Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
1.Εξωτερική εμφάνιση:Δε χρειάζεται φοβερή εξωτερική εμφάνιση αρκεί να είσαι συμπαθητικός
2.Ηλικία:Καλύτερα μεγάλος παρά μικρός.Προτιμούν πάντα το σαραντάρη έναντι του τριαντάρη και πολλές φορές τον πενηντάρη έναντι του σαραντάρη.Ο εικοσάχρονος δεν υπάρχει για αυτές.
3.Εξυπνάδα:Κυρίως συνίσταται στο να μπορείς να κόβεις γρήγορα τη γκόμενα.Είναι νορμάλ ή gold digger?Είναι τίμια ή scammer?Σε πόσα ραντεβού θα κάτσει?Τι θα ζητήσει?Αυτά έχουν σχέση με την εμπειρία,την ευελιξία και την ταχύτητα.Ακόμα και τρομερά έμπειροι παίκτες μπορεί να την πατήσουν με τις scammers γιατί είναι και αυτές πολύ έμπειρες
4.Γλώσσα:Βασικότατο.Τρομερά βασικό.Πλεονεκτήματα που σου δίνει η γνώση των ρωσικών:

1.Χτυπάς γκόμενες που οι άλλοι δεν μπορούν να χτυπήσουν γιατί δεν ξέρουν αγγλικά,δηλαδή είσαι εκτός ανταγωνισμού
2.Καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα την τοπική κουλτούρα
3.Καταλαβαίνεις τι λένε οι γκόμενες μεταξύ τους
4.Διευκολύνεσαι πάρα πολύ στις μετακινήσεις τις διαπραγματεύσεις κτλ
5.Μπορείς να χτυπάς φίλες που σου φέρνουν οι γκόμενες και δε μιλάνε αγγλικά
6.Μπορείς να χτυπήσεις επαρχία όπου συνήθως δε μιλάνε καθόλου αγγλικά.
7.Χτυπάς γκόμενες από τα κατώτερα στρώματα που συνήθως δεν ξέρουν αγγλικά και οι οποίες έχουν κατά τεκμήριο χαμηλότερες απαιτήσεις

Γενικά η γνώση των ρωσικών σου επιτρέπει να βγάζεις μουνάρες που δεν έχουν διαφθαρεί από τους ξένους και να παίζεις σε πολλά ταμπλό τα οποία εν πολλοίς είναι άγνωστα και απρόσιτα στο μέσο τουρίστα.Κάνεις αυτό που λέμε την παράλληλη κίνηση.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πώς μαθαίνεις ρωσικά.Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις ρωσικά είναι από τις γκόμενες.
1.Αγοράζεις ένα ρωσικό λεξικό και μία μέθοδο.Π.χ. Collins ή Oxford dictionary και teach yourself russian
2.Μπαίνεις στο mail.ru ή στο kp.ru κάθε μέρα και διαβάζεις ειδήσεις στα ρωσικά με τη βοήθεια του λεξικού.(κουραστικό).Απομνημονεύεις 30 λέξεις κάθε μέρα.
3.Αρχίζεις να μιλάς με ρωσίδες σε chat.Με το λεξικό από δίπλα μεταφράζεις αμέσως τι γράφουν και απαντάς με ρωσικά με λατινικούς χαρακτήρες.(δύσκολο να μάθεις το ρωσικό πληκτρολόγιο).Ολες καταλαβαίνουν τους λατινικούς χαρακτήρες.
4.Μιλάς κάθε μέρα και ακούς ρωσίδες.Ακούς ρωσικό ραδιόφωνο και βλέπεις ρωσική τηλεόραση για να πάρεις πρέφα τη ρωσική κουλτούρα.

Προσωπικά έμαθα τσέχικα,πολωνικά και ρωσικά χωρίς να έχω μείνει ποτέ σε αυτές τις χώρες.Τις πιο πολλές λέξεις μου τις έμαθαν οι γκόμενες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θέλω να μάθω τίποτες άλλο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Κατεβαίνω πάλι κάτω και τι να δώ.Η εν λόγω νεαρά ( η  άβγαλτη που προανέφερα) μπαίνει στο ασανσέρ συνοδευομένη από έτερον κύριον και μάλιστα ποιούσα την νύσσα .

Agapite afto einai polu sinithismeno stin oukrania. Na perpatas ston dromo i na kathiseis dipla dipla kapou me kapoia palia sou gomena kai na kanei oti den se kserei. Ki as to kserei oulos o dounias oti kserenosaste. Em etsi tiroume ta prousximata, imaste ithikes den vgainoume me ton pasa ena....

)
Επί μέρους δίδαγμα.Είχα 3 περιπτώσεις όπου ενώ συμφώνησα μέρος, χρόνο και ποσό, οι κυρίες δεν κατέληξαν στο κρεβάτι μου. Η εγώ είμαι γκαγκά ή αυτές δεν έχουν μπέσα.

e eisai ligo gaga dioti proti fora itan alla kai kaneis apo daftous den exei tin paramikri tsipa kata pososto 0,001 %

Στο δρόμο ό μέσος όρος όμορφιάς είναι χαμηλός.Στην Τσιμισκή θα δείς – κατά μέσο όρο – πιο ωραίες γυναίκες απ τη Χερσάτικ.Αλλά στα club και στα καλά bar restaurant είδα θεές.
Γυναίκες που η Καγιά  και η Αλεξανδράτου είναι στο 7-8 και αυτές στο 10.

Ta xoume pei kai ksanapei. Ta top mounia einai idi sponsorarismena. Etsi  doulevei to sistima. Vriskeis mia gomena kai tis ta xoneis. Kalos kakos etsi einai i oukrania.

Για τις πουτάνες απ το Ιντερνετ.( που δεν στο  λένε)
Νόμιζα, ως αφελής  ( και ρομαντικός ) ότι αφού μιλάω με 6 – 7 από αυτές απ τα διάφορα site και μάλιστα οι 3 είναι και αρκετά ζεστές θα πάω εκεί, κάποια απ όλες θα μου κάτσει  ή τέλος πάντων αν όχι άμεσα κάποια θα τσιμπήσει να έρθει καμμιά εβδομάδα Ελλάδα το καλοκαίρι.Μέγα λάθος.
Αυτές σε βγάζουν έξω, σε γυρνάνε, σε βάζουν να τις ταίσεις να τις ποτίσεις και μετά την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.(όπως ακριβώς έχει προαναφερθεί)
Τώρα για μένα, να βγαίνει μια γκόμενα μαζι μου, ενώ δεν με γουστάρει για να την κεράσω ένα κοκταίηλ ή μια φρουτοσαλάτα σ ένα μπάρ, ρε παιδιά είναι μεγάλη ξεφτίλα.Τελικά μήπως είναι άξιες της μιζέριας τους?

To toiouton theoreitai katorthoma stin oukrania. Vgikame me ton malaka ton kseno mas taise mas potise ki emeine me to pouli sto xeri ton koroidepsame. Xa Xa ti asteio. Etsi diigountai stis files tous kai xaskogelane sto pagaki meta. Kai pou xasane tin ora tous mazi sou giati kanoune kamia sovari douleia i eixane na fane spiti tous nomizeis...Za ap to paxni pou lege i grea mou.

Τώρα βέβαια μπορεί να το κάνουν σαν τέστ, να σε βάζουν να κερνάς  για να δούν πόσο αντέχεις έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να σε εμπιστευτούν για να μετακομίσουν στην χώρα σου.Αλλά ακόμη κι έτσι νάναι είναι ιδιοτελείς, αναξιοπρεπείς και ας κάτσουν με τα 150 ευρώ μισθό που παίρνουν.

Se diavevaio o logos einai o parapano. To na se koroidepsoun dinei noima stin kompleksiki kai aniparkti zoi tous. Esy girises piso stin doulitsa sou, tha vgeis mia volta stin paralia sta magazia aftes tha mazevoun avga ap to kotetsi. Afti einai i zoi tous.

Οι θεές είναι  είπαμε πού, και προφανώς  όπως μου επιβεβαίωσε και ο Ζένια ο μπάτσος, αυτές πάνε  για την μία και μεγάλη βίζιτα που λέει και  ο  Τζίμης Πανούσης.

Oi thees exoun monimo sponsora pou ta xonei xontra. Ama eisouna kalos mathitis otan me rotage o k kazas tou xa apantisei pos to elaxisto pu mporei na sinisferei kefalaio gia mia tetoia epixirisi einai 1000E miniaios ki oti sigoura tha eixe kai synaitero...

Μπορεί να βρεί κανείς πολύ ωραίες γυναίκες (στο RP, ξενοδοχειο, μασατζιδικα) αλλά θα συμφωνήσω με τον Adonis4,  (403 σελίδα), ότι είναι ακριβά.
Με κάτι παραπάνω παίρνω city tour ίδιου επιπέδου και 20 λεπτά απ το σπίτι μου. Η στην Γερμανία πιο φθηνά.

am gi afto egrafa gama giati xanomaste gia na pesei to kostos kata kefali.Fysika den aksizei allios. Pantos oi gomenes einai apaiktes.

Στο Κίεβο ίσως θα ξαναπήγαινα αλλά με κάνα φίλο για να έχουμε το καλαμπούρι της αντροπαρέας.
Να ευχαριστήσω όσους έχουν γράψει για το Κίεβο  εδώ μέσα και  με βοήθησαν.
Ελπίζω επίσης και γώ με την σειρά μου να βοηθήσω να σχηματίσει κανείς άποψη.

Επισκέπτης
1.Εξωτερική εμφάνιση:Δε χρειάζεται φοβερή εξωτερική εμφάνιση αρκεί να είσαι συμπαθητικός
2.Ηλικία:Καλύτερα μεγάλος παρά μικρός.Προτιμούν πάντα το σαραντάρη έναντι του τριαντάρη και πολλές φορές τον πενηντάρη έναντι του σαραντάρη.Ο εικοσάχρονος δεν υπάρχει για αυτές.
.

Diladi o ogdodaris prepei na sernei ola ta gomenakia apo tin miti prin syrthei ston tafo...
Agapite prepei na kapnizeis kati poly dynato...
Ante pali ta idia...
Loipon koitaxte opos se emas theoreitai fysiologiko o gomenos na xei kapoia diafora ilikias apo tin gomena stin oykrania einai to teleios anapodo. oi gomenes kata 99% protimoun tous mikrous. Poso mikrous-den kserete poses fores exo dei kata 27ares me 17 arides. Eipame gia emas i oukrania fantazei geloia isos epeidi einai...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Diladi o ogdodaris prepei na sernei ola ta gomenakia apo tin miti prin syrthei ston tafo...
Agapite prepei na kapnizeis kati poly dynato...
Ante pali ta idia...
Loipon koitaxte opos se emas theoreitai fysiologiko o gomenos na xei kapoia diafora ilikias apo tin gomena stin oykrania einai to teleios anapodo. oi gomenes kata 99% protimoun tous mikrous. Poso mikrous-den kserete poses fores exo dei kata 27ares me 17 arides. Eipame gia emas i oukrania fantazei geloia isos epeidi einai...

Λοιπόν την επόμενη φορά που θα πάω Κίεβο για του λόγου το αληθές θα τραβήξω φωτό από τις μουνάρες που κυκλοφορούνε με γέρους.Και όταν λέμε γέρους εννοούμε παππούδες(55-65 ετών).Θα τραβήξω στα κλαμπ και στο δρόμο τέτοια ζευγάρια για να δείτε τι παίζει.(και επιπλέον μέχρι τώρα η κρίση δεν είχε αγγίξει τις συντάξεις και αυτό οι γκόμενες το ξέρανε).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Για τις μουνάρες.Μουνάρα μπορείς να γαμήσεις ΜΟΝΟ στην επαρχία.Στο Κίεβο μπορείς να γαμήσεις πολλές μέσες και λίγες καλές,στην επαρχία μπορείς να γαμήσεις αρκετές καλές και μέσες και μερικές μουνάρες.Ποσοτικά γαμάς πιο πολλές στο Κίεβο,ποιοτικά γαμάς πιο πολλές στην επαρχία.Στο Κίεβο ξοδεύεις περίπου τα διπλά αλλά κάνεις μεγάλη ζωή.Στην επαρχία δεν έχει να κάνεις τίποτα,υπάρχει ένα πάρκο μια κεντρική πλατεία και δυο-τρία μαγαζιά και τέλος.

Επισκέπτης
Λοιπόν την επόμενη φορά που θα πάω Κίεβο για του λόγου το αληθές θα τραβήξω φωτό από τις μουνάρες που κυκλοφορούνε με γέρους.Και όταν λέμε γέρους εννοούμε παππούδες(55-65 ετών).Θα τραβήξω στα κλαμπ και στο δρόμο τέτοια ζευγάρια για να δείτε τι παίζει.(και επιπλέον μέχρι τώρα η κρίση δεν είχε αγγίξει τις συντάξεις και αυτό οι γκόμενες το ξέρανε).

Agapite den mporei, hioumorizeis dioti
a. oi syntakseis stin oukrania einai 30,40 Evro.
b. opos exo grapsei aftes einai lioubovnitses opos kalountai. Kati san spitomenes stin ellada tou 50. oi typoi pou vlepete 50 xronon me kati 20ares symperilamvanomenis kai tis tapinotitas mou, ta skane xontra ki otan leme xontra ennooume diamerisma, rouxa, aromata, panepistimia, gounes, kosmimata , taksidia , aftokinita klp, klp Den perimenoun tin sintaksi...
c. Kati 35ares me paidia opos px eihe gnorisei kapoios  spiros *aftos egrapse to poly oraio gia na erthei kapoia stin ellada prepei na min exei ekei  mantili na klapsei kai einai kirioleksia. Nai aftes mporei kaneis na tis gamisei tzampa kapoios 50 eton an den exoun vrei kana 20ari...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
b. opos exo grapsei aftes einai lioubovnitses opos kalountai. Kati san spitomenes stin ellada tou 50. oi typoi pou vlepete 50 xronon me kati 20ares symperilamvanomenis kai tis tapinotitas mou, ta skane xontra ki otan leme xontra ennooume diamerisma, rouxa, aromata, panepistimia, gounes, kosmimata , taksidia , aftokinita klp, klp Den perimenoun tin sintaksi...
c. Kati 35ares me paidia opos px eihe gnorisei kapoios  spiros *aftos egrapse to poly oraio gia na erthei kapoia stin ellada prepei na min exei ekei  mantili na klapsei kai einai kirioleksia. Nai aftes mporei kaneis na tis gamisei tzampa kapoios 50 eton an den exoun vrei kana 20ari...
δασκαλε μας εχεις βγαλεις τα ματια ετσι που γραφεις.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Δε μιλάω για τις συντάξεις των Ουκρανών.Οι μουνάρες κυκλοφορούν με ηλικιωμένους από άλλες χώρες(κυρίως USA αλλά και Ρωσία).
Δεν ξέρω πόσα σκάνε(αν και έχω δει χοντρό shopping με τους τύπους) αλλά οι γκόμενες αυτούς θέλουνε(δυστυχώς).Βλέπεις στις ντίσκο κάτι ωραία παιδιά(ακόμα και Αραβες) να ξεροσταλιάζουνε και κάτι παππούδες να χορεύουν(γαμώ το κέρατό μου πώς χορεύουν) με τις μουνάρες.Και όλες να κλάνουν τους μικρούς.(αυτό μάλιστα εξόργισε και κάποιους Αραβες μια φορά και παραλίγο να μου την πεσουνε καθ'ό,τι τους φαινόμουν μεγάλος).
Προσωπικά δε με χαλάει που πάνε με παππούδες αφού μειώνεται ο ανταγωνισμός εφ' όσον τα πιο πολλά καμάκια είναι νέοι.Δηλαδή ένας τριαντάρης παίζει σίγουρα ευκολότερα μπάλλα.

Ακριβώς το αντίθετο είναι στη Γερμανία όπου οι γκόμενες σου λένε φύγε από εδώ και πήγαινε σε κανένα μαγαζί με άτομα της ηλικίας σου.Αλλά στην Ουκρανία ψάχνουν τον παππού.

Επισκέπτης
Δε μιλάω για τις συντάξεις των Ουκρανών.Οι μουνάρες κυκλοφορούν με ηλικιωμένους από άλλες χώρες(κυρίως USA αλλά και Ρωσία).
Δεν ξέρω πόσα σκάνε(αν και έχω δει χοντρό shopping με τους τύπους) αλλά οι γκόμενες αυτούς θέλουνε(δυστυχώς).Βλέπεις στις ντίσκο κάτι ωραία παιδιά(ακόμα και Αραβες) να ξεροσταλιάζουνε και κάτι παππούδες να χορεύουν(γαμώ το κέρατό μου πώς χορεύουν) με τις μουνάρες.Και όλες να κλάνουν τους μικρούς.(αυτό μάλιστα εξόργισε και κάποιους Αραβες μια φορά και παραλίγο να μου την πεσουνε καθ'ό,τι τους φαινόμουν μεγάλος).
Προσωπικά δε με χαλάει που πάνε με παππούδες αφού μειώνεται ο ανταγωνισμός εφ' όσον τα πιο πολλά καμάκια είναι νέοι.Δηλαδή ένας τριαντάρης παίζει σίγουρα ευκολότερα μπάλλα.

Ακριβώς το αντίθετο είναι στη Γερμανία όπου οι γκόμενες σου λένε φύγε από εδώ και πήγαινε σε κανένα μαγαζί με άτομα της ηλικίας σου.Αλλά στην Ουκρανία ψάχνουν τον παππού.

Κοιτα να δεισ μου εισαι πολυ συμπαθής αλλα σε αυτο εισαι τελείως λαθος. Σε ποια κλαμπσ δηλαδή και για ποιεσ γυναικεσ. Μήπως στο ριβερ και μηπως για πουτανεσ ***ερωτηματικόν(
Ε ναι φυσικα οι πουτανεσ ψαχνουν καναν πενηνταρη, οχι ανα ερείπιο βεβαια, να τις γαμησει στα γρηγορα και να τελειωνουν.
Δευτερον αυτες που κυκλοφορουν στον δρόμο ή σε ρεστωραν , κλαμπ δεν ξερω που ειναι οι λιουμποβνιτσες τους ήτοι οι επισημες ερωμένες τους και οι τυποι δεν ειναι ο πασα ένας. Αλλος ειναι βολευτης, άλλος βιομηχανος, άλλος γκάνγκστερ *συμπτωματικως αυτες τις ιδότητες στην ουκρανια μπορεί να τις διαθετει το ενα και το αυτό πρόσωπο. Λοιπον αυτοι δεν ειναι τυχαιοι ανθρωποι. Επίσης κατι αραπάδες , ινδοι , πατακιστανοι που βλεπει κανεις στο κιεβο με κατι μουναρες και μιλω παντα οχι για το ριβερ που ναι ενοικιαση μιας ωρας. Παιδακια αυτοι ειναι εκκατομμυριουχοι στις χωρες τους.
τριτον καλα και αγια αυτα που γραφεις αλλα ειναι ολοφανερο οτι τα γραφεις ως τουριστας και, πολυ καλα κανεις, δεν εχεις μεινει μονίμως. Αλλέως φαινονται τα πραματα στην ουκρανια και αλλεως ειναι δυστυχώς. Επίσης ειναι το θεμα της νοοτροπιας. Αυτοι εχουν τελειως διαφορετικη νοοτροπια απο εμας. Πραματα για τα οποια εμεις θα ντρεπομαστε αυτων ειναι καυχημα.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κοιτα να δεισ μου εισαι πολυ συμπαθής αλλα σε αυτο εισαι τελείως λαθος. Σε ποια κλαμπσ δηλαδή και για ποιεσ γυναικεσ. Μήπως στο ριβερ και μηπως για πουτανεσ ***ερωτηματικόν(
Ε ναι φυσικα οι πουτανεσ ψαχνουν καναν πενηνταρη, οχι ανα ερείπιο βεβαια, να τις γαμησει στα γρηγορα και να τελειωνουν.
Δευτερον αυτες που κυκλοφορουν στον δρόμο ή σε ρεστωραν , κλαμπ δεν ξερω που ειναι οι λιουμποβνιτσες τους ήτοι οι επισημες ερωμένες τους και οι τυποι δεν ειναι ο πασα ένας. Αλλος ειναι βολευτης, άλλος βιομηχανος, άλλος γκάνγκστερ *συμπτωματικως αυτες τις ιδότητες στην ουκρανια μπορεί να τις διαθετει το ενα και το αυτό πρόσωπο. Λοιπον αυτοι δεν ειναι τυχαιοι ανθρωποι. Επίσης κατι αραπάδες , ινδοι , πατακιστανοι που βλεπει κανεις στο κιεβο με κατι μουναρες και μιλω παντα οχι για το ριβερ που ναι ενοικιαση μιας ωρας. Παιδακια αυτοι ειναι εκκατομμυριουχοι στις χωρες τους.
τριτον καλα και αγια αυτα που γραφεις αλλα ειναι ολοφανερο οτι τα γραφεις ως τουριστας και, πολυ καλα κανεις, δεν εχεις μεινει μονίμως. Αλλέως φαινονται τα πραματα στην ουκρανια και αλλεως ειναι δυστυχώς. Επίσης ειναι το θεμα της νοοτροπιας. Αυτοι εχουν τελειως διαφορετικη νοοτροπια απο εμας. Πραματα για τα οποια εμεις θα ντρεπομαστε αυτων ειναι καυχημα.

Παντού το είδα.Carribean,στο δρόμο στα εστιατόρια παντού έπαιζαν μουνάρες με γέρους.Τώρα άμα είναι τόσο μαλάκες να βγάζουν έξω τις πουτάνες τι να πω;(αν και υπάρχουν Ιταλοί που το κάνουν αυτό,οι τύποι είναι πυροβολημένοι).Αλλά οι γκόμενες τους φίλαγαν τους χάιδευαν κτλ φαινόταν όχι εντελώς σπονσοράρισμα.

Επισκέπτης
Παντού το είδα.Carribean,στο δρόμο στα εστιατόρια παντού έπαιζαν μουνάρες με γέρους.Τώρα άμα είναι τόσο μαλάκες να βγάζουν έξω τις πουτάνες τι να πω;(αν και υπάρχουν Ιταλοί που το κάνουν αυτό,οι τύποι είναι πυροβολημένοι).Αλλά οι γκόμενες τους φίλαγαν τους χάιδευαν κτλ φαινόταν όχι εντελώς σπονσοράρισμα.

α. υπάρχουν παρα πολλοι μαλακες που βγαζουν τις πουτανες έξω *για πολλους λογους επειδη ειναι μαλακες απο κουνια, επειδη θελουν να επιδειχτουν, επειδη ειναι μονοι και βαριουνται κυριως οι ξενοι.
β. καλα απο φιλια, αγκαλιες αγαπες οι ουκρανιδες οτι ειναι τζαμπα κι αμα γραφει το ταξιμετρο...Εμενα αγαπητε μου χουν πει να πεσουν απο το μπαλκονι μαζί μου όπως στο ζαλογγο, ψευτιες και παπαριες...Ειλικρινως στο λεω ξεχασε το είναι  ολοι χρυσοι χορηγοι. Εκτος αν μιλαμε για 30αρες όπου εκει ειναι αργυροι χορηγοι πλεον...

Επισκέπτης
Τι του χαιδευε το χερι...
Αυτο δεν εχω βαρεθει να το γραφω. Ρε της αλληνης πεθανε ο αντρας, με παιδια, σκυλια κι αυτη δεν πηγε στην κηδεια γιατι μπεκροπινε με τον γκομενο...Κανεις τους δεν εχει την παραμικρη τσιπα πλην εξαιρεσεων 0,001%

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ε,ναι ντάξει.Αυτό είναι που τις κάνει να έρχονται μαζί μας.Δεν πρέπει να διαμαρτυρόμαστε.Πολωνία τα πράγματα είναι τραγικά.Και πληρώνεις και σε γαμάνε.Ενώ τουλάχιστον Ουκρανία είσαι αυτός που κάνει το γαμήσι.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ουκρανία μπορείς να ζήσεις απίστευτα πράγματα.Είναι σαν άγρια δύση,το μυθικό Ελντοράντο.Προσγειώνεσαι με μόνο όπλο τον πούτσο σε μια σκατούπολη της επαρχίας και αρχίζεις να γαμάς σε μυθικές διαστάσεις.Ουκρανία αλλάζεις κυριολεκτικά επίπεδο περνάς σε ένα παράλληλο σύμπαν.Είναι αδύνατο να περιγραφεί η αίσθηση.

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλακας ο δικος μας αλλα και ο δικος τους δεν παει πισω

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ουκρανία μπορείς να ζήσεις απίστευτα πράγματα.Είναι σαν άγρια δύση,το μυθικό Ελντοράντο.Προσγειώνεσαι με μόνο όπλο τον πούτσο σε μια σκατούπολη της επαρχίας και αρχίζεις να γαμάς σε μυθικές διαστάσεις.Ουκρανία αλλάζεις κυριολεκτικά επίπεδο περνάς σε ένα παράλληλο σύμπαν.Είναι αδύνατο να περιγραφεί η αίσθηση.

Αν είναι έτσι, ακούγεται και γαμώ...Και παντού Κυριλλικά, πολύ surreal...
Πω σκατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom