Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μ αρεσει που γραφουν για κατι γκομενες 1.80 και τριχες κατσαρες. Λοιπόν εν ελλάδι υπήρχανε δυο νοματοι που βανανε τις γκομενες με μεζουρα και της μετραγανε στο κουφωμα της πορτας, ο καλουδης ο σοφος και δικαιος δικαστης και ο υποφαινομενος βλαξ. Ξέρετε ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει μια τετοια γκομενα στην ουρανια που ο κιμας τις βρισκει καθε μερα? Συνηθως οι ψηλες ειναι 1.70-1.75 άντε μια φορα στις τοσες να βρεις καποια 1.77-1.78. Γι αυτο λεω καποιοι κανουνε την τριχα-τριχια. κι εγω αμα φορεσω 15 ποντους τακουνια πάω 2 μετρα παιζω μπασκετ επαγγελματικως πλεον...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πεστα Ιωσήφ για να μαθαίνουνε για να μην παθαίνουνε νίλες οπως εγώ και καταστρέφωνται.

(Υποψηφιος πουτανοκτόνος)..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Και μόνο το ότι σε αποκαλεί Δάσκαλο ή πλειοψηφία εξ ημών δείχνει ότι με αυτά που λες συμφωνούμε.  Πολλά από όσα λες τα έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Επειδή είσαι πιο μεγάλος από εμάς σε ηλικία έχεις δει περισσότερα γιαυτό το λόγο και σε σεβόμαστε και σε συμβουλευόμαστε.

Επισκέπτης
μ αρεσει που γραφουν για κατι γκομενες 1.80 και τριχες κατσαρες. Λοιπόν εν ελλάδι υπήρχανε δυο νοματοι που βανανε τις γκομενες με μεζουρα και της μετραγανε στο κουφωμα της πορτας, ο καλουδης ο σοφος και δικαιος δικαστης και ο υποφαινομενος βλαξ. Ξέρετε ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει μια τετοια γκομενα στην ουρανια που ο κιμας τις βρισκει καθε μερα? Συνηθως οι ψηλες ειναι 1.70-1.75 άντε μια φορα στις τοσες να βρεις καποια 1.77-1.78. Γι αυτο λεω καποιοι κανουνε την τριχα-τριχια. κι εγω αμα φορεσω 15 ποντους τακουνια πάω 2 μετρα παιζω μπασκετ επαγγελματικως πλεον...

το άλλο ειναι οτι οι γκομενες εδω μετα τα 25 παει πάπαλα, σπάσανε ειναι αλλο το ντι Εν ει, άλλο το κλιμα. Για να καταλαβετε ρυτιδες εχουν οι εικοσαρες πολλες φορες! γιατι φυσα τον χειμωνα, κρυος ο αερας ενστικτωδως σφιγγεις το προσωπο σου, παρε τις ρυτιδες σου. Μετα τα 20 αρχιζουν σιγα σιγα κρεμανε βυζια κυριως γινονται σαν τις γυναικες της μπιαφρας, κωλοι με κυτταριτιδα κλπ χανει πολυ το μουνι εδω. τωρα εκεινες που εχουν επενδυτας αρχιζουν πλαστικες, βυζια , χείλια, κωλους οι πιο πολλες σε κατι ριβερ μπουντα επειδη εχουν χιλιομετρα ειναι αυτο του τυπου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το 20% των γυναικών στην Ουκρανία είναι πάνω από 1.70 και το 1% πάνω από 1.80.Τέλος πάντων εγώ γράφω από την οπτική γωνία αυτού που πάει για μικρό διάστημα όπως είναι και οι περισσότεροι.Μιλάω για τα ποσά που ξοδεύεις,τα μέρη που πας,τον ανταγωνισμό κτλ.
Ας πούμε εμένα δε με ενδιαφέρει αν ο Τούρκος έχει νόμιμη δικαιολογία να είναι εκεί.Εγώ θα πάω να πατήσω τον Τούρκο γιατί είμαι ανώτερος Βαλκάνιος.Αν υποταχθώ στις δήθεν αντικειμενικές συνθήκες δε θα κάνω τίποτα.Για αυτό έρχεται και η αντίδραση.

Αν κάποιος δε θέλει να πάρει ρίσκο,ας κάτσει σπίτι του όπως κάνουν και οι περισσότεροι.Σε αυτά τα πράγματα ρισκάρεις απλώς πρέπει να υπολογίζεις τις πιθανότητες επιτυχίας για να ξέρεις σε ποια περιοχή να χτυπήσει,πόσο χρόνο να μείνεις κτλ,αυτά που λέμε λογιστικά.Συνήθως βγάζεις ή χάνεις γκόμενες από αυτά τα λογιστικά θέματα(π.χ. δε σου κάθεται γιατί φεύγεις στη χώρα σου πριν το κρίσιμο ραντεβού όπου θα σου καθότανε).Γενικώς πρέπει να προβλέπεις αλλά η ικανότητα της πρόβλεψης(ποιες θα κάτσουν και σε πόσο) έρχεται με την εξάσκηση και την εμπειρία(και πάλι κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος γιατί οι γυναίκες είναι απρόβλεπτες).Εμένα δε με ενδιαφέρει η οπτική γωνία των γυναικών.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το 20% των γυναικών στην Ουκρανία είναι πάνω από 1.70 και το 1% πάνω από 1.80.Τέλος πάντων εγώ γράφω από την οπτική γωνία αυτού που πάει για μικρό διάστημα όπως είναι και οι περισσότεροι.Μιλάω για τα ποσά που ξοδεύεις,τα μέρη που πας,τον ανταγωνισμό κτλ.
Ας πούμε εμένα δε με ενδιαφέρει αν ο Τούρκος έχει νόμιμη δικαιολογία να είναι εκεί.Εγώ θα πάω να πατήσω τον Τούρκο γιατί είμαι ανώτερος Βαλκάνιος.Αν υποταχθώ στις δήθεν αντικειμενικές συνθήκες δε θα κάνω τίποτα.Για αυτό έρχεται και η αντίδραση.

Αν κάποιος δε θέλει να πάρει ρίσκο,ας κάτσει σπίτι του όπως κάνουν και οι περισσότεροι.Σε αυτά τα πράγματα ρισκάρεις απλώς πρέπει να υπολογίζεις τις πιθανότητες επιτυχίας για να ξέρεις σε ποια περιοχή να χτυπήσει,πόσο χρόνο να μείνεις κτλ,αυτά που λέμε λογιστικά.Συνήθως βγάζεις ή χάνεις γκόμενες από αυτά τα λογιστικά θέματα(π.χ. δε σου κάθεται γιατί φεύγεις στη χώρα σου πριν το κρίσιμο ραντεβού όπου θα σου καθότανε).Γενικώς πρέπει να προβλέπεις αλλά η ικανότητα της πρόβλεψης(ποιες θα κάτσουν και σε πόσο) έρχεται με την εξάσκηση και την εμπειρία(και πάλι κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος γιατί οι γυναίκες είναι απρόβλεπτες).Εμένα δε με ενδιαφέρει η οπτική γωνία των γυναικών.
ο ελληνας ειναι ανωτερος βαλκανιος απο τον τουρκο??????αντε απο τον αλβανο να το δεχτω....

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Ο Τούρκος είναι από την Ασιααααα

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητέ το φαινόμενον με τους Τουρκους και το πώς και γιατι, το έχω αναλύσει τοσες πολλές φορες που έχει μαλλιασει το πληκτρολογιό μου. καθε φορά έρχεται καποιος μετα Χριστόν προφήτης που βαριεται να διαβασει τα προηγουμενα και ξανα - μανα τα ιδια. Αιντε πάλι...
Η παρουσία των Τουρκων εδώ έχει να κανει με τρεις κυρίως λόγους:
α. γεωγραφικούς. Η Κων/πολις πώς να το κανουμε ειναι πολυ πιο κοντα στον λιμενα της οδησσου και οι αεροπορικες συγκινωνιες ειναι ευκολώτερες
β. οικονομικους . Οι τουρκοι εδώ κανουν καποια δουλεια. Δεν παιρνουν το χαρτζιλικι από τον μπαμπά -μαμα ή το δημόσιο. Τα χουμε πει. ολη η ουκρανικη και ρωσική αγορα τροφοδοτείται από την Τουρκία
γ. Πολλοι απ αυτους που βλεπετε στον δρόμον δεν ειναι τουρκοι εκ Τουρκιας αλλα από ατζερμπαιτζανια, καζαχστανια, ουζμπεκιστανια κλπ, κλπ. Αυτοι τωρα εχουν αναπτυξει σχεσεις , εχουν σπιτια κλπ και πηγαινουν στην μαμα πατρίδα (διαβαζε την δικη μας σκλαβωμενη πατρίδα που εχουν οικιοποιηθει οι μογγολοι)

Και η κατακλειδα: Ο απλώς παρατηρητης βλεπει ότι εδώ ασχολουμεθα και με θεματα τα οποια φαινιμενικως διαφευγουν του θεματος, εθνικα, πολιτικά κλπ. δυστυχώς όλα έχουν σχέσιν, απίστευτον, με το εαν εσεις θα γαμησετε ή όχι. Όταν  εγώ από 15ετιας έβλεπα τι γινοταν εδώ απο τους Τουρκους και εις την πατρίδα μας οι σοφες οικογενειες που μας κυβερνουν εδίωκαν τους βιοτεχνας και τους βιομηχανους ποιον σοβαρό άνθρωπο θες να ερθει εδώ? και να κανει τι? να πουλήσει τι? δεν βγάζουμε τίποτα! να εμπορευτεί τι? ήρθανε δυο τοκογλυφοι και ο εθνικός προμηθευτής να βανει τα τελέφωνα. Εδώ μιλας τζαμπα και με 10 σέτσια το λεπτο στο εξωτερικο , στο Γκρετσικισταν σε καρτα κινητου 10Ε τα 5 ειναι φόρος! Συνεχίζομε.  Δυστυχώς οι πουτανες πάνε για τον παρά! διαβασε σε παρακαλώ τα χθεσινα περι...επενδύσεων. Όσο δε για το μπουρδέλο που αναφερεις η στασις του ειναι καθαρα προδοτική διοτι αποτελειται απο καθυστερημενους λακεδες των τυρράνων και αργόμισθων. Να σου κανω και μια πολυ απλή ερώτηση, για να λεμε τελικως τα συκα-συκα και την σκαφη-σκάφη. Ποίος νομίζεις ότι γνωρίζει και αντιλαμβανεται περίσσότερα περί ουκρανίας ο κ. αργόμισθος και άφαντος πρέσβης που ναι εδω με δυσμενη μεταθεσι, ο κ. υπουργός  ή εγώ? ή νομιζεις ότι όλα αυτα δεν τα έχω επισημανει εδώ και 15 χρόνια εκει που τυπικώς και ουσιαστικώς έπρεπε να επισημανθουν και ηρθα στα μπορντέλα να τα πω? αλλά επειδή όλοι αυτοι μπορντέλο είναι και πάνηδες κατεληξα στο συμπέρασμα ότι τελικώς εδώ  ειναι και ο λογικώτερος χωρος να γραφονται πλέον.
Δασκαλε απατασαι αν νομιζεις οτι δεν εχω διαβασει ολα μα ολα σου τα ποστ ασχετος αν δεν ειχα συμετοχη.Σαφως εσει τα αντιλαμβανεσαι καλητερα αφου οι κοπροι καθονται και φραπαρουν στο πασσαζ λεγοντας ποσο ακριβο ειναι πσωμι τωρα ποια και ποια καργα απαφτοσαν. Αλλα ομαδα δεν κατεβασες κριμα και θα ειχες ομορφη κερκιδα.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ υπήρχε πολύ μεγαλη ευκαιρία για εξαγωγες παλαιών κλασσικών ελληνικών προιόντων, ήτοι κρασια, ξηρους καρπους, ελαιόλαδα, τυρια, υποδήματα, δερματινα κλπ Όταν όμως στην πατριδα μας δολοφονουσαν τις κεφαλές της ελληνικης βιομηχανίας οι παρακρατικοι και στην οικονομια εφηρμοζετο ο μαρξισμός, ποιος άνθρωπος θα καθοταν να τα κανει αυτά? Για να του πρήζουν τα ουμπαλα να μαζευει 100 διαφορετικα χαρτια, ΙΚα, ΨΙΚΑ, ΤΕΒΕ, επιμελητηρια κλπ και στο τελος να του παίρνουν 45% με προκαταβολή φόρου!!! Χα_Χα !!! κλεισανε όλοι και φτασαμε εκει που φτασαμε...
Τι λες δασκαλε εκει πουλουσαν ρωσικη φετα και κανεις δε μιλαγε πριν 5 χρονια φετα φετακι παπαρακι

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και ενω σε μας κατεβαινει το βιοτικον επίπεδον σε αυτους ανεβαίνει διότι οι κυβερνηται των αν και ηλίθιοι από τους δικους μας ειναι ευφυέστεροι διότι σε μας ειναι πανηλίθιοι κι αρχιπροδότες. θυμαμαι παλαιώτερα προ 6-7 ετών πηγαινα στην ντισκο γιομάτη η μπάρα από γκομενακια καθοσαντε μονα και έψαχναν να πηδηχθουν για κανα φραγγάκι ή για να ειμαι ειλικρινής οι περισσότερες για καποιον μονιμον χορηγό. Εκπληκτικα μουνια του γαλακτος. Τωρα παω κι ειναι όλες καθησμενες σε τραπεζια σε παρειτσες των 3-4 έχουν κατι φραγγακια από μαμα μπαμπα κανουν και καμια ψευτοδουλίτσα, βγαινουν για να γνωρισουν καναν 20χρονο να ερωτευθουν και να γαμηθουν. Πάνε τα παλια...όσο ανεβαινει το βιοτικο επίπεδο τοσο κατεβαινει η αναγκη να γαμηθει καποια με έναν αγνωστο ξενο. ενίοτε διαβαζω τους μετα Χριστον προφητες εις την ταυλάνδη που ανεκαλυψαν την...Αμερική. τι να τους γράψω τώρα...Εν πάση περιπτωση όποιος νομιζει οτι θα ρθει και θα γαμησει ξεκαρφωτος επειδή ήρθε απο την ελλάδα έχει καθυστερησει κατα 25 χρόνια...  
Ναι αλλα οι τιμες ειναι σαν την Ελλαδα στα αγαθα στο Κιεβο αλλο τωρα αν παινεισ 14-20 τησ εκατο επιτοκιο στα δολλαρια. Καλλη κονομα οχι 3-5 που δινουν εδω.

Επισκέπτης
Πεστα Ιωσήφ για να μαθαίνουνε για να μην παθαίνουνε νίλες οπως εγώ και καταστρέφωνται.

(Υποψηφιος πουτανοκτόνος)..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εγω αγαπητε Βασίλη να το ξερεις σε αισθανομαι σαν αδελφοποιτό, διότι έχω περασει τα ίδια με αυτες τις πουτανες. Εδω πήγαινα να τιναξω τα πεταλα κι η κυρια ητο τοσο απησχολημενη διοτι γυρναγε με τον γκομενο και σιγα τον Ριτσαρντ ΓΚιρ δηλαδη κι οχι δεν ηρθε να με δει ενα τηλεφωνο δεν πηρε. Ο μαλακας βεβαια οταν αυτη ηταν αρρωστη ετρεχε στα νοσοκομεια και πληρωνε δεξια αριστερ'α. πολυ ορθως εχεις γραψει ότι ο καλυτερος εχει σκοτωσει την μανα και τον πατερα του.

Επισκέπτης
εγω αγαπητε Βασίλη να το ξερεις σε αισθανομαι σαν αδελφοποιτό, διότι έχω περασει τα ίδια με αυτες τις πουτανες. Εδω πήγαινα να τιναξω τα πεταλα κι η κυρια ητο τοσο απησχολημενη διοτι γυρναγε με τον γκομενο και σιγα τον Ριτσαρντ ΓΚιρ δηλαδη κι οχι δεν ηρθε να με δει ενα τηλεφωνο δεν πηρε. Ο μαλακας βεβαια οταν αυτη ηταν αρρωστη ετρεχε στα νοσοκομεια και πληρωνε δεξια αριστερ'α. πολυ ορθως εχεις γραψει ότι ο καλυτερος εχει σκοτωσει την μανα και τον πατερα του.

η αποθεωσις του θρασους¨οταν εμφανιστηκα μπροστα της φαντης μπαστουνι στις 4 τα ξημερωματα εις την οικιαν μου που ενομισε ότι εκληρονομησε, σε γενομενη ερώτηση μετα χαστουκιων, όχι σαν τον μαθητη που τις ετρωγε στο παγκακι, γιατι μωρη πουτανα δε με πήρες ουτε ενα τελεφωνο? η θρασύτατη και αφελεστατη απάντησις: Μα για να σου κανω οικονομια, τα τελεφωνα ειναι ακριβά!

Επισκέπτης

Ο καθε ανθρωπος εχει καποιο ταλαντο, επομενως δεν μπορω παρα να μην υποκλιθω εις την υπολογιστικη σου ικανοτητα αγαπητέ...

Επισκέπτης
Τι λες δασκαλε εκει πουλουσαν ρωσικη φετα και κανεις δε μιλαγε πριν 5 χρονια φετα φετακι παπαρακι

ρωσικη φετα? τι εννοεις? εδω κυκλοφορουνε οι απομιμησεις κατι τυπου "φετακι' και τετοια. Μαλιστα δεν εχουν ουτε γευση ουτε εμφανιση φετας....

Επισκέπτης
Ναι αλλα οι τιμες ειναι σαν την Ελλαδα στα αγαθα στο Κιεβο αλλο τωρα αν παινεισ 14-20 τησ εκατο επιτοκιο στα δολλαρια. Καλλη κονομα οχι 3-5 που δινουν εδω.

ναι μονον που δεν υπαρχει μονο το Κιεβο σ ολη την ουκρανια εκει ειναι που την πατατε...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Δάσκαλε , ποιες πόλεις προτείνεις ?

Επισκέπτης
ο ελληνας ειναι ανωτερος βαλκανιος απο τον τουρκο??????αντε απο τον αλβανο να το δεχτω....

έλεος μ αυτους τους βαλκανιους πλέον! Δεν φταις εσύ αλλα αυτος που το λανσαρισε αλλα μην τον αποπαρουμε κι αλλο απόψε παιδί ειναι κι αυτό δικο μας. Πετατε κατι κοτσανες χαρακτηριστικές. κατ αρχήν ο έλλην δεν ειναι βαλκανιος, κατα δευτερον δεν υπάρχει τετοια λεξις Βαλκανικη, χερσόνησου του Αίμου ή ελληνικη χερσόνησο την μαθαιναμε εμεις. Κι απο αυτό καταλαβαινω ότι έχετε παει σχολειο επί ΠΙΑ ΣΟΚοκρατιας και εντευθεν. Αυτα τα λανσαρισε ο Σταυροπουλος που μεσα στο κομμα του ειχε σλαβόφωνους ιδε Χλιανη κλπ και κομμουνιστας για να μην προσβαλλει τους πρωτους και να καλοπιανει τους δευτερους.

Επισκέπτης
Δάσκαλε , ποιες πόλεις προτείνεις ?

Κατευθειαν χαρκοβο και μεγαλη πολις ειναι και φτηνοτερη κατα 50% απο το Κιεβο και βυζαρουδες εχει και οι νοματοι εκει μιλουν ρωσικά και παρ όλες τις μαλακειες που λενε οι ουκρανοι εγώ βρισκω το κεντρον της πόλεως πολυ όμορφο αλλωστε ειναι και η παλαια πρωτευουσα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Για Ντονιετσκ , Οντέσα , Λβωφ ποια είναι η γνώμη σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom