Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητέ δάσκαλε,

Πότε θα αρχίσουν οι εγγραφές της σχολής για τη νέα σχολική χρονιά;

Πότε θα πάρουμε λίστα με τα σχολικά;
Μοιρογνωμόνιο θα πάρουμε; διαβήτη;
Χειροτεχνεία θα κάνουμε; Τέμπερες θα έχουμε εφέτος ή ξυλομπογιες για να μη λερωθούμε;
Ψαλιδάκι;
Προφυλακτικά;
Η σχολή κατάφερε να αναγνωριστεί από το Υπουργείο Παιδείας;
Θα μπορέσουμε μετά να κάνουμε master's στο Soho school of sexology?
Ελπίζω να τύxω κάποιων απαντήσεων γιατί οι γονείς μου ανησυχούν  για το μέλλον μου.
Ευχαριστώ

Aφού δεν πλέρωσες τα περσινά δίδακτρα, πως περιμένεις να γραφτείς την νέα ακαδημαική χρονία.
άσε που χρωστάς σχεδόν όλα τα μαθήματα από πέρσι και πρόπερσι, μόνο ιχνογραφία (που με αντέγαφες) και γυμναστική έχεις πάνω από την βάση.

Ο Δάσκαλος έχει κουραστεί μαζί σου αλλά μου είπε να σου πω ότι μετά από συνάντηση ( :knockinb:) που είχε με την υπουργό κατάφερε να αναγνωρίσει την ΑΑΟΥΚ (Ανωτάτη Ακαδημία Ουκρανολογιας) ως ιδιοτικό πανεπιστήμιο.

ο επιμελήτης

Τρίκαρδος

jim5

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φίλε Ιωσήφ έχεις πολλή καιρό να μας μιλήσεις ,εισαι καλα ?
αν έχεις λίγο χρόνο πες μας τα νέα σου να ξέρουμε οτι είσαι καλά

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και εγώ αναμένω τα νέα μαθήματα...

βέβαια άρχισα να αλληθωρίζω κατά Πολωνία μεριά γιατι έπεσα
σε πτηνοειδή με σπεπαρνοειδή μύτη περίπτωση και έχασα το προσανατολισμό μου...

Επισκέπτης
αρχοντα μολις γυρισα απο τας ουκρανιας ελπιζω να εισε καλα και να γαμεις αβερτα  θα ειθελα την γνωμη σου .........ο καινουριος προεδρος της ουκρανιας ειναι ρωσοφιλος πρωιν κουμουνιστης στην ουκρανια ομος ολος ο κοσμος ακομα και απο την τηλεοραση λενε οτι παμε για ευρωπη και οτι το μελλον ειναι στην ευρωπη!!!! και σε πολλες μεγαλες πολεις ο προεδρος δεν αλαξε τα κοματοσκηλα της τιμοσενκο και με οπιον σοβαρο μιλησα μου τα ζαλισε με την ευρωπη δεν μπορο να βγαλω ακρη !!!! ουτε συμπερασμα για την πολιτικη κατασταση εκει !!!!!!!! επισης και στον τροπο ζωης οτι ειναι ρωσικο το σνομπαρουν ενω οτι ειναι ευρωπαικο ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΜΟΔΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?

Κοίταξε αγαπητέ,
η Ουκραίνα με το Γκρετσικιστάν στον πολιτικό στίβο, όχι στο μουνί διότι εκεί υπάρχει χάσμα αβυσσαλέον , πρόκειται περί βίων παραλλήλων. Απλώς στην ουκρανία δουλεύουν λίγο παραπάνω οι θεσμοί και οι νόμοι δια τον λόγο ότι το Γκρετσικιστάν έχει πιασει πάτω (πιάνουνε τους πάτους εις τους κυβερνώντας το προτεκτοράτο γι'αυτό).
έτσι εδώ πχ ο σεβαστός πρόεδρος της χώρας τυγχάνει πρώην φυλακωμένος (σούφρωνε γούνινα καπέλα στα νιάτα του επί σοβιετίας και τον βάνανε στην ψυρρού κάνα 2-3 φορές. Εκεί που περπάταγες σε'σμπρωχνε και σ'άρπαζε το καπέλο, πηλόν παρόμοιον με του τιτάνος Καραμηνά.  Παρα' ταύτα ανέλαβε τα ύπατα αξιώματα, πρωθυπουργός και τώρα πρόεδρος. αυτό σημαίνει 2 τινά¨: ή ή στην ουκρανία οι φυλακές είναι σωφρονιστικά καταστήματα όντως (όπως κατ'ευφημισμόν εις την  αιωνία ελλάδα καλούντε) είτε ότι μας δουλεύουν. Ο άνθρωπος βέβαια αν και δεν φημίζεται δια την ευφυίαν του παρα δια τους γρόνθους του, από τον αντίστοιχον Γκρετσικιστανό Βεζύρη Giorgacis είναι τρεις φορές ευφυέστερος. Και τέλος πάντων για ένα λαθακι τόσο δα, κάπου, κάποτε στην δύση μην το κ'ανουμε και μεγάλο θεμα.
Εν αντιθέση ουδείς εκ των 2-3 κληρονομικώ δικαιώματι σουλτάνων του γκρετσικισττάν δεν έχει καμει φυλακή. Αυτό σημαίνει ή ότι παρ'όλες τις βίλες του στην Αικάρη, τα εμπορικά κέντρα στο Αμέρικα, τις γκόμενες τύπου Χιχή, τους γκόμενους τύπους Παπάρης Σπηλαιώπουλος κλπ, κλπ οι άνθρωποι ήσαν τίμιοι ή ότι η δικαιοσύνη στο γκρετσικιστάν δουλεύει χειρότερα από την ουκραίνα η οποία όπως και να το κάνουμε δεν φημίζεται και δια την ευνομίαν της. Το Γκρετσικιστάν λέει πιο πάτος κι από την ρουάντα στην παραγωγικότητα και προσθέτω ο αφελής πρώτον ίσως στην κλεψια παγκοσμίως.
Και δια να επανέρθω στο ερώτημα και εις τους παραλλήλους βίους. Η ομοιότης ίσως τας δύο χώρας έγκειται ότι και οι δύο ήσαν καθεστώτα μαρξιστικού τύπου. Είχατε πάει σε γραφείο του ΣΑ.ΠΙΟΚ με ανηρτημένα τα πορτρέτα του Λάρυ Μπερουχιώτη και του Μαρξ το 80? εγώ είχα. Και καλά ποτρέτα ας βάνανε και του Ντ'ολντακ Ντακ την ίδια αξία θα είχαν η κλεπτοκρατία και ο μαρξιστικός τρόπος διαχείρισης της επιχειρηματικότητος ρημάξαν και τα δύο κράτη. Η διαφορά έγκειται ότι η  ουκραίνα, οι κυβερνώντες δηλαδή, κάναν κάποια ψευτοαπελευθερωση στην αγορά και σταματήσαν να λένε τις κομμουνιστικές μαλακείες. Στο γκρετσικιστάν η κάθε δράκα ερυθρών τεμπέληδων ανενοχλήτως μπορεί απο το να κλεισει τον δρόμο επ αόριστον μέχρι να κάψει 3-4 νομάτους ανενόχλητη και ατιμώρητη. Παρακράτος που λέγανε κάποτε...

Επισκέπτης

Ο ίδιος διηγείται ειχε πάει λέει στην κίνα στο Κινέζικο Ντουβάρι (δημοτικιά) και τον περάσανε ούλοι για τον Τσαρ κοζύ τον βασιλια των φράγκων. Του φέρνει όντως στο τουτο του. Εν πάση περιπτώση όλα καλα και άγια φτάνει οι φορολογούμενοι να μην πληρώνανε τις...αλλαξοπανιές
ούτε να χρεώνονται επ ονοματί μας. ένα εκκατομμύριο έουρο λέει κόστισε το σάιτ του δήμου. Η φτένια τρώει τον παρά!

Επισκέπτης
Αγαπητέ δάσκαλε,

Πότε θα αρχίσουν οι εγγραφές της σχολής για τη νέα σχολική χρονιά;

Πότε θα πάρουμε λίστα με τα σχολικά;
Μοιρογνωμόνιο θα πάρουμε; διαβήτη;
Χειροτεχνεία θα κάνουμε; Τέμπερες θα έχουμε εφέτος ή ξυλομπογιες για να μη λερωθούμε;
Ψαλιδάκι;
Προφυλακτικά;
Η σχολή κατάφερε να αναγνωριστεί από το Υπουργείο Παιδείας;
Θα μπορέσουμε μετά να κάνουμε master's στο Soho school of sexology?
Ελπίζω να τύxω κάποιων απαντήσεων γιατί οι γονείς μου ανησυχούν  για το μέλλον μου.
Ευχαριστώ

Αγαπητέ θα χρειαστείς δια την νεαν σχολικήν περίοδον:

προσεκτική μελέτη όλων των προηγουμένων μαθημάτων
θράσος
Μία χρυσή κάρτα Βυζιά
μια χρυσή  Μαστρο κάρτα
μία χρυσή κάρτα Μερίντιαν
Λογαριασμό άνω των 200.000 έουρο
Συμβόλαιο χαμηλής χρέωσης τελεφώνου για ουκραίνα
καμπότζες
μισό κιλό βιάγκρα (για να μην εκτεθεις στην δύσκολη ώρα)
ψω(μ)(λ)ί
γάλ(μ)α
κα(μπ)(λι)ά

Αυτιά...
Καλή σκουλική χρονια!

Επισκέπτης
φίλε Ιωσήφ έχεις πολλή καιρό να μας μιλήσεις ,εισαι καλα ?
αν έχεις λίγο χρόνο πες μας τα νέα σου να ξέρουμε οτι είσαι καλά

Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ δια το ενδιαφέρον.
ταπεινός και καταφρονεμένος συνεχίζω τον βίον μου άνευ της μαγείρισσας εδώ και κάμποσον καιρόν αφου τα χαμε τα χαλάσαμε δεν ξερω και γω πόσες φορές με μια καινούργια ταλαντούχο παρουσία 1.80 πραγματικό την έφη την Βάκχου (τέλος πάντων δεν την λένε έτσι απλώς ομοιάζει  στο πολύ καλύτερο βέβαια με μια παλαιά συμφοιτητριά μου τον καιρό του 21) η ΄πρώτη έφη βέβαια τώρα θα χει παιδιά κι αγγόνια η δεύτερη ουκρανίς όμως έφη εξ ακολουθεί και παραμένει αειθαλής στα  εικοσί της χρόνια. Καθημερινώς  βλέπω την ταινια του κωνσταντάρα "ο τρελοπενηντάρης" αν κι εγώ είμαι πολύ μικρότερος βεβαια, δια να παίρνω μαθήματα.

Με εκτίμηση
Ιωσήφ Μπλάσκος

Επισκέπτης
και εγώ αναμένω τα νέα μαθήματα...

βέβαια άρχισα να αλληθωρίζω κατά Πολωνία μεριά γιατι έπεσα
σε πτηνοειδή με σπεπαρνοειδή μύτη περίπτωση και έχασα το προσανατολισμό μου...

Αχ ρε Κάζα αφού τα χουμε πει. Έτσι ειναι η ρημαδα η ζωή.
Εμείς γι' αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει.
Ακόμα θυμάμαι την συγκινητική στιγμή του αποχωρισμού με την γριά μάνα μου όταν πήρα απόφαση να φύγω στην πικρή ξενιτια για να φάω ένα κομμάτι μουνί:
-Μάνα φεύγω...
-Να πας και στην Αλαμάνα.
-Μάνα δε κατάλαβες, φεύγω πάω στην Ουκρανία να ζήσω.
-Να πας και στου διαόλου την μάνα! Αλήτη, γαιδούρι, κτήνος, τομάρι, τεμπέλη!  Με σύγχισες, πας να με σκοτώσεις ρε αλλά δεν θα προλάβεις! θα τα φάω εγώ όλα τα λεφτά ρε! Ακούς??? Δεν θα αφήσω τίποτα! Στο διαααάολο να πας και παραπέρα! Ρεμάλι, κοπρίτη! Στα τσακίδια!!! Ούστ !

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ΑΑΑΑπόλαυση!
Νασαι καλά δάσκαλε και να μην χάνεσαι.

jim5

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ταπεινός και καταφρονεμένος συνεχίζω τον βίον μου άνευ της μαγείρισσας εδώ και κάμποσον καιρόν αφου τα χαμε τα χαλάσαμε δεν ξερω και γω πόσες φορές με μια καινούργια ταλαντούχο παρουσία 1.80 πραγματικό την έφη την Βάκχου (τέλος πάντων δεν την λένε έτσι απλώς ομοιάζει  στο πολύ καλύτερο βέβαια με μια παλαιά συμφοιτητριά μου τον καιρό του 21) η ΄πρώτη έφη βέβαια τώρα θα χει παιδιά κι αγγόνια η δεύτερη ουκρανίς όμως έφη εξ ακολουθεί και παραμένει αειθαλής στα  εικοσί της χρόνια. Καθημερινώς  βλέπω την ταινια του κωνσταντάρα "ο τρελοπενηντάρης" αν κι εγώ είμαι πολύ μικρότερος βεβαια, δια να παίρνω μαθήματα.

Με εκτίμηση
Ιωσήφ Μπλάσκος
χαίρομαι που είσαι καλά φίλε ιωσηφ ,να περνάς καλά με την έφη, είμαι σίγουρος ότι είναι  μια αξιόλογη κορασίδα ,σε φαντάζομαι να χλιμιντρίζεις όπως έκανε ο αείμνηστος κωστανταρας (αυτή την ταινία νομίζω λες).Δεν ξέρω αν έχεις και τον ανάλογο φίλο να σου λέει "Τη χούφτωσες; χούφτωστην, χούφτωστην".συγχώρεσε με για τα τυχόν λάθη φίλε μου είμαι και αγράμματος.
Ο θεός να σε έχει καλά εκεί στην Ουκρανία και να περνάς καλά αγαπητέ φίλε Ιωσήφ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Με εκτίμηση
Ιωσήφ Μπλάσκος

Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι,
οξω στο δρόμο έχει ξεσπάσει μία τρομερή μουνοθύελλα που από τις 8 η ώρα το πρωί δεν λέει να κοπάσει. Χιλιάδες μουνάρες τυλιγμένες σε σφιχτά κολάν κι άλλες μινι-φορούσες  με κάτι ποδάρες ναα, περπατουν κουνώντας ρυθμικά τις κωλάρες τους δεξια κι αριστερά ενώ τα βυζομπαλά τους πάλονται πάνω- κάτω κι ονειρευομαι να βάλουν καλάθι ανάμεσα στις χερούκλες μου.
Εδώ τώρα έγκειται το ουκρανικόν παράδοξον: όλες αυτες οι μουνες ζουν και υφίστανται επί καθημερινής βάσεως, αλλά είναι όμως όλες από το σπίτι στην δουλειά ή στο πανεπιστήμιον κι από κει πάλι στο οσπίτιον. Για έναν ξενο είναι πολύ δύσκολον να τις καμακώσει διότι αυτές δεν συχνάζουν πουθενά παρά ίσως σε κάτι παγκακια από 'ξω από το σπίτι τους. Υπάρχουν όμως ορισμένες ημερες του χρόνου όπως και σήμερα, όπου κατόπιν ενός αδιοράτου ψυχικού σήματος, σύμπασες ξεχύνονται εις τας οδούς προκαλώντας αίσθημα ασφυξίας εις τα στρουθία των αλλοδαπών παρατηρητών. Παρά ταυτα όπως ήδη έχουμε πει, οι ουκρανίδες είναι περισσότερον της εντυπώσεως παρά της πράξεως. Ήτοι κατα την γενετήσιον λειτουργίαν μην αναμένετε εξαιρετικά πράματα. Θα έλεγον ότι ένα μεγα ποσοστόν εξ αυτών ειναι ανοργασμικές. Άπαντες οι ιθαγενείς, άνδρες-γυναίκες, αναλώνονται σε λεκτικές μαλακείες, επιδείξεις και καταχρήσεις ποτού με αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα δια το δια ταυτα, πολύ λίγες δυναμεις να έχουν απομείνει.
Εν τω μεταξύ καθόμαναι σήμερις σ'ένα καφέ, στην ουκραίνα τα λένε καφέ όχι μπαρ, εκεί λοιπόν ο μπάρμαν ο άνθρωπος πετά την πετρούλα με τ'αριστερό χεράκι. Ευγενέστατος δεν μπορώ να πω.  Σκεπτόμαναι ότι αν ήτο εις την τάλαινα πατρίδα μας θα μπορούσε να ήτο υπουργός, τηλεεισαγγελεύς, πρωθυπουργός, δεσπότης, αρεοπαγκίτης, βολευτής, εκδότης, εδώ το ταλέντο του κατασπαταλάται μοιράζοντας γκαζόζες και σιάχνοντας καφέδες και ο πάτος του ανακουφίζεται μονον από έναν άλλο έτσι περίεργο τύπο που τους βλέπω να περπατουν στον δρόμο τα βράδυα, ενώ σε μας υπάρχουν τόσο όμορφα δροσερά αγόρια απο το πατακιστάν, αυνανιστάν, ιράκ, αίγυπτο, τουρκία, αλγερία γενικώς όπου γης υπάρχουν γλυκοτσούτσουνοι μωαμεθανοί. Τι να κάνουμε τα μουνιά? Εδώ υπάρχουν τόσες μαυριδερές ψιτ ΟΛΕ ς.

Αυτιά...

Επισκέπτης
Ὁ Διδάσκαλος παρεμβαίνει καίρια καὶ χαράσσει τὴν πορείαν τῶν ἀτύχων Ἑλλήνων ἀνδρῶν. Nach Osten!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τις ιδιες εντυπώσεις αποκόμισα και εγώ σήμερα περί του άσκοπου τσούρτα φέρτα ....σε αυτό το μεθοριακό σλαβικό χωριό....

εδώ Ζάγκρεμπ....εδώ Ζάγκρεμπ.....Κίεβο με λαμβάνεις Οβερ?

Επισκέπτης
Τις ιδιες εντυπώσεις αποκόμισα και εγώ σήμερα περί του άσκοπου τσούρτα φέρτα ....σε αυτό το μεθοριακό σλαβικό χωριό....

εδώ Ζάγκρεμπ....εδώ Ζάγκρεμπ.....Κίεβο με λαμβάνεις Οβερ?

Λαμβάνω ετοιμος! σηματα σου δυνατα, καθαρά 5 στα 5 , δίνω σε σένα έτοιμος!

Επισκέπτης
έχω κατι μουνίτσες εδώ περα απόψε παρ'ολίγον να με κανετε ρεζίλι με τους κωλους και τα βυζια εκατερωθεν του κειμενου με τις αγγελίες τυπου "έλα να με γαμησεις" , οι ουκρανιδες το παιζουν ηθικα στοιχεία και καλά, ευτυχώς  που πάρχει η δυνατότης απ το μπράουζερ να κοβει τις (ασεμνες) εικονες...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μπραβο δάσκαλε....δεν έμεινες στο καφέ΄....πήρες τις μαθήτριες και τις έφερες να τις μάθεις ιντερνετ....

και.... γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Δυναμό Ζάγκρεμπ Βιγιαρεάλ...2-0.  Αμεση ανταπόκριση...Οβερ

Επισκέπτης
μπραβο δάσκαλε....δεν έμεινες στο καφέ΄....πήρες τις μαθήτριες και τις έφερες να τις μάθεις ιντερνετ....

και.... γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Δυναμό Ζάγκρεμπ Βιγιαρεάλ...2-0.  Αμεση ανταπόκριση...Οβερ

σε φανταζομαι σε καμια καφετερια παραδιπλα απ τον σαβα να χαζευεις τους κώλους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom