Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δυστηχώς δεν μπορώ να σου πολλά για τον Θρούλη με δεσμεύουνε όρκοι σιωπής.

Το μέγα έργο του "Επίτομο ορθογραφικό και ετοιμολογικό λεξικο της Θρουλικής γλώσσας" μάλλον σε ξένες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες, θα το βρεις.

Ο Λιακόπουλος εχει βάλει τους ΕΛ να το βρούν για να το τυπώσει.
Οι Νεφελιμ μαλλον έχουν απαγάγει τον Θρούλη  :woldman:

το κανεις πενηνταρακια γιατι δεν πολυκαταλαβα...δεν ξερω και τους κωδικους επικοικωνιας βλεπεις...τι λεξικο?που μπορω να το βρω?πως μπορω να μαθω για αυτον τον θρουλη που λες και για τον οποιο ακομα δνε καταλαβα τι ειναι και τι ρολο φουμαρε.δωσε μου τα φωτα σου γιατι οπως εγραψα ειμαι ακομα στραβαδι.φιλικα κωστας.

Δεν βαστάω ψηλά μαζί μου (πενηντάρικα-κατοστάρικα)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δυστηχώς δεν μπορώ να σου πολλά για τον Θρούλη με δεσμεύουνε όρκοι σιωπής.

Το μέγα έργο του "Επίτομο ορθογραφικό και ετοιμολογικό λεξικο της Θρουλικής γλώσσας" μάλλον σε ξένες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες, θα το βρεις.

Ο Λιακόπουλος εχει βάλει τους ΕΛ να το βρούν για να το τυπώσει.
Οι Νεφελιμ μαλλον έχουν απαγάγει τον Θρούλη  :woldman:

Δεν βαστάω ψηλά μαζί μου (πενηντάρικα-κατοστάρικα)
α λιακοπουλειος διαλεκτος...ειπα και εγω...να σαι καλα ρε boy :)

Επισκέπτης
εγραψα πολλα και διαφορα και λιγο ασχετα ισως μεταξυ τους πριν αλλα μου εδωσες καλη πασα με το μυνημα σου δασκαλε.επισης θελω εσυ ο δημητρακης η καποιος αλλος που ξερει οπως μας ειπατε στην αρχη της διαφορες μεταξυ ρωσιδων και ουκρανιδων στο σχετικο πινακα να μας πειτε τις διαφορες μεταξυ ουκρανιδων-πολωνιδων και ρωσιδων-πολωνιδων.αλυθεια ειναι πολωνεζες η πολωνιδες?

Γενικώς όλες οι απορίες σου είναι ήδη απαντημένες σε προηγούμενες σελίδες.
Τώρα για την διαφορά πολωνίδων-ρωσίδων
                    νοτιαφρικανίδων-ρωσίδων
                    ουκρανίδων-κατσαρίδων κλπ
έστω υπ'όψιν ότι όλοι όσοι γράφουν τέτοια έχοντες γνωμιν επί παντός επιστητού, γράφουν μαλακίες και αποκυήματα της δεξιάς των. Ημιμάθεια
Εάν δεν παλουκωθείς πολλά χρόνια σε  ένα μέρος είναι αδύνατον να γνωρίσεις την νοοτροπία των ανθρωπων σε βάθος.

δεύτερον: η γλώσσα έχει κληρονομικό...χάρισμα. Ως νήπια ασυνειδήτως μαθαίνουμε την γλώσσα από το περιβαλλον,  η  βασική εκμάθησις ολοκληρουται κατα την παιδική ηλικία. Πάρε παραδειγμα τον εαυτόν σου. Λέγεις την βλακείαν "πολωνέζα". Παρα ταύτα δεν διανοείσαι να πεις "ρωσέζα" ή "ελληνέζα" κατι δεν σου πάει καλά. Κι όμως πρόκειται περί της ιδίας κλίσεως. ¨¨Ολα αυτά ειναι φραγγολεβαντίνικα αποτέλεσμα της πλύσεως εγκεφάλου των αγραμμάτων υπηρετων των μεσων μαζικής αποβλακώσεως...

Επισκέπτης
μεγαλο κακο εχουν κανει τα μεσα μαζικης ενημερωσης εδω ιωσηφ.δεν τα εμπιστευομαι εννοειται και βγαινει ο καθενας στα παραθυρα και αντι για ενημερωση μας προσφερει την υποκειμενικη του γνωμη.εγω να ενημερωθω θελω οχι να μου πει ο αλλος την γνωμη του.θα σχηματισω εγω μονος μου οταν θελησω την προσωοικη μου γνωμη δεν θελω να ειμαι ετεροφωτος.ασε που για δεκαετιες προοδευτικος σημαινει αποδοχη και ενσωματωση του καθενος ασχετου λαθρομεταναστη που μολις μας τον στειλουν οι φιλοι μας οι τουρκοι κανει αιτηση ασυλου και συμφωνα με την συμφωνια του δουβλινου το 2002 μονο στην ελαδα μπορει να μεινει οχι σε αλλη χωρα!!!το ασχημο ειναι οτι κανενας δεν σκεφτεται τι συμφερει την χωρα.λειτουργουν με βαση την δικια τους ιδεολογια αν υπαρχει τετοια τεσπα.καλα τα δικαιωματα των αλλοδαπων αλλα αυτη η δυσμοιρη χωρα δεν εχει και αυτη δικαιωματα ως κρατος και υποχρεωσεις ως προς τους πολιτες?πρεπει να γινει ι γη της επαγγελιας για ολους τους λαθρομεταναστες?τεσπα να μη επεκταθω γιατι συφιλιαζομαι.το καλο ειναι εστω και αργα αρχισαν να ξυπνανε εδω και καταλαβαινουν οτι μια χωρα για να ευημερησει σε αυτον τον ανταγωνιστικο κοσμο πρεπει να λειτουργει με βαση το συμφερον της και οχι με βαση αριστερες ψευτοπροοδευτικες νοοτροπιες.με τις απεργιες εχει κανει πολυ κακο συντεχνιες με τις απεργιες και τα στρατιωτακια απεργους-συνδικαλιστες.θα αρχισω εκμαθηση ρωσικων απο φθινοπωρο.σου εστειλα ενα μεγαλο πμ λιγο μπερδεμενο μιας και ειχα πολλα συγκεχυμενα στο μυαλο μου με το πασο σου οταν θελοεις απαντησε μου.υποσχομαι ναι γινω πιο καταοητος και ξεκαθαρος στην συνεχεια.και στην ιταλαι εχουν μεγαλο προβλημα αλλα τουλαχιστον εκει ο μπερλουσκονι παιρνει αποφασεις δεν καθεται.δεν ειναι τυχαιο οτι παρολα αυτα που εχουν δει το φως της δημοσιοτηττας ειναι πρωτος σε δημοφιλια και οι ιταλοι δε τον αλλαζουν ακομα...το καλο ειναι οτι μια η φροντεξ μια το γεγονος οτι ολοι αυτοι δεν θελουν να μεινουν ελλαδα αλλα να πανε σε αλλες χωρες της ευρωπης ισως στο μελλον να αναπνευσει η ελλαδα απο αυτο το προβλημα.ιωσηφ ο κοσμος εδω εχει εξαγριωθει με αυτο το προβλημα.ασε που δεν υπολογιζουν πλεον τους λεγομενους προοδευτικους λες και προοδευτικος σημαινει αποδεχομαι ολους και ολα χωρις να κοιταζω συνεπειες και οχι τι συμφερει την χωρα μου για να εχει ενα καλυτερο μελλον που θα μπορουσε αυτη η χωρα να ειναι παραδεισος για τους κατοικους της αν το ηθελαν καποιοι η αν το θελαμε εμεις.πιστευω ο χρονος που περναει η κριση και γενικως οσα γινονται αν μας δωσουν ενα μαθημα.κατι παει να αλλαξει πιστευω.λιγο αλλα για αρχη καλα θα ειναι...

αγαπητέ,
θα παρακαλούσα να μην μου στελνεις πμ
1. διότι δεν τα διαβαζω
2. και να ήθελα να τα διαβασω με την αλλαγή του HTML στην σελίδα και να θελω να τα διαβασω δεν ημπορώ, εξηφανήσθησαν.

Η χώρα παράδεισος μπορεί να μην ήτο, ήτο πάντως μία καλή χώρα να ζει κάποιος μέχρι την επιστροφή των...φωστήρων το 1974. Απο κει και πέρα κάθε πέρυσι ήτο και καλύτερα ελαχίστων εξαιρέσεων. Εθνική κυριαρχία, εθνική κυριαρχία ΄κομπάζουν οι τύρρανοι εντός ελλάδος και όταν βρίσκονται εις το εξωτερικό επιδικνύουν τα οπισθια των (και εις την κρεββατοκαμαρά των το βράδυ)είμαστε τόσο μαλακες που παραδεχόμαστε ότι εμείς οι ιδίοι δεν ημπορούμε να φυλάξουμε τα συνορά μας (ή δεν θέλουμε το καλυτερο). Αλήθεια το πραμα ποιός το φέρνει στην χώρα τίποτα εξωγήινοι και καθε φορά που έρχομαι είναι oι μισοι στο κέντρο μαστουρωμένοι? όλοι αυτοί που'ρχονται από κατι πατακισταν, αυνανισταν,  δεν σκέπτονται να φέρουν λίγο πραματάκι μαζί τους που'ναι ντόποιο πράμα, εσύ άμα πήγαινες να μεινεις στην ουκρανία δεν θα παιρνες λαδακι μαζί σου?
κοροιδευόμαστε...

Επισκέπτης
διαβαζοντας απο την αρχη δημιουργουντια αποριες.ποιος ειναι ο θρουλης?τι ειναι ο θρουλης?και σε τι σημειωσεις αναφερεται ο συνοοδοιπορος?

ήτο ένας συμπαθεστατος κύριος ο οποίος ίχαι τιν ατηχοί άιμπνεφσι να γράφι καπος άιτσι.
Τον εμιμήθησαν διαφοροι καθυστερημένοι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οκ δακσαλε συνεχιζω το διαβασμα και τυχον αποριες τις εκφραζω στο thread.παριπιπτοντως πολωνιδες τις θεωρουσα και εγω.απλως ρωτησα για επιβεβαιωση.σε οτι πρακτικο θεμα εχω αποριες στελων εδω λοιπον και μου απαντας οτνα μπεις μιας και δεν διαβαζεις πλεον πμ.χαιρετισμους απο ροδο φιλε μου.

Επισκέπτης
Φάε μια μηλόπιττα από τον κ. Σαρή Χασάν και για μένα σε παρακαλώ...

Επισκέπτης
Αυτή η Κιπετανάκη  είχε κωλάρα ρε παιδί μου...Τώρα βεβαια θα ναι σα τα γιαουρτια...

Επισκέπτης
ήταν ξέκωλο .
Πάντως η γοητεία μου  έπιανε ι στην κόρη του ιατρού άφραγκου

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σε περιμενω το επομενο καλοκαιρι αν θες να ερθεις διακοπες φιλε να κανουμε καμια τσαρκα και οχι μονο.ειτε μονος ειτε με τιποτα θεογκομενες ουκρανιδες :rockon:

Επισκέπτης
σε περιμενω το επομενο καλοκαιρι αν θες να ερθεις διακοπες φιλε να κανουμε καμια τσαρκα και οχι μονο.ειτε μονος ειτε με τιποτα θεογκομενες ουκρανιδες :rockon:

OK καφέ στο ακταίον λοιπόν, μάσα στο ολύμπια(θα δούμε και κανα έργο μπορεί ν ακούσουμε και κανα κύρηγμα απ τον Janna) και το βράδυ ντίσκο ινφέρνο(έχω κλειστοφοβία φοβάμαι τα υπόγεια!)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ινφερνο?αυτη πρεπει να εχει κλεισει εδω και πολλα χρονια.πανω απο δεκαπεντε νομιζω.απο το 99 που πρωτοπηγα δεν υπηρχε.ειναι της δεκαετιας του 80 νομιζω.τωρα εχει κλαμπακια παλια πολη και η ορφανιδου οπου ειναι κυριως για τουριστες εκει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τωρα μετακομιζω ροδο.εχω παει αρκετες φορες ημουνα εκει 6 μηνες το 99 και τωρα ειμ αι σε φαση μετακομισης για αυτο ειπα για το επομενο καλοκαιρι.τουρκος αρα θα ειναι απο τα κρητικα μετα τα τριαντα λιγο πριν την πολη οπου μενουν μουσουλμανοι.εκει που εχει τα τουρκικα σπιτια.πρεπει να εχεις πολλα χρονια που ηρθες τελευταια φορα ροδο.θα εχω υποψην το ονομα παντως.

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές είναι η δεύτερή μου ημέρα στο Κίεβο, θα μείνω μια εβδομάδα. θα μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου αν και νέος εδώ γιατί αυτή είναι η αξία του forum

Πρωτη ημέρα Κυριακή- Πήγα στο κλαμπ Πάτιπα (δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ντιναμό). Σαν λάτρης του greek kamaki system αφού είδα αρκετές όμορφες παρουσίες προσέγγισα ορισμένες. Μετά από μια χυλόπιτα (δεν μιλούσε η μουνίτσα αγγλικά) γνώρισα ένα μικρό που ανταποκρίθηκε και τη κέρασα ποτάκι. Ντόπια φοιτήτρια δημοσιογραφίας και δώσαμε ραντεβού για επομένη

Δευτέρα - πρωί εξοπλισμός με κάρτα σιμ ουκρανική βοηθάει γιατί κοστίζει λιγότερο από το να παίρνεις μέσω cosmote και σε πέρνουν πιο εύκολα σε αυτό οι ντόπιες. Μεσημέρι φαγητό στο mall που είναι κάτω από την πλατεία ελευθερίας στο κέντρο. Αρκετές μουνίτσες τρώγανε εδώ. Στάμπαρα δύο εργαζόμενες σε κατάστήματα και τους την έπεσα δύο ευγενικές χυλόπιτες (μια με παιδί και ή άλλη με γκόμενο). Βράδυ με τη φοιτητριούλα από το χθεσινό κλάμπ (ακριβο για ντόπιους αλλά νορμαλ τιμές για εμάς) πήγαμε στο budha bar όμορφο μαγαζί και αμόρε με το μικρό.

Τρίτη - οργάνωση το πρωί (post για αδέρφια στο forum) και το μεσημέρι για φαγητό σε άλλο mall για κινήγι μουνιτσών. Το απόγευμα θα γραφτώ σε ένα ντόπιο καλό γυμναστήριο για να γνωρίσουμε ποιο εύκολα ντόπιες. Το βράδυ θα προσπαθήσω να φέρω φοιτητριούλα στο διαμέρισμά μου για "σωματική γευσιγνωσία"

Αγωνιστική ανταπόκριση με νέα αύριο

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου,

Να σου διηγηθώ από τα νιάτα μου ...
Όταν λοιπόν τον πρώτο καιρό άρχισα να μένω στην Ουκρανία ερχόμουν με τ αεροπλάνο για καμιά δουλειά (γιορτές  έμενα πάντοτε πάνω). Εκεί συναντούσα διαφόρους αγαθούς συμπατριώτες μας που διηγούντο πως γάμησαν την ΄μια την άλλη κλπ. Ρε γαμώτο εγώ σταύρωνα μια γκόμενα, μουνάρα βέβαια αλλά με το ζόρι.  Σκεπτόμουν που θα πάει θα περάσει ο καιρός θα μάθω καλύτερα την γλώσσα κι οι γκόμενες θα πέφτουν σύννεφο.
Πέρασε ο καιρός έμαθα να μιλώ πιο άνετα πάλι αυτοί όλο γαμούσαν , εγώ πάλι μια γκόμενα. Ρε γαμώτο τι γίνεται? Σκέφτηκα μήπως πηγαίνουν στο ΝτανΜπάς κι οι γκόμενες είναι πιο εύκολες? Πέρασε ο καιρός πήγα καιστο Ντανμπάς οι ίδιες γκόμενες.
Να μην στα πολυλογώ φίλε μου αυτοί όλοι γαμούσαν την χούφτα τους και λέγανε παπαριές γιατί ήταν τόσο μαλάκες γιατί δεν ήξεραν να πάνε ούτε σε πουτάνες και ντρεπόντουσαν να πουν την αλήθεια ενώ εγώ έβγαζα γκόμενα με το σπαθί μου. Φίλε μου είμαι κάμποσο χρονών γκόμενα δεν έχω πληρώσει να κάτσω να την γαμήσω.   Τώρα για πουτάνες που σας διηγούμαι τα ξέρω γιατί τα βλέπω κάθε μέρα και τα ζω στο πετσί μου,αλλά αν ήθελα να πηδήξω πουτάνες θα έμεινα σπιτάκι μου στην ελλάδα και θα μου ερχόταν φτηνότερα...Επομένως όποιος λέει ότι ήρθε Ουκραίνα και κάθε μέρα γαμούσε, οι γκόμενες τον κυνηγούσαν από πίσω κτλ λέει ΜΟΥΣΙΑ (καλά κι ειδικά αν δεν ξέρεις γρι γλώσσα) ή κάποιος τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε στις πουτάνες.
Φιλικά

Ιωσήφ
Άρχοντα είσαι πολύ σωστός και εγώ αυτής της σχολής είμαι. Προσπάθεια χυλόπιττα, μαθαίνω κατί παραπάνω ξανά προσπάθεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom