Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kievo mera triti.I mikra mpori na min kathete alla ine aristi ksenagos.Kai ikonomiki.Me pige stin Lavra, ston Vladimiro, sto parko Mariinski (i kati tetio), sto globus, se oukraniki taverna, kai allou, alla sto telos tin ekane gia to gimnastirio.Kostos ksenagisis 100 euros.
Na omos, pou o taxitzis o tou thavmatos, iksere kala agglika.Trava pallikari mou sto River Palace tou leo.Oxi mou lei, afto ine gia tous touristes, tha se pao ego me 800 grivna eki pou pane i Oukrani.Me pai lipon s ena spiti, ixe kamia 5 - 6, kamia den mou ekane klik, pira tin kaliteri mia melahrini, pou na pigenoume allou skeftika.Me perimene apekso to pallikari, ksero o Iosif tha pi, mou ton piasane ton poupouli.Am den ine mono afto, girnao sto ksenodoxio, girofernane 7-8 apo daftes ek ton pion i 2 para poli kales.Aksisane pragmatika.Ase leo ki avrio edo thamaste, tha to peksoume afto to xarti.Evrisa ton taxitzi oli nikta.Tha ton valo na me pai Kiiv harkov simera(i kati tetio) pou ipe i Iosif.
Ps.Sinexiso na diapistono apo aftes pou kikloforoun oti i poli kales ine ena mikro pososto.Kala gia thema goustou den to sizito.Vevea an i alli ine thea, den se niazi gia to pos ntinete.

Kievo mera triti.I mikra mpori na min kathete alla ine aristi ksenagos.Kai ikonomiki.Me pige stin Lavra, ston Vladimiro, sto parko Mariinski (i kati tetio), sto globus, se oukraniki taverna, kai allou, alla sto telos tin ekane gia to gimnastirio.Kostos ksenagisis 100 euros.

Ά τζάμπα πράμα...Λοιπόν για σήμερα προτείνω να πάτε στο σπίτι του Υψηλάντου, ιντροπάρκ, Αντριέβσκιι πουσκ, ροντίνα ματ, ρε δουλεύμαστε πήγες Κίεβο για να δεις τα αξιοθέατα (που ναι αξιοθρήνιτα) ή να κουτουπώσεις αυτή την μαλακω? (που δεν το βλέπω...)

Na omos, pou o taxitzis o tou thavmatos, iksere kala agglika.Trava pallikari mou sto River Palace tou leo.Oxi mou lei, afto ine gia tous touristes, tha se pao ego me 800 grivna eki pou pane i Oukrani.Me pai lipon s ena spiti, ixe kamia 5 - 6, kamia den mou ekane klik, pira tin kaliteri mia melahrini, pou na pigenoume allou skeftika.Me perimene apekso to pallikari, ksero o Iosif tha pi, mou ton piasane ton poupouli

ε βεβαια, το παιδί σε σκέφτηκε, τι να παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι είπε να σου κανει οικονομία. Εισαι σαν άνθρωπος δικός του πλέον, μανα είναι και ποναει γι αυτό...Τέλος πάντων το σκέτο pouli δεν βλεπω να σου πιανει καμια γκόμενα έτσι οπως παμε...

Ase leo ki avrio edo thamaste, tha to peksoume afto to xarti.

γαμα σημερα κι ασ το αυριο γιατι χανόμαστε!

Tha ton valo na me pai Kiiv harkov simera(i kati tetio) pou ipe i Iosif.

Ρε πάαινε στο ριβερ που χει μαλλιασει η γλωσσα μου, αυτες στον δρόμο ειναι για πιο εξτρίμ καταστασεις και δεν σε βλεπω πολύ εξτρίμ...

Kala gia thema goustou den to sizito.Vevea an i alli ine thea, den se niazi gia to pos ntinete.

Μάλλον σου αρεσει το συντηρητικο ντύσιμο, γενικως έχουν καλυτερο γουστο απ'όλες τις γκομενες με εξαίρεση κατι τιγρέ και κατι τετοιες μαλακεις που τραβιουνται πολύ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
.

Μάλλον σου αρεσει το συντηρητικο ντύσιμο, γενικως έχουν καλυτερο γουστο απ'όλες τις γκομενες με εξαίρεση κατι τιγρέ και κατι τετοιες μαλακεις που τραβιουνται πολύ...

βρε Δάσκαλε,

εξηγησε μου σε παρακαλώ...
τι μανία και κόλημα είναι αυτό που εχουν οι Ρωσουκρανίδες με τα τιγρε/λεοπαρδελε/φιδε (οχι αυτο που βαζουμε στην σουπα :grin:)/ κροκοδειλε ρούχα?????? :idiot:

Επισκέπτης
βρε Δάσκαλε,

εξηγησε μου σε παρακαλώ...
τι μανία και κόλημα είναι αυτό που εχουν οι Ρωσουκρανίδες με τα τιγρε/λεοπαρδελε/φιδε (οχι αυτο που βαζουμε στην σουπα :grin:)/ κροκοδειλε ρούχα?????? :idiot:

το τιγρέ/λεο(παρδαλέ) κυκλοφορεί και σε βρακιά, νυχτικά, πετσετες μπανιου, μπουρνουζια, κουρτινες, σεντόνια, κουβερτεσ, χαλια,τετράδια ξέχασα κάτι???
έχω ακουσει δυο εξηγησεις
α.  διότι τους θυμιζει τον τίγρη που κρυβουνε μεσα τους
β.  επειδη εχουν εξ-αγριωθει απο την πολυ μαλακεια

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ορέ Κρικρι....

Ριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιβεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είμαι βαθιά συγκινημένος γιατί μόλις άνοιξα την σελίδα 500....

Αγαπητέ Ιωσήφ χρόνια πολλά και να χιλιάσεις με την αγάπη των μαθητών σου το αγαθοεργόν αυτό νήμα

Καζαμπλάνκας

Επισκέπτης
Είμαι βαθιά συγκινημένος γιατί μόλις άνοιξα την σελίδα 500....

Αγαπητέ Ιωσήφ χρόνια πολλά και να χιλιάσεις με την αγάπη των μαθητών σου το αγαθοεργόν αυτό νήμα

Καζαμπλάνκας

Α 500! μάλιστα! οπως το φορτούνα 500...
σε ευχαριστω αγαπητέ καζα εκ βαθων καρδίας και σου ευχομαι συντόμως επιστροφη εις το πολυλατρεμενο ριβερ.
Αμην και πότε!

Επισκέπτης
Πάντως αυτο το παιδι ο κρικρις το ριβερ το χει παρει απο πολυ κακο ματι...
μα γιατί εκει συχναζουν και πολυ σοβαροι άνθρωποι πχ ειχε παραθεσει δείπνο η αυτου εξοχώτης ο πρόξενος της πουκρανιας εις την πόλιν Σολουν (σα να λεμε τωρα θα σας καλέσω στην φυλής 69 για φοντανακια...) τσι,τσι,τσι ας γελασω κινεζικα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έχω το τηλέφωνο του ταξιτζή μου ...είναι τίμιο παιδί και δε κλέβει....θα τον πάει στο ρίβερ στο πιξ φυτίλι...αν ενδιαφέρεται να του το δώσω...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
η σπιτονοικοκυρά...δηλώνει

1. οτι μπορεί να πάρει βίζα
2. ότι θέλει να πουλήσει το σπίτι
3. και να ματανστεύσει σε θερμά κλίματα

Τι θέλει? να τα μπουρδουκλώσει τελείως, να πουλήσει το σπίτι σε μένα η και τα δύο?

Επισκέπτης
η σπιτονοικοκυρά...δηλώνει

1. οτι μπορεί να πάρει βίζα
2. ότι θέλει να πουλήσει το σπίτι
3. και να ματανστεύσει σε θερμά κλίματα

Τι θέλει? να τα μπουρδουκλώσει τελείως, να πουλήσει το σπίτι σε μένα η και τα δύο?

Την άγγιξε το  Impulse!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι ....εσύ τίποτα σε ασυρματίστρια.....σε μπακάλιτσα?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πραγματικα φιλε ιωσηφ μενω εκπληκτος με τις γνωσεις σου. νομιζα οτι και εγω γνωριζα μερικα πραγματα αλλα τελικα βλεπω οτι δεν ξερω τιποτα!τι ακριβως εχεις σπουδασει?σιγουρα θα το εχεις αναφερει και εγω δεν θα το προσεξα.
Τι εχει σπουδάσει ο μέγας?
Ουκρανορωσοσλαβομπαβαρομουνοδική!  :2funny:

Και τώρα προσπαθούμε να την εμπεδώσουμε κα εμείς οι υπόλοιποι με την σπουδαία καθοδήγηση.
Γειά σου μέγιστε κύριε Σήφη!!!  :rockon:

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πως κάποιος, μη εφύης, δεν μαθαίνει απ τα λάθη τον άλλον.(εγώ εν προκειμένω)
Πριν φτάσω στο River να πω μια δεύτερη εμπειρία από γνωριμία στο Internet (ukrainiandate) μπας και γλιτώσει και κανένας άλλος.
Βγήκαμε μια φορα, ψιλή, μελαγχροινοί με πράσινα ματια, ολίγον σιτεμένη, γύρο στα 36-37 (άσε το τι έλεγε) αλλα εμφανίσιμη.Πήγαμε ήπιαμε από ένα κοκτέιλ, ήταν αρκετά ζεστη, την πήγα σπίτι με το taxi και κανονίσαμε χθες να πάμε Avalon.Με παίρνει τηλ πριν σκολάσει, μου λέει δεν είμαι καλά, καλύτερα να πάμε σπίτι μου, να πιούμε κάτι και να παραγγείλουμε σούσι.
Καλύτερα σκέφτομαι, εδώ θα γαμήσουμε.
Έρχεται με παίρνει μετά την δουλειά, περνάμε από ένα market παίρνουμε 2 κρασιά και 1 vodka και πάμε σπίτι.Ο πρόλογος μου φάνηκε, ότι έχω σκοράρει απ τα αποδυτήρια.
Μπαίνουμε σπίτι τις - μιλάμε για εργατική κατοικία σε αθλια κατάσταση και η τύπισσα υποτίθεται είναι τραπεζικός - και μέσα είναι μια φιλί τις, με το μωρό τις, και η αδερφή τις.Καθόμαστε σε μια αθλια κουζίνα, βάζουμε πίνουμε και παραγγέλνει και το σούσι. Για 4 άτομα και μου φέρνει και τον λογαριασμό 40 euro παρακαλώ.εκεί κατάλαβα ότι ήταν στημένο το παιχνίδι.παρόλο ότι πίνανε σαν φίδια, δεν βλέπω να ανοίγει χορός να παίξω man το woman.Όλες εκεί "κατσικομενες" στην κουζίνα.Κάποια στιγμή την λέω να πάμε στο δωμάτιο τις να μου βάλει μουσική, moulege κάτι χαζά.Μετά από λίγο, είχε πάει δώδεκα, περνώ τηλ τον ταξιτζή μου, τον τρισκατάρατο Ζένια, έρχεται με παίρνει.
Λέω στον Ζένια, τι έγινε, έτσι είναι μου λέει αυτές η γνωριμίες απ το internet (σάματι δεν μου το είχαν pi κι άλλοι).Καλά, ρε si του λέω, αυτό είναι "prostitution without money" .Όχι μου λέει, αυτό είναι "prostitution without fuck".
Sire για River λοιπόν παλληκάρι μου.
Άφιξη River Place κατά τις δώδεκα και μιση.Μιλάμε για χορό μικρό και χαμηλοτάβανο, κάτι σαν το μεταγωγών στην ασφάλεια (φαντάζομαι). Στην ελλάδα τις δεκαετίας του 70, θα ήταν μια μέτρια disco.Αλλα δεν είμαστε δω για να μείνουμε.
Καμια 80 "ναματει", εκ τον οποιον η 30 γυναίκε.Τώρα σ αυτές, είχε μέτριες, καλές, πολύ καλές και 2 η 3 εξαιρετικές.Ο μέσος ορος θα έλεγα 8/10.Ήθελα να πάρο μια να μου αρέσει, να μην δώσω πάνω από 150 euro και να φύγω.
Η τιμές κατάλαβα είναι ότι νάνε.Μια μου λέει, 200 δολάρια, τις λέω 100 euro και σύμφωνη.Μια άλλη που μου γυάλισε μου λέει 300 δολάρια, τις λέω 120 euro δεν έρχεται, τις λέω 150 τίποτα.
Τέλος αφού έκατσα κανένα μισάωρο να δω πως παίζεται, έρχεται μια αλεξάνδρα, πολύ όμορφο πρόσωπο (αλλα μετά που την ida από πίσω,δεν είχε και τον τέλειο κόλο)  μου λέει 200 δολ συμφωνούμε 120 euro και το taxi και fefgoume.
Ανεβαίνουμε πάνω στο parking, έλα με περιμένει το taxi μου τις λέω, πλησιάζουμε και ζένια κοιμότανε στην θέση του οδηγού με ξαπλωμένο το κάθισμα.ξυπνάει ανοίγω την πίσω πόρτα να μπει, η από δαύτη και όπα frenooo.Καλύτερα να μην έρθω μου λέει, κάνει μεταβολή και φεύγει.Ρε τις λέω, όλα καλά, είναι ασφαλές, τις μιλάει και ο ζένια στα Ρωσικα, τίποτα αυτή.Με δρασκελιές "ξαναηοθικε" μέσα.
Πάμε να φύγουμε γκαντέμη του λέω (σαν να μην imo εγώ ο γκαντέμης).
Ήτανε να γραφτό να μην γαμήσεις σήμερα μου λέει....
Να διευκρινίσω ότι προσωπικά αυτά που ψάχνω στα μέρη που πηγαίνω είναι.
Να γνωρίσω την χωρα και τους "αντροπους", αν μπορώ να κάνω γνωριμία με γυναικα και να κουτουπώσω επειδή θα τις αρέσω (και όχι για τα λεφτά μου), τέλος να πληρώσω και να πηδήξω, με λεφτά κάποια που δεν θα μπορούσα να το κάνω αλλιώς.(τα 3 αυτά, χωρίς σειρά προτεραιότητας)
Θέλω να πω ότι δεν ήρθα εδώ με αποκλειστικό στόχο το πήδημα, γιατί όπως έχει προαναφέρει ο Αντώνης - 100 σελ πριν - με τα λεφτά αυτά στην Ελλάδα κάνω παρτούζα με 12 γυναίκες.
Τέλος για τον Ιωσήφ, πήγα "τρασα" kiev-Harkov, αυτό ρε si είναι ο δρόμος Κίεβο αεροδρόμιο, τι να δω? Ωραίος δρόμος, 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση, και φρέσκια και "λακταριστι" άσφαλτος.
Για σου Casa.

Επισκέπτης
μου φενετε πρεπει να αλλαξεισ χορα.....για τις πορνοεκδρομεσ σου...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τρεις μέρες Ουκρανία και να μη γαμήσεις πρέπει να σου λείπει ο πούτσος.Εγώ σε δυο μέρες Κίεβο(μία και μισή) γάμησα τρεις(δύο από τη ντίσκο με λεφτά και μία κανονική).Αλλά είναι η αξία της εμπειρίας τι ρίσκα παίρνεις κτλ.Δεν υπάρχει μέσος όρος,κάθε ένας είναι μόνος του.Χρειάζεται φοβερή ταχύτητα και μεγάλη προσαρμογή,ελιγμός κτλ να παίρνεις πρέφα νωρίς τι γίνεται κτλ.
Αλλά να μη γαμήσεις ούτε River Palace όπου όλες είναι πουτάνες σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα.

Γενικά παίζει ρόλο πώς σε κόβουν.Βαλκανιόμαγκα,μπουχέσα,φλώρο,κορόιδο,γαμίκουλα κτλ.Το καλύτερο σύστημα κατά τη γνώμη μου είναι ο βαλκανικός πούτσος με τη σλαυική παραλλαγή.Να πας δηλαδή σα Σέρβος,Ρώσος όχι σαν Ελληνας.Να κάνεις ό,τι κάνουν οι Ρώσοι.

Επισκέπτης
Bla-bla-bla-bla.....

Τέλος αφού έκατσα κανένα μισάωρο να δω πως παίζεται, έρχεται μια αλεξάνδρα, πολύ όμορφο πρόσωπο (αλλα μετά που την ida από πίσω,δεν είχε και τον τέλειο κόλο)  μου λέει 200 δολ συμφωνούμε 120 euro και το taxi και fefgoume.
Ανεβαίνουμε πάνω στο parking, έλα με περιμένει το taxi μου τις λέω, πλησιάζουμε και ζένια κοιμότανε στην θέση του οδηγού με ξαπλωμένο το κάθισμα.ξυπνάει ανοίγω την πίσω πόρτα να μπει, η από δαύτη και όπα frenooo.Καλύτερα να μην έρθω μου λέει, κάνει μεταβολή και φεύγει.Ρε τις λέω, όλα καλά, είναι ασφαλές, τις μιλάει και ο ζένια στα Ρωσικα, τίποτα αυτή.Με δρασκελιές "ξαναηοθικε" μέσα.
Πάμε να φύγουμε γκαντέμη του λέω (σαν να μην imo εγώ ο γκαντέμης).
Ήτανε να γραφτό να μην γαμήσεις σήμερα μου λέει....
Να διευκρινίσω ότι προσωπικά αυτά που ψάχνω στα μέρη που πηγαίνω είναι.
Να γνωρίσω την χωρα και τους "αντροπους", αν μπορώ να κάνω γνωριμία με γυναικα και να κουτουπώσω επειδή θα τις αρέσω (και όχι για τα λεφτά μου), τέλος να πληρώσω και να πηδήξω, με λεφτά κάποια που δεν θα μπορούσα να το κάνω αλλιώς.(τα 3 αυτά, χωρίς σειρά προτεραιότητας)
Θέλω να πω ότι δεν ήρθα εδώ με αποκλειστικό στόχο το πήδημα, γιατί όπως έχει προαναφέρει ο Αντώνης - 100 σελ πριν - με τα λεφτά αυτά στην Ελλάδα κάνω παρτούζα με 12 γυναίκες.
Τέλος για τον Ιωσήφ, πήγα "τρασα" kiev-Harkov, αυτό ρε si είναι ο δρόμος Κίεβο αεροδρόμιο, τι να δω? Ωραίος δρόμος, 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση, και φρέσκια και "λακταριστι" άσφαλτος.
Για σου Casa.

Ax vre paidi mou mallon prepei na eisai pontiakis katagogis...
Ti na gnoriseis tin xora kai tous anthropous kai prasina aggouria. I xora einai ena aperanto xorafi pou metatrepetai se mia tromeri laspouria ftinoporo kai xeimona i de antropoi? einai ...louloudakia tou baxtse! Ki epeidi tha pliroseis ena soro lefta gia na gnoriseis afti tin malakeia apo proto xeri gia afto sou leo gama oti mporeis giati ektos apo mouni epi pliromi i xora den exei tipotis allo! OK ama meineis s aftin tin vromeri laspouria kana dyo xronia mporei na gnoriseis kai kamia gomena pou na se goustarei kai ligaki. Ego eho meinei 14 ! Re ase tous romantismous gama simera giati to avrio den iparxei !
paratiriseis
a. i trasa einai gemati poutanes to vrady
b o tarifas einai mpatsos i o mpatsos einai tarifas dialekse kai pairneis...

Aftia...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom