Επισκέπτης
Kievo mera triti.I mikra mpori na min kathete alla ine aristi ksenagos.Kai ikonomiki.Me pige stin Lavra, ston Vladimiro, sto parko Mariinski (i kati tetio), sto globus, se oukraniki taverna, kai allou, alla sto telos tin ekane gia to gimnastirio.Kostos ksenagisis 100 euros.
Na omos, pou o taxitzis o tou thavmatos, iksere kala agglika.Trava pallikari mou sto River Palace tou leo.Oxi mou lei, afto ine gia tous touristes, tha se pao ego me 800 grivna eki pou pane i Oukrani.Me pai lipon s ena spiti, ixe kamia 5 - 6, kamia den mou ekane klik, pira tin kaliteri mia melahrini, pou na pigenoume allou skeftika.Me perimene apekso to pallikari, ksero o Iosif tha pi, mou ton piasane ton poupouli.Am den ine mono afto, girnao sto ksenodoxio, girofernane 7-8 apo daftes ek ton pion i 2 para poli kales.Aksisane pragmatika.Ase leo ki avrio edo thamaste, tha to peksoume afto to xarti.Evrisa ton taxitzi oli nikta.Tha ton valo na me pai Kiiv harkov simera(i kati tetio) pou ipe i Iosif.
Ps.Sinexiso na diapistono apo aftes pou kikloforoun oti i poli kales ine ena mikro pososto.Kala gia thema goustou den to sizito.Vevea an i alli ine thea, den se niazi gia to pos ntinete.
Kievo mera triti.I mikra mpori na min kathete alla ine aristi ksenagos.Kai ikonomiki.Me pige stin Lavra, ston Vladimiro, sto parko Mariinski (i kati tetio), sto globus, se oukraniki taverna, kai allou, alla sto telos tin ekane gia to gimnastirio.Kostos ksenagisis 100 euros.
Ά τζάμπα πράμα...Λοιπόν για σήμερα προτείνω να πάτε στο σπίτι του Υψηλάντου, ιντροπάρκ, Αντριέβσκιι πουσκ, ροντίνα ματ, ρε δουλεύμαστε πήγες Κίεβο για να δεις τα αξιοθέατα (που ναι αξιοθρήνιτα) ή να κουτουπώσεις αυτή την μαλακω? (που δεν το βλέπω...)
Na omos, pou o taxitzis o tou thavmatos, iksere kala agglika.Trava pallikari mou sto River Palace tou leo.Oxi mou lei, afto ine gia tous touristes, tha se pao ego me 800 grivna eki pou pane i Oukrani.Me pai lipon s ena spiti, ixe kamia 5 - 6, kamia den mou ekane klik, pira tin kaliteri mia melahrini, pou na pigenoume allou skeftika.Me perimene apekso to pallikari, ksero o Iosif tha pi, mou ton piasane ton poupouli
ε βεβαια, το παιδί σε σκέφτηκε, τι να παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι είπε να σου κανει οικονομία. Εισαι σαν άνθρωπος δικός του πλέον, μανα είναι και ποναει γι αυτό...Τέλος πάντων το σκέτο pouli δεν βλεπω να σου πιανει καμια γκόμενα έτσι οπως παμε...
Ase leo ki avrio edo thamaste, tha to peksoume afto to xarti.
γαμα σημερα κι ασ το αυριο γιατι χανόμαστε!
Tha ton valo na me pai Kiiv harkov simera(i kati tetio) pou ipe i Iosif.
Ρε πάαινε στο ριβερ που χει μαλλιασει η γλωσσα μου, αυτες στον δρόμο ειναι για πιο εξτρίμ καταστασεις και δεν σε βλεπω πολύ εξτρίμ...
Kala gia thema goustou den to sizito.Vevea an i alli ine thea, den se niazi gia to pos ntinete.
Μάλλον σου αρεσει το συντηρητικο ντύσιμο, γενικως έχουν καλυτερο γουστο απ'όλες τις γκομενες με εξαίρεση κατι τιγρέ και κατι τετοιες μαλακεις που τραβιουνται πολύ...