Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• bourdeloyalta.jpg
    bourdeloyalta.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Πληροφορούμαι από τα αντιστασιακα ιστολόγια ότι για αυριο(σήμερα) το πρωί έχουν λεει τα οθωμανικα σκουπίδια, υπό την σκέπη των προδοτων, προγραμματίσει ομαδικη μαλακεία  σε 6-7 πλατείες των Αφηδνών. Από την μίαν τι ωραία που το έθεσαν τα πορνοκαναλα την πρώτη φορά "ομαδικη προσευχή" δεν είπαν μετετρεψαν σε υπαίθριο τζαμι την πλατεία Κότζακ να  βάνουνε σιγα-σιγα στα κορόιδα να εθιζονται με την ιδέα. Κατα δεύτερον όλοι οι μαλακες που πληρώνουμε με την ΔΕΗΣ δημοτικα τέλη ερωτηθηκαμε εαν γουσταρουμε τις πλατείες μας να τις μετατρέπουν κατα χρονολογικη σειρά σε λαικα υπνωτήρια της καμπούλ και σε υπαίθρια τζαμια κατα δευτερον? Γιατί κατι μου λεει ότι για καποια πλατεια, θα βρεθει ως από μηχανης θεός στο τελος ο φιλευσπλαχνος Dr Lachios  και θα πει: "πω, πώ! κώλο την καταντησαν την πλατεια, καλα δεν μου την δίνετε σε μένα να σας την σιάξω" όπως τις καταπατήσεις του επι της παραλίας. Για τα απορρίματα αμα δεν τους γουσταρει, να πάνε εις τας πατρίδας των να κανουν και τζαμιά  και το τραινάκι του Καράτσι με τον απερχόμενο Δήμαρχο και ομαδικη μαλακεία με τον νεο...Δεν τους προσκαλεσε κανεις! Μενουν διότι όλες οι κυβερνησεις ειναι μίσθαρνες  των Τουρκων και των Αμερικανων και οι μπάτσοι και δικασταί επίορκοι διότι δεν εφαρμοζονται οι βασικώτεροι νομοι. Παρανομοι ειναι όλοι και μωαμεθανοι εχθροί που τους ξαποστελνει η Τουρκια για να μας διαλύσει.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:think: :think: :think:  η επιστημονικη μεθοδος του πασοκ μαλαχ σε υποθετα!!!  και η μεταφυσικη μεδοδος της ΝΔ μαλαχ σε λιχναρι !!!!!!  χμ χμ ο μαλαξ του μαλακος  τον μαλακα Ω ΜΑΛΑΚΕς ΕΛΛΗΝΕς !!!!!

Συνημμένα

• xapia mplaskoy.jpg
    xapia mplaskoy.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • το λυχναρι του μαλακοελληνα.jpg
    το λυχναρι του μαλακοελληνα.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης

εσύ αγαπητέ που κανεις και τον πατριωτη, εισαι ελευθερος αυριο το πρωι να πας να μαλακιστεις ομαδικα με τους πατακιστανούς στην πλατεία κουμου ντουρου. Προσοχή: πάρε μαζί σου ένα χαλάκι, ένα φεσάκι κι ένα αγγούρι να το βανεις στον πάνο σου , για να συνηθιζεις, γιατι στο τελος όλοι αυτοι θα μας πανισουν...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εσύ αγαπητέ που κανεις και τον πατριωτη, εισαι ελευθερος αυριο το πρωι να πας να μαλακιστεις ομαδικα με τους πατακιστανούς στην πλατεία κουμου ντουρου. Προσοχή: πάρε μαζί σου ένα χαλάκι, ένα φεσάκι κι ένα αγγούρι να το βανεις στον πάνο σου , για να συνηθιζεις γιατι στο τελος όλοι αυτοι θα μας πανισουν...
ΣΤΑ χρονια σου σιφακλα αυτα πιαναν!!!!!!! τορα της νεες καταστασεις δεν βλεπο να της αντιλαμβανεσε  !!!!! αναληση επι αναλησεον κριτικη και ζοχαδα κυρια χαρακτηριστικα της γενια σου !!!  καμια ιδεα διδασκαλε???  καμια προταση στα νεα παιδια εχεις???  ευχαριστο για τα καλα σου λογια !!!! με τιμας παντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ Ο Roosevelt ΕΙΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑς λιγο σιτεμενος βεβεα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΣΤΑ χρονια σου σιφακλα αυτα πιαναν!!!!!!! τορα της νεες καταστασεις δεν βλεπο να της αντιλαμβανεσε  !!!!! αναληση επι αναλησεον κριτικη και ζοχαδα κυρια χαρακτηριστικα της γενια σου !!!  καμια ιδεα διδασκαλε???  καμια προταση στα νεα παιδια εχεις???  ευχαριστο για τα καλα σου λογια !!!! με τιμας παντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα νεα (αποβλακωμένα) παιδια αν νομιζουν ότι μπορουν να ζησουν χωρις την πατρίδα μας ειναι γελασμενα. Διότι αυτό που μαγειρευεται και πραγματοποιείται μερα με την μερα δεν ειναι η μετατροπή της πατρίδος μας σε πολιτεία των ΗΠΑ αλλά σε βιλαέτι της Τουρκίας.   Μου θυμιζει το παλιο ανεκδοτο με τον Πόντιο, λεει ακρύβηνε η βενζίνη, ο πόντιος"στ αρχίδια μου, εγώ ένα πεντοχίλιαρο βαζω" Και να κρατησει καποιος τα λεφτουδακια του, την ιδια αξια, το ιδιο πρεστιζ εχει να ειναι καποιος υπήκοος ΗΠΑ, υπήκοος Ελβετίας και υπήκοος Τουρκιας ή Αυνανιστάν?"
Και ποια λεφτα θα μεινουν στην χώρα? Την νεολαια την εχουν με 700Ε που το ξεφτυλισαν το νομισμα και παιρνεις ενα αρκιντι. Απλως όλοι τα φερνουν βολτα διοτι παιρνουν το χαρτζιλικι από την μαμα- μπαμπα και την συνταξη της γιαγιας. Τα οποια βλεπουμε οτι κοβονται και συντομως θα κοπουν όλα. γι αυτο και κουβαλησαν μεσα 3-4 εκκατομμυρια σκουπίδια. Διότι μόλις κλεισει η στροφφιγγα του χρηματος και ξεσηκωθουν οι μαλακες θα ξεσηκωσουν τα σκουπίδια. ποσοι νομιζεις ότι ειναι οι νεοι οι δικοι μας? κανα εκκατομμυριο? ¨οσοι μπορουν θα την κανουν έξω οι υπόλοιποι γιουσουφακια με φεσακια και πρεζόνια.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα νεα (αποβλακωμένα) παιδια αν νομιζουν ότι μπορουν να ζησουν χωρις την πατρίδα μας ειναι γελασμενα. Διότι αυτό που μαγειρευεται και πραγματοποιείται μερα με την μερα δεν ειναι η μετατροπή της πατρίδος μας σε πολιτεία των ΗΠΑ αλλά σε βιλαέτι της Τουρκίας.   Μου θυμιζει το παλιο ανεκδοτο με τον Πόντιο, λεει ακρύνηνε η βενζίνη, ο πόντιος"στ αρχίδια μου, εγώ ένα πεντοχίλιαρο βαζω" Και να κρατησει καποιος τα λεφτουδακια του, την ιδια αξια, το ιδιο πρεστιζ εχει να ειναι καποιος υπήκοος ΗΠΑ, υπήκοος Ελβετίας και υπήκοος Τουρκιας ή Αυνανιστάν?"
Και ποια λεφτα θα μεινουν στην χώρα? Την νεολαια την εχουν με 700Ε που το ξεφτυλισαν το νομισμα και παιρνεις ενα αρκιντι. Απλως όλοι τα φερνουν βολτα διοτι παιρνουν το χαρτζιλικι από την μαμα- μπαμπα και την συνταξη της γιαγιας.
αρχοντα τα αποβλακωμενα παιδια την κανουν με ελαφρα πηδηματακια εξοτερικο !! και αυτα που γραφεις ειναι σοστοτατα αλλα ο μισθος τωρα ειναι 580 ευρα !!!!!!  και αυτα τα ξερουμε!!!!!  να κερασαο καμια ρακι μπας και σου ερθει επιφοτιση και μας φωτισης με καμια καινουργια ιδεα  τι στο διαλο πρεπει να κανει ο ελληνας σημερα???????  αυτο ειναι το ερωτημα!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 211994-raki.jpg
    211994-raki.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
και για τους μαλακες επειδή έχω ζησει το μεγαλύτερο μερος της ζωης μου έξω, όσα λεφτα και να χει καποιος η χωρα από την οποια προερχεται καποιος μετρα και στις μπίζνες και στις γκομενες και στο πώς σε κοιταν οι γειτονες σου και σ'όλα.  Κραταιά χώρα λίγο απ αυτό περνα και σε σενα, χώρα της πλάκας και συ της πλάκας. όσο πιο πολυ απαξιώνεται η χώρα μας τόσο πιο πολύ απαξιωνόμεθα και εμεις εις τα οματια των ξενων.
Και θα σκεφτει καποιος στ αρχίδια μου εγω να γαμω θελω. Αμ δε σου καθονται οι πουτανες οι γκομενες. Οι γυναικες θελουν αυτο, την δυναμη, το κρατος όπως λεγεται στα ελληνικα απλώς εμεις δεν έχουμε κράτος - δύναμη διότι κυβερνουμεθα από μισθαρνους ξενοδουλους αδυνάτους ομοφυλοφίλους. τοσο απλόν...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και για τους μαλακες επειδή έχω ζησει το μεγαλύτερο μερος της ζωης μου έξω, όσα λεφτα και να χει καποιος η χωρα από την οποια προερχεται καποιος μετρα και στις μπίζνες και στις γκομενες και στο πώς σε κοιταν οι γειτονες σου και σ'όλα.  Κραταιά χώρα λίγο απ αυτό περνα και σε σενα, χώρα της πλάκας και συ της πλάκας. όσο πιο πολυ απαξιώνεται η χώρα μας τόσο πιο πολύ απαξιωνόμεθα και εμεις εις τα οματια των ξενων.
Και θα σκεφτει καποιος στ αρχίδια μου εγω να γαμω θελω. Αμ δε σου καθονται οι πουτανες οι γκομενες. Οι γυναικες θελουν αυτο, την δυναμη, το κρατος όπως λεγεται στα ελληνικα απλώς εμεις δεν έχουμε κράτος - δύναμη διότι κυβερνουμεθα από μισθαρνους ξενοδουλους αδυνάτους ομοφυλοφίλους. τοσο απλόν...
διδασκαλε αυτα τα ξερουμε εδω και κερο και σε ξαναροταο ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ??????????????? ΕΧΕΙς ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΕς !!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΟΛΟΥς  ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙς???????????????????????????????

Συνημμένα

• cucumber.jpg
    cucumber.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
αρχοντα τα αποβλακωμενα παιδια την κανουν με ελαφρα πηδηματακια εξοτερικο !! και αυτα που γραφεις ειναι σοστοτατα αλλα ο μισθος τωρα ειναι 580 ευρα !!!!!!  και αυτα τα ξερουμε!!!!!  να κερασαο καμια ρακι μπας και σου ερθει επιφοτιση και μας φωτισης με καμια καινουργια ιδεα   τι στο διαλο πρεπει να κανει ο ελληνας σημερα???????  αυτο ειναι το ερωτημα!!!!!!!!!!!!

Αγαπητε,
στο επαναλαμβανω διοτι τα εχω αντιμετωπίσει. Όντως τα παιδια του Σταυρόπουλου, του Τομπολα, του Αρχιδογιαννη κλπ διότι ειναι τοσα πολλα τα λεφτα που έχουν σουφρώσει δεν θα αντιμετωπισουν κανενα πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι όμως και ενα εκκατομμύριο ευρώ να εχει καποιος στην τραπεζα θα έχουν πρόβλημα. γιατι? διότι θα ειναι ξενοι, θα μιλουν με προφορά, θα πορέρχονται από μια χωρα που δεν θα υπάρχει πια ή θα εχει όλη μετατραπει σε Αυνανισταν και οπου και να πανε στον πολιτισμενο κοσμο θα τους κοιταν με  μισο ματι.
Και γω μιλαω για λεφταδες. ποσον μαλλον το παιδι της καθε κυρα- μαρίκας που με δυο νοικια το στειλε στην Αγγλια να σπουδασει...

Επισκέπτης
Αγαπητε,
στο επαναλαμβανω διοτι τα εχω αντιμετωπίσει. Όντως τα παιδια του Σταυρόπουλου, του Τομπολα, του Αρχιδογιαννη κλπ διότι ειναι τοσα πολλα τα λεφτα που έχουν σουφρώσει δεν θα αντιμετωπισουν κανενα πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι όμως και ενα εκκατομμύριο ευρώ να εχει καποιος στην τραπεζα θα έχουν πρόβλημα. γιατι? διότι θα ειναι ξενοι, θα μιλουν με προφορά, θα πορέρχονται από μια χωρα που δεν θα υπάρχει πια ή θα εχει όλη μετατραπει σε Αυνανισταν και οπου και να πανε στον πολιτισμενο κοσμο θα τους κοιταν με  μισο ματι.
Και γω μιλαω για λεφταδες. ποσον μαλλον το παιδι της καθε κυρα- μαρίκας που με δυο νοικια το στειλε στην Αγγλια να σπουδασει...

Μεχρι το 1940 ελλην στην αμερικη ητο σαν να λεμε αλβανος. Ρε δε πα να χαμε ν Σωκρατη, λεωνιδα, Κολοκοτρώνη σαμπως ο μεσος αμερικλανος αυτα τα ξερει? έγινε ομως ο πολεμος του 40 άνθεξε η χωρα για κανα χρονο, το παιξανε σ ολες τις εφημερίδες και καινεματογραφους στα επικαιρα, απ σου λεει καλοι οι έλληνες κι ετσι τους απεδεχθη οι κοινωνια κι ετσι εγινε καλος ντορος για την χωρα κι ετσι ολα μετα τον πολεμο ηταν ελληνικα Ζορμπας, τα κανονια του ναβαρόνε, Σκουρας, Τομ παπας, παπανικολαου τι να πρωτοθυμηθω και πηγαμε ετσι μ αυτην την δυναμικη εξω περιπου μεχρι το 1980 οποτε αρχισανε να φαινονται τα αποτελεσματα του 1974...
Πρεπει να αντιληφθουμε οτι αυτο που συντελειται εις την πατριδα μας για εμας που ζουμε στην αλλοδαπη ειναι ο χειροτερος διασυρμός...  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΙΝΕΖΟς ΑΝΑΛΗΤΗς !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ο ΑΣΘΕΝΗς ΠΕΘΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟΥς ΜΑΘΗΤΕς ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑς ΤΗς ΚΑΡΔΙΑς ΚΑΜΙΑ 1500 ΣΕΛΙΔΕς ΑΚΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αρχοντα πεθανε ο ασθενης και εση γραφης ακομα@!!!!!!!!!!!!!!ολοι αναληουν ολοι κρινουν αλλα καμια προταση !!!! καμια ιδεα!!!! ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ τιποτα !!! μπλα μπλα πλα μπλα!!!! παο για υπνο

Συνημμένα

• 809411_b.jpg
    809411_b.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 27

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατι σχετικο?

Συνημμένα

• 091d8394eac146578cd928b8da7abf41.jpg
    091d8394eac146578cd928b8da7abf41.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 091d8394eac146578cd928b8da7abf41.jpg
    091d8394eac146578cd928b8da7abf41.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μεχρι το 1940 ελλην στην αμερικη ητο σαν να λεμε αλβανος. Ρε δε πα να χαμε ν Σωκρατη, λεωνιδα, Κολοκοτρώνη σαμπως ο μεσος αμερικλανος αυτα τα ξερει? έγινε ομως ο πολεμος του 40 άνθεξε η χωρα για κανα χρονο, το παιξανε σ ολες τις εφημερίδες και καινεματογραφους στα επικαιρα, απ σου λεει καλοι οι έλληνες κι ετσι τους απεδεχθη οι κοινωνια κι ετσι εγινε καλος ντορος για την χωρα κι ετσι ολα μετα τον πολεμο ηταν ελληνικα Ζορμπας, τα κανονια του ναβαρόνε, Σκουρας, Τομ παπας, παπανικολαου τι να πρωτοθυμηθω και πηγαμε ετσι μ αυτην την δυναμικη εξω περιπου μεχρι το 1980 οποτε αρχισανε να φαινονται τα αποτελεσματα του 1974...
Πρεπει να αντιληφθουμε οτι αυτο που συντελειται εις την πατριδα μας για εμας που ζουμε στην αλλοδαπη ειναι ο χειροτερος διασυρμός... 

Μετά από αρκετές δεκαετίες είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τέτοια διεθνή απομόνωση. Οι Αμερικάνοι σπάστηκαν που προσεγγίζουμε τους Ρώσους, οι Ρώσοι σπάστηκαν γιατί δε το προχωράμε και τους κοροιδεύουμε, οι Κινέζοι σπάστηκαν γιατί τους τρενάρουμε τις επενδύσεις, οι Ευρωπαίοι επειδή τους δουλεύαμε ...
Η τιμιότερη και καθαρότερη λύση είναι η εξής. Που ανήκε πριν η Ελλάδα? Επανασυγκόληση με την " μητέρα πατρίδα" > Οθωμανική- τουρκική επαρχία να τελειώνουμε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Όσο για τον ελληνικό φίλτατε Ιωσήφ, περιγράφεται με κάθε σαφήνεια και καθαρότητα στο επιστημονικότατο κατά τα άλλα πόνημα του κοινωνιολόγου Ευάγγελου Λεμπέση " Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ"

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266

Η ελλαδα δεν ειναι απλα ξεφραγο αμπελι, εχει καταντησει υπαναπτυκτη ισλαμικη αποικια.
Υποβαθμιση, ισλαμ, τριτοκοσμικες καταστασεις.
Δουλειες 0, μισθοι 0, προοπτικες 0.
Οπως ειπωθηκε, η ελπιδα των νεων ειναι μονο καποια καλη χωρα της δυτικης ευρωπης για μεταναστευση.
Δεν εχει νοημα να μεινει καποιος ελλαδα. Να κανει τι, να ελπισει σε τι?

Και φυσικα αυτο εχει και αντικτυπο στις σχεσεις των ελληνων με τις ξενες, ποια θα σε κοιταξει σοβαρα οταν εχει καταντησει το 'ελληνας' οπως λεγαμε 'αλβανος' τα παλιοτερα χρονια;
Τι να πεις στην αλλη, να ερθει στον 'ελληνικο παραδεισο';
Μονη ελπιδα το εξωτερικο δυστυχως. Ειναι η πικρη αληθεια.
Η χωρα θα ζησει νεα μεταναστευση αλα δεκαετια 50-60.
Κριμα πραγματικα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η ελλαδα δεν ειναι απλα ξεφραγο αμπελι, εχει καταντησει υπαναπτυκτη ισλαμικη αποικια.
Υποβαθμιση, ισλαμ, τριτοκοσμικες καταστασεις.
Δουλειες 0, μισθοι 0, προοπτικες 0.
Οπως ειπωθηκε, η ελπιδα των νεων ειναι μονο καποια καλη χωρα της δυτικης ευρωπης για μεταναστευση.
Δεν εχει νοημα να μεινει καποιος ελλαδα. Να κανει τι, να ελπισει σε τι?

Και φυσικα αυτο εχει και αντικτυπο στις σχεσεις των ελληνων με τις ξενες, ποια θα σε κοιταξει σοβαρα οταν εχει καταντησει το 'ελληνας' οπως λεγαμε 'αλβανος' τα παλιοτερα χρονια;
Τι να πεις στην αλλη, να ερθει στον 'ελληνικο παραδεισο';
Μονη ελπιδα το εξωτερικο δυστυχως. Ειναι η πικρη αληθεια.
Η χωρα θα ζησει νεα μεταναστευση αλα δεκαετια 50-60.
Κριμα πραγματικα.
απολυτο δικιο εχεις...εχουμε το μεγαλυτερο εργοστασιο στο κοσμο τον τουρισμο ... ε και??? αλλα οπως λεγαν οι παλιοι,παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι

Επισκέπτης
απολυτο δικιο εχεις...εχουμε το μεγαλυτερο εργοστασιο στο κοσμο τον τουρισμο ... ε και??? αλλα οπως λεγαν οι παλιοι,παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι

Aγαπητέ αυτη εδιελυσαν την ελληνικη βιοτεχνικη δραστηριότητα, διότι με την κλεψια των φόρων και την δημιουργία φοβερών εισφορών στα αν ασφαλιστικα ταμεια, που πανε στον εκαστοτε Βοθρολομαίο που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του κι απο τσατσο θεση πάει σε τσατσο θεση, έκαναν παντελώς ασύμφορη την πρόσληψη προσωπικου. Στο Γκρετσικισταν ισχύουν τρομερα πράματα, άμα παίρνεις καποιον υπαλληλο είναι σα να τον παντρεύεσαι δε μπορείς να τον διώξεις. Η αγορά δεν ρυθμιζεται με νόμους, η αγορα ρυθμιζεται με την προσφορά και την ζήτηση. Εγώ δεκαετικουτης και βρηκα αμέσως δουλεια κι ουτε πετρες εσπαγα ουτε σε σκαλωσιες ανέβαινα, σήμερα γιατι δε μπορεί να βρει ένας 30 ετών?
Διότι οι μαρξισται κυνηγησαν ανελέητα όλους τους πραγματικους επιχειρηματίες κι αφησαν τους αεριτζηδες τυπου μπόκαλη, τομπολα, λάτσιου,κλπ οι οποιοι μαζεψανε κι ολα τα φραγκα. Εκτος απο τα τροφιμα που ακομα κρατιουνται όλα τα αλλα τα κλεισανε. Αντε βρες παπουτσια πχ

Επισκέπτης
Κι ουτε σκοπός μου ειναι η πολιτικη και στ αρχιδια μου αν στην πλατεια συνταγματος έβλεπα το αγαλμα του λένιν. Το βλεπω κι εδώ καθε μερα. Την επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήθελα να εξασκησω ελεύθερα και δεν ημπορούσα. Ας λεγανε τις μαρξιστικες μαλακειες αλλα η αγορα να ητο ελευθερη. Αμ δε! οι κομμουνισται κατα τεκμηριον ειναι οκνηροί και έχουν κάλο και θελουν ότι αυτοι σκέπτονται να το πληρωνει καποιος άλλος. Τους παρανόμους αλλοδαπους, ο γιαουρτωθής γιατι δεν τους παιρνει σπιτι του στην Τεμπέλη και τους στελνει στο κεντρο των Αφηδνών? Αμ ξενος κωλος όπως ελεγε ο γερος μου, εκατο ραβδιές! Και γι αυτό εχρηματοδότησαν αφειδώς οι αμερικλανοι τετοια κομματα παρ'όλο που φαινομενικως ειναι αντιθετοι, διότι η πολιτική των υπαγόρευε την προώθηση της Τουρκίας και την μετατροπή της ιδικης μας χωρας σε βιλαέτι.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενα αγγουρι εχουμε. Δωματια του 70-80 σε ακριωεσ τιμες.Μοντερνα σε πανακριβες τιμες για τους Ελληνες και φτηνα για τους ξενους και την νοοτροπια τι να κανω 3μηνες ειναι η σεζον δεν μπορω ποιο κατω. Για αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom