Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για να καταλάβετε: Χθες παραμονή Χριστουγέννων? Είχα πάει στην Ντίσκο. Δεν υπήρχε ψυχή. ¨ολο κάτι νταγλαράδες ήταν. (Δεν πήγα στην πουτανέξ, καλά εκεί πάντοτε είναι κάτι μεροκαματιάρηδες γκόμενες. Που θέλω να καταλήξω. Εδώ όλα πάνε με το πατρώο εορτολόγιο. Να μου πεις καλώς, κακώς δεν ξέρω ρε παιδιά η Ελλάδα υποτίθεται ότι είναι κοιτίδα της Ορθοδοξίας και είναι η μοναδική ορθόδοξη χώρα που πηγαίνει με το παπικό!
Η ξενοδουλεία ρε πούστη μου...Όπως έγραφε 30 χρόνια πριν ο Πετρόπουλας όποιος τολμήσει να ακολουθήσει το πατρώο εορτολόγιο, στην ελλάδα είναι υπό διωγμόν. Πολίτης Β κατηγορίας. Επείσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνονται οι παπάδες απ το κράτος? Τους πήρε λέει ο Όθωνας την περιουσία. Εμένα δεν μου πήρε την περιουσία? Μου δίνει κάνα φράγκο? Και καλά, γιατί ήτανε της εκκλησίας σε τελική ανάλυση?
Ρε μαλάκες δεν υπήρχε ατομική περιουσία επί οθωμανών, όλα ήταν του Σουλτάνου και τα παραχωρούσε επί ορισμένο χρονικό διάστημα. Σου λέει όλα δικά μου, φαταούλας. Γι αυτό κάτι ασθένειες όπως ο κομμουνισμός βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα. Ο κόσμος ήταν ήδη συνηθισμένος σε τέτοιες μαλακείες από τους τούρκους. Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης...Αλήθεια ποιο είναι το ποσοστό των πούστηδων ανάμεσα στους παπάδες στην Ελλάδα? Πιστεύω το 90% Το υπόλοιπο 10% είναι κοπρολάγνοι, σαδομαζοχισταί, παιδόφιλοι, ουρολάγνοι, κτηνοβάτες κλπ

Φιλικά

Ιωσήφ
ελα δακσαλε συενχιζω να ξεθαβω παλια σου αρθρα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι.συμφωνω οτι δεν βρισκω γιατι ενα κρατος πρπει να πληρωνει την εκκλησια δηλαδη τους ιερεις απο την στιγμη που δνε εοχυν καμια σχεση με ενα κανονικα οργανωμενο δυτικο ας πουμε κρατος και οχι μονο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σχετικα με την πουτανεξ που γραφεις για τις μεροκαματιαριδες γκομενες.επεδιη δεν πρεπει να ειναι ετσι το ονομα αυτης της ντισκο δηλαδη ντισκο με ονομα πουτανεξ μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι υπαρχει μπορεις να μας πεις ποια ντισκο εννοεις να μαθαινουμε απο τωρα τα κολπα αν φυσικα εξακολουθει να υπαρχει ακομα η ακολουθησε και αυτη την πορεια του ριβερ οπως την αναφερανε εδω τα παιδια.αντε να μαθουμε εμεις που εχουμε φιλοδοξια να ανεβουμε καποια στιγμη το συντομοτερο δυνατον αναλογα με τα οικονομικα του καθενος ουκρανια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
έλα μωρέ καλά να περνάμε καταπάτησαν τις συνθήκες Ίμβρου Τενέδου
έλα καλά να περνάμε διώξανε όλους από την πόλι (και τους φορτωθήκαμε εμείς!)
έλα καλά να περνάμε πήρανε την μισή κύπρο
έλα καλά να περνάμε πήρανε το νησάκι καρντάκ (παλιά λεγότανε ίμια)
έλα καλά να περνάμε δώσαμε το μυστικό αντίβαρο της ελλάδος τον Οτσαλάν
έλα καλά να περνάμε σ΄θα πάρουν το μισό αιγαίο(και τα μισά νησάκια)
έλα καλά να περνάμε έχουν πάρει ουσιαστικά την θράκη
έλα καλά να περνάμε κάθε φο΄ρα που έρχομαι αθήνα οι μισοί είναι μαστουρωμένοι
έλα καλά να περνάμε έχουμε φορτωθεί όλα τα αποβράσματα τους αλβανούς, ρουμάνους, μαύρους
δασκαλε πες τα.αυτος ο ωχαδερφισμος εκανε και κανει μεγαλο κακο στην ελλαδα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φίλε χρειάζεται ψυχή.
Εγώ όταν πήγαινα σχολείο στεκόμασταν προσοχή, χαιρετούσαμε την σημαία , κάναμε προσευχή, μαθαίναμε την ιστοριά της πατρίδος (κι απο τότε κουτσουρεμένη τέλος πάντων). Γι αυτό και είμαι αυτός που είμαι.
Γι αυτό και είναι τα σημερινά παιδία έτσι.
ΕΠΙΤΗΔΕΣ
Γιατί η ιδέα της Ελλάδας σαν εθνικό κράτος δεν εξυπηρετεί πλέον τους Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους
Γιατί όλες οι κυβερνήσεις είναι ξενόδουλες
Σχολείο όμως δεν πήγαινα μόνος. Είχα και συμμαθητές. Πολλούς. Ακόμα υπάρχουν...
τι να πω...τα λεει ολα αυτο το αρθρο.μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα.εδω βγηκε πριν λιγο καιρο βιβλιο οπου λεει οτι ξεκινησε η κριση με την τουρκια λογω της διεκδικησης των ιμιων.το πιασατε?οτι δηλαδη δεν ηταν ελληνικη βραχονησιδα.ασε τ απερι συνωστισμου στην σμυρνη που εγρφαε η ρεπουση στο βιβλιο της.στην παιδεια δεν ειναι καλα τα πραγματα.επισης ειμαι κατα των καταληψεων να το αναφερω μιας και το εφερε ο λογος.παντως η παιδεια στην ουκρναια πρεπει να ειναι χειροτερη απο εδω χωρις αυτο να σημαινει οτι εμεις παμε καλα.οπως φαινετια κατα διαολου παει η παιδεια εδω.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτο Ιωσηφ δεν το καταλαβαινω!!!το να παρει μια γυναικα βυζα ακομα και προσκληση να εχει ειναι πολυ δυσκολο!εως αδυνατον!δηλαδη τι κακο θα κανουν αν ερθουν 1 εκατομυριο Ουκρανες?θα μας κλεψουν?οι Πακιστανοι και οι Αραπαδες δηλαδη που εχουμε γεμησει δεν ενοχλουνε!δεν ξερω τι να πω.λες να 'ναι το λομπι των Ελε'ι'νηδων?ή των πουστηδων?γιατι αν γεμισουμε γκομενες Ελε'ι'νιδες δεν θα γαμαει κανεις τους δε πουστηδες ουτε θα τους κοιταει κανεις!
τα πιο σωστα αρθρα που διαβασα.τετοια αρθρα πρεπει να γινοται repeat καθε 3 βδομαδες ωστε να τα διαβαζουν ολοι εδω νεοι και παλιοι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και η ρίζα του κακού βρίσκεται σε δυο άτομα:
στον αταξία
και στην σοπράνο
γιατί πήρανε εξουσία σταχε΄ρια τους
και κάναν όλον τον κόσμο σα δαύτους...
φιλε ιωσηφ εισαι μεγας.για την σοπρανο ξερω ποιο ατομο εννοεις και αν ειναι αυτο που νομιζω δεν βρισκεται πλεον εν ζωη.ο αταξιας που διαφευγει ποιο ατομο εννοεις.

Επισκέπτης
φιλε ιωσηφ εισαι μεγας.για την σοπρανο ξερω ποιο ατομο εννοεις και αν ειναι αυτο που νομιζω δεν βρισκεται πλεον εν ζωη.ο αταξιας που διαφευγει ποιο ατομο εννοεις.

Μάιστα...
Βλέπω τα παίρνεις τα γράμματα.
Και φυσικά δεν είσαι ο μόνος που τα διαβάζεις προς θλίψην του κομπλεξικού προδότου του Σάιτ. Δοκίμασε στο Γούγλ και βανε "Ιωσήφ Μπλάσκος" θα σε βγάνει εδώ. Βάνε επίσης μπορντέλα, πίπες, φίμπες, ότι θες ξέρω -γω θα στα βγάνει ούλα...
Πάενε τώρα στο σάιτ της Σοπράνο πάνου-πάνου έχει λινκ στην μηχανή αναζητήσεως Γουγλ πάλι. Βάνε πίπες, φίμπες, μπορντέλα θα σου βγάνει ότι ακριβώς στην επίσημη σελίδα της Γουγλ. Βάνε τώρα "Ιωσήφ Μπλάσκος". Θα σου βγάνει ένα αρκίντι !
Για να μαθαίνομε...
Λάμπρος Αταξίας. από την γνωστή οικογένεια (προπολεμικώς) των Αταξίων που'χαν διατελέσει βολευταί, υπουργοί, πρωθυπουργοί κλπ. Ο ίδιος ήτο "μόνιμος" βολευτής (τα ρουσφέτια δεν είναι σημερινή ανακάλυψις, τουρκικης νοοτροπίας). Γνωστώτατος ομοψιλόψυλος των Αφηδνών και ο πλέον κολλητός των ανακτόρων. Το πλέον σπαραξικάρδιον επειδόδειον της ζωής του ήτο όταν επεσκέφθη τον Σμπρώχτη του εις την φυλακή ο οποίος ευρίσκετο εκεί για ποινικά αδικήματα και εκείνος τον συνέλαβε όμηρο. Ο Μιταξάς επαρεκάλεσε τον επιστήθιον φίλο του και σκοπευτή Συνταγματαρχη Τσου Τσου Νι ο οποίος σε ρόλο ελευθερου σκοπευτού εξετέλεσε τον γαμί κουλα ούτως ώστε το ρεζιλίκι να σταματησει εκεί. Μετα από αυτη την νίλαν ο Αταξίας απεφάσισε να συζήσει μαζί με τον παλαιόν ζίγκολαν πλουσίων κυρίων κ. Ali Cara ρομαντικώς σε μίαν μονοκατοικία επί της πλατείας ΚλάψεΜόνος που επιζεί ως τις ημέρες μας ως μουσείον "Αταξίαν"

Αυτιά...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γράφεις ιστορία παλι σύντροφε Σήφη :dancing: :dancing: :dancing:

Γι'αυτό σε διαβάζω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δασκαλε Σήφη θα έρθεις για την κηδεία του Ιωαννίδη :dunno:;;;;;;; να σαι περιμένω στο Ελβεν

Το στεφάνι το κανόνισα :priest:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μεγάλο γέλιο.....πιπινέλης - ιωαννίδης....τι εφιαλτολάγνοι είσαστε εσεις.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Όσο για τον Αταξία, ξέρουμε την ελληνικΙΑ γραμματικΙΑ όλοι και γνωρίζουνε το στερητικό μόριο Α όπως και το μόριο ΕΥ που μπαίνουν μπροστά από τη λέξη και της προσδίδουν την αντίθετη σημασία, ανάλογα ποιο μπαίνει κάθε φορά.

π.χ. Ακαμπτος, ΕΥκαμπτος... κλπ κλπ...

Επισκέπτης
Εκλεισε το Ρίβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ???????????

ΩΩΩΩΩ.......

ΩΩΩΩΩ....Καζολίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννννννννν......

Ανάθεμα την ώρα
κατάρα τη στιγμή
εκλείσανε το Ρίβερ
που ευρισκες μουνί (εντάξει με το αζημίωτο βέβαια...)

Κουράγιο...

Πάλι με χρόνια με καιρούς
πάλι δικά μας θα'ναι !

Επισκέπτης
Τσου Τσου Νι =Πιπινελης?

καμία σχέση.
κοίτα αγαπητέ εδώ ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Ούτως ή άλλως όλα πρόκειται περι αποκυημάτων της αχαλίνωτης (και βδελυράς) φαντασίας μου.
εν πάση περιπτώση σου συνιστώ να διαβάσεις το μοναδικό βιβλίο που υπάρχει επί του θέματος (ίσως επειδή ήτο και ο μοναδικός που είχε τους γεννετικούς αδένας όπως έλεγε κι ίδιος να το εκδώσει) του μιχάλη γρηγορόπουλου "60 χρόνια Ali Carικής προδοσίας" εκδότου της σκλαβωμένης ώρας και σκλαβωμένου κόσμου, ο οπίος βεβαια εφιλοξενήθη για 1-2 χρόνια εις το ξενοδοχείο του πεεινού προς παραδειγματισμόν.
Υπενθυμίζω ότι κάπου στα 1984-85 εκυκλοφόρησε η γνωστή εφημερίδα "Μεθαυριανή" με πρωτοσέλιδο τρεις πήχες "Παναρά Ali Cara". εν πάση περιπτώση όλα αυτά ησαν πολύ γνωστά προπολεμικώς πριν ακόμη αποκτήσει την κολοσσιαία δύναμη η δυναστεία Ali Cara (πώς σήμερα είναι κοινόν μυστικόν πχ ότι τον δήμαρχο Αφηδνών τον ΄βοηθα οπισθοδρομικώς  ένα ατομάκι , έτσι μαγκάκος κοντούλης μου διαφευγει τ'ονομά του αυτη την στιγμή)

Επισκέπτης
μεγάλο γέλιο.....πιπινέλης - ιωαννίδης....τι εφιαλτολάγνοι είσαστε εσεις.....

βεβαίως και πολύ καλά τους δικάσανε και τους κλείσανε φυλακή.
Και λέγοντας για δίκη και καταδίκη για βρείτε μου στο ιντερνετ την απολογία του Παπατόπουλου και του Ιωαννάκη...
Μήπως δεν υπάρχουν, διότι στην δικαία(χο,χο) δίκη δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να απολογηθούν, ήτοι να πουν την αποψή των για τα γεγονότα που εκατηγορούντο? Τι θα γινόταν σημερα εάν πχ στην δίκη του Κουφοκώστα και του Γιωτίδη δεν είχαν το δικαίωμα να μιλήσουν? Μήπως όλα ήτο παρωδία?
Ποίος είπε η "τζίμπρος είναι μακρυά και δεν έχουν βενζίνη να γυρίσουν πίσω τα αεροπλανα θα πέσουν κάτου!!!"
Ο παπατόπυλος, ο Ιωαννάκης ή ο κύριος Ali Cara?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αρχοντα μολις γυρισα απο τας ουκρανιας ελπιζω να εισε καλα και να γαμεις αβερτα  θα ειθελα την γνωμη σου .........ο καινουριος προεδρος της ουκρανιας ειναι ρωσοφιλος πρωιν κουμουνιστης στην ουκρανια ομος ολος ο κοσμος ακομα και απο την τηλεοραση λενε οτι παμε για ευρωπη και οτι το μελλον ειναι στην ευρωπη!!!! και σε πολλες μεγαλες πολεις ο προεδρος δεν αλαξε τα κοματοσκηλα της τιμοσενκο και με οπιον σοβαρο μιλησα μου τα ζαλισε με την ευρωπη δεν μπορο να βγαλω ακρη !!!! ουτε συμπερασμα για την πολιτικη κατασταση εκει !!!!!!!! επισης και στον τροπο ζωης οτι ειναι ρωσικο το σνομπαρουν ενω οτι ειναι ευρωπαικο ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΜΟΔΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?

Επισκέπτης
αρχοντα μολις γυρισα απο τας ουκρανιας ελπιζω να εισε καλα και να γαμεις αβερτα  θα ειθελα την γνωμη σου .........ο καινουριος προεδρος της ουκρανιας ειναι ρωσοφιλος πρωιν κουμουνιστης στην ουκρανια ομος ολος ο κοσμος ακομα και απο την τηλεοραση λενε οτι παμε για ευρωπη και οτι το μελλον ειναι στην ευρωπη!!!! και σε πολλες μεγαλες πολεις ο προεδρος δεν αλαξε τα κοματοσκηλα της τιμοσενκο και με οπιον σοβαρο μιλησα μου τα ζαλισε με την ευρωπη δεν μπορο να βγαλω ακρη !!!! ουτε συμπερασμα για την πολιτικη κατασταση εκει !!!!!!!! επισης και στον τροπο ζωης οτι ειναι ρωσικο το σνομπαρουν ενω οτι ειναι ευρωπαικο ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΜΟΔΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?

Πριν μπουμε σε βαθυστοχαστες αναλύσεις, εμ...χμμμ... και με αδερφική αγάπη,  κάνα μουνί ρε παιδάκι μου δεν είδα στις φωτογραφίες.
Τι παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι δεν τ αφήνεις να πάει το παλιάμπελο...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
from ukraine with love  :smitten:
met-art-free-sample-0009.jpg

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πριν μπουμε σε βαθυστοχαστες αναλύσεις, εμ...χμμμ... και με αδερφική αγάπη,  κάνα μουνί ρε παιδάκι μου δεν είδα στις φωτογραφίες.
Τι παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι δεν τ αφήνεις να πάει το παλιάμπελο...
:2funny: :2funny: :2funny: TO SKOR ARXONTA 2 ΠΑΛΙΕς και 2 καινουργιες κοπροσκηλα βεβεα αλλα αλφα εθνικη με εμεσσο σπονσοριλικη τραπεζια μπουκαλια κτλ  καλα περασα αλλα η ουκρανια αλαζει με τρελους ρυθμους!!!!!!  εφτασα λουγκανσκ και περασα στο σοτσι μιλαμε τεζα κμ φετος ααα και πλεον αν δε το εμαθες πλεον στην ουκρανια αγορζεις σπιτι στο ονομα σου χωρις να χρειαζετε εταιρια μεγαλη προοδος !!! γιαυτο σε ρωτησα για τον προεδρο !!! δεν κανεις κανα ταξιδακι προς τα πανο αφισες της ντεβουσκες σου μονες!!!!!!!!!!! Υ.Γ εχω καιρο να στα χωσο λιγω να σε πιασει το σιφικο και να αρχισεις την ουκρανοριτορικη σου νεστορα να σε καλα!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καμία σχέση.
κοίτα αγαπητέ εδώ ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Ούτως ή άλλως όλα πρόκειται περι αποκυημάτων της αχαλίνωτης (και βδελυράς) φαντασίας μου.
εν πάση περιπτώση σου συνιστώ να διαβάσεις το μοναδικό βιβλίο που υπάρχει επί του θέματος (ίσως επειδή ήτο και ο μοναδικός που είχε τους γεννετικούς αδένας όπως έλεγε κι ίδιος να το εκδώσει) του μιχάλη γρηγορόπουλου "60 χρόνια Ali Carικής προδοσίας" εκδότου της σκλαβωμένης ώρας και σκλαβωμένου κόσμου, ο οπίος βεβαια εφιλοξενήθη για 1-2 χρόνια εις το ξενοδοχείο του πεεινού προς παραδειγματισμόν.
Υπενθυμίζω ότι κάπου στα 1984-85 εκυκλοφόρησε η γνωστή εφημερίδα "Μεθαυριανή" με πρωτοσέλιδο τρεις πήχες "Παναρά Ali Cara". εν πάση περιπτώση όλα αυτά ησαν πολύ γνωστά προπολεμικώς πριν ακόμη αποκτήσει την κολοσσιαία δύναμη η δυναστεία Ali Cara (πώς σήμερα είναι κοινόν μυστικόν πχ ότι τον δήμαρχο Αφηδνών τον ΄βοηθα οπισθοδρομικώς  ένα ατομάκι , έτσι μαγκάκος κοντούλης μου διαφευγει τ'ονομά του αυτη την στιγμή)

Και... αθληταράς!

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητέ δάσκαλε,

Πότε θα αρχίσουν οι εγγραφές της σχολής για τη νέα σχολική χρονιά;

Πότε θα πάρουμε λίστα με τα σχολικά;
Μοιρογνωμόνιο θα πάρουμε; διαβήτη;
Χειροτεχνεία θα κάνουμε; Τέμπερες θα έχουμε εφέτος ή ξυλομπογιες για να μη λερωθούμε;
Ψαλιδάκι;
Προφυλακτικά;
Η σχολή κατάφερε να αναγνωριστεί από το Υπουργείο Παιδείας;
Θα μπορέσουμε μετά να κάνουμε master's στο Soho school of sexology?
Ελπίζω να τύxω κάποιων απαντήσεων γιατί οι γονείς μου ανησυχούν  για το μέλλον μου.
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom