Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε αναμενω την ωρα να μπουμε στα πιο ουσιαστικα θεματα που εχεις να μας διδαξεις.
ευχομαι και οι υπολοιποι συμμαθητες μου,να δειξουν το αναλογο ενδιαφερων.
περιττο να το πω αλλα ειμαι μεσα!

Επισκέπτης
περιττο να το πω αλλα ειμαι μεσα!

Σας ευχαριστώ και τους δύο, αυτό θα γίνει μέσα στο 2010 , έντός του πρώτου τριμηνου-τετραμήνου δια ζήσεως για όποιον έχει την εξωθεν καλη μαρτυρία και το επιθυμει βεβαίως.

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Aγαπητέ Κάζα, αγαπητέ Αρκάνς,
σεβαστοι φίλοι,
δεν με απασχολεί ούτε πόσα μυνήματα θα λάβω, ούτε πόσες σελίδες θα γραφούν δια τον απλούστατο λόγο ότι εδώ  δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή να με βασανίζει η ακροαματικότης, ούτε εφημερίδα να  πουλάω φύλλα, ούτε από την άλλη επεδιώκω να είμαι αρεστός, να κάνω φίλους, γνωριμίες κλπ. Ούτε επιθυμώ να εντυπωσιάσω κάποιον ότι είμαι έτσι , είμαι γιουβέτσι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπω ποτέ κανένα. Εάν τσιγκλιστώ πάντως όπως λέει ο έτερος αγαπητός μου μαθητής Gio Stob γράφω.
Από την άλλη αυτές οι σελίδες διαφέρουν, διότι προσπαθώ να κρατώ κάποια ποιότητα και κάποια πληροφόρηση που είναι δύσκολο να βρει κανείς, ειδικά ένας νέος που δεν τα’χει ζήσει, απo άλλες πηγές. Καμια φορά, διότι δεν έχω χρόνο , διαβάζω τις επικεφαλίδες των άλλων θεμάτων εις την αρχική σελίδα. Πχ πριν απο μια βδομάδα, πότε ήταν, υπήρξε θέμα με την σύλληψη της «εκδότριας» της εφημερίδος
Ελεφτεροχτυπία. Τα διάβαζα και αναρωτιόμουνα «μα καλά δεν ξέρει ένας ότι αυτή είναι ανηψιά του Giano Pouro , ο δε πατήρ της ήτο εκ των συνιδρυτών της εφημερίδος , την οποία κατόπιν διαφόρων αλχημειών πήρε από τον έτερο συνέταιρο τον C. A. Mada".
Να μου πείτε που κολλάει αυτό στο θέμα μας; Ξέρετε απο την μία έχουμε έναν λαό, τον ελληνικό, ο οποίος έχει μετατραπεί σε πρόβατα από τον αποβιώσαντα ναρκομανή εκδότη και τους κολλητούς του. «Ά οι οικονομικοι μετανάστες και τι καλοι που είναι, τι κακός που ‘ναι ο ρατσισμός, α τι ωραία που πληρώνουμε φορους για να χουν τζαμπα νοσοκομείο και σχολείο οι αλβανοι, πόσο ευτυχισμένοι είμαστε κλπ, κλπ»
Κι από την άλλη βλέπω τους ουκρανους οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί σε μία κοινωνία που λέει « τον ξένο τον πούστη θα του ρουφήξουμε το αίμα». Επομένως εάν μπορώ σε κάτι ωφελήσω είναι να κεντρίσω ορισμένους μπας και ξαναγίνουν κύριοι του εαυτού τους απο καρπαζοεισπράχτορες που έχουν καταντήσει. 
Τώρα  σχετικώς με τα μαθήματα πρέπει νομίζω να σας έχω παραδώσει γύρω στα 15. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 25 έτοιμα γραμμένα.  Με διάφορα θέματα, την μαγεία στην ουκρανία, το σχολείο, ντισκοτέκ διάφορα δεν τα θυμάμαι...

Αυτιά...
δασκαλε σχετικα με το θεμα τις τεγοπουλου πιστευω οτι ο χρυσοχοιδης κινηθηκε σωστα.
η τεγοπουλου την επομενη μερα εστειλες μια επιστολη που του εγραφε το εξης.
<< φτηνεις ψηλα φτηνεις τα μουτρα σου,φτηνεις κατω,φτηνεις τα αρχιδια σου>>.
καλα εκανε και δεν τις απαντησε,και την εγραψε στα αρχιδια του.
αν τις απαντουσε,ολοι οι γνωστοι κουμμουνες θα μιλουσαν για φασισμο,και φιμωση του τυπου και αλλες τετοιες γνωστες μαλακιες.
πιστευω οτι θα ερθει η ωρα που θα παρει την απαντηση τις μια και καλη.τις πρωτες απαντησεις τις περνει απο τα φυλλα που πουλαει.μειωνοντε καθημερινα. η πουτσα απο οτι φαινετε εχει ξεκινηση να ερχετε.

Επισκέπτης
δασκαλε σχετικα με το θεμα τις τεγοπουλου πιστευω οτι ο χρυσοχοιδης κινηθηκε σωστα.
η τεγοπουλου την επομενη μερα εστειλες μια επιστολη που του εγραφε το εξης.
<< φτηνεις ψηλα φτηνεις τα μουτρα σου,φτηνεις κατω,φτηνεις τα αρχιδια σου>>.
καλα εκανε και δεν τις απαντησε,και την εγραψε στα αρχιδια του.
αν τις απαντουσε,ολοι οι γνωστοι κουμμουνες θα μιλουσαν για φασισμο,και φιμωση του τυπου και αλλες τετοιες γνωστες μαλακιες.
πιστευω οτι θα ερθει η ωρα που θα παρει την απαντηση τις μια και καλη.τις πρωτες απαντησεις τις περνει απο τα φυλλα που πουλαει.μειωνοντε καθημερινα. η πουτσα απο οτι φαινετε εχει ξεκινηση να ερχετε.

Τωρα δεν θλω να γραψω πολλά διότι δεν τα θυμαμαι και καλά για την συγκεκριμένη,μην γραψω ότι εχει το ίδιο χουι με τον μπαμπά της, εν πάση περιπτώση εκτός απ'ότι χειραγωγούν τους πολιτες όλοι αυτοι, ο Τόμπολας, η Σοπράνο, αυτή η ψωλιέγκω κλπ είναι ότι δεν είναι μόνον εκδότες παρα είναι και προμηθευται του δημοσίου, εργολήπται , τηλεφωνάδες , φοροεισράχτορες και άλλα ... 

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τωρα δεν θλω να γραψω πολλά διότι δεν τα θυμαμαι και καλά για την συγκεκριμένη,μην γραψω ότι εχει το ίδιο χουι με τον μπαμπά της, εν πάση περιπτώση εκτός απ'ότι χειραγωγούν τους πολιτες όλοι αυτοι, ο Τόμπολας, η Σοπράνο, αυτή η ψωλιέγκω κλπ είναι ότι δεν είναι μόνον εκδότες παρα είναι και προμηθευται του δημοσίου, εργολήπται , τηλεφωνάδες , φοροεισράχτορες και άλλα ... 
ποιο ειναι το χουι που εχεις αυτη και ειχε και ο μπαμπας τις?

Επισκέπτης
Καλημέρα,
Να ευχαριστήσω την φίλη που μπήκε στον κόπο να διαβασει τις ασυναρτησίες μου, ναι όντως έχω διαβάσει το «εγχειρίδιον του καλού κλέφτη» προ τριακονταετίας, το έχω ξαναγράψει κανονικά τέτοια έργα πρεπει να διδάσκονται στα σχολεία, μαζί με την "ζωή του Μωνάση", τον "σημαδεμένο" και τον "βίο του γεροντος Παίσιου". Βέβαια το υποχρεωτικό κρατικόν σχολείον ως σύλληψις, αποβλέπει στην αποβλάκωση του μαθητού και την μετατροπή του σε πιόνι στην κοινωνία και όχι στον διαφωτισμό του. Πριν από 30-35 χρόνια μαζί με την εγκυκλοπαίδεια του Κουστώ, ήτανε πολύ της μοδός τετοια βιβλία, το πασίγνωστον «Μπέτυ» του Μπέτου, το έτερον του Πετροπούλου «το μπουρδέλο» κι άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Γενικώς ήσαν σε αντίθεση με τον καθωςπρεπεισμό της τότε κοινωνίας. Η ελληνική κοινωνία, όπως και η ουκρανική αποτελείτο από βουκόλους. Ο βουκόλος δεν γνωρίζει το μέσον, παρα μόνον τα άκρα. Έτσι από το ένα άκρο περάσαμε στο άλλο το οποίον και μας έμεινε σαν χώρα. Πήγαινες πριν τριάντα χρόνια στην τράπεζα κι ήταν ντυμένοι σαν άνθρωποι, τώρα ας δοκιμασει κάποιος να πάει στην «Εθνική» και νομίζεις ότι πηγαίνεις σε συνέλευση των Τουπαμάρος. Το 1980 απελάσανε έναν γνωστό και φίλο μου, παντρεμένο με ελληνίδα, με παιδί κλπ διότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του, τώρα 3-4 εκκατομμύρια παρανόμως ευρισκομένων στην χώρα μωαμεθανών και τους λιβανίζουν μην χασει η βενετια βελόνι...

Επισκέπτης
Πήγαινες πριν τριάντα χρόνια στην τράπεζα κι ήταν ντυμένοι σαν άνθρωποι, τώρα ας δοκιμασει κάποιος να πάει στην «Εθνική» και νομίζεις ότι πηγαίνεις σε συνέλευση των Τουπαμάρος.
:2funny:

Διδάσκαλε, καὶ μὲ προϋπηρεσίαν εἰς Λατινικὴν Ἁμερικήν;

Επισκέπτης

Διδάσκαλε, καὶ μὲ προϋπηρεσίαν εἰς Λατινικὴν Ἁμερικήν;

Ας πάει ένας σε ελληνικό "παν-επιστήμιο" είναι σαν να βλέπεις το έργο "SAS τρομοκρατία στο ελ σαλβαντόρ". Μιλάμε έχουμε μείνει σε ένα οικτρό καταντημα μπανανίας που ταν της μόδας 30 χρόνια πίσω. Μην πάμε μακρυά, πριν απο 6-7 χρόνια με ειχαν καλέσει στο τουρκικό "πανεπιστήμιο του Αιγέου" εννοείται ότι εκεί μας πεσαν τα μουτρα κατω, βλεπαμε φοιτητας όχι αντάρτες των πόλεων και πουτάνες...Ας αποπειραθεί καποιος να περάσει το κατώφλι της Εμπορικής, σαν να μπαίνεις στο αρχηγείο της 17 Δεκέμβρη. Άλλο αστείο, άλλη πλύση εγκεφάλου η  εμπορική και η πάντειος γίνανε πανεπιστημία την γλώσσα και τον κοινό νου, τα έχουνε ξεσκίσει, που ναι οι άλλες επιστήμες του παν - επιστημίου εγώ θελω να πα να σπουδάσω οδοντίατρος στην πάντειο πχ. λοιπόν όλ αυτα είναι αποτέλεσμα των κυρίων ή κυριών ο τόνος παίζει , που συζητουσαμε εχθες, για να είναι το επίπεδο της χωρας μπανανία και να μπορούν να τυρρανουν αιωνιως αυτοι, τα παιδια, τα εγγόνια τους και τα δισεγγονά τους...

Επισκέπτης
Ρε σχολείο πανε στην ουκρανια με σακακι και γραβατα κι αν διανοηθει να γραψει κατι στον τοιχο θα τον μαπώνουνε για καμια βδομαδα οι γονεις του διοτι πληρώνουν! Σου λένε μαλακα εμείς πληρώνουμε λεφτα που δεν μας περισεύουν, να πηγαίνεις σχολείο μπας και πιασεις καμια καλη δουλεια μετά, όχι να μουτζωρωνεις με τον μαρκαδόρο... Εν ελλάδι, οι μαλακες πληρώνουν φορους για να πηγαίνουν και τ’ αλβανάκια, τα τουρκακια ,τ’  αυνανάκια σχολείο και να μαθουν κι αυτα να ξυνουν τ’ αρχίδια τους...Πολιτικό κομμα δεν εχω δει ποτε σε κανα πανεπιστημιο στην ουκρανία και τωρα που το σκέπτομαι ο μοναδικός που θυμαμαι να ασχολειται με ττοιες μαλακειες εντός πανεπιστημίου ήτο έλλην. Δεν έχει δουλεψει ποτε ο ανθρωπος αυτός τωρα πρεπει να ειναι καμια 45αρια...Ειναι δε τόσο βλακες οι της ελλαδος αφισοκολληταί που πανε στα κομματα τζαμπα, στην ουκρανία οι κ.κ. αρχηγοι σε πληρώνουν 100 ρουβλια την ημέρα ! (να μοιραζεις φυλλάδια να πας στην διαδηλωση κλπ, κλπ) Στην αιωνία ελλάδα πας, περιμενοντας να σε διορίσει η Θεοδώρα Χύσε Τακη, Μπακουρογιάννη, Ντούβελα πώς στο διάολο την λένε αυτη τελικά ή ο άλλος Πάνος δημοτικό αστυνόμο να χτυπας το κομπολόι στην ερμού ή να σε βανουν αιώνιο μαθητευόμενο στα στειτζ.

Επισκέπτης
Όσο δε για την θεοδώρα μου λέγανε ότι την πήγε στα δικαστηρια ο αδελφός του δολοφονηθεντος συζύγου της, με τον οποιον ήταν για χρονια σε διασταση μην κοιτατε που δεν σας το είπαν ποτέ οι ψαροφυλλάδες του κοκα-κολαμανους ή του πάνου, διότι είχε το θρασος να εμφανίζεται αν και ένγαμος με το επίθετον του μακαρίτου. Ε βεβαια πως θα πέρναμε την έδρα στην Ευροτανία, πως η θεοδώρα θα γινόταν βολευτίνα, πώς θα γινότανε υποργός παρα τω πρωθυπουργώ (τι ωραία που μας βολευουνε οι κλισεις της καθαρευούσης όταν θέλουμε  τον αερα κοπανιστό να τον κανουμε κατι), υπουργός εξωτερικών και επίδοξη σωτηρία της χώρας. Στο εν τω μεταξυ ππεπει να της χορηγηθηκανε και κανα 2-3 πτυχία όπως της Αναστασίας, γιατι στα νιατα της το ειχε αμελήσει...

Επισκέπτης

Ἐντὰξει - ἐντάξει. Πάντως ἡ τοποθέτησὶς σας τῶν Ἑλλήνων εἰς τὴν ἰδίαν κατηγορίαν μετὰ τῶν Ρωσο- Ούκρανοειδῶν Ἀσιατῶν ἀποτελεὶ διανοητικὸν ἀκροβατισμόν.

vagos71

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σας παρακολουθω εδω και καποιους μηνες,αν και εχω ενα νεκρο διαστημα,τον τελευταιο μηνα.
μια ερωτηση θελω να κανω στον επονομαζομενο δασκαλο (παρεπιπτοντος του εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια γιατι  πρωτον  μου θυμιζει τον πατερα μου στον τροπο ομιλιας του και κατα δευτερον γνωριζει και λεει πραγματα τα οποια εδω στην ελλαδα ειτε τα αγνοουν ειτε τα κανουν γαργαρα σαν τις πουτανες)τιτλο που του απεδωσαν οι μαθητες του.
το ονομα Ιωσηφ ειναι το πραγματικο σου?

Επισκέπτης
σας παρακολουθω εδω και καποιους μηνες,αν και εχω ενα νεκρο διαστημα,τον τελευταιο μηνα.
μια ερωτηση θελω να κανω στον επονομαζομενο δασκαλο (παρεπιπτοντος του εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια γιατι  πρωτον  μου θυμιζει τον πατερα μου στον τροπο ομιλιας του και κατα δευτερον γνωριζει και λεει πραγματα τα οποια εδω στην ελλαδα ειτε τα αγνοουν ειτε τα κανουν γαργαρα σαν τις πουτανες)τιτλο που του απεδωσαν οι μαθητες του.
το ονομα Ιωσηφ ειναι το πραγματικο σου?

Βεβαίως...
Αν και για να’μαι ειλικρινής συνήθως σπίτι με φωνάζαν  με κάποιο χαιδευτικό, όπως παλιόσκυλο, χαραμοφάη, κοπρίτη, ανεπρόκοπο, τεμπέλη,αλήτη κλπ.
Για τα υπόλοιπα σε διαβεβαιώ ότι τα γνωρίζουν αρκετοί, απλώς κάνουν τον..κινέζο, είτε διότι εξ-αργυρώνονται, είτε διότι φοβούνται.
Τώρα για το «δάσκαλος»  πριν τριάντα περίπου χρόνια τελείωσα την τότε παιδαγωγική ακαδημία, δεν θυμάμαι ποιός με πρωτο-αποκάλεσε έτσι εδώ,  νόμισα στην αρχή ότι ήτο κάποιος πρώην μαθητής μου που με ανεγνώρισε, εν πάση περιπτώση και δάσκαλο  και Ναβουχοδονοσορα και μαλάκα και Γιώργο να με αποκαλέσει κάποιος δεν έχει καμία σημασία , πάλι εγώ θα είμαι, η πραγματική ουσία του ανθρωπίνου πνευματος παραμένει αναλλοίωτος.

Φιλικά
Ιωσήφ Μπλάσκος.

vagos71

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για τα υπόλοιπα σε διαβεβαιώ ότι τα γνωρίζουν αρκετοί, απλώς κάνουν τον..κινέζο

τελικα εισαι δασκαλος!!!!!!

vagos71

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για τα υπόλοιπα σε διαβεβαιώ ότι τα γνωρίζουν αρκετοί, απλώς κάνουν τον..ΚΙΝΕΖΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ  ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ?

Επισκέπτης
Για τα υπόλοιπα σε διαβεβαιώ ότι τα γνωρίζουν αρκετοί, απλώς κάνουν τον..ΚΙΝΕΖΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ  ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ?

Σημασία δεν έχει τι νομίζει κανείς, αλλά το τι πράττει. Διότι κάποιος μπορεί να νομίζει πολλά και να κάνει ελάχιστα περιοριζόμενος εις τον κόσμο της φαντασίας και κάποιος μπορεί να νομίζει πολύ ολιγώτερα αλλά να τα πραγματώνει .
Ο ελληνικός λαός γενικώς έχει γνώμη για τα πάντα, από τον Ομπάμια μέχρι τα αλιευτικά δικαιώματα της Νοτίου Κορέας αλλά όλα τα περιμένει από τους άλλους,  λεφτά από την ΕΟΚ, στρατιωτική ασφάλεια από την Δυτικοευρωπαική ΄Ένωση, εμπορεύματα απ’τους κινέζους, υπηρέτας από τους Αλβανούς κλπ. Ίσως πειδή οι πράξεις απαιτουν κόπο ενώ με τα λόγια κτιζουμε ανώγια και κατώγια...
Αγαπητέ για τον διαδοχο του κινέζου , όπως κι εγώ έχασα 10 λεπτά απ την ζωή μου να γραψω αυτά, θα σε παρακαλέσω να αναζητήσεις στις  παρελθουσες 150 σελίδες και θα εύρεις την γνώμη μου.
Τώρα για τον ίδιο τον Κινέζο ξέρεις όταν βλέπεις  ότι για έναν άνθρωπο οι ψαροφυλλάδες και οι πορνο- σταθμοί του εθνικού εργολάβου, του εθνικού ομοφυλοφίλου, του εθνικού λαθρεμπόρου, του εθνικου προμηθευτού να λένε είναι έτσι, είναι αλλιώς , είναι αλλιώτικος, τρώει παιδιά κλπ, κλπ πα να πει ότι ο άνθρωπος αυτός κάπως πρεπει να ήρθε σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντά τους. Ο κινέζος τουλάχιστον άφησε και κάποια ηλίθια έστω έργα από το τρίτο πακέτο Ντελόρ πίσω του. Τα πρώτα δύο που πήγανε ???? Και κλέψανε... Ε λοιπόν φανταστείτε πόσο κλέψανε στα πρώτα δύο !.

Αυτιά...

vagos71

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα για τον ίδιο τον Κινέζο ξέρεις όταν βλέπεις  ότι για έναν άνθρωπο οι ψαροφυλλάδες και οι πορνο- σταθμοί του εθνικού εργολάβου, του εθνικού ομοφυλοφίλου, του εθνικού λαθρεμπόρου, του εθνικου προμηθευτού να λένε είναι έτσι, είναι αλλιώς , είναι αλλιώτικος, τρώει παιδιά κλπ, κλπ πα να πει ότι ο άνθρωπος αυτός κάπως πρεπει να ήρθε σε αντιπαραθεση με τα συμφεροντά τους. Ο κινέζος τουλάχιστον άφησε και κάποια ηλίθια έστω έργα από το τρίτο πακέτο Ντελόρ πίσω του

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom