DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τα προβληματα της Ουκρανιας δεν θα μπορεσω να τα λυσω αλλα αφου εχει μουνι καλη θα ειναι.... μην ψαχνης τωρα...
1. γιατι απο που τις παιρνει τις αρχες το παιδι?
2. ετοιμαζεις το εδαφος ακομη, αλλα δε θα φυτρωσει ;)
ετσι το λενε τωρα??Φιλενας....εδω εχουμε μια ιστορια αγαπης....
με της αρχες της πρωην σοβιετικης ενωσης...
οχι ειναι επειδη δεν παντρευτηκε ακομα.... μολις θα βαλη βερα θα σου πει.... ειναι εκπαιδευμενες αυτες... ξερουνΛοιπων παει ακομα σχολειο τελειωνει του χρονου και μαλλων θα ασχοληθει με κομμωτικη.. Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελα γιατι δεν εχει κολλήματα δηλαδη να δωσω ενα παραδειγμα μπορει π.χ να ζησει και στο χωριο και στην πολη μπορει να την βάλεις σε αγροτικο να της πας βολτα αλλα και σε ferrari μπορει να ζησει και σε καλυβα αλλα και σε βίλα αλλα το ποιο σημαντικό μπορει να περναει καλα με απλα και ουσιωδης πραγματα της καθημερινωτητας που κατι τετοιο με ελληνιδα δεν προκειται να συμβει... Μηπως ευθύνεται που μεγαλωσε με παππου και με γιαγια;;;![]()
Με λιγα λογια είναι πολυμορφικιά..
![]()
![]()
Λοιπων παει ακομα σχολειο τελειωνει του χρονου και μαλλων θα ασχοληθει με κομμωτικη.. Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελα γιατι δεν εχει κολλήματα δηλαδη να δωσω ενα παραδειγμα μπορει π.χ να ζησει και στο χωριο και στην πολη μπορει να την βάλεις σε αγροτικο να της πας βολτα αλλα και σε ferrari μπορει να ζησει και σε καλυβα αλλα και σε βίλα αλλα το ποιο σημαντικό μπορει να περναει καλα με απλα και ουσιωδης πραγματα της καθημερινωτητας που κατι τετοιο με ελληνιδα δεν προκειται να συμβει... Μηπως ευθύνεται που μεγαλωσε με παππου και με γιαγια;;;![]()
![]()
![]()
ζει στην ελλάδα τωρα και 8 χρονια οχι εχω ι.χ και σπιτι καλο με γονεις ακομα.. Αλλα ετυχε να μπουμε σε αγροτικο του πατερα μου και δεν ειχε κανενα προβλημα κομπλεξ που συνηθως εχουν αλλες ειναι ασυμαντο αυτο αλλα απο κατι τετοια καταλαβαίνεις καποια πραγματα... τωρα το αν ειναι εκπαιδευμένες η οχι δεν το ξερω...
εχουν εκπαιδευτη αυτες απο μικρες μικρες ... ουτε σε αγροτικα κολωνουν ουτε σε τιποτα....ζει στην ελλάδα τωρα και 8 χρονια οχι εχω ι.χ και σπιτι καλο με γονεις ακομα.. Αλλα ετυχε να μπουμε σε αγροτικο του πατερα μου και δεν ειχε κανενα προβλημα κομπλεξ που συνηθως εχουν αλλες ειναι ασυμαντο αυτο αλλα απο κατι τετοια καταλαβαίνεις καποια πραγματα... τωρα το αν ειναι εκπαιδευμένες η οχι δεν το ξερω...
εχουν εκπαιδευτη αυτες απο μικρες μικρες ... ουτε σε αγροτικα κολωνουν ουτε σε τιποτα....
Θυμασε τον Παπαγιαννοπουλο????? ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΗΗΝΝΝ ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝΝΝΝ
Θυμασε τον Παπαγιαννοπουλο????? ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΗΗΝΝΝ ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝΝΝΝ
Οχι οχι, σε παρακαλω. Το κοριτσι εχει ΑΡΧΕΣ!
Αυτα δεν λεγαμε πριν; ;)
να σε ρωτησω κατι??? στην πατριδα της δεν εχουν αγροτικα και σπιτια στο χωριο???Ισως να εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ωραιο πραγμα η γκομενα να μην εχει κολληματα και κομπλεξ αυτο θαυμαζω σ aυτήν....
Λοιπων παει ακομα σχολειο τελειωνει του χρονου και μαλλων θα ασχοληθει με κομμωτικη.. Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελα γιατι δεν εχει κολλήματα δηλαδη να δωσω ενα παραδειγμα μπορει π.χ να ζησει και στο χωριο και στην πολη μπορει να την βάλεις σε αγροτικο να της πας βολτα αλλα και σε ferrari μπορει να ζησει και σε καλυβα αλλα και σε βίλα αλλα το ποιο σημαντικό μπορει να περναει καλα με απλα και ουσιωδης πραγματα της καθημερινωτητας που κατι τετοιο με ελληνιδα δεν προκειται να συμβει... Μηπως ευθύνεται που μεγαλωσε με παππου και με γιαγια;;;![]()
![]()
![]()
ζει στην ελλάδα τωρα και 8 χρονια οχι εχω ι.χ και σπιτι καλο με γονεις ακομα.. Αλλα ετυχε να μπουμε σε αγροτικο του πατερα μου και δεν ειχε κανενα προβλημα κομπλεξ που συνηθως εχουν αλλες ειναι ασυμαντο αυτο αλλα απο κατι τετοια καταλαβαίνεις καποια πραγματα... τωρα το αν ειναι εκπαιδευμένες η οχι δεν το ξερω...