνωστον,"ο βλακας ειναι ανικητος",φυσικα και δεν μπορουμε να τα βαλουμε μαζι σου,ξεπερνας τις δυναμεις μας :grin: :grin: :grin:
οσο για το "γαμησι".προτεινω να συνεχισεις τις συναντησεις με την δεξια σου παλαμη,κι ασε εμας στην "αποτυχια" μας :grin: :grin: :grin: :grin:
ρισπεκτ "ανικητε" :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισης αγαπητε αρκανς,ως γνωστον,"ο βλακας ειναι ανικητος",φυσικα και δεν μπορουμε να τα βαλουμε μαζι σου,ξεπερνας τις δυναμεις μας :grin: :grin: :grin:
οσο για το "γαμησι".προτεινω να συνεχισεις τις συναντησεις με την δεξια σου παλαμη,κι ασε εμας στην "αποτυχια" μας :grin: :grin: :grin: :grin:
ρισπεκτ "ανικητε" :2funny: :2funny:
  :dancing: :dancing: :dancing: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom