Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Συζητουσα προχθες με εναν ουκρανο φιλο περι ουκρανων - ουκρανιδων, μου λεει ντρεπομαι γι αυτα που ακουω αλλα φοβουμαι ότι εχεις 99,99% δικιο.
Γεννετικως προκειται για μια σαλατα ανθρωπων με δεικτη ευφυιας πολυ κατω του μετριου.
Ο κοινωνικός των προγραμματισμος ειναι τετοιος ωστε να μισουνε τον συνανθρωπό τους και ειδικωτερα τους ξενους.
Προκειται περι βαθυτατα κομπλεξικων ατόμων με άσημες εώς μηδενικες ζωές. Τι κανουν: δουλευουν 14 ωρες την ημερα και παιρνουν χιλια ρουβλια και μετα πανε σπιτι να δουνε τηλεοραση και να πιουνε καμια μπουκαλα βοντκα. Γι αυτο κι οποιος μπλεξει με τις γκομενες και τις παρει στα σοβαρά χαιρονται να τον παιδευουν διοτι ειναι το μονον που δινει καποιο νοημα  εξουσίας στην ανυπαρκτη ζωη τους. Προκειται περι  νευρωτικων ατόμων και νευρωτικής κοινωνίας γι οποιον καταλαβαινει τι γραφω...

Απεριόριστο R E S P E C T Δάσκαλε!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
συμπερασματικα, χωρις να θελω να το παιξω μαγκας, ειναι οπως τα λεει ο δασκαλος ιωσηφ.
οι ουκρανες γεννιουνται καριολες, θελει μεγαλη εμπειρια για να μη σε δαγκωσουν αλλα αντιθετως να σου κανουν τα παντα ακομη και αν δεν τους κανεις τα χατηρια...
σιγουρα δεν κανουν για σχεση(δε με ενδιαφερει αλλωστε), ειναι κλασσικη περιπτωση γυναικας που θα σε απογειωνει μεχρι να σε 'μετρησει' αλλα αν παρασυρθεις και τη "δαγκωσεις" απλα τη γαμησες.....

επίσης ρεσπέκτ στον συναγωνιστή μεμοσάν!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ότι αποχωρεί ο δάσκαλος μας θέτει και μια πρόκληση. Έχουμε τη μαγκιά να συνεχίσουμε το έργο του χωρίς αυτόν? Αν ναι τότε τι άλλο τον χρειαζόμαστε και τον κουράζουμε? Αν όχι, τότε και 100 χρόνια να μείνει ακόμη πάλι δεν έχει νόημα...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]H τελευταία Ωδή προς Ιωσήφ Μπλάσκο[/size]

by SexPeare in Luv

Χαίρε μεγάλε Ιωσήφ
δεινέ Ουκρανολόγε
νυχθημερόν αι μαθηταί
για εσέ θα κλαίνε, Λόγιε!

Γαμήσια, χύσια, πισωκολλητά
τσιγγούνηδες οι Σκύθες
του κώλου τα 9μερα
να μας ξηγήσεις ήρθες

Σαν άλλος Michael Jackson
θες να μας παρατήσεις
στου Δνείπερου το Δέλτα να χαθείς
ως άλλη θεά ΄Ισις

Ψάρια, χαβιάρια, γκαλουπτσοί
μαζί με βερενίκους
φάγαμε σε ουκρανικά μουνιά
που ΄χαν περάσει κρίκους

Να μην ξεχάσω και τα μπορτς
πριν από πιροσκί
σε ξυρισμένα αιδοιόχειλα
μας έμαθες το σκι

Ως μέγιστος Διδάσκαλος
έφυγες απ την Greece
παράτησες σύξυλους μαθητές
που αγόρασαν ποστίς

Τρελλαίνομαι, αγχώνομαι
και χάνω το μυαλό μου
τι νόημα έχει η ζωή
χωρίς τον Δάσκαλο μου

σε μία Ελλάδα έρημη
που πήζει στην μιζέρια
με γκρίβνα στην κωλότσεπη
θε να μας βρουν χουνέρια

Μας λείπεις ήδη Ιωσήφ
εσύ κι η Λόρακ η Ανί (Ані Лорак)
με μιά φωνή φωνάζουμε
Λαμά λαμά Σαβαχθανί?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ελατε ρε παιδια μην το γαματε το θεμα με την αποχωρηση του Ιωσηφ.

Πιστευω οτι τα ποσταρίσματά του εως τωρα εξαντλουν το θεμα υπερ του δεοντος. Ο,τι ειναι να ειπωθει, εχει ειπωθει πλεον.
Και το θρεντ εξυπηρετει το σκοπο του απολυτα.
Οποιος θελησει να ενημερωθει, ενημερωνεται πλήρως.
Δε χρειαζονται μαθηματα και μαλακιες.
Μπορουμε να συνεχισουμε οι υπολοιποι με το να καταθετουμε προσωπικες εμπειριες οποιοι εχουν. Εγω που εχω ποσταρει εδω στο παρελθον και εχω αναλυσει, εχω παει 3 φορες ουκρανια και επιβεβαιωνω οσα εχουν γραφτει απ τον Ιωσηφ. Οι εξαιρεσεις βεβαια παντα υπαρχουν, αλλα ειναι οντως λιγες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΡΧΟΝΤΑ!!!  καλα να  εισε και να μα΅ς  γραφης  που και που.......  τα εχεις  γραψει  ολα  μα  ολα !!!!!!!!!!!1 μολις  γιρισα  απο  τιν  ουκρανια  καλα  ακομα  !!!!!!!!!!!!!  αλλα θελει  ευρα  το  σπορ  !!!!!!!!  2 εκανα  προτοχρονια  στο  ποταμι    και  διπλα  χριστουγενα  3  οπου και  να  βρεθω  στιν  ουκρανια  βρισκω  τα  γραφομενα σου ακριβος μα  ακριβος!!!!!!!!!!!!!! 4 καλα  κανεις  και  περνεις  συνταξη  !!!!!!!!!!!!!!  σε συνχαιρω για  την  υπομονη σου  τοσο    καιρο    καλη χρονια    best  regards

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΡΧΟΝΤΑ  τα τελευτεα νεα  !!!!!!!!!!      1  οι  τιμες λογω  κουτοπονηριας  τον ουκρανον  τραβανε  τιν  ανηφορα  γελια πολλα  !!!!!!    2  τα  καινουργια  κολπα  στην  ουκρανια  και  στην  μολδαβια  εινε  τα  πριβε  κλαμπ......  πλεον  τα  τοπ μορα  μαζεβονται    σε  αυτα  τα  κλαμπ    και  πουθενα  αλλου!!!!!!!!!!!!!!  αμα  δεν  εισαι  του  κυκλοματος    δεν  ξερεις  καν  οτι  υπαρχουν !!!!!!!!  στα  αλλα κλαμπ  κυκλοφορουν  τα  θυματα  και  οι  καργιολοπουτανες  το  παιχνηδη  εινε  100 τις  100  στημενο στο  κισινεου  υπαρχουν  3  μεχρι  στιγμης    το  ιδιο  σε  κιεβο  δνιπρο  ντανιεσκ  οντεσα επισης  τα  καραοκε  κλαμπ  ειναι  τις  μοδας  παρα  πολλη  στην  ουκρανια τωρα  αλλα  κολπα    μιλαμε!!!!!!  μονο  στα  καραοκε    υπαρχει    πιθανοτητα    να  τσιμπησεις  καμια  νορμαλ  πιτσιρικα  4 περασα  ολες  τις  γιορτες  ου-α  πολλα  κμ  παλι  πολλη  βοτκα  κτλ    ιταλοι  και  αρβομαλακες  σε  σχεση  με  το  καλοκαιρη  70 τις  100  λιγοτεροι ~!!!!  ερωτικο  καλεσμα  οσο  πιο  μακρια  τοσο  πιο  καλα    5  κιεβο  εινε  καμενο  τελος!!!!!!  μονο  επι  χρημαση  και  β  εθνικη  σε  σχεση  παντα  με  την  υπολιπη  ουκρανια και  οχι  με  την  ελλαδα...  λιγα καλα  χρονια  ακομα  κατα  την  γνωμη  μου  εμειναν    στην  ουκρανομολδαβια  πολλα  τα  ευρα  μαγκες  μου  για  οπα Α ΕΘΝΙΚΗ  κατασταση  παντα!!!!    6  μας  δουλεβουν  ψιλο  γαζι  μαγκες  μου  αμα  δειτε  τα  σπιτια  που  μενουν  ι  α εθνικη  σε  μολδοβα  κα  ουκρανια  θα  νομιζεται  οτι  εισαστε  νεα  ιορκι αμερικα  !!!!!!  μεχρι  και  σε  γιακουζι  κρισταλινο  με  βαλανε  με    ηχοσηστιμα  και  φοτα  οποσ  εινε  το  βιλα  μερσεντες    στην  αθηνα  τι  να  λεμε  τορα !!!!!!!!!!!!!  τορα  βεβεα  απο  καργιες  χαζοχοριατοπουλες  και  ζωα  εχει  ακομα  φουλ  7  βρητε  μια  α εθνικη  χοστετα  καλα  και αστε τα ζωα  οσο  εινε  ακομα  καιρος  !!!!!!!!!!!!!!!    ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΙΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟς  ΛΟΓΟς  ΠΟΥ  ΔΙΑΒΑΖΑ  ΤΟ  ΣΙΤΕ  ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ  ΝΕΣΤΟΡΑ      kind regards  balkanoskilos

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
...το νήμα θα συνεχίσει....αφού κατά σύσταση του δασκάλου...ενέπλεξε τους μαθητάς
του Κάζε -μουά και Αρκάνς...

βέβαια πράγματι δε πιστεύω ότι αυτή η κουφάλα ο δάσκαλος θα εξαφανιστεί διότι τραβάμε ζόρι
από το ίδιο πράγμα- την Ουκρανίδα μουνάρα

Συγνώμη και με το συμπάθειο χωριάτικα να το πώ αν και αστός...

Δηλαδή τόσα τραγούδια έχουν ειπωθεί για τον έρωτα...σταματήσανε τα καψουροτράγουδα..?

Ετσι όταν θα έχουμε κάποια ανταπόκριση απο τη πατρίδα Ουκρανία θα μπορούμε να συζητούμε
συγκριτικώς με ττελήιδαχες του δασκάλου -ένας καλαίσθητος και πολυτελής τόμος με τίτλο
έργα και διδαχές του Ιωσήφ Μπλάσκου θα ήταν ωφέλιμος ώστε να υπάρχει η βάση για συζητήσεις.

Βέβαια κάποιοι στη πορέια θα αντιτάξουν ρεβιζιονιστικές απόψεις...αλλά πιστεύω ότι
σε αυτό το νήμα η ορθοδοξία όπως διατυπώνεται από τα γραπτά του δασκάλου θα επικρατήσει....

Αναμένωμεν ανταποκρίσεις....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Νιωθω μια θλιψη που δεν βλεπω το δασκαλο να συμμετεχει. Γιατι συνεβη αυτο? Τον στενοχωρησε κανεις?

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
πιστευω οτι ο δασκαλος εστω και αραια θα συνεχισει να συμμετεχει στα μαθηματα,και να παραδιδει καπου-καπου κανενα μαθημα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ πιο στεύω ότι φταίει αυτό το βούρλο η μαγέρισα...

στατιστικώς και αν το δεί κανεις ο δάσκαλος γράφει όταν έχει σεκλέτια με
γκόμενα που τον βασανίζει π.χ πυροβολήτρα η όταν έχει γαμήσει κανενα καινούργιο
πιπίνι και είναι ανεβασμένος...

λογικά αν δε παντρευτεί και νοικοκυρευτεί..αυτά θα συνεχίζονται οπότε έστω
και σα φαντομάς θα κάνει κανένα μαθηματάκι ως επίτιμος δάσκαλος όμως lol

να ευχηθώ και εγώ ευτυχές κυριλλικο νέο έτος ....αν δεν απατώμαι προ 3 ημερώς είχαν πρωτοχρονιά...

λογικά αν δε πατρευτεί και νοικοκυρευτεί αυτά τα δύ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξάδερφε,
η οικογένεια ξόδεψε μια περιουσία για να σε σπουδάση και να καταλάβης την έδρα ΟΥκρανολόγου στο Κιεβο με ειδικότητα στις Ουκρανίδες μουνάρες
δεν θα έπρεπε να μας δώσης και έναν αποχαιρητιστήριο λόγο;;;;;
Καλη σου μέρα οπου κι αν εισαι οτι κι αν κάνης.

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
πιστευω οτι ο δασκαλος πρεπει να συνεχισει να διδασκει μεχρι το τελος του ακαδημαικου ετους,και οχι να μας παρατησει στη μεση τις σεζον.
πολλοι συμμαθητες οπως ο αλλαν πλακωθηκαν στα φροντηστηρια για να αποκτησουν το πτυχιο τις σχολης.
ειναι κριμα τοσα εξοδα να πανε χαμενα.
δασκαλε μη μας ριχνεις στην παραπαιδεια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O Mέγας Διδάσκαλος Ιωσήφ άφησε ατελείωτη την διδασκαλία του εκ προθέσεως.

Πρώτον για να μας αναγκάσει να παιδευτούμε μόνη μας
Δεύτερον γιατί οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι δεν ολοκληρόνουν ποτε την διδασκαλία τους

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
O Mέγας Διδάσκαλος Ιωσήφ άφησε ατελείωτη την διδασκαλία του εκ προθέσεως.

Πρώτον για να μας αναγκάσει να παιδευτούμε μόνη μας
Δεύτερον γιατί οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι δεν ολοκληρόνουν ποτε την διδασκαλία τους
ναι αλλα οφειλε εναν αποχαιρετηστηριο λογο τουλαχιστο.....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αναμένουμε ανταποκρίσεις εξ Ουκρανίας...το ιστορικό νήμα ταλανίζεται....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν θέλετε μπορειτε να μου δώσετε χρήματα για να τον αναζητήσω στην Ουκρανια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεκάδες φιλοι και μαθητές του Ιωσηφ ανταπροκρίθηκαν ήδη στον έρανο αγάπης - αναζήτησης του ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αναμενωμεν ανταποκρίσεις εξ Ουκρανίας.....(λέμε τώρα)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom