αγαπητέ το φαινόμενον με τους Τουρκους και το πώς και γιατι, το έχω αναλύσει τοσες πολλές φορες που έχει μαλλιασει το πληκτρολογιό μου. καθε φορά έρχεται καποιος μετα Χριστόν προφήτης που βαριεται να διαβασει τα προηγουμενα και ξανα - μανα τα ιδια. Αιντε πάλι...
Η παρουσία των Τουρκων εδώ έχει να κανει με τρεις κυρίως λόγους:
α. γεωγραφικούς. Η Κων/πολις πώς να το κανουμε ειναι πολυ πιο κοντα στον λιμενα της οδησσου και οι αεροπορικες συγκινωνιες ειναι ευκολώτερες
β. οικονομικους . Οι τουρκοι εδώ κανουν καποια δουλεια. Δεν παιρνουν το χαρτζιλικι από τον μπαμπά -μαμα ή το δημόσιο. Τα χουμε πει. ολη η ουκρανικη και ρωσική αγορα τροφοδοτείται από την Τουρκία
γ. Πολλοι απ αυτους που βλεπετε στον δρόμον δεν ειναι τουρκοι εκ Τουρκιας αλλα από ατζερμπαιτζανια, καζαχστανια, ουζμπεκιστανια κλπ, κλπ. Αυτοι τωρα εχουν αναπτυξει σχεσεις , εχουν σπιτια κλπ και πηγαινουν στην μαμα πατρίδα (διαβαζε την δικη μας σκλαβωμενη πατρίδα που εχουν οικιοποιηθει οι μογγολοι)
Και η κατακλειδα: Ο απλώς παρατηρητης βλεπει ότι εδώ ασχολουμεθα και με θεματα τα οποια φαινιμενικως διαφευγουν του θεματος, εθνικα, πολιτικά κλπ. δυστυχώς όλα έχουν σχέσιν, απίστευτον, με το εαν εσεις θα γαμησετε ή όχι. Όταν εγώ από 15ετιας έβλεπα τι γινοταν εδώ απο τους Τουρκους και εις την πατρίδα μας οι σοφες οικογενειες που μας κυβερνουν εδίωκαν τους βιοτεχνας και τους βιομηχανους ποιον σοβαρό άνθρωπο θες να ερθει εδώ? και να κανει τι? να πουλήσει τι? δεν βγάζουμε τίποτα! να εμπορευτεί τι? ήρθανε δυο τοκογλυφοι και ο εθνικός προμηθευτής να βανει τα τελέφωνα. Εδώ μιλας τζαμπα και με 10 σέτσια το λεπτο στο εξωτερικο , στο Γκρετσικισταν σε καρτα κινητου 10Ε τα 5 ειναι φόρος! Συνεχίζομε. Δυστυχώς οι πουτανες πάνε για τον παρά! διαβασε σε παρακαλώ τα χθεσινα περι...επενδύσεων. Όσο δε για το μπουρδέλο που αναφερεις η στασις του ειναι καθαρα προδοτική διοτι αποτελειται απο καθυστερημενους λακεδες των τυρράνων και αργόμισθων. Να σου κανω και μια πολυ απλή ερώτηση, για να λεμε τελικως τα συκα-συκα και την σκαφη-σκάφη. Ποίος νομίζεις ότι γνωρίζει και αντιλαμβανεται περίσσότερα περί ουκρανίας ο κ. αργόμισθος και άφαντος πρέσβης που ναι εδω με δυσμενη μεταθεσι, ο κ. υπουργός ή εγώ? ή νομιζεις ότι όλα αυτα δεν τα έχω επισημανει εδώ και 15 χρόνια εκει που τυπικώς και ουσιαστικώς έπρεπε να επισημανθουν και ηρθα στα μπορντέλα να τα πω? αλλά επειδή όλοι αυτοι μπορντέλο είναι και πάνηδες κατεληξα στο συμπέρασμα ότι τελικώς εδώ ειναι και ο λογικώτερος χωρος να γραφονται πλέον.