Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yiannis43

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Καλή Χρονιά σε όλους και Χρόνια Πολλά!

Τελικά τα κατάφερα και πέρασα 5 μέρες στο Κίεβο τα Χριστούγεννα. Καταπληκτικά!

Καιρός πολύ καλός για τα δεδομένα του Κιέβου, πάνω από το 0 κάθε μέρα, το βράδυ είχε +5-8 βαθμούς. Πρέπει να ήμουν τυχερός γιατί μερικές μέρες πριν πάω (έφτασα 23 Δεκ. είχε πολύ χιόνι και -15 εως -20 μου λέγανε...Πάγος

Μαύρο χιόνι που το μαζεύανε στις άκρες στα πεζοδρόμια στην Kreshatyk αλλά οι γυναικάρες βολτάρανε κανονικά.

Δεν έχω πολλά αναλυτικά να ρεπορτάρω, όλα τα μέρη, strip clubs, dance clubs κλπ packed με γυναικάρες, οι τιμές σε σταθερά/νορμάλ σχετικά επίπεδα με εξαίρεση το Millenium του Dnipro που επιμένουν στα $400. Είναι όμως μερικές εκεί θεές.
Δύο φορές, πήρα και ήρθαν στο διαμέρισμα κορίτσια από το mamba.ru. Μόνο 600UAH αλλά όχι τόσο καλές όσο του Rio ή του Mandarin. Μικρές, ομορφούλες, αλλά όχι αυτές οι θεσπέσιες που δυστυχώς ακόμα και τώρα ζητούν $200-$300. Νομίζω αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος θέλει την αποδέχεται.

Επίσης, απουσία αντρών. Ενα βράδυ στο Just Cafe, μόνο γυναίκες στα τραπέζια, παρέες ή δύο δύο. Και στο Buddha bar. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτήν την πόλη. Πού είναι οι άντρες?
Στην Αθήνα όπου και να πας ορδές αντρών, ούτε σε στρατόπαιδο να είμαστε πλέον.

Μια χαρά λοιπόν το Κιεβάκι, σε επαναφέρει στην εφηβεία κάθε φορά που το επισκέπτεσαι.

DIMITRISK5

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα και καλή χρονιά !!!!!!!!!!!
φίλε Ιωσήφ θα ήθελα να σε ρωτήσω κατι....
εχω μία φίλη απο ουκρανία και θέλω να την φέρω ελλάδα....
τι διαδικασίες χρειάζονται να γίνουν??
ευχαριστω.......

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
δοκιμαστε αρκαδια στην Οδησσο παιδια, οσοι απο σας γουσταρετε ξανθιες χωριατοπουλες,
η αρκαδια ειναι κανενα εικοσαλεπτο με ταχι απο οδησσο.
εγγυηση εχω παει παιδες, εχει τα παντα.
σας το προτεινω για τον εγγυτερο σεκσοτουρισμο και τον φτηνοτερο/

Επισκέπτης
καλημέρα και καλή χρονιά !!!!!!!!!!!
φίλε Ιωσήφ θα ήθελα να σε ρωτήσω κατι....
εχω μία φίλη απο ουκρανία και θέλω να την φέρω ελλάδα....
τι διαδικασίες χρειάζονται να γίνουν??
ευχαριστω.......

Aγαπητό μου παιδί,
Χρόνια Πολλά.
Εισαι τεμπελάκος. Τα χω γράψει δέκα φορές. Κοιτα να δεις. Οι ουκρανιδες έχουν ένα μειονέκτημα. Ειναι γκόμενες, άσπρες και χριστιανές ορθόδοξες. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις του Γκρετσικιστάν επιθυμούν νταγλαράδες αραπάδες και μουσουλμάνους διοτι αυτο εχουν πληρωθει να καμουν. Οι κωλοσφουγγάριοι της πρεσβειας του Κιέβρου λένε, σιγά μην της δώσουμε αυτηνής βίζα να ξασπρίσει η χώρα. Παραλλήλως τσεπώνουν 10.000-15.000 το κεφ'αλι για να δωσουν βιζα σε επαγγελματίες του είδους. Πάρτην αγαπητέ μου και πήγαινε στην Αιγυπτο ή στην Τσεχία.
Φιλικα

Ιωσηφ Μπλάσκος

Επισκέπτης
Καλησπέρα και καλή χρονία ..μόλις επέστρεψα από μπανάκι Βουλιαγμένη..σούπερ και μετά κάτι ρακιά

απ' ότι κατάλαβα ...επανήλθαν οι κάβλες στο μέγα τιμονιέρη διδάσκαλο και δε θα πραγματοποιήσει τις απειλές του διότι ο κόμβος-αγωγός δια του νήματος Ελλάδος Ουκρανίας είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας....διά όλους τους Ουκρανοπαθείς....

Χρόνια Πολλά !
Στην λίμνη της Βουλιαγμένης? Ρε εκει έστελνα την γριά μάνα μου με το πουρματα για τα ρευματικα ...Τέλος πάντων.
Φοβούμαι πως όχι μετά την 13-14 ιανουαρίου εδήλωσα σαφώς ότι σταματώ δεν  είμαι ειπας- ξείπας...Φρονώ ότι το πράγμα από αυτό το μεσον ολοκληρωσε την πορείαν του

DIMITRISK5

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
10 ΜΕ 15000 ΕΥΡΟ???
ΤΡΕΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!!!!!!!
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ !!!!!!!

Επισκέπτης
10 ΜΕ 15000 ΕΥΡΟ???
ΤΡΕΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!!!!!!!
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ !!!!!!!

Είπαμε πηγαινε την Αιγυπτο, Τσεχία. Αν το διαβατηριο της δεν εχει σφραγίδες Σενγκεν ΄δεν παει πουθενά, αν δεν πεσει λαδωμα ή τηλεφωνο.
¨Ασχετον: Βγαλε ρε παιδακι μου αυτην την φωτογραφία απ το εικονιδιον σου για τ ονομα του θεου αν δεν σεβεστε τον εαυτόν σας πώς περιμενετε να σας σεβαστουν οι άλλοι?

Επισκέπτης
Η καλύτερη στιγμή απο την προχθεσινη ντισκο...

Συνημμένα

• disco.jpg
    disco.jpg
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 28

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ιωσήφ, ήθελα να σε ρωτήσω για τα dating sites με ουκρανέζες (κουκλάρες φαίνονται στις φωτό) και θέλουν να παντρευτούν με άνδρες από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, 20-25 χρόνων γυναίκες θέλουν να παντρευτούν, όπως λένε στο bio τους, με 50-55 χρόνων άνδρες. Είναι αξιόπιστα αυτά τα sites;

Επισκέπτης
Ιωσήφ, ήθελα να σε ρωτήσω για τα dating sites με ουκρανέζες (κουκλάρες φαίνονται στις φωτό) και θέλουν να παντρευτούν με άνδρες από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, 20-25 χρόνων γυναίκες θέλουν να παντρευτούν, όπως λένε στο bio τους, με 50-55 χρόνων άνδρες. Είναι αξιόπιστα αυτά τα sites;

Εισαι και συ τεμπελάκος.
Το χω γραψει 15 φορές. Ειναι όλα μυθι μυθι παραμύθι να σου φανε λεφτά και χωρίς να γαμήσεις. Για γυρνα 100-150 σελίδες πίσω και διαβασε καποιον Adonis ο οποιος θα πηγαινε όλα χαρα στα πρακτορεία και θα ξεσκιζόταν (νόμιζε). Λέφτα πηγαν να του φανε κι ο άνθρωπος ηταν πολύ ειλικρινης και το έγραψε όπως και του το ειχα πει πριν να παει ότι όλες ειναι χείριστες πουτάνες.

Επισκέπτης
Εισαι και συ τεμπελάκος.
Το χω γραψει 15 φορές. Ειναι όλα μυθι μυθι παραμύθι να σου φανε λεφτά και χωρίς να γαμήσεις. Για γυρνα 100-150 σελίδες πίσω και διαβασε καποιον Adonis ο οποιος θα πηγαινε όλα χαρα στα πρακτορεία και θα ξεσκιζόταν (νόμιζε). Λέφτα πηγαν να του φανε κι ο άνθρωπος ηταν πολύ ειλικρινης και το έγραψε όπως και του το ειχα πει πριν να παει ότι όλες ειναι χείριστες πουτάνες.

Το χω γραψει δεκα φορές:

αυτα τα ζα θεωρούν ανδραγαθημα , όπως εμεις θεωρουμε στην ελλαδα να σωσουμε εναν πνιγμενο, να φανε λεφτά απο έναν ξενο.
Γιατί?
Διότι ειναι φοβερά κομπλεξικα και αυτό διδει νόημα στην -ανύπαρκτη- ζωή των.

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ιωσήφ, πάντως είναι πολύ καλά οργανωμένη βιομηχανία, απ' όσο φαίνεται στο site. Το είχα διαβάσει αυτό που λες, αλλά και κάποια άλλα άρθρα στο internet, που ακριβώς λένε τα ίδια με σένα και με το΄ν άλλο φίλο. Απλά, ήθελα κάποια τελευταία σχετική πληροφόρηση. Ευχαριστώ, πάντως.

Επισκέπτης
Ιωσήφ, πάντως είναι πολύ καλά οργανωμένη βιομηχανία, απ' όσο φαίνεται στο site. Το είχα διαβάσει αυτό που λες, αλλά και κάποια άλλα άρθρα στο internet, που ακριβώς λένε τα ίδια με σένα και με το΄ν άλλο φίλο. Απλά, ήθελα κάποια τελευταία σχετική πληροφόρηση. Ευχαριστώ, πάντως.

Αγαπητέ έτσι ειναι οργανωμένη η κοινωνικοποίηση εδώ, να κανει το άτομο απατεώνα ενώ στην ελλαδα επιδιωκει να το κανει κορόιιδο.
Τι καθομαι τωρα και σας γραφω και ποιος να το καταλάβει στα ...μπουρδελα
Ηροδότου ιστορία: Οι Σκυθες πήγαν επιδρομή στην Λυδία και στην Φρυγία και λείπαν για 2 χρόνια απ την χωρα τους. Όταν επέστρεψαν οι σκυθισσες ειχαν όλες γαμηθει αυτοβουλως και κανει μπασταρδακια με τους σκλαβους. Οι Σκυθες απαιτησαν τις γυναικες και την περιουσια των κι οι σκλαβοι οχυρώθησαν με τις πουτανες. Θα γινοταν αιματοχυσια κι οι Σκυθες μπορει να χανανε αλλα καποιος τους συμβούλευσε να αφήσουν τα σπαθια και να πιασουν τα μαστίγια. Ανεμιζοντας τα μαστιγια στον αερα οι σκλαβοι θυμηθηκαν την πρωτεραία καταστασίν των και την πραγματικήν των θεσιν και το εβαλαν στα ποδια.
Αγαπητε φίλε φοβουμαι ότι και να πουμε οι άνθρωποι? αυτοι δεν ηννοούν κατα ποσοστόν 99,99% με καλα λογια και προθεσεις παρα μονον με βουρδουλιες...

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ιωσήφ, ωραία τα λες, αλλά όπως θα σου πει και ο καημένος ο μικροαστός Έλληνας, για όλα φταίνε οι Τούρκοι, η κατοχή, οι ελεεινήδες και ούτω καθεξής. Μάλλον τα θέλει η ράτσα μας.

Επισκέπτης
Ιωσήφ, ωραία τα λες, αλλά όπως θα σου πει και ο καημένος ο μικροαστός Έλληνας, για όλα φταίνε οι Τούρκοι, η κατοχή, οι ελεεινήδες και ούτω καθεξής. Μάλλον τα θέλει η ράτσα μας.

Κατ αρχας να ευχαριστησω τον φιλο για την αλλαγη που έκανε και μας τιμα ολους μα πρωτα πρωτα τον εαυτόν.
Το κρατος στην χωρα μας προσπαθει να δημιουργει βλακες για να κυβερνουν οι ολιγοι απατεωνες και προδοτες χωρίς προβλήματα.
Να μην αποδέχεστε αυτην ταμπέλα και να μην αυτο-υποβιβάζεστε. Ο εαυτός ειναι ιερός.
Δεν διαβαζω ποτε τ άλλα θεματα, παρα μονον την αρχική σελιδα. Διαβαζω σημερα : shara Gray  η μεγαλυτερη πορνοσταρ της αμερικης ειναι ελληνιδα. Α τι  λαμπρά! να χαρουμε όλοι μαζί ! Αυτα αγαπητοι μου ειναι καταντηματα. Πήγε αυτη στην μανα της και τον πατερα της, εαν υπήρχαν και τους είπε μανα -πατερα είμαι πουτανα. Κι αυτοι κάνανε: ΖΗΤΩ !  η κορη μας ειναι πουτανα  τι ωραία !  Όπως ειναι καταντημα χειροτερο να γαμιεται με τον ενα και με τον αλλο για μια μπουκαλα μπυρα οπως κανουνε εδω οι "καλες" κοπελες...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κατ αρχας να ευχαριστησω τον φιλο για την αλλαγη που έκανε και μας τιμα ολους μα πρωτα πρωτα τον εαυτόν.
Το κρατος στην χωρα μας προσπαθει να δημιουργει βλακες για να κυβερνουν οι ολιγοι απατεωνες και προδοτες χωρίς προβλήματα.
Να μην αποδέχεστε αυτην ταμπέλα και να μην αυτο-υποβιβάζεστε. Ο εαυτός ειναι ιερός.
Δεν διαβαζω ποτε τ άλλα θεματα, παρα μονον την αρχική σελιδα. Διαβαζω σημερα : shara Gray  η μεγαλυτερη πορνοσταρ της αμερικης ειναι ελληνιδα. Α τι  λαμπρά! να χαρουμε όλοι μαζί ! Αυτα αγαπητοι μου ειναι καταντηματα. Πήγε αυτη στην μανα της και τον πατερα της, εαν υπήρχαν και τους είπε μανα -πατερα είμαι πουτανα. Κι αυτοι κάνανε: ΖΗΤΩ !  η κορη μας ειναι πουτανα  τι ωραία !  Όπως ειναι καταντημα χειροτερο να γαμιεται με τον ενα και με τον αλλο για μια μπουκαλα μπυρα οπως κανουνε εδω οι "καλες" κοπελες...
Kαλησπερα...Εδω ``ολοι`` προσπαθουν να σε πεισουν οτι δεν εισαι καλος σε τπτ...δεν μπορεις...δεν εχεις επιλογες...ειναι δυσκολα κ θα αποτυχεις! Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ολα αγγελικα πλασμενα αλλα αυτη η πλυση εγκεφαλου εχει σκοπο.Ιωσηφ τα εχεις γραψει πολλες - πολλες φορες.Απλα παρατηρω οτι πολυς κοσμος θεωρει οτι μεταξυ λαων υπαρχει κοινος παρανομαστης στον τροπο σκεψης! ΛΑΘΟΣ! κατι που για μενα ειναι μη αποδεκτο και ανηθικο για αλλο μπορει να ειναι ...ανδραγαθημα! κ εδω παντως μιας και μιλαμε για ``δαγκωματα`` οι Ελληνιδες εχουν ξεγυγει...ισως δεν συγκρινονται ακομα αλλα βλεπω να τεινουν σιγα σιγα στο μοντελο το ανατολικο!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ω φίλοι μου, θυμάστε ότι οι Σκύθες έχουν ένα παλιό έθιμο, όταν ο αρχηγός του σπιτιού πέθαινε;

Πώς  o νεκρός ήταν ντυμένος με τα καλύτερα ρούχα του, και καθήμενος στο άρμα του, σερνόταν στα σπίτια των φίλων του? Και καθένας από αυτούς τον έθετε στην κεφαλή του τραπέζιου, και όλοι γιόρταζαν την παρουσία του; Ας υποθέσουμε ότι αυτό ήταν που σας προσφέρεται με απλά λόγια, αυτό το Σκύθικο έθιμο, σταδιακά, ενώ ακόμα είστε ζωντανοί.

Ας υποθέσουμε ότι η προσφορά ήταν η εξής: Πεθαίνετε σιγά-σιγά. Το αίμα σας γίνεται καθημερινά πιο κρύο, η σάρκα σας απολιθώνεται, η καρδιά σας κτυπά ως σκουριασμένη ομάδα βαλβίδων σιδήρου. Η ζωή φεύγει από εσάς, και βυθίζεται μέσα από τη γη στον πάγο της Caina. Αλλά, μέρα με τη μέρα, το σώμα σας θα πρέπει να είναι ντυμένο πιο χαρούμενα, να καβαλάει μεγαλύτερα άρματα, και να έχει περισσότερες αποφάσεις στην καρδιά του - στεφάνια στο κεφάλι του, αν θέλετε. Οι άντρες πρέπει να υποκλίνονται μπροστά του, να κοιτάζουν και να φωνάζουν γύρω από αυτό, να μαζεύονται πλήθη στους δρόμους, να οικοδομήσουν παλάτια για αυτό, να το γιορτάζουν όλη την νύχτα.

Η ψυχή σας θα μείνει αρκετά εντός του κορμιού για να ξέρει τι κάνουν, να νιώσει το βάρος του χρυσού φορέματος στους ώμους του, και το αυλάκι της κορώνας στην άκρη του κρανίου - όχι περισσότερα. Θα δεχόσασταν την προσφορά, αν γινόταν προφορικά από τον άγγελο του Θανάτου;

Κι όμως, πρακτικά όλοι μας την έχουμε δεχτεί την προσφορά μέχρις ενός βαθμού. Την δέχεται κάθε άνθρωπος ο οποίος προχωράει στην ζωή χωρίς να γνωρίζει τι είναι η ζωή, ο οποίος νομίζει πως ζωή είναι να πάρει περισσότερα άλογα, περισσότερους υποτακτικούς και περισσότερη περιουσία, δημόσια τιμή, και - ΟΧΙ περισσότερη ψυχή.

John Ruskin Sesame and Lilies 1865. Διάλεξη Ι

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Kαλησπερα...Εδω ``ολοι`` προσπαθουν να σε πεισουν οτι δεν εισαι καλος σε τπτ...δεν μπορεις...δεν εχεις επιλογες...ειναι δυσκολα κ θα αποτυχεις! Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ολα αγγελικα πλασμενα αλλα αυτη η πλυση εγκεφαλου εχει σκοπο.Ιωσηφ τα εχεις γραψει πολλες - πολλες φορες.Απλα παρατηρω οτι πολυς κοσμος θεωρει οτι μεταξυ λαων υπαρχει κοινος παρανομαστης στον τροπο σκεψης! ΛΑΘΟΣ! κατι που για μενα ειναι μη αποδεκτο και ανηθικο για αλλο μπορει να ειναι ...ανδραγαθημα! κ εδω παντως μιας και μιλαμε για ``δαγκωματα`` οι Ελληνιδες εχουν ξεγυγει...ισως δεν συγκρινονται ακομα αλλα βλεπω να τεινουν σιγα σιγα στο μοντελο το ανατολικο!
Ιωσηφ οσον αφορα αυτο που λες για την Ελληνιδα εκπροσωπο μας στην Αμερικη...το διαβασα και εγω! Νιωθω Εθνικα υπερηφανος. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Και μιλωντας για την ιερότητα του εαυτού¨:
Μην αυτό ξεγελιεστε και πλαναστε πόσο ευκολο και ωραίο να ναι καποιος πουτανα ή πουστης.
Προ δεκαπενταετιας περιπου με επισκευθηκε στο γραφειον μου δια προσωπικη του υποθεση καποιος ανθρωπος καμια 25αρια τοτε μεταμφιεσμένως αρκετα αποτελεσματικα θα ελεγα σε γυναίκα. Ας πουμε οτι τον λεγανε Χρυσό. Επειδη ποτε μου όταν έβλεπα καποιο πρόβλημα δεν έκανα γαργαρες υστερα απο συζητηση του λέω¨: Μα καλα ρε παιδακι μου καταλαβαινω ότι τελος πάντων είσαι πουστης, αλλά προς τι η μεταμφίεσις πιστευεις πραγματικά ότι εισαι γυναίκα, διοτι θα σκισω και τα τρία (πλαστά)πτυχία μου? Μου λεει κ. Μπλάσκο τι να κανω, το βραδυ που "δουλευω" έρχονται όλοι οι κρυφοπουστηδες κι αν δεν έχω αυτο το μασκαρεμα δεν με παιρνουν γιατι θελουν να κοροιδευουν τον εαυτόν του ότι πανε με γυναικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom