Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δηλαδη αμα στην ελλαδα ειχες κανα 2-3 καλες γκομενες δε μπορεί πα να πει ότι εχεις το κατι τις σου ή στη μαπα ή στο πορτοφόλι ή λιγο στο ένα και λίγο στο άλλο κι οι γκομενες σε κοιτανε. επομενως γλωσσα ξε- γλωσσα  , νοοτροπία-ξε-νοοτροπια θα σε κοιταξουν και δω. Τωρα αμα στην ελλαδα ειχες μια γκομενα της πλακας ή καμια, καμια δεν θα γυρισει να σε κοιταξει κι εδώ κι ωραίος να σαι , πρωτα πρωτα δεν θα χεις τον αερα να την πεφτεις στις γκομενες...

Επισκέπτης
αντιθετως επειδη εδώ τυχαίνει ενιοτε βλεπεις κατι μπουχεσες με κατι μουναρες τρελαίνεσαι. βεβαια ηλικιας 18-22 πανε αυτες οι χαζέγκλες μαζι σχολειο με τον μπουχεσα, ερωτευονται...Ενταξει αυτοι άμα ερχόσαντε στην ελλάδα ουτε την καραφλή γιαγια μου δεν υπήρχε περιπτωση να γαμησουν, οι δε γκομενες αμα ερχόσαντε ελλαδα και αντιλαμβανονταν ποιοι τις γαμουσαν στην ουκρανια θα αυτοκτονουσαν.

Επισκέπτης
δηλαδη εδω παιζει κι η πιθανοτητα αμα κατσεις μονιμα να σε κιαλαρει καπου κι ερωτευτεί ένα τρελό μουνι, επειδή ετσι της την βαρεσε, της θυμιζεις την μανα της ξερω-γω ότι της καπνισει οι γυναικες ειναι παλαβες, βρες ακρη...Αυτό βεβαια σημαινει ότι αυτοματως θα μπλοκαριστεις μαζί της σ ενα διαμερισμα κι αυτη θα θελει παιδακια κλπ και συ θα βλεπεις τα υπολοιπα μουνια στον δρόμο, διοτι παντοτε υπάρχει μια μουναρα μεγαλύτερη κι η πουτσα σου θα σε βασανιζει αλύπητα. Βεβαιως κατοπιν παρελευσεως ικανου χρονου γνωριζουμε την καταληξη όλων των μεγαλων ερώτων. βεβαια αμα καποιος δεν εχει ξαναγαμησει μουναρα στην ζωη του δεν αποκλειεται να θεωρει εαυτόν ευτυχή.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Δασκαλε παντως το θεμα με την πονηρια των ουκρανιδων ειναι μεγαλο προβλημα.
Ειναι σαν να παιζει κανεις με τη φωτια.
Εχω σχηματισει την εντυπωση οτι 'σοβαρη' κοπελα ουκρανιδα δεν πρεπει να υπαρχει. Να μη σε εχει για χορηγο δηλαδη και να μη σε ξεγελασει.
Η νοοτροπια, οι συνθηκες, ολα οσα μας λες, δεν ξερω, ειναι παιχνιδι με τη φωτια. Ισως σε αλλες χωρες εχει λιγοτερο ρισκο.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Έχω ένα φιλαράκι που παντρεύτηκε μια κοπέλα από ουκρανία, πριν 4-5 χρόνια. Για διακοπές είχε πάει ο φίλος και γνωρίστηκαν. Ο φίλος, φιλότιμο παιδί και χρυσό, συμπαθητικός σε εμφάνιση, η κοπέλα (7-8 χρόνια διαφορά έχουν) ΤΟ μουνί. Δεν μπορώ να περιγράψω. Ζουν ευτυχισμένοι εν Αθήναις, με πολλούς να ζηλεύουν και να ξεροχύνουν. Παρένθεση: το παιδί δεν έχει λεφτά, ούτε σπίτι, δυο δουλειές κάνει.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Δάσκαλε , εφόσον μια κοπέλα είναι 26 -36 , παντρεμένη ή χωρισμένη  με παιδιά και κρατιέται καλά, χωρίς να σου κοστίσει μια περιούσια, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να την  :knockinb:.  Μιλάω για straight προσέγγιση στο Hokey που θα περιμένει τα παιδιά της ή κάπου ανάλογα

Επισκέπτης
Δασκαλε παντως το θεμα με την πονηρια των ουκρανιδων ειναι μεγαλο προβλημα.
Ειναι σαν να παιζει κανεις με τη φωτια.
Εχω σχηματισει την εντυπωση οτι 'σοβαρη' κοπελα ουκρανιδα δεν πρεπει να υπαρχει. Να μη σε εχει για χορηγο δηλαδη και να μη σε ξεγελασει.
Η νοοτροπια, οι συνθηκες, ολα οσα μας λες, δεν ξερω, ειναι παιχνιδι με τη φωτια. Ισως σε αλλες χωρες εχει λιγοτερο ρισκο.

ναι στην μολδαβία...
ακου να δεις, υπήρχε καποιος σπύρος που γραφε στην κουβα. στην αλλη ακρη του κοσμου τρεχα γυρευε. τωρα πως γινεται για μενα κι αμα αντικαθιστουσες την λεξιν κουβα με την λεξη ουκρανια όλα ηταν ιδια εκτος απο τις παραλίες. το εγραψα σημερον. όλα ειναι σχεσις αιτιας -αποτελεσματος τα ετερώνυμα -έλκονται άδεια κοιλια-γιοματο πορτοφολι έλξις. μην το ψαχνεις πολύ. μην περιμενεις θα πας πχ στην Πολωνια θα σε δουν οι γκομενες και θα πεσουν ξερες! Αμα δε πεφτουν ξερες στην ελλαδα δε προκειται να πεσουν πουθενα. Και νεος να σαι η νεοτης απωλένεται. σταθερά και ακαταμαχητος γοητεία ειναι το πορτοφολι. πάρε ενα ωραίον στα νιατα και πτωχόν. οτι γαμησε -γαμησε σε ηλικια 50 ετών θα αυνανιζεται με την ταινια της τζουλιας αντε να πηγαινει σε κανα μπορντελακι. παρε τωρα έναν που το φυσαει. στην χειρότερη περίπτωση θα γαμαει τις καλυτερες σιτυτουριστριες κι αμα το φυσας πολυ τις εχεις μονιμως στον σταυλο σου...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Και νεος να σαι η νεοτης απωλένεται. σταθερά και ακαταμαχητος γοητεία ειναι το πορτοφολι. πάρε ενα ωραίον στα νιατα και πτωχόν. οτι γαμησε -γαμησε σε ηλικια 50 ετών θα αυνανιζεται με την ταινια της τζουλιας αντε να πηγαινει σε κανα μπορντελακι. παρε τωρα έναν που το φυσαει. στην χειρότερη περίπτωση θα γαμαει τις καλυτερες σιτυτουριστριες κι αμα το φυσας πολυ τις εχεις μονιμως στον σταυλο σου...

Δάσκαλε respect ... είσαι ΣΟΦΟΣ

Επισκέπτης
Έχω ένα φιλαράκι που παντρεύτηκε μια κοπέλα από ουκρανία, πριν 4-5 χρόνια. Για διακοπές είχε πάει ο φίλος και γνωρίστηκαν. Ο φίλος, φιλότιμο παιδί και χρυσό, συμπαθητικός σε εμφάνιση, η κοπέλα (7-8 χρόνια διαφορά έχουν) ΤΟ μουνί. Δεν μπορώ να περιγράψω. Ζουν ευτυχισμένοι εν Αθήναις, με πολλούς να ζηλεύουν και να ξεροχύνουν. Παρένθεση: το παιδί δεν έχει λεφτά, ούτε σπίτι, δυο δουλειές κάνει.

Μάλιστα αυτο που γραφω. Βεβαια το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, πρεπει να σου πω ο φίλος σου εχει να φαει πολύ κερατο....

Επισκέπτης
Δάσκαλε , εφόσον μια κοπέλα είναι 26 -36 , παντρεμένη ή χωρισμένη  με παιδιά και κρατιέται καλά, χωρίς να σου κοστίσει μια περιούσια, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να την  :knockinb:.  Μιλάω για straight προσέγγιση στο Hokey που θα περιμένει τα παιδιά της ή κάπου ανάλογα

Αυτες ψαχνουν όλες καποιον μαλακα να τους μεγαλώσει τα παιδια. Επομενως εαν σε θεωρουν υποψήφιο μαλακα, ήτοι χαζομουνακια, εχεις μια δουλεια, ενα σπιτι δικο σου, κατα δηλωσίν σου όλα αυτα, πανευκολο...

Επισκέπτης
Αυτες ψαχνουν όλες καποιον μαλακα να τους μεγαλώσει τα παιδια. Επομενως εαν σε θεωρουν υποψήφιο μαλακα, ήτοι χαζομουνακια, εχεις μια δουλεια, ενα σπιτι δικο σου, κατα δηλωσίν σου όλα αυτα, πανευκολο...

Και μολις τους τα μεγαλωσεις αν κανεις το λαθος και κοιμιασεις μετα πάροδον χρόνου σου δίδουν σουτ κακλή ωρα όπως στον βασιλειο τον (υποψηφιο) πουτανοκτόνο. ειναι κλασσικη η περίπτωσις....

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Ποτέ δεν ξέρεις και στο τέλος τέλος κέρατο μπορεί να φας και από τη φασόλα...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736

Και από το πολύ μικρό δείγμα μου ... η εν λόγω κατηγορία  :fuck1: :pipa1:  :tits:  πολύ πιο εύκολα και με πολύ λιγότερα mental παιχνίδια και απαιτήσεις από ότι θα έκανε ένα 18- 21

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
οκ, πηγαίνω πάσο..

Επισκέπτης
Και από το πολύ μικρό δείγμα μου ... η εν λόγω κατηγορία  :fuck1: :pipa1:  :tits:  πολύ πιο εύκολα και με πολύ λιγότερα mental παιχνίδια και απαιτήσεις από ότι θα έκανε ένα 18- 21

μα τι λες τωρα αγαπητέ, φυσικα αυτες θεωρουνται τελειωμενες στην ουκρανια, ποιος θελει να τις φορτωθεί? και λογω ηλικιας και λογω παιδιων. Ο αφρός ειναι 18-21 απο κει κι υστερα αρχιζουν και πεφτουν οι μετοχες. προσεξε για τις φυσιολογικες γκομενες εδω διοτι οι πουτανες μαζευουν προικα, γνωρίζουν μεγαλυτερους μαλακες που ναι διατεθυμενοι να πλερωσουν παραπάνω, καλη ωρα απ την ελλάδα άντε αυτες κανουν καρριερα μεχρι τα 27 ηλικια που εδω θεωρειται σαν να λεμε 35-38 σε μας...απ΄οτην αλλη ποιος θελει να φορτωθει μια μ ενα παιδι για ρωτα και τον κ Βασίλη να δεις την γλύκα...βεβαια μαλακες πάντα βρίσκονται...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Όχι ρε Δάσκαλε από την πρώτη Ουκρανή γκόμενα που έχεις, εάν το IQ σου ξεπερνάει το 80 τις παίρνεις χαμπάρι Γαμάς και φεύγεις και εάν μπορεί να βγάλει τουριστική Visa την φέρνεις και κάνα καλοκαίρι για καμιά εβδομάδα για διακοπές. Εάν το μουνί είναι κορυφαίο άντε και καμιά Κωνσταντινούπολη ... στην Ουκρανή φέρεσαι σαν amateur cityτουρίστρια. Και σαφώς παρέχει ανάλογο service  (  not pse )σε καλυτερη τιμή.  Αντί να δώσεις 2.000 € - 3.000 € για 2 μέρες με ένα citytour δίνεις 1000 € για μια εβδομάδα με μια Ουκρανή.

Επισκέπτης

ρε παιδακι για λυσε μου μια απορια και μενα τωρα γιατι ειμαι απο χωριο και το εγγλεζικο δε το δουλευαμε πολυ:
αυτο το μενταλ παιχνίδι τι παει να πει? ο κιμας εγραφε κατι τετοια αλλά αυτος λόγω αβαρίας παραβλέπεται...
τι σημαίνει δηλαδη παίζατε στρατέγκο μαζί, κρεμάλα? τι δηλαδή? ή θελετε να πειτε ότι σου πρηζει τ αρχιδια και κανει τη δυσκολη και δε καθεται να τη γαμησεις? γιατι αυτες ειναι ζα απ το παχνι, τι παιχνιδια με το μυαλο και κουραφεξαλα τωρα, εχασε καποιος το μυαλο του και το βρηκανε αυτες? μαλλον απ την καυλα εσεις πρεπει να χανετε τον μπουσουλα...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
ρε παιδακι για λυσε μου μια απορια και μενα τωρα γιατι ειμαι απο χωριο και το εγγλεζικο δε το δουλευαμε πολυ:
αυτο το μενταλ παιχνίδι τι παει να πει? ο κιμας εγραφε κατι τετοια αλλά αυτος λόγω αβαρίας παραβλέπεται...
τι σημαίνει δηλαδη παίζατε στρατέγκο μαζί, κρεμάλα? τι δηλαδή? ή θελετε να πειτε ότι σου πρηζει τ αρχιδια και κανει τη δυσκολη και δε καθεται να τη γαμησεις? γιατι αυτες ειναι ζα απ το παχνι, τι παιχνιδια με το μυαλο και κουραφεξαλα τωρα, εχασε καποιος το μυαλο του και το βρηκανε αυτες? μαλλον απ την καυλα εσεις πρεπει να χανετε τον μπουσουλα...

Από τον πορνοτουρίστα Kman έκλεψα τον ορισμό , είναι αλήθεια... Εννοώ ότι πριν σου κάτσει θα σε ρωτήσει κάτι 10 φορές και εάν κάποια από τις δέκα φορές της πεις κάτι παρόμοιο θα σου πει αφού μου είπες το άλλο. Γενικά θα έχει περίεργες μεταπτώσεις στην συμπεριφορά κ.τ.λ  Όλα αυτά πριν πηδήξεις , όταν πηδήξεις και καταλάβει ότι ξέρεις τι γίνετε απλά έχεις για πάντα ένα μουνί στην άκρη, αρκεί όταν το θες να έχεις τα σχετικά χρήματα.  Θα σου πει ότι σε αγαπάει, πεθαίνει θα της πεις τα ίδια , όταν είστε μαζί αλλά μετά μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.

Επισκέπτης
Όχι ρε Δάσκαλε από την πρώτη Ουκρανή γκόμενα που έχεις, εάν το IQ σου ξεπερνάει το 80 τις παίρνεις χαμπάρι Γαμάς και φεύγεις και εάν μπορεί να βγάλει τουριστική Visa την φέρνεις και κάνα καλοκαίρι για καμιά εβδομάδα για διακοπές. Εάν το μουνί είναι κορυφαίο άντε και καμιά Κωνσταντινούπολη ... στην Ουκρανή φέρεσαι σαν amateur cityτουρίστρια. Και σαφώς παρέχει ανάλογο service  (  not pse )σε καλυτερη τιμή.  Αντί να δώσεις 2.000 € - 3.000 € για 2 μέρες με ένα citytour δίνεις 1000 € για μια εβδομάδα με μια Ουκρανή.

κοιτα για να καταλαβεις και δεν γραφω ψεματα ουτε κι εχω κανα λογον να το κανω δεν με ξερετε δε σας ξερω υποφερετε και υποφερω κι ουτε και προκειται να με δειτε ποτέ. η μεγαλύτερη γυναικα που εχω γαμησει στην ζωή μου ήτο 27 ετών. Κατι με παιδια κλπ ουτε που τις εχω πλησιασει.
Εννοειται οτι εχω κανει σοβαρωτατες επενδυσεις σε διυλιστηρια, μεταλουργίες, πυρηνικα εργοστασια  και πλατινενιες χορηγιες.  Γι αυτο όταν ερχεται καποιος , δε το γραφω για σενα και δηλωνει ότι γαμησε τις τοπ μουναρες επειδη πήγε στην ντισκο στην ουκρανια και τον ειδανε  ειναι μπαρουφες. ή κανει την τριχα-τριχια ή πηγε πλερωσε τα ποτα τον κοροιδεψανε καιτην κανανε με ελαφρα πηδηματακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom