davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
kala ρε δασκαλε εση εισε στην μεση ο αλλαν πιος ειναι??Εμ βέβαια κατι τετοιο θα ητο σαν την διάσκεψη της Γιάλτας. Αμήν!
kala ρε δασκαλε εση εισε στην μεση ο αλλαν πιος ειναι??Εμ βέβαια κατι τετοιο θα ητο σαν την διάσκεψη της Γιάλτας. Αμήν!
ΣΤΑ χρονια σου σιφακλα αυτα πιαναν!!!!!!! τορα της νεες καταστασεις δεν βλεπο να της αντιλαμβανεσε !!!!! αναληση επι αναλησεον κριτικη και ζοχαδα κυρια χαρακτηριστικα της γενια σου !!! καμια ιδεα διδασκαλε??? καμια προταση στα νεα παιδια εχεις??? ευχαριστο για τα καλα σου λογια !!!! με τιμας πανταεσύ αγαπητέ που κανεις και τον πατριωτη, εισαι ελευθερος αυριο το πρωι να πας να μαλακιστεις ομαδικα με τους πατακιστανούς στην πλατεία κουμου ντουρου. Προσοχή: πάρε μαζί σου ένα χαλάκι, ένα φεσάκι κι ένα αγγούρι να το βανεις στον πάνο σου , για να συνηθιζεις γιατι στο τελος όλοι αυτοι θα μας πανισουν...
ΣΤΑ χρονια σου σιφακλα αυτα πιαναν!!!!!!! τορα της νεες καταστασεις δεν βλεπο να της αντιλαμβανεσε !!!!! αναληση επι αναλησεον κριτικη και ζοχαδα κυρια χαρακτηριστικα της γενια σου !!! καμια ιδεα διδασκαλε??? καμια προταση στα νεα παιδια εχεις??? ευχαριστο για τα καλα σου λογια !!!! με τιμας παντα![]()
![]()
![]()
![]()
αρχοντα τα αποβλακωμενα παιδια την κανουν με ελαφρα πηδηματακια εξοτερικο !! και αυτα που γραφεις ειναι σοστοτατα αλλα ο μισθος τωρα ειναι 580 ευρα !!!!!! και αυτα τα ξερουμε!!!!! να κερασαο καμια ρακι μπας και σου ερθει επιφοτιση και μας φωτισης με καμια καινουργια ιδεα τι στο διαλο πρεπει να κανει ο ελληνας σημερα??????? αυτο ειναι το ερωτημα!!!!!!!!!!!!τα νεα (αποβλακωμένα) παιδια αν νομιζουν ότι μπορουν να ζησουν χωρις την πατρίδα μας ειναι γελασμενα. Διότι αυτό που μαγειρευεται και πραγματοποιείται μερα με την μερα δεν ειναι η μετατροπή της πατρίδος μας σε πολιτεία των ΗΠΑ αλλά σε βιλαέτι της Τουρκίας. Μου θυμιζει το παλιο ανεκδοτο με τον Πόντιο, λεει ακρύνηνε η βενζίνη, ο πόντιος"στ αρχίδια μου, εγώ ένα πεντοχίλιαρο βαζω" Και να κρατησει καποιος τα λεφτουδακια του, την ιδια αξια, το ιδιο πρεστιζ εχει να ειναι καποιος υπήκοος ΗΠΑ, υπήκοος Ελβετίας και υπήκοος Τουρκιας ή Αυνανιστάν?"
Και ποια λεφτα θα μεινουν στην χώρα? Την νεολαια την εχουν με 700Ε που το ξεφτυλισαν το νομισμα και παιρνεις ενα αρκιντι. Απλως όλοι τα φερνουν βολτα διοτι παιρνουν το χαρτζιλικι από την μαμα- μπαμπα και την συνταξη της γιαγιας.
διδασκαλε αυτα τα ξερουμε εδω και κερο και σε ξαναροταο ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ??????????????? ΕΧΕΙς ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΕς !!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙς???????????????????????????????και για τους μαλακες επειδή έχω ζησει το μεγαλύτερο μερος της ζωης μου έξω, όσα λεφτα και να χει καποιος η χωρα από την οποια προερχεται καποιος μετρα και στις μπίζνες και στις γκομενες και στο πώς σε κοιταν οι γειτονες σου και σ'όλα. Κραταιά χώρα λίγο απ αυτό περνα και σε σενα, χώρα της πλάκας και συ της πλάκας. όσο πιο πολυ απαξιώνεται η χώρα μας τόσο πιο πολύ απαξιωνόμεθα και εμεις εις τα οματια των ξενων.
Και θα σκεφτει καποιος στ αρχίδια μου εγω να γαμω θελω. Αμ δε σου καθονται οι πουτανες οι γκομενες. Οι γυναικες θελουν αυτο, την δυναμη, το κρατος όπως λεγεται στα ελληνικα απλώς εμεις δεν έχουμε κράτος - δύναμη διότι κυβερνουμεθα από μισθαρνους ξενοδουλους αδυνάτους ομοφυλοφίλους. τοσο απλόν...
αρχοντα τα αποβλακωμενα παιδια την κανουν με ελαφρα πηδηματακια εξοτερικο !! και αυτα που γραφεις ειναι σοστοτατα αλλα ο μισθος τωρα ειναι 580 ευρα !!!!!! και αυτα τα ξερουμε!!!!! να κερασαο καμια ρακι μπας και σου ερθει επιφοτιση και μας φωτισης με καμια καινουργια ιδεα τι στο διαλο πρεπει να κανει ο ελληνας σημερα??????? αυτο ειναι το ερωτημα!!!!!!!!!!!!
Αγαπητε,
στο επαναλαμβανω διοτι τα εχω αντιμετωπίσει. Όντως τα παιδια του Σταυρόπουλου, του Τομπολα, του Αρχιδογιαννη κλπ διότι ειναι τοσα πολλα τα λεφτα που έχουν σουφρώσει δεν θα αντιμετωπισουν κανενα πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι όμως και ενα εκκατομμύριο ευρώ να εχει καποιος στην τραπεζα θα έχουν πρόβλημα. γιατι? διότι θα ειναι ξενοι, θα μιλουν με προφορά, θα πορέρχονται από μια χωρα που δεν θα υπάρχει πια ή θα εχει όλη μετατραπει σε Αυνανισταν και οπου και να πανε στον πολιτισμενο κοσμο θα τους κοιταν με μισο ματι.
Και γω μιλαω για λεφταδες. ποσον μαλλον το παιδι της καθε κυρα- μαρίκας που με δυο νοικια το στειλε στην Αγγλια να σπουδασει...
Μεχρι το 1940 ελλην στην αμερικη ητο σαν να λεμε αλβανος. Ρε δε πα να χαμε ν Σωκρατη, λεωνιδα, Κολοκοτρώνη σαμπως ο μεσος αμερικλανος αυτα τα ξερει? έγινε ομως ο πολεμος του 40 άνθεξε η χωρα για κανα χρονο, το παιξανε σ ολες τις εφημερίδες και καινεματογραφους στα επικαιρα, απ σου λεει καλοι οι έλληνες κι ετσι τους απεδεχθη οι κοινωνια κι ετσι εγινε καλος ντορος για την χωρα κι ετσι ολα μετα τον πολεμο ηταν ελληνικα Ζορμπας, τα κανονια του ναβαρόνε, Σκουρας, Τομ παπας, παπανικολαου τι να πρωτοθυμηθω και πηγαμε ετσι μ αυτην την δυναμικη εξω περιπου μεχρι το 1980 οποτε αρχισανε να φαινονται τα αποτελεσματα του 1974...
Πρεπει να αντιληφθουμε οτι αυτο που συντελειται εις την πατριδα μας για εμας που ζουμε στην αλλοδαπη ειναι ο χειροτερος διασυρμός...
και για τους μαλακες επειδή έχω ζησει το μεγαλύτερο μερος της ζωης μου έξω, όσα λεφτα και να χει καποιος η χωρα από την οποια προερχεται καποιος μετρα και στις μπίζνες και στις γκομενες και στο πώς σε κοιταν οι γειτονες σου και σ'όλα. Κραταιά χώρα λίγο απ αυτό περνα και σε σενα, χώρα της πλάκας και συ της πλάκας. όσο πιο πολυ απαξιώνεται η χώρα μας τόσο πιο πολύ απαξιωνόμεθα και εμεις εις τα οματια των ξενων.
Και θα σκεφτει καποιος στ αρχίδια μου εγω να γαμω θελω. Αμ δε σου καθονται οι πουτανες οι γκομενες. Οι γυναικες θελουν αυτο, την δυναμη, το κρατος όπως λεγεται στα ελληνικα απλώς εμεις δεν έχουμε κράτος - δύναμη διότι κυβερνουμεθα από μισθαρνους ξενοδουλους αδυνάτους ομοφυλοφίλους. τοσο απλόν...
απολυτο δικιο εχεις...εχουμε το μεγαλυτερο εργοστασιο στο κοσμο τον τουρισμο ... ε και??? αλλα οπως λεγαν οι παλιοι,παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναιΗ ελλαδα δεν ειναι απλα ξεφραγο αμπελι, εχει καταντησει υπαναπτυκτη ισλαμικη αποικια.
Υποβαθμιση, ισλαμ, τριτοκοσμικες καταστασεις.
Δουλειες 0, μισθοι 0, προοπτικες 0.
Οπως ειπωθηκε, η ελπιδα των νεων ειναι μονο καποια καλη χωρα της δυτικης ευρωπης για μεταναστευση.
Δεν εχει νοημα να μεινει καποιος ελλαδα. Να κανει τι, να ελπισει σε τι?
Και φυσικα αυτο εχει και αντικτυπο στις σχεσεις των ελληνων με τις ξενες, ποια θα σε κοιταξει σοβαρα οταν εχει καταντησει το 'ελληνας' οπως λεγαμε 'αλβανος' τα παλιοτερα χρονια;
Τι να πεις στην αλλη, να ερθει στον 'ελληνικο παραδεισο';
Μονη ελπιδα το εξωτερικο δυστυχως. Ειναι η πικρη αληθεια.
Η χωρα θα ζησει νεα μεταναστευση αλα δεκαετια 50-60.
Κριμα πραγματικα.
απολυτο δικιο εχεις...εχουμε το μεγαλυτερο εργοστασιο στο κοσμο τον τουρισμο ... ε και??? αλλα οπως λεγαν οι παλιοι,παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι
Ενα αγγουρι εχουμε. Δωματια του 70-80 σε ακριωεσ τιμες.Μοντερνα σε πανακριβες τιμες για τους Ελληνες και φτηνα για τους ξενους και την νοοτροπια τι να κανω 3μηνες ειναι η σεζον δεν μπορω ποιο κατω. Για αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε.απολυτο δικιο εχεις...εχουμε το μεγαλυτερο εργοστασιο στο κοσμο τον τουρισμο ... ε και??? αλλα οπως λεγαν οι παλιοι,παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι