Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Koita για να καταλαβεις δηλαδη που ηδη εχεις καταλάβει:
Χθες, παρασκευή πάω στην πρώτη ντισκοτεκ κατα τις 10: Καθόμαναι μεχρι τις 12 τοσους μαντραχαλους δεν ειχα ξαναδει μαζωμένους. Τι να κανω,τι να κανω λεω αμα κατσω κι αλλο εδώ θα γινω ξανα-πουστης (προσπαθω να αναρρώσω), σηκώνομαι και φευγω πήρα σβαρνα κατι καφέ υπήρχε μουνι αλλα απο κεινο που δεν παιζει του τυπου θελω ετσι, θελω γιουβετσι και στο τελος σ αφηνουν με το καβλι ανα χείρας.  Πήγα σε μια ντισκο που δεν πατα κανεις. Λεω δεν γαμιεται θα κατσω 30 λεπτα και μετα σπίτι. Ήταν πατεις με πατω , φουλ στο μουνί. Με το που πήγα μου την πέφτει ένας μουναρος 1.77 . Λεει μ ειχε δει σ ένα καφε με μια γκομενα που μου' να προχθες. Αλήθεια ηταν. Να μην τα πολυλογω τηνεφερα σπιτι την ξεσκισα. Η όλη υποθεση μου κοστισε 10 ρουβλια ένα κονιακ που πιε κι αλλα 18 κατι τσιγαρα που της πηρα στο κλαμπ. Αν ήμουνα ουκρανος ουτε τσιγαρα θα της επαιρνα, θα τρακαρα δανεικο κανενα απο τους γυρω.
Θελω να πω ότι όλους, αρχης γενομενης του εαυτου μου, μας πιανουν φοβερους μαλακες...

....σε ξανακατάλαβα για άλλη μια φορά και αυτή τη φορά καλύτερα.
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, 1.77 μούναρος και 28 ρουβλάκια (δηλ. πάνω κάτω 20-22 ευρώ) τι να πω, μπράβο.
Εχεις μια ικανότητα να με (και μένα και άλλους προφανως) κάνεις να αισθάνομαι πολύ ηλίθιος για κάτι ξεγυρισμένες 100-200-300άρες (δολλάρια) που πήγαν σε αυτές που οι Sergey, Oleg και οι λοιποί έχουν με ένα εισιτήριο σινεμά.
Ναι είναι πουτάνες, ναι είναι παλιοθήλυκα από μικρές, ναι πηγαίνουν με πολλούς και ίσως από εμάς βγάζουν τα καλύτερα λεφτά και γελάνε πίσω από την πλάτη μας που μας τα πήραν (και εσύ ίσως που τους τα δίνουμε μερικές φορές), αλλά μερικές είναι το κάτι άλλο εμφανισιακά και 20-25 χρόνια μικρότερες και για αυτόν τον προφανέστατο λόγο κάνω (και άλλοι ίσως) το λάθος.
Το παραδέχομαι, προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά εκείνη την ώρα δεν τα καταφέρνω γιατί θέλω να τις πάρω.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
φιλε μου ειμαι παλιος στο επαγγελμα κι εγω, απο το 1998 κανω 10-12 ταξιδια το χρονο σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ, τις ξερω καλα, ξερω πως να τους φερθω, τι θελουν, τι περιμενουν να ακουσουν και τα σχετικα.
τη συγκεκριμενη την ουκρανεζα(ευτυχως την ξαποστειλα σημερα) ξερω καλα και μου το εδειξε αλλωστε οτι χιλιαδες μαλακες ανα τον κοσμο την κανουνε χρυση να παει μαζι τους, τελικα ομως σε μενα ηρθε, της εσπασα τον τσαμπουκα και ξερω οτι τελικα εμενα θα θυμαται πιο πολυ απο ολους τους αγαπουληδες! Ακομη μεχρι την τελευταια στιγμη μου ελεγε να κρατησουμε επαφη, να παω σπιτι της και λοιπες παπαριες!
Δυστυχως, οι αντρες τις χαλανε τις γυναικες, η αγαμια που υπαρχει στον κοσμο ειναι τεραστια! Και δυστυχως, αντι ολοι αυτοι οι επιδοξοι αγαπουληδες αντι να ακουνε ή να ρωτανε κανεναν που τις ξερει καλυτερα ολες αυτες τις καριολες, θεωρουν οτι το καθε τσολι αξιζει μια περιουσια για να το γαμησουνε!
το μωρο....

θελω να ευχαρηστισω τον ραφμαν που επεξεργαστηκε τις φωτογραφιες ωστε να μπορουν να δημοσιευθουν...

memo4.jpg

memo3.jpg

memo1f.jpg

memo2y.jpg

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το μωρο....

θελω να ευχαρηστισω τον ραφμαν που επεξεργαστηκε τις φωτογραφιες ωστε να μπορουν να δημοσιευθουν...

memo4.jpg

memo3.jpg

memo1f.jpg

memo2y.jpg
  Σωστος ο συναγωνιστης...τα διαβασα και τα ειδα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εύγε νέε μου! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η ζημιά στο κρεβάτι όμως μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ.πρώτη φορά βλέπω τόσο μαύρη ουκρανέζα! :grin: :grin: :grin: :grin:
χαχαχαχαχαχα την εκανε πακιστανη ο ραφ για να την εγκρινει ο παπιας!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
εύγε νέε μου! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η ζημιά στο κρεβάτι όμως μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ.πρώτη φορά βλέπω τόσο μαύρη ουκρανέζα! :grin: :grin: :grin: :grin:

Αρχηγε που εισαι εσυ...ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιο το μωρακι του ΜΕΜΟ ειναι να το πιεις στο ποτηρι λεμε.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αρχηγε που εισαι εσυ...ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιο το μωρακι του ΜΕΜΟ ειναι να το πιεις στο ποτηρι λεμε.

δεν ξέρω..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

μια μαυριδερή είδα μόνο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά ας μη σπαμάρουμε στο υπέροχο αυτό θρεντ του δάσκαλου Ιωσήφ! ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αχχχ αγαπητε τι  να γραψω το’πιασες το νοημα πλήρως. Απλώς να σχολιασω γι’αυτα τα περιβόητα σαιτ γνωριμιων. Λέει ο ΟΗΕ ασχολείταιται με το θεμα της πεινας, με τους πρόσφυγες, την λειψιδύα κλπΟ Παγκοσμιος Οργανισμός Υγείας με τις αρρώστιες καιρός ειναι να οργανωθει ο Παγκοσμιος Οργανισμός Αγαμίας γιατί με την μαλακεια που πεφτει διεθνως δεν παει άλλο. Εδώ ρε παιδια η Γιουλια, που τι ειχε έναν συμπαθητικο κώλο κι αγγλικα δεν ξερει ουτε λεξη, παρατησε την δουλεια στο καπηλειο και ζει απο το ιντερνετι...
Να σημειωσω για να ενημερωθουν και οι αγαπουληδες που πιστευουν οτι θα τους κατσει ουκρανεζα μεσω ιντερνετ...

το διαστημα που την τακτοποιουσα, οπως προειπα της εστελναν 650 μυνηματα τη μερα (κυριως Τουρκοι, Ιταλοι...)
Δε με ενοιαζε γιατι ουτως η αλλως ηταν ξεκαθαρισμενο απο την πρωτη στιγμη οτι δεν τιθεται θεμα σχεσης αγαπης κλπ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ 3 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!! και αυτη τους κοροϊδευε και μου ελεγε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι θα το αποφασισει τελευταια στιγμη σε ποιο απο τα 3 μερη θα παει και στη μουναρα της αμα οι αλλοι 2 χασουν τζαμπα τα λεφτα τους μετα εισητηρια!
Ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να αποφασισει, θα της εχουνε στειλει αλλα 10!Χωρια τι δωρα και λεφτα (τα οποια δυσικα δε μου τα εδειχνε για να μητην πω πουτανα μαλλον)

μη νομιζετε οτι οποια σας μιλαει στο ιντερνετ, μιλαει μονο σε σας!

Δε μπορειτε να διαννοηθειτε τι μπιζνα εχουνε στησει ολες αυτες (χωρια οι απατεωνες) και πουλανε το Ukranian Dream δηλαδη νεα,ομορφη, φτωχια πλην τιμια σπουδαγμενη και παρθενοπιπιτσα που θελει να φυγει απο τη χωρα της και να αγαπησει νταβραντισμενο ευρωπαϊο!
ΚΑι δυστυχως τσιμπανε ακομη και μεγαλοι!!! 50αρηδες ας πουμε!

το νου σας! ειναι μεγαλα λαμογια λεμε! μη μασατε!

Ο χρυσος κανονας για τις ιντερνετικες γνωριμιες ειναι!

Αμα δεν το γαμησεις πρωτα το μωρο δε του στελνεις ουτε 1 ευρω!

(τοκανα και ποιματακι για να το θυμαστε)

Επισκέπτης
Τι να πω, ότι και να πω είναι λίγο, 1.77 μούναρος και 28 ρουβλάκια (δηλ. πάνω κάτω 20-22 ευρώ) τι να πω, μπράβο.
Εχεις μια ικανότητα να με (και μένα και άλλους προφανως) κάνεις να αισθάνομαι πολύ ηλίθιος για κάτι ξεγυρισμένες 100-200-300άρες (δολλάρια) που πήγαν σε αυτές που οι Sergey, Oleg και οι λοιποί έχουν με ένα εισιτήριο σινεμά.
Ναι είναι πουτάνες, ναι είναι παλιοθήλυκα από μικρές, ναι πηγαίνουν με πολλούς και ίσως από εμάς βγάζουν τα καλύτερα λεφτά και γελάνε πίσω από την πλάτη μας που μας τα πήραν (και εσύ ίσως που τους τα δίνουμε μερικές φορές), αλλά μερικές είναι το κάτι άλλο εμφανισιακά και 20-25 χρόνια μικρότερες και για αυτόν τον προφανέστατο λόγο κάνω (και άλλοι ίσως) το λάθος.
Το παραδέχομαι, προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά εκείνη την ώρα δεν τα καταφέρνω γιατί θέλω να τις πάρω.

Καλημέρα και να παιρνει ο πάνος σας αέρα...
Αγαπητέ Γιαννη Αη Γιαννη σε πιανω αδύνατον στην αριθμητική. 28 ρουβλια ισοδυναμουν με 2 ευρώ και 44 λεπτά (έκλεψα χρησιμοποιησα το κομπιουτεράκι!) Ναι ξερω είναι να χτυπάς την κεφάλα σου στον τοιχο, οι δικοι μου τοιχοι ειναι επενδυμενοι με αφρολεξ...Λάθος... Εντάξει την δουλίτσα σου κανεις, γαμας τα πουτανακια καθεσαι  5-6 μερες και ξεμπερδευεις. Λαθος πανμεγιστον κανει  όποιος συγχρωτίζεται (ιδε Μπλάσκος) μ'αυτα τα:
1.ζωντόβολα? 2.βλήματα?  3.κτήνη? 4.καθυστερημενους? 5.υπανθρωπους ?
Διαλεξε χαρακτηρισμο και αντικατάστησε...

Επισκέπτης
δασκαλε το εγκρινεις το ψιψινι?

Ρε αδερφε τι να πω? ντυμένη σαν κρεμμύδι την έβανες. Ξέρω είναι απο οικογένεια με αρχές όχι παιξογελασόπουλος και δεν δεχεται άσεμνες φωτογραφήσεις. Εσύ την γαμησες, αμα εσενα σ'άρεσε περι ορέξεως...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε αδερφε τι να πω? ντυμένη σαν κρεμμύδι την έβανες. Ξέρω είναι απο οικογένεια με αρχές όχι παιξογελασόπουλος και δεν δεχεται άσεμνες φωτογραφήσεις. Εσύ την γαμησες, αμα εσενα σ'άρεσε περι ορέξεως...

δάσκαλε ο φίλος μέμος πηδάει από 8ράκια και πάνω!εγγυημένα! ;)

και με την ευκαιρία θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο εύγε για το νήμα αυτό. :rockon:

είμαι ένας απ τους φανατικούς μαθητές σου,αν και δεν έχω σηκωθεί ποτέ στον πίνακα μέχρι τώρα! :grin:

έχω διαβάσει μέχρι στιγμής όλα τα ποστ έως το 200 περίπου και...συνεχίζω για να καλύψω τις χαμένες ώρες και να συμβαδίζω και γω με την τάξη!

καλή χρονιά σε σένα και όλους τους υπόλοιπους του παρόντος θρεντ. :rockon:

Επισκέπτης
δάσκαλε ο φίλος μέμος πηδάει από 8ράκια και πάνω!εγγυημένα! ;)

και με την ευκαιρία θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο εύγε για το νήμα αυτό. :rockon:

είμαι ένας απ τους φανατικούς μαθητές σου,αν και δεν έχω σηκωθεί ποτέ στον πίνακα μέχρι τώρα! :grin:

έχω διαβάσει μέχρι στιγμής όλα τα ποστ έως το 200 περίπου και...συνεχίζω για να καλύψω τις χαμένες ώρες και να συμβαδίζω και γω με την τάξη!

καλή χρονιά σε σένα και όλους τους υπόλοιπους του παρόντος θρεντ. :rockon:

Καλη Χρονια Αγαπητέ!
Σε ευχαριστώ για τα κολακευτικα σου λόγια. Πάντως έχεις καιρό μεχρι την Τετάρτη να πεις μαθημα διότι απο εκει και υστερα παυω να ασχολούμαι μ αυτα τα τσόλια κι ας ψοφησουν απο την πεινα ή τα πολλα καβλια (ότι έρθει πρωτο) όλες οι ουκρανιδες κι ολη η ουκρανια, στους όρχεις μου...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλη Χρονια Αγαπητέ!
Σε ευχαριστώ για τα καλασου λόγια. Πάντως έχεις καιρό μεχρι την Τετάρτη διότι απο εκει και υστερα παυω να ασχολούμαι μ αυτα τα τσόλια

ναι απ ότι είδα δήλωσες ότι δεν θα ξαναποστάρεις στο παρόν θρεντ.

για ποιο λόγο όμως?

πληροφορίες και ανταλλαγές απόψεων είναι πάντα ότι το καλύτερο για να σχηματίσει κάποιος μια σφαιρική άποψη. Βέβαια, τολμώ να πω ότι με λιγότερες απ τις μισές σελίδες που έχω διαβάσει, έχω κάποια (μικρή) εικόνα γι αυτή τη χώρα και τις γυναίκες της. Αλλά "επανάληψη μήτερ πάσης μαθήσεως".

Πιστεύω πάντως ότι το φόρουμ θα χάσει μια απ τις πιο αξιόλογες μορφές ανθρώπων που έχουν περάσει από δω!

Καλόν είναι να συνεχιζεις να ποστάρεις, ακόμα κι αν εγκαταλείψεις τη χώρα.

γνώμη μου-παρότρυνση!

φιλικά.

Επισκέπτης
ναι απ ότι είδα δήλωσες ότι δεν θα ξαναποστάρεις στο παρόν θρεντ.

για ποιο λόγο όμως?

πληροφορίες και ανταλλαγές απόψεων είναι πάντα ότι το καλύτερο για να σχηματίσει κάποιος μια σφαιρική άποψη. Βέβαια, τολμώ να πω ότι με λιγότερες απ τις μισές σελίδες που έχω διαβάσει, έχω κάποια (μικρή) εικόνα γι αυτή τη χώρα και τις γυναίκες της. Αλλά "επανάληψη μήτερ πάσης μαθήσεως".

Πιστεύω πάντως ότι το φόρουμ θα χάσει μια απ τις πιο αξιόλογες μορφές ανθρώπων που έχουν περάσει από δω!

Καλόν είναι να συνεχιζεις να ποστάρεις, ακόμα κι αν εγκαταλείψεις τη χώρα.

γνώμη μου-παρότρυνση!

φιλικά.

Κοιτα επ αυτου θα αναφερθω μεθαυριο στο αποχαιρετηστηριον.
Τωρα μια κινεζικη παροιμια λεει "όποιος ανακατεβεται με τα πιτουρα, τον τρων οι κοτες"...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δασκαλε το εγκρινεις το ψιψινι?

όλα καλά ρε συ φίλε μέμο, καλό φαίνεται το καβλίδιον, αλλά αν και γνώστης και ψημμένος όπως αναφέρεις παραείσαι ενθουσιώδης στην αναφορά σου. Όχι και να σπέρνει εγκεφαλικά 1.63 μπόι, άντε κάνα σφύριγμα ανάμεσα από τα δόντια άμα στριμωχτεί στο μετρό δίπλα σου στη καλύτερη...

τι διάολο, που κυκλοφορείτε όταν βγαίνετε και δε βλέπετε γυναίκες, σε καφενεία?  :think:

Επισκέπτης
όλα καλά ρε συ φίλε μέμο, καλό φαίνεται το καβλίδιον, αλλά αν και γνώστης και ψημμένος όπως αναφέρεις παραείσαι ενθουσιώδης στην αναφορά σου. Όχι και να σπέρνει εγκεφαλικά 1.63 μπόι, άντε κάνα σφύριγμα ανάμεσα από τα δόντια άμα στριμωχτεί στο μετρό δίπλα σου στη καλύτερη...

τι διάολο, που κυκλοφορείτε όταν βγαίνετε και δε βλέπετε γυναίκες, σε καφενεία?  :think:

Ποιητική αηδία πουλένε...
άσε αγαπητε κανα εγκεφαλικο θα πάθω εγώ μ αυτα που διαβάζω  γιατι χθες η πιεσίς μου ηταν 150(την μετρανε διαφορετικα εδώ οι μαλακες). Η λύσις είναι μονον μια:
Η ίδρυσις του Παγκοσμίου Οργανισμου Αγαμίας με έδρα την Κοζάνη γιατι αλλιώς πάμε χαμένοι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιητική αηδία πουλένε...
άσε αγαπητε κανα εγκεφαλικο θα πάθω εγώ μ αυτα που διαβάζω  γιατι χθες η πιεσίς μου ηταν 150(την μετρανε διαφορετικα εδώ οι μαλακες). Η λύσις είναι μονον μια:
Η ίδρυσις του Παγκοσμίου Οργανισμου Αγαμίας με έδρα την Κοζάνη γιατι αλλιώς πάμε χαμένοι...

εσύ κάνεις μαλακία που αποσύρεσαι, είναι καλές οι αναφορές σου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δασκαλε, για σενα...

x580f32c8.jpg

xe195632b.jpg

εχω και ποιο αποκαλυπτικες, αλλα μην το παρακανουμε...

οσο για το σχολιο του φιλου εκτορ...
το προσωπο της ειναι ιδιο(μα ιδιο) με την Παρις Χιλτον, τα ¨εγκεφαλικα" τα προκαλουσε και με το ξεκολο ντυσιμο της, με τη τουρλωτη κωλαρα της, και με τη πουτανια που ειχε η μουρη της... και τελος φοτραγε κατι τακουνες να με το συμπαθειο, δες τη φωτο διπλα στον τσολια στο συνταγμα χαχαχα
μακαρι να μπορουσα να ποσταρω φατσα , ελπιζω να καταλαβαινεις...

δασκαλε, σκεψου το καλα προτου αποχωρησεις.....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι είναι πουτάνες, ναι είναι παλιοθήλυκα από μικρές, ναι πηγαίνουν με πολλούς και ίσως από εμάς βγάζουν τα καλύτερα λεφτά και γελάνε πίσω από την πλάτη μας που μας τα πήραν (και εσύ ίσως που τους τα δίνουμε μερικές φορές), [size=10pt]αλλά μερικές είναι το κάτι άλλο εμφανισιακά και 20-25 χρόνια μικρότερες και για αυτόν τον προφανέστατο λόγο κάνω (και άλλοι ίσως) το λάθος.[/size]

Ακριβώς έτσι την πατάω και εγω πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια κι άς ειμαι στον σεξοτουρισμό απο πιτσιρικάς.
(οτι και να κανεις περνάνε τα χρόνια και κατι τέτοιες στιγμες καταλαβαίνης και την διαφορά της ηλικίας και ας μην μας φαίνεται οπτικά.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom