Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Redpeinz,

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξεχασα να πω κ "1000 φορες καλυτερα" αν καταλαβαινεις,ψιλομιλας  ΡΩΣΣΙΚΑ η -πραγμα απιθανο- ουκρανικα, αυτα καθαυτα...αν και με ρωσσικα εισαι "κομπλε"!!!εγω κατι ελαχιστα που ξερω με εχουν βοηθησει τα μεγιστα,αλλα και αν βρεις καποιες που ξερουν αγγλικα,ελαχιστα,παλι οκ ειναι,καμμια σχεση με το "ρομανια" στυλ,διευκρινησα ομως,επι το πλειστον αυτα για μεγαλες πολεις ,αξαιρουμενου κιεβου,αλλα ξαναλεω σε σχεση ΠΑΝΤΑ με ρουμανια,ΑΚΟΜΑ  κ το κιεβο,"παραδεισος" ειναι,ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΕΞΟΔΑ  Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΛΑΣΚΟΣ,που συμφωνω σε πολλα,απλα αυτος "βαρεα ανθυγειινα" βουκουρεστιου δεν εχει,γι αυτο κ του κακοφαινεται το "σημερινο" ερωτ.γιγνεσθαι στο κιεβο,αλλα παντα ισχυει το ρητο "το μη χειρον βελτιστον",και πιο πολυ "χειρον" απο "ρομανια" σημερα, δυσκολα θα βρει καποιος,οσο κ να ψαξει στο east αλλα και  στο  northwest-βλεπε γερμανια-σκαυνδιναβια -ολλανδια κλπ- europe!!!!
ΠΑΝΤΩς ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ Κ ΚΑΡΤΕς ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ...ρε συ μου Φαινεται οτι πρεπει ναχω....ΝΑΙ ΝΑΙ,ΕΧΩ!!!ΣΩΘΗΚΑ,τρεχω τωρα να αρχισω να μοιραζω ,συντροφοι!!!
"asta este mobilul meu"ετσι το λενε το "αυτο ειναι το κινητο μου"στα ρουμανικα ,ε?
αστο,αστο,ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΕ ΠΛΕΟΝ,,ΕΓΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!!
βουρ στις μουναρες στο "pascusi","turabo","gaga"κλπ,θα γινει ο χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
tzofef H joe blasko H ιωσηφ  η οπως θελεις
εχω κατι μηνες να γραψω κ το κανω κυριως για ενα λογο
να επαναληφθει το ποστ σου,για να ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ οι αρτσι-μπουρτσι κ λουλας λοιπες αποψεις  κ ποστ που προηγηθεισαν κ ακολουθησαν το δικο σου σχολιο
απορω με την υπομονη σου να βαλεις μυαλο στους "μαθητες" σου,που μαλλον για τριτο ετος ανεξετασταιοι τους βλεπω
εισσαι αυθεντικος κΑι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ,ας μην συμφωνω σε ολα,βασικα σου εχω πει οτι εχεις-ευτυχως δια Εσε-ενα κενο απο ρομανιαν ντεβουσκι-γκατζικες,κ δεν μπορεις να δεις τα ανωτατα ορια πουστιας,καριολιας-πουτανιας κλπ
υ.γ1.οσον αφορα τους απανταχου αναζητουντας την ΑΓΑΠΗ ,παιδια απλα ειναι τα πραγματα,ειδικα τωρα με την κριση στην πατρις,που θα πεσει κ κλαμα απο τις δικες μας,
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,δεν εχει  κατι να σας δωσει καμμια αν.χωρα,ακομα κι η ουκραινα,αν δ4εν ειστε στα κολπα ,φωρτομενος κ με ρωσσικα
αλλα αν ταχετε αυτα ειστε στην ελλαδα μαγκες δυο φορες πιο πλλλυ απ οτι εκει
αν αυτα τα χαν ακουσει καποιοι που ταλεγα για το κισιναου παλιοτερα,θαχαν γλυτωσει κ χρημα κ "πονο",,,,,
υ.γ.2 η οντεσα ειναι "μαπα" απο μουνι,κατι κοντες μετριες γκομενες,βεβεα μοντερνα ντυμενες κ βαμενες,το βραδυ ωραιες φαινοντε,αλλα αν περιμενετε,διμετρα,ΝΙΕΤΟ,κ ναχει κατι λιγες,ειναι ρεζερβε συνηθως...
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ η μονη πολη που θα μπορεσετε να περασετε ευχαριστα απο οπουδηποτε αλλου,σαν τουριστες,κ δη γρκηκ τουριστ!!
μουνι,ετσι κι αλλιως,οπου κ να πατε ,ειστε "εκτος" game,εκτος απο μετριες πουτανες,των  100-150 ευρω ανα γαμησι κλπ
διαβαστε κ λιγο απο "πυρφορο",που μαλλον,πιο εμπειρος πλεον,εκοψε τα αισιοδοξα reportκ τα λεει οπως τα βρηκε
αγαπητε κ φιλτατε ιωσηφ γεια
ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ,καποιος γραφει σαν  redpeinz ,OXI redpeainz  που ειναι το δικο μου,,,,,φαινετε κι απ τ οτι ειναι "νεος"
αυτο γιατι γινετε δεν ξερω απλα το παραθετω,εισαι απο τους λιγους που εχει νοημα υφη κι ουσια ο λογος τους εδω,ετσι κ κανω την εξηγηση αυτη προς αποφυγη παρεξηγησεων κλπ
γιλικα
ο αληθινος κ παλαιος redpeainz-

Επισκέπτης
αγαπητε κ φιλτατε ιωσηφ γεια
ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ,καποιος γραφει σαν   redpeinz ,OXI redpeainz  που ειναι το δικο μου,,,,,φαινετε κι απ τ οτι ειναι "νεος"
αυτο γιατι γινετε δεν ξερω απλα το παραθετω,εισαι απο τους λιγους που εχει νοημα υφη κι ουσια ο λογος τους εδω,ετσι κ κανω την εξηγηση αυτη προς αποφυγη παρεξηγησεων κλπ
γιλικα
ο αληθινος κ παλαιος redpeainz-

Αγαπητέ,
κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που γράφεις από καιρού εις καιρόν για την μετριοτητά μου, κατά δεύτερον μάλλον είχες ζήτηση και γινότανε συζήτηξη γι'αυτό και κάποιος απεφάσισε να σε βγάλει σε μαιμού αντίγραφο με clopy και paste.

Τέλος πάντων...
Εκαθήμην εχθές σε ένα καφε-ζυθε-εστιατόριον (απλαί καφετέριαι δεν υπάρχουσι στην ουκρανία εδώ τα κάνουν όλα και συμφέρει) παρά δίπλα καθόσαντε και δυο γκομενάκια, για τα μπάζα. Μια χοντρή σαν την Καιτη Λαμπροπούλου στα νιατα της και μια αδύνατη σαν βαμένο σκουπόξυλο με τακούνια. Σκάνε μύτη δύο ιταλοί. Τις πλευρίζουν. Οι ιταλοί είναι αυτό που λέει ο γιάντις κλανια-μαγκιά. Ζούνε στο ονειρό τους ότι είναι οι μεγάλοι ερασταί, οι έτσι- οι γιουβέτσι. Τις κεράσανε ένα μπουκάλι κρασί κι αυτοι φύγανε  γιατί έπρεπε να πανε ν'αλλάξουν, ήταν ντυμένα με σαγιονάρες τα ζωντανά κι εδώ δεν σ'αφήνουν το βράδυ μέσα άμα είσαι ντυμένος έτσι. Μόλις ξεκουμπίστηκαν οι μαλάκες, οι καργιόλες σε χρόνο d/t βρήκαν 2 χοντρομπαλάδες ιθαγενείς και ήπιανε την μπουκαλα των μακαρονάδων. Όχι ότι οι ιταλοι ήτανε τίποτα γκόμενοι της προκοπής αλλά ρε αδερφέ τουλάχιστον να κεράσουν μια μπουκάλα είχανε, οι ουκρανοι τι είχανε  πατσές? Ζα απ'το παχνί που βρίσκουν κάτι μαλάκες και τους κάνουν ότι θέλουν. Αυτοί δε στον αγγελό τους νερό δεν δίνουν. Πιο κάτου καθόντανε ένας αμερικλανός από το Κεντάκι (ξέρετε εκεί που λένε το υνί- υνάκι) Αυτόνανε μου τον είχανε συστήσει πριν χρόνια κάτι ουκρανοί, δεν ξέρω αν διαβασατε στο ιντερνετι για τον νομάτο που του κανανε γενικη μεταμόσχευση προσώπου, έτσι λοιπόν ο αμερικλάνος είχε ένα ατύχημα με το...κάρο κι η μάπα του έγινει σαν του ανθρώπου ελέφαντα (για όσους διαβαζαν μικροί). Βέβαια πρέπει να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό ότι είναι νεαρός (καμια 55αριά!) Του κάνουν  κατι λογαριασμούς 2000-3000 ρούβλια. Παρα ταυτα ο τύπος πλερώνει αδιαμαρτυρήτως και όλο κατι ψιλογαμάει κάτι μπαζόλες 30-35 (τι είναι το μουνί, έχετε δει ποτέ αμερικάνο να κερνάει στο Αμέρικα? άμα τους κερνάς εσύ όλο λένε "γιες, γιες,θενκ γιου, θενκ γιου" και μετα την επόμενη φορά τρυπώνουν στην ουρά και πληρώνουν τα δικά τους μόνο στα μακ ντούγκαλς  μπας και ξοδευτούνε... Παρά ταύτα ο άνθρωπος ελέφας έχει μίαν αύρα ρε παιδί μου γύρω του, σου λένε αυτά τα ζωντανά "πω - πω είναι αμερικλάνος!" Θέλω να πω ότι λίγη από την αίγλη της χώρας του μεταπηδά και σ'αυτόν τον μαλάκα στα ομάτια αυτών των ηλιθίων.
Παιδιά ως μαθηταί, μανθάναμε τα περί των αρχαίων και όχι και τόσο αρχαίων προγόνων μας αγωνιστών του '21 και μας εδίδετο η εντύπωσις ότι την ιδίαν λαμπρήν ιδέαν περί της πατρίδος  μας είχαν και οι αλλοδαποί. Μεγαλώνοντας και πααίνοντας στα ξένα ανεκάλυψα ότι οι αλλοεθνείς είχαν στο αυτό πολιτιστικό επίπεδο την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της όση έχουμε εμείς το Ιράκ και τους Ιρακινούς, διότι εκεί συνέπεσε κάποτε  να ευρίσκεται η αρχαία Νινευή και ο Ναβουχοδονώσορ. Καταντήσαμε οι πλέον βλάκες να με κοιτούν με ένα σπαραξικάρδιο ύφος λέγουσι "ααα!!! πρέπει να 'ναι πολύ άσχημα τα πράματα σ'εσας εκεί κατω στο Γκρετσικιστάν!"
Δυστυχώς πάντοτε από συστάσεως του Γκρετσικιστάν είμαστε πάτοι. Με μίαν μικρά εξα'ιρεση, από το 1965-1974 όπου εκεί όχι ότι είμασταν κάτι αλλά θα μπορούσαμε ίσως να γίνουμε κάτι τουλάχιστον οικονομικώς και μην γελάσετε και πολιτιστικώς τουλάχιστον στον τομέα της μουσικής. Για τον λόγον και τούτον αι προστάτιδαι δυνάμεις μας έστειλαν συστημένο τον σωτήρα κ. Ali Cara και όλη την υπόλοιπη κουστωδία τα παιδιά και  εγγόνια των οποίων λουζόμεθα διανύοντας το 36ον έτος ευτυχίας

Αυτιά...

Επισκέπτης
ρε μαλακα εσυ μας εχεις ζαλίσει τα αρχιδια . ολο ερωτήσεις κανεις και απο αποτελεσμα μια τρυπα στο νερο.
εισαι περιεργος ρε λακαμα και κανεις τοσες ερωτησεις?
απο οτι εχουμε καταλαβει ολοι εσυ θελεις μια να την σπιτώσεις ,να την γαμας και μεχρι εκει.
και ολοι σου λενε οτι οι ρωσιδες θελουν οικογένεια μπλα μπλα μπλα. και εσυ το χαβα σου ρε μαλακα. μας εχεις ζαλίσει τα αρχιδια. εισαι ανυπόφορος.
εισαι τοσο ηλίθιος ηθελα να ηξερα?δε μπορεις να καταλαβεις ? τοσο χαμηλο δειχτη νοημοσυνης εχεις?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μην το βριζεις το παιδάκι γιατι θα σου βάνου πιπερι στο στόμα...
Όντως οι ρωσίδες θενε γάμο αλλά ο γάμος στην ρωσσία- ουκρανία ειναι συνηθως τούρκικος που λεγαν στο χωριό μου. παίρνεις δηλαδή μια και μένεις μαζί της. Όλα δω καλά και ωραία αλλά με το μείνε - μείνε αυτό έχει και νομική υπόσταση στην ρωσσία- ουκρανία. ένα 20-30% των ανδρογυνων ειναι παντρεμένα με χαρτιά...Τώρα αυτές θενε και 1-2 μούλικα για τον λόγο ότι έχουν οι άλλες! Δεν κάνω πλάκα....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαιρετω το φορουμ.ειμαι καινουριος συνοδοιπορος σε οτι αφορα ουκρανεζες.ελπιζω να συνεχισετε να γραφετε εδω και εγω εν τω μεταξυ θα διαβασω το φορουμ απο την αρχη.περιμενω νεα σας αρθρα μαγκες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ελληνικό καλοκαίρι κύριε Μπλάσκο.....Εξαφανιστήκαμε και μείς. Ελπίζω από Φθινοπωρο και πάλι κοντά σας.....κατά πρωτεύουσα μεριά....οπότε θα δύναμαι να επισκέφτομαι και το αγαπημένο μου παλάτι του ποταμού το οποίο μου
έχει τόσο λείψει...φαντάζομαι όμως οτι και η προυτεύουσα θα έχει τα δικά της.

Και ελπίζω βεβαίως βεβαίως να σας συναντήσω και πάλι ακμαιότατο.....σαν να μη περασε μια μέρα ...γκουχ γκουχ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μολις εφτασα στιν δευτερη σελιδα και προσκυνω τον μεγαλο διαδασκαλο του ελληνικου ερσενικου γενους ιωσειφ μπλασκο.δασκαλε συνεχιζω το διαβσμα για να γινω καλος μαθητης το οποιο ομως μονο η πραξη μπορει να δειξει.εισαι δοξα και ενα απο τα πολλα σημεια αναφορας για τους ελληνες εραστες μαγκες και ελληνικα καμακια απανταχου του πλανητη και το εννοω αυτο.γιατι πρωτα μετραει ποσο μαγκας εισαι για να μπορεις να περνας οσο καλυτερα γινεται με οσο λιγοτερα φραγκα γινεται μιας και ολα ειναι σχετικα σε αυτον τον κομσο και οχι μονο οπως ειπε καποτε ο αλβερτος.ελπιζω πολλοι παλιοι αναγνωστες του φορουμ να πηγαν ουκρναια και να περασαν αχαλινωτες νυχτες με θεικα μουνια βασιζομενοι στις πληροφοριες σου και οχι μονο.ουκρναια σε κανα χρονο λεω 2011 τελη απριλη αρχες μαη που πιστευω ειναι πολυ καλη περιοδος χωρις πολλους τουριστες και χωρις πολυ κρυο.οτι ρπεπει δηλαδη για καμακι και φορτωτικη θεικα ουκρανεζικα μουνια.τα σεβη μου δασκαλε συνεχιζω το διαβασμα και επανερχομαι με ερωτησεις και οχι μονο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλά αυτή η αγαμία της ελλάδος η κατάρα του έθνους.
Οι γαμημένοι όταν έπεσε το μπλοκ δεν ξλεραν να φέρουν μέσα κάνα 2 εκκατομμύρια ουκρανές ρωσίδες κλπ κι αφήσανε μόνο τα εκατομύρια των αλβανών που είναι και μουσουλμάνοι. Τέτοιοι καρίοληδες στην ελλάδα...
συγνωμμη δασκαλε που ξεθαψα αυτο το παλιο αρθρο σου αλλα ειναι τοσο σημαντικο που δεινχει την μαλακια που δερχει αυτον τον τοπο.εννοω την ελλαδα.αντι να φερουμε 2 εκατομμυρια ρωσοουκρανομουναρες γενικως μεταναστες απο ανατολικο μπλοκ μας ηρθαν οι αλβανοι αυτοι οι πανεμορφη και καλοκαγαθη ρατσα...το καλο ειναι οτι καποτε θα γινουν δυτικοι ειδικα οταν μπουνε ευρωπη.βεβαια αναγνωριζω δυο σημαντικους λογους.πρωτον το γεγονος οτι η εισοδος τους ελλαδα ητνα αμεση και πολυ ευκολη ενεκα και του ξεφραγου αμπελιου που ειναι η ελλαδα και δευτερον μια υποθετικη κατα την αποψη μου αιτια ητνα οτι οι κυβερνησεις που ειχαμε ηταν ακραιφνεις εως βλακωδως φανατικοι ατλαντιστες δηλαδη ηταν της νοοτροπιας ζητω το νατο και η αμερικη μακρια απο πρωην ανατολικο μπλοκ με τις πουτανες και τους κουμουνιστες και τους απατεωνες.και μιλαω για ολες τις κυβερνησεις κυριως δεκαετια 90 μεχρι αρχες 2004.τωρα βεβαια ειναι αργα..στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα...

Επισκέπτης
συγνωμμη δασκαλε που ξεθαψα αυτο το παλιο αρθρο σου αλλα ειναι τοσο σημαντικο που δεινχει την μαλακια που δερχει αυτον τον τοπο.εννοω την ελλαδα.αντι να φερουμε 2 εκατομμυρια ρωσοουκρανομουναρες γενικως μεταναστες απο ανατολικο μπλοκ μας ηρθαν οι αλβανοι αυτοι οι πανεμορφη και καλοκαγαθη ρατσα...το καλο ειναι οτι καποτε θα γινουν δυτικοι ειδικα οταν μπουνε ευρωπη.βεβαια αναγνωριζω δυο σημαντικους λογους.πρωτον το γεγονος οτι η εισοδος τους ελλαδα ητνα αμεση και πολυ ευκολη ενεκα και του ξεφραγου αμπελιου που ειναι η ελλαδα και δευτερον μια υποθετικη κατα την αποψη μου αιτια ητνα οτι οι κυβερνησεις που ειχαμε ηταν ακραιφνεις εως βλακωδως φανατικοι ατλαντιστες δηλαδη ηταν της νοοτροπιας ζητω το νατο και η αμερικη μακρια απο πρωην ανατολικο μπλοκ με τις πουτανες και τους κουμουνιστες και τους απατεωνες.και μιλαω για ολες τις κυβερνησεις κυριως δεκαετια 90 μεχρι αρχες 2004.τωρα βεβαια ειναι αργα..στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα...

Εδώ νομίζω ότι είσαι ολίγο αυστηρός με τους σοφούς κυβερνήτας μας. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όλοι τους έχουνε παρατήσει μεγάααλες καριέρες στο εξωτερικό και κατασπαταλήσει ατομικές περιουσίες με γνώμονα τον αλτρουισμό και την ανιδιοτελή υπηρεσία  προς το δημόσιο συμφέρον.
Όντως ίσως έγινε κάποια υπερβολή με τα 2-3 εκκατομμύρια αλμπανιών που ετρύπωσαν στην χώρα αλλά οι ιθύνοντες δεν εμείνανε με σταυρωμένα χέρια.
Βλέποντας την αβελτηρία αυτη εφρόντισαν να φέρουν προς εξισορρόπηση άλλα 2-3 εκκατομμύρια νταβραντισμένων πατακιστανών, γλυκοτσούτσουνων αυνανών, μακρυψώληδων καφρικανών και λοιπών καυλιδερών αραπάδων
ούτως ώστε η χώρα να τραβήξει και πάλι τον δρόμον της πρόοδου και της ευμάριας.
Aς ελπίσουμε ότι οι χώροι λατρείας των μουσουλμάνων συμπολιτών και (συν)ιθαγενών που τόσα έχουν προσφέρει εις την πατρίδα μας θα είναι σύντομα έτοιμοι...

Επισκέπτης
Ελληνικό καλοκαίρι κύριε Μπλάσκο.....Εξαφανιστήκαμε και μείς. Ελπίζω από Φθινοπωρο και πάλι κοντά σας.....κατά πρωτεύουσα μεριά....οπότε θα δύναμαι να επισκέφτομαι και το αγαπημένο μου παλάτι του ποταμού το οποίο μου
έχει τόσο λείψει...φαντάζομαι όμως οτι και η προυτεύουσα θα έχει τα δικά της.

Και ελπίζω βεβαίως βεβαίως να σας συναντήσω και πάλι ακμαιότατο.....σαν να μη περασε μια μέρα ...γκουχ γκουχ...

Μάιστα...ραντεβού από φθινόπωρο λιοπόν α Κάζα ντ' Ιρένε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μεγαλο κακο εχουν κανει τα μεσα μαζικης ενημερωσης εδω ιωσηφ.δεν τα εμπιστευομαι εννοειται και βγαινει ο καθενας στα παραθυρα και αντι για ενημερωση μας προσφερει την υποκειμενικη του γνωμη.εγω να ενημερωθω θελω οχι να μου πει ο αλλος την γνωμη του.θα σχηματισω εγω μονος μου οταν θελησω την προσωοικη μου γνωμη δεν θελω να ειμαι ετεροφωτος.ασε που για δεκαετιες προοδευτικος σημαινει αποδοχη και ενσωματωση του καθενος ασχετου λαθρομεταναστη που μολις μας τον στειλουν οι φιλοι μας οι τουρκοι κανει αιτηση ασυλου και συμφωνα με την συμφωνια του δουβλινου το 2002 μονο στην ελαδα μπορει να μεινει οχι σε αλλη χωρα!!!το ασχημο ειναι οτι κανενας δεν σκεφτεται τι συμφερει την χωρα.λειτουργουν με βαση την δικια τους ιδεολογια αν υπαρχει τετοια τεσπα.καλα τα δικαιωματα των αλλοδαπων αλλα αυτη η δυσμοιρη χωρα δεν εχει και αυτη δικαιωματα ως κρατος και υποχρεωσεις ως προς τους πολιτες?πρεπει να γινει ι γη της επαγγελιας για ολους τους λαθρομεταναστες?τεσπα να μη επεκταθω γιατι συφιλιαζομαι.το καλο ειναι εστω και αργα αρχισαν να ξυπνανε εδω και καταλαβαινουν οτι μια χωρα για να ευημερησει σε αυτον τον ανταγωνιστικο κοσμο πρεπει να λειτουργει με βαση το συμφερον της και οχι με βαση αριστερες ψευτοπροοδευτικες νοοτροπιες.με τις απεργιες εχει κανει πολυ κακο συντεχνιες με τις απεργιες και τα στρατιωτακια απεργους-συνδικαλιστες.θα αρχισω εκμαθηση ρωσικων απο φθινοπωρο.σου εστειλα ενα μεγαλο πμ λιγο μπερδεμενο μιας και ειχα πολλα συγκεχυμενα στο μυαλο μου με το πασο σου οταν θελοεις απαντησε μου.υποσχομαι ναι γινω πιο καταοητος και ξεκαθαρος στην συνεχεια.και στην ιταλαι εχουν μεγαλο προβλημα αλλα τουλαχιστον εκει ο μπερλουσκονι παιρνει αποφασεις δεν καθεται.δεν ειναι τυχαιο οτι παρολα αυτα που εχουν δει το φως της δημοσιοτηττας ειναι πρωτος σε δημοφιλια και οι ιταλοι δε τον αλλαζουν ακομα...το καλο ειναι οτι μια η φροντεξ μια το γεγονος οτι ολοι αυτοι δεν θελουν να μεινουν ελλαδα αλλα να πανε σε αλλες χωρες της ευρωπης ισως στο μελλον να αναπνευσει η ελλαδα απο αυτο το προβλημα.ιωσηφ ο κοσμος εδω εχει εξαγριωθει με αυτο το προβλημα.ασε που δεν υπολογιζουν πλεον τους λεγομενους προοδευτικους λες και προοδευτικος σημαινει αποδεχομαι ολους και ολα χωρις να κοιταζω συνεπειες και οχι τι συμφερει την χωρα μου για να εχει ενα καλυτερο μελλον που θα μπορουσε αυτη η χωρα να ειναι παραδεισος για τους κατοικους της αν το ηθελαν καποιοι η αν το θελαμε εμεις.πιστευω ο χρονος που περναει η κριση και γενικως οσα γινονται αν μας δωσουν ενα μαθημα.κατι παει να αλλαξει πιστευω.λιγο αλλα για αρχη καλα θα ειναι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγραψα πολλα και διαφορα και λιγο ασχετα ισως μεταξυ τους πριν αλλα μου εδωσες καλη πασα με το μυνημα σου δασκαλε.επισης θελω εσυ ο δημητρακης η καποιος αλλος που ξερει οπως μας ειπατε στην αρχη της διαφορες μεταξυ ρωσιδων και ουκρανιδων στο σχετικο πινακα να μας πειτε τις διαφορες μεταξυ ουκρανιδων-πολωνιδων και ρωσιδων-πολωνιδων.αλυθεια ειναι πολωνεζες η πολωνιδες?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μολις επεστρεψα απο το ραντεβουδακι με το πιπινι. Δεν μαμησα αλλα ηταν καλα για μια πρωτη επαφη, πιστευω οτι την αλλη φορα θα την φαω. Της ειπα οτι ειμαι και απογονος του Ναυερχου Πιπινη και γελαγε.
Εχω ενα παραπονο ομως Συντροφε Δασκαλε Σιφη ο Θρουλης δεν θελει να μου δωσει τις σημειωσεις του.
διαβαζοντας απο την αρχη δημιουργουντια αποριες.ποιος ειναι ο θρουλης?τι ειναι ο θρουλης?και σε τι σημειωσεις αναφερεται ο συνοοδοιπορος?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σορρυ μαγκες που θετω ερωτηματα τετοια αλλα οπως καταλαβατε ειμαι εντελως στραβαδι οσον αφορα αυτο το thread.παρολο που ειμαι αργος στην αρχη μαθαινω γρηγορα μετα.καλυτερα να πας λαου λαου για να μαθαινεις αυτο που σ ενδιαφερει οσο το δυνατον πληρεστερα και λεπτομερεστερα.η σχολαστικοτης εχει ακι τα καλα της... ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
διαβαζοντας απο την αρχη δημιουργουντια αποριες.ποιος ειναι ο θρουλης?τι ειναι ο θρουλης?και σε τι σημειωσεις αναφερεται ο συνοοδοιπορος?

O Θρούλης είναι ένας ακόμα αστικός μύθος, που συδτηχώς μας εγκατέληψε για την υπερβόρια χώρα του.

Ο Θρούλης είναι ο συγγραφέας του λεξικού της θρουλικής γλώσσας (εξαντλημένο πλέον) που για 'όλους τους σοβαρούς επιστήμονες είναι η ΒΙΒΛΟΣ

Οι σημειώσεις του Θρούλη από τα μαθήματα ουκρανολογίας είναι οι καλύτερες. 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ένα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι.
«Το Ουκρανικό μουνάκι»
Υπό: Ιωσήφ Μπλάσκου Δρος Ουκρανολογίας

Αγαπητά μου παιδιά,

Αφού στο προηγούμενο μάθημα εξετάσαμε τις ουκρανικές κωλάρες ευελπιστώ ότι σήμερα θα καλύψουμε το κεφάλαιον περί ουκρανικού αιδοίου.
Για να σας ξαναθυμίσω λιγάκι το προηγούμενο μάθημα και να μπούμε στο σημερινό:
Οι γκόμενες στην Ουκραίνα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
Τύπου Α (μοντελέ γκόμενες, ψιλόλιγνες με όμορφα στητά κωλαράκια και μικρά βυζάκια) .
Τύπου Β (κάτι κοντόμουνα συνήθως με κωλάθρες και βυζάρες αλλά Ελλάδα με σώμα αχλαδέξ)
Τύπου Γ (μεσαίου ύψους συνήθως με επίπεδες κωλάρες που μπορεί να συνοδεύονται με ή χωρίς βύζους σώματος κούτας ψυγείου).

Ενδιάμεσα υπάρχουν διάφορες υπο-κατηγορίες πχ:
Α+ (άλφα πλους όχι ρέζους θετικό χαιβάνια). Πρόκειται για το κρεμ ντε λα κρεμ.
Β- εδώ πρόκειται για πολύ μπάζο. Αυτές δεν περπατάνε στον δρόμο παρά τσουλάνε με το πλάι.
Γ- πρόκειται για γκόμενες με επίπεδες κωλάρες, τετράγωνες και ΑΒΥΖΕΣ. Μπλιάχ !
Β+ και Γ+  : πρόκειται για ψηλές γκόμενες τις οποίες ακόμα κι ένας κονουασέρ του καλού μουνιού όπως εγώ, μπορεί να παρασυρθεί να τις γαμήσει...   

Τώρα:

Η Α κατηγορία. Έχει μουνάκι μακρόστενο, δηλαδή η διάστασις του ύψους είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την διάσταση του πλάτους.
Η Β κατηγορία. Έχει μουνί πλατύ, κάτι σαν παλιό φολξ βάγκεν σκαραβαίο με παχειά μουνόχειλα. Εάν η γκόμενα είναι πολύ νταρντανέξ τότε το μουνί της μοιάζει με ροζ λάχανο που περιμένει το καρότο.
Η Γ κατηγορία. Κι αυτή με πλατύ μουνί και μουνόχειλα αλά Β.

Στην Β και Γ κατηγορία ειδικά αν η γκόμενα τύχει και είναι ψηλή, πάτο δεν πρόκειται να πιάσετε! Εδώ ενδείκνειται γαμήσι κοιτάζοντας την γκόμενα με τα γονατά της περασμένα στους ώμους (εντάξει και τώρα μιλάνε τα μάτια!).
Η Α κατηγορία έχει ένα κομψό αριστοκρατικό μουνάκι γι’αυτό και δεν χρειάζεται να του αλλάξουμε τα φώτα. Φχαριστιέται γαμήσι ιεραποστολικό και στα τέσσερα.
Τώρα για το βάθος του μουνιού ρόλο παίζει και το ύψος. Άντε τώρα για την Άνια Ψόλοβνα που ήταν 1.80 να βρω πάτο. Αδύνατον! Έπρεπε να ήμουν ο Κουστό με το βαθυσκάφος του...
Γενικώς οι πιο πολλές γκόμενες πάντως μ’εκείνο που την βρίσκουν είναι στα τέσσερα και περιμένουν να τον αρπάξουν. Τα παλιά χρόνια εθεωρείτο πολύ άντεργκράουντ, αλλά με τις τελευταίες μοντερνοποιήσεις άμα η γκόμενα έχει καψούρα (οκ έστω για κεινο το βράδυ) δίνει και κωλαράκι...

Γενικά όλες οι Ουκρανίδες έχουν από μεσαία μέχρι μεγάλα μουνόχειλα, παχειά αν προτιμάται. Γι’ αυτό και καβλώνουν πολύ... άμα είστε ναυτικός και θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο, παντρευτείτε Ουκρανίδα!
Καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του μουνιού παίζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της μουνοφέρουσας.
Έτσι αν το φυσικό χρώμα είναι ξανθό, το μουνάκι θα έχει πολύ λίγο τρίχωμα όχι δεξιά και αριστερά από τα μουνόχειλα, εκεί δεν θα έχει καθόλου, παρά πάνω από το μουνί, στο εφηβαίο για όσους πήγαν λιγάκι σχολείο. Το χρώμα των τριχών είναι άχρομο, δηλαδή οι τρίχες είναι σχεδόν διαφανείς. (παρένθεσις: θρασύς τσουρνόβλαχος μου έπρηξε τους   όρχεις στην Ελλάδα «όχι λέει και οι Ελληνίδες έχουν ξανθό μουνί, η ξαδέρφη μου έχει ξανθό μουνί κλπ» Ρε μαλάκα τόσες γκόμενες έχω γαμήσει εδώ καμιά ξανθιά δεν έχει ξανθές τρίχες, το μουνί είναι άχρωμο, τώρα εσένα παπάρα αν η ξαδέρφη σου έβαφε το...μουνί της  εσύ ο μαλάκας που να το καταλάβεις! (άλλο και τούτο που ήξερε το χρώμα του μουνιού της ξαδέρφης του, α ρε ανωμαλία ο κόσμος...)Το ξανθό μουνάκι ενδίκνυται για γλείψιμο χωρίς κίνδυνο να γυαλοχαρταριστεί η γλώσσα (άσε που είναι ξυρισμένο). Συνοδεύεται πακέτο από μία σφικτή ροζ, κωλοτρυπιδίτσα, καβλί και συχώριο...

Τώρα στις γκόμενες που έχουνε σκούρα μαλλιά, υπάρχουνε και περισσότερες τρίχες ενώ τα μουνόχειλα αποκτούν σκούρο χρώμα. Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει τύχει γκόμενα εδώ χωρίς ξυρισμένο μουνάκι. Θεωρείται εκ των ουκ άνευ. Όπως ποτέ δεν έχωσυναντήσει γκόμενα που να ξυρίζει και τα μπούτια της (οκ τις γάμπες τις ξυρίζουν αλλά μιλαμε πάλι για πέντε τρίχες. Να μου’πεις εντάξει γαμάω κάτι τοπ μουνιά, έτσι είναι πληρώνεις κατιτίς παράπάνω αλλά!). Συνεχίζω...
Με τόσους πρόθυμους πούτσους που κυκλοφορούνε στην Ουκραίνα οι γκόμενες δεν τραβούν μαλακεία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι άμα τις τρίψεις την κλειτορίδα με τον αντίχειρα την ώρα που τον έχεις μέσα, η γκόμενα κατακαβλώνει. Οι ιθαγενείς αντίζηλοι από γαμήσι δεν σκαμπάζουν και πολλά και το μόνο που ξέρουν είναι να τον χώνουν και όπως είπα τώρα τελευταίος να γαμούν και κάνα κώλο. Γλυφομούνια, μουνοδάκτυλα, βυζογλείψιμο, πλατογλύψιμο, γλυφοκώλη είναι άγνωστα φρούτα. Γι’αυτό και μέγα πεδιόν λαμπρό ανοίγεται μπροστά σας τέκνα μου:
« πορευθέντες τσουτσουνίσατε πάντα τα έθνη!»
Ευελπιστώ ότι κάποιοι κατά την ώρα του μαθήματος δεν προέβησαν σε απρέπειες με το ένα χέρι...

Άντε παιδιά μου,
Καλά Αιρετικούγεννα
Χρόνια Πολλά
και καλά μουνιά στον πούτσο σας !!!(μου)

Υ.Γ. Μελετήστε διότι το απόγευμα 5-6 μμ θα ακούσω τυχόν απορίες.
τωρα τι να πω...α ρε δασκαλε...μας εκανες ηφαιστειο αυγουστιατικα στην αθηνα...συνεχιζω να διαβαζω το thread σαν καλος μαθητης.λοιπον το 98 καλοκαιρι νυχτα αργα ειχα φορτωσει απο το παλιο αεροδρομιο στο ελληνικο μια καναδεζα.εμενα εκει κοντα τοτε τελωςσ παντων δεν εχουν σημασια τετοιες λεπτομερειες.την παω που λες νομιζω στο πραυλιο ενος κτιριου δεν ξερω και εγω τι ηταν.μπροστα σε μια γωνια την στριμωξα και οταν της σηκωσα τα χερια και αρχισα να γλυφω τις μασχαλες και τις γωνιες στις μασχαλες αφου αντεδρασε με λιγο σοκ whta are you doing και τετοια μολις αρχισα το σπατουλαρισμα στη μασχαλη απο κατω και στην γωνια  στη ακρη εκει που κανει το v καταλαβες ιωσηφ με γλυψιματα με τριψιματα με το σαγονι με τα δοντια απαλα στα πρωτα δευτερολεπτα αρχισαν οι κραυγες ηδονης και τοτε παιδια ημουνα πιτσιρικας 22 στα 23.τοτε καταλαβα οτι και καναδα οι γκομενες πρεπρει να ειναι κακομαμημενες και ηταν εμπειρη μαλιστα 40 και βαλε.δεν το περιμενε με τιπτοα οτι θα την ελγυφα εκει.αυτο το περιστατικο το αφηγηθηκα επειδη ανεφερε ο δασκαλος για το πλατυσκαλο.υπαρχουν ενα σωρο ερωτογενεις ζωνες που μπορεις να κανεις μια γυναικα τουρμπο.και θελω να κανω πολλες ουκρναιδες να βγαζουν ανειπωτες κραυγες ηδονης για παρτη μου.τουλαχιστον θα προσπαθησω.τελικα οι ελληνες μαμουν μυθικα...δεν θελω να με πειτε εθνικιστη υπεροπτη και θυμα καποιας ενδεχομενης φαντασμενης μου αποψης αλλα νομιζω οτι ειμαστε μυθικοι μαμιαδες...ευχομαι και οι ουκρανιδες να εχουν παρομοια αποψη και αν δεν εοχυν ας προσπαθησουμε να τους την εμπεδωσουμε εμεις...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
O Θρούλης είναι ένας ακόμα αστικός μύθος, που συδτηχώς μας εγκατέληψε για την υπερβόρια χώρα του.

Ο Θρούλης είναι ο συγγραφέας του λεξικού της θρουλικής γλώσσας (εξαντλημένο πλέον) που για 'όλους τους σοβαρούς επιστήμονες είναι η ΒΙΒΛΟΣ

Οι σημειώσεις του Θρούλη από τα μαθήματα ουκρανολογίας είναι οι καλύτερες. 
το κανεις πενηνταρακια γιατι δεν πολυκαταλαβα...δεν ξερω και τους κωδικους επικοικωνιας βλεπεις...τι λεξικο?που μπορω να το βρω?πως μπορω να μαθω για αυτον τον θρουλη που λες και για τον οποιο ακομα δνε καταλαβα τι ειναι και τι ρολο φουμαρε.δωσε μου τα φωτα σου γιατι οπως εγραψα ειμαι ακομα στραβαδι.φιλικα κωστας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom