Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ολο καπριτσια η τυπισσα.
αν τα κανε αυτα ελληνιδα...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.308
Πόντοι
12.056
Χαλια συμπεριφορα...
Αμα ερθει Αθηνα και σου πουλησει ερωτες κλαστην την καριολα...
Στην εδρα της σε πηδηξε ψυχολογικα.Σειρα σου τωρα...

Μην πεσεις χαμηλα...δειξε υπερηφανια

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Χαλια συμπεριφορα...
Αμα ερθει Αθηνα και σου πουλησει ερωτες κλαστην την καριολα...
Στην εδρα της σε πηδηξε ψυχολογικα.Σειρα σου τωρα...

Μην πεσεις χαμηλα...δειξε υπερηφανια
συμφωνω!
τι ειναι αυτα?
σου μιλαω-σε χαστουκιζω,
θυμωνω-ξεθυμωνω.

στα διαλα πια.

να κανω κοπι πειστ το κειμενο σου τυπε μου καθε φορα που καποιος λεει για την τελεια συμπεριφορα τους??
εεεεεε? :-*

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.308
Πόντοι
12.056
συμφωνω!
τι ειναι αυτα?
σου μιλαω-σε χαστουκιζω,
θυμωνω-ξεθυμωνω.

στα διαλα πια.

να κανω κοπι πειστ το κειμενο σου τυπε μου καθε φορα που καποιος λεει για την τελεια συμπεριφορα τους??
εεεεεε? :-*

Ο ερωτας στα χρονια της χολερας ηταν αυτος...

Εφαγε μπουφλα απο γυναικα και ακομα εστελνε μνμ...το αγαλμα του αγαπουλη πρεπει να του στησουν  :headbang: :headbang:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ρε φιλε σου δώσε το μυαλό στο χέρι η γκόμενα…

Θα χα πέσει κάτω από τόσες εναλλαγές συναισθημάτων, χώμα λεμε…

Βεβαια, ο σοφός ελληνικός λαος δεν βγάζει παροιμίες για την πλακα….ματια που δεν βλέπονται(κι ας υπάρχει και το skype) γρήγορα λοισμονιουνται…

Ξέρω ότι είσαι σφόδρα καψουρεμένος, αλλα ο δάσκαλος Ιωσήφ μας έχει πει τόσα πολλά για τις ουκρανιδες που δεν πέφτω κι από τα σύννεφα.

Το θέμα είναι να ξεφύγουμε από τις Ελληνίδες για κάτι καλύτερο.
Τώρα αν είναι να είναι κουκλάρα, να είμαστε μεν μοναδικοί γι αυτήν, αλλα να μας ζαλίζει τον ερωτα κάθε μερα, δεν ξέρω, αν μπορείς να το αντέξεις….
Εγώ δεν θα συνέχιζα με τέτοια δείγματα γραφής…
Εδώ ξεκινάς κάτι με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πάλι στραβώνει….

Μήπως παίζει ρολο που η κοπέλα έχει και το σχετικό χρήμα, και έχει πολύ αέρα? Δεν ξέρω, λέω….

Όπως και να χει, think twice….
just my two cents...

wizeman1986

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σορρυ για τα γρεεκλις

Χαλαλι το χαστουκι απο τετιο μωρο

... 1.78 λεπτη καστανη ...

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι απλο το θεμα
Οι ξενες μας καταλαβενουν πιο ευκολα σαν Ελληνες οτι ειμαστε λιγουργια
και οτι είμαστε πεινασμένοι απο Ελληνικο μουνί.........

wizeman1986

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορω να την καταλαβω , 2 μερες ηταν κρυα μαζι μου , ουτε που με αφηνε να την αγγιξω , τελευτεα βραδυα ,τελευτεες ωρες μου εκανε αγγαλιτσες , και ξαφνικα αποφασισε να με πληγωσει ξανα . και οχι μα φυσικα φτεω εγω στο τελος που την παρατησα μονη , δεν εχω τροπους καθολου..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σορρυ για τα γρεεκλις

Χαλαλι το χαστουκι απο τετιο μωρο

... 1.78 λεπτη καστανη ...

:o :o :o :o

ε τα θελε ο κωλος σου κι εσενα.
ακου εκει χαλαλι το χαστουκι!

καλα σας κανουν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

wizeman1986

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αφου θυμωνω και μετα μολις θυμαμε τα γαμησια μαζι της τα ξεχναω ολα ,μα τι να κανω ?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.308
Πόντοι
12.056
Δεν μπορω να την καταλαβω , 2 μερες ηταν κρυα μαζι μου , ουτε που με αφηνε να την αγγιξω , τελευτεα βραδυα ,τελευτεες ωρες μου εκανε αγγαλιτσες , και ξαφνικα αποφασισε να με πληγωσει ξανα . και οχι μα φυσικα φτεω εγω στο τελος που την παρατησα μονη , δεν εχω τροπους καθολου..

Δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζεις καποιον..... :think: :think: :think:

wizeman1986

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αρχηγε καταρχην μην ξαναγραψεις με αγγλικους χαρακτηρες,γυρισαν τα ματια μου αναποδα για να το διαβασω ολο το ποστ σου.γραφε ελληνικα.

απο οτι καταλαβα η γκομενα φιλε και συμφωνα με τα λεγομενα  σε γουσταρει,οπως γουσταρεις και εσυ αυτην.
καταρχην οπως φαινοντε τα πραγματα,η γκομενα δεν νιωθει σιγουρια για την παρτυ σου,και εχει αμφιβολιες,ως ενα σημειο το βρισκω λογικο,αλλα απο καποιο σημειο και μετα κατανταει σπασαρχιδικο.τελος παντων.φιλε μου καλα εκανες και πηγες για εμενα,χαλαλι τα εξοδα,και το λεω αυτο γιατι απο οτι φανηκε η γκομενα δεν εχει αλλο γκομενο,και τσι απο αυτη την πλευρα εισαι ενταξει.το προβλημα τις γκομενας πιστευω οτι θελει να ειναι σιγουρη για εσενα,διοτι αν ερθει στην ελλαδα για μεταπτυχιακο,ξερει οτι θα ειστε μαζι,και ισως να θελει να κατσει μαζι σου για παντα,αλλα πανω απο ολα θελει να νιωσει σιγουρια.αυτο που σου προτεινω εγω,ειναι να κανεις λιγο τον αδιαφορο,και να μην στειλες για καποιες μερες ουτε sms ουτε mail,και να δεις πως θα αντιδρασει.καλο ειναι επισης να καταλαβεις τις προθεσεις τις αν θελει να ερθει στην ελλαδα η οχι,και το πιο σημαντικο,αν τυχον τα ξαναβρειτε μην δειξεις και πολυ ενθουσιασμο,να εισαι λιγο επιφυλακτικος,φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα που λενε.καλο ειναι να την τεσταρεις και εσυ λιγο την γκομενα,διοτι αν εχεις διαβασει ολα τα μαθηματα του μεγα διδασκαλου ιωσηφ,οι γκομενες αυτες δεν εχουν μπεσα καθολου.δεν λεω οτι και η δικια σου οτι μπορει να ειναι τετοια,αλλα ρε φιλε,λογο ρατσας-καταγωγης-καλο ειναι να τις κανεις και ενα τεσταρισμα καλο,αν τα βλεπεις σοβαρα τα πραγματα,και θελεις να το πας για γαμους και τετοια.

Οτι και να της πω δεν προκειτε να το παρει στα σοβαρα και να με πιστεψει . Το οτι πηγα εκει το θεωρησε και σιγα τι εγινε που ηρθες ? Δηλαδη τι περιμενε να κανω με το που θα παω που θεωρει δεν ειναι τιποτα τοσα εξοδα που εκανα για να την δω και να συζητησουμε ? που ουτε και αυτο δεχθηκε γιατι ηταν κληστη απεναντι μου μεχρι το τελος . Και εγω πως θα καταλαβω αν θελει να ερθει ελλαδα ?
Της ειχα στειλει μυμημα προχτες οτι θελω να ξανα παω αρχες ιουλιου να την δω , μου λεει δεν υπαρχει λογος να ερθω γιατι θα την στηλει εκτος κιεβου η εταιρια και οταν την πιεσα να μου πει θυμωσε και με απειλησε πως αν συνεχιζω να την πιεζω ετσι δεν θα μου πει ποτε . Εν το μεταξυ τι περιμενε το τελευτεο βραδυ ετσι οπως μου συμπεριφερθηκε ? οτι θα καθομουν εκει και θα της ελεγα καλληνυχτα ? μετα απο αυτο που μου ειπε ? Αλλα οχι φτεω εγω γιατι την παρατησα,δεν εχω τροπους καθολου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ουαιζμαν εισαι ολα τα λεφτα ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom