Aγαπητέ πρόκειται περί καθαρμάτων. Ως γνωστόν στην πρεσβεια εδώ τους κανανε τσακωτους να τα παίρνουν. Με την αλληλοεξαρτηση της διαφθορας που υπάρχει στο Γκρετσικισταν, διότι δεν ειναι διεφθαρμενος μονο ο προξενικος υπάλληλος, είναι κι ο διμόσιος κατηγορος που τα βλεπει και κανει μόκο, ειναι κι οδικαστης που τα δικαζει και απαλλάσει, είναι κι ο μπάτσος που τα παίρνει για να βλεπει και να ξεχνά είναι κι ο βολευτης που παίρνει τελέφωνο και γιομιζει η τσεπούλα του είναι κι ο κ. υπουργός που τσεπώνει τα χοντρά από άλλες μπίζνες κι αφήνει τον...κατιμα στους υποδέλοιπους. πρόκειται περό οριζοντίοου και καθετου συστηματος διαφθοράς. Ο γιαουρτωθης αρεσκεται εις τους μαυριδερους και γεροδεμενους πατακιστανούς. Γιατι δεν τους παίρνει σπίτι του όπως ο πρώην υπουργος με το αναψυκτήριο? Εγώ αρεσκομαι στις μουναρες. Πλερώνω τους φόρους μου? πλερώνω. Η κωλογρια που λες γιατι δεν με αφηνει να παρω δυο μουνια σπίτι μου για 15 μερες και μετα στο καλό. Σάμπως δεν με ξερουν ποιος ειμαι, τι δουλεια κανω κλπ? Να σου πω την μαυρη αλήθεια? Αυτοί όλοι οι χαραμοφαήδες ειναι τόσοι άσχετοι που περα απο το Ριβερ και τον πάνο τους δεν ξερουν την τρύφλα τους! Σε τσατσοθεσεις ειναι όλοι. Φορολογούμαι και πληρώνω κι αντι αυτοι να ναι υπαλληλοι μου και να με εξυπηρετουν κάνουν το εντελώς αντίθετον. Ίσως επειδή στην χώρα μας δεν πληρώνουμε φορους αλλα προστασία στις συμμορίες που κυβερνούν. Τους μπάτσους στα τυρραβνα τους πιασανε πυροβόλησε ο ένας τον άλλον γιατι τσακωθηκανε στη μοιρασια. 7000 το κεφάλι, 5000 οι κ.κ. διπλομασικοι 2000 οι μπάτσοι που κι αυτοι έπρεπε να στελνουν το κατιτις τους πίσω στους άλλους μπάτσους. Εδώ το μαλλί ηταν 10.000-15000 αναλόγως των χαρτιών.