Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...

Επισκέπτης
Αυτα όλα ειναι ψυχοπαθολογικες περιπτωσεις δημιουργηματα του κοινωνικου περιβάλλοντος κατα 90%. Πενία, αμορφωσια, αλοκοολισμος, δεν υπάρχει πατερας δεν υπαρχει μανα ή ειναι διακοσμητικοι. Γνωστοι εδώ και αιώνες οι γενεσιουργοι παραγοντες απλώς το κρατος και η κοινωνια κανουν γαργαρες διοτι ετσι βολευονται. Απο την αρχικη σελιδα παλι: λεει ο πληρεξουσιος δικηγορος κ ταδε διαμαρτυρεται για τους δεκαδες κανονισμους για την ιδρυση μπουρδελου που κανουν σε τελικη αναλυση την  ιδρυση ανέφικτη.Κι ο σεβαστος δικηγόρος ξερει ότι όλα αυτα ειναι απάτη και εκβιασμός των πολιτικών-δικαστικων-αστυνομικών ωστε να σου δώσουνε την αδεια και να εισαι ήδη παραβατης σε καποια  απο τις δεκαδες πανηλιθιες διαταξεις και να σ έχουνε ανα πάσα στιγμη στο χερι για καθε εκβιασμό και κανει γαργαρες διοτι αλλιως θα αναγκαστει να ρθει να μενει στην Ουκρανια μαζί μου. Έτσι λειτουργει το κράτος (ή μπουρδελο ?) στο Γκρετσικισταν...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ο μεγας δασκαλος μετα απο την ξεκουραση των εορτων,τελικα αποφασισε να μην εγκαταλιψει τους μαθητες τους,και απο τις τελευταιες του διαλεξεις,φαινετε οτι επεστρεψε ορεξατος για να διδαξει.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αυτα όλα ειναι ψυχοπαθολογικες περιπτωσεις δημιουργηματα του κοινωνικου περιβάλλοντος κατα 90%. Πενία, αμορφωσια, αλοκοολισμος, δεν υπάρχει πατερας δεν υπαρχει μανα ή ειναι διακοσμητικοι. Γνωστοι εδώ και αιώνες οι γενεσιουργοι παραγοντες απλώς το κρατος και η κοινωνια κανουν γαργαρες διοτι ετσι βολευονται. Απο την αρχικη σελιδα παλι: λεει ο πληρεξουσιος δικηγορος κ ταδε διαμαρτυρεται για τους δεκαδες κανονισμους για την ιδρυση μπουρδελου που κανουν σε τελικη αναλυση την  ιδρυση ανέφικτη.Κι ο σεβαστος δικηγόρος ξερει ότι όλα αυτα ειναι απάτη και εκβιασμός των πολιτικών-δικαστικων-αστυνομικών ωστε να σου δώσουνε την αδεια και να εισαι ήδη παραβατης σε καποια  απο τις δεκαδες πανηλιθιες διαταξεις και να σ έχουνε ανα πάσα στιγμη στο χερι για καθε εκβιασμό και κανει γαργαρες διοτι αλλιως θα αναγκαστει να ρθει να μενει στην Ουκρανια μαζί μου. Έτσι λειτουργει το κράτος (ή μπουρδελο ?) στο Γκρετσικισταν...
οπως συχνα λεγεται δεν ειναι σωστο να απαξιωνουμε τα μπουρδελα παραλληλιζοντας τα με το Ελληνικο κρατος.Αυτο γιατι στο μπουρδελο υπαρχουν κανονες που τηρουνται καθε φορα (εστω και αν ειναι λιγοι....), πραγμα το οποιο δεν συμβαινει με την καθε κυβερνηση που στρογγυλοκαθισε σε καρεκλες μετα την Μεταπολιτευση

Επισκέπτης
οπως συχνα λεγεται δεν ειναι σωστο να απαξιωνουμε τα μπουρδελα παραλληλιζοντας τα με το Ελληνικο κρατος.Αυτο γιατι στο μπουρδελο υπαρχουν κανονες που τηρουνται καθε φορα (εστω και αν ειναι λιγοι....), πραγμα το οποιο δεν συμβαινει με την καθε κυβερνηση που στρογγυλοκαθισε σε καρεκλες μετα την Μεταπολιτευση

Όντως λαθος δικο μου, στα μπουρδέλα προσερχεσαι οικιοθελώς και πληρώνεις αναλόγως με την προσφερόμενη υπηρεσία. Σε αυτήν  την καρικατουρα κράτους γεννιεσαι ως σκλαβος και πληρώνεις ες αεί για να περνουν καλα οι τυρρανοι τα αλμπάνια, οι τουρκοι και οι αραπάδες...

Επισκέπτης
ο μεγας δασκαλος μετα απο την ξεκουραση των εορτων,τελικα αποφασισε να μην εγκαταλιψει τους μαθητες τους,και απο τις τελευταιες του διαλεξεις,φαινετε οτι επεστρεψε ορεξατος για να διδαξει.

Αγαπητε Αρκάνς ευχαριστω γιατις φιλοφρονήσεις, παρα ταυτα όπως εχω δηλώσει μετα το παλαιό Νεον έτος 13 Ιανουαρίου η διδαχή απο τουτο το μεσον τουλάχιστον, θα παυσει. Νομιζω ότι έθεσα γερές βασεις για τους ουκρανοβλαβεις και εδίδαξα τις αρχές που διεπουν την χωρα. Εδίδαξα και καποια άλλα πραγματα περί βιου γενικώτερα, όποιος θελει ας τα ενστερνιστει, οποιος δεν θελει ας τα πεταξει εις τον καλαθον των αχρήστων. Τωρα ελευθερως μπορείτε να γραφετε εσεις, γαμησα έτσι, γαμησα αλλιώς, τις αρχές πάντως πώς λειτουργει το συστημα  εδώ τις έθεσα...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Όντως λαθος δικο μου, στα μπουρδέλα προσερχεσαι οικιοθελώς και πληρώνεις αναλόγως με την προσφερόμενη υπηρεσία. Σε αυτήν  την καρικατουρα κράτους γεννιεσαι ως σκλαβος και πληρώνεις ες αεί για να περνουν καλα οι τυρρανοι τα αλμπάνια, οι τουρκοι και οι αραπάδες...
σιγα το λαθος! ειναι κλασσικο λαθος να λεμε οτι ειμαστε μπορδελο, ενω στην πραγματικοτητα τα εχουμε μετρησει λαθος τα κουκια.Ιωσηφ πολυ σωστα το συνεχισες...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητε Αρκάνς ευχαριστω γιατις φιλοφρονήσεις, παρα ταυτα όπως εχω δηλώσει μετα το παλαιό Νεον έτος 13 Ιανουαρίου η διδαχή απο τουτο το μεσον τουλάχιστον, θα παυσει. Νομιζω ότι έθεσα γερές βασεις για τους ουκρανοβλαβεις και εδίδαξα τις αρχές που διεπουν την χωρα. Εδίδαξα και καποια άλλα πραγματα περί βιου γενικώτερα, όποιος θελει ας τα ενστερνιστει, οποιος δεν θελει ας τα πεταξει εις τον καλαθον των αχρήστων. Τωρα ελευθερως μπορείτε να γραφετε εσεις, γαμησα έτσι, γαμησα αλλιώς, τις αρχές πάντως πώς λειτουργει το συστημα  εδώ τις έθεσα...
μεγα διαδασκαλε τις σχολης,ειμαι απο τους μαθητες που παρακολουθω τα μαθηματα τις σχολης απο την  αρχη τις ιδρυσεως τις σχολης.δασκαλε οπως γνωριζεις ειμαι απο τους αποφοιτους τις σχολης και πρεπει να παρω το πτυχιο μου/θα σε παρακαλουσα θερμα να συνεχισεις να διδασκεις εως το τελους του ακαδιμαικου ετους,ωστε να αποκτησουμε τα πτυχια μας,αλλα και να ολοκληροσουμε τις γνωσεις μας.

Επισκέπτης
[Δεν έχω πολλά αναλυτικά να ρεπορτάρω, όλα τα μέρη, strip clubs, dance clubs κλπ packed με γυναικάρες, οι τιμές σε σταθερά/νορμάλ σχετικά επίπεδα με εξαίρεση το Millenium του Dnipro που επιμένουν στα $400. Είναι όμως μερικές εκεί θεές.
Δύο φορές, πήρα και ήρθαν στο διαμέρισμα κορίτσια από το mamba.ru. Μόνο 600UAH αλλά όχι τόσο καλές όσο του Rio ή του Mandarin. Μικρές, ομορφούλες, αλλά όχι αυτές οι θεσπέσιες που δυστυχώς ακόμα και τώρα ζητούν $200-$300. Νομίζω αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος θέλει την αποδέχεται.

Επίσης, απουσία αντρών. Ενα βράδυ στο Just Cafe, μόνο γυναίκες στα τραπέζια, παρέες ή δύο δύο. Και στο Buddha bar. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτήν την πόλη. Πού είναι οι άντρες?
[/quote]

Αγαπητέ Χρονια πολλά,
τωρα επειδή σε διαβασα θα σου θεσω το ερώτημα:
Το Κιεβο ειναι μια πολις 7 περιπου εκκατομμυριων, ποσοι άνδρες νομιζεις διαθετουν ή έχουν και προτιθενται να καταβαλουν 300$-400$ να γαμησουν μια μαλακω? Ακριβως τοσοι οσους εβλεπες καθε βραδυ στα κωλόμπαρα...Αυτα ειναι λεφτα που αντιστοιχουν σε 3-4 μηνιατικα εδώ. Αυτοι γαμανε για ενα μπουκαλι μπυρα και ένα σουχάρικ. Μην το ψαχνεις ειναι η νοοτροπια εδώ τετοια.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
[Εν ελλάδι, οι μαλακες πληρώνουν φορους για να πηγαίνουν και τ’ αλβανάκια, τα τουρκακια ,τ’  αυνανάκια σχολείο και να μαθουν κι αυτα να ξυνουν τ’ αρχίδια τους...Πολιτικό κομμα δεν εχω δει ποτε σε κανα πανεπιστημιο στην ουκρανία και τωρα που το σκέπτομαι ο μοναδικός που θυμαμαι να ασχολειται με ττοιες μαλακειες εντός πανεπιστημίου ήτο έλλην. Δεν έχει δουλεψει ποτε ο ανθρωπος αυτός τωρα πρεπει να ειναι καμια 45αρια...Ειναι δε τόσο βλακες οι της ελλαδος αφισοκολληταί που πανε στα κομματα τζαμπα, στην ουκρανία οι κ.κ. αρχηγοι σε πληρώνουν 100 ρουβλια την ημέρα ! (να μοιραζεις φυλλάδια να πας στην διαδηλωση κλπ, κλπ) Στην αιωνία ελλάδα πας, περιμενοντας να σε διορίσει η Θεοδώρα Χύσε Τακη, Μπακουρογιάννη, Ντούβελα πώς στο διάολο την λένε αυτη τελικά ή ο άλλος Πάνος δημοτικό αστυνόμο να χτυπας το κομπολόι στην ερμού ή να σε βανουν αιώνιο μαθητευόμενο στα στειτζ.
[/quote]
Τι προβλημα εχετε ρε  με το ρατσισμο όλοι εδω μεσα?Το γεγονος οτι πληρώνουμε φόρους για να πληρώνουμε δασκάλες που βλέπουν λαμπιρη και μετα διδασκουν τα παιδια μας,αστυνομικούς που δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα απο το παχος,δημόσιους υπαλληλους που δεν ξέρουν όυτε πως ανοίγει ο υπόλογιστής,εφοριακούςς που φορολογούν με 10% τις πολυεθνικες ενω εκβιαζουν τον περιπτερα της γειτονιάς,γιατρούς στο ΙΚΑ που δεν ξέρουν καν να εξετάσουν εναν ασθενή,πολιτικούς που τα παιρνουν από παντου καιξεπουλάνε τη ζωη σας και εσας σας φταινε οι αλβανοί και οι τουρκοι.ξεχαστε το ρε ...πουλαει ο εθνικισμός και τους συμφέρει να μας παραμυθιάζουνε προκειμένου αυτοί να μας κανουν οτι θέλουν στο όνομα ενός "ξένου εισβολλεά 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
[Εν ελλάδι, οι μαλακες πληρώνουν φορους για να πηγαίνουν και τ’ αλβανάκια, τα τουρκακια ,τ’  αυνανάκια σχολείο και να μαθουν κι αυτα να ξυνουν τ’ αρχίδια τους...Πολιτικό κομμα δεν εχω δει ποτε σε κανα πανεπιστημιο στην ουκρανία και τωρα που το σκέπτομαι ο μοναδικός που θυμαμαι να ασχολειται με ττοιες μαλακειες εντός πανεπιστημίου ήτο έλλην. Δεν έχει δουλεψει ποτε ο ανθρωπος αυτός τωρα πρεπει να ειναι καμια 45αρια...Ειναι δε τόσο βλακες οι της ελλαδος αφισοκολληταί που πανε στα κομματα τζαμπα, στην ουκρανία οι κ.κ. αρχηγοι σε πληρώνουν 100 ρουβλια την ημέρα ! (να μοιραζεις φυλλάδια να πας στην διαδηλωση κλπ, κλπ) Στην αιωνία ελλάδα πας, περιμενοντας να σε διορίσει η Θεοδώρα Χύσε Τακη, Μπακουρογιάννη, Ντούβελα πώς στο διάολο την λένε αυτη τελικά ή ο άλλος Πάνος δημοτικό αστυνόμο να χτυπας το κομπολόι στην ερμού ή να σε βανουν αιώνιο μαθητευόμενο στα στειτζ.

Τι προβλημα εχετε ρε  με το ρατσισμο όλοι εδω μεσα?Το γεγονος οτι πληρώνουμε φόρους για να πληρώνουμε δασκάλες που βλέπουν λαμπιρη και μετα διδασκουν τα παιδια μας,αστυνομικούς που δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα απο το παχος,δημόσιους υπαλληλους που δεν ξέρουν όυτε πως ανοίγει ο υπόλογιστής,εφοριακούςς που φορολογούν με 10% τις πολυεθνικες ενω εκβιαζουν τον περιπτερα της γειτονιάς,γιατρούς στο ΙΚΑ που δεν ξέρουν καν να εξετάσουν εναν ασθενή,πολιτικούς που τα παιρνουν από παντου καιξεπουλάνε τη ζωη σας και εσας σας φταινε οι αλβανοί και οι τουρκοι.ξεχαστε το ρε ...πουλαει ο εθνικισμός και τους συμφέρει να μας παραμυθιάζουνε προκειμένου αυτοί να μας κανουν οτι θέλουν στο όνομα ενός "ξένου εισβολλεά 

Αν και απευθύνεσαι στον Ιωσήφ, αλλά νομίζω ότι και τα ανωτέρω ο Ιωσήφ τα χει πολλάκις καυτηριάσει με δηκτικό τρόπο. Επομένως νομίζω δεν είναι σωστό να απομωνόνουμε μια ρήση ότι " ταίζουμε τους Αλβανούς" ώστε να πούμε ότι " να μόνο για αυτό λέει". Που στο κάτω κάτω έχει και δίκιο έτσι?  Δε το έθεσε "ρατσιστικά". Απλά έθεσε το επιχείρημα πως να κάνει κανείς χρήση κάποιων υποδομών και υπηρεσιών, δίχως να χει συμβάλλει σε αυτές. Μη βλέπετε παντού " ρατσισμό". Είναι κάτι σα το δον-κιχώτη με τους ανεμόμυλους. Προσπαθείτε να βρείτε ντε και καλά κάποιον "κακό" ώστε μετά να πάτε και να το παίξετε ήρωες, αντιστασιακοί και σωτήρες " ο κακός ρατσισμός, οι καλοί αντι-ρατσιστές". Η ανωτέρω ρήση λοιπόν, κάθε άλλο παρά με ρατσισμό έχει να κάνει.

Επισκέπτης
Σεβαστοι φιλοι, αγαπητά μου παιδιά,
σήμερον παραμονη χριστουγεννων αναμένοντας την πνευματική αναγέννηση του εαυτού δια μέσω της συμβολικής γεννήσεως του Χριστού, απεφασισον να ασχοληθουμε με ενα θρησκευτικο θεμα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Ιωσήφ Μπλάσκος

Ουκρανοί και θρησκεία

Οι  ουκρανοί είναι ευλαβείς ορθόδοξοι. Πλην όμως λόγω της εβδομηντάχρονης κομμουνιστικής τυρρανίας το θρησκευτικό συναίσθημα σε πολλούς έχει αμβλυνθεί. Επί κομμουνισμού απαγορευότανε να επιδιορθωθούν εκκλησίες ή να κτιστούν νέες Αποτέλεσμα σε μιά πόλη 500.000 χιλιάδων κατοίκων ζήτημα είναι να υπάρχουν τέσσερις ναοί. Στις μικρές πόλεις και τα χωριά δεν υπάρχουν καθόλου! Παρά ταύτα μετά την δημιουργία του συγχρόνου Ουκρανικού κράτους  το θρησκευτικό συναίσθημα καθημερινώς γιγαντούται. Οι ιεροί ναοί εξωτερικώς διαφέρουν ελαφρώς από τους ιδικούς μας, οι τρούλοι είναι μεταλλικοί σφαιρικοί παρά στρόγγυλοι πλίνθινοι και το κτίριον είναι βαμμένο λευκό.
Το εσωτερικόν ακριβώς το ίδιον με την διαφοράν ότι υπάρχουν διάφορες φοβερές κωλάρες μ’ένα άσπρο μανδύλι επί της κεφαλής των που έχουν πάει να ανάψουν ένα κηρίον.
Ατυχώς εις τους ναούς συναρθροίζεται και πλήθων ενοχλητικών κωλό-γραίων  που προσπαθούν να κρατήσουν θέσιν δια την μέλλουσαν ζωή. Για να μην κάνετε μπαμ ότι’σαστε ξένοι σας επισημαίνω μίαν μικράν διαφορά στο τυπικόν, μπαίνοντας στην είσοδον του ναού κάμνετε τον σταυρόν σας αλλά και μίαν μικράν υπόκλισιν προς την κατεύθυνσιν του ιερού. Βγαίνοντας, αν και δεν πρέπει να σας το πω αυτό αν δεν είσαστε τελείως χαιβάνια, δεν βγαίνετε με τον κώλο.
Υπάρχουν και εμπόδια τα οποία όμως με την χάρη του Κυρίου και την  ημετέραν προσπάθεια θα ξεπεραστούν. Ήτοι:

1. Επειδή δεν διδάσκεται το μάθημα των θρησκευτικών εις τα σχολεία, οι ουκρανοί τελούν υπό μίαν σύγχισιν του τι ακριβώς εορτάζουνε και γιατί, την προέλευσιν της ορθοδοξίας και του Κυριλλικού αλφαβήτου, την  εθνικότητα των Αγίων Κυρίλλλου και Μεθοδίου και άλλα πολλά.
2. Στην Δυτική Ουκρανία (Ζάπατνα) οι κάτοικοι τελούν υπό την πλάνην της παπικής αιρέσεως
3. Ακόμα χειρότερα εις  όλην την Ουκρανία έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους αιρέσεις αμερικανικής κατασκευής όπως οι Μπεχωβάδες, οι Μορπόρνοι, η εκκλησία των αυνανιστών της 8ης ημέρας και διάφοροι τέτοιοι. Να υπενθυμίσομεν  εις τους αναγνώστας ότι ο βαθμός μαλακείας αυτών των αιρέσεων ήταν τοιούτος ώστε και οι ίδιοι οι παπικοί τους φορτώσανε στα καράβια και τους στείλανε στην Αμερική για να τους ξεφορτωθούνε, αυτούς και τις μαλακείες των. Δυστυχώς όμως οι απογονοί των αυγάτισαν και επιστρέφουσιν όχι μόνον στις παπικές χώρες αλλά και στην Ρωμανία.
4. Το πρόβλημα της Μουνίας . Για να πούμε και του στραβού το δίκιο η μουνία δημιουργήθηκε όταν διαλύθηκε η Ρωμανία. Σου λέει ο πιστός εγώ είμαι ορθόδοξος αλλά θέλω και πλάτες, ποιός να με υποστηρίξει, δεν αλλάζω την  πίστιν μου αλλά τι να κάμω θα πάω στον Πάπαν. 
5. Οι αβάπτιστοι. Πολλοί γεννηθήκανε επί ΕΣΣΔ. Δεν βαπτιστήκανε. Η ονοματοθεσία γίνεται με απλή δήλωση στο ληξιαρχείο (όπου η μάνα μπορεί να δηλώσει ότι της κατέβει!). Άλλοι δηλώνουν ισραηλίτες. Άλλοι μουσουλμάνοι (άλλη μεγάλη πλάνη κι αυτή). Τι γίνεται μ’αυτούς ; Τι θα  κάμουν στην  μετά θάνατον κρίσιν; Άντε πες οι αιρετικοί των κατηγοριών (2), (3) και (4) κάτι έχουν ακούσει για τον Χριστόν, τα θαύματα,  θα αντιγράψουν κι από τις κόλλες των διπλανών τους ευσεβών ορθοδόξων θα πιάσουν την βάση...Τούτοι τι θα γράψουνε; Θα δείξουνε το τετμημένο τους τσουτσούνι που κακώς κόψανε, οι εβραίοι θα γράψουν ότι θέμα μπει από την παλαιά διαθήκη που συνήθως τα πιο  πολλά βγαίνουν εκτός ύλης και οι μωαμεθανοί θα γράψουν για...τσουτσούνια. Κάτω απ’την βάσιν άπαντες.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ !

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αν και δεν χαρακτηριζομαι ως ουκρανολογος,αλλα κυριως ως επαγγελματιας ψαρας σοβιετικων κορασιδων,ολη την προηγουμενη εβδομαδα τρεφομαι απο τους χυμους 21χρονης ουκρανης, την οποια φιλοξενω στα πλαισια της προσφορας που χρονια κανω στον ελληνικο τουρισμο...
μια συντομη περιγραφη θα κανω,διοτι αυριο το μωρο αναχωρει και δε σκοπευω να χαραμισω τον ελαχιστο χρονο που μας απομενει....
1. ειναι τρελο καυλιδι,1,63 υψος 45 κιλα
2. περισυ αρχισε τα γαμοταξιδα,πρακτικη που θα αναλυσω αλλη στιγμη
3. γαμιεται μεχρι τελικης πτωσης, οποιος θελει το πιστευει, μου εσπασε το μεταλλικο κρεββατι!
4. ξερει απο την πρωτη στιγμη γιατι εχει ερθει!στο 10λεπτο που ηρθε σπιτι μου πηρε την πρωτη πιπα, εκτοτε τον τρωει πρωί βραδυ,ενιοτε και εις διπλουν ανα φορα...
5. ειναι ψωναρα
6. νομιζει οτι ειναι εξυπνη
7. νομιζει οτι το (θεσπεσιο) μουνι της της αρκει για να κανει τη μεγαλη ζωη
8. ειναι σπαταλη(τα δικα της λεφτα χαλαει)
9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
10. ειναι γκρινιαρα
11.εχει εργαστει ως στριππερ στο μαιαμι
12. την παρακαλανε κυριολεκτικα αγαπουληδες απο ολο τον κοσμο. σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης που ειναι μελος(οχι σε νυφοσαιτ) λαμβανει 650 μυνηματα τη μερα!!!(μου τα εδειξε)
13. εχει συνηδειτοποιησει το pussy power απολυτα αν και σχετικα μικρη...

συμπερασματικα, χωρις να θελω να το παιξω μαγκας, ειναι οπως τα λεει ο δασκαλος ιωσηφ.
οι ουκρανες γεννιουνται καριολες, θελει μεγαλη εμπειρια για να μη σε δαγκωσουν αλλα αντιθετως να σου κανουν τα παντα ακομη και αν δεν τους κανεις τα χατηρια...
σιγουρα δεν κανουν για σχεση(δε με ενδιαφερει αλλωστε), ειναι κλασσικη περιπτωση γυναικας που θα σε απογειωνει μεχρι να σε 'μετρησει' αλλα αν παρασυρθεις και τη "δαγκωσεις" απλα τη γαμησες.....

αν και περασα υπεροχα και το κυριοτερο ανεξοδα, αν και κυκλοφορουσα μουνι που προκαλουσε εγγεφαλικα οπου το βλεπανε, αν και με προσκαλεσε να την επισκευτω στο σπιτι της στο κιεβο, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ οσο και να σας ακουγεται  παραξενο.....
και γιατι δεν ειναι το στυλ μου τετοιο και γιατι ξερει και η ιδια οτι εκτος απο πηδημα δεν κανει για τιποτε αλλο...

επιφυλασσομαι για μακροσκελεστερη περιγραφη...

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
[Δεν έχω πολλά αναλυτικά να ρεπορτάρω, όλα τα μέρη, strip clubs, dance clubs κλπ packed με γυναικάρες, οι τιμές σε σταθερά/νορμάλ σχετικά επίπεδα με εξαίρεση το Millenium του Dnipro που επιμένουν στα $400. Είναι όμως μερικές εκεί θεές.
Δύο φορές, πήρα και ήρθαν στο διαμέρισμα κορίτσια από το mamba.ru. Μόνο 600UAH αλλά όχι τόσο καλές όσο του Rio ή του Mandarin. Μικρές, ομορφούλες, αλλά όχι αυτές οι θεσπέσιες που δυστυχώς ακόμα και τώρα ζητούν $200-$300. Νομίζω αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος θέλει την αποδέχεται.

Επίσης, απουσία αντρών. Ενα βράδυ στο Just Cafe, μόνο γυναίκες στα τραπέζια, παρέες ή δύο δύο. Και στο Buddha bar. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτήν την πόλη. Πού είναι οι άντρες?

Αγαπητέ Χρονια πολλά,
τωρα επειδή σε διαβασα θα σου θεσω το ερώτημα:
Το Κιεβο ειναι μια πολις 7 περιπου εκκατομμυριων, ποσοι άνδρες νομιζεις διαθετουν ή έχουν και προτιθενται να καταβαλουν 300$-400$ να γαμησουν μια μαλακω? Ακριβως τοσοι οσους εβλεπες καθε βραδυ στα κωλόμπαρα...Αυτα ειναι λεφτα που αντιστοιχουν σε 3-4 μηνιατικα εδώ. Αυτοι γαμανε για ενα μπουκαλι μπυρα και ένα σουχάρικ. Μην το ψαχνεις ειναι η νοοτροπια εδώ τετοια.

Χρόνια Πολλά και πάλι, είναι και 2η μέρα των Χριστουγέννων σήμερα στο Κίεβο....

Η ερώτηση Ιωσήφ, ήταν ρητορική, αλλά απάντησες πλήρως. Το έχω καταλάβει και εγώ (όχι τέλεια πάντως) τι γίνεται επάνω, απλά πάντα δημιουργεί εντύπωση το ότι δεν υπάρχει κοσμοσυρροή αντρών σε μέρη, που αν υπήρχαν στην Ελλάδα αντίστοιχα ή παρόμοια δεν θα μπορούσες ούτε καν να μπεις από τον κόσμο. Τόσο απλά.

Εμείς όπως ξέρεις (αρκετοί τέλος πάντων) δεν μένουμε εκεί, δεν έχουμε πλήρη και καθημερινή αντίληψη των πραγμάτων και της κίνησης και έχοντας ώς μέτρο αναφοράς ορισμένα μέρη στην Ελλάδα-Αθήνα το γεγονός ότι δεν γίνεται πανικός από ξιφομάχους σου κάνει εντύπωση. Και είναι πολύ καλό αυτό.

Επισκέπτης
Χρόνια Πολλά και πάλι, είναι και 2η μέρα των Χριστουγέννων σήμερα στο Κίεβο....

Η ερώτηση Ιωσήφ, ήταν ρητορική, αλλά απάντησες πλήρως. Το έχω καταλάβει και εγώ (όχι τέλεια πάντως) τι γίνεται επάνω, απλά πάντα δημιουργεί εντύπωση το ότι δεν υπάρχει κοσμοσυρροή αντρών σε μέρη, που αν υπήρχαν στην Ελλάδα αντίστοιχα ή παρόμοια δεν θα μπορούσες ούτε καν να μπεις από τον κόσμο. Τόσο απλά.

Εμείς όπως ξέρεις (αρκετοί τέλος πάντων) δεν μένουμε εκεί, δεν έχουμε πλήρη και καθημερινή αντίληψη των πραγμάτων και της κίνησης και έχοντας ώς μέτρο αναφοράς ορισμένα μέρη στην Ελλάδα-Αθήνα το γεγονός ότι δεν γίνεται πανικός από ξιφομάχους σου κάνει εντύπωση. Και είναι πολύ καλό αυτό.

Koita για να καταλαβεις δηλαδη που ηδη εχεις καταλάβει:
Χθες, παρασκευή πάω στην πρώτη ντισκοτεκ κατα τις 10: Καθόμαναι μεχρι τις 12 τοσους μαντραχαλους δεν ειχα ξαναδει μαζωμένους. Τι να κανω,τι να κανω λεω αμα κατσω κι αλλο εδώ θα γινω ξανα-πουστης (προσπαθω να αναρρώσω), σηκώνομαι και φευγω πήρα σβαρνα κατι καφέ υπήρχε μουνι αλλα απο κεινο που δεν παιζει του τυπου θελω ετσι, θελω γιουβετσι και στο τελος σ αφηνουν με το καβλι ανα χείρας.  Πήγα σε μια ντισκο που δεν πατα κανεις. Λεω δεν γαμιεται θα κατσω 30 λεπτα και μετα σπίτι. Ήταν πατεις με πατω , φουλ στο μουνί. Με το που πήγα μου την πέφτει ένας μουναρος 1.77 . Λεει μ ειχε δει σ ένα καφε με μια γκομενα που μου' να προχθες. Αλήθεια ηταν. Να μην τα πολυλογω τηνεφερα σπιτι την ξεσκισα. Η όλη υποθεση μου κοστισε 10 ρουβλια ένα κονιακ που πιε κι αλλα 18 κατι τσιγαρα που της πηρα στο κλαμπ. Αν ήμουνα ουκρανος ουτε τσιγαρα θα της επαιρνα, θα τρακαρα δανεικο κανενα απο τους γυρω.
Θελω να πω ότι όλους, αρχης γενομενης του εαυτου μου, μας πιανουν φοβερους μαλακες...

Επισκέπτης
αν και δεν χαρακτηριζομαι ως ουκρανολογος,αλλα κυριως ως επαγγελματιας ψαρας σοβιετικων κορασιδων,ολη την προηγουμενη εβδομαδα τρεφομαι απο τους χυμους 21χρονης ουκρανης, την οποια φιλοξενω στα πλαισια της προσφορας που χρονια κανω στον ελληνικο τουρισμο...
μια συντομη περιγραφη θα κανω,διοτι αυριο το μωρο αναχωρει και δε σκοπευω να χαραμισω τον ελαχιστο χρονο που μας απομενει....
1. ειναι τρελο καυλιδι,1,63 υψος 45 κιλα
2. περισυ αρχισε τα γαμοταξιδα,πρακτικη που θα αναλυσω αλλη στιγμη
3. γαμιεται μεχρι τελικης πτωσης, οποιος θελει το πιστευει, μου εσπασε το μεταλλικο κρεββατι!
4. ξερει απο την πρωτη στιγμη γιατι εχει ερθει!στο 10λεπτο που ηρθε σπιτι μου πηρε την πρωτη πιπα, εκτοτε τον τρωει πρωί βραδυ,ενιοτε και εις διπλουν ανα φορα...
5. ειναι ψωναρα
6. νομιζει οτι ειναι εξυπνη
7. νομιζει οτι το (θεσπεσιο) μουνι της της αρκει για να κανει τη μεγαλη ζωη
8. ειναι σπαταλη(τα δικα της λεφτα χαλαει)
9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
10. ειναι γκρινιαρα
11.εχει εργαστει ως στριππερ στο μαιαμι
12. την παρακαλανε κυριολεκτικα αγαπουληδες απο ολο τον κοσμο. σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης που ειναι μελος(οχι σε νυφοσαιτ) λαμβανει 650 μυνηματα τη μερα!!!(μου τα εδειξε)
13. εχει συνηδειτοποιησει το pussy power απολυτα αν και σχετικα μικρη...

συμπερασματικα, χωρις να θελω να το παιξω μαγκας, ειναι οπως τα λεει ο δασκαλος ιωσηφ.
οι ουκρανες γεννιουνται καριολες, θελει μεγαλη εμπειρια για να μη σε δαγκωσουν αλλα αντιθετως να σου κανουν τα παντα ακομη και αν δεν τους κανεις τα χατηρια...
σιγουρα δεν κανουν για σχεση(δε με ενδιαφερει αλλωστε), ειναι κλασσικη περιπτωση γυναικας που θα σε απογειωνει μεχρι να σε 'μετρησει' αλλα αν παρασυρθεις και τη "δαγκωσεις" απλα τη γαμησες.....

αν και περασα υπεροχα και το κυριοτερο ανεξοδα, αν και κυκλοφορουσα μουνι που προκαλουσε εγγεφαλικα οπου το βλεπανε, αν και με προσκαλεσε να την επισκευτω στο σπιτι της στο κιεβο, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ οσο και να σας ακουγεται  παραξενο.....
και γιατι δεν ειναι το στυλ μου τετοιο και γιατι ξερει και η ιδια οτι εκτος απο πηδημα δεν κανει για τιποτε αλλο...

επιφυλασσομαι για μακροσκελεστερη περιγραφη...

Αχχχ αγαπητε τι  να γραψω το’πιασες το νοημα πλήρως. Απλώς να σχολιασω γι’αυτα τα περιβόητα σαιτ γνωριμιων. Λέει ο ΟΗΕ ασχολείταιται με το θεμα της πεινας, με τους πρόσφυγες, την λειψιδύα κλπΟ Παγκοσμιος Οργανισμός Υγείας με τις αρρώστιες καιρός ειναι να οργανωθει ο Παγκοσμιος Οργανισμός Αγαμίας γιατί με την μαλακεια που πεφτει διεθνως δεν παει άλλο. Εδώ ρε παιδια η Γιουλια, που τι ειχε έναν συμπαθητικο κώλο κι αγγλικα δεν ξερει ουτε λεξη, παρατησε την δουλεια στο καπηλειο και ζει απο το ιντερνετι...

Επισκέπτης
Συζητουσα προχθες με εναν ουκρανο φιλο περι ουκρανων - ουκρανιδων, μου λεει ντρεπομαι γι αυτα που ακουω αλλα φοβουμαι ότι εχεις 99,99% δικιο.
Γεννετικως προκειται για μια σαλατα ανθρωπων με δεικτη ευφυιας πολυ κατω του μετριου.
Ο κοινωνικός των προγραμματισμος ειναι τετοιος ωστε να μισουνε τον συνανθρωπό τους και ειδικωτερα τους ξενους.
Προκειται περι βαθυτατα κομπλεξικων ατόμων με άσημες εώς μηδενικες ζωές. Τι κανουν: δουλευουν 14 ωρες την ημερα και παιρνουν χιλια ρουβλια και μετα πανε σπιτι να δουνε τηλεοραση και να πιουνε καμια μπουκαλα βοντκα. Γι αυτο κι οποιος μπλεξει με τις γκομενες και τις παρει στα σοβαρά χαιρονται να τον παιδευουν διοτι ειναι το μονον που δινει καποιο νοημα  εξουσίας στην ανυπαρκτη ζωη τους. Προκειται περι  νευρωτικων ατόμων και νευρωτικής κοινωνίας γι οποιον καταλαβαινει τι γραφω...

Επισκέπτης
Χθες στην πρωτη  ντισκο είχε κατι ηλικιακως κοριτσακια 13-14 ετων, ποιοτικως αρχιπουταναρες ντυμενες με κατι μινι ως το μουνί, κατι απομιμηση δερματος πώς ητανε παλια στην Γερμανια σε κατι στριπτιτζάδικα ή στο Σαου Πάουλι αν έχετε παει στις βιτρίνες κάπως έτσι ντυμενες αυτες βγηκανε απο το σπιτι τους τις ειδε η μανα τους , ο πατερας τους(που δεν υπάρχει) και τους ειπε στο καλο παιδια μου να περάσετε καλά. Κοιτάτε να φατε δεκα πουτσους οχι έναν. Χώρια που αυτες δεν μπαινουν κανονικα στις ντισκο ειναι απο τα 21 και πανω αλλα δεν εφαρμοζεται ποτε ο νομος. Μια ξεφτύλα ενα θεαμα, κατι λαικο πουτανακια μου ερχότανε να ξεράσω. Μια αηδία...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αχχχ αγαπητε τι  να γραψω το’πιασες το νοημα πλήρως. Απλώς να σχολιασω γι’αυτα τα περιβόητα σαιτ γνωριμιων. Λέει ο ΟΗΕ ασχολείταιται με το θεμα της πεινας, με τους πρόσφυγες, την λειψιδύα κλπΟ Παγκοσμιος Οργανισμός Υγείας με τις αρρώστιες καιρός ειναι να οργανωθει ο Παγκοσμιος Οργανισμός Αγαμίας γιατί με την μαλακεια που πεφτει διεθνως δεν παει άλλο. Εδώ ρε παιδια η Γιουλια, που τι ειχε έναν συμπαθητικο κώλο κι αγγλικα δεν ξερει ουτε λεξη, παρατησε την δουλεια στο καπηλειο και ζει απο το ιντερνετι...
φιλε μου ειμαι παλιος στο επαγγελμα κι εγω, απο το 1998 κανω 10-12 ταξιδια το χρονο σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ, τις ξερω καλα, ξερω πως να τους φερθω, τι θελουν, τι περιμενουν να ακουσουν και τα σχετικα.
τη συγκεκριμενη την ουκρανεζα(ευτυχως την ξαποστειλα σημερα) ξερω καλα και μου το εδειξε αλλωστε οτι χιλιαδες μαλακες ανα τον κοσμο την κανουνε χρυση να παει μαζι τους, τελικα ομως σε μενα ηρθε, της εσπασα τον τσαμπουκα και ξερω οτι τελικα εμενα θα θυμαται πιο πολυ απο ολους τους αγαπουληδες! Ακομη μεχρι την τελευταια στιγμη μου ελεγε να κρατησουμε επαφη, να παω σπιτι της και λοιπες παπαριες!
Δυστυχως, οι αντρες τις χαλανε τις γυναικες, η αγαμια που υπαρχει στον κοσμο ειναι τεραστια! Και δυστυχως, αντι ολοι αυτοι οι επιδοξοι αγαπουληδες αντι να ακουνε ή να ρωτανε κανεναν που τις ξερει καλυτερα ολες αυτες τις καριολες, θεωρουν οτι το καθε τσολι αξιζει μια περιουσια για να το γαμησουνε!

Επισκέπτης
Θυμαμαι την μακαριτισσα την μανα μου που ωρυώτανε: ΑΑΑ! πουτανες ,αυτη ειναι πουτανα η άλλη πουτανα και καπου ειχε δικιο.
Διότι μία η οποια πληρώνεται και γαμιεται με όποιον λαχει για προσπορισμό εξ ορισμου ειναι πουτανα. Αλλά και μία που γαμιεται με τον εναν και με τον αλλον, σημερα με τον Ολιεγκ για μια μπυρα, αυριο με τον Ντιμα για εναν καινεματογραφο, μεθαυριο με τον Σασα γιατι εκανε κρυο, μα κι αυτη πουτανα ειναι, τι ειναι αφου το κορμι της ειναι κεντρον διερχομενων καβλιων. Ε αυτο στην ουκρανια δεν μπορουν να το διανοηθουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom