Koita για να καταλαβεις δηλαδη που ηδη εχεις καταλάβει:
Χθες, παρασκευή πάω στην πρώτη ντισκοτεκ κατα τις 10: Καθόμαναι μεχρι τις 12 τοσους μαντραχαλους δεν ειχα ξαναδει μαζωμένους. Τι να κανω,τι να κανω λεω αμα κατσω κι αλλο εδώ θα γινω ξανα-πουστης (προσπαθω να αναρρώσω), σηκώνομαι και φευγω πήρα σβαρνα κατι καφέ υπήρχε μουνι αλλα απο κεινο που δεν παιζει του τυπου θελω ετσι, θελω γιουβετσι και στο τελος σ αφηνουν με το καβλι ανα χείρας. Πήγα σε μια ντισκο που δεν πατα κανεις. Λεω δεν γαμιεται θα κατσω 30 λεπτα και μετα σπίτι. Ήταν πατεις με πατω , φουλ στο μουνί. Με το που πήγα μου την πέφτει ένας μουναρος 1.77 . Λεει μ ειχε δει σ ένα καφε με μια γκομενα που μου' να προχθες. Αλήθεια ηταν. Να μην τα πολυλογω τηνεφερα σπιτι την ξεσκισα. Η όλη υποθεση μου κοστισε 10 ρουβλια ένα κονιακ που πιε κι αλλα 18 κατι τσιγαρα που της πηρα στο κλαμπ. Αν ήμουνα ουκρανος ουτε τσιγαρα θα της επαιρνα, θα τρακαρα δανεικο κανενα απο τους γυρω.
Θελω να πω ότι όλους, αρχης γενομενης του εαυτου μου, μας πιανουν φοβερους μαλακες...
....σε ξανακατάλαβα για άλλη μια φορά και αυτή τη φορά καλύτερα.
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, 1.77 μούναρος και 28 ρουβλάκια (δηλ. πάνω κάτω 20-22 ευρώ) τι να πω, μπράβο.
Εχεις μια ικανότητα να με (και μένα και άλλους προφανως) κάνεις να αισθάνομαι πολύ ηλίθιος για κάτι ξεγυρισμένες 100-200-300άρες (δολλάρια) που πήγαν σε αυτές που οι Sergey, Oleg και οι λοιποί έχουν με ένα εισιτήριο σινεμά.
Ναι είναι πουτάνες, ναι είναι παλιοθήλυκα από μικρές, ναι πηγαίνουν με πολλούς και ίσως από εμάς βγάζουν τα καλύτερα λεφτά και γελάνε πίσω από την πλάτη μας που μας τα πήραν (και εσύ ίσως που τους τα δίνουμε μερικές φορές), αλλά μερικές είναι το κάτι άλλο εμφανισιακά και 20-25 χρόνια μικρότερες και για αυτόν τον προφανέστατο λόγο κάνω (και άλλοι ίσως) το λάθος.
Το παραδέχομαι, προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά εκείνη την ώρα δεν τα καταφέρνω γιατί θέλω να τις πάρω.