Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τα προβληματα της Ουκρανιας δεν θα μπορεσω να τα λυσω αλλα αφου εχει μουνι καλη θα ειναι....  μην ψαχνης τωρα...

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
1. γιατι απο που τις παιρνει τις αρχες το παιδι?

Σιγουρα απο την οικογενεια κυριως (αλλα οχι αποκλειστικα), αλλα και απο το γενικοτερο περιβαλλον.

2. ετοιμαζεις το εδαφος ακομη, αλλα δε θα φυτρωσει ;)

Δωσε και τα νουμερα του τζοκερ ρε μεμο.

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπων παει ακομα σχολειο τελειωνει του χρονου και μαλλων θα ασχοληθει με κομμωτικη.. Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελα γιατι δεν εχει κολλήματα δηλαδη να δωσω ενα παραδειγμα μπορει π.χ να ζησει και στο χωριο και στην πολη μπορει να την βάλεις σε αγροτικο να της πας βολτα αλλα και σε ferrari μπορει να ζησει και σε καλυβα αλλα και σε βίλα αλλα το ποιο σημαντικό μπορει να περναει καλα με απλα και ουσιωδης πραγματα της καθημερινωτητας που κατι τετοιο με ελληνιδα δεν προκειται να συμβει... Μηπως ευθύνεται που μεγαλωσε με παππου και με γιαγια;;; :think: :think:  Με λιγα λογια είναι πολυμορφικιά.. :cheesy: :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπων παει ακομα σχολειο τελειωνει του χρονου και μαλλων θα ασχοληθει με κομμωτικη.. Μου αρεσει πολυ αυτη η κοπελα γιατι δεν εχει κολλήματα δηλαδη να δωσω ενα παραδειγμα μπορει π.χ να ζησει και στο χωριο και στην πολη μπορει να την βάλεις σε αγροτικο να της πας βολτα αλλα και σε ferrari μπορει να ζησει και σε καλυβα αλλα και σε βίλα αλλα το ποιο σημαντικό μπορει να περναει καλα με απλα και ουσιωδης πραγματα της καθημερινωτητας που κατι τετοιο με ελληνιδα δεν προκειται να συμβει... Μηπως ευθύνεται που μεγαλωσε με παππου και με γιαγια;;; :think: :think:  Με λιγα λογια είναι πολυμορφικιά.. :cheesy: :cheesy:
οχι ειναι επειδη δεν παντρευτηκε ακομα....  μολις θα βαλη βερα θα σου πει....  ειναι εκπαιδευμενες αυτες... ξερουν

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.823
Πόντοι
12.056

Κανεις υποθεσεις η στα εχει πει εκεινη ολα αυτα?? :rolleyes:
Ελλαδα εχει ερθει???
Αγροτικο η Ferrari εχεις??
Καλυβα η Βιλα???

Εχει σημασια.....

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πω ρε μάγκες εχω προβληματιστεί πολυ με την συγκεκριμένη κοπελα να σας πω βεβαια οτι εγω ειμαι 29 και η κοπελα 19 δεν ξερω αν αλλάξει στα επομενα χρονια... :think:

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ζει στην ελλάδα τωρα και 8 χρονια οχι εχω ι.χ και σπιτι καλο με γονεις ακομα.. Αλλα ετυχε να μπουμε σε αγροτικο του πατερα μου και δεν ειχε κανενα προβλημα κομπλεξ που συνηθως εχουν αλλες ειναι ασυμαντο αυτο αλλα απο κατι τετοια καταλαβαίνεις καποια πραγματα... τωρα το αν ειναι εκπαιδευμένες η οχι δεν το ξερω... 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.823
Πόντοι
12.056
ζει στην ελλάδα τωρα και 8 χρονια οχι εχω ι.χ και σπιτι καλο με γονεις ακομα.. Αλλα ετυχε να μπουμε σε αγροτικο του πατερα μου και δεν ειχε κανενα προβλημα κομπλεξ που συνηθως εχουν αλλες ειναι ασυμαντο αυτο αλλα απο κατι τετοια καταλαβαίνεις καποια πραγματα... τωρα το αν ειναι εκπαιδευμένες η οχι δεν το ξερω... 

Τις καλυτερες ευχες μου.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εχουν εκπαιδευτη αυτες απο μικρες μικρες  ...  ουτε σε αγροτικα κολωνουν ουτε σε τιποτα....

Θυμασε  τον  Παπαγιαννοπουλο?????      ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΗΗΝΝΝ    ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝΝΝΝ

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ισως να εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ωραιο πραγμα η γκομενα να μην εχει κολληματα και κομπλεξ αυτο θαυμαζω σ aυτήν....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οχι οχι, σε παρακαλω. Το κοριτσι εχει ΑΡΧΕΣ!

Αυτα δεν λεγαμε πριν; ;)
Ισως να εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ωραιο πραγμα η γκομενα να μην εχει κολληματα και κομπλεξ αυτο θαυμαζω σ aυτήν....
να σε ρωτησω κατι???  στην πατριδα της δεν εχουν αγροτικα και σπιτια στο χωριο??? 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266

Πολυμορφικια= εχει λογικες απαιτησεις και ειναι προσγειωμενη! Αυτο που το χει χασει η μεση ελληνιδα που καβαλησε το καλαμι και δεν ξερω τι της φταιει και τι ζηταει! Απλα πραγματα.
Στα απλα πραγματα ειναι η ουσια. Να την προσεχεις, να σε προσεχει, να υπαρχει σεβασμος.
Θα λεγα οτι φαινεται καλη περιπτωση...αλλα ειδικα για ουκρανιδες κραταω μια πισινη μετα απο την παρακολουθηση της διδασκαλιας του μεγα διδασκαλου Ιωσηφ, που μας εχει πει πολλα για την ουκρανικη πονηρια.
Ωστοσο, οπως λες κι εσυ, φαινεται καλη...

Παντως, δωσε οτι πληροφοριες εχεις, οι συναγωνιστες θα τις αξιολογησουν και θα βγει ενα πορισμα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266

Ελληνιδα σε αγροτικο(να μενει σε πολη, σε χωριο ετσι κι αλλιως μπαινει), απλα δεν εβαζε το ποδι της μεσα...λες και το αγροτικο, απο μονο του, ειναι κατι μαγαρισμενο...

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε cool11 εισαι άπαιχτος με ενθάρρυνες με τα λογια σου αλλα παραλληλα με προσγείωσες με το να κρατάω πισινή , σωστός....

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αρχηγε καταρχην μην ξαναγραψεις με αγγλικους χαρακτηρες,γυρισαν τα ματια μου αναποδα για να το διαβασω ολο το ποστ σου.γραφε ελληνικα.

απο οτι καταλαβα η γκομενα φιλε και συμφωνα με τα λεγομενα  σε γουσταρει,οπως γουσταρεις και εσυ αυτην.
καταρχην οπως φαινοντε τα πραγματα,η γκομενα δεν νιωθει σιγουρια για την παρτυ σου,και εχει αμφιβολιες,ως ενα σημειο το βρισκω λογικο,αλλα απο καποιο σημειο και μετα κατανταει σπασαρχιδικο.τελος παντων.φιλε μου καλα εκανες και πηγες για εμενα,χαλαλι τα εξοδα,και το λεω αυτο γιατι απο οτι φανηκε η γκομενα δεν εχει αλλο γκομενο,και τσι απο αυτη την πλευρα εισαι ενταξει.το προβλημα τις γκομενας πιστευω οτι θελει να ειναι σιγουρη για εσενα,διοτι αν ερθει στην ελλαδα για μεταπτυχιακο,ξερει οτι θα ειστε μαζι,και ισως να θελει να κατσει μαζι σου για παντα,αλλα πανω απο ολα θελει να νιωσει σιγουρια.αυτο που σου προτεινω εγω,ειναι να κανεις λιγο τον αδιαφορο,και να μην στειλες για καποιες μερες ουτε sms ουτε mail,και να δεις πως θα αντιδρασει.καλο ειναι επισης να καταλαβεις τις προθεσεις τις αν θελει να ερθει στην ελλαδα η οχι,και το πιο σημαντικο,αν τυχον τα ξαναβρειτε μην δειξεις και πολυ ενθουσιασμο,να εισαι λιγο επιφυλακτικος,φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα που λενε.καλο ειναι να την τεσταρεις και εσυ λιγο την γκομενα,διοτι αν εχεις διαβασει ολα τα μαθηματα του μεγα διδασκαλου ιωσηφ,οι γκομενες αυτες δεν εχουν μπεσα καθολου.δεν λεω οτι και η δικια σου οτι μπορει να ειναι τετοια,αλλα ρε φιλε,λογο ρατσας-καταγωγης-καλο ειναι να τις κανεις και ενα τεσταρισμα καλο,αν τα βλεπεις σοβαρα τα πραγματα,και θελεις να το πας για γαμους και τετοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom