Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κι επειδή αυτη η ταλαίπωρος λεξις γαμώ-γαμάω με την αύξησιν έχει βασανιστεί, δεν έχει τοσον σχεσιν με την συνουσία όσο με τον γαμο. εξ ου και το παλαιο λογοπαιγνιο βαπτίσια-γαμήσια. Γάμος, γαμέτης, γαμήλιος , γαμησι, γαμιας κλπ η γλώσσα έχει απονοηματοδωτηθει εκ του πονηρού. Διότι εις τα αρχαία χρόνια ο γαμος ήτο πολύ απλός, έπαιρνες μια έμενες μαζί της και την γαμαγες τα βραδυα εξ ου και η παραφθορά του νοήματος. Επειδή δε στην ουκρανια η λαίλαψ του χριστιανισμου ήρθε κατα 1000 αργότερα, πολλοί θεσμοι΄, όπως του γαμου έχουν παραμείνει αναλλοίωτοι στην συλλογική μνημη. Ο γαμος εν ουκρανια ειναι παίρνεις μία , ζεις μαζί της , κανεις παιδια, αγοραζεις σκυλια και σπιτι πλένει η εσκιμό. επίσης κάποιος δεν παντεύεται-υπ-ανδρεύεται  εκτός αμα το κανει στην ολλανδία όπως φημολογειτο ο σακης ο κουβας με τον Ψιψινάκη. ούτε ο ανηρ νυμφεύεται, τι ειναι νυμφη των λιμνων και των ποταμιών? άλλη απονοηματοδώτησις...Ο γαμος ειναι συ(ν)ζευξις.

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
αραρατ όπως το όρος αγαπητέ...Εξ αρμενιας όπως και τα πρώτα κεμπάπια στην Αθηνα για οσους θυμουνται...

Και για να μαι ειλικρινης ολοι μα ολοι, εκλιπαρουν για λιγο Μεταξά το οποιον θυμουνται απο τον καιρο εκείνο...

Επισκέπτης
Εδώ υπήρχε πολύ μεγαλη ευκαιρία για εξαγωγες παλαιών κλασσικών ελληνικών προιόντων, ήτοι κρασια, ξηρους καρπους, ελαιόλαδα, τυρια, υποδήματα, δερματινα κλπ Όταν όμως στην πατριδα μας δολοφονουσαν τις κεφαλές της ελληνικης βιομηχανίας οι παρακρατικοι και στην οικονομια εφηρμοζετο ο μαρξισμός, ποιος άνθρωπος θα καθοταν να τα κανει αυτά? Για να του πρήζουν τα ουμπαλα να μαζευει 100 διαφορετικα χαρτια, ΙΚα, ΨΙΚΑ, ΤΕΒΕ, επιμελητηρια κλπ και στο τελος να του παίρνουν 45% με προκαταβολή φόρου!!! Χα_Χα !!! κλεισανε όλοι και φτασαμε εκει που φτασαμε...

Επισκέπτης
το έγκλημα δεν έγινε τώρα, ξεκινησε το 1974, το 1991 που ανοιξανε τα σύνορα σημασία καμια, αφου ειχανε βρει το κολπο να τυπώνουν ομολογα και να δανείζονται, δια του μαρξισμου κλεινανε οι επιχειρησεις, δανειζονταν έλα και συ εργαζόμενε στο δημοσιο να ξυνεσαι , παρε και μια συνταξη να μας ψοφηζεις και εν ετη 2010 αναρωτιεται ο κοσμος γιατι δεν εχουμε λεφτά....

Επισκέπτης
κι εδώ έρχεται αυτο που καλω το ουκρανικό οξυμωρον:
ότι σε μια χωρα πτωχών όπως η ουκρανια, δεν γαμας αν δεν εισαι πλούσιος!
Εκτός αν καποιος ειναι 20 χρονων και επενδυσει 3-4 χρονια στο ινστιτουτο Πουσκιν κι ερθει εδώ σε ηλικία 23-25-27 και παρει ζβαρνα τα παγκακια για 3-4 μηνους ε ναι τοτε γαμας τζαμπα καποια μουνια αξιώσεων.

Επισκέπτης
βλέπω κατι ιταλους, κατι αμερικλανους ειναι φανερό οτι ειναι μεροκαματιάρηδες, ρε δεν παν να κερνανε ποτα όλες τις άσχετες γαμανε την χουφτα τους ή κατι 35αρες παλαιάς κοπής με παιδια κλπ. εδώ οι γκομενες θελουν να δουν διαμερισμα τελεια επιπλωμενο στο κεντρο, σα να λεμε πλατεια συνταγματος, μερσεντες δωρα γουνες , ταξιδια, δακτυλιδια. πρεπει καποιος να ναι τελείως αγαμητος για να ρθει και να του φανει οτι κανει καμακι κι οτι γαμαει και τον κοιτανε οι γκομενες κλπ...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
βλέπω κατι ιταλους, κατι αμερικλανους ειναι φανερό οτι ειναι μεροκαματιάρηδες, ρε δεν παν να κερνανε ποτα όλες τις άσχετες γαμανε την χουφτα τους ή κατι 35αρες παλαιάς κοπής με παιδια κλπ. εδώ οι γκομενες θελουν να δουν διαμερισμα τελεια επιπλωμενο στο κεντρο, σα να λεμε πλατεια συνταγματος, μερσεντες δωρα γουνες , ταξιδια, δακτυλιδια. πρεπει καποιος να ναι τελείως αγαμητος για να ρθει και να του φανει οτι κανει καμακι κι οτι γαμαει και τον κοιτανε οι γκομενες κλπ...
χαιρετώ το μέγα διδάσκαλο Ιωσήφ! τα σέβη μου!

Επισκέπτης
τη εξαιρεση των αμερικ(λ)ανων όπου εκει οι γκομενες βανουν λιγο νερό ΄στη βοντκουλα τους διοτι τους εχει μεινει το σοβιετικο απωθημενο, θα παω αμερικα και θα ρεουν μελι και γαλα κλπ βεβαια μην περιμενετε μεγαλα πραματα δηλαδη καμια γκομενα Α+ να παει με καναν μπατιρη αμερικ(λ)ανο. ειπαμε λιγο το νερώνουμε...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
καλησπερα αγαπητε νεε μαθητά!
είμαι σίγουρο ότι η καθοδήγηση του Ιωσήφ, καθώς και άλλων αξιόλογων μελών διαμένοντων στις χώρες τις πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. θα συμβάλλει τα μέγιστα στο να αποφύγω κακοτοπιές και να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα το μικρό διάστημα παραμονής μου στην Ουκρανία!

Επισκέπτης
και για να κανω τον συνηγορο του διαβόλου, παντου σ όλες τις πρωην σοβιετιες και προφανως και στην μολδαβια έτσι ειναι.
Πας στην ντισκο για ξενους όλες ειναι πουτανες θελουν ντόλαρι.
Αν τωρα δεν ειναι ποτανα πρεπει πρώτον να σαι νεος και δευτερον να σε γουσταρει διότι δεν μπορείται να καταλάβετε ότι το σλαβικο γουστο για το ωραίον απέχει παρασάγγας από το ιδικον μας ιδεώδες και δη για το ανδρικο φύλον. κι αμα ειναι καμια 18-20 χρονων αν δεν ειναι στουπί αυτη θελει χαζοέρωτες, να σε δει να σε ξαναδει να σου κανει την δυσκολη επειδη εισαι ξενος και καλα δεν το δινουμε σ όλους και τετοιες ανοησιες. και νεος να ναι καποιος αμα ερχεται για μια βδομαδα δεκα μερες που καιρός για τετοιες μαλακειες. οπότε καταφευγει κανεις στην δοκιμασμενη λύση της πουτανας. αλλά εδω πουτανια θεωρείται όπως σε μας το 1950. δεν ειναι τζουλια βγαινω γαμιεμαι υπερηφανα και το διαφημιζω. Ειναι λιγες οι ευσυνειδητες πουτανες όπως στο Ριβερ  πχ. οι υποδελοιπες πανε να σε κοροιδεψουν, να πουν στις αλλες να ειδατε δεν ειμαι πουτανα δεν μου τον εχωσε τον κοροιδεψα και του πηρα τον παρά. ε με κατι τετοιες γραφει αυτες τις απιθανες ιστοριες ο Κιμάς τον περικυκλωσαν οι Τουρκοι και του καναν και του δειξαν κλπ. η πουτανα - πουτανα δεν θελει φλερτ, να τελειωνει στα γρηγορα θελει να γαμηθει και να παει σπιτι στον γκομενο να γαμηθει -κοιμηθεί.

Επισκέπτης
και ενω σε μας κατεβαινει το βιοτικον επίπεδον σε αυτους ανεβαίνει διότι οι κυβερνηται των αν και ηλίθιοι από τους δικους μας ειναι ευφυέστεροι διότι σε μας ειναι πανηλίθιοι κι αρχιπροδότες. θυμαμαι παλαιώτερα προ 6-7 ετών πηγαινα στην ντισκο γιομάτη η μπάρα από γκομενακια καθοσαντε μονα και έψαχναν να πηδηχθουν για κανα φραγγάκι ή για να ειμαι ειλικρινής οι περισσότερες για καποιον μονιμον χορηγό. Εκπληκτικα μουνια του γαλακτος. Τωρα παω κι ειναι όλες καθησμενες σε τραπεζια σε παρειτσες των 3-4 έχουν κατι φραγγακια από μαμα μπαμπα κανουν και καμια ψευτοδουλίτσα, βγαινουν για να γνωρισουν καναν 20χρονο να ερωτευθουν και να γαμηθουν. Πάνε τα παλια...όσο ανεβαινει το βιοτικο επίπεδο τοσο κατεβαινει η αναγκη να γαμηθει καποια με έναν αγνωστο ξενο. ενίοτε διαβαζω τους μετα Χριστον προφητες εις την ταυλάνδη που ανεκαλυψαν την...Αμερική. τι να τους γράψω τώρα...Εν πάση περιπτωση όποιος νομιζει οτι θα ρθει και θα γαμησει ξεκαρφωτος επειδή ήρθε απο την ελλάδα έχει καθυστερησει κατα 25 χρόνια...  

Επισκέπτης
αμα γεμαει η κοιλιτσα, αρχίζει και το αιδείον και σκεπτεται πολυτελειες. ερωτες, αγαπες και λουλουδια.
βλέπω πιτσιρικια 8 ετων με κουνητά , γκομενακια με λαπτοπ επομενως αμα καποιος δεν το φυσα ή δεν ειναι διατεθιμενος να κατσει κανα τετράμηνο, καλον ειναι να καθεται στα αυγουλακια του...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αστα ψωφια σιφακλα με την ντορα εισε!!!  γι αυτο δεν λες τιποτα για τον μιτσοτακλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ntora - samaras1.jpg
    ntora - samaras1.jpg
    364,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
παλαιότερα θυμαμαι πήγαινα σ ένα καφέ σε μια ντισκο, οχι απο κεινες που πατε εσεις για ξενους και με ταραζανε στα τηλέφωνα. ερχόσαντε οι γκόμενες και μου πασαρανε χαρτακια στα χερια με τα τελεφωνα του σπιτιου τους , δεν υπήρχαν τοτε ΄κινητα κλπ εγώ είχα και κανα δυο άλλοι ραδιοτηλεφωνα.
ήταν όλες αυτες που ψαχνανε μονιμο χορηγό, σπονσορα που το χω αναλυσει πώς και γιατί...όποια ήθελα την έπαιρνα απο το χερακι και φευγαμε επι τοπου. τωρα να μου πείτε πουρεψες μπαρμπα ιωσήφ και δεν σε κοιταζει καμια. Γι αυτό το γράφω , εγω πλεον δεν πολυβγαινω έξω, συμβαίνει στους νεωτέρους? Δεν νομίζω...Βγαζω γκομενες? προς απογοήτευσιν των παλαιοτερων που εχουν σκυλιασει διοτι σουταρα βγαζω, αλλα γιατι ειμαι ο ετσι, ο γιουβετσι, ενταξει εχω πολλα χρονια εδώ και ειναι γνωστόν ανα το πανουκρανικόν ότι κρισις εν ελλάδι ξε- κρισις εγω ειμαι σοβαρός επενδυτής και δεν επηρεάζομαι από παροδικες ασταθειες του χρηματοπιστωτικου συστηματος.

Επισκέπτης
τωρα θα περιαυτολογησω αλλα  η αλήθεια ηταν ότι ήμουνα και ωραίο αγόρι, συμπαθης τελος πάντων διότι ειχα και παρεα όταν βγαιναμε και μου πασαρανε τα ραβασακια στο χερι και σ αυτους έδιδαν ενα αρκιντι και μετα άκουγα το γνωστόν παραπονον " αντε ρε πουστη πάλι μαζεψες τα χαρτακια σου, εμενα γιατι δε μου δινουνε ποτέ!"

Επισκέπτης
θελω να πω οτι πιο μεγαλη η ανεχεια τοτε ορθόν, πιο μεγαλη η αναγκη για οικονομικη απόδρασιν ορθόν επίσης αλλά είχαμε καποιο σχετικό σουξέ.
Για μετρον συγκρισεως ενταξει μπροστα στον κ. δημητρακη29 Αλεν Ντελόν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom