Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
...Eυγε Ιωσηφ

Οπως είπε και ο μεγάλος Ουίνστων Τσώρτσιλ

τη μουνάρα

δεν εγάμησε Ουκρανός

αλλά ως Ουκρανός εγάμησε...

ήτοι τζάμπα και ει δυνατόν με ένα τσιγάρο, άφιλτρο και αυτό δανεικό και αγύριστο...

ΕΥΓΕ

Με κάτι τέτοια πιστοποιείται η χρησιμότης του νήματος (τι νήμα ...φλοκάτη έγινε) και
για αυτό πρέπει να συνεχιστεί εις το διηνεκές για να θυμίζει τούτο το απλούστατο....

γαμήστε μουνάρες τζάμπα...(λέμε τώρα)....ζήτω ο ανδρισμός ο πενήρης αλλά γαμίκουλος....και
δη Ουκρανίδας...

Ζητώ δε από τον σεβαστόν μαθητή Αρκάνς όπως αρχίζει να μαζεύει υπογραφάς....

Κάζας σπήκινγκ...

Επισκέπτης
δασκαλε, για σενα...

x580f32c8.jpg

xe195632b.jpg

εχω και ποιο αποκαλυπτικες, αλλα μην το παρακανουμε...

οσο για το σχολιο του φιλου εκτορ...
το προσωπο της ειναι ιδιο(μα ιδιο) με την Παρις Χιλτον, τα ¨εγκεφαλικα" τα προκαλουσε και με το ξεκολο ντυσιμο της, με τη τουρλωτη κωλαρα της, και με τη πουτανια που ειχε η μουρη της... και τελος φοτραγε κατι τακουνες να με το συμπαθειο, δες τη φωτο διπλα στον τσολια στο συνταγμα χαχαχα
μακαρι να μπορουσα να ποσταρω φατσα , ελπιζω να καταλαβαινεις...

δασκαλε, σκεψου το καλα προτου αποχωρησεις.....

E τωρα εδώ, όντως έχουν μια καλυτερη εκφραστικότητα τα μπουτακια της...
Μα και συ ρ αδερφε έβανες κατι φωτογραφίες λες και την κρυβανε οι δικοι της να μην την παρουνε στο χαρεμι του Αλή Πατσά.

Επισκέπτης
εσύ κάνεις μαλακία που αποσύρεσαι, είναι καλές οι αναφορές σου.

Και που θα λεω τον πονο μου μετα ε?
Θα πάρω αμπάριζα τα βραχια στην ακροθαλασσια και θα μετραω τον καημό μου
κι ενα θα ναι το παραπονό μου, καμια καλη ουκρανιδα αν γαμώ...

Επισκέπτης
...Eυγε Ιωσηφ

Οπως είπε και ο μεγάλος Ουίνστων Τσώρτσιλ

τη μουνάρα

δεν εγάμησε Ουκρανός

αλλά ως Ουκρανός εγάμησε...

ήτοι τζάμπα και ει δυνατόν με ένα τσιγάρο, άφιλτρο και αυτό δανεικό και αγύριστο...

ΕΥΓΕ

Με κάτι τέτοια πιστοποιείται η χρησιμότης του νήματος (τι νήμα ...φλοκάτη έγινε) και
για αυτό πρέπει να συνεχιστεί εις το διηνεκές για να θυμίζει τούτο το απλούστατο....

γαμήστε μουνάρες τζάμπα...(λέμε τώρα)....ζήτω ο ανδρισμός ο πενήρης αλλά γαμίκουλος....και
δη Ουκρανίδας...

Ζητώ δε από τον σεβαστόν μαθητή Αρκάνς όπως αρχίζει να μαζεύει υπογραφάς....

Κάζας σπήκινγκ...

Ε ναι ειναι τα τυχερα που βανουμε και καπως μικραίνουμε τον μεσο όρο για το ποσο βγαινει το καθε γαμησι.
Προτείνω να συνεχισεις εσυ το μαθημα με τον Αρκάνς.

Επισκέπτης
δασκαλε, για σενα...

x580f32c8.jpg

εχω και ποιο αποκαλυπτικες, αλλα μην το παρακανουμε...

οσο για το σχολιο του φιλου εκτορ...
το προσωπο της ειναι ιδιο(μα ιδιο) με την Παρις Χιλτον, τα ¨εγκεφαλικα" τα προκαλουσε και με το ξεκολο ντυσιμο της, με τη τουρλωτη κωλαρα της, και με τη πουτανια που ειχε η μουρη της... και τελος φοτραγε κατι τακουνες να με το συμπαθειο, δες τη φωτο διπλα στον τσολια στο συνταγμα χαχαχα
μακαρι να μπορουσα να ποσταρω φατσα , ελπιζω να καταλαβαινεις...

δασκαλε, σκεψου το καλα προτου αποχωρησεις.....

αλήθεια ξεχασα να ρωτήξω τι εκανε στην ακροθαλασσιά?
Μαζευε μπουμπουκια?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
by the way η τελευταία φώτο με το μαύρο φορεματάκι (που είναι και η καλύτερη), το κάδρο και η επίπλωση είναι τάλε κουάλε με στουντιάκι  :rockon:

επιρροές  :grin:

Επισκέπτης
by the way η τελευταία φώτο με το μαύρο φορεματάκι (που είναι και η καλύτερη), το κάδρο και η επίπλωση είναι τάλε κουάλε με στουντιάκι  :rockon:

Σκεπτομαι πολυ σοβαρως να ανοιξω ενα στουντιακι με την ονομασια "κλάμα μούτρα"
Θα ρχοσαστε θα με βλεπετε μοναχο να κλαιω σ ενα δωματιο και θ αφηνετε το κατιτις σας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Μια μαυρη πλερεζα θα ταιριαζει με την περίσταση.

Τωρα βραχο-βραχο τον παίρνω ( τον καημό μου) και πα 'να τον μετρήσω μέχρις βραδυνης πτώσεως εις τον εργασιακόν μου  χωρον.
Μέχρι που η βραδυνη κόπωσις , που ηδη εχω κλαταρει, θα έρθει ως βαλσαμον να με ελαφρώσει απο τα προβλήματα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αλήθεια ξεχασα να ρωτήξω τι εκανε στην ακροθαλασσιά?
Μαζευε μπουμπουκια?
δασκαλε αφου το ξερεις καλα οτι ειναι ψωναρες...
ειμασταν διπλα στη θαλασσα,να μην τραβηξει και καμια καλλιτεχνικη φωτο για τους πελατες? ;)

η αληθεια ειναι οτι το δαγκωσε αλλα αντεχε η πουτανιτσα, τα παντα για την τεχνη!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

που να σου εβαζα και την κοκκινη κρεβατοκαμαρα μου....

δε τη γλυτωνα την "ταμπελα" μετα

αχαχαχαχαχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τωρα βραχο-βραχο τον παίρνω ( τον καημό μου) και πα 'να τον μετρήσω μέχρις βραδυνης πτώσεως εις τον εργασιακόν μου  χωρον.
Μέχρι που η βραδυνη κόπωσις , που ηδη εχω κλαταρει, θα έρθει ως βαλσαμον να με ελαφρώσει απο τα προβλήματα.
δασκαλε μπορω να ρωτηδω προς τι η τοση απογοητευσις?

Επισκέπτης
δασκαλε μπορω να ρωτηδω προς τι η τοση απογοητευσις?

Αχχχ αγαπητε,
εχω πολυ μεγαλο νταλκα στην ζωη. Σέρνω άχθος που δεν μπορεις να διαννοηθεις. Καποιος πολυ δικος μου εχει πεθανει...
Βανε και το γεγονός οτι έδιωξα και την πολυβολήτρια που ανακουφιζε καπως τον πονο μου και τωρα γαμιεται δεξια κι αριστερα για μια μπυρα, ιδου η απογοητευσίς μου...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αχχχ αγαπητε,
εχω πολυ μεγαλο νταλκα στην ζωη. Σέρνω άχθος που δεν μπορεις να διαννοηθεις. Καποιος πολυ δικος μου εχει πεθανει...
Βανε και το γεγονός οτι έδιωξα και την πολυβολήτρια που ανακουφιζε καπως τον πονο μου και τωρα γαμιεται δεξια κι αριστερα για μια μπυρα, ιδου η απογοητευσίς μου...
τα ειλικρινη μου συλληπητηρια για το πρωτο....

στα παπαρια σου για το δευτερο, καλεσε τη μαγειρισα, ή τη γκαρσονα, ή οποιαδηποτε αλλη τιμια εργαζομενη κορασιδα...

στην πηγη εισαι, δεν μπορει να εισαι διψασμενος!

Επισκέπτης
Διδάσκαλε, θέλω νὰ ἑνωσω καὶ ἐγὼ τὴν φωνὴν μου μετὰ τῶν συναδέλφων καὶ νὰ σᾶς παρακαλέσω νὰ ἀναθεωρήσητε τὴν ἀπόφασὶν σας. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗΤΕ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αχχχ αγαπητε,

Τιτσερ δώσε λογαριασμό παυπολ να κεράσοω εγώ τις μπύρες και ότι ά,λλο , φτάνει να σου ανακουφίζει τους καυμούς σου και να μας λές τις διδαχές σου εδώ μέσα!!  :grin:

Επισκέπτης
Διδάσκαλε, θέλω νὰ ἑνωσω καὶ ἐγὼ τὴν φωνὴν μου μετὰ τῶν συναδέλφων καὶ νὰ σᾶς παρακαλέσω νὰ ἀναθεωρήσητε τὴν ἀπόφασὶν σας. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗΤΕ.

Ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια, με τιμουν αλλα δεν νομιζω ότι ωφελει σε τιποτα η συνέχεια απο εδώ. Ειναι σαν να χουμε ένα παιδί, να μεγαλώνει κι εμεις να το κρατουμε στο δημοτικό γιατι τ αρεσει να παιζει.

Επισκέπτης
Τιτσερ δώσε λογαριασμό παυπολ να κεράσοω εγώ τις μπύρες και ότι ά,λλο , φτάνει να σου ανακουφίζει τους καυμούς σου και να μας λές τις διδαχές σου εδώ μέσα!!  :grin:

Σε ευχαριστώ ! σιαχνω τον λογαριασμο και περιμενω τις μπυρες ! (δεν το κανεις καλυτερα ούζα?)

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
καλω ολους τους μαθητες-θαυμαστες-και φαν του δασκαλου σε μια πορεια για να διαμαρτυρηθουμε για την αποφαση του δασκαλου να διακοψει την παραδοση των μαθητων.

κατα προτιμηση η πορεια πρεπει να ξεκινησει απο το υπουργειο παιδειας και να καταληξη στην ουκρανικη πρεσβεια.

δεκτες οποιαδηποτε προτασεις-ιδεες για την οργανωση τις πορειας.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΟΠΑΙΔΕΙΑ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom