Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αντε τυχερούλη....ρεβεγιον εις το παγωμένον Κίεβον....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
όσο για το θέμα....έχω μια προτίμηση για αναλύσεις που δε στηρίζονται σε κουτσομπολιά...προτίμηση μου βεβαίως βεβαίως

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ωραίες ευχές ....αλλά σε ποιόν απευθύνονται ...κάτι με βασιλόπιτα....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
              ΜΕ  ΕΥΧΕΣ  ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΣΑΣ.
                    & ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ  ΜΠΛΑΣΚΟ

Συνημμένα

• xrstmasallan.JPG
    xrstmasallan.JPG
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 26

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
θα παρω μερος στο θεμα που δημιουργηθηκε για 2 και μονο λογους.
ο ενας λογος ειναι για την εκτιμηση και το σεβασμο προς το μεγα διδασκαλο ιωσηφ.
ο δευτερος λογος διοτι εχω την χαρα να ειμαι απο τους πρωτους που εγγραφτηκαν στην σχολη του μεγα διδασκαλου ιωσηφ, και ειμαι πλεον στο σταδιο τις αποφοιτησης,και τις αποκτησης  του πτυχιου μου.(δεν ητανε και πολυ ευκολα τα μαθηματα τις σχολης μπορω).

φιλε vaggo71 αν εχεις διαβασει το θρεντ του δασκαλου θα εχεις καταλαβει, οτι ξεκινησε με πληροφοριες-συμβουλες-στρατηγικες- περι του ουκρανικου μουνιου.περιτο να σου πω οτι ο δασκαλος λογο τις γνωσης του, απο πρωτο χερι για την ζωη στην ουκρανια,εδωσε πληροφοριες αληθινες,και περα για περα αντικειμενικες.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.οπως εχουν πει πολλοι αλλοι για καποιες αλλες χωρες.ο δασκαλος ηταν παντα αντικειμενικος,και ορισμενες φορες προστατευτικος,με καποιους υποψηφιους γαμιαδες,που νομιζαν οτι οι γκομενες στην ουκρανια,τοσα χρονια αυτους εψαχναν. αυτο εδω εκανε πολλους να αμφισβητησουν-βρισουν-κοροιδεψουν το δασκαλο, η γνωστη μαλακια των ελληνων που νομιζουν οτι ολα τα ξερουν,και στο τελος τρωνε την πουτσα τους και ησυχαζουν.

ο δασκαλος αφου ακουσε την μαλακια του καθενος,την κλαψομουνιαση του καθε ουκρανοπληκτου,
την θεωρια του καθενος που δεν πατησε ποτε το ποδι του στην ουκρανια,και την μονη ουκρανιδα που ειχε δει, ητανε στο στριπτιτζαδικο τις γειτονιας του,αποφασισε να μας κανει μια πιο γενικη ενημερωση για την ουκρανια.
μια γεωπολιτικη-οικονομικοι-πολιτισμικοι-μουνοπολιτικη ενημερωση για την ουκρανια,και τον ουκρανικο λαο,και ιδιαιτερα για τις ουκρανιδες γυναικες,που υπηρχει και το πιο εντονο ενδιαφερων.
πιστευω οτι ο δασκαλος μας εκανε μια πολυ καλη ενημερωση,αληθινη-αντικειμενικη-και προπαντων αναλυτικοτατη σε ολους τους τομεις.
να ξερεις και ειμαι σιγουρος σε αυτο,οτι πολλοι μα παρα πολλοι,διαβαζουν τα κειμενα του δασκαλου,και ενημερωνοντε για οτι εχει σχεση με την ουκρανια,ασχετα αν δεν γραφουν πολλοι.
επισης ειμαι σιγουρος οτι πολλοι σωθηκαν απο καποια ουκρανεζα,που ηταν ετοιμη να τους κατασπαραξη,αλλα και πολλοι γλιτωσαν απο ενα ασκοπο ταξιδι στην ουκρανιαμπου δεν θα ηξερε κανενας τι θα τους τυχαινε.
σε πολλες περιπτωσεις και για πολλους ο δασκαλος λειτουργησε σαν απο μηχανης θεος,και σωθηκαν πολλοι.(πιστευω οτι αν ανοιχτη ενα βιβλιο ευχαριστηριων προς το δασκαλο θα γραψουν πολλοι).αυτα περι μαθηματων-σχολης και δασκαλου.

ο δασκαλος λογο τις πολυσχηματικης του προσωπικοτητας,και λογο του οτι ταυτιστικε με καποιους μαθητες του,(σε ολες τις αιθουσες πανεπιστημιων συμβαινει αυτο)ανοιχτηκε και σε καποια αλλα πραγματα, που μπορει να τα χαρακτηρισουμε πιο προσωπικα,αλλα αυτο νομιζω οτι το εκανε για να μας δωσει οσο πιο πιστα γινετε,την εικονα τις ουκρανιας,και να καταλαβουμε τι γινετε εκει περα και πως ζει ο κοσμος.
ο δασκαλος μιλησε για την καθημερινοτητα του στην ουκρανια,τον τροπο ζωης του,αλλα και τα τυχον προβληματα που ειχε κατα καιρους,για να μας δωσει οσο πιο ακριβη εικονα γινοτανε.
ο δασκαλος μεσα απο τα γραπτα που εδινε και καποιους χρησμους,η σε καποιες ερωτησεις μαθητων απαντουσε με χρησμους.λειτουργουσε σαν την πυθια κατα καποιο τροπο.ομολογο οτι και εμενα πολλες φορες η απαντησεις του,με δυσκολεψαν να τις κατανοησω και τις ξαναδιαβα και 2-3 φορες ωστε να καταλαβω τι γινετε.

φιλε καλα θα κανεις αν δεν εχεις μελετηση ολο το θρεντ, να το μελετησεις,και θα παρεις ολες τις απαντησεις στα ερωτηματα που εχεις.
ο δασκαλος πιστευω οτι θα συνεχιζει να διδασκει και το νεο ετος,απλα ειναι σε καποια φαση τωρα που πιστεω οτι κανει εναν απολογισμο του εργου του,και σκεφτετε αν θα πρεπει να συνεχισει.
πιστευω οτι ο δασκαλος θα παρει την σωστη αποφαση και θα συνεχισει να διδασκει.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
έχω καιρό να διαβάσω..γύρισα κάποιες σελίδες πριν και κατατοπίστικα.πρόσφατα ( 1 βδόμαδα)  έχασα ενα φιλάρακι σε τροχαίο και δεν είχα όρεξη για τιποτα.Μέρες που είναι να ευχηθώ σε όλους Χρόνια πολλά με υγεια και όλα τα άλλα έπονται...
  Αγαπητέ Δασκαλε,
                  Δεν σε έχω δει ποτέ.Δεν έχουμε μιλήσει ποτε και το πιο πιθανό είναι να μην συμβεί ποτέ τπτ από τα δυο.Εχω καταλάβει όμως οτι έχω να κάνω με ένα άτομο που θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και να έχω πιο στενή επαφή.Τυχαίνει όμως να μην συμβαίνει αυτό...Πραγματικά μέσα απο τα αποκυήματα της φαντασίας σου (όπως τα αποκαλείς) ψάχτηκα , έμαθα και γέλασα με πράγματα που δύσκολα θα ερχόμουν σε επαφή.Ευχαριστω...
Ολα τα παραπάνω θα μπορούσαν  να είναι και pm προς τον Ιωσηφ, αλλά θέλω να φαίνεται στο thread.Οχι από ψώνιο αλλά γιατί μερικά άτομα είναι καλύτερα να εκθειάζονται ``δημόσια`` παρά να αποκρύπτονται επιμελώς οι αρετές τους.
Όσο για την επικείμενη ``αποχώρηση`` σου Δάσκαλε από εδώ...Δεν την επιθυμώ σε καμοία περίπτωση.Επειδη όμως σε σέβομαι, σέβομαι και τις αποφάσεις σου.
Να είσαι πάντα καλά...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καιρο τωρα...δεν ειναι κακο! συμβαινει...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ρε παιδια για καμια γκομενα :boobies: :boobies: :boobies: θα πειτε επιτελους ??? τι σκατα ???? :uglystupid: :uglystupid:

εμεις οι ουκρανοπαθεις που θα λεμε τον πονο μας ???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΟΛΛΑΝΔΙΑ φίλε το μοναδικό θρέντ που έχει πετύχη τον πραγματικο στοχο 100%
όλα τ'άλλα ειναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς .- Τ'ακους μικρέ ;;; (GIO STOB)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΟΛΛΑΝΔΙΑ φίλε το μοναδικό θρέντ που έχει πετύχη τον πραγματικο στοχο 100%
όλα τ'άλλα ειναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς .- Τ'ακους μικρέ ;;; (GIO STOB)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχεις και αδικο...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δασκαλε Καλησπερα ( η` μηπως Καλημερα ????)...Στο thread Που αναφερεται το Αλαν-ι τα πραγματα ειναι πιο συγκεκριμενα και αμεσα...εδω ειναι πιο σοβαρα και οπως σωστα ειπες χρειαζεται αποκωδικοποιηση.Βεβαια Δασκαλε να πω την αληθεια αυτη η πορνη η ``μικρη`` Ολλανδεζα τοσο καιρο που ακουω για παρτη της τωρα που μιλαμε δεν πρεπει να ειναι ουτε καν MILFαρα...αλλα και κατι παραπανω!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
δασκαλε τι γινετε ολα καλα?

ειδα σημερα στις ειδησεις οτι ειχατε προβλημα με την κακοκαιρια,και διακοπες ρευματος.

Επισκέπτης
έχω καιρό να διαβάσω..γύρισα κάποιες σελίδες πριν και κατατοπίστικα.πρόσφατα ( 1 βδόμαδα)  έχασα ενα φιλάρακι σε τροχαίο και δεν είχα όρεξη για τιποτα.Μέρες που είναι να ευχηθώ σε όλους Χρόνια πολλά με υγεια και όλα τα άλλα έπονται...
  Αγαπητέ Δασκαλε,
                  Δεν σε έχω δει ποτέ.Δεν έχουμε μιλήσει ποτε και το πιο πιθανό είναι να μην συμβεί ποτέ τπτ από τα δυο.Εχω καταλάβει όμως οτι έχω να κάνω με ένα άτομο που θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και να έχω πιο στενή επαφή.Τυχαίνει όμως να μην συμβαίνει αυτό...Πραγματικά μέσα απο τα αποκυήματα της φαντασίας σου (όπως τα αποκαλείς) ψάχτηκα , έμαθα και γέλασα με πράγματα που δύσκολα θα ερχόμουν σε επαφή.Ευχαριστω...
Ολα τα παραπάνω θα μπορούσαν  να είναι και pm προς τον Ιωσηφ, αλλά θέλω να φαίνεται στο thread.Οχι από ψώνιο αλλά γιατί μερικά άτομα είναι καλύτερα να εκθειάζονται ``δημόσια`` παρά να αποκρύπτονται επιμελώς οι αρετές τους.
Όσο για την επικείμενη ``αποχώρηση`` σου Δάσκαλε από εδώ...Δεν την επιθυμώ σε καμοία περίπτωση.Επειδη όμως σε σέβομαι, σέβομαι και τις αποφάσεις σου.
Να είσαι πάντα καλά...

Καλησπέρα αγαπητέ μαθητά μου,
σε ευχαριστω για τα καλα λόγια, σήμερα βεβαια το αποψινό μου λογίδριο στην ουκρανια ήτο ποσο βλακας είμαι και ποσες μεγαλες βλακειες έχω κανει. Σχήμα οξύμωρον βεβαια πώς αν και , φτωχός ,  πουστης και γερος μπορώ να διδαξω εσας να είστε πλουσιοι και γαμίκοι και να παραμείνετε αειθαλής αλλα εδω ειναι η ουσία του πραγματος ότι εγω ηδη επεσα στις λουμπες της ζωής αρα μπορω να διδαξω εσας τι να αποφυγετε. Εαν νομιζεις οτι εισαι ετοιμος εγω ειμαιστην διαθεσιν σου.
Χρονια Πολλα!

Επισκέπτης
δασκαλε τι γινετε ολα καλα?

ειδα σημερα στις ειδησεις οτι ειχατε προβλημα με την κακοκαιρια,και διακοπες ρευματος.

Καλησπέρα Αρκανς, ναι κανει  ασχημο καιρο χιονι-βροχη που ναι οτι χειροτερο διοτι παγωνει το νερό, εφαγα σημερα μια τουμπα στο πεζοδρομιο ! χιονιζε πριν καμια ωρα αλλα δυστυχως σταματησε αυτο σημαινει ότι το νεο χιονι δεν ηταν πυκνο αρκετα να καλυψει τον προυπαρχοντα παγο αφορμη για νεες τουμπες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom