Για να καταλάβετε: Χθες παραμονή Χριστουγέννων? Είχα πάει στην Ντίσκο. Δεν υπήρχε ψυχή. ¨ολο κάτι νταγλαράδες ήταν. (Δεν πήγα στην πουτανέξ, καλά εκεί πάντοτε είναι κάτι μεροκαματιάρηδες γκόμενες. Που θέλω να καταλήξω. Εδώ όλα πάνε με το πατρώο εορτολόγιο. Να μου πεις καλώς, κακώς δεν ξέρω ρε παιδιά η Ελλάδα υποτίθεται ότι είναι κοιτίδα της Ορθοδοξίας και είναι η μοναδική ορθόδοξη χώρα που πηγαίνει με το παπικό!
Η ξενοδουλεία ρε πούστη μου...Όπως έγραφε 30 χρόνια πριν ο Πετρόπουλας όποιος τολμήσει να ακολουθήσει το πατρώο εορτολόγιο, στην ελλάδα είναι υπό διωγμόν. Πολίτης Β κατηγορίας. Επείσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνονται οι παπάδες απ το κράτος? Τους πήρε λέει ο Όθωνας την περιουσία. Εμένα δεν μου πήρε την περιουσία? Μου δίνει κάνα φράγκο? Και καλά, γιατί ήτανε της εκκλησίας σε τελική ανάλυση?
Ρε μαλάκες δεν υπήρχε ατομική περιουσία επί οθωμανών, όλα ήταν του Σουλτάνου και τα παραχωρούσε επί ορισμένο χρονικό διάστημα. Σου λέει όλα δικά μου, φαταούλας. Γι αυτό κάτι ασθένειες όπως ο κομμουνισμός βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα. Ο κόσμος ήταν ήδη συνηθισμένος σε τέτοιες μαλακείες από τους τούρκους. Η ελλάδα είναι ένα οθωμανομαρξιστικό τερατούργημα. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω την δική μου εκκλησία? Μάλλον επειδή δεν είμαι πούστης...Αλήθεια ποιο είναι το ποσοστό των πούστηδων ανάμεσα στους παπάδες στην Ελλάδα? Πιστεύω το 90% Το υπόλοιπο 10% είναι κοπρολάγνοι, σαδομαζοχισταί, παιδόφιλοι, ουρολάγνοι, κτηνοβάτες κλπ
Φιλικά
Ιωσήφ