Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απο τοτε που ο δημητρακης29 εβαλε τα φοβερα βιντεος εις την ρωσιαν ...εχαλασεν ολον το θρεντ

Ρε Μόλντο από τα τριχαλα νομιζα ότι εισαι όχι από την Κύπρο...
Τελος πάντων , πάντως πρεπει να παραδεχτεις και συ ότι ειναι γνωστος στην α. πετρουπολη, έχει καποια αναγνωρισιμοτητα, ζητανε αυτόγραφα,τον σταματανε στον δρόμο , ενταξει δεν ειναι ο πασα ένας...

Επισκέπτης
Αλήθεια κάζα δεν μας ειπες εκει στου Αρτέμη το κουτουκι τι έκανες, τι πιατα πήρες, αν στον πηραν φιμπουκι μεσα στον καινεματογραφο όπως στους άλλους, αν συνηντησες καμια συμπατριωτισα μας απ το ρίβερ, πολύ λακωνικος ήσουν ρε παιδακι μου....

Επισκέπτης
εγώ λεω όταν πάω Γερμανια να πάω εκει για να φάω, 60Ε έχουν γράψει, έχει λεει και καινεματόγραφο, δεν ξερω αμα μπορείς να κοιμηθεις σε κανα δωματιο διότι τότε η τιμη (φαί - ύπνος-οφθαλμολουτρο ειναι καταπληκτική...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Μόλντο από τα τριχαλα νομιζα ότι εισαι όχι από την Κύπρο...
Τελος πάντων , πάντως πρεπει να παραδεχτεις και συ ότι ειναι γνωστος στην α. πετρουπολη, έχει καποια αναγνωρισιμοτητα, ζητανε αυτόγραφα,τον σταματανε στον δρόμο , ενταξει δεν ειναι ο πασα ένας...
επειδη εχω πολλους πελατες απο κυπρο μπερδευομαι καμια φορα...και βεβαια παραδεχομαι οτι ειναι φειμους...αλλα γιατι ομως??? αυτος ας μας το πει...δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι ελληνες στο εξωτερικο αγαπητε δασκαλε

Επισκέπτης
επειδη εχω πολλους πελατες απο κυπρο μπερδευομαι καμια φορα...και βεβαια παραδεχομαι οτι ειναι φειμους...αλλα γιατι ομως??? αυτος ας μας το πει...δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι ελληνες στο εξωτερικο αγαπητε δασκαλε

έτσι είναι η αναγνωρισημότης φερνει και τις γκόμενες, σου λεει ειναι ο ταδες τι ωραία που θα ταν να μου τον έχωνε λιγάκι να το διηγούμουν στις φιλες μου αύριο στο κομμωτήριο καθως θα κανω μανικιούρ. Παίζει πολύ μαγάλο ρόλο να είσαι φέιμους, φρονώ πολύ περισσότερο από το να είσαι ρίτσ, πόσον μάλιστα όταν εισαι και ρίτσ και φέιμους, τότε που να ξεκολλησουν οι γκομενες από πάνω σου...

Επισκέπτης
Τι να πουμε τωρα εμεις οι ταπεινοι και καταφρονεμενοι. Κι επειδη έχουμε του κ. Μολντο το αναγνωσμα ήδη επείνασα και εικονες φαγητου ανασύρονται εις τα βαθη του μυαλου μου. Πάντως το καλυτερο παστιτσιο που χω φαει στην ζωή μου το κανε η παρασυρθησα πολυβολήτρια, φρονώ την συνταγη βεβαια πρεπει προ πολλου να την εχει ξεχασει και θα θυμαται μονον τις φίμπες....

Επισκέπτης
Τι να πουμε τωρα εμεις οι ταπεινοι και καταφρονεμενοι. Κι επειδη έχουμε του κ. Μολντο το αναγνωσμα ήδη επείνασα και εικονες φαγητου ανασύρονται εις τα βαθη του μυαλου μου. Πάντως το καλυτερο παστιτσιο που χω φαει στην ζωή μου το κανε η παρασυρθησα πολυβολήτρια, φρονώ την συνταγη βεβαια πρεπει προ πολλου να την εχει ξεχασει και θα θυμαται μονον τις φίμπες....

Το ότι βρισκομεθα σε διαφορετικη χώρα δεν σημαίνει ότι δεν έχουμ επαφή με την πατρίδα, νομιζω τουλάχιστον 10 φορες παραπάνω από τους καταπληκτικους ανθρώπους που την κυβερνουνε διοτι τουλαχιστον εμεις την αγαπουμε. Παρακολουθουσα λοιπόν στον Αδένα έχει μια εκπομπη με κωλους και φατε ματια ψαρια δεν θυμαμαι πως την λενε, κατι για μοντελα και να βγει η καλυτερη μοντελα και καπως ετσι. παρουσιαστρια ήτο η Βικη η Ψωλια. Λοιπόν κανανε κατι σαν διαγωνισμό μεταξυ τους οι μοντελες με επάθλο και την νικητρια την πήγανε σ 'ένα μαγαζί με ρουχα και παπουτσια να διαλέξει τζαμπα ένα...ζευγαρι παπουτσια! ρε παιδια αυτα ούτε στην ουκρανια δεν τα ζητανε πλεον, αντε να πηδηξεις μια γκομενα άσχετη για να ζευγαρι παπουτσια δεν σου καθεται! Και το κανανε ολοκληρο θεμα το επαθλο  το 1 ζευγαρι παπουτσια! Δηλαδη εχουμε καταντησει χειρότερη από την ουκρανια , όχι ότι πρόκειται αμα γινει κανα μπραφ μεγαλο να κατεβαινουν να γαμανε στην ελλαδα τίποτις ξενοι διοτι τετοια μπαζα που ναι οι γυναικες. Δεν ξερω βεβαια αμα πεσει λορδα γερή, που δεν το νομιζω, και αδυνατισουν αυτες οι κωλάθρες και τα ποντικια απο λιπος στα χερια αλλα παλι ταπες θα παραμεινουν. Ισως κατι που γαμανε μαιμουδες στην Ταιλάνδη να τις προτιμησουν αλλα πρεπει να μαθουν μασαζ κιολας...

Επισκέπτης
Αυτο που μου κανει εντυπωση παντοτε στην ελλαδα ειναι αυτες οι κωλάθρες που ναι σαν κακοχυμενοι λουκουμάδες, να βλεπεις τωρα μια ταπα 150-160 να φοραει πασουμακια και τζιν και να χει εναν κωλο σαν σωσίβιο καραβιου! μπλιαχ ! Αμα κατα λαθος σε κλαψει αυτος ο κώλος σ εχει σκοτωσει!Δεν θυμαμαι ποια ψωλιεγκω Μις Ουκρανια πριν απο χρόνια την ρωτησανε για τους τιτλους που χανε παρει σε διεθνής διαγωνισμους ομορφιας απο την ελλαδα (εδω κατι μου λεει ότι η πλειοδοτρια χωρα κερδευει) και ειπε καλες και αγιες οι νικητριες αλλα πηγαινετε στην ελλαδα και βρειτε τετοια μουνια αφαντα, ενω εδω στην ουκρανια βλεπεις στο δρομο συνεχεια τετοιες. ΟΚ το έθεσε με γλυκυτερες λεξουλες το θεμα το ρεζουμε παντως αυτο ειναι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτα ειναι στημενα ρε δασκαλε.σε πληροφορω οτι ολες αυτες θα το λυσουν το προβλξημα τους.αν εβλεπες μονο στην παραλιακη κατω βουλιαγμενη ξερεις...ποσες μοντελες βητα και τριτης κατηγοριασ κυκλοφορανε με φραγκαοτυς νεοπλουτους ελληνες γονους οικγενειων επιχειρηματιες κ.τ.λ...να βλεπεις τωρα ενα ωραιο κοριτσι με τον αλλο 120 κιλα κακασχημο αλλα εχουσοι πορσε...για αυτο σου λεω μην παρασυρεσαι...ασε που ειναι και το αλλο.ενας φραγκατος εδω χιλιες φορες θα κυκλοφορησει την ελληνιδα μοντελα παρα μα θεογκομενα ουκρναη.αυτες τις εχουν για ιδιωτικες επισκεψεις μαλλον σε τιποτα μυκονους και τετοια γιατι ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν θελει θα το θεωρησει ο ταδε ελληνας επιχειρηματιας πολυ χαμηλο για το στατους του να κυκλοφορει φορα παρτιδα με ουκρανη ως επισημη συντροφο του.ναι φιλε καομα και οι αντρες εδω σκεφτονται οτι θα πουν τον μαλακα με το αντολικο μπλοκ βρηκε γκομενα με τοσα λεφτα θα μπορουσε να εχει τη ταδε μοντελα...δηλαδη ειναι μπας κλας να κυκλοφορει μια ουκρανιδα απο οτι μια ελληνιδα μοντελα ας πουμε.για μενα παντως παντου υπαρχουν σε γενικες γραμμες πολυ ωραιες γυναικες αναλογα τα γουστα του καθενος.

Επισκέπτης
Δεν θελω να περιαυτολογήσω πάλι, αλλα και μενα με περίμενε μια γκομενα σήμερις που γυρισα στην εξώπορτα του σπιτιου μου.
βεβαια ήταν λιγάκι σιτεμένη αλλα φαίνεται ότι με ειχε καπου δει κι επεσε στην γοητεία μου. Ψέλισε την δικαιολογία ότι είναι από την ΔΕΗΣ , μπηκε μεσα έκανε ότι σημειωνει την ένδειξη του μετρητού, 'εγραψε κατι κι επειδή δεν μπορούσε να ανθεξει άλλο το σεξ απίλ μου σηκώθηκε και έφυγε.  

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
α και κατι αλλο.σε αυτο το παιχνιδι που ειδες οι περισσοτερες δεν ειναι ελληνιδες.αλλη εγγλεζοκυπραια αλλη καναδη αλλη ξερω και εγω τι...δεν το παρακολουθω.ασε που ολοι και ολες ειδικα οι νεες ελληνιδες εκεινη την ωρα βλεπουν μια ελληνικη σειρα το νησι που αναφερεται στους λεπρους της σπιναλογκα.ειδικα στις γυναικες με ηλικια μεχρι 44 σπαει τα ρεκορ τηλεθεασης.φτανει μεχρι 75%.και καλα κανουν

Επισκέπτης
αυτα ειναι στημενα ρε δασκαλε.σε πληροφορω οτι ολες αυτες θα το λυσουν το προβλξημα τους.αν εβλεπες μονο στην παραλιακη κατω βουλιαγμενη ξερεις...ποσες μοντελες βητα και τριτης κατηγοριασ κυκλοφορανε με φραγκαοτυς νεοπλουτους ελληνες γονους οικγενειων επιχειρηματιες κ.τ.λ...να βλεπεις τωρα ενα ωραιο κοριτσι με τον αλλο 120 κιλα κακασχημο αλλα εχουσοι πορσε...για αυτο σου λεω μην παρασυρεσαι...ασε που ειναι και το αλλο.ενας φραγκατος εδω χιλιες φορες θα κυκλοφορησει την ελληνιδα μοντελα παρα μα θεογκομενα ουκρναη.αυτες τις εχουν για ιδιωτικες επισκεψεις μαλλον σε τιποτα μυκονους και τετοια γιατι ειτε το πιστευεις ειτε οχι δεν θελει θα το θεωρησει ο ταδε ελληνας επιχειρηματιας πολυ χαμηλο για το στατους του να κυκλοφορει φορα παρτιδα με ουκρανη ως επισημη συντροφο του.ναι φιλε καομα και οι αντρες εδω σκεφτονται οτι θα πουν τον μαλακα με το αντολικο μπλοκ βρηκε γκομενα με τοσα λεφτα θα μπορουσε να εχει τη ταδε μοντελα...δηλαδη ειναι μπας κλας να κυκλοφορει μια ουκρανιδα απο οτι μια ελληνιδα μοντελα ας πουμε.για μενα παντως παντου υπαρχουν σε γενικες γραμμες πολυ ωραιες γυναικες αναλογα τα γουστα του καθενος.

Εγω ξερω την περιπτωση του υιου εφοπλιστου τσιρτσιρίδη που παντρευτηκε μια , ρωσίς δηλώνει, αφου του χε κανει κανα δυο παιδια πριν βεβαια, τα καλεσανε κ ιαυτα στο γαμο. Γιατι ο γυιος του τερη χρυσου τι εχει πάρει αλλα εδώ πρεεπι να ζητησομε πληροφορίες απο τον κ. Μολντο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω ξερω την περιπτωση του υιου εφοπλιστου τσιρτσιρίδη που παντρευτηκε μια , ρωσίς δηλώνει, αφου του χε κανει κανα δυο παιδια πριν βεβαια, τα καλεσανε κ ιαυτα στο γαμο. Γιατι ο γυιος του τερη χρυσου τι εχει πάρει αλλα εδώ πρεεπι να ζητησομε πληροφορίες απο τον κ. Μολντο...
ο κυριακος εχει παρει ρωσσιδα?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εξαρεσις που επιβεβαιωνει τον κανονα.ολους τους φραγκατους παντως ελληνες ειτε ειναι ωραιοι ειτε ασχημοι ειτε γονοι ουτε νεοπλουτοι ειτε επιχειρηματιες ειτε εισοδηματιες ειτε οτιδηποτε αλλο τους βλεπω με ελληνιδες μοντελες ειτε μυκονο ειτε αθηνα ειτε σε περιοδικα λαιφ σταιλ κ.τ.λ.ισως αρκετοι απο αυτους να επιδιωνουν την μοστρα αλλα οπως σου ειπα δασκαλε κοιτανε ακομα και οι αντρες μην στραπατσαρουν το στατους τους και καλα.τωρα βεβαια με βιζιτες μπορουν να συνευρεθουν και με τις πιο ωραιες ουκρανιδες κυριως σε ταξιδια αναψυχης η σε τιποτα κοτερα παρτυ πριβε δεν ξερω και εγω τι σε καμια μυκονο... ;) ;)

Επισκέπτης
ο κυριακος εχει παρει ρωσσιδα?

Μολδαβιδα δηλωνεται, τωρα τι εθνικοτητος ειναι δεν γνωρίζω διοτι ως γνωστον τετοια εθνικοτης δεν υπαρχει, ειναι ζεστη τωρα την βγανανε απο τον φουρνο. Ξερετε όταν αυτοι χωρισανε όλοι τα τσαρδακια τους όταν πηγαινες να παρεις το διαβατηριο του νεου κρατους αντικαθιστωντας το παλιο της ΕΣΣΔ σου κανανε κι ένα...μικρό τεστ! Μου λεγε μια  υπήκοος Μολδαβιας λεει την ρωτησανε τι γλωσσα μιλανε στην Μολδαβια¨:
Λεει για να με ρωτανε καποιο λακκο εχει η φαβα, το σκεφτηκα, το σκεφτηκα κι απήντησα¨φυσικα τα μολδαβικα!

Επισκέπτης
εξαρεσις που επιβεβαιωνει τον κανονα.ολους τους φραγκατους παντως ελληνες ειτε ειναι ωραιοι ειτε ασχημοι ειτε γονοι ουτε νεοπλουτοι ειτε επιχειρηματιες ειτε εισοδηματιες ειτε οτιδηποτε αλλο τους βλεπω με ελληνιδες μοντελες ειτε μυκονο ειτε αθηνα ειτε σε περιοδικα λαιφ σταιλ κ.τ.λ.ισως αρκετοι απο αυτους να επιδιωνουν την μοστρα αλλα οπως σου ειπα δασκαλε κοιτανε ακομα και οι αντρες μην στραπατσαρουν το στατους τους και καλα.τωρα βεβαια με βιζιτες μπορουν να συνευρεθουν και με τις πιο ωραιες ουκρανιδες κυριως σε ταξιδια αναψυχης η σε τιποτα κοτερα παρτυ πριβε δεν ξερω και εγω τι σε καμια μυκονο... ;) ;)

Αυτος που ναι αξιοθρηνητος ειναι ο πρωην κλωτσαδόρος ο ντενιζ ο Νικολαρχίδης που χει παρει τον τζο νταλτον!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
παντως μαγκες εδω στην ταυλανδη ειναι τιγκα στις ρωσσιδες και στους ρωσσους.αλλα κατι μουναρες να τις βλεπεις και να σου πεφτει το σαγονι.καμια σχεση με αυτες που ερχονται εδω.

Επισκέπτης
παντως μαγκες εδω στην ταυλανδη ειναι τιγκα στις ρωσσιδες και στους ρωσσους.αλλα κατι μουναρες να τις βλεπεις και να σου πεφτει το σαγονι.καμια σχεση με αυτες που ερχονται εδω.

Ναι φυσικα διοτι:
α. ειναι φτηνα να μεινεις και να φας
β δεν θελει βιζα

Άσχετο το έχω ξαναγραψει πολλες φορες αλλα κολλαει πάλι
Από δυο πραματα εχω καταλαβει ότι στην ρωσία υπάρχει σχετικη αγαμια
α. το πρωτον σας ειχα πει ότι ειχα μια γνωστη πριν 7 χρονια όπου καθε σαββατοκυριακο έπαιρνε το τραινο και πααινε Μοσχα για 700 ντολαρι το σαβατοκυριακο όταν εδώ ο μισθος ητανα 100. Την έπαιρνε ένας μπαρμπας ουκρανος εκει και την ξεσκιζε όλο το σαββατοκυριακο, αφου δεν ειχε δει τιποτα απο Μοσχα την ειχε κλεισμενη μεσα ο τυπος κι ολο γαμουσε γιατι ετρεχε το ταξιμετρο
β τελευταια φορα που χα παει ταυλανδη πριν 5-6 χρονια ήτανε γεματο ρώσους που κανανε σα τρελλοι για αυτες τις μαιμουδες που εδω μιλαμε δεν πληρώνει κανεις να τις αγγιξει ουτε μεθυσμενος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom