Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φίλε μου,
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δυστυχώς ότι γράφω δεν μου τα έχουν πει, ακούσει μπλα-πλα μπλα. Έχουν συβεί σε μένα τον ίδιο.   Πρέπει να αναφέρω κάτι για πρώτη φορά
Ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου ήταν Ουκρανός και ήταν γυναίκα.
Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ¨στην ζωή μου και πάλι ήταν ουκρανός και πάλι γυναίκα.
Σοφά λόγια λες διδάσκαλε όπως τον Ιανό ή τις δύο οψεις του νομίσματος...

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μιλαω για ατομα που δεν ξερουν Ρωσσικα και δεν αντεχουν να κατσουν στο κρυο να παζαρεψουν ταξητζιδες.εμεις εχουμε και ενα αλλο προβλημα τα γεφυρια η πολη ειναι χωρισμενη στη μεση απο της 2.00 μεχρι της 5.00 με ενα διαλειμα που κλεινει ενα γεφυρι 2.45-3.15 αυτο γινεται απο αρχες απρηλιου μεχρι 20 νοεμβριου περιπου.υπαρχει βεβαια και ο περιφεριακος που εγω παω συχνα απο εκει.εκεινο το γεφυρι δεν ανοιγει αλλα ειναι κυκλος 35χλμ περιπου(εδω εχουμε τεραστιες αποστασεις).
Θα αναφέρεσαι στο νησί Βασιλέφσκι. Αδερφέ την πάτησα τουλάχιστον 3 φορές το βράδυ την προηγούμενη εβδομάδα που έμενα εκεί (nashotel 11th street) μέχρι να το μάθω.

Επισκέπτης
Αγαπητοί συναγωνιστές είναι η δεύτερή μου ημέρα στο Κίεβο, θα μείνω μια εβδομάδα. θα μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου αν και νέος εδώ γιατί αυτή είναι η αξία του forum

Πρωτη ημέρα Κυριακή- Πήγα στο κλαμπ Πάτιπα (δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ντιναμό). Σαν λάτρης του greek kamaki system αφού είδα αρκετές όμορφες παρουσίες προσέγγισα ορισμένες. Μετά από μια χυλόπιτα (δεν μιλούσε η μουνίτσα αγγλικά) γνώρισα ένα μικρό που ανταποκρίθηκε και τη κέρασα ποτάκι. Ντόπια φοιτήτρια δημοσιογραφίας και δώσαμε ραντεβού για επομένη

Μάλιστα...
λοιπόν κοιτα αγαπητέ,
στην "πιπήτρια" κοίτα να της την πέσεις λίαν συντόμως και εννοώ άρχισε να πιάνεις κώλους, μουνία, βυζιά ότι μπορείς ρ'αδερφέ, βγάντον έξω κλπ.
Καλλιγραφίες στην ουκρανία δεν υπάρχουν. Εάν σου αρχίσει μα-μη-μου-με-μο (έχετε μάθει ποτέ την ιαπωνέζικη αλφάβητο?) παρατησε την επί τοπου και καν'την με πηδηματακια δεν έχει σοβαρόν σκοπόν, παρα έχει σκοπόν να την ταιζοποτισεις τσαμπα (το τοιούτον θεωρειται  μαγκια στην ουκρανια, ειναι και λιγο λιμασμένοι τα τσαμένα, τι να καμουμε, διατι να το κρύψομεν άλλωστε).
Κατα την διαρκειαν τηςς ημέρας γύρνα δεξια κι αριστερα σαν τον παράξενο ταξιδιώτη (μην κουβαλάς την βαλιτσα όπως αυτός στους τίτλους) αλλά κατα την διαρκειαν της νυκτός συνιστώ βουρ για Ρίβερ (έχει εκεί κατι φοιτήτριας επίσης απάντων των επιστημών αι οποίαι δια του καταλλήλου χρηματικού ποσού θα σε βοηθήσουσι εις την δοκιμη των κλινοσκεπασμάτων σου. Προσοχή όχι χρήματα- τιμαλφή πεταμενα χύμα δεξια κι αριστερά διότι ενδέχεται να σε παραβοηθήσουν). Άμα δεις ένα όμορφο αγόρι να κάθεται με το πουκάμισο ανοικτό περιτρυγυρισμένο από μουνάρες , πάαινε μιλησέ του, είναι ο Κάζας.Κι επειδή είσαι διαβασμένος βλέπω αμα τις ξεσκίσεις μην μας γράψεις πόσες γκόμενες καμάκωσες και γάμησες  ως greek lover που λέγει καποιος, διότι θα γνωρίζομε την πικράν αλήθεια.
Καλό βόλι, 'οπως στο '21 !

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μάλιστα...
λοιπόν κοιτα αγαπητέ,
στην "πιπήτρια" κοίτα να της την πέσεις λίαν συντόμως και εννοώ άρχισε να πιάνεις κώλους, μουνία, βυζιά ότι μπορείς ρ'αδερφέ, βγάντον έξω κλπ.
Καλλιγραφίες στην ουκρανία δεν υπάρχουν. Εάν σου αρχίσει μα-μη-μου-με-μο (έχετε μάθει ποτέ την ιαπωνέζικη αλφάβητο?) παρατησε την επί τοπου και καν'την με πηδηματακια δεν έχει σοβαρόν σκοπόν, παρα έχει σκοπόν να την ταιζοποτισεις τσαμπα (το τοιούτον θεωρειται  μαγκια στην ουκρανια, ειναι και λιγο λιμασμένοι τα τσαμένα, τι να καμουμε, διατι να το κρύψομεν άλλωστε).
Κατα την διαρκειαν τηςς ημέρας γύρνα δεξια κι αριστερα σαν τον παράξενο ταξιδιώτη (μην κουβαλάς την βαλιτσα όπως αυτός στους τίτλους) αλλά κατα την διαρκειαν της νυκτός συνιστώ βουρ για Ρίβερ (έχει εκεί κατι φοιτήτριας επίσης απάντων των επιστημών αι οποίαι δια του καταλλήλου χρηματικού ποσού θα σε βοηθήσουσι εις την δοκιμη των κλινοσκεπασμάτων σου. Προσοχή όχι χρήματα- τιμαλφή πεταμενα χύμα δεξια κι αριστερά διότι ενδέχεται να σε παραβοηθήσουν). Άμα δεις ένα όμορφο αγόρι να κάθεται με το πουκάμισο ανοικτό περιτρυγυρισμένο από μουνάρες , πάαινε μιλησέ του, είναι ο Κάζας.Κι επειδή είσαι διαβασμένος βλέπω αμα τις ξεσκίσεις μην μας γράψεις πόσες γκόμενες καμάκωσες και γάμησες  ως greek lover που λέγει καποιος, διότι θα γνωρίζομε την πικράν αλήθεια.
Καλό βόλι, 'οπως στο '21 !
Ευχαριστώ διδάσκαλε για τα καλά σου λόγια. Μόνο που για Ρίβερ μεριά μου είπαν εδώ κάτι Ουκρανοί ότι έκλεισε το Ρίβερ Παλας, οπότε διδάσκελε σε ποια περιοχή του ρίβερ ακριβώς αναφέρεσαι?
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σου...

Επισκέπτης
Ευχαριστώ διδάσκαλε για τα καλά σου λόγια. Μόνο που για Ρίβερ μεριά μου είπαν εδώ κάτι Ουκρανοί ότι έκλεισε το Ρίβερ Παλας, οπότε διδάσκελε σε ποια περιοχή του ρίβερ ακριβώς αναφέρεσαι?
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σου...

Οιμέ !!!!
παιδάκι μου τι μαύρα μαντάτα είναι αυτά???
άμα το μαθει ο Καζ-ολίν...
Αυτό είναι αφορμή για διπλομασικό επεισόδιο!
Γρ'ηγορα πάρε τελέφωνο 2545471 (κίεβον)  και ζήτα τον κ. Κουτσοψώλη (δεν κάμω πλάκα είναι το κανονικό του όνομα)
και εξηγησέ του τι έχει γίνει , αυτός θα σε βοηθήκει...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη στο ριβερ η μαλλον στο πρωην ριβερ την πεφτεις στην ουκρανιδα ποιπητρια και μπαινεις στο ψητο αμεσως?να σε δωκω την σαχαρα να με δωκεις το σουεζ που ελεγε και ο πρωην συντροφος χαρρυ κλυνν?την προσεγγιζεις και της λες αν θελει να ερθει στο δωματιο σου εναντι του ποσου που θα προτεινεις εσυ δασκαλε?δεν θα της φανει αποτομο και θα παθει σοκ το κοριτσι που θα μπεις στο ψητο χωρις σου ξου μου ξου μανταλακια?δεν θα θιχτει η τιμη και η υποληψη της ουκρανιδας φοιτητριας?περιμενω απαντηση αν θελεις δασκαλε.οπως καταλαβες ειναι μια ημιρητορικη ερωτησις με εμφανη την ειρωνικη της υφη αλλα αφηνει καποιες αποριες κρυμμενες να υπτανται.δηλαδη ειναι καθαρα πρακτικη ερωτηση.μετα απο το γεια σου χαρηκα πως σε λενε πως περνας αφου περασουν 2 λεπτα της πετας την προταση η θελει κανα τεταρτο ζεσταμα με κουβεντουλα η χορο αναλογα την φαση της γνωριμιας και μετα της το προτεινεις?βεβαια μπορεις να την κερασεις ενα ποτο σε μια γωνια του κλαμπ ησυχα και εκει μετα απο δεκα λεπτα της κανεις την προταση νομιζω.ισως να ειναι και αυτη μια λαθος προσεγγιση.δεν ζηταω μαθηματα καμακιου χαχαχα απλως μιλαμε για αλλο λαο αλλες γυναικες αγνωστες σοτυς περισσοτερους που δεν εχουμε ερθει σ εεπαφη μαζι τους.για αυτο ζητω την πρακτικη η οπως εσυ νομιζεις καλυτερα καθοδηγηση σου δασκαλε. :)

Επισκέπτης
δηλαδη στο ριβερ η μαλλον στο πρωην ριβερ την πεφτεις στην ουκρανιδα ποιπητρια και μπαινεις στο ψητο αμεσως?να σε δωκω την σαχαρα να με δωκεις το σουεζ που ελεγε και ο πρωην συντροφος χαρρυ κλυνν?την προσεγγιζεις και της λες αν θελει να ερθει στο δωματιο σου εναντι του ποσου που θα προτεινεις εσυ δασκαλε?δεν θα της φανει αποτομο και θα παθει σοκ το κοριτσι που θα μπεις στο ψητο χωρις σου ξου μου ξου μανταλακια?δεν θα θιχτει η τιμη και η υποληψη της ουκρανιδας φοιτητριας?περιμενω απαντηση αν θελεις δασκαλε.οπως καταλαβες ειναι μια ημιρητορικη ερωτησις με εμφανη την ειρωνικη της υφη αλλα αφηνει καποιες αποριες κρυμμενες να υπτανται.δηλαδη ειναι καθαρα πρακτικη ερωτηση.μετα απο το γεια σου χαρηκα πως σε λενε πως περνας αφου περασουν 2 λεπτα της πετας την προταση η θελει κανα τεταρτο ζεσταμα με κουβεντουλα η χορο αναλογα την φαση της γνωριμιας και μετα της το προτεινεις?βεβαια μπορεις να την κερασεις ενα ποτο σε μια γωνια του κλαμπ ησυχα και εκει μετα απο δεκα λεπτα της κανεις την προταση νομιζω.ισως να ειναι και αυτη μια λαθος προσεγγιση.δεν ζηταω μαθηματα καμακιου χαχαχα απλως μιλαμε για αλλο λαο αλλες γυναικες αγνωστες σοτυς περισσοτερους που δεν εχουμε ερθει σ εεπαφη μαζι τους.για αυτο ζητω την πρακτικη η οπως εσυ νομιζεις καλυτερα καθοδηγηση σου δασκαλε. :)

κοίτα ,
πριν από τριάντα χρόνια κυκλοφορούσανε τα ποντιακά:
πώς πέθανε το τελευταίο πόντιο ψάρι? Πνίγηκε!
πώς πέθανε η τελευταία πόντια γεροντοκόρη? έπεσε απ'το ράφι!
πώς πέθανε η τελευταία πόντια πουτάνα? αυτοκτόνησε! έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται!

Λοιπόν οι γκόμενες στην ουκρανία είναι χαζές σαν τις πόντιες πουτάνες. Διότι αγαπητό μου παιδί μια η οποία γυρνά με τον κώλο της έξω, πάει στην ντισκοτέκ και χορεύει αγκαλια με το παλούκι, γαμιεται δεξια κι αριστερά με τον πάσα ένα, σήμερα με τον Ίγκορ, αύριο με τον Ολιέγκ μεθαυριο με τον Ταρας Μπούλμπα, συζεί με τον έναν και με τον άλλον, κανει ένα παιδί με τον Α, ένα δευτερο με τον Β κι όλα με τον Γαμμα έ παίρνει δεν παίρνει λεφτά στο δικό μου χωριουδάκι θεωρείτο ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ! Και υπ όψιν τα τζαμπέ για ουκρανούς διότι για εσάς, όποια και να γαμήσετε εμμέσως ή αμμέσως λεφτουδάκια θα σας πάρει. Το δε τρομερό είναι ότι αυτές που δεν πανε ριβερ θα προσπαθησουν να σας πάρουν λεφτά (αρρώστησε η μανα μου, το παιδί μου, το μουνί μου) και να μην γαμήσετε (ενώ θα τις γαμησει ο κάθε σαπιο κοιλιας μεθυσμένος)ειπαμε αυτο θεωρείται...ηρωικό κατόρθωμα στην ουκρανία, τον κοροιδέψαμε τον ξενο τι ωραία! Κατα την ιδικήν μας Δυτική λογική τουλάχιστον αι του Ρίβερ έχουν μίαν τιμιότητα συναλλαγής , μου δίνεις κατι σου δίδω κάτι και όχι μου δίδεις κάτι και σε κοροιδεύω διότι αυτό δίδει νόημα στην ανύπαρκτη ζωή μου, που ναι κι ο γενικός κανων στην ουκρανία. Και τα λέγω εγώ ο οποίος έχω να πατησω το ποδάρι μου στο ρίβερ από το 2003, ούτε που θυμάμαι...
ΥΓ. οι κ.κ. προαγωγοί του ρίβερ τελέφωνο δεν σηκώνουν, καζα τι κάνουμε?????

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οιμέ !!!!
παιδάκι μου τι μαύρα μαντάτα είναι αυτά???
άμα το μαθει ο Καζ-ολίν...
Αυτό είναι αφορμή για διπλομασικό επεισόδιο!
Γρ'ηγορα πάρε τελέφωνο 2545471 (κίεβον)  και ζήτα τον κ. Κουτσοψώλη (δεν κάμω πλάκα είναι το κανονικό του όνομα)
και εξηγησέ του τι έχει γίνει , αυτός θα σε βοηθήκει...

Πήρα το τηλέφωνο Ιωσήφ αλλά μάλλον με δουλεύεις, γιατί βγήκε ο τηλεφωνιτής της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Ουκρανία...???

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ευχαριστω δασκαλε απο οτι καταλαβα οι ουκρανιδες πρεπει να εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας με τους δυτικους δηλαδη με το να κοροιδεψουν εναν δυτικο ταζοντας μουνι και τρωγοντας του λεφτα χωρις να φαει κοκο παο αυτες τοτε θεωρουν οτι αυτο τις ανεβασε.οτι ενω ειναι καραπουταναρες εχουν ενα στατους ρε παιδι μου και αξιζουν πιο πολλα(λεφτα γιατι αυτο ειναι απο οτι καταλαβα το μονο μεσο κρισης τους) απο οτι οι δυτικες.οκ το φιλοσοφησα πολυ μαλλον αλλα οπως και να χει αυτες που ειναι ελευθερας βοσκης που δεν πανε ριβερ το πρεπον που ωφειλουμε να κανουμε ειναι να μην τους δινουμε αερα.δηλαδη οπως εγραψες ενα κερασμα ποτο φαι αλλα αν μετα της προτεινεις να ερθει στο δωματι και σου βρει δικαιολογιες τοτε λες ενα μεγαλοπρεπεστατο bye και πας να βρεις αλλη αφου μιλαμε για την νουμερο ενα μουναποθηκη της ευρωπης.εννοειτια μολις αρχισει τα γνωστα η θεια μου επαθε κολικα η μανα μου δεν παει καλα χρωσταω καπου κ.τ.λ. τοτε της προτεινεις αμεσως χωρις να ενδιαφερθεις για αυτα που σου λεει αν θελει να ερθει μαζι σου στο δωματιο διευκρινιζοντας τι ζητας και τι δινεις απο την αρχη.σωστα δακσαλε?νομιζω οτι αρχιζω να μαθαινω εστω και αυτα τα λιγα απο αυτο το thread δακσαλε... :).και παλι σε ευχαριστουμε.ελπιζω να τα πουμε καια ποα κοντα.αντε σε δεκα μερες περιπου παω στο νησι...

Επισκέπτης
Επίσης επειδή κάποιοι χαζοφέρνουνε επικίνδυνα( εντάξει δεν περιμένω σε σαιτ για μπουρδέλα τίποτις Αινστάιν)
Μην περιμένετε ότι θα πάτε σε καμια Ρωσία, Πολωνία, Ουγγαρία κι οι γκόμενες θα σας κυνηγάνε από πίσω.
Άμα πάτε και καθησετε κανα  μηνα ε θα βγαλετε καμια γκόμενα αλλά μην πιστευετε μαλακείες.
Είναι σα να πάω εγώ στο σαου Πάουλι στο Αμβούργο και μετα να γ΄ραψω πώ, πώ τις ξέσκισα όλες στην  γερμανία!
Για δοκιμαστε να πάτε ταυλάνδη σε καμια άσχετη πόλη ,  στο τσανταμπουρί πχ και καντε καμακι σε καμια γκόμενα θα σας κάτσει?
(πιθανώς αλλά θελει τον χρόνο του, ότι θα σας δούμε οι γκόμενες και θα πέσουν ξερές ξεχάστε το ειδικώς σε ανατολικές και βόρειες χώρες διότι εκεί η νοοτροπία είναι διαφορετική και στις δε ανατολικές χωρες το τι θεωρείται ωραίον και αρρενωπό είναι επίσης διαφορετικό)
όποιος θελει να γαμησει καμια ρωσίδα πουτάνα πολύ καλως κάνει, 'οποιος ειναι τόσο αφελής και θελει να παντρευτεί και ιδιαιτερως χωρίς να ξερει γλώσσα, νοοτροπία τι παίζει κλπ, είναι μαλάκας με παράσημα...
Αυτά κανει η αγαμία στο Γκρετσικιστάν...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
συμφωνω δασκαλε.διαβασα ενα αρθρο δικο σου εδω νομιζω οπου ειναι σε ενα ξενοδοχειο κατι ιταλοι και πανε δωματιο να αλλαξουν για να βγουνε με τις ουκρανιδες που ειχαν για παρεα.εν τω μεταξυ αυτες οτνα οι ιταλοι πηγαν στο δωματιο εφερεν φιλους τους ουκρανους και χλαπακιασαν οτι ειχε το τραπεζι συν το κρασι που ηπιαν και ολα αυτα πληρωμενα απο τους ιταλους χαχαχα.αυτο για να μην το παιζουν καποιοι ερατσες οτνα πανε ουκρναια και γυριζοντας λενε ενα σωρο ψεματα οπως ειπες δασκαλε.πιστευω να σου θυμησα κατι με το σκηνικο αυτο.

Επισκέπτης
συμφωνω δασκαλε.διαβασα ενα αρθρο δικο σου εδω νομιζω οπου ειναι σε ενα ξενοδοχειο κατι ιταλοι και πανε δωματιο να αλλαξουν για να βγουνε με τις ουκρανιδες που ειχαν για παρεα.εν τω μεταξυ αυτες οτνα οι ιταλοι πηγαν στο δωματιο εφερεν φιλους τους ουκρανους και χλαπακιασαν οτι ειχε το τραπεζι συν το κρασι που ηπιαν και ολα αυτα πληρωμενα απο τους ιταλους χαχαχα.αυτο για να μην το παιζουν καποιοι ερατσες οτνα πανε ουκρναια και γυριζοντας λενε ενα σωρο ψεματα οπως ειπες δασκαλε.πιστευω να σου θυμησα κατι με το σκηνικο αυτο.

Ε, ναι τώρα τελευταίως αυτή η ιστορία, μάλιστα έδωκα γνωριμια και μ αυτους τους προβληματικούς τις επόμενες μερες, τον έναν τον λενε Κορνούτο και τον άλλον Στρότζο. Προς τιμήν του και της παιδείας του ο Κορνούτο μου παρέθεσε ολόκληρη διάλεξη δια την συμβολή της ελλάδος στον παγκοσμιο πολιτισμό ο οποίος κακα τα ψεματα δεν ειναι παγκόσμιος όπως είπε παρα ελληνικός. Είναι ένα νεο παλληκαρι 68 ετών που ψάχνει να βρει κι αυτό το ταίρι του...

Επισκέπτης
Δηλαδή για να καταλαβετε σε 14 χρόνια δεν έχει βρεθεί ένας ουκρανός ο οποίος να μου μιλήσει και να μου μου μεταδώσει ότι τέλος πάντων ρε παιδάκι κατι γνωρίζει εις βαθος έστω και δια την αρχαιότητα. και μιλάμε για καθηγητας πανεπιστημίων κλπ (είναι για τον κ. Γουάιζμαν και το καλύτερο πανεπιστ'ημιο του Κιέβου, εδώ καθηγηταί γίνονταν, όπως κατηντησε στην ελλάδα με 10 κιλα τυρί φετα και μεσον.
Πάλι καλά που βγηκανε και τοσες ταινιες απ το Χόλλυγοντ (τροία, οι 300 κλπ) διότι τα ζωντανα δεν θα ξερανε τίποτις (αυτά περί κομμουνιστικής παιδείας)
Τα άλλα ζωντανά απ το μπουρδέλο που δωκα το τελέφωνο στον συμπαθη φίλο, πλερώνονται για να ξύνουν...πατσες με την τσουγκράνα, καλύτερα θα τανε να κλεινε να καναμε κι οικονομία...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δύντροφε Ιωσήφ μετά λύπης μου παρατηρώ ότι το τμήμα της Ουκρανολογίας, που το παρακολούθησαν εκατοντάδες συναγωνηστές που πραγματικά κοσμούν την επιστήμη της Μπουδρελολογίας, έγινε σαν ιδιάιτερο-ολιγομελές.

Κρίμα...............η νεολέρα να μένει τούβλο. Εχεις δώσει τόσα πολλά στις επιστήμες.

Επισκέπτης
Δύντροφε Ιωσήφ μετά λύπης μου παρατηρώ ότι το τμήμα της Ουκρανολογίας, που το παρακολούθησαν εκατοντάδες συναγωνηστές που πραγματικά κοσμούν την επιστήμη της Μπουδρελολογίας, έγινε σαν ιδιάιτερο-ολιγομελές.

Κρίμα...............η νεολέρα να μένει τούβλο. Εχεις δώσει τόσα πολλά στις επιστήμες.

Κλαίω με νι.
εσύ φουκαρα μου, μέχρι να πας σε καμια ταινία να παίξεις τον ρόλο του Σταρένιου και του Μάτσα, κάθηζε και διαβαζε στο ιντερνετ τι εκανε ο ένας και τι έκανε ο άλλος και ατενιζε τις φωτογραφίες με την βοήθεια της δεξιας σου...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κλαίω με νι.
εσύ φουκαρα μου, μέχρι να πας σε καμια ταινία να παίξεις τον ρόλο του Σταρένιου και του Μάτσα, κάθηζε και διαβαζε στο ιντερνετ τι εκανε ο ένας και τι έκανε ο άλλος και ατενιζε τις φωτογραφίες με την βοήθεια της δεξιας σου...

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τι με λες τώρε

εσύ  :badair: :badair: και γω
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τωρα καταλαβα γιατι κανεις χωριο με τον αχαχουχα εσυ...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κλαίω με νι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εκλεισε το Ρίβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ???????????

ΩΩΩΩΩ.......

ΩΩΩΩΩ....Καζολίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιννννννννννννννννν......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom