Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χαφτοκαψουρομουνιαση!!!!!! :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ειχα την τυχη εκεινη την εποχη,παραλληλα να παρακολουθω τα μαθηματα του διδασκαλου εξ Ουκρανιας στο παρον θρεντ,να ζυγιζω,να επανεκτιμω τις καταστασεις και να μετριαζω το συναισθηματικο βαρος...

Καποιες φορες για να προσγειωθει καποιος αιθεροβαμων στο ρεαλισμο ,χρειαζεται ισχυρες δοσεις κυνισμου...

Οι σοφοί έλληνες έδωκαν εις tην ζωήν γένος θηλυκόν, γνωρίζοντες ότι διέπεται από τα τερτίπια γυναικός.  Δια τον λόγον τούτο, δεν πρέπει να την παίρνει κανείς  πολύ στα σοβαρά  ούτε να φοβείται εάν θα φύγει αλλά να την ψιλοκλάψει με ν δια να πηγαίνει η ζωή εκεί που θέλει ο ζων και όχι εκεί που θέλει εκείνη.
Επί τη ευκαιρία του μεγάλου κυνικού, το προσωπικό του επάγγελμα ήτο τραπεζίτης, το οποίον eβρόντηξε κάτoυ ύστερα από μίαν ρεμούλα εις την ανακάλυψιν  της οποίας εκινδύνευσε η ζωή του, δια να περάσει βίον ασκητικόν  κατόπιν ως φιλοξενούμενος εις τας Αθήνας. (Όχι δεν του εδώθη δικαίωμα ψήφου εις τας δημοτικάς εκλογάς, αμα γούσταρε ας καθόταν στην Σινώπη να του πάρουν το κεφάλι).
Εύγε, με χαρα μου βλέπω ότι επέρασες την τάξιν...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Οι σοφοί έλληνες έδωκαν εις tην ζωήν γένος θηλυκόν, γνωρίζοντες ότι διέπεται από τα τερτίπια γυναικός.  Δια τον λόγον τούτο, δεν πρέπει να την παίρνει κανείς  πολύ στα σοβαρά  ούτε να φοβείται εάν θα φύγει αλλά να την ψιλοκλάψει με ν δια να πηγαίνει η ζωή εκεί που θέλει ο ζων και όχι εκεί που θέλει εκείνη.
Επί τη ευκαιρία του μεγάλου κυνικού, το προσωπικό του επάγγελμα ήτο τραπεζίτης, το οποίον eβρόντηξε κάτoυ ύστερα από μίαν ρεμούλα εις την ανακάλυψιν  της οποίας εκινδύνευσε η ζωή του, δια να περάσει βίον ασκητικόν  κατόπιν ως φιλοξενούμενος εις τας Αθήνας. (Όχι δεν του εδώθη δικαίωμα ψήφου εις τας δημοτικάς εκλογάς, αμα γούσταρε ας καθόταν στην Σινώπη να του πάρουν το κεφάλι).
δασκαλε μας μπερδψες τωρα.
ποιον εννοεις? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
@arcans

Ως μεγας Κυνικος ειναι γνωστος ο Διογενης("της Σινωπης")...

Απεναντι στο συγχρονο πανταχοθεν ερχομενο Μηδενισμο,ο πλεον επικινδυνος αποδεικνυεται ο εξ' ανατολων ερχομενος,φερων το μανδυα ξεχωριστου φυσικου καλλους,"καλοσυνης" και "ευγενειας".
Επικινδυνοτατος για τους απηυδυσμενους γηγενεις,αναζητουντες την οαση σε μακρινες πατριδες.

Μονο η αρχαια ελληνικη σοφια,μπορει να σταθει απεναντι,περηφανα και να κατατροπωσει κατι "θεους" της πλακας και του κωλου,οπως το Χρημα και το Ξυλο που ανεφερε ο Ιωσηφ.
Και δεν μιλαω ως κανενας "αρχαιολατρης" με ταμπελα,ουτε δογματικος ειμαι αλλα τωρα καταλαβαινω κι εγω σιγα σιγα οτι οι αρχαιοι ειχαν βιωσει,αντιμετωπισει και εξηγησει παρα μα παρα πολλα πραγματα που εμεις σαν κοροιδα ανακαλυπτουμε απο την αρχη,αφου εχουμε φαει τις φαπες μας πρωτα.
Μιλαω οχι μονο "επιστημονικα",αλλα και για ηδονες,απολαυσεις και ευχαριστησεις οπου κι εκει ειχαν εισαγαγει την εννοια του "μετρου" και γνωριζαν πολυ καλα την τιμωρια του "αμετροεπους"...

Τελωσπαντων,ξεφυγα,δασκαλε μπορει να περασα την ταξη οπως λες,αλλα παλι στα ιδια θρανια βρισκομαι,καθ' ότι "γηρασκω αει διδασκομενος" και "επαναληψις μητηρ μαθησεως"...

Για τελος μια ερωτηση εχω:
Τι εννοια εχει για τη μεση Ουκρανιδα η λεξη "λιουμποβνιτσα"?
Υπαρχει ακριβης μεταφραση,εχει αρνητικη, θετικη η ουδετερη χροια?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως εκείνο που γνωρίζω είναι ότι δια να οδηγησεις φερράρι όπως αρμόζει, πρεπει να σαι ο κλει ρεγκατσόνι  κι αν αφαιρεθεις της προσοχής σου μπορείς να τον συναντήσεις εις τας αιωνίους μονάς.
Καλά δάσκαλε δεν παίζεσαι. Που τον θυμήθηκες τώρα αυτόν (ήταν ο αγαπημένος μου οδηγός). Κανένας δεν τον ξέρει (πλην ημών).

ερωμένη, σπιτωμένη, μαιτρέσα, καπατμάς κλπ

Επισκέπτης
Καλά δάσκαλε δεν παίζεσαι. Που τον θυμήθηκες τώρα αυτόν (ήταν ο αγαπημένος μου οδηγός). Κανένας δεν τον ξέρει (πλην ημών).

Αχ βρε Μάκη μου, αλλοίμονον άμα δεν θυμόμαστε και την ομάδα της Φεράρι.
Ας  όψεται ο καταπληκτικός κ. Ali Cara που εξύπνησε μιαν πρωίαν το 1977 και εκτόξευσε την φορολογίαν των οχημάτων κατά 100%. ατελώς βέβαια για την πάρτη του και το συνάφι του αλλέως θα χε γινει πιστα εδώ και 30 τουλάχιστον.

Επισκέπτης
@arcans

Ως μεγας Κυνικος ειναι γνωστος ο Διογενης("της Σινωπης")...

Απεναντι στο συγχρονο πανταχοθεν ερχομενο Μηδενισμο,ο πλεον επικινδυνος αποδεικνυεται ο εξ' ανατολων ερχομενος,φερων το μανδυα ξεχωριστου φυσικου καλλους,"καλοσυνης" και "ευγενειας".
Επικινδυνοτατος για τους απηυδυσμενους γηγενεις,αναζητουντες την οαση σε μακρινες πατριδες.

Μονο η αρχαια ελληνικη σοφια,μπορει να σταθει απεναντι,περηφανα και να κατατροπωσει κατι "θεους" της πλακας και του κωλου,οπως το Χρημα και το Ξυλο που ανεφερε ο Ιωσηφ.
Και δεν μιλαω ως κανενας "αρχαιολατρης" με ταμπελα,ουτε δογματικος ειμαι αλλα τωρα καταλαβαινω κι εγω σιγα σιγα οτι οι αρχαιοι ειχαν βιωσει,αντιμετωπισει και εξηγησει παρα μα παρα πολλα πραγματα που εμεις σαν κοροιδα ανακαλυπτουμε απο την αρχη,αφου εχουμε φαει τις φαπες μας πρωτα.
Μιλαω οχι μονο "επιστημονικα",αλλα και για ηδονες,απολαυσεις και ευχαριστησεις οπου κι εκει ειχαν εισαγαγει την εννοια του "μετρου" και γνωριζαν πολυ καλα την τιμωρια του "αμετροεπους"...

Τελωσπαντων,ξεφυγα,δασκαλε μπορει να περασα την ταξη οπως λες,αλλα παλι στα ιδια θρανια βρισκομαι,καθ' ότι "γηρασκω αει διδασκομενος" και "επαναληψις μητηρ μαθησεως"...

Για τελος μια ερωτηση εχω:

Ότι ειπε ο προλαλήσας κ. Μάκης και προσθέτω οπωσδήποτε όχι με αρνητικό περιεχόμενο όπως είχε η έννοια της σπιτωμένης εν ελλάδι 50 χρόνια πριν. Θα έλεγα ότι ο κοσμος το δεχεται ως αναγκαιον κακόν, ως φάσιν της ζωής, ως εργασία !!! κάπως έτσι. Πάντως δεν έχει την αρνητικότητα της ελλάδος ουτε και αποτελει ιδιαίτερο πολο σχολιων. Καθ'ακριβη μεταφραση θα ελεγα η αγαπουλα, η αγαπητικια που λεγαμε στην ελλάδα. Ειναι αποδεκτόν κοινωνικως ο ευκαταστατος ανηρ να εχει και την λιουμποβνιτσά του. Ε μία τον αριθμόν,παν μετρον αριστον μην το παρακανουμε. Εάν η νόμιμος συζυγος και η λιουμπόβνιστα έχουν πανω κατω την ιδια ηλικια δεν αποκλειεται και να κανουν παρεα! Συνηθως βεβαια η λιουμπόβνιστα ειναι νεαρώτερη της συζύγου.
Συγχαρητηρια για τις γνωσεις σου!

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ότι ειπε ο προλαλήσας κ. Μάκης και προσθέτω οπωσδήποτε όχι με αρνητικό περιεχόμενο όπως είχε η έννοια της σπιτωμένης εν ελλάδι 50 χρόνια πριν. Θα έλεγα ότι ο κοσμος το δεχεται ως αναγκαιον κακόν, ως φάσιν της ζωής, ως εργασία !!! κάπως έτσι. Πάντως δεν έχει την αρνητικότητα της ελλάδος ουτε και αποτελει ιδιαίτερο πολο σχολιων. Καθ'ακριβη μεταφραση θα ελεγα η αγαπουλα, η αγαπητικια που λεγαμε στην ελλάδα. Ειναι αποδεκτόν κοινωνικως ο ευκαταστατος ανηρ να εχει και την λιουμποβνιτσά του. Ε μία τον αριθμόν,παν μετρον αριστον μην το παρακανουμε. Εάν η νόμιμος συζυγος και η λιουμπόβνιστα έχουν πανω κατω την ιδια ηλικια δεν αποκλειεται και να κανουν παρεα! Συνηθως βεβαια η λιουμπόβνιστα ειναι νεαρώτερη της συζύγου.
Συγχαρητηρια για τις γνωσεις σου!

Μαλιστα.
Εξηγουνται πολλα πραγματα λοιπον.
Δεν θα μπορουσε η λεξη λοιπον να αποτελεσει λεκτικο καρφι οπως σκεφτομουν εγω ο αδαης.
Ουτως η αλλως ειπαμε,εμμεσες αναφορες,παραβολες και παραδειγματα δεν ειναι το φορτε τους,ξυλο,κοσμηματα κι αγιος ο Θεος.
Για να συνοψισουμε.Ειμαστε περηφανες,ωραιες κτλ ψαχνουμε τον πριγκηπα,αλλα αμα δουμε τα σκουρα δε γ@μιεται κιολας."Λιουμποβνιτσα",μια δουλεια ειναι κι αυτη,η δουλεια δεν ειναι ντροπη κτλ κτλ.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πυρ, γυνή και θάλασσα.

Και τα τρία θέλουν μέτρο, ειδάλλως θα καείς, θα καταλήξεις, θα πνιγείς.

Διαβάζω ευχάριστα αυτό το thread, συνεχίστε έτσι κύριοι !

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εν μεσο θερους  η σχολη ανοιξε και λειτουργει κανονικα βλεπω.
ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ για ακομα μια φορα,αποφασισε να επαναφερει στο σωστο δρομο τους απανταχου ουκρανοπληκτους.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητό μου παιδί,
Φερράρι, λαμποργκίνι, μερσεντές που να σας φτάσω εγώ μέ την χειράμαξα...
Εν πάση περιπτώση ο ειδικώς περί τοιούτων θεμάτων είναι ο αδερφός αλάν ο οποίος καλό θα ήτο να μας έδιδε τα φώτα του σε ένα θέμα που εγνώρισε δια ζήσεως. Πάντως εκείνο που γνωρίζω είναι ότι δια να οδηγησεις φερράρι όπως αρμόζει, πρεπει να σαι ο κλει ρεγκατσόνι  κι αν αφαιρεθεις της προσοχής σου μπορείς να τον συναντήσεις εις τας αιωνίους μονάς.
Επί του προκειμένου και συγκεκριμένα επι του καταληκτικού ερωτηματός σου, επειδή μάλλον είσαι τεμπελάκος μας γράφεις πολύ ολίγα δια να ημπορώ να έχω μίαν επαρκή διάγνωσιν. Ο μαθητής γουάιζμαν μας έγραψε ένα ολόκληρο κατεβατό, εσύ κατι για  λάστιχα λες. Μπας και πρεπει να επισκευτείς κανα βουλκανιζατέρ?
Εν πάση περιπτώση καλή τη πίστη κι επειδή η υπηρέτρια πάντα κλέβει το δακτυλίδι για την περιπτωσίν σου υπάρχουν τρεις λύσεις. Η κάθε μια έχει τα υπέρ και τα κατά της.
Α. Λύσις πρώτη αλά ουκραίνα. Την κλειδώνεις στο διαμέρισμα παίρνεις το κινητό της και κόβεις το τηλέφωνο και κάθε βράδυ ανα τη επιστροφή σου εις την οικίαν την τουλουμιαζεις. Πλεονέκτηματα της μεθόδου: είναι γρήγορη και οικονομική, μειονέκτημα ότι εάν μας γράφεις απ’το Γκρετσικισταν  μπορεί να σε δούμε ως γκεστ σταρ εις το βραδυνο δελτίον ειδήσεων.
Β. Λύσις Δευτέρα. Αλά ουκραίνα νο 2. Της αγοράζεις ή νοικιαζεις ένα διαμέρισμα, της παίρνεις αυτοκίνητο, της κάνεις όλα της τα έξοδα και περνάς 2 φορές την εβδομάδα και της ρίχνεις ένα πέος. Γίνεται αυτό που λέγεται στην ουκραίνα η λιουμποβνιτσά σου.
Πλεονέκτημα δεν σου ζαλίζει τα ούμπαλα, κανεις το κεφι σου, συναντας άλλες γκόμενες κι ουτε κινδυνευεις να συγκατοικησεις στο κελι 33 με τον Μουντή. Μειονέκτημα: θες πολλά-πολλά   λεφτά αλλά εάν όντως είχςε φερράρι στα αρκίντια σου, α που’σαι και που και που θα στο παιρνουν για βόλτα τ’αμάξι και άλλοι για να μην πέσει η μπαταρία...
Γ. Λύσις Τρίτη αλά ελληνικά. Της τραβάς καμια χριστοπαναγία και κανα σκαμπίλι τσακώνεστε, σηκώνεσαι και φευγεις για κανα δυο μέρες κι επιστρέφεις με ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια κι ενα δακτυλίδι λεγοντάς της πόσο την αγαπάς.
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. Αυτά είναι για  μεσογειακά ταμπεραμέντα. Δεν είσαι ο Μονάσσης κι η Τιτίνα Λιμπανού. Οι ουκρανοι ειναι των άκρων. Δεν καταλαβαίνουν το καλό παράδειγμα, ούτε την τιμωρία ούτε την ανταμοιβή. Καταλαβαίνουν μόνον είτε το πολύ ξύλο είτε το πολύ χρήμα. Αυτό ειναι που λέμε  διαφορά νοοτροπίας...

ok, κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση, κατατοπιστικότατη όπως πάντα  ;)

Σε ΄πιασα αδιαβαστο, σου  βάζω τρία [b]όπως και το τρίτο που συντόμως βλέπω να λαμβανεις απ την φερράρι αμα συνεχίσεις έτσι[/b].

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Αγνή

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

"καταρχην εισαι καψουρης με την γκομενα και οδευεις για τρακαρισμα,και η φεραρι θα γινει ζασταβα στο τελος.
καταρχην να ξερεις οτι η γκομενα γαμιετε και με αλλον,στο λεω εγω στα ισα"

ε, αφού ξέρεις εσύ και ότι είμαι καψούρης και ότι γαμιέται με άλλον, τι λόγος να πέφτει και σε μένα  :2funny:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις (και ειδικά τον δάσκαλο βέβαια) - συμπεριλαμβάνω και τον Αρκάνς που αν και κάνει λάθος σε όσα έχει πει πλην του συμπεράσματος, θεωρώ ότι τα λέει ως φίλος για το καλό μου.

Το δια ταύτα είναι απλό, με τις Ουκρανές γενικά όσο καιρό τραβήξει από την γνωριμία μέχρι την φάση "λιουμπόβνιτσα" ή την φάση "τόπι στο ξύλο".

Δεν έχει νόημα περαιτέρω μπλέξιμο, γιατί δεν βγάζει και πουθενά αν το αντιμετωπίσεις με νορμάλ ελληνική νοοτροπία.

Απλά θα μου κακοφανεί για λίγο, η αναπληρωματική (Λευκορωσσίδα) είναι κοντή (1,75)  :2funny: :2funny: :2funny:

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1

πλακα πλακα λεει ο μεμος για φερραρι,
με τη Φερραρι δεν ετρεχε ο ρεκατσονι?μαζι με το Lauda ?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τωρα ουκρανίδες μουνάρες σε ανανεωμένη έκδοση....

περικαλώ...για τα σχολιά σας

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μαλλον ο δάσκαλος πηγε στο καμπινγκ και πάλι φέτος...για αυτό έχει κόψει η κίνηση

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δεν θα καθισω να σου απαντησω. Ο καθενας μπορει να καταλαβει ποιος χαλα το φορουμ και ποιος οχι, προς τι η επιθεση δεν καταλαβα, αλλοι σε βιδωσαν και ειπες να τα χωσεις εδω σε μενα...Τελος, και πες οτι θες.

Redpeinz,

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
tzofef H joe blasko H ιωσηφ  η οπως θελεις
εχω κατι μηνες να γραψω κ το κανω κυριως για ενα λογο
να επαναληφθει το ποστ σου,για να ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ οι αρτσι-μπουρτσι κ λουλας λοιπες αποψεις  κ ποστ που προηγηθεισαν κ ακολουθησαν το δικο σου σχολιο
απορω με την υπομονη σου να βαλεις μυαλο στους "μαθητες" σου,που μαλλον για τριτο ετος ανεξετασταιοι τους βλεπω
εισσαι αυθεντικος κΑι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ,ας μην συμφωνω σε ολα,βασικα σου εχω πει οτι εχεις-ευτυχως δια Εσε-ενα κενο απο ρομανιαν ντεβουσκι-γκατζικες,κ δεν μπορεις να δεις τα ανωτατα ορια πουστιας,καριολιας-πουτανιας κλπ
υ.γ1.οσον αφορα τους απανταχου αναζητουντας την ΑΓΑΠΗ ,παιδια απλα ειναι τα πραγματα,ειδικα τωρα με την κριση στην πατρις,που θα πεσει κ κλαμα απο τις δικες μας,
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ,δεν εχει  κατι να σας δωσει καμμια αν.χωρα,ακομα κι η ουκραινα,αν δ4εν ειστε στα κολπα ,φωρτομενος κ με ρωσσικα
αλλα αν ταχετε αυτα ειστε στην ελλαδα μαγκες δυο φορες πιο πλλλυ απ οτι εκει
αν αυτα τα χαν ακουσει καποιοι που ταλεγα για το κισιναου παλιοτερα,θαχαν γλυτωσει κ χρημα κ "πονο",,,,,
υ.γ.2 η οντεσα ειναι "μαπα" απο μουνι,κατι κοντες μετριες γκομενες,βεβεα μοντερνα ντυμενες κ βαμενες,το βραδυ ωραιες φαινοντε,αλλα αν περιμενετε,διμετρα,ΝΙΕΤΟ,κ ναχει κατι λιγες,ειναι ρεζερβε συνηθως...
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ η μονη πολη που θα μπορεσετε να περασετε ευχαριστα απο οπουδηποτε αλλου,σαν τουριστες,κ δη γρκηκ τουριστ!!
μουνι,ετσι κι αλλιως,οπου κ να πατε ,ειστε "εκτος" game,εκτος απο μετριες πουτανες,των  100-150 ευρω ανα γαμησι κλπ
διαβαστε κ λιγο απο "πυρφορο",που μαλλον,πιο εμπειρος πλεον,εκοψε τα αισιοδοξα reportκ τα λεει οπως τα βρηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom