Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τις ιδιες εντυπώσεις αποκόμισα και εγώ σήμερα περί του άσκοπου τσούρτα φέρτα ....σε αυτό το μεθοριακό σλαβικό χωριό....

εδώ Ζάγκρεμπ....εδώ Ζάγκρεμπ.....Κίεβο με λαμβάνεις Οβερ?
ela over λαμβανει και το Κριβόι Ρογκ σιμα οκ βαθυ και ντουρασελ !! παρακαλο διαβιβασατε για στοχο  ζαγκρεμπ  οββερρρρρ αεροπορικη υποστηριξη εν αναμονη  .... προτη ταξιαρχεια βαλκανοσκηλον  ετοιμη για επεμβαση στοπ!!!!  πι ρο σι πι ρο σι πεσμας τι γινεται εκει απο μουνι!!!!!!! οβερρ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πολύ πολύ γλυκό μνι έχει εδώ...μην το αναλύσουμε .....καμάκι από καφετέρια σε καφετέρια....αναμένουμε ενισχύσεις...

πολιτιστικές ανταλλαγές έρασμουνς δεκτές....

Επισκέπτης
πολύ πολύ γλυκό μνι έχει εδώ...μην το αναλύσουμε .....καιμάκι από καφετέρια σε καφετέρια....αναμένουμε ενισχύσεις...

πολιτιστικές ανταλλαγές έρασμουνς δεκτές....

μωρέ δεν αφηνεις τα γλυκα και τα καιμάκια από καφετερια σε καφετέρια άμα ήτανε σαγλί και μαλεμπί έτρωγες και στην ελλάδα, άσε που θα παχύνεις και θα γίνεις σαν τον Φάγγαλο. καμια γκόμενα κοιτα να φας χρησιμοποιώντας την λεβεντια και το μπόι σου έ κι όπου χρειάζεται και μια μικρα ενθαρυνσις με το καταλληλον χρηματικό ποσόν....

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι η καλυτερη πολη ρε μαγκες για γουστα στην ουκρανια?
να χαλασω κανα ταληρο σε 2 βδομαδεσ,να γαμαω να πινω και να τρωγω και αντε ξανα μανα να γαμω.Να παιζουν παρακμιακες καταστασεις και βρομια!
που ρε μαγκες?

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες πειτε μου! :helpplea: :helpplea:
τον αλλο μηνα εχω ριξει παραμυθι στη γυναικα :headbang: :headbang: οτι θα ειμαι κυπρο για δουλειεσ και θελω να την κανω καμια ουκρανια να γαμισω να φχαριστηθω!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ακρίτα για παντρεμενάκιας εισαι άγριο καμάκι και πωρωμένο ...γουστάρω...

τώρα εγω ήμουν κιιβ πέρυσι δε ξέρω τι παίζει...ήταν το ρίβερ παλάς πέρυσι αν έχεις ακοθσει

καραμουνάρες σε τιμή ευκαιρίας..τώρα δε ξέρω ποιό είναι το αντίστοιχο...

alex23patra

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες γράφω πρώτη φορά στο συγκεκριμένο thread. Ξέρετε αν παίζει τίποτα στη Συμφερούπολη Ουκρανίας ;;; Ίσως έχει αναφερθεί κάτι και σε περοηγούμενες αναρτήσεις αλλά είναι 520 σελίδες και αδυνατώ να τις διαβάσω όλες. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για Συμφερούπολη ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια ερωτηση.Πως ειναι καλυτερα να παει καποιος απο Κιεβο στην οδησσο?Ειναι ασφαλεις οι ντοπιες αεροπορικες?Βολευει το τραινο ή λεωφορειο?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Μια ερωτηση.Πως ειναι καλυτερα να παει καποιος απο Κιεβο στην οδησσο?Ειναι ασφαλεις οι ντοπιες αεροπορικες?Βολευει το τραινο ή λεωφορειο?
πριν 4 χρονια που ειχα παει κιεβο και μετα χαρκοβο για να δω τον γαυρο δεν πηγαμε με αεροπλανο λογω οτι αυτοι στις εσωτερικες τος πτησεις χρησιμοποιουν toupolef που πεφτουν ευκολα.Το τρενο τους που χρησιμοποιησαμε ειναι αξιοπιστο αλλα λιγο παλιο απο αποψη συρμων με τηλεοραση σε καθε κουκετα ομως που παιζει τοπικες ΄΄λαμψεις΄΄.Τα λεωφορεια τους δεν ξερω να σου απαντησω γιατι δεν τα χρησιμοποιησαμε

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω.Ειδα μια τοπικη αεροπορικη δεν εχει τουπολεφ,αλλα παρ ολα αυτα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη.dniproavia

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τι θα γινει ρε παλικαρακια?θα πειτε κατι για ουκρανια?τοσες σελλιδες και ολο αρχιδιες!
δωστε και σωστε ρε μαγκες!Ποια ειναι η πιο βιτσιοζα περιοχη εκει πανω?
Για κιεβο δε ψηνομαι γιατι ειμαι βλαχος και δε τους παω τους πρωτευουσιανους!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ευχαριστω.Ειδα μια τοπικη αεροπορικη δεν εχει τουπολεφ,αλλα παρ ολα αυτα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη.dniproavia
δεν την γνωριζω φιλε μου .παντως αν νοικιασεις αμαξι να προσεξεις γιατι σταματουν οι μπατσοι με προφαση την ταχυτητα για να βγαλουν μεροκαματο .οι δρομοι τους οπως μας ειπαν κατι παιδια που το εκαναν οδικος το κιεβο χαρκοβο ειναι αξιοπρεπεις  

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Τι θα γινει ρε παλικαρακια?θα πειτε κατι για ουκρανια?τοσες σελλιδες και ολο αρχιδιες!
δωστε και σωστε ρε μαγκες!Ποια ειναι η πιο βιτσιοζα περιοχη εκει πανω?
Για κιεβο δε ψηνομαι γιατι ειμαι βλαχος και δε τους παω τους πρωτευουσιανους!
στο χαρκοβο που πηγα μαγκα ολες οι γκομενες ψαχνουν για μεροκαματο τοτε με 50 ευρω ερχοταν μια ωρα μαζι σου.μην νομιζεις οτι ειναι φτηνα που λενε.ολο το νταλαβερι στο χαρκοβο γινετε μπροστα απο ενα κτηριο στο κεντρο της πολης που αν θυμαμε ηταν κατι σαν θεατρο .βεβαια και στον δρομο συνεχεια εχει νταλαβερι αλλα στο κιεβο εχει πολυ πραγμα .εχει πανω στο ποταμι ενα μαγαζι που γινετε της πουτανας κυριολεκτικα θα πω μια κουβεντα αυτα που ερχονται εδω ειναι τριτης κατηγοριας

Επισκέπτης
ρε μαγκες πειτε μου! :helpplea: :helpplea:
τον αλλο μηνα εχω ριξει παραμυθι στη γυναικα :headbang: :headbang: οτι θα ειμαι κυπρο για δουλειεσ και θελω να την κανω καμια ουκρανια να γαμισω να φχαριστηθω!!

Αγαπητέ φίλε, 
οφειλώ να σε συγχαρώ δια  τον απαράμμιλλο αλτρουισμό σου και δια την υψηλή αποστολή που μέλλει εκτελέσης. Απέδειξες ότι παρά ταυτα , εις την σημερινή σαρκοβόρο κοινωνία μας εξακολουθούν και υπάρχουν άτομα με υψηλά ουμανιστικά  ιδεώδη και αξίες που δεν διστάζουν να θέσουν εαυτόν εις τον βωμόν του κινδύνου προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν πανάρχαιες πανανθρώπινες αξίες πολιτισμού εις τους τελούντας εις το σκότος αλλοφύλλους...
εύγε !
Y.Γ. κοιτα κατά Βουδα μπάρα μεριά...

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκα που ειναι το Χαρκοβο
εισαι ωραιαος!!!

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε, 
οφειλώ να σε συγχαρώ δια  τον απαράμμιλλο αλτρουισμό σου και δια την υψηλή αποστολή που μέλλει εκτελέσης. Απέδειξες ότι παρά ταυτα , εις την σημερινή σαρκοβόρο κοινωνία μας εξακολουθούν και υπάρχουν άτομα με υψηλά ουμανιστικά  ιδεώδη και αξίες που δεν διστάζουν να θέσουν εαυτόν εις τον βωμόν του κινδύνου προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν πανάρχαιες πανανθρώπινες αξίες πολιτισμού εις τους τελούντας εις το σκότος αλλοφύλλους...
εύγε !
Y.Γ. κοιτα κατά Βουδα μπάρα μεριά...

Δε γουσταρω ρε φιλε τις κιτρινιαρες!
Εχεις να προτεινεις κατι ή απλα κατεβαινεις για δημαρχος?

Επισκέπτης

Αερόπλανο, προφανως υπάρχει ίσως κάποια πτήσις αλλά μονον αν θες να πρωτοτυπήσεις.
Τραίνο και λαωφορείο τα συνήθη.
Τραίνο από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό (στάσις βοκζάλα) μετρό. Θα βρεις πάρα πολλά διότι η πόλις εξυπηρετείται κι από συρμούς που συνεχίζουν και σ άλλους προορισμούς.
Λαωφορείο πάλι το ίδιο. Πάρα πολλά δρομολόγια. υπάρχουν δύο κυρίως σταθμοι λεωφορείων . Αυτά έξω από τον σταθμό του τραίνου (μαρσούτκα τυπου) και μεγαλα λεωφορεία στον σταθμό των λεωφορείον. Το πρόβλημα με τον σταθμο των λεωφορείων είναι ότι δεν έχει μετρό.
Το πρόβλημα το δικό σου είναι ότι αν δεν ξέρεις ρωσικά ή αν δεν είσαι τελείως θρασύς θα σου είναι δύσκολον να συννενοειθής στο γκισε διότι αρχίζουν και ρωτανε ερωτησεις τυπου, ποιο δρομολόγιο (ειναι παρα πολλά) ποιά θεση ( στο τραίνο), ποια ημερομηνία κλπ και πελαγωνεις.
Εν κατακλείδει οι δημοσίας χρησεως συγκινωνίες στην Ουκρανία από το Γκρετσικισταν είναι 10 φορές πλεον αξιόπιστες.
Οι δρόμοι είναι για κλάματα.
Οι σιδηροδρομικες τροχιες ειναι άλλης τεχνολογιας (πεπερασμένης) δι αυτό και τα τραίνα πάνε με 80 χμ
Το Τουπόλεβ έπεσε διότι:
α.  ο πιλότος ήτο της πολεμικης αεροπορίας και δεν ηξερε γρι αγγλικά
β. οι από κάτου ξύνανε τα καρύδια τους και χαριεντιζόσαντε στον ασύρματο αντί να κοιτανε το αερόπλανο (ρωτήστε καποιον κ. John Ba O'Glue)
Αυτιά...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
παντως αν πας προσπαθησε να βρεις να μεινεις στο rus hotel ειναι σχεδον στο κεντρο απεναντι του στα 300 μετρα εχει ενα μαγαζι σαν ντισκοτεκ που γινετε παιχνιδι δηλαδη φορτωνεις σιγουρα αλλα πρεπει να εισαι καλος στα παζαρια .βασικο οτι στα χοτελια επιτρεπετε να φερεις πουτανα αλλα πληρωνεις στους πορτιεριδες κατι ψιλα για να βαλεις την γκομενα στο δωματιο σου αλλιως μενεις με την  :bigdick: αυτο γινεται για να βγαζουν ολοι στην ουκρανια ειναι κατι σαν συμφωνια αναμεταξυ τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom