Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι φυσικα διοτι:
α. ειναι φτηνα να μεινεις και να φας
β δεν θελει βιζα

Άσχετο το έχω ξαναγραψει πολλες φορες αλλα κολλαει πάλι
Από δυο πραματα εχω καταλαβει ότι στην ρωσία υπάρχει σχετικη αγαμια
α. το πρωτον σας ειχα πει ότι ειχα μια γνωστη πριν 7 χρονια όπου καθε σαββατοκυριακο έπαιρνε το τραινο και πααινε Μοσχα για 700 ντολαρι το σαβατοκυριακο όταν εδώ ο μισθος ητανα 100. Την έπαιρνε ένας μπαρμπας ουκρανος εκει και την ξεσκιζε όλο το σαββατοκυριακο, αφου δεν ειχε δει τιποτα απο Μοσχα την ειχε κλεισμενη μεσα ο τυπος κι ολο γαμουσε γιατι ετρεχε το ταξιμετρο
β τελευταια φορα που χα παει ταυλανδη πριν 5-6 χρονια ήτανε γεματο ρώσους που κανανε σα τρελλοι για αυτες τις μαιμουδες που εδω μιλαμε δεν πληρώνει κανεις να τις αγγιξει ουτε μεθυσμενος...

Πάντως μιλαω η γκομενα αυτη θεωρειτο τοπ μουνι εδώ περα, για τετοια μιλαω Α+ προφανως για να τον μπιξει στην αντιστοιχη εκει ο τυπος θα θελε τα διπλασια φραγκα για να μπαινει στην διαδικασια να την φωναζει, να της κανει τα εισητηρια να πηγαινει να την παιρνει απ το σταθμο και στο τελος να γαμα για 2 μερες συνεχεια τα χε υπολογισμενα, οι ουκρανοι ειναι φοβεροι τσιγγούνηδες.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δασκαλε βλεπω οτι η σχολη ξανανοιξε αυτες τις μερες,και ζει τις παλιες ενδοξες εποχες τις.
τελικα ενδιαφερων για μαθηση υπαρχη,σχολες δεν υπαρχουν να φοιτησει ο κοσμος.
δασκαλε αναμενω την συνεχεια των μαθηματων με ενδιαφερων.
με την αποφοιτηση μου,και την αποκτηση πτυχιου το περσινο ακαδημαικο ετος,με ενδειαφερει και η αποκτησις ενος μεταπτυχιακου τιτλου.

Επισκέπτης
και τωρα που σας τα διηγουμαι τα θυμαμαι, θυμαμαι είχε πουρματα, ενταξει μαρσουτκες που φευγανε με γκομενες καθε Πέμπτη και πηγαινανε να δουλεψουν στην Μοσχα μπαλέτα και καλα λεγανε και μετα Κυριακη-Δευτερα γυρναγανε πίσω. Κι όντως πρεπει να τανε μπαλετα διοτι δεν μενανε εκει κανανε οικονομια στην στεγη τις φερνανε πίσω...

Επισκέπτης
και τωρα που σας τα διηγουμαι τα θυμαμαι, θυμαμαι είχε πουρματα, ενταξει μαρσουτκες που φευγανε με γκομενες καθε Πέμπτη και πηγαινανε να δουλεψουν στην Μοσχα μπαλέτα και καλα λεγανε και μετα Κυριακη-Δευτερα γυρναγανε πίσω. Κι όντως πρεπει να τανε μπαλετα διοτι δεν μενανε εκει κανανε οικονομια στην στεγη τις φερνανε πίσω...

βεβαια αυτα εχουν περασει ανεπιστρεπτι λογω κοστους πλεον.
εδω θυμαμαι είχε σε νυχτερινο κεντρο ας το πουμε, 3 διαφορετικα μπαλετα, 3 -4 διαφορετικες τραγουδιαρες και κανα 2 στριπτιτζουδες.
Καθε πεμπτη που ταν μερα ανδρικου στριπ τιζ(πηγαινα κι εγω γιατι πηγαινανε τα μουνια) είχε 4-5 διαφορετικα μουσκουλεμενα αγορια που κακανε στριπ τιζ. τωρα φωναζουνε ένα - μια και κανει στριπτιζ το ιδιο ατομα 3 φορες. μπαλετο αν εχουν ενα. τραγουδιαρης- τραγουδιαρα αντε να ναι κανα δυο Γ διαλογης...επίσης το μπαλετο και την στριπ τιζερ, για τ αγορια δεν ξερω δεν ειχα δοκιμασει, οι ιδιοι σου λεγανε επι σκηνης, ξερετε κύριοι όποιος γουσταρει μπορεί να μας φωναξει για μετα! (με το καταλληλο χρηματικο ποσόν βεβαια, δεν ηταν πολλα κανα 100$)

Επισκέπτης
βεβαια αυτα εχουν περασει ανεπιστρεπτι λογω κοστους πλεον.
εδω θυμαμαι είχε σε νυχτερινο κεντρο ας το πουμε, 3 διαφορετικα μπαλετα, 3 -4 διαφορετικες τραγουδιαρες και κανα 2 στριπτιτζουδες.
Καθε πεμπτη που ταν μερα ανδρικου στριπ τιζ(πηγαινα κι εγω γιατι πηγαινανε τα μουνια) είχε 4-5 διαφορετικα μουσκουλεμενα αγορια που κακανε στριπ τιζ. τωρα φωναζουνε ένα - μια και κανει στριπτιζ το ιδιο ατομα 3 φορες. μπαλετο αν εχουν ενα. τραγουδιαρης- τραγουδιαρα αντε να ναι κανα δυο Γ διαλογης...επίσης το μπαλετο και την στριπ τιζερ, για τ αγορια δεν ξερω δεν ειχα δοκιμασει, οι ιδιοι σου λεγανε επι σκηνης, ξερετε κύριοι όποιος γουσταρει μπορεί να μας φωναξει για μετα! (με το καταλληλο χρηματικο ποσόν βεβαια, δεν ηταν πολλα κανα 100$)

Εν τω μεταξυ επειδή υπήρχε μαρξισμος δεν υπήρχε που θενα να πας, σ όλυ την πολη ειχε 1 ντισκοτεκ ξερω γω και μια ταβερνα, αναγκη για δουλεια δεν υπήρχε διοτι όλα ηταν τσαμπα, ότι βρισκοταν δηλαδη, υπήρχανε πολλες γκομενες που απο την βαρεμαρα πηγαινανε να μαθουν χορό, μπαλετο, ακροβατικα τσιρκου τα πληρωνες μια συμβολικη τιμη τα μαθηματα ήταν ολα επιδοτουμενα. Με αποτελεσμα ότι όταν αλλαξε το καθεστως πολλες για να μαζεψουν φραγκα το γυρισαν στην καλλιτεχνια μπαλλετο και στριπ τιζ. τωρα τα νεα κορίτσια δε παν να μαθουνε γιατί πανε και δουλευουνε δεν εχουν χρονο να γυμναστουν

Επισκέπτης
δασκαλε βλεπω οτι η σχολη ξανανοιξε αυτες τις μερες,και ζει τις παλιες ενδοξες εποχες τις.
τελικα ενδιαφερων για μαθηση υπαρχη,σχολες δεν υπαρχουν να φοιτησει ο κοσμος.
δασκαλε αναμενω την συνεχεια των μαθηματων με ενδιαφερων.
με την αποφοιτηση μου,και την αποκτηση πτυχιου το περσινο ακαδημαικο ετος,με ενδειαφερει και η αποκτησις ενος μεταπτυχιακου τιτλου.

Εγω το εχω δηλωσει δημοσιως ότι οταν αποσυρθω τελειως την σχολη θα την αναλαβει ο αρκανς κατι ξερω-γω σαν πλατων -Αριστοτελης....

Επισκέπτης
πώ-πώ ! αυτη η μολδοβλαχία ήτανε πάντοτε πολύ εκρηκτικος προορισμος σ αυτο το σάιτ!
Μα γιατι το ζορίζετε ρε παιδία, τι μολδαβια, τι Ουκρανια, τι ρωσσία όπως λεει και το αρχαίον ρητό, νο μόνυ-νο χώνει, νομιζω το γραψα με την σωστη ορθογραφία

Επισκέπτης
εδώ τουλαχιστον στην ουκρανια, εκτος αν ητανε 20 ετων, ουδεις εχει κανει χώνει χωρίς μόνυ. Όσοι λενε τ αντιθετα λενε μουσια ή δεν υπολογιζουν τα δωρα που κι αυτα μονυ ειναι...Και πριν από εικοπσι χρονια παλι μονυ χρειαζόσουσανα για να τον χώνει απλώς το μόνυ ήταν το  ξερω γω το 1/8

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εδώ τουλαχιστον στην ουκρανια, εκτος αν ητανε 20 ετων, ουδεις εχει κανει χώνει χωρίς μόνυ. Όσοι λενε τ αντιθετα λενε μουσια ή δεν υπολογιζουν τα δωρα που κι αυτα μονυ ειναι...Και πριν από εικοπσι χρονια παλι μονυ χρειαζόσουσανα για να τον χώνει απλώς το μόνυ ήταν το  ξερω γω το 1/8

καλησπέρα Ξάδερφε,
πολυ διαθεση για συν-γραμματα εχεις τι επαθες;;; να υποθέσω πολυ μου-ναξια;;;;;;
κανενα νεο για τα μωρα της οικία σου  και της γειτονιά σου θα μας αναφερεις;;;
ή υπαγονται στα προσωπικα δεδομένα;;;;
Να περνάς καλα οτι  κι αν κάνεις.

ΥΓ.εχω πολυ καιρό να δω καμμμια αξιόλογη φωτο τι εγινε δεν ερχονται επισκεπτες για τις Ουκρανιδες μ......ες;;;;;

Επισκέπτης
Ο ιταλος γνωστος μου ο κορνουτο λεει δεν πλερώνει λεφτα γαι γκομενα. εν τω μεταξυ ειναι ο μονος χωρις γκομενα στην πολη! μαλλον πρεπει να λεει αληθεια! Οι κλασσικες μαλακειες των ασχετων παει σε μια ντισκο, αρχιζει την παρλα με τις γκομενες, τον ταραζαν στα ποτα, τα πινουν και μολις τα πιουν τον κλαινε και τον αφηνουν με το στρουθειον ανα χείρας. τουλαχιστον ο μαλακας δεν φυλαει τα λεφτα των ποτων να παρει καμια πουτανα. Οι γκομενες στ αρχίδια τους! νομιζει θα τις γαμησει για ενα ποτό! Αμ δε! διοτι στις ντισκο των ξενων πανε για γερα πορτοφολια και δεν ειναι η πρωτη τους φορα που γαμιουνται. έχει ισχυριζεται καποια γκομενα, 35 ετων με παιδί (καταλαβαμε) που δε ξερει που μενει! και την γαμαει κ ιενας αραπης λεει και μια φορα στις δεκα μερες οταν ειναι φεσι τονπαιρνει τελεφωνο κατα τις 12-1 το βραδυ και του λεει θα ρθω να με γαμησεις, α δεν σιαχνεις και κανα ψητό στο φουρνο?
Ααααχχχ είπαμε, μονον σοβαροι επενδυται...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξερω την περιπτωση του υιου εφοπλιστου τσιρτσιρίδη που παντρευτηκε μια , ρωσίς δηλώνει, αφου του χε κανει κανα δυο παιδια πριν βεβαια, τα καλεσανε κ ιαυτα στο γαμο. Γιατι ο γυιος του τερη χρυσου τι εχει πάρει αλλα εδώ πρεεπι να ζητησομε πληροφορίες απο τον κ. Μολντο...
δηλωνει ρωσιδα αλλα στη πραγματικοτητα ειναι μολδαωεζα οπως και ο γιος του δημητρακη29 ...ωχ συγνωμη του τερη ηθελα να πω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
έτσι είναι η αναγνωρισημότης φερνει και τις γκόμενες, σου λεει ειναι ο ταδες τι ωραία που θα ταν να μου τον έχωνε λιγάκι να το διηγούμουν στις φιλες μου αύριο στο κομμωτήριο καθως θα κανω μανικιούρ. Παίζει πολύ μαγάλο ρόλο να είσαι φέιμους, φρονώ πολύ περισσότερο από το να είσαι ρίτσ, πόσον μάλιστα όταν εισαι και ρίτσ και φέιμους, τότε που να ξεκολλησουν οι γκομενες από πάνω σου...
αυτα που λες φιλε ειναι γνωστα και ειπωμενα ομως γινονται μονο στη δυτικη ευρωπη και οχι στην ανατολη ...εδω οι γυναικες αν δε μυρισουν το χρημα δυσκολα σου καθονται και ας εισαι ομορφαντρας οπως ο τσαρος

Επισκέπτης
αυτα που λες φιλε ειναι γνωστα και ειπωμενα ομως γινονται μονο στη δυτικη ευρωπη και οχι στην ανατολη ...εδω οι γυναικες αν δε μυρισουν το χρημα δυσκολα σου καθονται και ας εισαι ομορφαντρας οπως ο τσαρος

επομενως πόσον μαλλον αμα εισαι φτωχός και για να το κανουμε πιο λιανα, υπάλληλος, πυροσβέστης, συνταξιουχος κλπ, κλπ και άσχημος ή και γέρος δεν πρόκειται να σου καθήσει καμια (εκτος απο καμια ξοφλημενη) . Ειδες τι ωραία που συμφωνησαμε εδώ στην ουκρανία? Τι το ταλαιπωρείται από κει? Αφου  τα παμε, τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε εισηγουμε στον ιδιοκτητη του σαιτ να γραψει εις την επικεφαλιδα των χωρών μας "ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ_ ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ"

Επισκέπτης
καλησπέρα Ξάδερφε,
πολυ διαθεση για συν-γραμματα εχεις τι επαθες;;; να υποθέσω πολυ μου-ναξια;;;;;;
κανενα νεο για τα μωρα της οικία σου  και της γειτονιά σου θα μας αναφερεις;;;
ή υπαγονται στα προσωπικα δεδομένα;;;;
Να περνάς καλα οτι  κι αν κάνεις.

ΥΓ.εχω πολυ καιρό να δω καμμμια αξιόλογη φωτο τι εγινε δεν ερχονται επισκεπτες για τις Ουκρανιδες μ......ες;;;;;

για σου αγαπητε αλάν ! σε διαψευδω όχι δυστυχως δεν ειμαι μονος. και λεω δυστυχως διοτι ξαναεπενδύω. Αλλα τι να κανουμε ετσι κινειται η διεθνης οικονομια. Φωτό δεν μπορώ να βαλω διοτι:
α να ασημωσετε για να βγαλω καποια εξοδα, στουντιο, φωτογραφου, μακιγιερ, γουναρικων, διαμερισματος κλπ
β δεν δουλευει σωστα το σαιτ για μενα το εγραψα και χθες.

Ψιλοτελειωσα μια δουλεια που ειχα για χρόνο και βαλε κι απλως αυτες τις μερες έδωσα στον εαυτο αδεια να κανει οτι γουσταρει
θα χαρω να τα πουμε κι απο κοντα καποια μερα!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
για σου αγαπητε αλάν ! σε διαψευδω όχι δυστυχως δεν ειμαι μονος. και λεω δυστυχως διοτι ξαναεπενδύω. Αλλα τι να κανουμε ετσι κινειται η διεθνης οικονομια. Φωτό δεν μπορώ να βαλω διοτι:
α να ασημωσετε για να βγαλω καποια εξοδα, στουντιο, φωτογραφου, μακιγιερ, γουναρικων, διαμερισματος κλπ
β δεν δουλευει σωστα το σαιτ για μενα το εγραψα και χθες.

Ψιλοτελειωσα μια δουλεια που ειχα για χρόνο και βαλε κι απλως αυτες τις μερες έδωσα στον εαυτο αδεια να κανει οτι γουσταρει
θα χαρω να τα πουμε κι απο κοντα καποια μερα!
δασκαλε θα ηθελα να ειμαι και εγω μπροστα οταν θα συναντηθεις με τον αλλαν.
θα παμε για διημερη συμφωνια σοφιας-κιεβο.
ο πουτιν θα σκασει απο την ζηλια του.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επομενως πόσον μαλλον αμα εισαι φτωχός και για να το κανουμε πιο λιανα, υπάλληλος, πυροσβέστης, συνταξιουχος κλπ, κλπ και άσχημος ή και γέρος δεν πρόκειται να σου καθήσει καμια (εκτος απο καμια ξοφλημενη) . Ειδες τι ωραία που συμφωνησαμε εδώ στην ουκρανία? Τι το ταλαιπωρείται από κει? Αφου  τα παμε, τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε εισηγουμε στον ιδιοκτητη του σαιτ να γραψει εις την επικεφαλιδα των χωρών μας "ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ_ ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ"
ο καθενας με το παρα του και τη κυρα του ...εδω στη μολδαβια ειναι πολοι αυτοι που γαμανε ωραιες γυναικες μονο και μονο επειδη ειναι ξενοι και αυτες νομιζοντας οτι θα εχουν να παρουν κατι πεφτουν ...ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις ...εκει σε σας μπορει να ειναι διαφορετικα...δεν ξερω και δε μιλω

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καλά τις τελευταίες μέρες...η σχολή έχει πάρει τα πάνω της....μήπως είναι seasonal το φαινόμενο (καιρος) ....η
να έχει σχέση με το dummy variable των εκλογών γιατί πολλοί συμμαθητές σκέφτονται ενδομύχως να την κάνουν...

με κάποια καθυστέρηση 15 ετών βεβαίως βεβαίως ..αν συγκρίνεις με το γέροντα...

μόνο Ιωσήφ Μπλάσκος κύριοι!!!

Επισκέπτης
εδω οι γυναικες αν δε μυρισουν το χρημα δυσκολα σου καθονται και ας εισαι ομορφαντρας οπως ο τσαρος
ο καθενας με το παρα του και τη κυρα του ...εδω στη μολδαβια ειναι πολοι αυτοι που γαμανε ωραιες γυναικες μονο και μονο επειδη ειναι ξενοι και αυτες νομιζοντας οτι θα εχουν να παρουν κατι πεφτουν ...ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις ...εκει σε σας μπορει να ειναι διαφορετικα...δεν ξερω και δε μιλω

Μάλιστα...Είναι αυτό που λέμε μια στο καρφί, μια στο πέταλο...Ουδέν σχόλιον

Επισκέπτης
δασκαλε θα ηθελα να ειμαι και εγω μπροστα οταν θα συναντηθεις με τον αλλαν.
θα παμε για διημερη συμφωνια σοφιας-κιεβο.
ο πουτιν θα σκασει απο την ζηλια του.

Εμ βέβαια κατι τετοιο θα ητο σαν την διάσκεψη της Γιάλτας. Αμήν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom