Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αγαπητό μου παιδί,
Θου Κύριε φυλακή τω στοματί μου
Εις την ζωήν υπάρχουσι μεγάλα και μικρά προβλήματα, απλώς εάν δεν έχουμε αντιμετωπίσει τα μεγαλα, τα μικρά μας φαίνονται υπερμεγέθη. Το ιδικό σου ειναι λιλιπούτειον.

Τώρα εάν ειχες διαβασει τις προηγούμενες 500 σελίδες θα είχες εκ προοιμίου αντηληφθεί ότι η νεαρά? σε έχει ταίσει πολλές χαλιμάδες.
Για να τα πάρουμε ένα-ένα....

Thn gnorisa to perasmeno kalokairi otan eixe erthi diakopes sthn ellada se group . Eixame treis meres sthn diathesi mas , to proto vradi pou tin gnorisa perpatisame mazi stin paralia, thn protina thn epomenh mera na pame gia mpanio , dextike ... me afise na ertho arketa konta ths kai na mhn ta polylogo tin epomenh mera thn pidiksa . h kopela einai arketa orea kai ediposiaki, tipiki oukranida diladi . Apofasisame na kratisoume epafi kai na kanoume sxesi . Einai spoudagmeni se ena apo ta kalitera panepistimia tou kievou, exei poly kalh doulia se mia diethni eteria , exei tropous , genika mou fanike aksioprepi kopela .

Τώρα εδώ φάνηκες πανόφαρδος.  Αντί να παιδεύεσαι να ξοδεύεσαι και να ξενιτεύεσαι ήρθε το αιδείον εις το οπιατιόν σου. Τώρα το καλύτερο πανεπιστήμιον του Κιέβρου κλπ, ποιο δηλαδή και εν πάση περιπτώση σε όλα επι κομμουνισμού δια να πάρεις το πτυχίον μπορούσες να δωσεις 10 κιλα τυρί φέτα, τώρα επι των ημερών μας θελει 100 ντόλαρι το μαθημα. Άμα δε αρρωστησεις σε κανα ταξίδι και μαθεις ότι ο γιατρός σου σπουδασε στην Ουκρανία, πάρε καλυτερα τις «συνταγες του καλόγερου»!΄Καλή δουλειά? Μάλιστα... Ωραία δεν παίρνει 100 έουρο παίρνει 300 άντε συ και ζησε στο Κίεβρο μ’αυτά όχι ένα μήνα αλλά μια βδομαδα και πειρασέ μου την ρίναν...

Apofasisa meta apo liges eudomades na thn episkeuto sto kievo , opou perasame iperoxa , proti mou fora pou pigena se proin sovietiki xora, emene se comiblock opote kai psilo tromaksa ligo stin arxi . Mou edikse ola ta aksiotheatra kai ta sinafi , fagame sto puzata hata , genika perasa poly omorfa. Sthn arxi eixa tis amfivolies mou mipos me theli gia ta lefta mou i oti eimai ellinas giauto kai prosexa ligo parapano ,ekana ton ftoxo oti den exo lefta ,den exo doulia ktlp . Se mia sizitisi pou eixame mou protine na erthi na kanei MBA stin ellada ,na ta paratisi ola piso ,doulia ,oikogenia filous ,kai na erthi gia na eimaste mazi stin athina . Fenotan poly eroteumeni mazi mou ,opos hmoun kai ego vasika ,mou efigan oses amfivolies eixa opos htan fisiko .
Edose kati eksetasis ,ekane ta xartia ths ,telika thn dextikan sto panepistimio sthn athina kai me ipotrofia malista.

Ο έρως δια τις ουκρανίδες είναι όπως η πείνα τώρα πεινάς χλαπακιάζεις 3-4 σουβλάκια, παέι πέρασε. Αύριο θα φαμε παστίτσιο..
Εδώ κολλά αυτό, Μπάμπης Τσετίνης ...

me gnorise kai stous goneis ths ,opos eipe hmoun o protos pou gnorizi stous goneis ths .

όντως για κεινο το σαββατοκύριακο πρεπει να ‘σουνα ο πρώτος.
Τι δώρο της εφερε ο Αγιος Βασίλης σου είπε?

Oson afora gia tis proigoumenes sxeseis ths mou eixe pei pos eixe alous 2 (einai 24 ) mou fanike fisiologiko .

Λοιπόν εδώ κράτα το πρώτο ψηφίον και παραπλεύρως βάνε ένα 0 (κανονικώς δύο μεδενικά αλλά τελος πάντων μην  σ’ αποπάρουμε και πολύ , πρώτη φορά είναι...). ρε οι ουκρανίδες γαμιουνται απο τα 12 στην αρχή μ’εναν, δυο , τρεις  το πράγμα αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο μέχρι να τις γκαστρωσει κανείς στα 16-18 και να τον πάρουν ή μέχρι να πάνε 20-21 οπότε μ’όποιον γκόμενο τυγχάνει να γαμιουνται την δεδομένη χρονική περίοδο αυτόν και παντρευονται. 24 είναι μεγάλη για γαμο στην ουκρανια είναι σαν να λέμε στην ελλάδα 35 ετων. Εδω κατι έχει παιχτεί ή αυτή ήταν παντρεμένη ή είχε κάποιον γκόμενο και μένανε μαζί και τα ‘χαμε τα χαλάσαμε ή εξακολουθεί κι έχει τον ίδιο ή ίδιους γκόμενους. Έστω υπ’όψιν ότι και νομικώς η συμβιωσις θεωρειται γαμος στην ουκρανια(έβανε το δακυλακι του ο κομμουνισμος)

Episis gia party mou ksekinise na perni adisiliptika ,opos eipe hmoun pali o protos ths kai se auto .

Χμμμ σε κατι εισαι πρωτος όντως αλλα πώς να στο πούμε...

. Yparxoun kai ta arnitika omos . Eixe polla coblex . ithele na ths anoigo ths porta sto amaksi gia na vgi ,na ths kratao to xeri opote anevokateveni apo to leoforio , paraligo na me skotosi mia fora pou den ths prosfera apo to fagito mou , pali paraligo na me skotosi mia fora pou mpika spiti ths me ta papoutsia xoris na ta vgalo , eniothe oti htan h prigipisa ths oukranias h kati tetio den mporo na katalavo , ego eimai pio aplos anthropos kai eixa sinithisi alios stis sxeseis mou . Epidi thn agapousa omos apofasisa na simvivasto .

Λοιπόν και όμως εδώ είχε δίκαιον ή εν πάση περιπτωση πρόκειται περί διαφοράς πολιτισμού. Όντως τα ως άνω, θεωρούνται εκ των ουκ ανευ εις την ουκρανία. Τα έχομε πει εις  προηγούμενα μαθηματα κατ επαναληψιν.

Tsadistike kai arxise na lei pos eimai tempelis kai pos den thelo na doulepso, pos ego den kano tipota giautin tin sxesi kai eksafanistike gia 4 meres ,

Ε καλά τώρα τι πταις εσύ που η θεσις του γενικου διευθυντου ήτο κατηλλημένη?

Eixame kanonisi randevou stis 7 to apogeuma sto puzata hate ,en to metaksi den ithele na exoume epikoinonia mexri na ertho ..

Μην το παρει χαμπέρι ο γκόμενος σου λεει...

Ftanei h mera na pao ,paraskeui ,perno to aeroplano,ftano sto boryspil,perno to leoforio gia kievo ,afino ta pragmata sto ksenodoxio kai na min ta polilogo agorazo ena triadafilo kai pao ekei pou eixame dosi randevou . Molis irthe ,me perni mia megali agalia , kai ksekinisame na perpatame kratondas mou to xeri . 50 metra pio kato ,xoris na kano kati alazi san anthropos ,mou afini to xeri kai ginete kria mazi mou .

Ξύπνα Βασιιιιίλη! 50 μέτρα πιο κάτω είδε καναν γνωστόν της κι άρχιζε να το παιζει παρθενόπη.

Ksipnao to savato kata tis 7 ,kano ena douz,perno proino kai ksekinao monos mou kai me tin photografiki mou mixani na vgalo oses pio polles photos mporo apo to kievo alla kai tis omorfes parousies pou periplaniontousan sthn polh . Pernai h ora ,paei 12,mou stelni ena minima a exei poly zesti tora kai den kanei kalo h zesti kai na sinandithoume kata tis 3-4. ths leo ok opos thes.

Είχε μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση...Σαπουντζακη

Paei 4 mou lei tha argiso ,tha sinandithoume kata tis 5 . Erxete stis 5 , fanera pio iremh

Ε, εντάξει ουφ τον ξεφορτώθηκε τον γκόμενο τον ουκρανό, μα ρε παιδακι μου γινονται κι αυτοι τσιμπούρια...

kathomaste se ena parko pali sizitame gia kana 2 oro ,mou lei se mia fasi tha erthi mia fili mou(pou iksera) tora na pame oloi mazi se ena show kati xazomares. Ths leo ok, pernai etsi h vradia, en to metaksi oute na tin agikso me afine oute tpt . Telioni to show , xeretao thn fili ths me mia zesti agalia xaroumenos k kala ,kai autin me apla ena krio kallinixta fanera enoxlimenos .

έλα η φίλη ήρθε για να ναι στην εφεδρεία μπαστακας για να μην την γαμησεις. Κλασσικό στην ουκρανία.

Kyriaki sinandithikame pio noris , kata tis 1, pigame fagame ,katsame pali se ena parko,htan poly pio krua kai oligomiliti,mou elege pali ta idia pragmata me tis perasmenes meres oti den mporoume na eimaste mazi kai den se afino na me pareis agalia gia na min sou doso pseutikes elpides,htan apla kria pagokolona dipla mou,poly asximo sinesthima , san na min akouge tipota apoti ths elega, san na mhn thn enoiaze,me afine na stenaxorieme kai na ponao

Καλα ειχε φάει κατι κρυα πέη το προηγουμενο βραδυ απ τον γκομενο πώς να μην ειναι κρύα? Την ένοιαζε λέει? Στην καραμουνάρα της! Πάντως πρέπει και να σε ψιλογουστάρει δίοτι σε συνήντησε όταν πήγες. Σε διαβεβαιώ ότι είναι ικανές να σε γραψουν τελείως στο μουνι τους και να μην εμφανιστούν καθόλου. Ρώτα και κάτι άλλους από το σάιτ που τα κανουν γαργαρα, να στο επιβεβαιώσουν. Λοιπόν άιντε ήσουν και τυχερός! Το’χω γραψει 10 φορές. Εμένα  αγαπητέ με μεταλαμβάνανε στο νοσοκομείο κι η κυρία εγύριζε με τον γκόμενο. Ουτε που διανοήθηκε να ‘ρθει να με δει. Ήτανε μπίζι λέει, δούλευε το κακόμοιρο! Σε γενομένη ερώτησιν κατόπιν, μετα χαστουκίων (ναι εδώ έχεις μπερδέψει τους ρόλους -εσύ τα ρίχνεις) «γιατί μωρή πουτάνα δεν πήρες ένα τελέφωνο» (απ’το δικό μου τελέφωνο, το ειχε αφου εγω ήμουν σε κατασταση γκα-γκα) η απάντησις ήτο: «μα για να σου κάνω οικονομία!»

Me peire agalia ,mou anikse thn kardia ths kai mou eipe oti fovate na erthi kai den kserei ti na kanei ,an ta afisi ola piso kai na erthi se mena,

Ε βέβαια θα αφήσει το χρηματηστήριο, την βίλα με τις φιλιπινέζες, το σαλε στο Γκστααντ... Δεν ζητάς και λίγα πράματα...

Me peire agalia ,mou anikse thn kardia ths

Αχχχ, τα ποδαράκια της έπρεπε να σ’ανοίξει άμα είχε αγαθο σκοπό αλλά δεν είχε

kai auth mou kanei esy den tha mou leipseis katholou. Thn afino apo tin agalia mou kai stekome merika lepta brosta ths prospathondas na katalavo giati to eipe

Μα γιατί στ αρχίδια της. Ρε παιδί μου άκου να δεις πώς έχει η ιστορία: Η τύπισσα ήρθε στο Γκρέτσια , της άρεσε, λέει τι ωραία που θα τανε να μενα εδώ, της έριξες κι εσύ ένας πέος , της άρεσε κι αυτό και μετα επέστρεψε εις την βασιν της. Ουκρανίδα εμφανίσιμος άνευ γκόμενου ξεχασέ το δεν υπάρχει. Ειδικώς αυτές που κανουν σπρέχεν και το εγγλέζικο συγχρωτίζονται και με αλλοδαπούς το οποίον δια την ιδικήν μας νοοτροπίαν είναι και καλό. Διατί: διότι έχει και μίαν μικρή λογική κάποια τέτοια δεν θα πηδηχτεί για να μπουκάλι μπύρα, θελει να βρει τον γκόμενο τον έτσι τον γιουβέτσι, τον λεφτά κλπ. Οι άλλες παίρνουν αμπάριζα όλους τους μπεκρούλιακες στο πάρκο. Εν αρχή σου λέει κάτσε να δω και με τον τον τύπο απ το Γκρετσικισταν τι γίνεται. Είδε ότι δεν είσαι ο γυιός του Μονάσση άνοιξε και την τελεόραση μιαν  ωραίαν πρωίαν άκουσε υπό πτώχευση το γκρετσικισταν, σου λέει κάτσε να κάτσω στ’αυγά μου με τον Ίγκορ μέχρι να’ρθει η Αμερικάνικη βοήθεια ή ηUNRA. Αγάπες λουλουδάκια και τα τοιαύτα στην ουκρανια πέραν της μιας βραδυας δεν υφίστανται. Αλλά μην  αποκλείεις να μην είχε παρτιδες και μ αλλον γκόμενο απο το Γκρετσικισταν. Πάντως μόνος δεν εισαι...
Δεύτερον λάθος που καμεις. Εσύ νομιζεις ότι έχεις να κάνεις με το λουλουδάκι του μπαχτσέ. Το μάτι σου τ’αλλήθωρο που τρεχει στον κατήφορο...Αυτη για την ουκρανία ειναι ώριμος γυναίκα. Εκει δεν είναι γκρετσικισταν . Στο πανεπιστήμιο μπαίνουν στα 16 παντρεύονται στα 20 και δουλεια πιάνουν το αργότερον στα 21. Γι’αυτήν είσαι ολόκληρος γερο νταρλαλάς που πρεπε να χε πιασει δουλεία και να χε δική του οικογένεια χρόνια πολλά...Τώρα γι αυτό δεν πταις εσύ αλλά οι καταπληκτικοί σουλτάνοι του Γκρετσικισταν που σιαξαν την κοινωνία όπως τους βόλευε.

To apogeuma molis eftasa spiti mou ths stelno sms zitondas ths na milisoume to vradi sto skype ,kai mou apandai pos den exei na sizitisi tipota me mia othoni . Sinexisa na ths stelno email kai minimata,

Μωρέ καλα που σου κοψε και δεν έστειλες κάνα μετρητό, κανε και τον σταυρό σου αγιο ειχες...
to mono pou elava piso einai ena email pos den thelei na epikoinonei mazi mou tora kai pos den exei ksexasei oti tin paratisa monh ekeino to vradi .

χα-χα ! Εσύ πταις για όλα! Λοιπόν κοίτα να δεις: ο ουκρανός/ουκρανίδα δεν πταίει αυτός/η ποτέ για τίποτα πάντα φταίνε οι άλλοι. Τώρα δεν φταιει αυτή που πιασε/ειχε γκόμενο αλλα η σκια σου που ‘πεσε πάνω της. Αυτά συνήθως τα λένε στους ξένους που τους παιρνάνε για πολύ μαλακες οι ...πανέξυπνες ουκρανιδες. Άντε να το πούμε κι αυτό. Μεταξύ τους όταν συλληφθούν οι γκόμενες να γαμιουνται λένε το εξής αμίμητον: μα είμαι νέα τι να’κανα! Μου θυμίζει το γνωστόν «γαματε γιατί χανόμαστε»...έχει και την λογικήν του διότι μετα τα 30 οι γκόμενες στην Ουκρανία λόγω ντι εν έι καιρού και διαβιώσεως είναι για φέσιμο. Κανείς δεν θελει να τις γαμησει εκτός απο καναν μεθυσμένο...

Ego sunexizo mexri kai simera na ths stelno 1-2 minimata thn hmera alla me agnoei tis teleutees 5 meres apo tote pou girisa .

Ταπεινός και καταφρονεμένος.

Episis na prostheso pos exei dosi kai prokatavoli sto panepistimio sthn ellada opos kai episis ton ioulio einai h prothesmia na ftiaksi thn visa ths gia na erthi gia 1 xrono apo ton augousto na spoudasei . Opote thelo na prospathiso ligo kairo akoma,tha fanei mexri ton alon mina.

Τι θα φανει το φως τ αυγερινου?
Λοιπόν άιντε σου καναμε την καρδια περιβόλι.
Το δια ταύτα: Όσο της μιλας τόσο πιο πολύ θα σε γραφει στο μουνί της. Χωρίς πλάκα η μοναδική περίπτωση να γυριζε ήταν να την κανεις μαύρη στο ξύλο (το τοιουτον συνηθιζεται πολύ στην ουκραίνα) ή να της πεις ότι κερδεψες το λαχείον και θες να της αγοράσεις διαμερισμα στο κίεβρο ή ακόμη καλυτερα και τα δυο μαζί. Θα γυριζε θα της εριχνες κανα δυο μανίκια, θα ξεχαρμανιαζες κι οταν έβλεπε ότι μετρητο γιοκ θα την ξανακανε.

Ο αληθινος κόσμος δυστυχώς ειναι πολύ σκληρός. Οι γυναίκες δεν ειναι συναισθηματικά όντα κι όταν είναι, είναι δια τους εντελώς λάθος ανθρώπους. Πάντως αν ήμουν στην θεση σου κι εγώ θα 'χα παει στο Κιεβρο. Για να την κανω ταλατίνη! Επειδή δε, φαίνεσαι ιδεαλιστής θα επρότεινα πιασε οποιαδήποτε δουλειά, υπάλληλος σε τραπεζα, σουβλατζής, ψένε κάστανα, φοπλιστης, οτιδήποτε  ώστε να διαπιστωσεις μέσα απο την ρημάδα την ζωή δια της τριβης τι πάνικος είναι ο κόσμος κι ότι δεν έχει τσίπα πάνω του και τι καριόλες είναι αυτες οι καριόλες. Η γριά μανα μου επεριφέρετο ανα την οικίαν βρυχώμενη «Πουτάνες! Πουτάνες!» είχε απολύτως δίκαιον.
Αυτιά...

Η Αγνή
ΑΡΧΟΝΤΑ !!!!!!!!!  εγραπσες παλι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πριν μια βδομαδα ο συντροφος ξιλοκοπος πιγε κιεβο σε γαμο φιλου ουκρανου ο φιλος ειχε την επισημη γυναικα με σχεση 5 χρονων που παντρευτηκε ..και γαμουσε και την γραματεα του τα τελευτεα 3 χρονια τρις  μινες πριν το γαμο η γραματεας που εμαθε για τον γαμο  βρηκε  το τηλεφωνο της  νιφης  και την πηρε τηλεφωνο συναντιθηκαν  και διαπιστοσαν και οι δυο οτι ο δικος μας της γαμουσε στης ιδιες στασεις με τα ιδια μποξερακια  τριτη πεμτη σαβατο τιν μια δευτερα τεταρτη παρασκευη  την αλλη:2funny: :2funny: :2funny: η νιφη το ειπε στον πατερατης ο πατερας στον πεθερο και ο πεθερος και ο πατερας πιασαν τον δικομας σε πολυ αγριο στυλ  :s&m_1: και απετησαν να στιλει την γραματεα το οποιο και εκανε !!!και το πρωιγουμενο σαββατο γλεντια και χαρες οπα στο γαμο!!!!! τωρα τα παιδια ειναι ταξιδη του μελιτος  :2funny: :2funny: :2funny: τον δασκαλο να τον ακουτε 100 τισ 100 :rockon: :rockon: οι γυναικες στην ουκρανια δεν λειτουργουν με το συναισθημα !!!!!  αμα γινοταν αυτο με δικιαμας ουτε θελω να το σκεφτομαι!!!!!!!       ντακοτα κανα στανταρ θα μας δωσεις να πεξουμε??  εδω μεσα ειναι ερασιτεχνες στο στοιχημα  δεν ξερουν πιο ειναι το αντιθετο του χ στο πονταρισμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δωσε τα φωτα σου μπετοστοιχιματζοκαζινοβιεε μπουρδελιαρη!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ftanei h mera na pao ,paraskeui ,perno to aeroplano,ftano sto boryspil,perno to leoforio gia kievo ,afino ta pragmata sto ksenodoxio kai na min ta polilogo agorazo ena triadafilo kai pao ekei pou eixame dosi randevou . Molis irthe ,me perni mia megali agalia , kai ksekinisame na perpatame kratondas mou to xeri . 50 metra pio kato ,xoris na kano kati alazi san anthropos ,mou afini to xeri kai ginete kria mazi mou .

[size=15pt]Ξύπνα Βασιιιιίλη! 50 μέτρα πιο κάτω είδε καναν γνωστόν της κι άρχιζε να το παιζει παρθενόπη.
[/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

Θεός λέμε  :rockon:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους λάτρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.. Τώρα και αρκετό καιρο τα εχω με μια πιτσιρίκα 19 ετων ελληνοουκρανεζα απο την ανατολικη ουκρανια που ζει στην ελλαδα τα τελευταια δεκα χρονια... Συναγωνιστες βοηθηστε με με της γνωση σας γιατι η κοπελα με εχει μπερδεψει τελειως... ειναι πολυ ναζαρια τρυφερη λογικη προστατευτικη κτλ... Πολυ καλη για να ειναι αληθινη;; η εχουμε συνηθίσει της ελληνιδες ψωνάρες;;  

Έχουμε συνηθίσει στις Ελληνίδες ψωνάρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δασκαλε, οποιος παρακολουθησε τα μαθηματα σου, δεν εχασε ποτε!
Μαθηματα ζωης!

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αγαπητέ Ιωσήφ,

σε παρακολουθώ εξ' αρχής και έχω διαβάσει όλο το περιεχόμενο του thread. Είμαι και Ουκρανόπληκτος καθώς τα έχω με μια απίστευτης ομορφιάς Ουκρανεζούλα.

Έχω να σου κάνω μια γενικής φύσης ερώτηση: Εάν μαλώσεις σοβαρά με μια Ουκρανέζα, τι είναι καλύτερο να εφαρμόσεις από τις δύο τακτικές (με στόχο να 'κερδίσεις', δηλαδή να τα ξαναβρείτε αλλά υπό τους δικούς σου όρους)?

α) Να είσαι παγερά αδιάφορος απέναντί της σε αντίθεση με την έως πρότινος συμπεριφορά σου
β) Να εφαρμόσεις την τακτική παγωμένο ντους - καυτό ντους, δηλαδή από την μία να της στέλνεις τριαντάφυλλα και από την άλλην να της ρίχνεις χαστούκια και βρισίδια

Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, προκρίνω το β) ως επιλογή, αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου οι "συναισθηματικές υπερβολές" (δηλαδή δεν γουστάρω ούτε να στέλνω λουλούδια και να κολακεύω, ούτε να χαστουκίζω και να βρίζω μια γυναίκα).

Αν έχω υπάρξει όμως καλός μαθητής σου, αντιλαμβάνομαι ότι μόνο έτσι θα υποταχθεί στην θέληση ενός άντρα και θα τον σεβαστεί.

Σου τα ρωτάω όλα αυτά γιατί πράγματι βρισκόμαστε εν μέσω ενός σημαντικού καυγά γενικής φύσης, που αφορά χίλιες μικρές -πολιτιστικού τύπου- διαφορές όπως αυτές που περιγράφεις συχνά - και τώρα δίνεται μια μάχη που πρέπει να οδηγήσει στην υποταγή του εχθρού από τις ελληνικές δυνάμεις  ;) :grin:

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αγαπητέ Ιωσήφ,

σε παρακολουθώ εξ' αρχής και έχω διαβάσει όλο το περιεχόμενο του thread. Είμαι και Ουκρανόπληκτος καθώς τα έχω με μια απίστευτης ομορφιάς Ουκρανεζούλα.

Έχω να σου κάνω μια γενικής φύσης ερώτηση: Εάν μαλώσεις σοβαρά με μια Ουκρανέζα, τι είναι καλύτερο να εφαρμόσεις από τις δύο τακτικές (με στόχο να 'κερδίσεις', δηλαδή να τα ξαναβρείτε αλλά υπό τους δικούς σου όρους)?

α) Να είσαι παγερά αδιάφορος απέναντί της σε αντίθεση με την έως πρότινος συμπεριφορά σου
β) Να εφαρμόσεις την τακτική παγωμένο ντους - καυτό ντους, δηλαδή από την μία να της στέλνεις τριαντάφυλλα και από την άλλην να της ρίχνεις χαστούκια και βρισίδια

Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, προκρίνω το β) ως επιλογή, αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου οι "συναισθηματικές υπερβολές" (δηλαδή δεν γουστάρω ούτε να στέλνω λουλούδια και να κολακεύω, ούτε να χαστουκίζω και να βρίζω μια γυναίκα).

Αν έχω υπάρξει όμως καλός μαθητής σου, αντιλαμβάνομαι ότι μόνο έτσι θα υποταχθεί στην θέληση ενός άντρα και θα τον σεβαστεί.

Σου τα ρωτάω όλα αυτά γιατί πράγματι βρισκόμαστε εν μέσω ενός σημαντικού καυγά γενικής φύσης, που αφορά χίλιες μικρές -πολιτιστικού τύπου- διαφορές όπως αυτές που περιγράφεις συχνά - και τώρα δίνεται μια μάχη που πρέπει να οδηγήσει στην υποταγή του εχθρού από τις ελληνικές δυνάμεις  ;) :grin:

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου.
την γραφεις στα αρχιδια σου και πας για αλλα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
την γραφεις στα αρχιδια σου και πας για αλλα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν μου απάντησες στο ερώτημα, που είναι "τι πρέπει να κάνω για να την κρατήσω με τους δικούς μου όρους ?"

προφανώς έχω την επιλογή να "πάω για άλλα", μόνο που δεν αφήνεις την ferrari για να οδηγείς άλλα αυτοκίνητα.

μην απαντάς λοιπόν με αοριστολογίες και εξυπνάδες αν δεν μπορείς να καταλάβεις απλά ελληνικά   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τους μαγκες,τι ζημια μου κανατε αποψε...
Ειχα μια παρομοια ιστορια με του wizeman1986,πολυκαιρη επικοινωνια μεσω skype και τελικα 1 συναντηση η οποια οδηγησε και στην καταστροφη...
Δυστυχως η επικοινωνια ειτε ειναι απο καμερα,ειτε απο τηλεφωνο ειτε δεν ξερω γω τι αλλο δημιουργει δεσιμο,κολλημα,σκαλωμα κτλ.
Αν το αφησεις και καλλιεργησεις το παραμυθι μπαινεις σε επικινδυνα χωραφια...
Στη δικια μου περιπτωση επαιξαν κι αλλες επιβαρυντικες καταστασεις,οπως το οτι μετα την ινερνετικη γνωριμια μας,προεκυψε μετοικηση της νεαρας εις χωραν Ευρωπαικης Ενωσεως δια ασκησεως θεαρεστου επαγγελματος στριποκορασιδος...

Ειχα την τυχη εκεινη την εποχη,παραλληλα να παρακολουθω τα μαθηματα του διδασκαλου εξ Ουκρανιας στο παρον θρεντ,να ζυγιζω,να επανεκτιμω τις καταστασεις και να μετριαζω το συναισθηματικο βαρος...

Καποιες φορες για να προσγειωθει καποιος αιθεροβαμων στο ρεαλισμο ,χρειαζεται ισχυρες δοσεις κυνισμου...
Ο Ιωσηφ τις προσφερε απλοχερα τοτε,ασχετα αν αντανακλαστικα αρνεισαι αρχικα οτι σου γκρεμιζει το ονειρο...

Με χαρα ειδα οτι ο δασκαλος επενεβη,με μια χρησιμοτατη διαλεξη για τον φιλο wizeman1986 σε μια κρισιμη στιγμη.

Για να προσθεσω κι εγω στη συλλογικη σοφια του θρεντ,να πω οτι εκοψα μαχαιρι επικοινωνια και σε αναζητηση δικη της μετα απο μηνες αγνοησα επιδεικτικα.
Η πληγη βεβαια δε σβηνει ποτε,και ως κλασσικος μ@λακας Ελληνας θα μπορουσα να συγχωρησω αλλα μονο υπο τους αυστηρους δικους μου ορους πλεον.
Οι οποιοι δυστυχως περιλαμβανουν σκληρη και απολυτη σταση.Καθε ελαχιστη παραχωρηση ειναι ηττα φιλε wize και αν υαπρχει τροπος να κερδισεις το χαμενο παιχνιδι ειναι αυτος της "αδιαφοριας" πλεον.Βεβαια το ποιος εχασε ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα και οπως και το τι αξιζουν πραγματικα οι καλοσχηματισμενες αυτες παγιδες συναισθηματος.

Το μονο που μετανιωσα ειναι οτι δε χαλαλισα 800 ευρω να ανεβω πανω μαζι με μια βαλιτσα με καμμια δεκαρια χαστουκια μεσα και να ξηγηθω αναλογα.
Δεν ξερω σε αλλες γυναικες στον πλανητη,παντως σε αυτες απ΄ οτι φαινεται πιανει... 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δεν μου απάντησες στο ερώτημα, που είναι "τι πρέπει να κάνω για να την κρατήσω με τους δικούς μου όρους ?"

προφανώς έχω την επιλογή να "πάω για άλλα", μόνο που δεν αφήνεις την ferrari για να οδηγείς άλλα αυτοκίνητα.

μην απαντάς λοιπόν με αοριστολογίες και εξυπνάδες αν δεν μπορείς να καταλάβεις απλά ελληνικά   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ρε μεγαλε ο αρκανς  συνεχεια εχει αιρετικο λογο ,αλλα επειδη διαβαζει εντατικα  κ δασκαλο εχει που κ που αναλαμπες
αυτο που σου ειπε,αυτο ειναι
δυο εκδοχες υπαρχουν
1.η ουκρανη ειναι στ αληθεια φεραρι,και δεν το φανταζεσαι μονος σου,ως κατα το 90% των ελληνων που εχουν καποια μετριοτατη ξενη κ νομιζουν οτι εχουν καποια μουναρα,οποτε αυτοι που θα δωσουν γη κ υδωρ θα ειναι πολλοι κ καλοι
οταν μια ωραια κ πονηρη ουκρανη βγει εκτος του κλουβιου-ουκραινα-απο ποντικι γινεται λιονταρι,κ οι επιλογες σου ειναι μηδαμινες,η πας πασο συνηδητα κ κανεις το μαλακα η ντυσου κ φυγε,το ματς εληξε κι εισε τρια μετρα οφσαιντ,προσφορα κ ζητηση απλα
2,η αλλοδαπη ειναι της πλακας,ως συνηθωως,απλα χεβρακωνεται πιο πολυ απο τις εδωδιμες κ νομιζεις οτι κατι εγινε-αυτο συμβαινει 90%
κι εδω παλι τα ιδια,καποιος ναυαγισμενος χοντρος με χρημα θα βρεθει να τη χρυσωσει κ αυτη την ψοφια,οσο αντεχει κ μετα αλλος κλπ
μην κουραζεσαι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Κ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΜΜΙΑ στο περιβαλλον αυτο
οποτε κανε τη λυση αρκανς κ βαλε πλωρη για αλλα
αν ηταν φεραρι θα βρεις παλι  κ καμμια μερτσεντες ,δεν χαθηκε κ το συμπαν..

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
To παραπανω σκηνικο που διαβαζα απο τον τυπο ειναι καρμπον με αυτο που εζησε κολλητος μου πριν καμμια δεκαετια. Η τυπισσα φαινοταν αθωα και παρθενωπη. Ο κολλητος στο νοσοκομειο σε μια δοση να του στελνει μυνηματα και καλα να δει τι κανει. Στο τελος αποδειχτηκε οτι η τυπισσα ειχε σχεση με εναν ντοπιο 6 χρονια τον οποιο ειχε σταθερο, και την ιδια ωρα που εστελνε μυνηματα συμπαραστασης στον κολλητο στο νοσοκομειο, περνουσε ζωη χαρισαμενη σε τουριστικο θερετρο με τον μελλοντα συζυγο της ο οποιος ηταν ανυποψιαστος κι αυτος για την τυπισσα. Το τρελλο ειναι οτι με τα πολλα εντοπισαμε τη διευθυνση του και ο κολλητος μου του στειλε κατι φωτος σε ερωτικες περιπτυξεις και ο αμοιρος τυπος(Ιταλος δηλαδη ακομα περισσοτερο μουνοδουλος απο Ελληνας) εφυγε τρεχοντας.

Απο αυτε κι απο αυτες αντρωθηκαμε παντως. Και ο τυπος ευτυχως δεν χαλασε φραγκο για παρτυ της. Οταν ανεβαινα σαν κομμαντο πανω για κατι δικες μου περιπετειες του την κατεβασα κατω, οταν χρειαζονταν προσκληση για εισοδο στην Ελλαδα (δε μιλαω για Ουκρανια).

Οταν ακουω τις δικαιολογιες που ακουσε ο φιλος παραπανω , περα απο τον Ιωσηφ που με καλυψε, μου ρχονται στο μυαλο κατι κολλητες μου εδω. Τετοιο στυλ εχουν. Τυχερος που δεν σου εφαγαν λεφτα οπως σε πολλους αλλους που ανεβαινουν Οδεσσες και λοιπες μλκιες απροετοιμαστοι.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

κατ αρχας να δωσω τα συγχαρητηρια μου εστω και ετεροχρονισμενα στον μεγα διδασκαλο Ιωσηφ που δεν γραφει απλα, αλλα ανοιγει ματια!!! μεγαλη υποθεση....

Εαν μου επιτρεπει ο διδασκαλος, να παρεμβω παραθετοντας στο φιλο spermsprayer μια παραβολη, ορμωμενος απο τα παραδειγματα που ο ιδιος εφερε με τα αυτοκινητα....

Φιλε μου spermsprayer....

για εναν μεσο ανθρωπο, ακομη και αν πεθανει μια μακρυνη του θεια και του αφησει κληρονομια μια Φερραρι για την οποια δε χρειαστηκε δηλαδη να πλερωσει ουτε ενα σεντ, παιζουν 2 τινα...

1. Δε θα μπορει να την οδηγησει (σαν φερραρι εννοειται)
2. δε θα μπορει να τη συντηρησει...

Το μονο που του μενει λοιπον, ειναι να την παει μερικες βολτες, να εντυπωσιασει τους φιλους και τις παρεες του, να ικανοποιησει την καβλα του για λιγο καιρο και μετα να την πουλησει πριν αρχισουνε τα εξοδα ή το κυριοτερο πριν τρακαρει με 300 και αποδημησει εις κυριον....

η αναλυση της παραβολης τωρα:

εκει που λεει φερραρι βαλε ουκρανεζα.......

.....τα αλλα αστα οπως ειναι....

πιστευω με αντιλαμβανεσαι......

ευχαριστω για την ανεχεια σας δασκαλε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
για εναν μεσο ανθρωπο, ακομη και αν πεθανει μια μακρυνη του θεια και του αφησει κληρονομια μια Φερραρι για την οποια δε χρειαστηκε δηλαδη να πλερωσει ουτε ενα σεντ, παιζουν 2 τινα...

Το μονο που του μενει λοιπον, ειναι να την παει μερικες βολτες, να εντυπωσιασει τους φιλους και τις παρεες του, να ικανοποιησει την καβλα του για λιγο καιρο και μετα να την πουλησει πριν αρχισουνε τα εξοδα ή το κυριοτερο πριν τρακαρει με 300 και αποδημησει εις κυριον....

καλά μιλάμε εισαι τεράστιος!
καταρχην σε ευχαριστούμε για το γέλιο που μας προσφέρεις κάθε ημέρα αφιλοκερδός, να εισαι καλά!
ααααααααχαχαχαχχα!!!!!

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατ αρχας να δωσω τα συγχαρητηρια μου εστω και ετεροχρονισμενα στον μεγα διδασκαλο Ιωσηφ που δεν γραφει απλα, αλλα ανοιγει ματια!!! μεγαλη υποθεση....

Εαν μου επιτρεπει ο διδασκαλος, να παρεμβω παραθετοντας στο φιλο spermsprayer μια παραβολη, ορμωμενος απο τα παραδειγματα που ο ιδιος εφερε με τα αυτοκινητα....

Φιλε μου spermsprayer....

βρε μανία που σας έπιασε όλους να πετάξω την ferrari...  :grin: :grin:

Μέμο παρανόησες κι εσύ την ερώτησή μου.

Έχω ξαναοδηγήσει ferrari αρκετές φορές και έχω προφανώς την δυνατότητα και να την συντηρώ.

Εδώ δεν τίθεται θέμα συντήρησης, τίθεται θέμα σωστής οδήγησης για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Δηλαδή πως θα κάνω την ferrari να τρέχει όπου και όπως θέλω εγώ και όχι όπου και όπως θέλει αυτή.

Το ότι μπορώ να αφήσω την ferrari επειδή δεν με βολεύει και να πάρω άλλο αυτοκίνητο στην θέση της το ξέρω (υπάρχουν άλλωστε και ωραιότατες lambo, bugatti, κλπ στην πιάτσα  ;)) - δεν είναι αυτό όμως το ζήτημά μας.

Ρωτάω τι είδους ελαστικά να βάλω στην ferrari γιατί έχουν αρχίσει και μου δημιουργούν προβλήματα, και μου απαντάτε ότι καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω mercedes γιατί η ferrari είναι ακριβή και μπορεί και να την τρακάρω.

Περιμένω λοιπόν από τον Ιωσήφ -κι από εσένα Μέμο, αν και είσαι Ουκρανοσκεπτικιστής από όσο ξέρω  ;) :grin:- την απάντηση σε αυτό που ρώτησα  :)

Επισκέπτης
βρε μανία που σας έπιασε όλους να πετάξω την ferrari...  :grin: :grin:

Μέμο παρανόησες κι εσύ την ερώτησή μου.

Έχω ξαναοδηγήσει ferrari αρκετές φορές και έχω προφανώς την δυνατότητα και να την συντηρώ.

Εδώ δεν τίθεται θέμα συντήρησης, τίθεται θέμα σωστής οδήγησης για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Δηλαδή πως θα κάνω την ferrari να τρέχει όπου και όπως θέλω εγώ και όχι όπου και όπως θέλει αυτή.

Το ότι μπορώ να αφήσω την ferrari επειδή δεν με βολεύει και να πάρω άλλο αυτοκίνητο στην θέση της το ξέρω (υπάρχουν άλλωστε και ωραιότατες lambo, bugatti, κλπ στην πιάτσα  ;)) - δεν είναι αυτό όμως το ζήτημά μας.

Ρωτάω τι είδους ελαστικά να βάλω στην ferrari γιατί έχουν αρχίσει και μου δημιουργούν προβλήματα, και μου απαντάτε ότι καλύτερα να την πουλήσω και να πάρω mercedes γιατί η ferrari είναι ακριβή και μπορεί και να την τρακάρω.

Περιμένω λοιπόν από τον Ιωσήφ -κι από εσένα Μέμο, αν και είσαι Ουκρανοσκεπτικιστής από όσο ξέρω  ;) :grin:- την απάντηση σε αυτό που ρώτησα  :)

Αγαπητό μου παιδί,
Φερράρι, λαμποργκίνι, μερσεντές που να σας φτάσω εγώ μέ την χειράμαξα...
Εν πάση περιπτώση ο ειδικώς περί τοιούτων θεμάτων είναι ο αδερφός αλάν ο οποίος καλό θα ήτο να μας έδιδε τα φώτα του σε ένα θέμα που εγνώρισε δια ζήσεως. Πάντως εκείνο που γνωρίζω είναι ότι δια να οδηγησεις φερράρι όπως αρμόζει, πρεπει να σαι ο κλει ρεγκατσόνι  κι αν αφαιρεθεις της προσοχής σου μπορείς να τον συναντήσεις εις τας αιωνίους μονάς.
Επί του προκειμένου και συγκεκριμένα επι του καταληκτικού ερωτηματός σου, επειδή μάλλον είσαι τεμπελάκος μας γράφεις πολύ ολίγα δια να ημπορώ να έχω μίαν επαρκή διάγνωσιν. Ο μαθητής γουάιζμαν μας έγραψε ένα ολόκληρο κατεβατό, εσύ κατι για  λάστιχα λες. Μπας και πρεπει να επισκευτείς κανα βουλκανιζατέρ?
Εν πάση περιπτώση καλή τη πίστη κι επειδή η υπηρέτρια πάντα κλέβει το δακτυλίδι για την περιπτωσίν σου υπάρχουν τρεις λύσεις. Η κάθε μια έχει τα υπέρ και τα κατά της.
Α. Λύσις πρώτη αλά ουκραίνα. Την κλειδώνεις στο διαμέρισμα παίρνεις το κινητό της και κόβεις το τηλέφωνο και κάθε βράδυ ανα τη επιστροφή σου εις την οικίαν την τουλουμιαζεις. Πλεονέκτηματα της μεθόδου: είναι γρήγορη και οικονομική, μειονέκτημα ότι εάν μας γράφεις απ’το Γκρετσικισταν  μπορεί να σε δούμε ως γκεστ σταρ εις το βραδυνο δελτίον ειδήσεων.
Β. Λύσις Δευτέρα. Αλά ουκραίνα νο 2. Της αγοράζεις ή νοικιαζεις ένα διαμέρισμα, της παίρνεις αυτοκίνητο, της κάνεις όλα της τα έξοδα και περνάς 2 φορές την εβδομάδα και της ρίχνεις ένα πέος. Γίνεται αυτό που λέγεται στην ουκραίνα η λιουμποβνιτσά σου.
Πλεονέκτημα δεν σου ζαλίζει τα ούμπαλα, κανεις το κεφι σου, συναντας άλλες γκόμενες κι ουτε κινδυνευεις να συγκατοικησεις στο κελι 33 με τον Μουντή. Μειονέκτημα: θες πολλά-πολλά  λεφτά αλλά εάν όντως είχςε φερράρι στα αρκίντια σου, α που’σαι και που και που θα στο παιρνουν για βόλτα τ’αμάξι και άλλοι για να μην πέσει η μπαταρία...
Γ. Λύσις Τρίτη αλά ελληνικά. Της τραβάς καμια χριστοπαναγία και κανα σκαμπίλι τσακώνεστε, σηκώνεσαι και φευγεις για κανα δυο μέρες κι επιστρέφεις με ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια κι ενα δακτυλίδι λεγοντάς της πόσο την αγαπάς.
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. Αυτά είναι για  μεσογειακά ταμπεραμέντα. Δεν είσαι ο Μονάσσης κι η Τιτίνα Λιμπανού. Οι ουκρανοι ειναι των άκρων. Δεν καταλαβαίνουν το καλό παράδειγμα, ούτε την τιμωρία ούτε την ανταμοιβή. Καταλαβαίνουν μόνον είτε το πολύ ξύλο είτε το πολύ χρήμα. Αυτό ειναι που λέμε  διαφορά νοοτροπίας...

Σε ΄πιασα αδιαβαστο, σου  βάζω τρία όπως και το τρίτο που συντόμως βλέπω να λαμβανεις απ την φερράρι αμα συνεχίσεις έτσι.

Η Αγνή

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
επειδη η συγκριση με τη Φερραρι εχει πλακα, ας το συνεχισουμε ετσι...

βρε μανία που σας έπιασε όλους να πετάξω την ferrari...  :grin: :grin:

Αγαπητε, ακομη και ο ιδιος ο μεγας Σουμαχερ που εχει γραψει χιλιαδες χιλιομετρα πισω απο το τιμονι πολλων Φερραρι, ειχε ατυχημα που τον εστειλε στο νοσοκομειο!  Η Φερραρι δηλαδη οπως ολα τα "εξωτικα" αυτοκινητα, εχουν την ταση να πιανουν απροετοιμαστο τον οδηγο τους και να τον βγαζουν απο τον δρομο εκει που δεν το περιμενει!  ;) Και αυτο δεν εχει να κανει με την εμπειρια του οδηγου αλλα με τα χαρακτηριστικα των αυτοκινητων αυτων! Μια στιγμη αφηρημαδας και το κακο εγινε!!! ;) Αξιζει τελικα (εαν δεν εισαι ο Σουμαχερ και να πληρωνεσαι γιαυτο) να οδηγεις μια φερραρι στο οριο καθημερινα διακινδυνευοντας?

Το οτι τα ελαστικα σου δημιουργουν προβληματα σημαινει οτι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να βγεις εκτος δρομου! Για σκεψου ομως και την πιθανοτητα να εχουν παρει τα ψαλιδια ή η αναρτηση? αστα να πανε τοτε! :2funny: Αυτο που λεει ο Ιωσηφ παντως το οποιο μαλλον δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι οι εξ Ουκρανιας Φερραρι βγαινουν προβληματικες στο συστημα διευθυνσης απο το εργοστασιο! Και δυστυχως δεν τις καλυπτει καμια εγγυηση! ;)

Περιμένω λοιπόν από τον Ιωσήφ -κι από εσένα Μέμο, αν και είσαι Ουκρανοσκεπτικιστής από όσο ξέρω  ;) :grin:- την απάντηση σε αυτό που ρώτησα  :)
Καμια σχεση με Ουκρανοσκεπτικιστης φιλε μου, εχω δηλωσει πολλες φορες οτι τις Ουκρανες δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση και παντοτε τις διαχωριζω απο τις πολυ καλυτερες και αξιοπιστες Ρωσσιδες.....

καλά μιλάμε εισαι τεράστιος!
καταρχην σε ευχαριστούμε για το γέλιο που μας προσφέρεις κάθε ημέρα αφιλοκερδός, να εισαι καλά!
ααααααααχαχαχαχχα!!!!!
Γελασες παληκαρι μου? μπραβο! μη πνιγεις μονο προσεχε απο το πολυ γελιο...
:2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δασκαλε να με συμπαθας που προετρεξα να απαντησω στο φιλο spermsprayer... επλιζω παντως να του ανελυσα ορθως τις διδαχες σου...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

τι να σου πουμε τωρα εσενα  ρε μεγαλε?
καταρχην εισαι καψουρης με την γκομενα και οδευεις για τρακαρισμα,και η φεραρι θα γινει ζασταβα στο τελος.
καταρχην να ξερεις οτι η γκομενα γαμιετε και με αλλον,στο λεω εγω στα ισα,γιατι ο δασκαλος λογω τις παιδειας του,δεν θελει να στο πει ωμα.
οταν λες με δικους σου ορους,εννοεις οτι θα συνεχισεις να εισαι με την γκομενα και αυτη να γαμιετε με το αλλον.
μεγαλε στριψε οσο ειναι νωρις απο την γκομενα,γιατι θα κλαις και θα ειναι αργα μετα,η χαφτωκαψουρομουνιαση ειναι δυσκολη αρρωστια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom