Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τας συμβουλάς διδάσκαλε....Ρίβερ και πάλι Ρίβερ....

Ηρθες πάνω στη ώρα γιατί σε 2 σελίδες συμπληρώνουμε ολόχρυσο τόμον πεντακοσίων σελίδων
για τις Ουκρανιδομουνάρες.  Φυσικά. δε θα μπορούσες να έλειπες από τη παρουσίαση του. Αντε,
να κόψουμε και κορδέλα.

Βλέπω δε όλο το καλό το κόσμο μπήκε στο σαλονάκι και με το χαμόγελο στα χείλη και από καρδίας
σου εύχεται το καλώς ήλθες. Εμ, μας αιφνιδίασες. Θα είχαμε προετοιμαστεί και θα βγάζαμε ένα
περγαμόντο, ένα γλυκό το, λαυ κουταλιού, ένα υποβρύχιο, ένα λουκούμι...

Τέλος πάντων, Καλώς Ηλθες εις το Σαιτ Σου....

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τας συμβουλάς διδάσκαλε....Ρίβερ και πάλι Ρίβερ....

Ηρθες πάνω στη ώρα γιατί σε 2 σελίδες συμπληρώνουμε ολόχρυσο τόμον πεντακοσίων σελίδων
για τις Ουκρανιδομουνάρες.  Φυσικά. δε θα μπορούσες να έλειπες από τη παρουσίαση του. Αντε,
να κόψουμε και κορδέλα.

Βλέπω δε όλο το καλό το κόσμο μπήκε στο σαλονάκι και με το χαμόγελο στα χείλη και από καρδίας
σου εύχεται το καλώς ήλθες. Εμ, μας αιφνιδίασες. Θα είχαμε προετοιμαστεί και θα βγάζαμε ένα
περγαμόντο, ένα γλυκό το, λαυ κουταλιού, ένα υποβρύχιο, ένα λουκούμι...

Τέλος πάντων, Καλώς Ηλθες εις το Σαιτ Σου....

Ευχαριστώ δια τας εκ καρδίας φιλοφρονήσεις...
Περ γαμώτο είπατε κ . κάζα?
Εν πάση περιπτώση ακόμα σας περιμενω για 'κεινο το Ρίβερ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Oλο το κόσμο έχω γυρίσει.. αυτοί οι καριόληδες δε με στέλνουν πλησίον του αγαπημένου μου Ρίβερ

Επισκέπτης
Oλο το κόσμο έχω γυρίσει.. αυτοί οι καριόληδες δε με στέλνουν πλησίον του αγαπημένου μου Ρίβερ

Εμμμ , χμμμ θα ήθελον την συμβουλήν σας δια ένα τεχνικόν θέμα εις τας πέρα του ατλαντικου χώρας μήπως και το γνωρίζετε...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Βεβαίως βεβαίως αγαπητέ...εις το ιδιωτικόν ταχυδρομείο...επιστρέφω κατά τις 9

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Περί μουσουλμανομανίας.
Αγαπητέ Ιωσήφ χαίρομαι που επανήλθες στο Θρέντ και θέλω να πώ ότι εκτιμώ τις γνώσεις σου (ιστορικές, πολιτικές, Ουκρανομουνικές) και κυρίως το χιούμορ σου.
Αν και καινούργιος στο θρέντ έχω διαβάσει τις τελευταίες 150 σελίδες για λόγους εκπαιδευτικούς κι έχω μάθει
αλλά και διασκέδασα πραγματικά ( με την καλή την έννοια)
Τώρα θέλω να πώ (όχι φλυαρίες είπαμε) για τους μουσουλμάνους - ούτε είμαι αλλά ούτε και τους συμπαθώ - που άνέφερες,
ότι αισθάνομαι ότι ο χειρότερος εχθρός μας σαν έλληνες είναι ο κακός μας εαυτός και όχι κάποιος άλλος. (και κυρίως οι πολιτικοί όπως σωστά έθεσες).
Αν είμαστε σαν χώρα διοικητικά και οικονομικά ικανοί θα τους απορροφήσουμε/ εντάξουμε σαν εργατικό δυναμικό (φθηνό)
και θα πληρώνουνε εισφορές στα ταμεία όπου είναι γνωστή η κατάσταση τους.Πράγμα το οποίο πέτυχαν για παράδειγμα η Γερμανία με τους Τούρκους και η Γαλλία με τους Αραβες.
Το να φοβόμαστε την πληθυσμιακή μας αλλοίωση είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης και ικανότητας διαχείρισης τους.Αλλωστε η τόσο μεγάλη εισροή μεταναστών αποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να τους αποθαρρύνουμε/αποτρέψουμε να μπούν στην χώρα.
Η Ελλάδα εκτιμώ ότι χρειάζεται να προαχθεί σε μια χώρα συγκροτημένη, σύγχρονη και αξιοκρατική και όχι σε μια κοινωνία ρατσιστική, φοβική και οπισθοδρομική.Κι αυτό το λέω με την έννοια της μισαλλοδοξίας όπου ο καθένας αντί να γίνει όσο καλύτερος μπορεί πολεμάει αυτόν που δεν συμπαθεί.Ο χριστιανός τον μουσουλμάνο, ο Αθηναίος τον χωριάτη, ο στρέιτ τον γκέι, ο ιδιωτικός υπάλ. τον δημόσιο, ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό κτλ.
Οσο αφορά αν στο Πακιστάν αφήνουν να χτιστεί εκκλησία, δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραδειγματιζόμαστε απ το φανατισμό των μουλάδων εκτός αν πρώτυπο μας είναι να γίνουμε Σαουδική Αραβία.
Συμπερασματικά θέλω να καταλήξω ότι αν θα τα καταφέρουμε στην χώρα αυτή, θα εξαρτηθεί από εμάς τους ίδιους και όχι από τους μετανάστες, τους μουσουλμάνους η ακόμη και τους ευρωπαίους.Η μέχρι τώρα αποτυχία μας άλλωστε αποδεικνύει το παραπάνω.
Στα  υπόλοιπα περί πολιτικών και κομμάτων συμφωνώ και επαυξάνω αλλά δεν σχολιάζω γιατ ήδη κούρασα με άσχετο με το θρέντ θέμα.
Το σοβαρέψαμε πολύ ας χρησιμοποιήσουμε το χιούμορ μας.

Επισκέπτης
Περί μουσουλμανομανίας.
Αγαπητέ Ιωσήφ χαίρομαι που επανήλθες στο Θρέντ και θέλω να πώ ότι εκτιμώ τις γνώσεις σου (ιστορικές, πολιτικές, Ουκρανομουνικές) και κυρίως το χιούμορ σου.
Αν και καινούργιος στο θρέντ έχω διαβάσει τις τελευταίες 150 σελίδες για λόγους εκπαιδευτικούς κι έχω μάθει
αλλά και διασκέδασα πραγματικά ( με την καλή την έννοια)
Τώρα θέλω να πώ (όχι φλυαρίες είπαμε) για τους μουσουλμάνους - ούτε είμαι αλλά ούτε και τους συμπαθώ - που άνέφερες,
ότι αισθάνομαι ότι ο χειρότερος εχθρός μας σαν έλληνες είναι ο κακός μας εαυτός και όχι κάποιος άλλος. (και κυρίως οι πολιτικοί όπως σωστά έθεσες).
Αν είμαστε σαν χώρα διοικητικά και οικονομικά ικανοί θα τους απορροφήσουμε/ εντάξουμε σαν εργατικό δυναμικό (φθηνό)
και θα πληρώνουνε εισφορές στα ταμεία όπου είναι γνωστή η κατάσταση τους.Πράγμα το οποίο πέτυχαν για παράδειγμα η Γερμανία με τους Τούρκους και η Γαλλία με τους Αραβες.
Το να φοβόμαστε την πληθυσμιακή μας αλλοίωση είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης και ικανότητας διαχείρισης τους.Αλλωστε η τόσο μεγάλη εισροή μεταναστών αποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να τους αποθαρρύνουμε/αποτρέψουμε να μπούν στην χώρα.
Η Ελλάδα εκτιμώ ότι χρειάζεται να προαχθεί σε μια χώρα συγκροτημένη, σύγχρονη και αξιοκρατική και όχι σε μια κοινωνία ρατσιστική, φοβική και οπισθοδρομική.Κι αυτό το λέω με την έννοια της μισαλλοδοξίας όπου ο καθένας αντί να γίνει όσο καλύτερος μπορεί πολεμάει αυτόν που δεν συμπαθεί.Ο χριστιανός τον μουσουλμάνο, ο Αθηναίος τον χωριάτη, ο στρέιτ τον γκέι, ο ιδιωτικός υπάλ. τον δημόσιο, ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό κτλ.
Οσο αφορά αν στο Πακιστάν αφήνουν να χτιστεί εκκλησία, δεν το γνωρίζω αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραδειγματιζόμαστε απ το φανατισμό των μουλάδων εκτός αν πρώτυπο μας είναι να γίνουμε Σαουδική Αραβία.
Συμπερασματικά θέλω να καταλήξω ότι αν θα τα καταφέρουμε στην χώρα αυτή, θα εξαρτηθεί από εμάς τους ίδιους και όχι από τους μετανάστες, τους μουσουλμάνους η ακόμη και τους ευρωπαίους.Η μέχρι τώρα αποτυχία μας άλλωστε αποδεικνύει το παραπάνω.
Στα  υπόλοιπα περί πολιτικών και κομμάτων συμφωνώ και επαυξάνω αλλά δεν σχολιάζω γιατ ήδη κούρασα με άσχετο με το θρέντ θέμα.
Το σοβαρέψαμε πολύ ας χρησιμοποιήσουμε το χιούμορ μας.

Άχ αγαπητέ,
Εδώ τους αθιγγάνους και τους πομάκους δεν απερρόφησε η κοινωνία σε 80 χρόνια θα απορροφήσει τα εκκατομμύρια των νεοεισαχθέντων?  Μάλλον θα απορροφήσουν αυτοι την κοινωνία. Και θα συμφωνούσα δια το ότι φταίμε εμείς δια όλα τα κακά , αλλά τελικώς ποιοι είμαστε εμείς? Ο πληθυσμός έχει νοθευτεί άπειρες φορές δια αδιακρίτων εισαγωγών, όχι ότι δεν υπήρξαν και άριστοι πατριώτες αλλά φοβούμαι ότι η φύρα ήταν πολύ περισσότερη κι οι πιο πολλοι που κάποτε ήρθαν, ήρθαν διότι δεν τους δεχόταν καμια καλυτερη χώρα . Άμα σε κάνα 2-3 χρόνια φηφίσουν κι οι μουσουλμάνοι κι οι μαύροι και βγάλουν νόμο να κυκλοφορούμε με κελεμπίες και μπούργκες πάλι εμείς θα φταίμε? Θέλω να πω ότι το «εμείς» είναι πολύ σχετικόν. Το Γκρετσικιστάν είναι ένα τεχνητόν κράτος το οποίον εγεννήθη προ διακοσίων ετών ως μοχλός εκβιασμού της οθωμανικής αυτοκρατορίας από τους Δυτικούς. Όταν η οθωμανική αυτοκρατορία διελύθη, ο σκοπός υπάρξεως του κρατιδίου ανανεώθη ως προμαχών ενάντια στην κάθοδο των Ρώσων και του κομμουνισμου στην Μεσόγειο. Τώρα η Ρωσία έχει περιχαρακωθεί στην τρύπα της, η γραμμή αμύνης έχει ανεβει στην Ρουμανία , δεν υπάρχει σκοπός υπάρξεως αυτού του κράτους γι’αυτό και τα φαινόμενα διαλύσεως. Προ 100 ετών όταν οι Δυτικοι θέλαν τα πετρέλαια της οθωμανικης αυτοκρατορίας τεχνηέντως βαυκαλιζοταν η κοινη γνωμη : θα παίρναμε την Πόλη, θα καναμε το Γκρετσικισταν των 69 θαλασσών και των τριών ηπείρων κλπ. Μετα που πήραν’αυτοι τα πετρελαιάκια όλως τυχαίως φαγαμε τις καρπαζίτσες μας, άλλαξε το τροπάρι: «Να’ρθουνε τα σκλαβωμέν’αδέρφια μας, να ζήσουν κι αυτά ελεύθερα, να μαζευτουμε όλοι στην χώρα μας , οι κομμουνισται φταίνε, τι ζητουν οι βουλγαροι στην μακεδονια, η κύπρος ειναι μακρυα και θα πέσουν τ’αεροπλάνα κλπ, κλπ». Τώρα τα τελευταια 20 χρόνια με παραδάκι από το εξωτερικο ως συνηθως, οι τύρρανοι χειραγωγούν την κοινή γνώμη , «τι Λωζάνη τι Κοζάνη, έλα μωρέ η σημαια ένα κουρελόπανο είναι, όλοι είναι άνθρωποι του Θεού, οι τουρκοι είναι φίλοι μας, για'να βραχο θα σκοτωθουμε, τι καλα που ήταν στην οθωμανικη αυτοκρατορία, πολυπολιτισμός, ά τι ωραία, οι τσαμένοι οι μαυροι κλπ, κλπ» θελω να ειπώ ότι η κυρίαρχος ιδελογία αυτου του κράτους από τον εθνικισμό μέχρι την προδοσία χορευει πάντοτε στο ταμπούρλο των Δυτικων οι οποιοι βανουν και το χαρτακι γι' αυτο το κουκλοθεατρο.

Αυτιά...

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ Ιωσήφ
Η Ελλάδα αποτελεί τον υπ' αριθμόν έναν ευρωπαϊκό πελάτη των μεγάλων πολεμικών βιομηχανιών. Ακολουθεί η Τουρκία, (άραγε τυχαίο είναι?) και μακράν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ελληνικού υπουργείου Αμυνας, μέχρι το 2005,  ξοδεύαμε το 4,1% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες, .
Την ίδια ώρα, στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ, οι αμυντικές δαπάνες κυμαίνονται από 1,2% του προϋπολογισμού μέχρι και 3,8%.
Από το 1998 μέχρι και το 2003 μόνο οι μεγάλες προμήθειες που έγιναν από την Ελλάδα έφτασαν στο ποσό των 17,4 δισεκατομμυρίων ευρώ με αναγωγή σε τιμές 2005.
Καλός πελάτης είναι αυτός που ψωνίζει, ανεξάρτητα από το αν έχει χρήματα ή όχι. Η διάθεση μόνο αρκεί για τις μεγάλες εταιρείες οπλικών συστημάτων. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ, υπάρχουν τα χαμηλότοκα δάνεια που δίνουν οι κυβερνήσεις των χωρών με αμυντικές βιομηχανίες για να ...διευκολύνουν τις φτωχές χώρες-πελάτες..
Για την πενταετία 2005-2009 οι μεγαλύτεροι προμηθευτές όπλων στον κόσμο ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και Ρωσία έχουν το 30% και 23% των εξαγωγών όπλων .
Όσον αφορά τους αγοραστές στην κορυφή της λίστας, παραμένουν η Κίνα με 35%  και η Ινδία με 24%, και ακολουθούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Νότια Κορέα και η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι, μάλιστα, η πρώτη στις εισαγωγές στην Ευρώπη.
Μόνο οι 6 φρεγάτες από τη Γαλλία, θα κοστίσουν περίπου 2,5 δις ευρώ. Τα έσοδα που υπολογίζεται ότι θα έχει το ελληνικό  δημόσιο από τα νέα μέτρα (περικοπές μισθών-συντάξεων και έμμεσοι φόροι) θα εξοικονομήσουν περίπου 2,3 δις ευρώ.
Λοιπόν επειδή
Α) Μου άρεσε που μου έκοψαν κάτι ψιλά απ το μισθό μου (και θα παίρνω πουρμπουάρ για δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα)
Β) Επειδή θα ξανανέβει η βενζίνη και τα ποτά και τα τσιγάρα και τα σούπερ μάρκετ δεν είναι αρκετά ακριβά
Γ)Και οι συνταξιούχοι παίρνουν πολλά και πρέπει να δώσουν κι αυτοί, αφού δεν ξέρουν τι να τα κάνουν (άσε που θα βαρεθούν αν βγούν και από νωρίς στην σύνταξη).
Δ) επειδή στην χώρα μου υπάρχει η καλυτερότερη εκπαίδευση, υγεία και ασφάλεια και περισσεύουν και μερικά ψιλά για πρόνοια
Ε) και δεν με πειράζει καθόλου που μερικοί επιτήδειοι μεσάζοντες με έχουν πάρει χαμπάρι τι ψώνιο είμαι, και βάζοντας  τους Τούρκους  να με φτιάχνουν με αεροπορικές βόλτες θησαυρίζουν και γελάνε εις βάρος των κορόιδων…..
Προτείνω όχι μόνο να συνεχίσουμε έτσι, αλλά να θυμηθούμε ότι και ο Μέγας Αλέξανδρος είχε φτάσει μέχρι την Αίγυπτο και την Ινδία άρα κι αυτά Ελληνικά είναι, οπότε να ξεκινήσουμε απ τον Αχμαντινετζάντ να μας επιστρέψει το Ιράν (Περσία) και αν δεν θέλει, με ένα πακέτο μέτρα  ακόμη,  ψωνίζουμε και πυρηνικά .
Με τιμή

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δασκαλε, οι ουκρανιδες συμφωνα με οσα μας εχεις πει, ειναι μεγαλες απατεωνισες.
Πιο ντομπρες απο τις σλαβικες φυλες γυναικων, ποιες θεωρεις?

Επισκέπτης
Δασκαλε, οι ουκρανιδες συμφωνα με οσα μας εχεις πει, ειναι μεγαλες απατεωνισες.
Πιο ντομπρες απο τις σλαβικες φυλες γυναικων, ποιες θεωρεις?

Μονολεκτικώς : Καμία
Περιφραστικώς: όταν ήμουνα παιδί 8-10 ετών ξέραμε ότι αυτό που χουν οι γυναίκες λέγεται μουνί, αυτό που’χουν οι άνδρες πούτσος (εκ της ενετικής αργκώ) κι όταν συνευρίσκονται τα δύο φύλα κάτι κανανε, αλλά τώρα τι ακριβώς δεν ξέραμε, πάντως φιλιόσαντε και σαφώς τα παιδία δεν τα έφερνε ο πελαργός. Αλλά τι κάνανε μυστήριον....
Θέλω να πω ότι η ημιμάθεια τυγχάνει χειρότερη της αμαθείας.   
Σλαβος ή το επικρατεστερον στην ελληνικη σλάυος  προέρχεται από το «σλαβά» σημαίνων την λέξιν ήτοι σλάβος είναι ο ημπορών να αρθρώσει λέξεις, ο ομιλών. Οι γερμανοι για τους σλάυους ήσαν ακαταληπτοι, σαν να μην ομιλουσαν καθόλου δι αυτό και ονομάζονται νιμίι εκ του νιμόι (μουγγός) 
Σλαύοι ήσαν οι πληθυσμοι της κεντροανατολικης ευρώπης που ομιλούσαν κοινή γλώσσα την σλαυικήν. Επειδή εις την πυραμίδα του πολιτισμού μέχρι και πριν 400-500 χρόνια (προ της Μοσχοβίας) οι  σλαύοι ευρίσκοντο εις τηνν βασιν της αποτελούσαν μόνιμον τροφοδότη δούλων (εκ του δέω-δενω) για αυτό και στην ελληνική επεκράτησε η λέξις σκλάβος ή σκλαβηνοί υποδηλούσα το έθνος κατα τα μεσαιωνικα χρόνια. Εις την αρχαιότητα ήσαν γνωστοί ως Σκύθες και οι σκύθες έιχαν πολλα έθνη. Οι σλαύοι κατα τον μεσαίωνα ανεμίχθησαν με όλες τις φυλές της ευρώπης . Πολύ μεγάλο μερος του πρωην αγροτικου πληθυσμου του Γκρετσικισταν προέρχεται από σλάυους που έλαβον άδεια εγκαταστασεως στα εδαφη της αυτοκρατορίας. Ακόμη και η λέξις «ντόμπρος» που χρησιμοποίησες ειναι σλαυική σημαίνουσα «ο καλός» όπως και αναρίθμητες άλλες λέξεις που διεσώθησαν στην δημώδη που καποιοι βλακες καναν δημοτική, ήτοι γκλάβα=κεφαλι, βάβω=γραία, μπακάλης=κάπελας, σαράι=καλυβα κουμπούρα=θηκη και χιλιες δυο.  Οι σλάβοι πάντοτε φημιζονταν για την βλακεία τους και δια την επιμονη των στην βλακεία. Πάσα ομοιώτης με καταστασεις σημερινες στην χωρα μας ειναι συμπτωματικές.
Πρόσεξε τωρα κατι άλλο: Οι βόρειο-δυτικοι σλάβοι (πολωνοι, τσεχοι, σλοβακοι) ανεμίχθησαν περισσότερο με σκανδιναυούς και κατόπιν με γερμανούς που μετά την αναγέννηση και κυρίως με τους Αψβούργους εκράτησαν το λίκνο του πολιτισμού στην ευρώπη. Γι’αυτό και έχουν πολύ μεγαλύτερη κουλτούρα και περισσότερη πειθαρχία και διαφορετικο σωματοτυπο.

Αφήνουμε όμως κατα μερος τις ιστορικες παρλαπίπες και καταλήγω:
Ο Czar Jet Aki είχε πει «είμεθα έθνος αναδελφων» κι έπεσαν οι ψαροφυλλάδες του εθνικού ομοφυλοφύλου και του εθνικού ναρκομανούς και τον χλεύαζαν. Ατυχώς είχε απολύτως δίκαιον...

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μονολεκτικώς : Καμία
Περιφραστικώς: όταν ήμουνα παιδί 8-10 ετών ξέραμε ότι αυτό που χουν οι γυναίκες λέγεται μουνί, αυτό που’χουν οι άνδρες πούτσος (εκ της ενετικής αργκώ) κι όταν συνευρίσκονται τα δύο φύλα κάτι κανανε, αλλά τώρα τι ακριβώς δεν ξέραμε, πάντως φιλιόσαντε και σαφώς τα παιδία δεν τα έφερνε ο πελαργός. Αλλά τι κάνανε μυστήριον....
Θέλω να πω ότι η ημιμάθεια τυγχάνει χειρότερη της αμαθείας.   
Σλαβος ή το επικρατεστερον στην ελληνικη σλάυος  προέρχεται από το «σλαβά» σημαίνων την λέξιν ήτοι σλάβος είναι ο ημπορών να αρθρώσει λέξεις, ο ομιλών. Οι γερμανοι για τους σλάυους ήσαν ακαταληπτοι, σαν να μην ομιλουσαν καθόλου δι αυτό και ονομάζονται νιμίι εκ του νιμόι (μουγγός) 
Σλαύοι ήσαν οι πληθυσμοι της κεντροανατολικης ευρώπης που ομιλούσαν κοινή γλώσσα την σλαυικήν. Επειδή εις την πυραμίδα του πολιτισμού μέχρι και πριν 400-500 χρόνια (προ της Μοσχοβίας) οι  σλαύοι ευρίσκοντο εις τηνν βασιν της αποτελούσαν μόνιμον τροφοδότη δούλων (εκ του δέω-δενω) για αυτό και στην ελληνική επεκράτησε η λέξις σκλάβος ή σκλαβηνοί υποδηλούσα το έθνος κατα τα μεσαιωνικα χρόνια. Εις την αρχαιότητα ήσαν γνωστοί ως Σκύθες και οι σκύθες έιχαν πολλα έθνη. Οι σλαύοι κατα τον μεσαίωνα ανεμίχθησαν με όλες τις φυλές της ευρώπης . Πολύ μεγάλο μερος του πρωην αγροτικου πληθυσμου του Γκρετσικισταν προέρχεται από σλάυους που έλαβον άδεια εγκαταστασεως στα εδαφη της αυτοκρατορίας. Ακόμη και η λέξις «ντόμπρος» που χρησιμοποίησες ειναι σλαυική σημαίνουσα «ο καλός» όπως και αναρίθμητες άλλες λέξεις που διεσώθησαν στην δημώδη που καποιοι βλακες καναν δημοτική, ήτοι γκλάβα=κεφαλι, βάβω=γραία, μπακάλης=κάπελας, σαράι=καλυβα κουμπούρα=θηκη και χιλιες δυο.  Οι σλάβοι πάντοτε φημιζονταν για την βλακεία τους και δια την επιμονη των στην βλακεία. Πάσα ομοιώτης με καταστασεις σημερινες στην χωρα μας ειναι συμπτωματικές.
Πρόσεξε τωρα κατι άλλο: Οι βόρειο-δυτικοι σλάβοι (πολωνοι, τσεχοι, σλοβακοι) ανεμίχθησαν περισσότερο με σκανδιναυούς και κατόπιν με γερμανούς που μετά την αναγέννηση και κυρίως με τους Αψβούργους εκράτησαν το λίκνο του πολιτισμού στην ευρώπη. Γι’αυτό και έχουν πολύ μεγαλύτερη κουλτούρα και περισσότερη πειθαρχία και διαφορετικο σωματοτυπο.

Αφήνουμε όμως κατα μερος τις ιστορικες παρλαπίπες και καταλήγω:
Ο Czar Jet Aki είχε πει «είμεθα έθνος αναδελφων» κι έπεσαν οι ψαροφυλλάδες του εθνικού ομοφυλοφύλου και του εθνικού ναρκομανούς και τον χλεύαζαν. Ατυχώς είχε απολύτως δίκαιον...

πραγματικα φιλε ιωσηφ μενω εκπληκτος με τις γνωσεις σου. νομιζα οτι και εγω γνωριζα μερικα πραγματα αλλα τελικα βλεπω οτι δεν ξερω τιποτα!τι ακριβως εχεις σπουδασει?σιγουρα θα το εχεις αναφερει και εγω δεν θα το προσεξα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δασκαλε ελπιζα οτι θα μπορουσε καποια φυλη να συνδυαζει ομορφια, που γονιδιακα την εχουν ετσι κι αλλιως, με μια ξηγημενη συμπεριφορα, κι οχι κουτοπονηριες/βλαχιές και δε συμμαζευεται.
Πολυ καλη η αναλυση σου ομως, οπως και να χει.

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
exthes irhta kievo.Aerosvit mia xara i ptisi alla sto aerodromio anamoni 50 lepta peripou gia elegxo diavatirion.Ksenodoxio Rus nomizo oti aksisi xoris na ine idiaitera akrivo.Vgika me kapia pou gnorisa sto internet me girise se kapia meri, pigame fagame oxi idiaitera akriva, ola mazi kafedes pota,fagito,taxi giro sta 800 grivna.(80 euro)Edo teliounoun ta orea giati irthe sto domatio tou ksenodoxiou pire mia kolonia pou tis efera ki efige.Den vlepo na tin krevatono efkola gi afto, arxiso na kitao gia allou.Prepi na skoraro esto kai me texniti ipovoithisi pou lei kai o Iosif.Ara River Palas i Caribean? Lipon pasa protasi dekti.

Επισκέπτης
exthes irhta kievo.Aerosvit mia xara i ptisi alla sto aerodromio anamoni 50 lepta peripou gia elegxo diavatirion.Ksenodoxio Rus nomizo oti aksisi xoris na ine idiaitera akrivo.Vgika me kapia pou gnorisa sto internet me girise se kapia meri, pigame fagame oxi idiaitera akriva, ola mazi kafedes pota,fagito,taxi giro sta 800 grivna.(80 euro)Edo teliounoun ta orea giati irthe sto domatio tou ksenodoxiou pire mia kolonia pou tis efera ki efige.Den vlepo na tin krevatono efkola gi afto, arxiso na kitao gia allou.Prepi na skoraro esto kai me texniti ipovoithisi pou lei kai o Iosif.Ara River Palas i Caribean? Lipon pasa protasi dekti.

Α  αγαπητέ τα'χουμε πει! μακρυά απο το ιντερνέτι! Τι την πέρασες? Αυτη ήταν κορίτσι από σπίτι! Πήγαινε πίσω 150 σελίδες και διαβασε τις περιπέτειες κάποιου κ. Adonis . Όχι τίποτα πήγε τζαμπα η κολώνια θα χασκογέλαγε και μετά το ζωντανό που την πήρε...
Σύρε απόψε στο Ρίβερ κι ότι βλέπεις χτύπα ταρίφα γύρω στα 100-120 $. Εκεί είναι όλες πουτάνες. Κι όλες οι υπόλοιπες στον δρόμο που βλέπεις πουτάνες είναι διότι γαμιουνται δεξια κι αριστερά  απ΄λως είναι σαν τις πόντιες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ότι πρέπει και να πληρώνονται! Καρίμπιαν πήγαινε σήμερα γιατ΄ι αυριο δεν θα χει ψυχή αλλα μπορεί και να φύγεις με το στρουθιον στο χερι διοτι εκει έχει και τίμιες κοπέλες που κρατουν το πολυτιμώτερο αγαθό τους για τον γαμο τους (από τ 'αυτί...) για ΄δεμενο το γαιδαρακο σου ρίβερ. Αν είσαι πολύ χαρμάνι πάρε έναν ταρίφα και πες του δια της νοηματικής να σε παει στην τρασα Κίιβ -χαρκοβ  αλλα φόρα ολόσωμο προφυλακτικό. επίσης πρόσεξε διοτι ενα πουλακι μου ειπε ότι ψιλοκλεινουν παλι τ αεροδρόμια...
Αυτιά...

Επισκέπτης
πραγματικα φιλε ιωσηφ μενω εκπληκτος με τις γνωσεις σου. νομιζα οτι και εγω γνωριζα μερικα πραγματα αλλα τελικα βλεπω οτι δεν ξερω τιποτα!τι ακριβως εχεις σπουδασει?σιγουρα θα το εχεις αναφερει και εγω δεν θα το προσεξα.

Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις αλλα είμαι αγράμματος.

Επισκέπτης
Δασκαλε ελπιζα οτι θα μπορουσε καποια φυλη να συνδυαζει ομορφια, που γονιδιακα την εχουν ετσι κι αλλιως, με μια ξηγημενη συμπεριφορα, κι οχι κουτοπονηριες/βλαχιές και δε συμμαζευεται.
Πολυ καλη η αναλυση σου ομως, οπως και να χει.

Όταν   νεαρός διαβαζα Κριτία το σημείον όπου έλεγε ότι η θεά λόγω του ωραίου του τόπου και του ωφελίμου του κλιματος διαλεξε την Αττική γνωρίζοντας ότι εκει θα μεγαλώσουν καλοι άνθρωποι σκεπτομουν τι μαλακείες γράφει. Μετα πολλα-πολλα χρόνια καταλαβα. Ωραίος τόπος παραγει αγαθους ανθρωπους  αλλα όχι όμορφους. Μια τρύπα αρουραίου στην γη όπως είναι η χωρα που συζηταμε ωραίες γκομενες αλλα γκαμισε τα σαν άνθρωποι   (κατα 99,9%)

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Iosif efxaristo.Panta katatopistikos kai oksiderkis.Apolamvano ton tropo pou grafis aneksartita ap to ti tha mou vgi.Lipon defteri mera ehthes pano pou tha kinousa gia River me pire tilefono i mikra me tin kolonia.To ksero ta diavasa sxetika me ton Adonis alla ti na kano ligisa.Me girise i mikra pigame to vradi kersatik, kosmos hamos, i mera tis nikis i kati tetio, armata, parelasis,mou thimise kati apo olympiada tis Mosxas tou 1980.I strofi tis Oukranias stin Rossiki epiroi ine faneri.En pasi periptosi telia vradia alla re paidia me toso kosmo perimena na do mounares den ida kapies plin eksereseon.Den viazome na vgalo simperasmata.Afou efaga pali kalinihta, girisa me taxi sto ksenodoxio kai imoun etimos na paro kapia ap to bar. Sinantisa 4 sto parking ekton opion i 2 poli kales.Mexri na anevo sto domatio kai na katouriso kai na ksanakatevo eksafanistikan.Apotelesma pali den gamisa.Ime argos kai zontano.Skor xano 2-0.Aftia.

Επισκέπτης
Iosif efxaristo.Panta katatopistikos kai oksiderkis.Apolamvano ton tropo pou grafis aneksartita ap to ti tha mou vgi.Lipon defteri mera ehthes pano pou tha kinousa gia River me pire tilefono i mikra me tin kolonia.To ksero ta diavasa sxetika me ton Adonis alla ti na kano ligisa.Me girise i mikra pigame to vradi kersatik, kosmos hamos, i mera tis nikis i kati tetio, armata, parelasis,mou thimise kati apo olympiada tis Mosxas tou 1980.I strofi tis Oukranias stin Rossiki epiroi ine faneri.En pasi periptosi telia vradia alla re paidia me toso kosmo perimena na do mounares den ida kapies plin eksereseon.Den viazome na vgalo simperasmata.Afou efaga pali kalinihta, girisa me taxi sto ksenodoxio kai imoun etimos na paro kapia ap to bar. Sinantisa 4 sto parking ekton opion i 2 poli kales.Mexri na anevo sto domatio kai na katouriso kai na ksanakatevo eksafanistikan.Apotelesma pali den gamisa.Ime argos kai zontano.Skor xano 2-0.Aftia.

τώρα τι μου θυμισες...Πριν πο 14 χρόνια έτυχα  πρώτη φορά στην 9η μαίου (ημέρα της Νίκης) είδα τα στρατα κι έπαθα την πλάκα μου. Σκεπτόμαναι ότι με τετοια στρατά επί ψυχρού πολέμου άμα μας την  έπεφτε το σύμφωνο της βαρσοβίας θα μας έτρωγαν λάχανο. Αφού περάσανε 3-4 χρόνια αντελήφθην ότι όλοι αυτοί είναι...λάχανα !
Οι ουκρανοι είναι σαν το μπαλόνι. Φουσκώνουν, φουσκώνουν κι από μέσα είναι αήρ κοπανιστός.
Στο Γκρετσικισταν η ημέρα της Νικης δεν εορτάζεται διότι στασίασαν οι κομμουνισταί στην μεση ανατολή και στα Δεκεμβριανά και παρουσιαστηκαμε πάλι ως επέτης. Βάλανε και την δακτυλάρα τους οι καλοι συμμαχοί μας οι εγγλέζοι (αυτοι που πεταγανε λιριτσες με τ αερόπλανα και κοβανε με τσεκουρια τα χερια στην Σμύρνη, καψανε τον Αυξεντιου ζωντανό, όπως στην τράπεζα οι συμμορίτες και κρεμασανε τον Παληκαρίδη 17 ετών δίοτι άκουσον-ακουσον κουβαλαγε ένα ολοκληρο! όπλο)
Και σήμερον ειναι αργία. λοιπόν τα παμε, τα μιλησαμε τα συμφωνήσαμε...άμα ξαναδείς την ωραία του Πέραν πιαστεις τον κώλον και κοιτα να την κουτουπώσεις. Άμα δεν σου καθησει να πα να γαμηθει(που γαμιεται στα σιγουρα)  και πήγαινε να συνουσιασεις εσύ στο ριβερ (διπλή καπότα). Μην το ψαχνεις πολύ το πράμα με ρομαντισμους. Έχουν πεθανει. Δεν χανεις κατα την διάρκεια του απογευματος να την πέφτεις σ οποια γκομενα βρεις στα παγκακια, κατα προτίμηση μεθυσμενη. Προσοχή - Προσοχή μην σε παει πουθενα να την κεράσεις απαγορευεται δια ροπάλου. Το πολύ πολύ να της παρεις καμια μπύρα στο παγκακι...Χούφτωνε!
Ωτία...

Krikris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kievo mera triti.I mikra mpori na min kathete alla ine aristi ksenagos.Kai ikonomiki.Me pige stin Lavra, ston Vladimiro, sto parko Mariinski (i kati tetio), sto globus, se oukraniki taverna, kai allou, alla sto telos tin ekane gia to gimnastirio.Kostos ksenagisis 100 euros.
Na omos, pou o taxitzis o tou thavmatos, iksere kala agglika.Trava pallikari mou sto River Palace tou leo.Oxi mou lei, afto ine gia tous touristes, tha se pao ego me 800 grivna eki pou pane i Oukrani.Me pai lipon s ena spiti, ixe kamia 5 - 6, kamia den mou ekane klik, pira tin kaliteri mia melahrini, pou na pigenoume allou skeftika.Me perimene apekso to pallikari, ksero o Iosif tha pi, mou ton piasane ton poupouli.Am den ine mono afto, girnao sto ksenodoxio, girofernane 7-8 apo daftes ek ton pion i 2 para poli kales.Aksisane pragmatika.Ase leo ki avrio edo thamaste, tha to peksoume afto to xarti.Evrisa ton taxitzi oli nikta.Tha ton valo na me pai Kiiv harkov simera(i kati tetio) pou ipe i Iosif.
Ps.Sinexiso na diapistono apo aftes pou kikloforoun oti i poli kales ine ena mikro pososto.Kala gia thema goustou den to sizito.Vevea an i alli ine thea, den se niazi gia to pos ntinete.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom