Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ είναι το Kazantip.Το μέρος στην Ευρώπη όπου γαμάς ευκολότερα από οπουδήποτε αλλού.

www.kazantip.com/video]http://www.kazantip.com/video[/url]
πριν 2 χρονια που πηγα καλοκαιρη χαπακομενα 15 χρονα και μπατσοι να τα κοινιγανε με τιμες ακριβες για ουκρανια αρχιδια γαμας εκτος εαν σου αρεσουν οι απλητες μαστουρομενες πιτσιρικες και την γλητοσεις απο τους κολομπατσους επισης ο νομος εχει πολιτικη αυτονομια και περνας συνορα παλι γαμισετα με αμαξι!!  το μονο καλο τα μπαρ πανο στην θαλλασα ρε καπα ασε τη γραφουν οι αμερικανοι στο ινερνασιοναλ!!! επεσε και το euro  γαμοτο!!!!!! καλητερα δολλαρια  τελος παντον σε καμια 20 μερες παω υκρανια παλι σε θαλλασα δεν εχω αποφασισει που ακομα κανενας καμια ιδεα εκτος απο οδεσσα υαλτα χερσον αλουστα κτλ εκει πανε οι ξενοι!! καμενα για σεχ αλοστε τα εχω βαρεθει// καπα σιγουρα ΄στην ουκρανια γαμας σε σχεση με ελλαδα αλλα δεν εινε παραδησος οπος παλια/ μεγαλες πολεις και τουριστηκα σημεια πληρονεις φικια για μεταξοτες κορδελες τελος!!!  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΣΥΝΓΑΜΙΣΤΑΙς

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Kazantip δεν έχω πάει γιατί φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον κόσμο εκεί.Γενικά δεν έχω δει να υπολύπτονται το μέρος οι Ουκρανές που ρώτησα.Γενικά αποφεύγω τα παραθεριστικά μέρη.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:head  bang3    :rockon: :rockon: oukrania  ολε !!!  παμε  !!!!  αφιερωμενο σε ολους τους ουκαρνομολδαβομαχιτες  του σαιτ  γλεντηστετο φετος οσω  παει!!!!!!!  γαμω τα πολιτικολαμογια και  τους 300 δεν θα μας θαψεται ποτε !!!  κουφαλες πουστροπουλημενοι

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Ερώτηση προς τους ειδικούς στα θέματα Ουκρανίας:
Γιατί όλες οι μουνάρες είναι από το Λουγκάνσκ?
Απίστευτες γυναίκες από αυτά τα άγια χώματα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
eidikos δεν ειμε αλλα λουγκανσκ πεζει φτωχια πολυ σε σχεση με αλλες πολεις της ουκρανιας ουτε αλλογα πολλα εχει ουτε πολυ κοσμο απλα γαμιουνται πιο ευκολα γιατη εινε τερμα θεου αρχες αλλαχ και οδρομος για εκει θυμιζει βυριτο  βεβαια σε σχεση με ελλαδα !!!!!  οπα  λεμε  και επειδη ειναι πρωτη  μερα του καλοκαιριου και αυτο ειναι κατα την γνομη μου το τελευτεο καλο καλοκαιρη της ελλαδας  !!!!!!  γραφτε!!!!!!!!!  κατα σειρα γαμισημοτητας  !!!!!  1) lviv  2) ivanofragkovsk 3) zaporizhia 4) cernivtsi 5) dnipro 6) daniesk 7) harkiv ολα τα αλλα μετα!!!!!!!!!!!! θα παει κανενας φετος εκτος απο εμενα?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η χαρα του cluber disco night life 1) οντεσσα  2)  κιεβο 3) δνιπροπετροφσκ 4)τσερνεουτσι 5)λβοβ  6) χαρκοβ ....  θαλασσα  1) αλουστα κριμαια  2) ακροτηριο κανζιαντιπ και αζοφικη θαλλασα 3) οντεσσα παραλια οτραβα 4)  μαριουπολη .... φτωχεια και κουμουνισμος 1)ολα τα συνορα με λευκωροσια 2) τσεμιχιβ 3)σουμι    αυτια!!!!! που λεει και ο δασκαλος

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αδερφια παρτε και τον χαρτη για να γουσταρεται και στην προτη ευκαιρια ενα gps

Συνημμένα

• 2010-05-31_132819.png
    2010-05-31_132819.png
    105,5 KB · Εμφανίσεις: 34

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
davarits pirfore φτιαξεμας ντε!!!!!!!!!! να παει καλα το καλοκαιρη!!!!!!!!!!!!!!  καλο καλοκαιρη σε ολους  τους ουκρανομαχους  και ειδηκα σε αυτους που ξερουν  και δεν γραφουν!!!  ακους  ρεντ ντακοτα???  οι ιταλοτουρκοι το χουν τουμπανο και εμεις  πεζουμαι της κουμπαρες!!!!  καμια ερωτηση κανενας συντροφος ???  σημερα !!!!!!!! που καλοκαιριαζει

Συνημμένα

• 2010-05-31_134342.png
    2010-05-31_134342.png
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 38

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΙΡΦΟΡΕ ΕΥΓΕ !!!!!  5 STARS DAVARITS!!!!!!!

Συνημμένα

• 2010-05-31_134342.png
    2010-05-31_134342.png
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 28

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Τέλος στη νατοϊκή προοπτική της Ουκρανίας έβαλε ο Yanukovych

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010, 19:18

Το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο, που κατέθεσε ο πρόεδρος της χώρας, Viktor Yanukovych, και το οποίο ορίζει την Ουκρανία ως μία στρατιωτικά μη-νατοϊκή χώρα, αν και προβλέπει τη συνεργασία με τη Συμμαχία, όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Ο πρόεδρος Yanukovych άλλαξε 180 μοίρες τη «φιλο-δυτική» ρότα που είχε χαράξει για την Ουκρανία ο προκάτοχός του, Viktor Yushchenko, και από τότε που ανέλαβε την εξουσία τον Φεβρουάριο, προχώρησε σε πιο «φιλο-ρωσικές» αποφάσεις.

Η Ρωσία είχε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της στα σχέδια της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ενώ και οι δημοσκοπήσεις στο εσωτερικό της χώρας καταδείκνυαν την αντίθεση του ουκρανικού λαού σε αυτήν την προοπτική.

Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα απαγορεύει την ένταξη της Ουκρανίας σε οποιοδήποτε στρατιωτική συμμαχία, αλλά επιτρέπει τη συνεργασία με τέτοιου είδους συμμαχίες, όπως το ΝΑΤΟ.

www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=141910&cid=5]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=141910&cid=5[/url]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαιρετω ολους και τον δασκαλο ιωσηφ μπλασκο.ουκρναια θα ηθελα να παω.το μονο που θελω να περασω ωραιες στιγμες με πανεμορφες ουκρανιδες πιπινια που απο οτι εχω ακουσει και βλεπω εδω στις φοτο ειναι αστερια.δεν ειμαι αιθεροβαμων εχω διαβασει καποια αρθρα απο εδω.μετακομιζω ροδο συνοδοιποροι εραστες των ουκρανεζων πιπινιων και αν καποιος ειναι απο εκει ισως προγραμματισουμε ενα ταξιδι για ουκρανια μερια.θα συνεχισω το διαβασμα σε αυτο το trhead και πιστευω να βρω ευκαιρια να παω διακοπες ουκρανια να γευτω ηδονες με πανεμορφες γυναικες.ευχομαι μονο να μην εχει γινει ακριβος προορισμος...αυτα για την ωρα χαιρετω.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μπράβο παιδί μου Κώστα...διάβαζε-διάβαζε

ρε αλήτες συμμαθητές....έλειπε ο δάσκαλος τόσο καιρό...και όλο κλαίγατε και πωπω το θρεντ και
εμφανίστηκε ο άνθρωπος και αφου είπατε δύο ζήτω μπράβο κλπ. εξαφανιστήκατε τελείως...

τέτοιοι είσαστε..κωλοφάρα ελληνική....αλλά ευτυχώς ο δάσκαλος ο μεγας μπλάσκος ήξερε τι κουμάσια
είστε και για αυτό εξαφανίστηκε ....και ο λόγος είναι ένας....

σας γράφει κωλοφάρα....γιατί έτσι σας αξίξει !!!!

κάζας σπήκινγκ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μπράβο παιδί μου Κώστα...διάβαζε-διάβαζε

ρε αλήτες συμμαθητές....έλειπε ο δάσκαλος τόσο καιρό...και όλο κλαίγατε και πωπω το θρεντ και
εμφανίστηκε ο άνθρωπος και αφου είπατε δύο ζήτω μπράβο κλπ. εξαφανιστήκατε τελείως...

τέτοιοι είσαστε..κωλοφάρα ελληνική....αλλά ευτυχώς ο δάσκαλος ο μεγας μπλάσκος ήξερε τι κουμάσια
είστε και για αυτό εξαφανίστηκε ....και ο λόγος είναι ένας....

σας γράφει κωλοφάρα....γιατί έτσι σας αξίξει !!!!

κάζας σπήκινγκ
ENΟ ESY!!!  ΕΕΕΕ!!    πρωτος!!! απο τα πολλα ποστ σου δεν προλαβενουμε να διαβαζουμε  :2funny: :2funny: καλα σφιξαν  οι  ζεστες σε καταλαβαινω!!!! :2funny: :2funny:

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους λάτρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.. Τώρα και αρκετό καιρο τα εχω με μια πιτσιρίκα 19 ετων ελληνοουκρανεζα απο την ανατολικη ουκρανια που ζει στην ελλαδα τα τελευταια δεκα χρονια... Συναγωνιστες βοηθηστε με με της γνωση σας γιατι η κοπελα με εχει μπερδεψει τελειως... ειναι πολυ ναζαρια τρυφερη λογικη προστατευτικη κτλ... Πολυ καλη για να ειναι αληθινη;; η εχουμε συνηθίσει της ελληνιδες ψωνάρες;; 

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρετώ τους λάτρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.. Τώρα και αρκετό καιρο τα εχω με μια πιτσιρίκα 19 ετων ελληνοουκρανεζα απο την ανατολικη ουκρανια που ζει στην ελλαδα τα τελευταια δεκα χρονια... Συναγωνιστες βοηθηστε με με της γνωση σας γιατι η κοπελα με εχει μπερδεψει τελειως... ειναι πολυ ναζαρια τρυφερη λογικη προστατευτικη κτλ... Πολυ καλη για να ειναι αληθινη;; η εχουμε συνηθίσει της ελληνιδες ψωνάρες;;   

Η κοπελα ζει απο τα 9 της στην Ελλαδα, αλλα κατα τ'αλλα η νοοτροπια και συμπεριφορα της ειναι ουκρανικη (ναζαρια τρυφερη λογικη προστατευτικη κτλ) και οχι ελληνικη (ψωναρα) ε;

Αρρωστημενη η κατασταση......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom